مجازات خرید و فروش vpn چیست؟

مجازات خرید و فروش vpn چیست؟

مجازات خرید و فروش vpn چیست؟

مجازات خرید و فروش vpn چیست؟ آیا فروش VPN یا خرید آن در ایران جرم انگاری شده است؟ قانونگذار چه مجازاتی را برای فروش فیلترشکن در نظر گرفته است؟ نحوه شکایت از خرید و فروش فیلترشکن چگونه است؟ آیا مشاوره حقوقی خرید و فروش فیلترشکن برای حل و فصل پرونده های مربوطه ضروری است؟

فیلترینگ در ایران یکی از بحث برانگیزترین مسائل بوده که در ماه های اخیر نیز بسیار مورد توجه افراد قرار گرفته است. در همین راستا افزایش استفاده از فیلترشکن و به تبع آن جرم خرید و فروش vpn مورد توجه قانونگذاران بوده است. به نحوی که همه روزه اشخاص زیادی جهت مشاوره حقوقی خرید و فروش فیلترشکن با متخصصین ما در ارتباط هستند. این افراد سوالات زیادی را از مشاورین ما می پرسند که به رایج ترین آنها در ابتدای مقاله اشاره داشتیم. پس تصمیم گرفته ایم در یکی دیگر از مجموعه مقالات موسسه حقوقی وکلای تلفنی به صورت کامل و تفصیلی به سوالات فوق الذکر پاسخ داده و به موضوع مجازات خرید و فروش vpn بپردازیم. پس تا انتها با ما همراه باشید.

 

 

هزینه مشاوره حقوقی

آیا فروش فیلترشکن در ایران جرم است؟

اولین موضوعی که هنگام بررسی مجازات خرید و فروش vpn بایستی به آن بپردازیم پاسخ به این سوال است که آیا فروش فیلترشکن در ایران جرم انگاری شده یا خیر؟ هنگامی که به قوانین کیفری گوناگون سری می زنیم به خوبی متوجه خواهیم شد که در قانون صراحتا به جرمی تحت عنوان جرم خرید و فروش فیلترشکن اشاره نشده است. با این حال دکترین حقوقی بند «الف» ماده 25 قانون جرائم رایانه ای را رکن قانونی جرم فروش vpn می دانند. این بند عنوان می‌ کند: «تولید یا انتشار یا توزیع و در دسترس قرار دادن یا معاملة داده ها یا نرم افزارها یا هر نوع ابزار الکترونیکی که صرفاً به منظور ارتکاب جرائم رایانه ای به کار می رود». با توجه به اینکه در بند مذکور ذکر گردیده فروش برنامه هایی که «صرفاً» برای ارتکاب جرم مورد استفاده قرار می گیرند جرم است بسیاری از حقوقدانان خرید و فروش VPN را جرم نمی دانند.

پس با توجه به این اختلاف نظرها شما می توانید سوالات خود پیرامون مجازات خرید و فروش vpn را از طریق مشاوره حقوقی تلفنی با ما در میان بگذارید. لازم به ذکر است که خدمات حقوقی وکلای تلفنی به صورت شبانه روزی و در تمامی ایام هفته حتی تعطیلات رسمی ارائه می گردد.

 

 

 

مجازات خرید وی پی ان

 

مجازات جرم فروش فیلترشکن چیست؟

گام دیگری که در راستای آشنایی با مجازات خرید و فروش vpn بایستی به آن بپردازیم مجازات جرم فروش فیلترشکن می باشد. همانطور که ذکر گردید، رکن قانونی جرم فروش فیلترشکن بند «الف» ماده 25 قانون جرایم رایانه ای یا همان ماده 753 قانون مجازات اسلامی می باشد. به همین منظور برای آشنایی با مجازات جرم فروش فیلترشکن به سراغ متن همین ماده خواهیم رفت. این ماده عنوان می کند: «هر شخصی که مرتکب اعمال زیر شود، به حبس از نود و یک روز تا یک سال یا جزای نقدی از پنج میلیون (۵.۰۰۰.۰۰۰) ریال تا بیست میلیون (۲۰.۰۰۰.۰۰۰) ریال یا هر دو مجازات محکوم خواهد شد.

در نتیجه اگر کسی به جرم فروش فیلترشکن متهم گردد و جرمش نیز اثبات شود ممکن است به سه مجازات محکوم گردد:

  • حبس از 91 روز تا یک سال.
  • جزای نقدی از 6 میلیون 600 هزار تومان تا 24 میلیون و 400 هزار تومان.
  • هر دو مجازات.

