مشاوره حقوقی

مشاوره حقوقی 

پیشرفت تکنولوژی، کمک شایانی به بهبود زندگی انسان ها کرد اما از سوی دیگر جوامع بشری را با مشکلات جدیدی مواجه ساخت. امروزه حتی خانه نیز جای امن همیشگی نیست. گوشی تلفن همراه، آشنا ترین تکنولوژی که اگرچه بسیاری از محدودیت های گذشته را برطرف کرد اما مشکلاتی همچون خیانت، هک کارت های بانکی، انتشار اطلاعات شخصی افراد در فضای مجازی، نشر اکاذیب، ایجاد رعب و وحشت، کلاهبرداری های اینترنتی، دوستی های مجازی و اخاذی افراد سودجو و ... را  به خانه های ما آورد. تماشای لحظه به لحظه خوشی های ظاهری برخی خانواده ها در فضای مجازی و زودباوری بیننده آن، دعواهای زناشویی را گسترده تر کرد و باز هم محیط امن خانه را متزلزل ساخت. ضرب و شتم زن، نزاع های فامیلی، طلاق، مهریه، نفقه، حضانت فرزند و ... مشکلاتی بود که به سرعت جامعه را درگیر خود کرد به گونه ای که از هر 10 ازدواج 4 مورد به طلاق می رسد. خودرو، موتور یا دوچرخه ای که روزانه از آن استفاده می کنیم و مسیری که پیاده چندین ساعت طی می کردیم حالا ظرف مدت چند دقیقه طی می کنیم و کارهایمان را سریع تر و اسان تر انجام می دهیم اما این ظاهر زیبا مشکلاتی هم به همراه داشت که عدم توجه ما به آنها درگیری هایی را به وجود خواهد اورد. نکته قابل توجه اینکه همه این مسائل جزئی جدایی ناپذیر از وجود ماست اما سوالی که ذهن همه ما را درگیر خود کرده این است که در مواجهه با این مسائل چه باید کرد؟ در ادامه به همه این چراهای ذهنی پاسخ خواهیم داد.   

 

 

 

هزینه مشاوره حقوقی

 

 

مشاوره حقوقی همان چیزی است که به ما در حل و فصل اختلافات حقوقی کمک می کند. علیرغم اینکه پیشرفت جوامع باعث به وجود آمدن اشکال جدیدی از اختلافات حقوقی شده اما مشاوره حقوقی به اندازه تمدن بشر سابقه دارد. در واقع با شهرنشین شدن انسان ها لزوم قانون گذاری بیش از پیش احساس شد. چراکه شهرهای بشر اکنون دارای جمعیت زیادی بودند و جز با قانون گذاری امکان کنترل این جوامع وجود نداشت. به همین خاطر دولت ها برای برقراری نظم، جلوگیری از هرج و مرج و کنترل اوضاع کشور ها، قوانینی را وضع کردند. در تمامی تاریخ بشر، افراد معمولاً از این قوانین پیروی کرده اند اما گاهی اوقات امکان دارد که عدم توجه به قوانین مذکور، باعث به وجود آمدن اختلافات حقوقی شود که افراد عادی نمی توانند خودشان آنها را حل و فصل نمایند. پس مشاوره حقوقی به اندازه تمدن بشر سابقه دارد و باید با آن بیشتر آشنا شد.

 

 

 

 

 

 

 


چرا باید مشاوره حقوقی دریافت کنیم؟


در گذشته ای نه چندان دور، اگر هر مشکلی پیش می آمد مشورت با بزرگترها یا وساطت ریش سفیدهای فامیل کمک بزرگی برای حل مشکل بود. اما همانطور که گفته شد با پیشرفت زندگی، مشکلات هم مدرن و پیچیده شد. حتی ریش سفیدهای فامیل هم برای حل مشکلات حقوقی شان به مشورت با یک فرد آگاه به امور حقوقی دارند. پس می توان گفت داشتن یک مشاور حقوقی یا وکیل کاربلد یکی از الزامات دنیای مدرن می باشد. 

اولین قدم برای آشنایی با مشاوره حقوقی پاسخ به این سوال است که اصلاً چرا باید برای حل و فصل اختلافات حقوقی، مشاوره حقوقی داشت؟ در پاسخ به این سوال باید به این نکته اشاره کنیم که اختلافات حقوقی در زندگی امروز بشر، امری اجتناب ناپذیر است. در واقع پیشرفت تکنولوژی و جوامع باعث شده است که امروزه طیف گسترده ای از اختلافات حقوقی به وجود آیند. پس غیر ممکن است که یک نفر در طول زندگی خود، نیازی به مشاوره حقوقی نداشته باشد. همچنین باید به این نکته اشاره کنیم که حل و فصل اختلافات حقوقی، امری تخصصی هستند. همانطور که اگر چشم شما نیاز به عمل جراحی داشته باشد، نمی توانید خودتان آن را جراحی کنید، امکان حل و فصل اختلافات حقوقی توسط افراد عادی نیز وجود ندارد. همین مسئله اهمیت مشاوره حقوقی را دوچندان خواهد کرد.

در آخر نیز ذکر این نکته ضروری است که حل و فصل اختلافات حقوقی در صورت عدم داشتن اطلاعات حقوقی کافی ممکن است، ضررهای مالی، جانی و حیثیتی جبران ناپذیری را به افراد وارد کند. تصور کنید که شما از یک نفر زمینی را به قیمت ۹ میلیارد تومان خریده اید. بعد از گذشت دو ماه متوجه می شوید که این زمین به چهار نفر دیگر نیز فروخته شده است. حال اگر بخواهید خودتان به حل و فصل اختلاف حقوقی به وجود آمده بپردازید، ممکن است تمامی این ۹ میلیارد را از دست بدهید! پس مشاوره حقوقی اهمیت فراوانی در زندگی امروزی بشر دارد.


