وکیل برای پرونده طلاق

وکیل برای پرونده طلاق

وکیل برای پرونده طلاق

وکیل برای پرونده طلاق

متاسفانه طلاق یکی از پدیده های نامبارک روزافزون این دوران می باشد. هر کسی در این دوران، یا خودش طلاق را تجربه کرده است و یا در اطرافیان خود به وضوح این پدیده را دیده است. طلاق یک پدیده ذوابعاد است. فارغ از ابعاد و پیامد های اجتماعی و فرهنگی و اقتصادی و ... طلاق، این پدیده بُعد حقوقی بسیار پررنگی نیز دارد. زوجین باید از طریق مراجع قانونی و حقوقی برای طلاق گرفتن اقدام نمایند. در همین مرحله است که ضرورت وجود یک وکیل برای پرونده طلاق واضح می گردد. وکیلی که بتواند روند پرونده را تسریع کند و حق را به حق دار برساند. ما در این متن برآنیم تا شما را با مسائلی پیرامون وکیل برای پرونده طلاق آشنا نماییم. مسائلی از قبیل اینکه آیا داشتن وکیل برای پرونده طلاق الزامی است؟ چگونه یک وکیل خوب برای پرونده طلاق پیدا کنیم؟ حق الوکاله وکیل برای پرونده طلاق چقدر است؟ آیا وکیل مرد برای پرونده طلاق بهتر است یا وکیل زن؟ و...

مشاوره حقوقی با وکیل طلاق برای پرونده طلاق

پرونده طلاق چیست؟

در ابتدا لازم است به صورت کوتاه با مفهوم طلاق آشنا شویم. طلاق یعنی زائل کردن عقد نکاح به واسطه خواندن و قرائت صیغه طلاق.

طلاق بر دو نوع است:

  1. طلاق رجعی
  2. طلاق بائن: زوجه در طلاق بائن دارای شرایط خاصی است. مثل اینکه نه سالش تمام نشده یا بعد از عقد با شوهرش نزدیکی نکرده باشد، یائسه باشد، یا برای سومین بار طلاق داده شود. و همچنین طلاق خلع و مبارات که در آن ها زوجه مالی را به شوهر بذل می کند تا طلاق خود را بگیرد. ( طلاق مبارات همان طلاق توافقی است.)

 

درخواست طلاق از طرف چه کسی است؟

درخواست طلاق هم می تواند از طرف زوج باشد و هم از طرف زوجه. زوج با اختیار تام درصورت پرداختن همه حقوق مالی زوجه از جمله نفقه و مهریه و ...، در هر زمان که بخواهد، می تواند زن را طلاق دهد. حتی اگر دلیل محکمه پسندی هم برای طلاق نداشته باشد. اما زوجه برای درخواست طلاق نیاز به اثبات دلایل محکمه پسند دارد. از جمله عسر و حرج خود، غیبت زوج، عدم پرداخت نفقه و ... که معمولا فرآیند اثبات این موارد بسیار دشوار می باشد.

شرایط گرفتن وکیل طلاق

گرفتن وکیل برای پرونده طلاق

اولین سوالی که ممکن است ذهن همه را در این رابطه درگیر کرده باشد، این است که آیا گرفتن وکیل برای پرونده طلاق الزامی است یا خیر؟

گرفتن وکیل برای پرونده طلاق، الزامی نمی باشد اما از توصیه های بسیار موکد ما این است که چه زوجه هستید و چه زوج، چه طلاق توافقی می خواهید و چه غیرتوافقی، حتما برای پرونده طلاق خود وکیل بگیرید. زیرا گرفتن وکیل، بسیار در هزینه ها و زمان های آتی شما صرفه جویی خواهد کرد. به این خاطر که شما در هر کاری نیازمند یک متخصص هستید و اگر یک سری نکات را ندانید، نمی توانید در آن کار موفق شوید. به خصوص در مسائل حقوقی. بنابراین اگر در فرآیند طلاق دادخواست و دلایل و مستندات محکم حقوقی ارائه نکنید، احتمال پیروزی شما در پرونده خیلی کم خواهد شد و مجبور خواهید شد هزینه های زیاد دیگری بکنید که با وجود یک وکیل از ابتدا، به این همه دردسر نخواهید افتاد. ضمن اینکه وجود یک وکیل کاربلد و باتجربه و متخصص، روند رسیدگی به پرونده و نتیجه گرفتن تان را بسیار تسریع خواهد کرد و به شما در طی این فرآیند آرامش خاطر خواهد داد.

