دادخواست، یکی از مهمترین اوراق قضایی که فقط در دادگاه حقوقی مورد استفاده قرار می گیرد. همانطور که از ظاهر کلمه پیداست زمانی که یک نفر می خواهد دادخواهی کند از این فرم استفاده می شود.مثلا شما از فردی طلبکار هستید میخواهید طلب خودتان را از ایشان مطالبه نمایید در این خصوص شما می توانید دادخواست مطالبه وجه خود را نگارش و به مرجع قضایی صالح تقدیم کنید.
در فرم چاپی دادخواست، چندین ستون مشاهده می شود. که هر کدام مخصوص نوشتن اطلاعاتی خاص هستند در ادامه به بررسی دقیق آنچه که در هر ستون باید نگارش شود خواهیم پرداخت :
ستون خواهان:
در ستون خواهان شما باید مشخصات دقیق خواهان (مدعی) از جمله نام و نام خانوادگی ،نام پدر ،شماره ملی و آدرس دقیق شخص خواهان را قید نمایید.
ستون خوانده
در این ستون بایستی اطلاعات دقیق فردی که از آن مطالبه ای دارید را وارد نمایید. اگر آن شخص شرکت باشد شما باید در ستون خوانده مشخصات شرکت را دقیقا قید نمایید و اگر شما در دادخواست نام مدیرعامل و رئیس شرکت را قید نمایید دادخواست شما با پرداخت هزینههایی که انجام دادید به دلیل نگارش ناقص دادخواست رد می گردد.
دلایل و منضمات
در این ستون شما همه مدارک موجود را درج می نمایید. چنانچه گواه یا گواهانی دارید اطلاعات دقیق گواه را نیز اعلام می کنید. مثلا در مورد دادخواست طلاق می توانید سند ازدواج، کپی مصدق شناسنامه و کارت ملی زوجین را به عنوان دلایل و منضمات ارائه دهید.
شرح دادخواست در واقع توضیح جزئیات برای ایجاد آگاهی در خصوص موضوع مطروحه برای مرجع قضایی صالح می باشد. مثلا شما می خواهید یک دادخواست طلاق را نگارش کنید در شرح دادخواست باید به تشریح ماوقعی از زندگی زوجین و علت درخواست طلاق بپردازید. ایا دارای فرزند مشترک میباشند یا خیر؟ و اینکه مستند سند نکاحیه را باید دقیقا در دادخواست با قید مشخصات آن اشاره نمایید غالبا برای برای نگارش دادخواست طلاق جهت مثال باید بالای 500 کلمه نگارش گردد تا قاضی رسیدگی کننده با حداقل شرایط زندگی شما را برای رسیدگی به اختلاف خانوادگی مطلع گردد حال اینکه برخی از نویسندگان دادخواست بر این باور هستند که نگارش دادخواست باید کوتاه باشد .
با توجه به نکات گفته شده نگارش اصولی دادخواست بسیار حائز اهمیت است پیشنهاد ما به شما سپردن نگارش دادخواست خود به یکی از وکلای متخصص موسسه حقوقی وکلای تلفنی است . بدین منظور با شماره 09212242670 در هر ساعت از شبانه روز تماس بگیرید.
فرض کنید کسی شما را مورد فحاشی و ضرب و شتم قرار داده است و شما میخواهید علیه او شکایت کنید. آیا می دانید بدین منظور چه مسیری را باید طی کنید تا بتوانید از حق و حقوق خودتان دفاع کنید و فرد خاطی را به صورت قانونی مجازات نمایید؟ بله درست است در چنین مواقعی اولین کار نگارش شکوائیه است. شاید برای شما هم این سوال مطرح شود که شکوائیه چیست؟ برای نگارش شکوائیه چه باید کرد؟ هزینه نگارش شکوائیه چقدر است و ... . در ادامه به بررسی همه این موارد خواهیم پرداخت.
