محاسبه زمان اعتراض به رای دادگاه

محاسبه زمان اعتراض به رای دادگاه

محاسبه زمان اعتراض به رای دادگاه

زمان اعتراض به رای دادگاه چقدر است؟ منظور از اعتراض به رای چیست؟ در چه مواردی می توان به رای دادگاه اعتراض کرد؟ مراحل اعتراض به رای دادگاه کدامند؟ آیا می توان زمان اعتراض به رای دادگاه را محاسبه نمود؟ آیا مشاوره حقوقی برای اعتراض به رای دادگاه ضروری است؟ بروز اختلافات حقوقی امری اجتناب ناپذیر هستند. در نتیجه هر کسی حداقل یک بار در زندگی خود رفتن به دادگاه را تجربه خواهد کرد. در همین راستا یکی از مهمترین مسائلی که پیرامون رای دادگاه مطرح می شود، مدت زمان اعتراض به رای دادگاه است. این موضوع بسیار مهم می باشد. به نحوی که همه روزه اشخاص زیادی جهت دریافت مشاوره حقوقی برای اعتراض به رای دادگاه و مدت زمان آن با متخصصین موسسه حقوقی وکلای تلفنی در ارتباط هستند. این افراد پرسش های حائز اهمیتی را از ما می پرسد که در ابتدای این مقاله به آنها اشاره داشتیم و قرار است به آنها بپردازیم. پس تا انتها در کنار ما باشید.

 

 

هزینه مشاوره حقوقی

اعتراض به رای چیست؟

اولین گامی که پیش از بررسی زمان اعتراض به رای دادگاه باید برداشته شود، پاسخ به این سوال است که منظور از اعتراض به رای چیست؟ در پاسخ بایستی بگوییم هنگامی که یک پرونده در دادگاه مطرح می شود، قاضی موظف است بر اساس قانون، جهت حل و فصل اختلاف، اقدام به صدور رای کند. حال پس از صدور رای اگر شخصی که رای علیه او صادر شده ببیند که حکم دادگاه خلاف قانون است و حق وی ضایع شده می تواند به آن اعتراض کند.

با توجه به اهمیتی که اعتراض به رای صادره از دادگاه دارد، قانونگذار روش های گوناگونی را برای اعتراض به آن در نظر گرفته که می توان آنها را در دو دسته بندی کلی تقسیم کرد:

  • روش های عادی که عبارتند از واخواهی و تجدید نظرخواهی.
  • روش های فوق العاده که عبارتند از فرجام خواهی، اعاده دادرسی و اعتراض شخص ثالث.

لازم به ذکر است که اعتراض به رای صادره از دادگاه تنها در صورتی می تواند شما را به نتیجه مطلوب برساند که تحت نظر یک وکیل متخصص و مجرب انجام گیرد. به همین منظور ما در موسسه حقوقی وکلای تلفنی امکان مشاوره حقوقی را برای شما عزیزان فراهم کرده ایم.

 

 

اعتراض به رای

 

 

در چه مواردی می توان به رای دادگاه اعتراض کرد؟

گام دیگری که در مسیر بررسی زمان اعتراض به رای دادگاه بایستی برداشته شود، پاسخ به این سوال است که در چه مواردی می توان به رای دادگاه اعتراض نمود؟

همانطور که گفتیم اعتراض به رای صادره از دادگاه دارای روش های مختلفی است در نتیجه موارد آن را به تفکیک هر روش بررسی خواهیم کرد:

  • واخواهی برای آرای غیابی.
  • تجدید نظرخواهی: اصولا تمامی آرا قابل تجدید نظرخواهی هستند، مگر در مواردی که به وسیله قانون استثنا تعیین شده باشد. شما می توانید تمامی جهات تجدید نظرخواهی را در ماده 434 قانون آیین دادرسی کیفری مشاهده کنید.
  • فرجام خواهی: در مواردی که رای صادره از دادگاه با موازین شرعی و مقررات قانونی منطبق نباشد، دیوان عالی کشور از طریق فرجام خواهی به آن رسیدگی می کند.
  • اعاده دادرسی: در مواد 474 و 477 قانون آیین دادرسی کیفری تمامی جهات اعاده دادرسی ذکر شده است.
  • اعتراض شخص ثالث: در مواردی که با استناد به رای صادره از دادگاه به حقوق اشخاص ثالث خدشه وارد شود، می توان از این روش استفاده کرد.