ما در موسسه وکیل تلفنی جمع بزرگی از وکلای باتجربه و متخصص را گرد هم آورده ایم تا بتوانیم بهترین خدمات حقوقی را به شما ارائه دهیم.

مشاوره حضوری با وکیل طلاق

هزینه گرفتن وکیل برای پرونده طلاق چگونه تعیین می شود؟

به صورت کلی تعرفه حق الوکاله وکلا در آیین نامه تعرفه حق الوکاله، حق المشاوره و هزینه سفر وکلای دادگستری مشخص شده است. در رابطه با هزینه پرونده طلاق نیز می توان به ماده 13 این آیین نامه استناد کرد:

ماده 13: حق الوکاله امور حسبی، دعاوی خانوادگی و غیرمالی به شرح زیر تعیین می شود:

 الف ـ مطلق دعاوی خانوادگی یا دعاوی مالی ناشی از زوجیت و هم­چنین امور حسبی: حداقل مبلغ پنج میلیون ریال و حداکثر مبلغ دویست میلیون ریال؛

ب ـ دعاوی که خواسته آن ها مالی نیست یا تعیین بهای خواسته به موجب قانون لازم نیست: حداقل مبلغ چهار میلیون ریال و حداکثر مبلغ سیصد میلیون ریال.

اما مهم ترین نکته ای که در رابطه با تعیین هزینه وکیل برای پرونده طلاق وجود دارد، عرف وکلا و توافق میان وکیل و موکل می باشد و بر همین اساس هزینه حق الوکاله وکیل طلاق مشخص می شود. در هزینه حق الوکاله، موارد دیگری نیز دخیل هستند. از قبیل اینکه تجربه و تبحر وکیل در پرونده طلاق چقدر است و یا نوع طلاق کدام است. چون طلاق توافقی معمولا راحت تر است. مورد دیگر این است که درخواست طلاق را چه کسی داده است. طبیعتا اگر مرد درخواست داده باشد، طلاق راحت تر اتفاق می افتد نسبت به اینکه زن درخواست طلاق داده باشد و...

رزرو فوری مشاوره حقوقی تلفنی با وکیل

وکیل معروف طلاق برای پرونده طلاق را چگونه پیدا کنیم؟

برای پیدا کردن و برگزیدن یک وکیل خوب برای پرونده طلاق چندین راه وجود دارد. شما می توانید از اطرافیان خود که در مسائل حقوقی سررشته ای دارند، می توانید سوال بپرسید. آن ها حتما چندین وکیل معروف و خوب و باتجربه را می شناسند و می توانند در این راستا شما را راهنمایی کنند. ضمن اینکه شما قطعا افرادی را می شناسید که در بازه ای درگیر مشکلات حقوقی بوده اند و وکیل هم داشته اند. با آن ها نیز می توانید مشورت کنید. راه دیگر، جستجو از طریق اینترنت است که شما با یک جستجوی هوشمند می توانید یک وکیل خوب برای خود انتخاب کنید. البته در این راه حتما مراقب کلاهبردارانی باشید که فقط هویت اینترنتی خوبی دارند. اما در واقعیت ممکن است نه تنها وکیل خوبی نباشند، بلکه اصلا وکیل هم نباشند. در راستای توجه به این موارد، موسسه وکیل تلفنی با در اختیار داشتن صد ها وکیل باتجربه و قابل اطمینان، راه بسیار راحت و مطمئنی را برای برگزیدن بهترین وکلای طلاق و مشاوره حقوقی در این مسائل، در اختیار شما گذاشته است.