مزایای دریافت مشاوره حقوقی 
اجازه دهید با یک مثال ساده این موضوع را بررسی کنیم. شما یک شهروند عادی هستید با شغل و حرفه ی مخصوص خودتان که تصمیم می گیرید به کوهنوردی بروید اما هیچ اطلاعاتی در این زمینه ندارید. دو گزینه پیش روی شماست اول اینکه خودتان به تنهایی بروید و تمام مشکلات مسیر را بپذیرید حتی پرت شدن در ته دره و یا اینکه از یک لیدر که به تمام چم و خم مسیر آشناست بخواهید شما را همراهی کند. چرا که دانش و تجربه این فرد به شما کمک می کند با کمترین آسیب به هدف خود برسید. دنیای حقوق و مسائل حقوقی هم پیچیدگی های خاص خود را دارد و داشتن یک مشاور حقوقی به شما کمک می کند مشکلات حقوقی تان را با کمترین هزینه، در کمترین زمان به صورت اصولی حل کنید پیش از آنکه به یک مشکل غیرقابل حل تبدیل شود. خیلی مواقع هم دریافت مشاوره حقوقی مصداقی از مثل معروف پیشگیری بهتر از درمان است و ما با دریافت مشاوره حقوقی درست از مشکلات احتمالی در آینده پیشگیری می کنیم. 

 

مشاوره حقوقی چیست؟

اکنون نوبت آن است که به بررسی تعریف مشاوره حقوقی بپردازیم. در واقع همانطور که گفته شد افراد عادی نه تنها سواد حقوقی کافی برای حل و فصل اختلافات حقوقی خود را ندارند، بلکه با آیین رسیدگی به این اختلافات نیز آشنا نیستند. به همین خاطر باید به سراغ مشاوره حقوقی بروند. در مشاوره حقوقی، فرد متقاضی مشکل حقوقی خود را با یک مشاور حقوقی در میان می گذارد. وی پس از بررسی شرایط پرونده، راه حل های موجود و سایر موارد لازم برای احقاق حق را به متقاضی ارائه می دهد. پس در واقع مشاوره حقوقی راهنمای افراد برای حل و فصل اختلافات حقوقی می باشد.

 

 

 

 

 
 

 

مشاور حقوقی کیست؟

قدم بعدی که در بررسی مشاوره حقوقی باید با آن آشنا شد، آشنایی با تعریف مشاور حقوقی می باشد. در واقع در این قسمت قصد داریم به این سوال پاسخ دهیم که مشاور حقوقی کیست؟ در پاسخ به این سوال باید بگوییم مشاور حقوقی، وکیل پایه یک دادگستری می باشد که پس از قبولی در آزمون وکالت، موفق به کسب پروانه وکالت خود شده است. در واقع این شخص تمامی اطلاعات حقوقی لازم برای حل و فصل اختلافات حقوقی را داراست. به همین خاطر به خوبی می تواند افراد را برای احقاق حق در دادگاه ها یاری دهد. به عبارت دقیق تر مشاور حقوقی که تحصیل کرده رشته حقوق در دانشگاه می باشد، با بررسی جزئیات پرونده حقوقی مربوطه و قوانین موجود، راه حل های ممکن را به افراد ارائه می دهد تا آنها بتوانند خودشان شخصاً مشکل حقوقی خودشان را حل کنند.

پس نکته حائز اهمیت این است که مشاور حقوقی تنها راه حل های موجود را به فرد ارائه می دهد و هیچ نقشی در جریان رسیدگی به پرونده نخواهد داشت.

ویژگی های بهترین مشاور حقوقی

مشاوره حقوقی می تواند در سرنوشت مشکلات و پرونده حقوقی شما تاثیرگذار باشد اما باید بدانید که این مشورت، زمانی اثر بخش خواهد بود که با بهترین مشاور حقوقی انجام گرفته باشد. در واقع امروزه وکلای بسیار زیادی در جامعه وجود دارند اما تنها کسی در پیشبرد اهداف پرونده حقوقی شما موفق است که دارای ویژگی های زیر باشد:

  • تسلط کامل و جامع بر قوانین و مقررات حقوقی.
  • تسلط بر آیین رسیدگی به اختلافات حقوقی.
  • صبر و حوصله فراوان.
  • دلسوزی.
  • داشتن تجربه در زمینه مشاوره حقوقی.
  • داشتن مدرک تحصیلی مرتبط با حوزه اختلاف حقوقی مدنظر.

 

مشاور حقوقی بهتر است یا وکیل؟
بدون شک، همه ما برای یکبار هم که شده به عناوین مختلف به پزشک مراجعه کرده ایم. پزشک خود را بر چه اساس انتخاب کردید؟ چگونه این انتخاب را انجام دادید؟ مسلما یکی از ملاک های انتخاب شما شدت بیماری، نوع بیماری و استطاعت مالی بوده است. شما برای یک سرماخوردگی ساده اولین گزینه ای که انتخاب می کنید یک پزشک عمومی است که تعریف آن را از دوستان و آشنایان خود شنیده اید یا رتبه بندی خوب انها در بخش نظر کاربران توجهتان را جلب کرده است. چرا این پزشک عمومی را انتخاب کردید و مستقیما سراغ پزشک متخصص نرفتید؟ پاسخ ساده است چون مشکل شما در حدی حاد نیست که پزشک عمومی نتواند درمان کند از طرفی دلیلی برای پرداخت هزینه زیاد به پزشک متخصص وجود ندارد. اما زمانی می رسد که درگیر یک موضوعی می شویم که پزشک عمومی نمی تواند به ما کمک کند، اینجا صحبت مرگ و زندگی است پس به دنبال یک پزشک متخصص در زمینه بیماری خود هستید که خیالتان از تخصص و تعهدش راحت باشد و مطمئن باشید که اگر هزینه ای هم می کنید بی نتیجه نیست و آرامش زندگی و گاها ادامه زندگیتان را تضمین می کند. در مورد مشاور حقوقی و وکیل نیز چنین شرایطی حاکم است گاهی مشکلات ما به گونه ای است که با دریافت یک مشاوره حقوقی حل شدنی است پس با هزینه کمتری مشکل حقوقی خود را حل و فصل می کنیم اما گاهی مسئله به قدری پیچیده است که مشاور حقوقی به تنهایی نمی تواند به ما کمک کند و نیاز است تا یک وکیل متخصص و متبحر امور ما را رسیدگی کند حتی به قیمت پرداخت هزینه های بیشتر. 