برای نگارش شکواییه باید به دفاتر خدمات قضایی و یا دادسرا مراجعه کرده و فرم خام نگارش شکوائیه را دریافت نماییم. این فرم دارای چندین بخش است که عبارتند از :
شاکی
مشتکی عنه
مشتکی عنه به کسی گفته می شود که جرمی را مرتکب شده است به عبارت دیگر مشتکی عنه کسی است که شکایت علیه ایشان در دادسرا رسیدگی می گردد.در لغت نامه دهخدا مشتکی عنه به کسی گفته میشود که در دادسرا هنوز اتهام علیه ایشان محرز نگردد . در برگ شکواییه قسمت مشتکی عنه مشخصات کسی که مرتکب جرم علیه شاکی شده باید نگارش گردد در صورتی که مشتکی عنه را نمیشناسید در برگ شکواییه حتما در قسمت مشخصات مشتکی عنه عبارت ناشناس را نگارش نمایید .
موضوع جرم
در این قسمت از شکواییه حتما باید نوع جرم ارتکابی را نگارش نمایید. اگر جرم ارتکابی را نمیدانید حتما با مشاور حقوقی و یا وکیل دادگستری مشاوره حقوقی داشته باشید
دلایل اثباتی
در این قسمت از شکواییه حتما دلایلی را که برای اثبات ادعای خودتان و یا به عبارت دیگر برای اثبات وقوع جرم و انتساب آن به مشتکی عنه دارید را با جزییات دقیق نگارش نمایید مثلا اگر برای اثبات وقوع جرم و انتساب آن به مشتکی عنه شهود دارید باید اسامی شهود به همراه شماره ملی نگارش نمایید.
در این قسمت از شکواییه شما باید جریان واقعه و جرم ارتکابی را با جزییات دقیق نگارش نمایید مثلا اگر شما بخواهید از فردی که به شما فحاشی کرده است شکایت کنید در قسمت شرح شکوائیه باید بیان کنید که این جرم در چه تاریخ و چه مکانی رخ داده است. دقیقا خود الفاظ رکیک را بنویسید و بطورکلی جزئیات دقیق ماوقع را نگارش می کنید.
برای نگارش شکوائیه به صورت اصولی و تضمینی می توانید در هر ساعت از شبانه روز با شمراه 09212242670 تماس بگیرید.
ما در طول روز با مشکلات حقوقی بسیاری مواجه می شویم که برای حل آنها نیاز به کمک یک فرد متخصص داریم اما گاهی مواقع باید قبل از هر اقدامی طرف مقابل را خواسته خود آگاه کنیم. بعنوان مثال ما یک کارگاه تولیدی کاشی و سرامیک داریم و از یکی از مشتریان مبلغی را طلب داریم قبل از هر اقدام حقوقی از طریق دادگاه، اولین گام ارسال اظهارنامه برای فرد مورد نظر است. طی این اظهارنامه به فرد این فرصت را می دهیم که تا تاریخ فلان نسبت به تسویه بدهی خود اقدام نماید در صورت عدم توجه می توان از طریق دادگاه اقدام نمود. سوالی که مطرح می شود این است که منظور از اظهارنامه چیست؟ چگونه نگارش می شود؟ هزینه نگارش آن چقدر است؟ نگارش اظهارنامه چقدر زمان می برد؟ و ... .
اظهارنامه یکی از اوراق قضایی میباشد که هر کسی ادعایی نسبت به فرد دیگری دارد میتواند ادعای خودش را قبل از طرح دعوی حقوقی یا طرح شکایت در دادسرا از طریق نگارش اظهارنامه به مخاطب یا طرف دعوی خودش اعلام و یا حق خود را مطالبه کند
در برخی از موارد برای اعمال حق نیاز میباشد که طرفین از طریق نگارش اظهارنامه و ابلاغ ان به مخاطب ادعای حق را مطرح نمایند به عبارت دیگر اگر نگارش اظهارنامه قبل از طرح دعوی انجام نگردد دعوی و یا ادعای مدعی در محکمه پذیرش نمی شود بعنوان مثال برای مطالبه حق شارژ اپارتمان طبق قانون و ایین نامه اپارتمان نیاز می باشد مدیر ساختمان برای مطالبات اپارتمان از واحد بدهکار ابتدا از طریق ارسال اظهارنامه ادعای خود را بعنوان نماینده مجتمع مسکونی اپارتمانی مطالبه نمایند در صورتی که بدهکار واحد اپارتمان تمکین به اظهارنامه ارسالی نکند در مراحل بعدی مدیر ساختمان میتواند به استناد اظهارنامه ارسالی از دادگاه یا واحد اجرای اسناد رسمی تقاضای صدور اجراییه برای مطالبات اپارتمان نمایند.