فراموش نکنید که حل و فصل پرونده های مربوط به جرم خرید و فروش vpn کار دشواری نخواهد بود. در همین راستا بهتر است حتما با یک وکیل مجرب مشورت داشته باشید. شما می توانید جهت دریافت مشاوره حقوقی تلفنی از برترین وکلای ایران با شماره 09212242670 و یا 02147625900 تماس حاصل نمایید.

 

 

شکوائیه سرقت

سوال از وکیل کیفری تلفنی 

صفر تا صد جرم فروش فیلترشکن

درباره ما 

 

آیا خرید فیلترشکن جرم است؟

مسئله دیگری که هنگام بررسی مجازات خرید و فروش فیلترشکن باید بدان پرداخت، پاسخ به این سوال است که آیا خرید فیلترشکن نیز جرم می باشد؟ در پاسخ بایستی بگوییم بند «الف» ماده 25 قانون جرایم رایانه ای از واژه «معامله» استفاده کرده است. هنگامی که به سراغ معنای این واژه می رویم متوجه خواهیم شد که لغتنامه ها آن را «خرید و فروش کردن» معنا کرده اند. در نتیجه خرید فیلترشکن نیز همانند فروش آن جرم است. البته بهتر است برای کسب اطلاعات دقیق تر از طریق مشاوره حقوقی آنلاین و رایگان با ما در ارتباط باشید.

 

شکایت از خرید و فروش فیلترشکن

اکنون نوبت آن فرا رسیده تا به سراغ نحوه شکایت از خرید و فروش فیلترشکن برویم. در واقع اگر می خواهید شخصی را به مجازات خرید و فروش vpn محکوم کنید، بایستی در اولین مرحله یک شکواییه مناسب تنظیم نمایید. سپس با در دست داشتن این شکواییه و سایر اسناد و مدارک لازم به یکی از دفاتر خدمات الکترونیک قضایی بروید تا شکایت شما ثبت گردد. در مراحل بعدی این شکایت ابتدا در دادسرای جرایم رایانه ای و پلیس فتا بررسی شده و سپس برای صدور حکم به دادگاه خواهد رفت.

 

 

مشاوره با وکیل سایبری

 

 

مشاوره حقوقی جرایم رایانه ای

در آخرین بخش از بررسی موضوع مجازات خرید و فروش vpn بایستی بگوییم حل و فصل اینگونه پرونده ها تنها با دستان یک وکیل مجرب و متخصص در این حیطه امکان ‌پذیر است. به همین خاطر اگر با پرونده های مربوط به جرم خرید و فروش فیلترشکن دست و پنجه نرم می کنید، بهتر است حتماً با یک وکیل مشورت داشته باشید. به همین منظور و با توجه به اهمیتی که این موضوع دارد، ما در موسسه حقوقی وکلای تلفنی امکان مشاوره حقوقی با بهترین وکلای جرایم اینترنتی ایران را برای شما عزیزان فراهم آورده ایم.

 

 

 

 


سوالات متداول

نظرات

دهقان

سلام فروش نرم افراز از جمله vpn که برای ارتکاب موردی که جرم اعلام شده مورد استفاده قرار بگیرد جرم محسوب شده و فردی که میفروشد ارتکاب در جرم انجام داده است.


رضا قائمی

در مورد استفاده از فیلتر شکن دو نظر وجود دارد. برخی استفاده از فیلترشکن را مصداق ماده یک قانون جرایم رایانه‌ای دانسته‌اند. در مقابل عده‌ای نیز معتقدند این ماده به هیچ عنوان بر استفاده از فیلترشکن و V.P.N دلالت ندارد. ماده یک چنین بیان می‌دارد: «هرکس به طور غیرمجاز به داده ها یا سامانه‌های رایانه‌ای یا مخابراتی که به وسیله تدابیر امنیتی حفاظت شده است دسترسی یابد، به حبس از نود و یک روز تا یک سال یا جزای نقدی از پنج میلیون (۵,۰۰۰,۰۰۰) ریال تا بیست میلیون (۲۰,۰۰۰,۰۰۰) ریال و یا هر دو مجازات محکوم خواهد شد.»