مشاور حقوقی یا وکیل خوب 
یک مشاور حقوقی یا وکیل خوب، فردی آگاه به علم حقوق است که دانش خود را در عمل بکار برده و مشکلات حقوقی انسان های زیادی را برطرف کرده و رزومه خوبی برای خود رقم زده است. اما در کنار دانش و تجربه، داشتن اخلاق نیک و وجدان بسیار حائز اهمیت است. یک مشاور حقوقی و وکیل با وجدان اولویتش حل مشکلات مردم است نه منافع مالی خود. علاوه بر همه اینها باید خوب گوش دادن را بلد باشد و در اولین گام مراجع را به آرامش دعوت کند. چرا که اغلب مراجعین افرادی هستند که در شرایط روحی نامناسب و پرتنش به وکیل مراجعه کرده اند. 
 

 

 

چرا وکلای تلفنی؟
امروزه موسسات حقوقی بسیاری در حال فعالیت هستند و هر کدام خصوصیات و امتیازات خود را دارند که این امر، انتخاب را بسیار دشوار کرده است. ما براساس نیاز خود یکی از این موسسات را انتخاب می کنیم. وکلای تلفنی هم یکی از این هزاران گروه حقوقی است که در ایران به صورت قانونی در حال فعالیت است و بیش از یک دهه است که در حال خدمت رسانی به مردم عزیز می باشد. سوالی که برای هر کسی پیش می آید این است که چرا باید این موسسه را انتخاب کنم؟ مگر چه مزیت هایی در مقایسه با سایر موسسات حقوقی دارد؟ کدامیک از نیازهای مرا برطرف می کند؟
در پاسخ به چراهای ذهنی شما باید گفت که وکلای تلفنی دارای مزیت های رقابتی بسیاری در مقایسه با سایر موسسات حقوقی فعال در کشور است که از جمله آنها می توان به موراد ذیل اشاره نمود :

 

-ارائه خدمات در هر ساعت از شبانه روز 
ویژگی بارز وکلای تلفنی، ارائه خدمات حقوقی به صورت شبانه روزی می باشد. این به این معناست که شما هر لحظه ای که نیاز به مشاوره حقوقی داشتید نیازی نیست به ساعت نگاه کنید بلکه همان موقع شماره 09212242670 را گرفته و مشکل خود را برطرف نمایید. 

 


- دریافت مشاوره حقوقی حتی در روزهای تعطیل 
واقعیت زندگی این است که مشکلات حقوقی تعطیلات ندارند اتفاقا مشکلات حقوقی در ایام تعطیل بیشتر هم می شوند. وکلای تلفنی این امکان را فراهم کرده که شما در ایام تعطیل حتی لحظه تحویل سال نو بتوانید مشکل حقوقی خود را حل کنید

 

 

-انجام مشاوره حقوقی بدون نوبت قبلی 
از دیگر مزایای موسسه وکلای تلفنی ارائه خدمات در کمتر از 5 دقیقه می باشد. کافی است تلفن خود را برداشته شماره 02147625900 را شماره گیری کرده و 5 دقیقه بعد با وکیل متخصص در حوزه مورد نظر خود مشورت نمایید. 

 

 

 

هزینه مشاوره حقوقی

 


-حل مسائل حقوقی به صورت رایگان 
وکلای تلفنی بستری را فراهم ساخته که هموطنان عزیز بتوانند پاسخ بسیاری از سوالات حقوقی خود را بدون پرداخت کمترین هزینه دریافت کنند. بدین منظور بایستی  به وبسایت موسسه به آدرس www.vakiltel.org مراجعه کرده ثبت نام نمایید و سوالات خود را به صورت تایپ شده ارسال نمایید. در کمتر از 20 دقیقه بعد پاسخ خود را دریافت نمایید.

 

- ارائه خدمات نگارشی به صورت انلاین 
بسیاری مواقع لازم است تا یکی از اوراق قضایی (دادخواست، لایحه، شکوائیه، اظهارنامه و ...) تنظیم و به دادگاه تقدیم گردد. در ظاهر یکی دو خط توضیحات است اما در واقع این کلمات سرنوشت پرونده ما را تعیین می کند. با این وجود فرصت مراجعه به دفتر وکیل را نداریم چه باید کرد؟ موسسه وکلای تلفنی این فرصت را ایجاد کرده که شما مدارک خود از طریق واتس اپ برای وکیل ارسال کرده و پس از پرداخت هزینه نگارش، نگارش شما در کمتر از 48 ساعت توسط وکیل انجام شده و در قالب فایل ورد و یا پی دی اف برای شما ارسال می گردد.


-مشورت با چندین وکیل به طور همزمان 
شما می توانید تنها با یک تماس تلفنی و با پرداخت هزینه ای ناچیز موضوع خود را با چندین وکیل متخصص در حوزه مورد نظر خود مطرح نمایید. در نهایت برآیند مشاوره ها را به عنوان نتیجه نهایی استفاده کنید. یعنی از علم و تجربه چندین متخصص استفاده کرده و بهترین نتیجه را دریافت خواهید کرد.


-دریافت مشاوره حقوقی کاملا تخصصی 
ارائه خدمات مشاوره حقوقی در وکلای تلفنی به صورت کاملا تخصصی انجام می شود. بیش از صدها وکیل پایه یک دادگستری و مشاوران حقوقی به صورت شبانه روزی در حال خدمت رسانی به مردم می باشند. هر کدام در یک زمینه خاص تخصص دارند که این امر منجر به ارائه خدمات به صورت تضمینی می شود. مثلا شما یک پرونده در خصوص انتشار عکس های خصوصی خود در ایسنتاگرام دارید، پشتیبان سایت شما را به یکی از وکلای متخصص در حوزه جرائم رایانه ای و سایبری ارجاع خواهد داد.