برای نگارش اظهارنامه نیاز است که اول صورت مساله را بررسی نمایید که ایا با این صورت مساله و یا پرونده یا مشکل حقوقی باید از طریق ارسال اظهارنامه مطالبه گردد یا خیر ؟ چرا که در برخی موارد ارسال اظهارنامه منجر به شکست شما در پرونده حقوقی می گردد و شما باید دانش حقوقی و تجربه کافی برای درک این مساله داشته باشید که همانطوری که در برخی از پرونده های حقوقی قبل از اقامه دعوی، ارسال اظهارنامه امری قانونی و الزامی میباشد در برخی از پرونده های حقوقی و کیفری با توجه به شرایط حاکم در پرونده نباید اقدام به ارسال اظهارنامه برای مخاطب نمایید لهذا مشاوره حقوقی برای نگارش اظهارنامه با وکیل پایه یک دادگستری متخصص در دعاوی حقوقی امری الزامی است.
همانطور که می دانید هزینه خدمات حقوقی به نسبت بالاست به گونه ای که از توان مالی اکثر افراد خارج می باشد و همین امر منجر به عدم تمایل افراد به دریافت خدمات حقوقی و نهایتا بروز مشکلات بیشتر خواهد شد. اما در موسسه حقوقی وکلای تلفنی همه موارد سنجیده و تعرفه ها به گونه ای تنظیم شده است که همه مردم بتوانند از خدمات حقوقی بهره مند شوند چرا که رسالت اصلی موسسه حقوقی وکلای تلفنی خدمت به مردم عزیز جهت رفع مشکلات حقوقی می باشد. جهت اطلاع دقیق از تعرفه نگارش اظهارنامه با شماره 02147625900 تماس بگیرید و از مشاوره حقوقی تلفنی با وکیل بهره مند شوید.
جهت نگارش اظهارنامه کافی است با شماره 09212242670 تماس بگیرید پس از واریز وجه، مدارک لازم را از طریق واتس اپ برای وکیل ارسال نمایید. وکیل با شما تماس گرفته نکات تکمیلی را از شما پرسیده و بر اساس آن نسبت به نگارش اظهارنامه اقدام می کند. سپس اظهارنامه را در قالب فایل word و pdf برای شما ارسال می کند تا بتوانید به دفاتر خدمات قضایی مراجعه کرده و نسبت به ارسال آن اقدام نمایید.
نگارش اظهارنامه توسط وکلای متخصص در موسسه حقوقی وکلای تلفنی به طور معمول 24 ساعت زمان خواهد برد. گاهی مواقع مراجع نیاز به نگارش فوری اظهارنامه دارد در این صورت وکیل نگارش مورد نظر را در کمترین زمان ممکن انجام می دهد. البته در این صورت حق الزحمه بیشتری نیز دریافت خواهد شد.
بعد از نگارش اظهارنامه باید نسبت به ثبت آن اقدام نمایید. برای ثبت اظهارنامه دو روش کلی وجود دارد: مراجعه به دفاتر خدمات قضایی و یا مراجعه به وبسایت خدمات الکترونیک قضایی به نشانی www.adliran.ir.