نکته ای که نبایستی فراموش کنید این است که تشخیص انتخاب بهترین روش اعتراض به رای صادره از دادگاه به عهده وکیل متخصص می باشد. به همین منظور شما می توانید جهت دریافت مشاوره حقوقی تلفنی از برترین وکلای ایران با شماره 09212242670 و یا 02147625900 تماس حاصل نمایید.

 

 

مشاوره حقوقی قبل از دادسرا امکان پذیر است؟

فرق طرح و لایحه چیست؟

ابطال رای داوری چگونه است؟

درباره ما 

 

 

مراحل اعتراض به رای دادگاه

پس از اینکه زمان اعتراض به رای دادگاه فرا برسد، شما بایستی با طی کردن مراحل لازم نسبت به اعتراض به رای مذکور اقدام کنید. اولین مرحله از مراحل اعتراض به رای دادگاه مشورت با وکیل متخصص از طریق مشاوره حقوقی انلاین و رایگان می باشد تا ببینید که چه روشی را باید انتخاب کنید. سپس مدارک لازم را مهیا کرده و دادخواست خود مبنی بر اعتراض به رای صادره از دادگاه را تنظیم می کنید. در نهایت نیز با مراجعه به یکی از دفاتر خدمات الکترونیک قضایی آن را ثبت خواهید کرد تا دادگاه صالح به دادخواست شما رسیدگی کند.

 

محاسبه زمان اعتراض به رای دادگاه

اکنون نوبت آن فرا رسیده که به سراغ موضوع زمان اعتراض به رای دادگاه برویم. در واقع این زمان می تواند با توجه به روش اعتراض به رای صادره از دادگاه متفاوت باشد. به عبارت دیگر، مدت زمان اعتراض به رای دادگاه از طریق واخواهی می تواند با مدت زمان اعتراض به رای دادگاه از طریق اعاده دادرسی متفاوت باشد. همچنین برای محاسبه این زمان، نکات حقوقی گوناگونی وجود دارد. به همین منظور ما در موسسه حقوقی وکلای تلفنی امکان محاسبه زمان اعتراض به رای دادگاه را برای شما فراهم کرده ایم.

 

 

اعتراض به رای دادگاه

 

مشاوره حقوقی تلفنی اعتراض به رای دادگاه

تا اینجای مقاله شما را با زمان اعتراض به رای دادگاه، روش های اعتراض به رای دادگاه و موارد آن آشنا کردیم. پس در آخرین بخش بایستی به این نکته اشاره کنیم که موفقیت در پروسه اعتراض به رای صادره از دادگاه جز با دریافت مشاوره حقوقی برای اعتراض به رای دادگاه میسر نیست. به همین منظور موسسه حقوقی وکلای تلفنی امکان مشاوره حقوقی تلفنی را برای شما در نظر گرفته است. همچنین بایستی بگوییم خدمات حقوقی وکلای تلفنی به صورت شبانه روزی و در تمامی ایام هفته حتی تعطیلات رسمی ارائه می گردد.

 

 


سوالات متداول

نظرات

ثبت دیدگاه شما

فوق تخصصی

جدول مشاوره حقوقی فوق تخصصی

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت (تومان) پرداخت
10دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 150,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
۲۰ دقیقه مشاوره حقوقی تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 250,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
30 دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 280,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
60 دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 350,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
تخصصی

جدول مشاوره حقوقی تخصصی

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت (تومان) پرداخت
۱۰ دقیقه مشاوره حقوقی با وکیل 120,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
۱۵ دقیقه مشاوره حقوقی با وکیل 170,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
۲۰ دقیقه مشاوره حقوقی با وکیل 200,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
۳۰ دقیقه مشاوره حقوقی با وکیل 260,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
۱ ساعت مشاوره حقوقی با وکیل 300,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
مشاوره حقوقی حضوری 1,000,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
مطالعه اوراق پرونده به همراه 5 دقیقه مشاوره حقوقی توسط وکیل 200,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
نگارش نامه ها و درخواست های اداری 500,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
5دقیقه مشاوره حقوقی با وکیل پایه یک دادگستری 80,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
محاسبه فوری دیه توسط وکیل 150,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
محاسبه فوری مهریه به نرخ روز 200,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت

© 2021. وکلای تلفنی . تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ می باشد.