دادخواست فرجام خواهی برای پرونده طلاق

دادخواست فرجام خواهی برای پرونده طلاق

دادخواست فرجام خواهی برای پرونده طلاق

دادخواست فرجام خواهی برای پرونده طلاق

طلاق از پدیده هایی است که غالبا نامبارک و ناخوشایند است. بنابراین تلاش همه بر این است که طلاقی میان زوجین صورت نگیرد و بنیان یک خانواده از هم پاشیده نشود. دولت هم در راستای این هدف در بخش قوه قضائیه، یک مرحله خاص برای طلاق قائل شده است به این منظور که تا آنجا که می شود از آن جلوگیری نماید. این مرحله، مرحله فرجام خواهی می باشد. در ادامه می خواهیم بیشتر در رابطه با فرجام خواهی برای پرونده طلاق صحبت کنیم. از جمله درباره دادخواست فرجام خواهی برای پرونده طلاق، گرفتن وکیل برای نگارش این دادخواست، هزینه آن و...

رزرو فوری مشاوره حقوقی با وکیل

فرجام خواهی چیست؟

مطابق ماده 366 قانون آیین دادرسی مدنی:

«رسیدگی فرجامی عبارت است از تشخیص انطباق یا عدم انطباق رای مورد درخواست فرجامی با موازین شرعی و مقررات قانونی.»

مرحله فرجام خواهی پس از مرحله تجدید نظر می باشد. به طوریکه پس از گذشتن 20 روز از رای تجدید نظر، می توان دادخواست فرجام خواهی تنظیم کرد و وارد این مرحله شد. در این مرحله، دیوان عالی کشور به عنوان عالی ترین مرجع قضائی وارد پرونده می شود و پرونده را مورد بررسی مجدد قرار می دهد.

 

استثنائی بودن فرآیند فرجام خواهی

فرجام خواهی یک مرحله استثنائی است و درباره همه پرونده ها و آراء، جاری نمی باشد. این موضوع را ماده 367 قانون آیین دادرسی مدنی تصریح کرده است:

«آرای دادگاههای بدوی که به علت عدم درخواست تجدید نظر قطعیت یافته قابل فرجام خواهی نیست. مگر در موارد زیر :
الف- احکام :
1- احکامی که خواسته آن بیش از مبلغ بیست میلیون (000/000/20) ریال باشد.
2- احکام راجع به اصل نکاح و فسخ آن، طلاق، نسب، حجر، وقف، ثلث، حبس و تولیت.
ب- قرارهای زیر مشروط به اینکه اصل حکم راجع به آن ها قابل رسیدگی فرجامی باشد.
۱- قرار ابطال یا رد دادخواست که از دادگاه صادر شده باشد.
۲- قرار سقوط دعوا یا عدم اهلیت یکی از طرفین دعوا.»

فرجام خواهی برای پرونده طلاق

آن طور که از ماده 367 قانون آیین دادرسی مدنی بر می آید، طلاق از پرونده هایی است که قابلیت فرجام خواهی دارد و حق فرجام خواهی از حقوق مسلم زوجین می باشد و آن ها می توانند 20 روز پس تجدید نظر، دادخواست فرجام خواهی تنظیم کنند. مگر اینکه زوجین این حق را از خود اسقاط کنند.

درباره علت آن هم حرف های بسیاری می توان زد، اما این همین نکته بس که بنیان یک خانواده به آن بسته است. بنابراین خیلی دور از منطق نیست که قوه قضائیه برای پرونده های طلاق مهلت و فرصت بیشتری برای تغییر رای و تصمیم در نظر بگیرد.

مشاوره حقوقی نگارش دادخواست

وکیل طلاق برای نگارش لایحه فرجام خواهی

همان طور که قبلا نیز به آن اشاره شد، برای ورود به مرحله فرجام خواهی در پرونده طلاق، باید دادخواست فرجام خواهی برای این پرونده تنظیم گردد. چگونگی نگارش این دادخواست بسیار اهمیت دارد. زیرا مرحله فرجام خواهی، آخرین مرحله ی ممکن برای رسیدگی قضائی به پرونده می باشد و درواقع آخرین شانس زوجین به حساب می آید. بنابراین نگارش این دادخواست فرجام خواهی از مهم ترین مراحل این پرونده و اثربخش ترین موارد بر روی نتیجه پرونده طلاق خواهد بود. پس نباید در نگارش آن سهل انگاری کرد. بدین منظور نیز برای نگارش آن نیاز به شخص خاصی می باشد. شخصی که کاملا به مسائل حقوقی، مواد قانونی، مرحله فرجام خواهی، مسائل حقوقی مربوط به طلاق و.. آشنا باشد و در این حیطه ها تجربه های بسیاری داشته باشد. این فرد، کسی نیست جز یک وکیل متخصص و خبره طلاق که با نحوه نگارش لایحه و دادخواست فرجام خواهی برای پرونده طلاق آشنایی بسیاری دارد و می تواند به خوبی از پس این کار برآید.