مریم

علیرغم اینکه درایران فیلترینگ اعمال می شود ولی استفاده از وی پی ان و فیلترشکن به طور مستقیم توسط مجلس قانون گذاری نشده است


وحید فراست

خرید و فروش غیرقانونی vpn زیرمجموعه قانون جرایم رایانه ایی می باشد


محمد مومني

جرم‌انگاری فروش VPN و فیلترشکن‌ها عمدتاً به دلایل امنیت ملی و کنترل محتوای موجود در فضای مجازی صورت می‌گیرد. این اقدامات به منظور جلوگیری از دسترسی به سایت‌ها و خدمات غیرمجاز انجام می‌شود


Paria

با سلام هر شخصی که مرتکب تولید، انتشار، پخش، دردسترس قرار دادن و یا معامله نرم افزار های غیر قانونی شود، به حبس 91 روز تا یک سال و یا جزای نقدی 5 تا 20 میلیون


مجید شیخی

با سلام و احترام خدمت شما در قانون صراحتا به جرمی تحت عنوان جرم خرید و فروش فیلترشکن اشاره نشده است. با این حال دکترین حقوقی بند «الف» ماده 25 قانون جرائم رایانه ای را رکن قانونی جرم فروش vpn می دانند. این بند عنوان می‌ کند: «تولید یا انتشار یا توزیع و در دسترس قرار دادن یا معاملة داده ها یا نرم افزارها یا هر نوع ابزار الکترونیکی که صرفاً به منظور ارتکاب جرائم رایانه ای به کار می رود» والسلام


اسماعیل

جهات تخفیف جرم درمورد جرم خرید و فروش فیلتر شکن هم می باشد. استفاده از فیلتر شکن برای مقاصد پژوهشی و علمی مجاز می باشد. کسی که مرتکب جرم فروش فیلتر شکن شود، معمولا به جزای نقدی محکوم می شود که در صورت عدم توانایی و اعسار در پرداخت یکجا، می تواند دادخواست اعسار و تقاضای تقسیط جزای نقدی را بدهد


مهران رمضان پناه

سلام؛ هر شخصی که مرتکب تولید، انتشار، پخش، دردسترس قرار دادن و یا معامله نرم افزار های غیر قانونی شود، به حبس 91 روز تا یک سال و یا جزای نقدی 5 تا 20 میلیون ریال و یا هر دو مجازات تعیین شده محکوم می گردد.


M.j sheykhi

دکترین حقوقی بند «الف» ماده 25 قانون جرائم رایانه ای را رکن قانونی جرم فروش vpn می دانند. این بند عنوان می‌ کند: «تولید یا انتشار یا توزیع و در دسترس قرار دادن یا معاملة داده ها یا نرم افزارها یا هر نوع ابزار الکترونیکی که صرفاً به منظور ارتکاب جرائم رایانه ای به کار می رود». با توجه به اینکه در بند مذکور ذکر گردیده فروش برنامه هایی که «صرفاً» برای ارتکاب جرم مورد استفاده قرار می گیرند جرم است بسیاری از حقوقدانان خرید و فروش VPN را جرم نمی دانند.


وحید قلی پور عباسی

قوه قضائیه موظف شده با همکاری وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعاتی و سایر دستگاه‌های ذیربط، با فروشندگان فیلترشکن‌ها و وی پی ان  غیرمجاز برخورد قانونی و متخلفین را مجازات کند. طبق تصمیم جدید قرار است تولیدکنندگان، فروشندگان و توزیع کنندگان  وی پی ان ها و فیلتر شکن‌های غیر مجاز از این پس مشمول مجازات ماده ۷۵۳ قانون مجازات اسلامی گردیده و در مورد اشخاص حقوقی علاوه بر مجازات مندرج در ماده ۷۵۳، نسبت به شرکت تجاری یا موسسه متخلف، لغو امتیاز و تعطیلی نیز رقم خواهد خورد. همچنین وزارت ارتباطات و فن آوری اطلاعات مکلف است به طور مستمر نرم افزارهای موضوع این مسئله را شناسایی و از دسترس خارج کرده و متخلفین را به دستگاه قضائی معرفی کند و قوه قضائیه نیز با متخلفین طبق مجازات پیش بینی شده در ماده ۷۵۳ قانون مجازات اسلامی برخورد خواهد کرد. در ماده ۷۵۳ قانون مجازات اسلامی آمده است که هر شخصی که مرتکب تولید یا انتشار یا توزیع و در دسترس قرار دادن یا معامله نرم افزارهای غیرقانونی شود، به حبس از نود و یک روز تا یک سال یا جزای نقدی از پنج میلیون ریال تا بیست میلیون ریال یا هر دو مجازات محکوم خواهد شد.


آزاده

فیلتر شکن های امن توسط دولت فقط برای افراد محدودی قابل استفاده می باشند وجود دارند. این افراد عبارتند از اساتید، خبرنگاران، پژوهشگران، استادان دانشگاه و… که می توانند فعالیت های خود را در اپلیکیشن ها و سایت های غیر مجاز با فیلتر شکن قانونی انجام بدهند. این طرح که به تصویب نیز رسیده برای افرادی نیز محدودیت دارد. برای افرادی که توانایی تشخیص محتواهای غیر مجاز را ندارند و افرادی که به سن قانونی نرسیده اند. افرادی که فیلترشکن های قانونی استفاده می کنند علاوه بر اینکه جرم استفاده از فیلترشکن را مرتکب نشده اند، حریم شخصی آن ها حفظ می شود و اطلاعات بانکی آن ها نیز امنیت خواهد داشت.


محمد صادق تیغ نورد

با سلام و احترام؛ بر اساس تصمیم جدید قضایی، قرار است تولیدکنندگان، فروشندگان و توزیع کنندگان وی پی ان ها و فیلتر شکن‌های غیر مجاز از این پس مشمول مجازات ماده ۷۵۳ قانون مجازات اسلامی گردیده و در مورد اشخاص حقوقی علاوه بر مجازات مندرج در ماده ۷۵۳، نسبت به شرکت تجاری یا موسسه متخلف، لغو امتیاز و تعطیلی نیز رقم خواهد خورد. همچنین وزارت ارتباطات و فن آوری اطلاعات مکلف است به طور مستمر نرم افزارهای موضوع این مسئله را شناسایی و از دسترس خارج کرده و متخلفین را به دستگاه قضائی معرفی کند و قوه قضائیه نیز با متخلفین طبق مجازات پیش بینی شده در ماده ۷۵۳ قانون مجازات اسلامی برخورد خواهد کرد.در ماده ۷۵۳ قانون مجازات اسلامی آمده است که هر شخصی که مرتکب تولید یا انتشار یا توزیع و در دسترس قرار دادن یا معامله نرم افزارهای غیرقانونی شود، به حبس از نود و یک روز تا یک سال یا جزای نقدی از پنج میلیون ریال تا بیست میلیون ریال یا هر دو مجازات محکوم خواهد شد.


رفعتی

ماده ۷۵۳اصلاحی قانون مجازات :تولید یا انتشار یا توزیع و در دسترس قرار دادن یا معامله داده ها یا نرم افزارها یا هر نوع ابزار الکترونیکی که صرفا به منظور ارتکاب جرائم رایانه ای به کار می رود. اما درمورد خریداران مسکوت هست قانون و به صراحت جرم انگاری نشده است


حسینی

با سلام برای پرداخت جزای نقدی چنانچه محکوم توان پرداخت آن را نداشته باشد می تواند دادخواست اعسار از پرداخت جزای نقدی وتقاضای تقسیط آن را مطرح کند.


ثبت دیدگاه شما

فرم درخواست مشاوره حقوقی

مطالب مرتبط

حقوق دیجیتال چیست و چگونه از خود در فضای مجازی محافظت کنیم؟

در عصری که زندگی ما به طور فزاینده ای با فناوری های دیجیتال در هم آمیخته شده، مف

چگونه از کلاهبرداری‌های ارز دیجیتال در امان بمانیم؟

رشد چشمگیر بازار ارزهای دیجیتال در سال های اخیر، فرصت های جدیدی را برای سرمایه گ

حقوق مصرف‌کننده در خرید آنلاین

امروزه با گسترش چشمگیر فروشگاه های اینترنتی و افزایش اعتماد مردم به خرید آنلاین،

فوق تخصصی

جدول مشاوره حقوقی فوق تخصصی

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت (تومان) پرداخت
10دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 200,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
20 دقیقه مشاوره حقوقی تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 300,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
30 دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 350,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
60 دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 380,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
تخصصی

جدول مشاوره حقوقی تخصصی

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت (تومان) پرداخت
۱۰ دقیقه مشاوره حقوقی با کارموز وکالت 150,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
پاسخ به سوال حقوقی کمتر از 5 دقیقه 80,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
۲۰ دقیقه مشاوره با کارشناسان حقوقی 200,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
۳۰ دقیقه مشاوره حقوقی با کارموزان وکالت 260,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
۱ ساعت مشاوره حقوقی با وکیل 300,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
مشاوره حقوقی حضوری 1,000,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
مطالعه اوراق پرونده به همراه 5 دقیقه مشاوره حقوقی توسط وکیل 350,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
نگارش نامه ها و درخواست های اداری 500,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
ارزیابی وکیل پرونده حقوقی 1,000,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
محاسبه فوری دیه توسط وکیل 250,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
محاسبه فوری مهریه به نرخ روز 200,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت

© 2021. وکلای تلفنی . تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ می باشد.