صفر تا صد جرم فروش فیلترشکن

صفر تا صد جرم فروش فیلترشکن

صفر تا صد جرم فروش فیلترشکن

جرم فروش فیلترشکن چیست؟ آیا اصلا فروش فیلترشکن در ایران جرم انگاری شده است؟ مجازات فروش فیلترشکن چیست؟ آیا این مجازات قابل گذشت می باشد؟ آیا برای حل و فصل پرونده های مربوط به جرم فروش VPN باید با وکیل جرایم رایانه ای مشورت داشت؟ هزینه مشاوره حقوقی فروش فیلترشکن چقدر است؟ با فیلتر شدن بسیاری از پیامرسان های خارجی در ایران، استفاده از فیلترشکن های گوناگون رواج یافته است. به نحوی که این موضوع به یک معضل اجتماعی و حقوقی تبدیل شده است. در همین راستا بحث جرم فروش فیلترشکن در خبرگزاری ها و بین مردم داغ است. به همین منظور همه روزه اشخاص زیادی جهت دریافت مشاوره حقوقی فروش فیلترشکن با متخصصین ما در ارتباط هستند. این افراد سوالات گوناگون و مهمی را از ما می پرسند که در ابتدای نوشته به آنها اشاره داشتیم. پس تصمیم گرفته ایم در یکی دیگر از مجموعه مقالات موسسه حقوقی وکلای تلفنی به صورت کامل با جرم فروش فیلترشکن و سوالات حقوقی پیرامون آن آشنا شویم.

 

 

هزینه مشاوره حقوقی

 

آیا فروش فیلترشکن در ایران جرم انگاری شده است؟

اولین گامی که جهت آشنایی با جرم فروش فیلترشکن بایستی برداشته شود، پاسخ به این سوال است که آیا فروش فیلترشکن در ایران جرم انگاری شده یا خیر؟ پاسخ این سوال یکی از بحث برانگیزترین و مورد اختلاف ترین موضوعات حقوقی ایران شناخته می شود. در واقع بسیاری از افراد با استناد به بند «الف» ماده 25 قانون جرایم رایانه ای، فروش فیلترشکن را جرم می دانند. این بند عنوان می کند: «تولید یا انتشار یا توزیع و در دسترس قرار دادن یا معاملة داده ها یا نرم افزارها یا هر نوع ابزار الکترونیکی که صرفاً به منظور ارتکاب جرائم رایانه ای به کار می رود». از طرفی با توجه به اینکه استفاده از فیلترشکن صرفاً به خاطر ارتکاب جرایم رایانه ای نیست، بسیاری از افراد عنوان می کنند که جرم فروش فیلترشکن در این بند ذکر نگردیده است و اساساً خرید و فروش فیلترشکن جرم نیست.

با این حال رویه قضایی و همچنین نظر بسیاری از دکترین حقوقی بر این است که جرم فروش فیلترشکن در قانون بر اساس بند «الف» ماده 25 قانون جرایم رایانه ذکر شده است. با توجه به این اختلاف نظر اگر شما هم به خاطر پرونده های مربوط به جرم فروش فیلترشکن به این مقاله مراجعه کرده اید بهتر است حتماً از طریق مشاوره حقوقی تلفنی با وکیل جرایم رایانه ای مشورت داشته باشید.

 

 

مجازات فیلترشکن

 

 

مجازات جرم فروش فیلترشکن چیست؟

موضوع دیگری که پیرامون جرم فروش فیلترشکن بایستی به آن بپردازیم، این است که مجازات این جرم چیست؟ در واقع همانطور که گفته شد بند «الف» ماده 25 قانون جرایم رایانه ای، جرم فروش فیلترشکن را مطرح کرده است. پس برای آشنایی با مجازات فروش فیلترشکن نیز بایستی به سراغ متن این ماده برویم. بر اساس این ماده فروش فیلترشکن ممکن است مجرم را به یکی از مجازات های زیر محکوم کند. این مجازات ها عبارتند از:

  • حبس 91 روزه تا یک ساله.
  • جزای نقدی 500 هزار تومان تا 2 میلیون تومان.
  • هر دو مجازات.

از آنجایی که نکات حقوقی پیرامون مجازات فروش فیلترشکن بسیار زیادند، اگر پیرامون این نکات سوالاتی در ذهن خود دارید می توانید آنها را از متخصصین موسسه حقوقی وکلای تلفنی بپرسید. در همین راستا شما می توانید جهت دریافت مشاوره حقوقی تلفنی از برترین وکلای ایران با شماره 09212242670 و یا 02147625900 تماس حاصل نمایید.