بدون شک شما هم بارها کلمه لایحه را شنیده اید شاید خیلی مواقع بدون کوچکترین توجهی از آن رد شده باشید اما مواردی هم پیش می آید که به اقتضای شرایط موجود بایستی لایحه ای را به دادگاه تقدیم نمایید. در چنین مواقعی داشتن اطلاعات و آگاهی در مورد لایحه امری ضروری است. اینکه بدانید لایحه چیست و نگارش لایحه برای دادگاه حقوقی چه کاربردی دارد؟ چه مدارکی برای نگارش لایحه مورد نیاز است؟ هزینه نگارش لایحه به چه صورت است و ... .
لایحه، دفاع مکتوب خواهان یا خوانده میباشد که قبل از جلسه رسیدگی از طریق دفاتر خدمات قضایی برای دادگاه حقوقی ارسال می گردد. این لایحه در واقع دفاع از حق و حقوق شما در پرونده حقوقی می باشد و شما در این لایحه از موضوع پرونده و حق خودتان دفاع می کنید. به شما پیشنهاد می شود که به صورت حضوری در دادگاه دفاعیات خود را به صورت شفاهی اعلام نمایید البته با توجه به اینکه زمان شما برای بیان دفاعیات خود محدود است و ممکن است برخی موارد را فراموش کنید پیشنهاد می شود که قبل از حضور در جلسه دادگاه همه شواهد و قرائن خود را بررسی و در قالب لایحه بنویسید قاضی رسیدگی کننده با مطالعه مندرجات لایحه شما قطعا تصمیم بهتری برای پرونده می گیرد.
چرا که در دنیای علم حقوق کوچکترین اتفاقات می تواند اثرات بزرگی داشته باشد. مواردی که شاید از دید شما اهمیتی نداشته باشد اما می تواند دلیلی برای رسیدن شما به حق و حقوق قانونی تان باشد
قسمت های مختلف در فرم لایحه را با دقت تکمیل نمایید.
شما برای نگارش لایحه دفاعیه خودتان یک شرح ماوقع از پرونده و جریان پرونده حقوقی و خواسته خواهان چیست و علل و چرایی این دادخواست به طرفیت خودتان را در قسمت مقدمه و یا شرح ماوقع بیان دارید مثلا بیان نمایید (((حسن در این دادخواست خواسته به الزام به تنظیم سند رسمی به طرفیت اینجانب اقامه نموده است و علت طرح این دادخواست به طرفیت اینجانب به خاطر فروش یک دستگاه خودروی سواری ازرا سفید رنگ به شماره شهربانی میباشد )) این تفصیل دادخواست خواهان به طرفیت شما می باشد که شما باید در مقدمه لایحه دفاعیه ان را بیان نمایید و قاضی باید بفهمد موضوع و منشا اختلاف قراردادی شما به چه دلایلی بوده است و حال با بررسی دادخواست خواهان و لایحه شما بهترین تصمیم را برای پرونده شما اتخاذ نمایند. نگارش لایحه برای دادگاه حقوقی بسیار مفید میباشد چرا که شما بدون اینکه در دادگاه حقوقی حضور داشته باشید میتوانید از حق خودتان صرفا با ارسال لایحه دفاع نمایید مثلا شما خوانده دعوی می باشد و بعد از وصول اخطاریه دفاعیات خودتان را در قالب نگارش لایحه به دادگاه حقوقی ارسال می کنید .
در این قسمت شما اگر خوانده دعوی در دادگاه حقوقی باشید با ملاحظه دادخواست خواهان و بررسی مستندات خواهان باید با تسلط به قانون ایین دادرسی مدنی و قانون مدنی اگر دادخواست خواهان واجد ایراد باشد با استناد به قانون ایراد شکلی خود را در دادخواست مطرح نمایید مثلا در دعوی فوق که به آن اشاره کردیم اگرخواهان در دادخواست مشخصات دقیق خودرو را ذکر نکند شما در نگارش لایحه دفاعیه باید ایراد نمایید که خودروی اعلامی با مندرجات بیع نامه خوانا نمیباشد لذا دعوی به شکل قانونی مطرح نشده است و یا اینکه سند خودرو بنام شخص دیگر باشد و دعوی به طرفیت متصدی نمایشگاه خودرو مطرح گردد باید ایراد نمایید که دعوی متوجه شما نمی باشد و این موضوعات را می توانید در زمان تنظیم و نگارش لایحه دفاعیه در قسمت دفاعیات شکلی مطرح نمایید.
