سلب حضانت از مادر به دلیل رابطه نامشروع زوجه امکان پذیر است؟

سلب حضانت از مادر به دلیل رابطه نامشروع زوجه امکان پذیر است؟

سلب حضانت از مادر به دلیل رابطه نامشروع زوجه امکان پذیر است؟

سلب حضانت از مادر به دلیل رابطه نامشروع زوجه امکان پذیر است؟ چگونه می توان حضانت فرزند را از زوج گرفت؟ چه راه هایی برای اثبات رابطه نامشروع وجود دارد؟ آیا برای سلب حضانت از مادر نیاز به وکیل حضانت داریم؟ کدام مرجع برای رسیدگی به موضوع حضانت فرزند، صالح است؟ یکی از مباحثی که پس از طلاق مطرح می گردد، حضانت فرزند می باشد. حال در کنار این موضوع گاهی اوقات مبحث سلب حضانت از مادر به دلیل رابطه نامشروع زوجه به میان می آید که نکات حقوقی فراوانی پیرامون آن وجود دارد. به همین خاطر همه روزه اشخاص زیادی جهت دریافت مشاوره حقوقی حضانت با متخصصین موسسه حقوقی وکلای تلفنی در ارتباط هستند. این افراد سوالات گوناگونی را از ما می پرسند که در آغاز مقاله به آنها اشاره داشتیم. پس با توجه به اهمیت این موضوع تصمیم داریم ضمن پرداختن به سلب حضانت از مادر به دلیل رابطه نامشروع زوجه به صورت کامل به سوالات فوق الذکر نیز پاسخ دهیم.

 

 

هزینه مشاوره حقوقی

نحوه گرفتن حضانت فرزند از زوج

پیش از پرداختن به موضوع سلب حضانت از مادر به دلیل رابطه نامشروع زوجه بایستی با نحوه گرفتن حضانت فرزند از زوج آشنا شویم. در واقع زمانی که زوجین تصمیم می گیرند بچه دار شوند، وظیفه نگهداری از فرزندانشان بر دوش آنها خواهد بود. در نتیجه اصولاً حضانت فرزندان بر عهده هر دوی والدین می باشد. با این حال گاهی اوقات این امکان توسط قانونگذار در نظر گرفته شده که حضانت از یکی از آنها سلب گردد. پس شرایط گرفتن حضانت فرزند از زوج عبارت است از:

  • اعتیاد زوج به مواردی همچون روانگردان ها، قمار، مشروبات الکلی و مواد مخدر.
  • اشتهار زوج به فساد و فحشا.
  • مبتلا بودن زوج به بیماری های روانی شدید در صورتی که پزشکی قانونی تایید کند.
  • ضرب و شتم نامتعارف کودک توسط زوج.
  • سوء استفاده از کودک توسط زوج برای اشتغال به مشاغل غیر اخلاقی.

 

 

سلب حضانت از مادر

 

 

فراموش نکنید که گرفتن حضانت از زوج جز با کمک وکیل حضانت میسر نیست. در همین راستا ما در موسسه حقوقی وکلای تلفنی امکان مشاوره حقوقی آنلاین و رایگان را برای شما عزیزان فراهم کرده ایم. لازم به ذکر است که خدمات حقوقی وکلای تلفنی به صورت شبانه روزی و در تمامی ایام هفته حتی تعطیلات رسمی ارائه می گردد.

 

راه های اثبات رابطه نامشروع زوجه

از جمله مواردی که هنگام بررسی سلب حضانت از مادر به دلیل رابطه نامشروع زوجه بایستی به آن بپردازیم، راه های اثبات رابطه نامشروع زوجه می باشد. از جمله این راه ها می توان به موارد زیر اشاره داشت:

  • اقرار متهم: متهم باید خودش شخصاً اعلام کند که جرم رابطه نامشروع را انجام داده است.
  • شهادت شهود: اگر شاهدانی که دارای شرایط مذکور در قانون هستند شهادت دهند که زوجه را حین ارتکاب جرم رابطه نامشروع دیده اند این جرم به اثبات خواهد رسید.
  • علم قاضی: افراد می توانند با استناد به اماره های قضایی نظیر اسکرین شات چت به قاضی برای رسیدن به علم یقینی کمک نمایند و جرم مذکور را اثبات کنند.