 

 

 


 

 

 

راه های دریافت مشاوره ی حقوقی

یکی دیگر از مواردی که در بررسی مشاوره حقوقی باید به آن پرداخت، راه های دریافت مشاوره حقوقی می باشد. از جمله این روش ها می توان به موارد زیر اشاره داشت:

  • مشاوره حقوقی حضوری: اولین و قدیمی ترین روش مشاوره، مشاوره حقوقی حضوری است. در این روش، فرد متقاضی بایستی به دفتر وکیل پایه یک دادگستری مراجعه کرده و با او مشورت کند.
  • مشاوره حقوقی غیر حضوری: در این روش نیازی به مراجعه حضوری به دفتر وکیل پایه یک دادگستری وجود ندارد. در واقع روش مشاوره حقوقی غیر حضوری، خود به دو دسته مشاوره حقوقی تلفنی و مشاوره حقوقی انلاین تقسیم می شود. در روش مشاوره تلفنی شما با یک وکیل پایه یک دادگستری به صورت تلفنی در تماس خواهید بود. همچنین امروزه به لطف پیشرفته اینترنت، برخی از وبسایت ها از جمله وکلای تلفنی، امکان مشاوره آنلاین با وکلای دادگستری از تمامی نقاط ایران فراهم شده است.

 


-مشاوره حقوقی تلفنی 
وکلای تلفنی با داشتن بیش از یک دهه تجربه  در ارائه خدمات مشاوره حقوقی در کلیه دعاوی حقوقی، ثبتی،کیفری، خانواده و نگارش انواع اوراق قضایی توانسته با همکاری هزاران وکیل پایه یک دادگستری در زمینه های مختلف این خدمت نوین را به مردمان این سرزمین ارایه دهد. فرض کنید شما دارای یک پرونده حقوقی در زمینه ملکی می باشید و وقت دادگاه شما فردا صبح بوده و میخواهید با آمادگی در جلسه دادگاه حضور پیدا کرده و از حق و حقوق خودتان دفاع کنید. بدین منظورمیتوانید خیلی راحت و بدون هیچ دغدغه ای در هر ساعتی از شبانه روز با شماره 09212242670 و یا 02147625900 تماس گرفته و مشاوره حقوقی خود را به صورت تلفنی با وکیل پایه یک دادگستری متخصص در دعاوی ملکی انجام دهید و حتی در آن ساعت از وکیل درخواست نگارش لایحه دفاعیه برای اثبات حق خود برای محکمه داشته باشید که در این صورت در کمتر از 12 ساعت لایحه شما توسط وکیل متخصص نگارش و به صورت تایپ شده برایتان ارسال میگردد. 
فرض کنید شما دارای یک پوزیش شغلی خاص می باشید و نمیتوانید در جلسه دادگاه برای دفاع از حق خودتان شرکت نمایید در این خصوص میتوانید با انجام مشاوره حقوقی تلفنی با وکیل متخصص در زمینه پرونده خود، از وکیل بخواهید لایحه دفاعیه ای برای شما نگارش کند و شما بدون حضور در دادگاه از حقوق خود دفاع نمایید


-ارائه مشاوره حقوقی به صورت حضوری 
گاهی مواقع افراد ترجیح می دهند به صورت حضوری با وکیل صحبت کنند. بدین منظور شما می توانید هزینه مراجعه حضوری را واریز کرده و در واتس اپ 09212242670 فیش را ارسال نمایید. موضوع خود و موقعیت محل زندگی خود را اعلام نمایید. پس از انجام هماهنگی لوکیشن و ساعت مراجعه حضوری به شما اعلام می گردد که بتوانید به نزدیک ترین وکیل متخصص در حوزه مورد نظر خود مراجعه نمایید.


-امکان واسپاری پرونده خود به وکیل 
از دیگر خدمات حقوقی وکلای تلفنی امکان واسپاری پرونده به وکیل در هر یک از شهرهای کشور می باشد. پس از بررسی پرونده قرارداد وکالت بین وکیل و موکل منعقد می شود. حق ااوکاله به صورت توافقی تعیین می گردد. نحوه پرداخت حق الوکاله نیز با توافق وکیل و موکل تعیین می شود. امور پرونده توسط وکیل انجام می شود. 

 

- امکان همراهی وکیل در جلسات شما 
گاهی مواقع می خواهید یک معامله انجام دهید مثلا یک آپارتمان بخرید و یا قرارداد شراکت منعقد کنید در حالیکه اطلاع حقوقی ندارید و تصمیم گرفته اید این امور در حضور یک وکیل انجام شود تا از مشکلات احتمای در اینده جلوگیری کنید کافی است با شماره 09212242670 هماهنگ نمایید تا یکی از وکلای وکلای تلفنی همراه شما در جلسه حضور پیدا کند.


- ارائه خدمات به هموطنان مقیم خارج از ایران 
هموطنان مقیم خارج از کشور نیز ممکن است مشکل حقوقی در ایران پیدا کنند اما امکان انجام امور توسط خودشان وجود نداشته باشد این افراد می توانند از طریق واتس اپ 09212242670 مراتب را اعلام و از خدمات وکلای تلفنی استفاده نمایند.