 

 

شکوائیه سرقت

مشاوره حقوقی دیه-وکلای تلفنی

سوال از وکیل کیفری تلفنی 

درباره ما 

 

 

آیا مجازات فروش فیلترشکن قابل گذشت است؟

یکی دیگر از سوالاتی که متقاضیان مشاوره حقوقی فروش فیلترشکن از متخصصین ما می پرسند، این است که آیا مجازات فروش فیلترشکن قابل گذشت محسوب می شود؟ در پاسخ به این سوال بایستی بگوییم اصولا جرایم، غیر قابل گذشت هستند، مگر در مواردی که قانون آنها را استثنا کرده باشد. در نتیجه برای اینکه بفهمیم یک جرم نظیر جرم فروش فیلترشکن، قابل گذشت است یا خیر، بایستی به سراغ مواد قانونی برویم. در واقع هنگامی که مواد قانونی مرتبط را بررسی می کنیم متوجه خواهیم شد که هیچ ماده ای مبنی بر قابل گذشت بودن جرم فروش فیلترشکن وجود ندارد. در نتیجه این جرم از جمله جرایم غیر قابل گذشت خواهد بود.

 

مشاوره حقوقی جرایم رایانه ای

اگر تا اینجای مقاله در کنار ما بوده اید، حتماً این سوال برای شما به وجود آمده که آیا مشاوره حقوقی فروش فیلترشکن ضروری است؟ در پاسخ به این سوال باید به سراغ اهمیت مشاوره حقوقی فروش فیلترشکن برویم. در واقع امروزه استفاده از فیلترشکن بسیار رواج یافته است. در همین راستا فروشندگان فیلترشکن افزایش یافته اند. پس طبیعی است که شاهد افزایش نرخ ارتکاب جرم فروش فیلترشکن باشیم. با این حال قوانین و مقررات مبهمی پیرامون این جرم وجود دارد که تنها یک وکیل کاربلد می تواند راهگشای شما باشد.

از طرفی مجازات فروش فیلترشکن نیز یک مجازات نسبتاً سنگین به حساب می آید. در نتیجه کوچکترین سهل انگاری پیرامون حل و فصل پرونده های مربوط به جرم فروش فیلترشکن می تواند تبعات جبران ناپذیری داشته باشد. به همین دلیل شما بایستی از طریق مشاوره حقوقی با ما در ارتباط باشید.

 

 

مجازات استفاده از فیلترشکن

 

 

هزینه مشاوره حقوقی در موسسه وکلای تلفنی

در قسمت قبلی با اهمیت مشاوره حقوقی فروش فیلترشکن آشنا شدیم اما آن چیزی که اکنون به آن خواهیم پرداخت هزینه مشاوره حقوقی جرم فروش فیلترشکن خواهد بود. در واقع با توجه به اهمیتی که این موضوع دارد، ما در موسسه حقوقی وکلای تلفنی سعی داشته ایم این هزینه را به نحو معقول و مقرون به صرفه تعیین کنیم. همچنین جهت بهره مندی تمامی اقشار جامعه از خدمات موسسه حقوقی خود امکان مشاوره حقوقی آنلاین و رایگان را برای متقاضیان فراهم آورده ایم. لازم به ذکر است که خدمات حقوقی وکلای تلفنی به صورت شبانه روزی و در تمامی ایام هفته حتی تعطیلات رسمی ارائه می گردد.

 


سوالات متداول

نظرات

Paria

با سلام هر شخصی که مرتکب تولید، انتشار، پخش، دردسترس قرار دادن و یا معامله نرم افزار های غیر قانونی شود، به حبس 91 روز تا یک سال و یا جزای نقدی 5 تا 20 میلیون ریال و یا هر دو مجازات تعیین شده محکوم می گردد.


فاطمه علی زاده

با سلام در قانون ایران فروش فیلتر شکن جرم انگاری شده هر شخصی که مرتکب تولید، انتشار، پخش، دردسترس قرار دادن و یا معامله نرم افزار های غیر قانونی شود، به حبس 91 روز تا یک سال و یا جزای نقدی 5 تا 20 میلیون ریال و یا هر دو مجازات تعیین شده محکوم می گردد


بهاره توکلی پور

باسلام از جمله جرایمی است که قانونگذار برایش مجازات تعیین کرده فروش فیلترشکن است که جرمی غیرقابل گذشت و مجازات 3ماه تا یکسال حبس یا تا2میلیون تومان جریمه نقدی یا هردومجازات را دارد.لذا دراین موارد از یک وکیل دادگستری کمک بگیرید تا به مشکلی برخورد نکنید.