توجه داشته باشید که اثبات رابطه نامشروع زوجه دارای نکات حقوقی فراوانی است. در همین رابطه شما می توانید جهت دریافت مشاوره حقوقی تلفنی از برترین وکلای ایران با شماره 09212242670 و یا 02147625900 تماس حاصل نمایید.

 

 

مشاوره با وکیل خانواده چگونه است؟

بررسی تفصیلی دادخواست حجر

زنای محصنه چیست؟ مجازات آن چه می باشد؟

درباره ما 

 

 

سلب حضانت از مادر به دلیل رابطه نامشروع زوجه

اکنون نوبت آن فرا رسیده به این سوال پاسخ دهیم که آیا سلب حضانت از مادر به دلیل رابطه نامشروع زوجه امکان پذیر است؟ در پاسخ به این سوال بایستی بگوییم، رابطه نامشروع زوجه که اثبات شده باشد، الزاما به معنای سلب حضانت از وی نخواهد بود.

در نتیجه بایستی بگوییم سلب حضانت از مادر به دلیل رابطه نامشروع زوجه تنها به تصمیم قاضی بستگی دارد. در واقع این تصمیم بر اساس مصلحت کودک گرفته خواهد شد. البته اگر زوجه به فساد و فحشا مشهور باشد و رابطه نامشروع وی نیز اثبات گردد، قطعا حضانت فرزندش از او گرفته خواهد شد.

 

مشاوره حقوقی تلفنی سلب حضانت از مادر

تا اینجای مقاله با نحوه گرفتن حضانت از زوج و امکان سلب حضانت از مادر به دلیل رابطه نامشروع زوجه آشنا شدیم. این موضوعات تنها بخشی از مهم ترین نکات حقوقی پیرامون سلب حضانت فرزندان می باشند. در نتیجه موضوعات مهم دیگری نیز وجود دارد که بررسی آنها از حوصله این بحث خارج است. پس شما می توانید برای کسب اطلاعات بیشتر در این زمینه با وکیل حضانت مشورت داشته باشید. همچنین بایستی بگوییم مسئله حضانت فرزندان، مهمترین مسئله حقوق خانواده می باشد. در نتیجه این کار بایستی با کمک وکیل انجام گیرد. چرا که کوچک ترین سهل انگاری می تواند جگر گوشه شما را برای همیشه از شما دور کند.

 

 

رابطه نامشروع زوجه

 

 

پس در هیچکدام از مراحل سلب حضانت از مادر به دلیل رابطه نامشروع زوجه نبایستی از اهمیت مشاوره با وکیل حضانت غافل شوید. در همین راستا موسسه حقوقی وکلای تلفنی، امکان مشاوره حقوقی تلفنی با بهترین وکلای خانواده ایران را برای شما فراهم کرده است.

 

مرجع صالح برای رسیدگی به حضانت فرزند

یکی از مهمترین سوالاتی که پیرامون سلب حضانت از مادر به دلیل رابطه نامشروع زوجه مطرح می شود، این است که کدام مرجع برای رسیدگی به حضانت فرزند صالح می باشد؟ در پاسخ باید بگوییم از آنجایی که حضانت فرزند از جمله دعاوی خانوادگی محسوب می شود، صلاحیت رسیدگی به آن بر عهده دادگاه خانواده خواهد بود. این موضوع از بند 10 ماده 4 قانون حمایت خانواده قابل استنباط است. همچنین در صورتی که سوالاتی پیرامون مرجع صالح برای رسیدگی به موضوع سلب حضانت از مادر به دلیل رابطه نامشروع زوجه دارید می توانید همین الان آن را از طریق مشاوره حقوقی از ما بپرسید.