 

مشاوره حقوقی واتس اپی 
امروزه مشکلات به قدری پیچیده و متنوع شده است که یک نفر نمیتواند به تنهایی آنها را حل کند در نتیجه داشتن دانش و تجربه، بیش از پیش اهمیت پیدا کرده است. شاید برخی مسائل را خودمان بتوانیم حل کنیم اما مسائل حقوقی به گونه ای است که اگر قدم اول را اشتباه برداریم جبران کردن آن بسیار دشوار و گاه غیر ممکن است. با همه این تفاسیر بدون شک موارد بسیاری وجود دارد که می خواهیم از خدمات مشاوره حقوقی استفاده کنیم اما شرایط مناسب نیست و خیلی مواقع از دریافت مشاوره حقوقی منصرف می شویم. سوال این است که در چنین مواقعی چطور مشاوره حقوقی دریافت کنیم؟ در اینجا با ذکر چند مثال به شما میگوییم که حتی در این شرایط هم بتوانی در همان لحظه با وکیل مشورت و مشکل خود را حل نمایید. به عنوان مثال شما با همسرتان به مشکل خورده اید ساعت 1 نیمه شب هست و اجازه خارج شدن از خانه را ندارید از طرفی شرایط صحبت تلفنی هم ندارید اما می توانید از طریق واتس اپ 09212242670 موضوع را اعلام کرده هزینه را واریز و همان لحظه با وکیل مشورت می کنید. یا مثلا شما به تازگی به یکی از کشورهای خارجی نقل مکان کرده اید. پدر شما در همین مدت فوت می کند و شما بخاطر مشغله و گاها هزینه بالای رفت و امد قادر نیستید به ایران بیایید و سهم الارث خود را دریافت کنید. خیلی راحت از طریق واتس اپ 09212242670 شرایط خود را توضیح داده و پس از پرداخت حق المشاوره می توانید با وکیل به صورت چت مشورت کنید. حتی میتوانید به صورت ویدئوکال با وکیل ارتباط برقرار کنید. همچنین امکان ارسال مدارک و مستندات برای وکیل از طریق واتس اپ وجود دارد. 
شما صاحب کسب و کاری در تبریز هستید که قصد دارید با یکی از فعالان صنعت در تهران یک جلسه کاری برگزار کنید. اما به دلیل مشغله و شرایط کرونا امکان ملاقات حضوری وجود ندارد. از طرفی می خواهید یک وکیل کاربلد و مسلط به اصول شرکت ها و قرارداد ها شما را در این جلسه همراهی کند. پیشنهاد ما به شما این است که به صورت تلفنی یک جلسه انلاین از طریق واتس اپ داشته باشید. در این جلسه شما، وکیل و نماینده شرکت مورد نظر حضور مجازی خواهید داشت و در صورت لزوم مدارک و مستندات از طریق واتس اپ برای وکیل ارسال و مورد بررسی قرار می گیرد.

 

 

 

مشاوره حقوقی 24

 

 

چه مواردی در جلسه مشاوره حقوقی باید به مشاور حقوقی ارائه شود؟

در پاسخ به این مورد باید بگوییم که مشاور حقوقی باید به تمامی جزئیات پرونده شما آگاهی داشته باشد. به زبان ساده تر مشاور حقوقی زمانی می تواند به شما کمک کند که تمام جزئیات پرونده را بررسی نماید. همچنین ارائه بهترین راه حل حقوقی، نیازمند بررسی کامل جزئیات پرونده حقوقی شما می باشد. به همین خاطر پیشنهاد می شود که تمامی اطلاعات مربوط به پرونده خود را با مشاور حقوقی در میان بگذارید تا ایشان بتواند بهتر به شما کمک کند. از جمله مواردی که در جلسه مشاوره حقوقی باید به وکیل ارائه شود، می توان به موارد زیر اشاره داشت:

  • اسناد و مدارک اثبات کننده حق به عنوان مثال: مبایعه نامه.
  • اسناد و مدارک اثبات کننده رابطه حقوقی.
  • جزئیات واقعه حقوقی یا کیفری انجام شده.
  • ارائه آرای صادره از دادگاه ها در صورت وجود داشتن.

 

 

چه مواردی باید در جلسه مشاوره ی حقوقی پرسیده شود؟

وقتی که قرار است با یک وکیل، مشاوره حقوقی داشته باشید، بهتر از موارد زیر را در جلسه مشاوره از وی بپرسید:

  • قوانین مربوط به اختلاف حقوقی مورد نظر.
  • روش های حل و فصل این اختلاف.
  • راه های اثبات محق بودن.
  • مستندات مورد نیاز در دادگاه.
  • مدارک مورد نیاز و سایر موارد.

 

 

در چه مواردی می توان از مشاوره ی حقوقی بهره جست؟

از رایج ترین سوالاتی که در ذهن شما نیز مطرح می شود، این است که در چه مواردی امکان دریافت مشاوره حقوقی وجود دارد؟ در پاسخ به این سوال باید بگوییم که به طور کلی دعاوی میان مردم به دو نوع دعاوی حقوقی و دعاوی کیفری تقسیم بندی می شود. دعاوی حقوقی آن دسته از اختلافاتی هستند که مربوط به حقوق مدنی اعضای جامعه و جبران خسارات مربوط به نقض این حقوق می باشند. به عبارت ساده تر دعاوی حقوقی در قانون مدنی ایران مشخص شده اند و به دو دسته دعاوی مربوط به اموال و دعاوی مربوط به اشخاص تقسیم می شوند. در حالی که دعاوی کیفری آن دسته از دعاوی هستند که با جرم و تخلف شهروندان سروکار دارند. در واقع قانونگذار برای آنها مجازات تعیین کرده است.

پس در نتیجه باید بگوییم که امکان مشاوره حقوقی در مورد تمامی دعاوی حقوقی و کیفری وجود دارد.