در زمان نگارش لایحه دفاعیه برای دادگاه حقوقی حتما در قسمت دفاعیات ماهوی شما باید به استناد به قوانین جاریه و مستندات خواهان دعوی را به طرفیت خودتان رد نمایید مثلا در پرونده اشاره شده در فوق شما میتوانید دفاع نمایید که استناد به بیع نامه مورد پذیرش نمیباشد چرا که در بیع نامه امضای من ذیل آن بیع نامه نمی باشد و دادگاه با بررسی این موضوع دعوی خواهان را به طرفیت شما رد می کند و بیان ساده تر در این قسمت از لایحه دفاعیه شما میتوانید به دلایل و مستندات خودتان برای دفاع را ذکر نمایید مثلا شما برای رد دعوی خواهان یا اثبات ادعای خودتان به شهادت شهود در زمان نگارش لایحه دفاعیه استناد نمایید و باید در این قسمت حتما مشخصات دقیق شهود و با استناد به قانون ایین دادرسی مدنی و قانون مدنی دادگاه را مجاب نمایید که شهود شما را به جلسه دادگاه دعوت نمایند و یا مثلا اگر شما برای دفاع از حق خودتان رسید و یا سند و یا دست نوشته ای دارید میتوانید با برابر اصل نمودن آن سند یا دست نوشته به همراه لایحه دفاعیه به دادگاه مراتب را اعلام و ارسال نمایید.
برای نگارش لایحه توسط وکلای پایه یک دادگستری در هر ساعت از شبانه روز با شماره 09212242670 تماس بگیرید.
شما بعد از دریافت اخطاریه از دادگاه حقوقی می توانید دفاعیات خودتان را در قالب لایحه دفاعیه به دادگاه حقوقی ارسال نمایید و در این خصوص می توانید نگارش لایحه دفاعیه را به وکیل پایه یک دادگستری ارجاع نمایید البته موسسه وکلای تلفنی این مسیر را برای شما با کمترین هزینه و زمان ممکن هموار ساخته است برای دریافت خدمات نگارش لایحه دفاعیه توسط وکیل پایه یک دادگستری می توانید در هر ساعتی از شبانه روز از طریق تماس تلفنی با شماره 09212242670 و یا شماره 02147625900 درخواست خودتان را مطرح و با ارسال مستندات و مدارکی که دارید وکیل در کمتر از 5 دقیقه با شما ارتباط گرفته و نگارش لایحه دفاعیه شما برای پرونده دادگاه حقوقی را اماده می کنند. لوایح دفاعیه به صورت کاملا تخصص و حرفه ای برای شما به صورت تایپ شده در دو فرمت ورد و پی دی اف ارسال می گردد.
نگارش لایحه دفاعیه امری تخصصی بوده و شما به صرف داشتن یک پرونده حقوقی نمیتوانید نگارش لایحه دفاعیه را برای دفاع در دادگاه حقوقی نگارش نمایید برای این موضوع بهتر است جریان پرونده حقوقی و شرح ماوقع پرونده را با یک وکیل حقوقی دادگستری مشاوره حقوقی نمایید و با مشاوره حقوقی، وکیل دادگستری فرایند دفاع را به شما اموزش میدهد و شما با دریافت مشاوره حقوقی حداقل میتوانید چه موضوعی را برای دفاع در لایحه دفاعیه نگارش نمایید به عبارت ساده تر وکیل با بررسی مستندات و دادخواست خواهان و شرح ماوقع موضوع از زبان شما نوع دفاعی که باید در لایحه دفاعیه نگارش گردد را به شما اموزش میدهد و شما با این اموزه وکیل دفاع خودتان را در یک صفحه نگارش می کنید و تنها دفاع شما برای پرونده حقوقی همان نکات دفاعی میباشد که وکیل دادگستری به شما مشاوره حقوقی داده است .