محمد مومني

فروش فیلترشکن در ایران جرم محسوب می‌شود و مجازات‌های سنگینی برای آن وجود دارد. لذا افرادی که قصد فعالیت در این حوزه را دارند باید با دقت قوانین را رعایت کنند تا از پیامدهای قانونی احتمالی جلوگیری کنند.


محمد صادق تیغ نورد

با سلام و احترام، هر چند که به طور مصوب شده در قانون ما جزایی برای استفاده از فیلترشکن در نظر گرفته نشده است، اما در چند ساله اخیر طرحی به عنوان «طرح صیانت از فضای مجازی» در مجلس مورد بررسی قرار گرفته تا برای استفاده از وی‌پی‌ان حبس و جریمه نقدی تعیین شود، با توجه به تعاریف استاندارد در فرهنگ و اجتماع ایران باید گفت که استفاده از فیلترشکن و تماشای محتواهای غیراخلاقی که متضاد با نظام اسلامی ما است، جرم محسوب می‌شود. فضای مجازی غیر از مطالب مفید و تاثیرگذار دارای فیلم، عکس‌ها و بیانیه‌های دون شانی است که برای همه سنین و افراد مناسب نیست و ممکن است اثرات بدی در افراد بگذارد. برای بررسی چگونگی جرم دانستن استفاده از فیلترشکن‌، هنوز بحث و بررسی‌ها و اختلافات بسیاری وجود دارد. تعداد بی‌شماری از مسئولان، مسئولیت رسیدگی به این قضیه را با اطلاع از شخصیت کاربران به حوزه وزارت اطلاعات و فناوری ارتباطات سپرده‌اند که با علم به این موضوع از صلاحیت بررسی بهتر آن برخوردار است. با استفاده از قانون و ماده 21 جرائم رایانه‌ای، کسانی که در این زمینه خدمات ارئه می‌دهند و مسئولیت دارند، طبق قانون کشور این وظیفه را بر عهده دارند که به صورت تایید شده محتواهای غیر اخلاقی و مجرمانه را پاکسازی کنند.


امین حسنوند

موضوع دیگری که پیرامون جرم فروش فیلترشکن بایستی به آن بپردازیم، این است که مجازات این جرم چیست؟ در واقع همانطور که گفته شد بند «الف» ماده 25 قانون جرایم رایانه ای، جرم فروش فیلترشکن را مطرح کرده است. پس برای آشنایی با مجازات فروش فیلترشکن نیز بایستی به سراغ متن این ماده برویم. بر اساس این ماده فروش فیلترشکن ممکن است مجرم را به یکی از مجازات های زیر محکوم کند


الهه بابایی

هرشخصی که مرتکب تولید، انتشار، پخش، دردسترس قرار دادن و یا معامله نرم افزار های غیر قانونی شود، به حبس 91 روز تا یک سال و یا جزای نقدی 5 تا 20 میلیون ریال و یا هر دو مجازات تعیین شده محکوم می گردد


مهران رمضان پناه

سلام؛ هر شخصی که مرتکب تولید، انتشار، پخش، دردسترس قرار دادن و یا معامله نرم افزار های غیر قانونی شود، به حبس 91 روز تا یک سال و یا جزای نقدی 5 تا 20 میلیون ریال و یا هر دو مجازات تعیین شده محکوم می گردد.


اکبر عبدلی

با سلام. من‌ رشته ام کامپیوتر بوده و شغلم هم چون در ارگانهای دولتی جایی استخدام‌نشدم یه دفتر فنی زدم. برای کسب درآمد هم فیلتر شکن می فروشم. دو روزه برام‌ ابلاغیه از عدل ایران اومده که وقت رسیدگیم‌ هم هفته آینده دهم دی ماهه. نوشته دادسرای جرائم رایانه ای.... میخواستم بدونم مگه فروش فیلتر شکن جرمه؟کجای قانون گفته جرمه؟ و اینکه مجازاتش چقدره و چی هست؟ و اینکه برای برادرم‌هم ابلاغیه اومده در این باره.. ولی برادر من فروش فیلتر شکن‌نداشته، استفاده از فیلتر شکن جرمه؟ برای اونم ابلاغیه اومده.... اگر جرمه چه دفاعی باید کرد؟ چون موارد استفاده از فیلتر شکن برای اینستاگرام هست که فروش مشتری هایم برای کسب کارهای خانگی است بوده و نه مبارزه با نظام و قصد منم این نیست واقعا. ممنون