از جمله این دعاوی می توان به موارد زیر اشاره داشت:

  • دعاوی حقوقی: طلاق، ارث، الزام به انجام تعهد، سرقفلی، مهریه، نفقه و غیره.
  • دعاوی کیفری: قتل، دزدی، ضرب و

 

 

 


 

 

 

 

 

مشاوره حقوقی خانواده

خانواده، گرم ترین و در عین حال متزلزل ترین اجتماع است که کوچکترین تغییرات میتواند سبب رشد و یا فروپاشی آن شود، از این رو داشتن آگاهی و مشورت با یک متخصص در حوزه مسائل حقوقی مربوط به خانواده از نان شب هم واجب تر است. شاید در نگاه اول از خودمان بپرسیم که چرا مشاوره حقوقی خانواده باید از نان شب هم واجب تر باشد؟ در پاسخ باید این چنین گفت که کوچکترین خانواده، متشکل از یک زن و شوهر است. زن و شوهری که با دو شخصیت کاملا منحصر به فرد، دو شرایط تربیتی و خانوادگی مختلف اینبار زیر یک سقف مشترک قرار گرفته اند و هیچ تضمینی هم برای همیشگی بودن آنها با هم وجود ندارد. حتی عشق های افسانه ای و داشتن گنج قارون هم ضمانتی برای ادامه این رابطه نخواهد بود. پس بهترین کار این است که از همان لحظه انتخاب با دانستن و رعایت نکات حقوقی، از بروز مشکلات احتمالی در آینده جلوگیری کنیم. از حق اشتغال و تحصیل، تعیین محل سکونت، حضانت فرزند و به عبارت جامع تر شروط ضمن عقد که زوجین خیلی راحت و حتی بدون مطالعه آنها را امضا و موافقت خود را اعلام می کنند گرفته تا گرفتن گواهی بکارت، تعیین اصولی مهریه، نفقه، مطالبه مهریه و طلاق همگی  از مهمترین مسائلی هستند که بهتر است همان ابتدا به صورت شفاف  مشخص شود. از انجایی که هیچ انسانی عالم به همه امور نیست؛ مشورت با یک متخصص در حوزه مورد نظر امری اجتناب ناپذیر است.

 

 

-قبل از ازدواج باید بدانیم

بدون شک همه ما آرزوهایی برای زندگی آینده، حتی در مورد همسر خود  داشته و داریم. یک روز فردی در مسیر زندگیمان قرار می گیرد که بنظر ما همان مرد یا زن رویاهایمان است و برای رسیدن به او دست به هرکاری می زنیم. آقایی که یک مهندس ساده است خودش  را یک برج ساز، ساکن یکی از خانه های لوکس بالاشهر معرفی می کند. تظاهر به روشن فکری می کند که "گذشته هرکس به خودش مربوط است". هر شرطی را می پذیرد فقط بخاطر رسیدن به آن شخص و صدالبته رسیدن به رویاهای خودش. اما زمانی که به وصال یار می رسد تازه مشکلات شروع می شود. درامد زوج کفاف هزینه های زندگی را نمی دهد.  زوجه باکره نبوده و زوج از فهمیدن این موضوع غیرتی شده و کار به ضرب و شتم میکشد. در این بین بخاطر تنش ها حملات صرع به سراغ زوج می آید و مشخص می شود که بیماری اش را مخفی کرده است. در نهایت زوجین تصمیم می گیرند از هم طلاق بگیرند و دردناک ترین بخش داستان همینجاست که زوج عاشق پیشه تمام ماحصل زندگی اش را باید بایت مهریه زن بپردازد . زوجه دیگر یک دوشیزه نیست و خیلی از فرصت های خوب برای ازدواج را از دست داده است چرا که او دیگر یک زن مطلقه است و آن هم در جامعه ای که مطلقه بودن انگار بزرگترین جنایت تاریخ است. اگر ما می دانستیم که تظاهر به انچه که نیستیم(تدلیس) مخفی کردم باکره نبودنمان و ... چه اثراتی در زندگی آیندمان دارد بدون شک هیچوقت خود را درگیر این بازی نمی کردیم. با همه این تفاسیر داشتن یک مشاوره حقوقی ساده قبل از ازدواج از بسیاری مشکلات جلوگیری خواهد کرد.

 

-مشاوره حقوقی قبل از خواستگاری

اگر سری به تاریخچه جستجو در گوگل بزنیم بدون شک خواهیم دید که "شب خواستگاری چی بپوشم"، " شب خواستگاری پذیرایی چی باشه"، "شب خواستگاری چی بپرسم" سوالاتی است که مردم به دنبال پاسخ آن بوده اند به عبارتی یکی از دغدغه های ذهنی مردم دانستن نوع پوشش، نحوه پذیرایی و رفتار در شب خواستگاری است اما واقعا چند نفر به دنبال این هستند که بدانند چه فوت و فن های حقوقی در شب خواستگاری کارایی دارد؟شاید بتوان گفت هیچ کسی به این مسئله توجهی نمی کند. شروط ضمن عقد که به صورت پیش فرض چاپ شده و عروس و داماد فقط زحمت امضا کردن را متقبل می شوند، مهریه هم که مطابق مد و یا مهریه اطرافیان تعیین می گردد. اگر خیلی لیلی و مجنون هم باشند که مهریه های غیرمتعارفی همچون یک دست و چشم داماد، یک کیلو بال مگس و ... را به عنوان مهریه قرار می دهند و جالب اینکه همه اینها نشات گرفته از یک باور ذهنی ست که "مهریه را کی داده و کی گرفته". اما ازدحام جمعیت در دادگاه ها و مراجع قضایی حاکی از این است که خیلی ها مهریه را گرفته اند و خیلی ها هم داده اند. پس بهتر این است که باور ذهنی اشتباه خود را حذف کرده و با یک مشورت با وکیل خانواده مهریه خود را به گونه ای تعیین کنیم که هیچ کدام از زوجین متضرر نشوند. به طور حتم در آن جو و استرس خواستگاری افراد فرصتی برای مراجعه حضوری به دفتر وکیل ندارند اما جای هیچ نگرانی وجود ندارد چرا که وکلای تلفنی به صورت تلفنی در هر ساعت از شبانه روز این شرایط را فراهم کرده تا مردم بتوانند با وکیل خانواده مشورت کرده و به صورت کاملا حرفه ای برای تعیین سرنوشت زندگی زناشویی خود اقدام کنند.

 

-گواهی بکارت بگیریم یا نه ؟

بکارت و یا به عبارتی کابوس مادران و دختران در برخی نقاط ایران و جهان. یکی از دغدغه هایی که یک مادر پس از به دنیا اوردن نوزاد دختر دارد حفظ بکارت آن تا شب زفاف است. دختر تا زمان رسیدن به سن ازدواج از بسیاری از ورزش ها و فعالیت های روزمره منع می شود تا مبادا به پرده بکارت او آسیبی وارد شود و در آینده رابطه زناشویی اش به مشکل بخورد. سوالی که ممکن است برای اکثر افراد ایجاد شود این است که ایا در قانون هم باکره بودن دختر جز شروط ازدواج است یا نه؟ ایا دختری که در اثر یک حادثه و یا فعالیت ورزشی بکارت خود را از دست داده می تواند اثبات کند که رابطه جنسی نداشته است؟ برای گرفتن گواهی سلامت بکارت به کجا مراجعه کنیم؟اصلا چرا باید گواهی سلامت بکارت بگیریم؟

در پاسخ به این سوال می توان گفت ما در جامعه ای زندگی می کنیم که هنوز هم باورهای قدیم در اکثر ابعاد زندگی افراد سایه انداخته است حتی در مورد افراد تحصیل کرده ای که ادعای روشن فکری دارند. از جمله این باورها باکره بودن دختر است. برخی افراد گرفتن گواهی سلامت بکارت را برای دختر الزامی می دانند اما برخی دیگر اصلا به این مسئله اهمیتی نمی دهند. پس موقعیت اجتماعی دختر و پسر بر گرفتن و یا نگرفتن گواهی بکارت نقش بسزایی دارد. البته گاها توصیه می شود که گرفتن این گواهی خالی از لطف نیست در مواردی که در دوران عقد نزدیکی صورت گرفته و بنا به هر دلیلی زوجین می خواهند طلاق بگیرند اگر چنانچه زوج برای فرار از پرداخت مهریه بخواهد باکره نبودن دختر را بهانه کرده و از پذیرش رابطه جنسی با دختر در دوران عقد شانه خالی کند، این گواهی سلامت بکارت می تواند بسیار کمک کننده باشد تا دختر به حق و حقوق قانونی خود برسد. با توجه به گستردگی ابعاد این مسئله توصیه می شود حتما با یک فرد متخصص در این زمینه مشورت نمایید.

 

 

 



 

شروط ضمن عقد را اگاهانه بنویس

ازدواج یا بهتر است بگوییم توافق دو نفره، یکی از مهمترین و سرنوشت سازترین اتفاقات در زندگی هر فرد می باشد. در اصل یک امضای به ظاهر ساده در سند ازدواج می تواند سرنوشت افراد را تحت تاثیر قرار دهد بنابراین عدم آگاهی کافی از جزئیات آنچه که امضا می کنیم می تواند مشکلات بزرگ و یا غیرقابل جبران را برای ما به همراه داشته باشد. به صورت پیش فرض 12 شرط در عقدنامه ذکر شده است. این شروط 12 گانه هر کدام یکسری از حقوق معنوی و قانونی هر یک از زوجین را از او گرفته و در مقابل امتیاز های دیگری را به هریک اعطا کرده است. اما نکته مهم این است که اکثر جوانان از سر عشق و علاقه همه چیز را فراموش می کنند و بدون اطلاع از چند و چون شروط 12 گانه مندرج در عقدنامه شروع به امضا کردن می کنند غافل از اینکه چه چک سفید امضایی را در اختیار طرف مقابل خود قرار داده اند. کم نیستند خانم هایی که با یک امضا حق تحصیل، اشتغال، حق خروج و حتی حق خروج از خانه  را هم ندارد. زمانی از این موضوع مطلع می شوند که همسرشان مانع از اشتغال انها شده، ورود و خروجش از منزل را زیرنظر دارد و زوجه خود را زندانی و برده شوهر می بیند. در چنین شرایطی تنها راه ممکن را اجرا گذاشتن مهریه یا مطالبه نفقه می بیند. بدون شک این سوال برای شما هم پیش آمده است که برای جلوگیری از این مسئله چه باید کرد؟ ایا می توان شروط جدیدی را به نسخه چاپ شده اضافه کرد؟ چه مواردی را می توان به شروط ضمن عقد اضافه کرد؟ و سوال هایی دیگر. برای پاسخ به تمامی سوالات خود کافی است قبل از اینکه هرگونه اقدامی انجام دهید با یک وکیل متخصص در این حوزه مشورت نموده و از بروز مشکلات احتمالی در آینده جلوگیری کنید. برای ارتباط فوری با برترین وکلای خانواده در هر ساعت از شبانه روز با شماره 09212242670 تماس بگیرید.

 

- ثبت واقعه ازدواج

ازدواج، پیوند قانونی و شرعی یک زن و مرد.  خواه به صورت نکاح دائم باشد خواه صیغه موقت. انچه اهمیت دارد ثبت این واقعه مهم است. به طور عادی زوجین ازدواج خود را به صورت رسمی و قانونی ثبت می کنند اما در این بین برخی اقایان هستند که از  انجام تکلیف قانونی خود امتناع کرده و ازدواج خود را ثبت نمی کنند. این امر مشکلات بسیاری برای خانم ها ایجاد کرد فلذا قانون گذار به منظور حفظ بنیان خانواده و جلوگیری از مشکلاتی همچون فرزندان بی سرپرست، ثبت واقعه ازدواج را الزامی دانسته و عدم ثبت آن را جرم انگاری کرده است به گونه ای که فرد خاطی محکوم به مجازات خواهد شد. اگر چنانچه خانمی هستید که نکاح دائم یا موقتی داشته اید و همسر شما علیرغم پیگیری های مداوم شما و پس از گذشت بیش از 20 روز از ثبت ازدواج سرپیچی می کند بهتر است هرچه سریع تر از طریق قانونی زوج را الزام به ثبت واقعه ازدواج کنید. بدین منظور بایستی از طریق دادگاه خانواده اقدام نمایید چرا که مطابق ماده 49 قانون مصوب حمایت از خانواده اگر زوج بدون ثبت نمودن در دفاتر رسمی اقدام به ازدواج دائم نماید، مجرم شناخته شده و علاوه برملزم شدن به ثبت رسمی عقد، به حبس تعزیری با درجه 7 و همچنین پرداخت جریمه نقدی با درجه 5 محکوم خواهد شد. مشورت با یک وکیل خانواده کاربلد می تواند شانس شما برای برد در پرونده الزام به ثبت واقعه ازدواج را بالا ببرد.

 

 

 

 

 

 

 

مشاوره حقوقی ارث
یکی از مباحث مهمی که پس از فوت یکی از نزدیکان مطرح می گردد بحث ارث و تقسیم ماترک است. موضوع ارث اگرچه موضوع ساده ای بنظر می رسد اما پیچیدگی های خاص خود را دارد. همین امر موجب می شود که افراد نتوانند به تنهایی تقسیم ارث کنند.مثلا فرض کنید آقای الف فوت کنند. خانواده آن ها شامل مادر، 2 فرزند پسر و یک فرزند دختر است. آقای الف در زمینه ساخت و ساز فعالیت می کرده و بعد از فوت تعدادی بعنوان طلبکار به وراث مراجعه می کنند. در این مورد تکلیف وراث چیست؟ آیا بدهی های متوفی برعهده وراث است؟در این بین خانمی همراه با یک بچه در مراسم ختم شرکت کرده و ادعا دارد که زن دوم متوفی است و سهم الارث خود و فرزندش را می خواهد. در این صورت تکلیف ارث چیست؟

قبل از هر چیزی هزینه های کفن و دفن و مراسم ختم مطرح است. خانم متوفی راه درامدی ندارد و فرزندان نیز محصل هستند. تنها راه استفاده از موجودی حساب بانکی متوفی است. اما سوال این است که آیا قبل از تقسیم ترکه می توان از حساب متوفی وجهی را برداشت کرد؟

فرزندان متوفی برای تقسیم ارث اقدام می کنند و متوجه می شوند که همسر متوفی مهریه خود را اجرا گذاشته است در این مورد آیا پرداخت مهریه همسر متوفی در اولویت است؟ آیا فرزندان می توانند از پرداخت مهریه مادر خود امتناع ورزند؟

اینها تنها بخشی از مباحثی است که در ارث مطرح می گردد. برای پاسخ به همه این سوالات تنها یک وکیل ارث کاربلد و باتجربه می تواند شما را راهنمایی کند که اولین گام برای تقسیم ماترک چیست و در مورد موارد فوق چه اقداماتی باید انجام گیرد. برای دریافت مشاوره حقوقی از  وکیل ارث مطمئن و حرفه ای با شماره 09212242670 تماس بگیرید .

 

 

مشاوره حقوقی ملکی
این روزها خرید ملک و زمین یکی از بهترین راه های سرمایه گذاری در کشور است. افراد پس انداز خود را برای خرید ملک استفاده می کنند اما انجام معاملات ملکی یدون آگاهی از مسائل حقوقی مشکلات بسیاری را برای افراد رقم می زند. شما یک زمین کشاورزی خریداری کرده اید بعد از مدتی قصد دارید زمین را به یک باغ یا انبار تبدیل کنید اگر به صورت غیرقانونی و بدون مجوز اقدام به انجام چنین کاری بکنید با برخورد قانونی مواجه خواهید شد. بهترین کار این است که قبل از انجام هر کاری با یک وکیل ملکی مشورت نموده و به صورت کاملا قانونی برای تغییر کاربری زمین خود اقدام نمایید.
گاهی مواقع برخی از مشاورین املاک وجدان خود را زیر پا گذاشته و با کم و زیاد کردن یک کلمه در قرارداد خرید یا فروش ملک می تواند شما را از حق و حقوق قانونی خود محروم کند. چرا که در دنیای علم حقوق هر واژه بار معنایی خود را دارد. در حالیکه مشورت با یک وکیل ملکی کاربلد و یا حتی تنظیم قرارداد در حضور یک وکیل ملکی می تواند از بروز مشکلاتی اینچنین جلوگیری کند.
از موارد دیگری که می توانید با وکیل ملکی مطرح و مشورت نمایید عبارتند از : اثبات مالکیت، الزام به تنظیم سند، الزام به فک، دعاوی آپارتمان ها، اجاره، عقد مزارعه، پیش فروش آپارتمان و ... .
اگر قصد انجام معاملات ملکی دارید اولین گام دریافت مشاوره حقوقی ملکی با یک وکیل متخصص باتجربه است. برای این کار می توانید در هر ساعت از شبانه روز با شماره 02147625900 تماس گرفته و با پرداخت هزینه ای ناچیز با برترین وکلای ملکی ایران مشورت نمایید.

 

 


فوق تخصصی

جدول مشاوره حقوقی فوق تخصصی

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت (تومان) پرداخت
10دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 150,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
۲۰ دقیقه مشاوره حقوقی تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 250,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
30 دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 280,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
60 دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 350,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
تخصصی

جدول مشاوره حقوقی تخصصی

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت (تومان) پرداخت
۱۰ دقیقه مشاوره حقوقی با وکیل 120,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
۱۵ دقیقه مشاوره حقوقی با وکیل 170,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
۲۰ دقیقه مشاوره حقوقی با وکیل 200,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
۳۰ دقیقه مشاوره حقوقی با وکیل 260,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
۱ ساعت مشاوره حقوقی با وکیل 300,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
مشاوره حقوقی حضوری 1,000,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
مطالعه اوراق پرونده به همراه 5 دقیقه مشاوره حقوقی توسط وکیل 200,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
نگارش نامه ها و درخواست های اداری 500,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
5دقیقه مشاوره حقوقی با وکیل پایه یک دادگستری 80,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
محاسبه فوری دیه توسط وکیل 150,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
محاسبه فوری مهریه به نرخ روز 200,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت

© 2021. وکلای تلفنی . تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ می باشد.