 

 


سوالات متداول

نظرات

نیلوفر آذین‌فر

من همیشه دنبال مقالاتی بودم که یه موضوع سنگین حقوقی رو بدون کلمات خشک و رسمی توضیح بده. این مقاله دقیقاً همونه. خیلی شفاف گفت که اثبات رابطه نامشروع چقدر سخته و حتی اگه ثابت بشه، باز هم باید مصلحت بچه سنجیده بشه. این برام خیلی جالب بود چون نشون می‌ده قانون تا حدی از بچه محافظت می‌کنه، نه اینکه صرفاً بر اساس اشتباه والدین تصمیم بگیره. یکی از آشناهای ما به خاطر پرونده‌ای که مشابه همین بود، دچار بحران شده بود. کاش زودتر به این مقاله برخورده بود تا بتونه درست مشاوره بگیره. واقعاً سواله که چرا این اطلاعات بین مردم عادی این‌قدر کم پخش می‌شه؟


فرشاد فهیمی

من قبلاً فکر می‌کردم هر وقت رابطه‌ای از طرف مادر اثبات بشه، فوراً حضانت رو ازش می‌گیرن. ولی با خوندن این مقاله دیدم نه، قاضی خیلی چیزا رو در نظر می‌گیره. یکی از اقوام ما دقیقاً تو همین شرایط بود، ولی چون رابطه‌اش شبهه‌ناک بود و چیزی اثبات نشد، حضانت هم ازش گرفته نشد. مقاله خیلی خوب توضیح داده که باید علم قاضی حاصل بشه یا شاهد معتبر باشه. از اون مقاله‌هایی بود که اطلاعات دقیق ولی به زبان ساده می‌ده. فقط یه سوال برام مونده: اگه مادر حضانت رو از دست بده ولی پدر هم صلاحیت نداشته باشه، حضانت به کی می‌رسه؟ مادربزرگ مثلاً؟


سحر پاک‌دل

برای من به عنوان کسی که طلاق گرفتم و حضانت دخترم رو دارم، این مقاله واقعاً پر از نکات کاربردی بود. یکی از نگرانی‌هام همیشه این بوده که نکنه یه روزی کسی بخواد از رابطه‌های شخصی‌م سوءاستفاده کنه و حضانت دخترم رو ازم بگیره. ولی این متن خیلی آرومم کرد چون گفت حتی اگه رابطه‌ای اثبات بشه، باز هم قاضی فقط اگه ببینه مصلحت بچه در خطره، حضانت رو می‌گیره. یعنی صرف اتهام یا اشتباه باعث نمی‌شه آدم بچه‌شو از دست بده. این نکته‌اش خیلی مهمه. کاش همه مادرایی که شرایط سخت دارن این مقاله رو بخونن.


محمدعلی مرادی

وقتی این مقاله رو خوندم، یاد پرونده‌ای افتادم که برادرم درگیرش بود. اون زمان مادر بچه به دلایلی از خونه رفته بود و شوهرش به خاطر بعضی شواهد می‌خواست حضانت رو بگیره. اما دادگاه خیلی راحت تصمیم نگرفت. اون چیزی که باعث شد قاضی حضانت رو از مادر بگیره، اثبات کامل رابطه و شواهد جدی بود. این مقاله دقیقاً همین رو گفته. اینکه فقط حرف زدن از رابطه یا اتهام کافی نیست. باید شواهدی باشه، مثل اقرار یا علم قاضی، تا بتونه تصمیم‌گیری کنه. من فکر می‌کنم خیلی‌ها نمی‌دونن این فرآیند چقدر پیچیده‌ست. فقط می‌خوام بدونم اگه مادر بعداً توبه کنه و شرایطش بهتر بشه، باز هم می‌تونه حضانت رو پس بگیره؟