برای پرونده طلاق وکیل مرد بهتر است یا وکیل زن؟

ممکن است پاسخ افراد مختلف به این سوال متفاوت باشد. مثلا برخی بگویند درست است وکیل زن، دقیق تر و همدل تر است، اما وکیل مرد بهتر است. زیرا منطقی تر و قوی تر است. اما شاید بتوان گفت پاسخ درست تر به این سوال این است که جنسیت، تعیین کننده بهتر یا بدتر بودن وکلا نیست. آن چیزی که تعیین کننده است، میزان تجربه وکیل، تخصص و انصاف او، آشنایی کامل او با قانون و مواردی از این قبیل می باشد. برای انتخاب وکیل برای پرونده طلاق هم باید به چنین مواردی توجه کرد. نه صرفا به جنسیت وکلا.

 

چرا پرونده طلاق قابلیت فرجام خواهی در دیوان عالی کشور دارد؟

مطابق ماده 366 قانون آیین دادرسی مدنی، رسیدگی فرجامی عبارت است از تشخیص انطباق یا عدم انطباق رای مورد درخواست فرجامی با موازین شرعی و مقررات قانونی. این فرآیند پس از رای تجدید نظر دادگاه ها، از دیوان عالی کشور قابل پیگیری می باشد و می توان یک تجدید نظر دیگر در رای صورت داد. در ادامه مطابق ماده 367 قانون آیین دادرسی مدنی:

آرای دادگاههای بدوی که به علت عدم درخواست تجدید نظر قطعیت یافته قابل فرجام خواهی نیست. مگر در موارد زیر :
الف- احکام :
1- احکامی که خواسته آن بیش از مبلغ بیست میلیون (000/000/20) ریال باشد.
2- احکام راجع به اصل نکاح و فسخ آن، طلاق، نسب، حجر، وقف، ثلث، حبس و تولیت.
ب- قرارهای زیر مشروط به اینکه اصل حکم راجع به آن ها قابل رسیدگی فرجامی باشد.
۱- قرار ابطال یا رد دادخواست که از دادگاه صادر شده باشد.
۲- قرار سقوط دعوا یا عدم اهلیت یکی از طرفین دعوا.

همان طور که در ماده 367 مشاهده می کنید، احکام راجع به طلاق قابلیت فرجام خواهی دارد. زیرا با طلاق قرار است یکی از مهم ترین ارکان جامعه که خانواده می باشد، از هم فروبپاشد. بنابراین تلاش ها بر این است که به زوجین مهلت داده شود تا اگر باز هم قصد تجدید نظر در تصمیم خود را دارند، بتوانند این اقدام را از طریق عالی ترین مرجع قضایی کشور انجام دهند. حتی اگر از رای تجدید نظر دادگاه، 20 روز هم گذشته باشد.

 

برای کسب اطلاعات دقیق تر و آگاهی بیشتر نسبت به موارد خاص و مسائل شخصی خودتان در این حوزه، می توانید از مشاوره حقوقی تلفنی، مشاوره حقوقی آنلاین، پرسش و پاسخ فوری حقوقی و مشاوره حقوقی فوری و 24 ساعته استفاده کنید.

 

سوالات متداول:

  1. هزینه وکیل برای پرونده طلاق بر چه مبنایی تعیین می گردد؟

قانون، عرف، توافق میان وکیل و موکل.

  1. آیا داشتن وکیل برای پرونده طلاق الزامی می باشد؟

خیر. الزامی نمی باشد. اما توصیه موکد به آن می شود.

  1. چرا پرونده طلاق قابلیت فرجام خواهی در دیوان عالی کشور دارد؟

در ماده 367 قانون آیین دادرسی مدنی این مورد ذکر شده است. ضمن اینکه با طلاق قرار است بنیان یک خانواده فرو بپاشد. بنابراین از مسائل بسیار مهمی است که سه بار در مراجع قضایی قابل بررسی می باشد.

  1. برای پرونده طلاق بهتر است وکیل مرد داشته باشیم یا وکیل زن؟

جنسیت، تعیین کننده بهتر یا بدتر بودن وکلا نیست. آن چیزی که تعیین کننده است، میزان تجربه وکیل، تخصص و انصاف او، آشنایی کامل او با قانون و مواردی از این قبیل می باشد.

  1. وکیل معروف طلاق برای پرونده طلاق را چگونه پیدا کنم؟

راه های مختلفی هست. از جمله پرسش از آشنایان شما که حقوق خوانده اند یا قبلا درگیر مسائل حقوقی بوده اند. استفاده از سایت های اینترنتی معتبر از جمله سایت وکلای  تلفنی.


سوالات متداول

نظرات

سحر نیک پور

سلام و عرض ادب، متاسفانه طلاق یکی از پدیده های نامبارک روزافزون این دوران می باشد. هر کسی در این دوران، یا خودش طلاق را تجربه کرده است و یا در اطرافیان خود به وضوح این پدیده را دیده است. طلاق یک پدیده ذوابعاد است. فارغ از ابعاد و پیامد های اجتماعی و فرهنگی و اقتصادی و ... طلاق، این پدیده بُعد حقوقی بسیار پررنگی نیز دارد. زوجین باید از طریق مراجع قانونی و حقوقی برای طلاق گرفتن اقدام نمایند. در همین مرحله است که ضرورت وجود یک وکیل برای پرونده طلاق واضح می گردد. وکیلی که بتواند روند پرونده را تسریع کند و حق را به حق دار برساند.


مینافراهانی

باسلام در پرونده هدی طلاق که یکی از امور مبتلا به امروزه است بهتراست زوجین با وکیل مشاوره کنند.چه توافقی چه ب درخواست زوج یا زوجه که حضور وکیل کمک کننده است که دراین راستا مجموعه وکیل تلفنی خدمات حقوقی خود را ۲۴ ساعت دراختیار افراد قرارمیدهد


علیرضا محمدی

سلام عرض ادب و احترام خدمت تمامی همکاران به خصوص مدیریت موسسه جناب آقای دکتز توکلی بزرگوار خواستم از تمامی زحماتی که شما و تیم خوبتون در طول مدت پرونده فرزندم متحمل شدید و مثل یک دوست دلسوز همراه ما بودید ازتون قدردانی کنم و براتون آرزو دارم همواره در مسیرتون موفق باشید چون وجود امثال وکیل تلفنی برای جامعه ضروری و بسیار مفید و موثره


فریبرز ذوالفقاری

با سلام درخواست طلاق هم می تواند از طرف زوج باشد و هم از طرف زوجه. زوج با اختیار تام درصورت پرداختن همه حقوق مالی زوجه از جمله نفقه و مهریه و ...، در هر زمان که بخواهد، می تواند زن را طلاق دهد. حتی اگر دلیل محکمه پسندی هم برای طلاق نداشته باشد. اما زوجه برای درخواست طلاق نیاز به اثبات دلایل محکمه پسند دارد. از جمله عسر و حرج خود، غیبت زوج، عدم پرداخت نفقه و ... که معمولا فرآیند اثبات این موارد بسیار دشوار می باشد.


