نمونه دادخواست فرجام خواهی از طریق دادستان کل کشور

نمونه دادخواست فرجام خواهی از طریق دادستان کل کشور

نمونه دادخواست فرجام خواهی از طریق دادستان کل کشور

دادخواست فرجام خواهی از طریق دادستان کل کشور شامل چه مواردی می شود؟ تعریف دادخواست فرجام خواهی چیست؟ در چه مواردی می توان خواستار فرجام خواهی شد؟ چه نکات و موارد مهمی در زمینه دادخواست فرجام خواهی از طریق دادستان کل کشور وجود دارد؟ این روزها بسیاری از افراد در پروسه پرونده حقوقی خود، کلید واژه فرجام خواهی از طریق دادستان کل کشور را می شنوند. به همین دلیل این پرسش در ذهن آنان نقش می بندد که کارکرد دادخواست فرجام خواهی از طریق دادستان کل کشور چیست و چه نقشی در روند حل پرونده آنان دارد؟ در همین راستا افراد زیادی جهت در دریافت مشاوره حقوقی فرجام خواهی از طریق دادستان کشور با متخصصان موسسه حقوقی وکلای تلفنی در ارتباط هستند. این متقاضیان پرسش های متفاوتی در مورد دادخواست فرجام خواهی از طریق دادستان کل کشور از ما می پرسند که تصمیم گرفته ایم، به صورت جامع در این مقاله به آن بپردازیم. پس با ما همراه باشید.

 

 

هزینه مشاوره حقوقی

منظور از فرجام خواهی چیست؟

در نخستین گام قبل از بررسی دادخواست فرجام خواهی از طریق دادستان کل کشور، می خواهیم شما را  با مفهوم فرجام خواهی آشنا کنیم. فرجام خواهی را می توان معادل درخواست رسیدگی مجدد یک پرونده حقوقی  یا کیفری دانست. به عبارتی دیگر، در مرحله فرجام خواهی آرای صادر شده در دادگاه عمومی یا تجدید نظر از نظر انطباق با قانون و شرع مورد بررسی قرار می گیرند. یعنی در صورتی که آرای ذکر شده، انطباقی با قانون و شرع نداشته باشند، دیوان عالی کشور اقدام به رسیدگی شکلی خواهد کرد. سپس رسیدگی ماهوی به آن رای نیز از طریق دادگاهی دیگر انجام می شود. شما می توانید جهت دریافت مشاوره حقوقی تلفنی از برترین وکلای ایران با شماره 09212242670 و یا 02147625900 تماس حاصل نمایید.

 

در چه مواردی می توان فرجام خواهی کرد؟

قدم دیگری که قبل از بررسی دادخواست فرجام خواهی از طریق دادستان کل کشور باید برداشته شود، مربوط به موارد فرجام خواهی است که در ادامه ذکر می کنیم:

  • در صورتی که دادگاه صادر کننده رای، صلاحیت ذاتی یا محلی نداشته باشد.
  • تحقیقات کاملی در مسیر صدور رای صورت نگرفته و به دفاعیات و دلایل طرفین توجه نشده باشد.

 

 

دادخواست فرجام خواهی

 

  • عدم تطابق رای دادگاه با موازین قانون و شرع مقدس اثبات گردد.
  • بین طرفین دعوی در خصوص موضوعی واحد، آرایی متضاد صادر شده باشد و هیچ علت قانونی برای آن در دسترس نباشد.
  • رای از طریق نادیده گرفتن قوانین آمره و حق و حقوق طرفین دعوا از اعتبار ساقط گردد.
  • رای مورد نظر ناشی از قرارداد بوده است و دادگاه به آیین نامه و مفاد قرارداد هنگام صدور دقت نکرده باشد.

شما می توانید برای دریافت مشاوره در مورد دادخواست فرجام خواهی از طریق دادستان کل کشور از طریق مشاوره حقوقی انلاین و رایگان با وکلای مجرب موسسه حقوقی وکلای تلفنی در ارتباط باشید. لازم به ذکر است که خدمات حقوقی وکلای تلفنی به صورت شبانه روزی و در تمامی ایام هفته حتی تعطیلات رسمی ارائه می گردد.

 

برای فرجام خواهی چه باید کرد؟

همواره متقاضیان مشاوره حقوقی در باب دادخواست فرجام خواهی از طریق دادستان کل کشور، این سوال را مطرح می کنند که مراحل فرجام خواهی چیست؟ در جواب باید گفت ابتدا فرد فرجام خواه باید حساب کاربری در سامانه ثنا ایجاد کند. در گام بعدی باید دادخواست فرجام خواهی از طریق دادستان کل کشور را تنظیم نماید. این دادخواست باید شامل اطلاعاتی مانند نام و نام خانوادگی، محل اقامت، دادگاه صادر کننده رای، دلایل فرجام خواهی و... باشد.  

 

 

هزینه نگارش دادخواست 
نگارش فوری دادخواست 
مشاوره حقوقی کیفری 
نگارش دادخواست فرجام خواهی 
درباره ما 

 

همچنین نیاز است تا مدارکی مانند کپی رای و لایحه اعتراض نیز به دادخواست ضمیمه گردد. جهت ثبت دادخواست نامبرده نیز فرجام خواه باید به یکی از دفاتر خدمات الکترونیک قضایی مراجعه کند. سپس در صورت عدم نقص دادخواست ارسالی و وارد بودن جهات فرجام باقی، مراحل قانونی انجام می گیرد.

با وجود توضیحات فوق اگر پرسش دیگری در مورد مراحل دادخواست فرجام خواهی دارید، می توانید از طریق مشاوره حقوقی تلفنی با ما ارتباط باشید.

 

نکات مهم در دادخواست فرجام خواهی

حال، وقت آن رسیده تا به نکات مهم در دادخواست فرجام خواهی بپردازیم. نخستین نکته مهم این است که حتما رای مورد نظر ما باید جزو آرایی باشد که قابلیت قانونی فرجام خواهی دارند. به صورت کامل می توان با این موارد در مواد 367 و 368 قانون آیین دادرسی مدنی آشنا شد. در نتیجه از توضیح تفصیلی آن خودداری می کنیم.

جالب است بدانید که دادخواست فرجام خواهی از طریق دادستان کل کشور برخلاف سایر فرجام خواهی ها باید در مهلتی یک ماهه به دفتر دادستان تقدیم گردد. در واقع دفتر دادستان در صورت کامل نبودن دادخواست، اخطاری به فرجام خواه خواهد داد. به علاوه به او زمانی ده روزه می دهد تا نقص موجود را برطرف نماید. اگر در مدت زمان ذکر شده نقص برطرف نشود، به آن رسیدگی نخواهد شد.

 

 

دادستان کل کشور

 

نمونه دادخواست فرجام خواهی از طریق دادستان کل کشور

با توجه به اهمیتی که دادخواست فرجام خواهی از طریق دادستان کل کشور برای شروع رسیدگی به فرجام خواهی دارد، همواره دیده می شود که متقاضیان، به دنبال دانلود نمونه دادخواست فرجام خواهی از طریق دادستان کل کشور می باشند. مسئله ای که همواره ما به متقاضیان دانلود دادخواست فرجام خواهی گوشزد می کنیم، این است که بهتر است نگارش دادخواست مذکور را به یک وکیل ماهر بسپارند. زیرا تنها از این روش است که می توانند نتیجه مطلوب خود را کسب کنند.

به همین منظور ما در موسسه حقوقی وکلای تلفنی امکان نگارش دادخواست فرجام خواهی از طریق دادستان کل کشور را فراهم کرده ایم. شما می توانید برای اطلاع از هزینه نگارش دادخواست مذکور از طریق مشاوره حقوقی با ما در ارتباط باشید.

 


سوالات متداول

نظرات

ثبت دیدگاه شما

فوق تخصصی

جدول مشاوره حقوقی فوق تخصصی

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت (تومان) پرداخت
10دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 200,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
20 دقیقه مشاوره حقوقی تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 300,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
30 دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 350,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
60 دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 380,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
تخصصی

جدول مشاوره حقوقی تخصصی

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت (تومان) پرداخت
۱۰ دقیقه مشاوره حقوقی با کارموز وکالت 150,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
پاسخ به سوال حقوقی کمتر از 5 دقیقه 80,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
۲۰ دقیقه مشاوره با کارشناسان حقوقی 200,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
۳۰ دقیقه مشاوره حقوقی با کارموزان وکالت 260,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
۱ ساعت مشاوره حقوقی با وکیل 300,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
مشاوره حقوقی حضوری 1,000,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
مطالعه اوراق پرونده به همراه 5 دقیقه مشاوره حقوقی توسط وکیل 350,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
نگارش نامه ها و درخواست های اداری 500,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
ارزیابی وکیل پرونده حقوقی 1,000,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
محاسبه فوری دیه توسط وکیل 250,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
محاسبه فوری مهریه به نرخ روز 200,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت

© 2021. وکلای تلفنی . تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ می باشد.