این نکته مهم را هم به خاطر داشته باشید که هر چقدر وکیل شما برای نگارش دادخواست فرجام خواهی تان در پرونده طلاق، باتجربه تر و متخصص تر باشد، شانس شما برای پیروزی در رای نهایی، بیشتر خواهد شد.

 

بهترین وکیل طلاق برای نگارش لایحه فرجام خواهی پرونده طلاق

با اوصافی که قبلا ذکر شد شاید الان سوال شما این باشد که برای نگارش لایحه و دادخواست فرجام خواهی پرونده طلاق خود، یک وکیل با تجربه، متبحر، متخصص، حقوقدان، قابل اطمینان و منصف را از کجا باید پیدا کنیم؟ اصلا بهترین وکیل در این حوزه چه کسی است؟

در پاسخ به این سوال می توان موارد زیادی را مطرح کرد. به طور خلاصه می توان گفت که شما می توانید از طریق آشنایان و اطرافیان خود که وکلای برتر را می شناسند، اقدام به برگزیدن یک وکیل خوب کنید و یا از سایت های معتبر حقوقی، بهترین وکیل را بیابید. یکی از معتبر ترین این سایت ها، سایت وکیل تلفنی می باشد که دارای جمع بزرگی از وکلای ماهر در این حوزه است. شما می توانید با مراجعه به سایت www.vakiltel.com ضمن بهره مندی از مشاوره حقوقی، بهترین وکیل ها را در این حوزه انتخاب نمایید.

هزینه نگارش لایحه فرجام خواهی در پرونده طلاق

هزینه و تعرفه مشخصی برای نگارش لایحه و دادخواست فرجام خواهی وجود ندارد و هر وکیلی با توجه به تجربه و علم و تخصص خود، تعرفه خود را دارد. اما به طور کلی هزینه لایحه نویسی در این مرحله، نسبت به مراحل دیگر بیشتر می باشد. به دلیل اینکه آخرین مرحله از رسیدگی قضائی است و آخرین شانس طرفین برای گرفتن رای به نفعشان می باشد. بنابراین این مرحله از حساسیت بسیاری برخوردار است.

در موسسه وکیل تلفنی هزینه نگارش این لایحه بسیار مناسب است و این هزینه بر حسب مورد، از یک میلیون تومان تا چهار میلیون تومان می باشد.

هزینه نگارش دادخواست فرجام خواهی طلاق

در لایحه فرجام خواهی طلاق چه نکاتی باید رعایت گردد؟

برای نگارش لایحه فرجام خواهی باید به نکات مهم و زیادی توجه کرد که ما به برخی از آنان اشاره می کنیم:

  • لایحه کاملا باید در نسبت با آخرین رای دادگاه درباره پرونده طلاق، نگارش گردد و استدلال ها و دلایل متناسب با آخرین رای تنظیم شود تا برای قاضی جدید، قانع کننده تر باشد.
  • در لایحه باید جواب های مخالف احتمالی هم پیش بینی شود و لایحه، متناسب با آن نگارش شود.
  •  لایحه باید خالی از هر گونه ایراد شکلی باشد. به طور مثال این لایحه، تکرار حرف های مرحله بدوی و تجدید نظر نباشد و دلایل و مستندات و استدلال های جدیدی ارائه دهد.
  • لایحه باید خالی از هر گونه ایراد ماهوی باشد به طور مثال دارای مغالطه و تناقض در توضیحات نباشد.
  • اصول نگارشی در آن رعایت گردد. به طور مثال در آن الفاظ درست، واضح، به جا، احترام آمیز و رسمی به کار رود. و یا یک توضیح چند بار تکرار نشود و...