مریم رستگار

من خودم مادر دو تا بچه‌م و چند وقت پیش یکی از دوستام تو همچین موقعیتی قرار گرفت. شوهرش وقتی فهمید که احتمال رابطه‌ای پشت پرده هست، فوراً دنبال گرفتن حضانت بچه‌شون افتاد. اما چیزی که از این مقاله فهمیدم اینه که حتی اگه رابطه نامشروع اثبات بشه، بازم تصمیم نهایی با قاضی‌ست و بستگی به مصلحت بچه داره. این خیلی نکته مهمیه چون خیلی‌ها فکر می‌کنن همین که چیزی علیه مادر ثابت بشه، حضانت فوراً گرفته می‌شه. من با خوندن این مقاله متوجه شدم که چقدر پیچیده‌ست این موضوع و اینکه بدون وکیل اصلاً نمی‌شه جلو رفت. مقاله به زبون ساده توضیح داده و حداقل آدم می‌فهمه که اگه خدایی نکرده روزی تو همچین شرایطی قرار گرفت، باید چیکار کنه.


رحمتی

من مادر دو فرزند هستم و بعد از طلاق، حضانت آن‌ها را گرفتم. اما همسرم که از این موضوع ناراضی بود، سعی کرد با اتهامات بی‌اساس، حضانتم را بگیرد. گفتند که با فردی ارتباط دارم، در حالی‌که هیچ‌چیز از این حرف‌ها صحت نداشت. به شدت نیاز به کمک داشتم و از طریق جست‌وجو به سایت وکیل تلفنی رسیدم. یک وکیل قوی و وکیل مازندران با دلسوزی و تخصص وارد پرونده شد. مدارک، تماس‌ها، لوکیشن‌ها، همه‌چیز بررسی شد. در نهایت، دفاعیه‌ای بی‌نقص تنظیم شد. در جلسه دادگاه، وکیل معروفی از تهران با لحن و استدلالی قاطعانه از من دفاع کرد. رأی نهایی به نفع من صادر شد و حضانت فرزندانم همچنان در اختیارم باقی ماند. این موفقیت را مدیون وکیل خبره، وکیل قوی، وکیل تهران هستم


نوایی

من اهل نور هستم و بعد از جدایی، همسر سابقم شروع به پخش شایعات کرد و حتی در دادگاه ادعای رابطه نامشروع مطرح نمود. آن‌قدر این ماجرا سنگین و تحقیرکننده بود که برای مدتی از اجتماع فاصله گرفتم. ولی بعد از مدتی تصمیم گرفتم با قدرت برگردم. با سایت وکیل تلفنی تماس گرفتم و با یکی از بهترین وکلای تهران صحبت کردم. ایشان نه‌تنها قانون را می‌دانست بلکه هنر دفاع در برابر قضاوت نادرست را داشت. در کمترین زمان، دفاعیه‌ مستندی آماده کرد. وکیل خبره و وکیل قویی بود که راه را برایم باز کرد. در نهایت، دادگاه با بی‌اعتبار دانستن ادعاها، حضانت را تثبیت کرد. این تجربه را مدیون وکیل معروف و وکیل مازندران هستم که واقعاً در کنارم بودند.


ناییج

من اهل آمل هستم و مدتی بعد از طلاق، همسرم با ادعای واهی رابطه نامشروع، قصد داشت حضانت را از من بگیرد. شوکه شده بودم. نمی‌دانستم از کجا باید شروع کنم. در نهایت از طریق سایت وکیل تلفنی به وکیل معروفی درآمل خانم وکیل الهام جاویدانی معرفی شدم. با ایشان تماس گرفتم و با حوصله مشاوره دادند. وکیل خانم آمل با سابقه و تسلط بر قانون خانواده، نه‌تنها دفاعیه‌ای مستند نوشت، بلکه روحیه من را هم بازسازی کرد. در نهایت، قاضی با توجه به توضیحات و اسناد، رأی قطعی به نفع من داد. اکنون خوشحال و آرام هستم. اگر از ابتدا با وکیل قوی، وکیل مازندران، وکیل معروف، وکیل خبره مشورت نکرده بودم، شاید همه‌چیز را از دست می‌دادم