محمد نوربخش

بند «الف» ماده 25 قانون جرایم رایانه ای، فروش فیلترشکن را جرم می دانند. این بند عنوان می کند: «تولید یا انتشار یا توزیع و در دسترس قرار دادن یا معاملة داده ها یا نرم افزارها یا هر نوع ابزار الکترونیکی که صرفاً به منظور ارتکاب جرائم رایانه ای به کار می رود». از طرفی با توجه به اینکه استفاده از فیلترشکن صرفاً به خاطر ارتکاب جرایم رایانه ای نیست، بسیاری از افراد عنوان می کنند که جرم فروش فیلترشکن در این بند ذکر نگردیده است و اساساً خرید و فروش فیلترشکن جرم نیست.


محمد نوربخش

بند «الف» ماده 25 قانون جرایم رایانه ای، فروش فیلترشکن را جرم می دانند. این بند عنوان می کند: «تولید یا انتشار یا توزیع و در دسترس قرار دادن یا معاملة داده ها یا نرم افزارها یا هر نوع ابزار الکترونیکی که صرفاً به منظور ارتکاب جرائم رایانه ای به کار می رود». از طرفی با توجه به اینکه استفاده از فیلترشکن صرفاً به خاطر ارتکاب جرایم رایانه ای نیست، بسیاری از افراد عنوان می کنند که جرم فروش فیلترشکن در این بند ذکر نگردیده است و اساساً خرید و فروش فیلترشکن جرم نیست.


قائنی

فروش فیلترشکن در بسیاری از کشورها، از جمله ایران، غیرقانونی است. در ایران، به دلیل محدودیت‌های اعمال شده بر دسترسی به برخی وب‌سایت‌ها و خدمات اینترنتی، استفاده از فیلترشکن‌ها یا VPN‌ها برای دور زدن این محدودیت‌ها رایج شده است. با این حال، فروش یا تبلیغ فیلترشکن‌ها در ایران با توجه به قوانین موجود، می‌تواند منجر به برخورد قانونی شود. در صورتی که فردی به فروش یا توزیع فیلترشکن‌ها بپردازد، ممکن است با مجازات‌هایی مانند جریمه‌های مالی یا حتی حبس روبه‌رو شود. این اقدامات بر اساس قوانین و مقررات مرتبط با امنیت سایبری، دسترسی به اطلاعات و کنترل فضای مجازی در کشور تعیین می‌شود.


رفعتی

هرشخصی که مرتکب تولید، انتشار، پخش، دردسترس قرار دادن و یا معامله نرم افزار های غیر قانونی شود، به حبس 91 روز تا یک سال و یا جزای نقدی 5 تا 20 میلیون ریال و یا هر دو مجازات تعیین شده محکوم می گردد.


وحید فراست

جرم فروش فیلترشکن زیرمجموعه جرایم رایانه ایی می باشد


M.j sheykhi

بند «الف» ماده 25 قانون جرایم رایانه ای، جرم فروش فیلترشکن را مطرح کرده است. پس برای آشنایی با مجازات فروش فیلترشکن نیز بایستی به سراغ متن این ماده برویم. بر اساس این ماده فروش فیلترشکن ممکن است مجرم را به یکی از مجازات های زیر محکوم کند. این مجازات ها عبارتند از: حبس 91 روزه تا یک ساله. جزای نقدی 500 هزار تومان تا 2 میلیون تومان. هر دو مجازات.


رفعتی

طبق ماده ۷۵۳ قانون مجازات هر شخصی که مرتکب تولید، انتشار، پخش، دردسترس قرار دادن و یا معامله نرم افزار های غیر قانونی شود، به حبس 91 روز تا یک سال و یا جزای نقدی 5 تا 20 میلیون ریال و یا هر دو مجازات تعیین شده محکوم می گردد. در مورد اشخاص حقوقی نیز علاوه بر مجازات های ذکر شده، شرکت تجاری و یا موسسه شخص متخلف نیز لغو امتیاز و تعطیل می شود.