طبیعتا رعایت تمام این نکات و نکات بسیار دیگر با توجه به پرونده خاص شما، نیاز به یک وکیل خبره در این حوزه دارد که موسسه وکیل تلفنی می تواند به نحو احسن این خدمت را به شما ارائه دهد.

اهمیت زمان در نگارش لایحه فرجام خواهی در پرونده طلاق

از آن جایی که زمان فرجام خواهی 20 روز پس از تجدید نظر است، بنابراین زمان برای نگارش این لایحه خیلی زیاد نیست و اگر نویسنده آن در این کار ماهر نباشد، نمی تواند در زمان معین شده، یک لایحه خوب ارائه دهد. بنابراین از این لحاظ می توان گفت که فوری ترین حالت ممکن برای نگارش لایحه فرجام خواهی در پرونده طلاق، سپردن این کار به کاردانِ آن که همان وکیل است می باشد.

برای گرفتن وکیل یا کسب اطلاعات دقیق تر و آگاهی بیشتر نسبت به موارد خاص و مسائل شخصی خودتان در این حوزه، می توانید از سایت وکیل تلفنی و مشاوره حقوقی تلفنی، مشاوره حقوقی آنلاین، پرسش و پاسخ فوری حقوقی و مشاوره حقوقی فوری و 24 ساعته استفاده کنید.

 

سوالات متداول:

  1. فرجام خواهی چیست؟

رسیدگی فرجامی عبارت است از تشخیص انطباق یا عدم انطباق رای مورد درخواست فرجامی با موازین شرعی و مقررات قانونی که در برخی پرونده های خاص و پس از تجدید نظر، قابل رسیدگی می باشد.

  1. بهترین وکیل طلاق برای نگارش لایحه فرجام خواهی پرونده طلاق را چگونه پیدا کنیم؟

راه های زیادی هست. مانند پرسش از اطرافیان حقوقدان یا کسانی که درگیر مشکلات حقوقی بوده اند. جستجو در سایت های معتبر حقوقی از جمله سایت وکیل تلفنی.

  1. هزینه نگارش لایحه برای تبادل لوایح فرجام خواهی در پرونده طلاق چقدر است؟

هزینه هر وکیل متفاوت است. این هزینه در موسسه وکیل تلفنی، بر حسب مورد از یک میلیون تومان تا چهار میلیون تومان می باشد.

  1. مزایای نگارش لایحه فرجام خواهی توسط وکیل طلاق چیست؟

آگاه بودن وکیل به جزئیات و ریزه کاری های حقوقی، افزایش احتمال پیروزی در رای نهایی، آرامش خاطر بیشتر در طی فرآیند، سریع تر پیش رفتن فرآیند لایحه نویسی و...

  1. در لایحه فرجام خواهی طلاق چه نکاتی باید رعایت گردد؟

نکات زیادی از جمله رعایت اصول نگارشی، نداشتن ایراد شکلی و ماهوی، تناسب لایحه با رای قبلی دادگاه، پیش بینی جواب های مخالف احتمالی و پاسخ به آن ها و...


سوالات متداول

نظرات

علی

رای دادگاه تا چقدر وقت بعد از ارسال فرجام خواهی بدست ما میرسد؟


ثبت دیدگاه شما

فوق تخصصی

جدول مشاوره حقوقی فوق تخصصی

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت (تومان) پرداخت
10دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 200,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
20 دقیقه مشاوره حقوقی تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 300,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
30 دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 350,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
60 دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 380,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
تخصصی

جدول مشاوره حقوقی تخصصی

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت (تومان) پرداخت
۱۰ دقیقه مشاوره حقوقی با کارموز وکالت 150,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
پاسخ به سوال حقوقی کمتر از 5 دقیقه 80,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
۲۰ دقیقه مشاوره با کارشناسان حقوقی 200,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
۳۰ دقیقه مشاوره حقوقی با کارموزان وکالت 260,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
۱ ساعت مشاوره حقوقی با وکیل 300,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
مشاوره حقوقی حضوری 1,000,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
مطالعه اوراق پرونده به همراه 5 دقیقه مشاوره حقوقی توسط وکیل 350,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
نگارش نامه ها و درخواست های اداری 500,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
ارزیابی وکیل پرونده حقوقی 1,000,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
محاسبه فوری دیه توسط وکیل 250,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
محاسبه فوری مهریه به نرخ روز 200,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت

© 2021. وکلای تلفنی . تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ می باشد.