ادبی

من اهل چالوس هستم. بعد از طلاق، حضانت فرزندم به من واگذار شد. اما همسر سابقم از طریق پیام‌های تقلبی سعی کرد حضانتم را سلب کند. در ابتدا تصور می‌کردم عدالت خودش برقرار می‌شود، ولی وقتی با ابلاغیه سلب حضانت مواجه شدم، فهمیدم بدون دفاع قوی شکست خواهم خورد. با سایت وکیل تلفنی تماس گرفتم و با یک وکیل قوی صحبت کردم. او نه‌تنها درک درستی از شرایط داشت بلکه توانست پرونده را بر پایه واقعیت و مدارک تنظیم کند. وکیل مازندران دلسوز و متخصصی بود که دفاعی محکم آماده کرد. در دادگاه، همه چیز به نفع من پیش رفت. به همه مادران هشدار می‌دهم که در برابر ادعاهای ساختگی، بدون وکیل معروف، وکیل خبره، وکیل تهران وارد دادگاه نشوند


راکبی

من اهل ساری هستم و یکی از سخت‌ترین تجربه‌های زندگی‌ام را بعد از طلاق تجربه کردم. وقتی دادگاه رأی به حضانت من داد، همسر سابقم با جعل شواهد ادعای رابطه غیراخلاقی مطرح کرد. در ابتدا شوکه شده بودم و نمی‌دانستم چطور باید از خودم دفاع کنم. احساس تنهایی شدیدی داشتم. خوشبختانه از طریق دوستان، با سایت وکیل تلفنی آشنا شدم. یک وکیل معروف در تهران با تخصص بالا پرونده را به نحوی تنظیم کرد که قاضی به سرعت رأی به نفع من داد. پرونده‌ای که اول به نظرم مبهم می‌آمد، با حضور یک وکیل خبره تبدیل به پرونده‌ای قابل دفاع شد. با بررسی دقیق، جمع‌آوری مستندات و لایحه دفاعیه قوی، اعتماد به نفس من بازگشت. در نهایت نه تنها حضانت فرزندم را حفظ کردم، بلکه اعتبارم نیز حفظ شد. از همه مادرانی که شرایط مشابهی دارند می‌خواهم بدون مشورت با وکیل قوی، وکیل مازندران یا وکیل تهران وارد پرونده نشوند


بهاره توکلی پور

سلب حضانت از مادر درصورتی که به فساد وفحشا مشهور باشد قطعا سلب می شود ولی درصورتی که تنها رابطه نامشروع داشته باشد بانظر قاضی و با هدف مصلحت طفل می‌باشد


وحید قلی پور عباسی

اثبات رابطه نامشروع درصورتی باعث سلب حق حضانت مادر می‌شود که قاضی ادامه حضانت را به مصلحت طفل نداند، بالاخص در مواردی که مادر شهرت به فساد پیدا کند، قطعا باعث سلب حق حضانت خواهد شد؛ زیرا بدیهی است که چنین مادری صلاحیت تربیت و نگهداری فرزند را نخواهد داشت، اما در سایر موارد رابطه نامشروع، تشخیص این امر بر عهده قاضی خواهد بود که ادامه حضانت را به صلاح بداند یا خیر. آنچه موجب عدم صلاحیت مادر برای حضانت می شود اشتهار به فساد اخلاقی است و صرف رای دادگاه کیفری روابطه نامشروع دلالت بر اشتهار ایشان ندارد و رعایت مصلحت و غبطه طفل هم این است که نزد مادر زندگی کند.