وحید قلی پور عباسی

قوه قضائیه موظف شده با همکاری وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعاتی و سایر دستگاه‌های ذیربط، با فروشندگان فیلترشکن‌ها و وی پی ان  غیرمجاز برخورد قانونی و متخلفین را مجازات کند. طبق تصمیم جدید قرار است تولیدکنندگان، فروشندگان و توزیع کنندگان  وی پی ان ها و فیلتر شکن‌های غیر مجاز از این پس مشمول مجازات ماده ۷۵۳ قانون مجازات اسلامی گردیده و در مورد اشخاص حقوقی علاوه بر مجازات مندرج در ماده ۷۵۳، نسبت به شرکت تجاری یا موسسه متخلف، لغو امتیاز و تعطیلی نیز رقم خواهد خورد. همچنین وزارت ارتباطات و فن آوری اطلاعات مکلف است به طور مستمر نرم افزارهای موضوع این مسئله را شناسایی و از دسترس خارج کرده و متخلفین را به دستگاه قضائی معرفی کند و قوه قضائیه نیز با متخلفین طبق مجازات پیش بینی شده در ماده ۷۵۳ قانون مجازات اسلامی برخورد خواهد کرد. در ماده ۷۵۳ قانون مجازات اسلامی آمده است که هر شخصی که مرتکب تولید یا انتشار یا توزیع و در دسترس قرار دادن یا معامله نرم افزارهای غیرقانونی شود، به حبس از نود و یک روز تا یک سال یا جزای نقدی از پنج میلیون ریال تا بیست میلیون ریال یا هر دو مجازات محکوم خواهد شد.


آزاده

فیلتر شکن های امن توسط دولت فقط برای افراد محدودی قابل استفاده می باشند وجود دارند. این افراد عبارتند از اساتید، خبرنگاران، پژوهشگران، استادان دانشگاه و… که می توانند فعالیت های خود را در اپلیکیشن ها و سایت های غیر مجاز با فیلتر شکن قانونی انجام بدهند. این طرح که به تصویب نیز رسیده برای افرادی نیز محدودیت دارد. برای افرادی که توانایی تشخیص محتواهای غیر مجاز را ندارند و افرادی که به سن قانونی نرسیده اند. افرادی که فیلترشکن های قانونی استفاده می کنند علاوه بر اینکه جرم استفاده از فیلترشکن را مرتکب نشده اند، حریم شخصی آن ها حفظ می شود و اطلاعات بانکی آن ها نیز امنیت خواهد داشت.


دهقان

درود در ۲۴ سایت شبانه روز میتوانید مشاوره تلفنی با وکیل متخصص در خصوص موضوع خودتان دریافت شد


حسینی

فروش فیلترشکن فی نفسه جرم نیست .باید ثابت شود که این نوع فیلتر شکن به منظور ارتکاب جرم ساخته یا فروخته شده،مثل اینکه بگوییم داشتن موبایل جرم محسوب میشه در حالی که استفاده از موبایل مهمه که برای ارتکاب جرم بوده یا خیر،


ثبت دیدگاه شما

فرم درخواست مشاوره حقوقی

مطالب مرتبط

حقوق دیجیتال چیست و چگونه از خود در فضای مجازی محافظت کنیم؟

در عصری که زندگی ما به طور فزاینده ای با فناوری های دیجیتال در هم آمیخته شده، مف

چگونه از کلاهبرداری‌های ارز دیجیتال در امان بمانیم؟

رشد چشمگیر بازار ارزهای دیجیتال در سال های اخیر، فرصت های جدیدی را برای سرمایه گ

حقوق مصرف‌کننده در خرید آنلاین

امروزه با گسترش چشمگیر فروشگاه های اینترنتی و افزایش اعتماد مردم به خرید آنلاین،

فوق تخصصی

جدول مشاوره حقوقی فوق تخصصی

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت (تومان) پرداخت
10دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 200,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
20 دقیقه مشاوره حقوقی تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 300,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
30 دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 350,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
60 دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 380,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
تخصصی

جدول مشاوره حقوقی تخصصی

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت (تومان) پرداخت
۱۰ دقیقه مشاوره حقوقی با کارموز وکالت 150,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
پاسخ به سوال حقوقی کمتر از 5 دقیقه 80,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
۲۰ دقیقه مشاوره با کارشناسان حقوقی 200,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
۳۰ دقیقه مشاوره حقوقی با کارموزان وکالت 260,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
۱ ساعت مشاوره حقوقی با وکیل 300,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
مشاوره حقوقی حضوری 1,000,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
مطالعه اوراق پرونده به همراه 5 دقیقه مشاوره حقوقی توسط وکیل 350,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
نگارش نامه ها و درخواست های اداری 500,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
ارزیابی وکیل پرونده حقوقی 1,000,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
محاسبه فوری دیه توسط وکیل 250,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
محاسبه فوری مهریه به نرخ روز 200,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت

© 2021. وکلای تلفنی . تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ می باشد.