دادخواست، نقطه شروع مراحل قانونی پرونده و خواسته شما در مراجع قضایی می باشد. پس ارائه دادخواست به دادگاه الزامی است و تا زمانی که دادخواستی تقدیم دادگاه نشود پرونده شما مورد بررسی قرار نمی گیرد. اما نگارش و تقدیم لایحه امری اختیاری است و شما می توانید فقط در موارد ضروری که مثلا شرایط حضور در دادگاه ندارید و یا می خواهید یک دفاع جامع و شامل داشته باشید از لایحه استفاده نمایید .
از طرفی باید گفت که دادخواست در واقع استارت کار حقوقی شما در دادگاه است و نیازی به بیان همه موارد و جزئیات نیست اما لایحه را شاید بتوان گفت تعیین کننده نتیجه پرونده شماست پس باید بسیار اصولی و با ذکر تمام جزئیات مهم نگارش گردد. فراموش نکنید که زیاده گویی در لایحه نه تنها به نفع شما نیست بلکه ممکن است به ضرر شما تمام شود پس فقط نکات کلیدی و تاثیرگذار را بیان نمایید .
نگارش دادخواست |
نگارش شکواییه |
نگارش اظهارنامه |
نگارش قرارداد |
نگارش دادخواست دعاوی خانواده |
نگارش لایحه |
مدت زمان مشاوره حقوقی | اجرت (تومان) | پرداخت |
---|---|---|
10دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری | 150,000 هزار تومان |
پرداخت آنلاین
درخواست جهت: 10دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری (بعد از پرداخت وکلای زیر ۵ دقیقه با شما تماس میگیرند)درخواست جهت: 10دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری (بعد از پرداخت وکلای زیر ۵ دقیقه با شما تماس میگیرند)لطفا مبلغ 150,000 هزارتومان را به شماره کارت 6219861069798741 به نام آناهیتا توکلی واریز کنید و سپس اطلاعات واریز را در فرم زیر ثبت نمایید. |
۲۰ دقیقه مشاوره حقوقی تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری | 250,000 هزار تومان |
پرداخت آنلاین
درخواست جهت: ۲۰ دقیقه مشاوره حقوقی تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری (بعد از پرداخت وکلای زیر ۵ دقیقه با شما تماس میگیرند)درخواست جهت: ۲۰ دقیقه مشاوره حقوقی تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری (بعد از پرداخت وکلای زیر ۵ دقیقه با شما تماس میگیرند)لطفا مبلغ 250,000 هزارتومان را به شماره کارت 6219861069798741 به نام آناهیتا توکلی واریز کنید و سپس اطلاعات واریز را در فرم زیر ثبت نمایید. |
30 دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری | 280,000 هزار تومان |
پرداخت آنلاین
درخواست جهت: 30 دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری (بعد از پرداخت وکلای زیر ۵ دقیقه با شما تماس میگیرند)درخواست جهت: 30 دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری (بعد از پرداخت وکلای زیر ۵ دقیقه با شما تماس میگیرند)لطفا مبلغ 280,000 هزارتومان را به شماره کارت 6219861069798741 به نام آناهیتا توکلی واریز کنید و سپس اطلاعات واریز را در فرم زیر ثبت نمایید. |
60 دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری | 350,000 هزار تومان |
پرداخت آنلاین
درخواست جهت: 60 دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری (بعد از پرداخت وکلای زیر ۵ دقیقه با شما تماس میگیرند)درخواست جهت: 60 دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری (بعد از پرداخت وکلای زیر ۵ دقیقه با شما تماس میگیرند)لطفا مبلغ 350,000 هزارتومان را به شماره کارت 6219861069798741 به نام آناهیتا توکلی واریز کنید و سپس اطلاعات واریز را در فرم زیر ثبت نمایید. |
مدت زمان مشاوره حقوقی | اجرت (تومان) | پرداخت |
---|---|---|
۱۰ دقیقه مشاوره حقوقی با وکیل | 120,000 هزار تومان |
پرداخت آنلاین
درخواست جهت: ۱۰ دقیقه مشاوره حقوقی با وکیل (بعد از پرداخت وکلای زیر ۵ دقیقه با شما تماس میگیرند)درخواست جهت: ۱۰ دقیقه مشاوره حقوقی با وکیل (بعد از پرداخت وکلای زیر ۵ دقیقه با شما تماس میگیرند)لطفا مبلغ 120,000 هزارتومان را به شماره کارت 6219861069798741 به نام آناهیتا توکلی واریز کنید و سپس اطلاعات واریز را در فرم زیر ثبت نمایید. |
۱۵ دقیقه مشاوره حقوقی با وکیل | 170,000 هزار تومان |
پرداخت آنلاین
درخواست جهت: ۱۵ دقیقه مشاوره حقوقی با وکیل (بعد از پرداخت وکلای زیر ۵ دقیقه با شما تماس میگیرند)درخواست جهت: ۱۵ دقیقه مشاوره حقوقی با وکیل (بعد از پرداخت وکلای زیر ۵ دقیقه با شما تماس میگیرند)لطفا مبلغ 170,000 هزارتومان را به شماره کارت 6219861069798741 به نام آناهیتا توکلی واریز کنید و سپس اطلاعات واریز را در فرم زیر ثبت نمایید. |
۲۰ دقیقه مشاوره حقوقی با وکیل | 200,000 هزار تومان |
پرداخت آنلاین
درخواست جهت: ۲۰ دقیقه مشاوره حقوقی با وکیل (بعد از پرداخت وکلای زیر ۵ دقیقه با شما تماس میگیرند)درخواست جهت: ۲۰ دقیقه مشاوره حقوقی با وکیل (بعد از پرداخت وکلای زیر ۵ دقیقه با شما تماس میگیرند)لطفا مبلغ 200,000 هزارتومان را به شماره کارت 6219861069798741 به نام آناهیتا توکلی واریز کنید و سپس اطلاعات واریز را در فرم زیر ثبت نمایید. |
۳۰ دقیقه مشاوره حقوقی با وکیل | 260,000 هزار تومان |
پرداخت آنلاین
درخواست جهت: ۳۰ دقیقه مشاوره حقوقی با وکیل (بعد از پرداخت وکلای زیر ۵ دقیقه با شما تماس میگیرند)درخواست جهت: ۳۰ دقیقه مشاوره حقوقی با وکیل (بعد از پرداخت وکلای زیر ۵ دقیقه با شما تماس میگیرند)لطفا مبلغ 260,000 هزارتومان را به شماره کارت 6219861069798741 به نام آناهیتا توکلی واریز کنید و سپس اطلاعات واریز را در فرم زیر ثبت نمایید. |
۱ ساعت مشاوره حقوقی با وکیل | 300,000 هزار تومان |
پرداخت آنلاین
درخواست جهت: ۱ ساعت مشاوره حقوقی با وکیل (بعد از پرداخت وکلای زیر ۵ دقیقه با شما تماس میگیرند)درخواست جهت: ۱ ساعت مشاوره حقوقی با وکیل (بعد از پرداخت وکلای زیر ۵ دقیقه با شما تماس میگیرند)لطفا مبلغ 300,000 هزارتومان را به شماره کارت 6219861069798741 به نام آناهیتا توکلی واریز کنید و سپس اطلاعات واریز را در فرم زیر ثبت نمایید. |
مشاوره حقوقی حضوری | 1,000,000 هزار تومان |
پرداخت آنلاین
درخواست جهت: مشاوره حقوقی حضوری (بعد از پرداخت وکلای زیر ۵ دقیقه با شما تماس میگیرند)درخواست جهت: مشاوره حقوقی حضوری (بعد از پرداخت وکلای زیر ۵ دقیقه با شما تماس میگیرند)لطفا مبلغ 1,000,000 هزارتومان را به شماره کارت 6219861069798741 به نام آناهیتا توکلی واریز کنید و سپس اطلاعات واریز را در فرم زیر ثبت نمایید. |
مطالعه اوراق پرونده به همراه 5 دقیقه مشاوره حقوقی توسط وکیل | 200,000 هزار تومان |
پرداخت آنلاین
درخواست جهت: مطالعه اوراق پرونده به همراه 5 دقیقه مشاوره حقوقی توسط وکیل (بعد از پرداخت وکلای زیر ۵ دقیقه با شما تماس میگیرند)درخواست جهت: مطالعه اوراق پرونده به همراه 5 دقیقه مشاوره حقوقی توسط وکیل (بعد از پرداخت وکلای زیر ۵ دقیقه با شما تماس میگیرند)لطفا مبلغ 200,000 هزارتومان را به شماره کارت 6219861069798741 به نام آناهیتا توکلی واریز کنید و سپس اطلاعات واریز را در فرم زیر ثبت نمایید. |
نگارش نامه ها و درخواست های اداری | 500,000 هزار تومان |
پرداخت آنلاین
درخواست جهت: نگارش نامه ها و درخواست های اداری (بعد از پرداخت وکلای زیر ۵ دقیقه با شما تماس میگیرند)درخواست جهت: نگارش نامه ها و درخواست های اداری (بعد از پرداخت وکلای زیر ۵ دقیقه با شما تماس میگیرند)لطفا مبلغ 500,000 هزارتومان را به شماره کارت 6219861069798741 به نام آناهیتا توکلی واریز کنید و سپس اطلاعات واریز را در فرم زیر ثبت نمایید. |
5دقیقه مشاوره حقوقی با وکیل پایه یک دادگستری | 80,000 هزار تومان |
پرداخت آنلاین
درخواست جهت: 5دقیقه مشاوره حقوقی با وکیل پایه یک دادگستری (بعد از پرداخت وکلای زیر ۵ دقیقه با شما تماس میگیرند)درخواست جهت: 5دقیقه مشاوره حقوقی با وکیل پایه یک دادگستری (بعد از پرداخت وکلای زیر ۵ دقیقه با شما تماس میگیرند)لطفا مبلغ 80,000 هزارتومان را به شماره کارت 6219861069798741 به نام آناهیتا توکلی واریز کنید و سپس اطلاعات واریز را در فرم زیر ثبت نمایید. |
محاسبه فوری دیه توسط وکیل | 150,000 هزار تومان |
پرداخت آنلاین
درخواست جهت: محاسبه فوری دیه توسط وکیل (بعد از پرداخت وکلای زیر ۵ دقیقه با شما تماس میگیرند)درخواست جهت: محاسبه فوری دیه توسط وکیل (بعد از پرداخت وکلای زیر ۵ دقیقه با شما تماس میگیرند)لطفا مبلغ 150,000 هزارتومان را به شماره کارت 6219861069798741 به نام آناهیتا توکلی واریز کنید و سپس اطلاعات واریز را در فرم زیر ثبت نمایید. |
محاسبه فوری مهریه به نرخ روز | 200,000 هزار تومان |
پرداخت آنلاین
درخواست جهت: محاسبه فوری مهریه به نرخ روز (بعد از پرداخت وکلای زیر ۵ دقیقه با شما تماس میگیرند)درخواست جهت: محاسبه فوری مهریه به نرخ روز (بعد از پرداخت وکلای زیر ۵ دقیقه با شما تماس میگیرند)لطفا مبلغ 200,000 هزارتومان را به شماره کارت 6219861069798741 به نام آناهیتا توکلی واریز کنید و سپس اطلاعات واریز را در فرم زیر ثبت نمایید. |
© 2021. وکلای تلفنی . تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ می باشد.