قائنی

در حقوق ایران، حضانت فرزند معمولاً تا سن 7 سالگی به مادر تعلق دارد، مگر اینکه دلایل قانونی یا وضعیت خاصی وجود داشته باشد که حکم به سلب حضانت از مادر داده شود. موارد قانونی سلب حضانت از مادر عبارتند از: توانایی نداشتن مادر برای نگهداری از فرزند: اگر مادر توانایی جسمی، روانی یا مالی برای مراقبت و نگهداری از فرزند را نداشته باشد، ممکن است حضانت از او سلب شود. تربیت نادرست و سوءرفتار: در صورتی که مادر نتواند فرزند را به درستی تربیت کند یا اقداماتی چون بدرفتاری، سوءاستفاده یا آسیب رساندن به فرزند صورت گیرد، ممکن است حضانت از او گرفته شود. ازدواج مادر با فردی که دارای سابقه جنایی یا رفتارهای ناپسند است: اگر مادر با فردی ازدواج کند که صلاحیت اخلاقی یا اجتماعی نداشته باشد، ممکن است این امر به سلب حضانت منجر شود. ابتلا به بیماری‌های روانی یا اعتیاد: در صورتی که مادر مبتلا به بیماری‌های روانی حاد باشد یا به مواد مخدر و الکل اعتیاد داشته باشد، این می‌تواند به عنوان دلیلی برای سلب حضانت از او محسوب شود. فقدان یا غیبت مادر به طور طولانی: اگر مادر برای مدت طولانی غیبت داشته باشد یا به دلایلی نتواند از فرزند خود مراقبت کند، ممکن است حضانت به شخص دیگری منتقل شود. در نهایت، سلب حضانت از مادر به طور معمول با توجه به منافع و رفاه کودک انجام می‌شود و دادگاه به این موضوع با دقت رسیدگی می‌کند.


محمدپور

خواستم تشکر کنم از زحمات کلیه همکاران شما امروز بلاخره بعد از کلی تلاش تونستم حضانت فرزندم از مادرش بگیرم اختلالات روانی و اخلاقی که داشت جون بچه منو تهدید میکرد شما خیلی کمک بزرگی به من و خانوادم کردید ازتون ممنونم


امین حسنوند

شهادت شهود: اگر شاهدانی که دارای شرایط مذکور در قانون هستند شهادت دهند که زوجه را حین ارتکاب جرم رابطه نامشروع دیده اند این جرم به اثبات خواهد رسید. علم قاضی: افراد می توانند با استناد به اماره های قضایی نظیر اسکرین شات چت به قاضی برای رسیدن به علم یقینی کمک نمایند و جرم مذکور را اثبات کنند.


وحید فراست

ابتدا باید رابطه نامشروع اثبات گردد بعد بتوان از طریق مراجع قضایی برای سلب حضانت اقدام نمود


محمد نوربعش

سلب حضانت از مادر به دلیل رابطه نامشروع زوجه تنها به تصمیم قاضی بستگی دارد. در واقع این تصمیم بر اساس مصلحت کودک گرفته خواهد شد. البته اگر زوجه به فساد و فحشا مشهور باشد و رابطه نامشروع وی نیز اثبات گردد، قطعا حضانت فرزندش از او گرفته خواهد شد.


مجید شیخی

با سلام در قانون مدنی، در حضانت فرزند دختر و حضانت فرزند پسر، تا سن هفت سالگی، اولویت با مادر می باشد. در واقع، قانون مدنی، به دلیل اینکه کودک در این سن، نیازمند عاطفه مادر و مهر و محبت از جانب او بوده و بسیاری از نیازهایش در این سن، توسط مادر تامین می شود، در حضانت فرزندان تا هفت سالگی، مادر را در اولویت قرار داده است.