Mohamad sheykhi

این واژه از ریشه طلق و به معنای رهایی و آزاد کردن است و به جدایی زن و شهر و پایان زندگی مشترک به صورت قانونی اطلاق می شود. طلاق طبق قانون مدنی ایران از اختیارات مرد است. به همین دلیل در ماده ۱۱۳۳ اینگونه مقرر می دارد: « مرد می تواند هر وقت که بخواهد زن خود را طلاق دهد.» قانون مدنی بر طبق فقه شیعه دوازده امامی نوشته است. اما پیروان ادیان و مذاهب دیگر که در قانون اساسی به رسمیت شناخته شده اند طبق قانون طلاق و احوال شخصیه، می توانند بر طبق دین و آیین خود طلاق بگیرند. طبق اصول دوازدهم و سیزدهم فقط ادیان مسیحی، کلیمی و زرتشتی در ایران به رسمیت شناخته می شوند از سوی دیگر مذاهب اسلامی حنفی، شافعی ، حنبلی، مالکی و زیدی نیز در بحث طلاق از فقه و آیین خودشان پیروی می کنند. انواع طلاق طلاق هم مثل بسیاری از امور حقوقی انواع و تقسیم بندی ها مختلفی دارد که ما در ادامه به تعدادی از مهم ترین و پرکاربردترین آنها اشاره خواهیم کرد. طلاق به اعتبار اینکه به درخواست مرد باشد یا به درخواست زن، قابلیت رجوع داشته باشد یا خیر و اینکه به درخواست طرفین باشد یا به حکم دادگاه به دسته بندی های مختلفی تقسیم می شود. اما در ماده ۱۱۴۳ قانون مدنی یک دسته بندی کلی برای طلاق ذکر شده است که همه انواع طلاق را به نحوی در خود جای می دهد. در این تقسیم بندی طلاق به دسته اصلی تقسیم می شود: طلاق بائن طلاق رجعی طلاق رجعی به چه معناست؟ طلاق رجعی یکی از انواع طلاق است که در آن تحت شرایطی مرد می تواند در مدت عده به زن رجوع کند. به عبارت دیگر یعنی مرد در صورتی که از طلاق پشیمان شود و عده طلاق نیز به پایان نرسیده باشد، می تواند به سراغ زن برود و زندگی را از سر گرفته و بدون هیچگونه تشریفات دیگری به زندگی خود ادامه دهند. حتب به عقد دوباره نیز نیاز ندارند. این نوع طلاق انواع مختلف و شرایط خاصی دارد که به آنها می پردازیم. مفهوم عده چیست؟ زنی که ازدواج او به هر علتی منحل شده است باید مدت زمانی را صبر کند و از ازدواج با مرد دیگری خودداری نماید. مثلا زنی که طلاق گرفته است یا عقد نکاح خود او به هردلیلی فسخ شده یا شوهر او فوت نموده است تا مدتی حق ازدواج ندارد و در صورتی که در این مدت ازدواج نماید، عقد نکاح باطل خواهد بود و چنانچه با علم به این موضوع اقدام به ازدواج مجدد و برقراری رابطه جنسی نموده باشد، رابطه او در حکم زنا خواهد بود. ماده ۱۱۵۰ قانون مدنی نیز عده را اینگونه تعیرف می نماید: « عده عبارت است از مدتی که تا انقضای آن زنی که عقد نکاح او منحل شده است نمی‌تواند شوهر دیگر اختیار کند.» اما عده خود انواع مختلفی دارد که عبارت است که از بحث ما خارج است و ما در اینجا صرفا به عده طلاق به دلیل امکان رجوع در طلاق رجعی می پردازیم. برای اطلاع بیشتر در این باره به عده و انواع آن مراجعه نمایید. چه طلاق هایی رجعیه هستند؟ ۱٫طلاق به درحواست مرد همانطور که پیش تر به آن اشاره کردیم طبق ماده۱۱۳۳ قانون مدنی طلاق یکی از اختیارات مرد است و مرد هر زمان که بخواهد می تواند همسر خود را طلاق دهد. هرچند در چند سال اخیر به دلیل حمایت از نهاد خانواده این موضوع با محدودیت هایی مواجه شده است و در هر صورت برای طلاق باید به دادگاه مراجعه کرده و رای دادگاه را برای این موضوع اخذ نمود اما همچنان طلاق یکی از حقوق قانونی مرد است و طلاق به درخواست مرد یکی از مهم ترین انواع طلاق است . مرد در این نوع طلاق در صورتی که مدت عده زن به پایان نرسیده باشد حق رجوع وجود دارد. به عبارت دیگر بدون اینکه نیازی به عقد مجدد باشد مرد می تواند به زن رجوع کرده و به زندگی مشترک بازگردد. عده در این نوع طلاق در ماده ۱۱۵۱ قانون مدنی به این شرح مشخص شده است: « عده طلاق و عده فسخ نکاح سه طهر است مگر این که زن با اقتضای سن عادت زنانگی نبیند که در این صورت عده او سه ماه است.» در توضیح ابن ماده باید گفت که طهر به معنای پاکی است. یعنی اینکه زن باید سه بار به عادت ماهانه دچار شده و این دوره را به پایان برساند و به اصطلاح فقهی سه بار خون حیض ببیند و از آن پاک شود. زن پس از گذران این دوره که به آن عده گفته می شود می تواند دوباره ازدواج کرده و شوهر جدید اختیار کند. اما تا قبل از پایان آن در طلاق رجعی مرد حق رجوع به زن خود را دارد و در صورت رجوع زندگی زناشویی از سر گرفته می شود. در این باره باید اضافه کرد با توجه به اینکه این نوع طلاق به درخواست شوهر صورت گرفته است لذا به شوهر فرصت پشیمانی از آن نیز داده شده است. لذا اگر بخواهد که به زندگی مشترک بازگردد می تواند از طلاق رجوع نماید و برای این کار نیازی به رضایت زن ندارد. ۲٫طلاق خلع ومبارات در صورتی که زن رجوع به عوض کند طلاق خلع و مبارات نیز از اونواع طلاق هستند که به موجب که که به موجب کراهت زن از مرد یا کراهت هر دو طرف از یکدیگر صورت می گیرد. طلاق خلع و مبارات را به تفصیل در بخش مربوط به خود توضیح خواهیم داد. اما باید دانست در این نوع طلاق زن برای اینکه مرد به طلاق رضایت دهد میزان مشخصی از مال را به او می دهد. این نوع طلاق از نوع بائن ( غیر قابل رجوع) است ولی اگر زن از وجهی که به شوهر خود پرداخت کرده رجوع کند و آن را از شوهر خود پس بگیرد طلاق بائن تبدیل به طلاق رجعی می گردد و قابلیت رجوع پیدا می کند. پس در این صورت زن می تواند وجه پرداختی را از شوهر خود مطالبه و آن را پس بگیرد و شوهر نیز از طلاق رجوع کند و بدون نیاز به عقد نکاح دوباره، زن و شوهر به زندگی سابق خود بازگردند. پس طلاق خلع و مبارات پس از رجوع زن از بذل مال به طلاق رجعی تبدیل می گردد.


سهند مهدی پور

مطابق ماده 366 قانون آیین دادرسی مدنی، رسیدگی فرجامی عبارت است از تشخیص انطباق یا عدم انطباق رای مورد درخواست فرجامی با موازین شرعی و مقررات قانونی. این فرآیند پس از رای تجدید نظر دادگاه ها، از دیوان عالی کشور قابل پیگیری می باشد و می توان یک تجدید نظر دیگر در رای صورت داد


ثبت دیدگاه شما

فوق تخصصی

جدول مشاوره حقوقی فوق تخصصی

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت (تومان) پرداخت
10دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 150,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
۲۰ دقیقه مشاوره حقوقی تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 250,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
30 دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 280,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
60 دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 350,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
تخصصی

جدول مشاوره حقوقی تخصصی

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت (تومان) پرداخت
۱۰ دقیقه مشاوره حقوقی با وکیل 120,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
۱۵ دقیقه مشاوره حقوقی با وکیل 170,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
۲۰ دقیقه مشاوره حقوقی با وکیل 200,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
۳۰ دقیقه مشاوره حقوقی با وکیل 260,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
۱ ساعت مشاوره حقوقی با وکیل 300,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
مشاوره حقوقی حضوری 1,000,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
مطالعه اوراق پرونده به همراه 5 دقیقه مشاوره حقوقی توسط وکیل 200,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
نگارش نامه ها و درخواست های اداری 500,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
5دقیقه مشاوره حقوقی با وکیل پایه یک دادگستری 80,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
محاسبه فوری دیه توسط وکیل 150,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
محاسبه فوری مهریه به نرخ روز 200,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت

© 2021. وکلای تلفنی . تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ می باشد.