علی اکبر

سلام.وقت بخیر برادرم زیر ۱۶ ساله ست ،نیاز به عمل داره ،مدرسه دوستانش مسخره ش میکنند و از لحاظ روحی آسیب دیده ست حتی در مدرسه قوز می نشیند و پزشک عمل طبی رو تایید کرده ،پدر داره که قیم برادرمه  اما غبطه رعایت نمیکنه وهمکاری نمیکنه ،حضانتش با مادر است. نحوه اقدام جهت عزل قیم چگونه است چون ثنا نداره؟ دفتر خدمات قضایی گفتن باید حکم رشد بگیریم. حتی اگه بخواهیم دادخواست عزل قیم بزنیم خوانده چه کسی باشه ؟ تشکر راهنمایی میکنید


رفعتی

اثبات رابطه نامشروع درصورتی باعث سلب حق حضانت مادر می‌شود که قاضی ادامه حضانت را به مصلحت طفل نداند، بالاخص در مواردی که مادر شهرت به فساد پیدا کند، قطعا باعث سلب حق حضانت خواهد شد؛ زیرا بدیهی است که چنین مادری صلاحیت تربیت و نگهداری فرزند را نخواهد داشت، اما در سایر موارد رابطه نامشروع، تشخیص این امر بر عهده قاضی خواهد بود که ادامه حضانت را به صلاح بداند یا خیر.


محمد مومني

سلب حضانت از مادر به دلیل رابطه نامشروع ممکن است، اما این تصمیم به نظر قاضی و مصلحت کودک بستگی دارد. اگر مادر به دلیل رابطه نامشروع شهرت به فساد پیدا کند، این موضوع می‌تواند موجب سلب حضانت شود، زیرا چنین مادری ممکن است صلاحیت تربیت فرزند را نداشته باشد1


مريم

در حضانت فرزندان، فارغ از جنسیت آن ها، تا سن 7 سالگی، مادر، اولویت دارد و پس از آن نیز همچنان، از حق ملاقات برخوردار خواهد بود. در مواردی، به علت عدم صلاحیت مادر، دعوای سلب حضانت، برای پس گرفتن فرزند، مطرح می شود.


ثبت دیدگاه شما

فرم درخواست مشاوره حقوقی

مطالب مرتبط

مشاوره حقوقی تلفنی طلاق توافقی

طلاق همیشه با تلخی و پیچیدگی همراه نیست. گاهی دو نفر با احترام و آگاهی تصمیم می

شکایت از همسر بابت تهدید و ضرب و جرح

خشونت خانگی، هرچند پنهان، یکی از شایع ترین و پیچیده ترین مشکلات اجتماعی در ایران

وکیل نفقه و حضانت مازندران

حقوق خانواده و مسائل مرتبط با نفقه و حضانت، از پیچیده ترین و حساس ترین موضوعات د

فوق تخصصی

جدول مشاوره حقوقی فوق تخصصی

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت (تومان) پرداخت
10دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 200,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
20 دقیقه مشاوره حقوقی تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 300,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
30 دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 350,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
60 دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 380,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
تخصصی

جدول مشاوره حقوقی تخصصی

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت (تومان) پرداخت
۱۰ دقیقه مشاوره حقوقی با کارموز وکالت 150,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
پاسخ به سوال حقوقی کمتر از 5 دقیقه 80,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
۲۰ دقیقه مشاوره با کارشناسان حقوقی 200,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
۳۰ دقیقه مشاوره حقوقی با کارموزان وکالت 260,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
۱ ساعت مشاوره حقوقی با وکیل 300,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
مشاوره حقوقی حضوری 1,000,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
مطالعه اوراق پرونده به همراه 5 دقیقه مشاوره حقوقی توسط وکیل 350,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
نگارش نامه ها و درخواست های اداری 500,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
ارزیابی وکیل پرونده حقوقی 1,000,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
محاسبه فوری دیه توسط وکیل 250,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
محاسبه فوری مهریه به نرخ روز 200,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت