دلایل محکمه پسند برای درخواست طلاق از سوی زن

دلایل محکمه پسند برای درخواست طلاق از سوی زن

دلایل محکمه پسند برای درخواست طلاق از سوی زن

در قانون طلاق قید شده است که مرد بدون دلیل قادر به طلاق همسر خود می باشد، اما زن برای طلاق از همسر خود به دلیلی منطقی و قانونی نیاز دارد. در صورتی که زوجه دلایل محکمه پسند طلاق را به دادگاه ارائه دهد، حکم طلاق از طرف دادگاه صادر شده و صیغه طلاق بین زوجین جاری می شود. زوجه با دلایل مختلفی درخواست طلاق از همسر خود را به دادگاه ارائه می دهد. در شرایطی که زوج، شروط دوازده گانه ی قید شده در عقدنامه را انجام ندهد، زوجه می تواند درخواست طلاق دهد. به طور مثال اگر زوج به مدت 6 ماه از دادن نفقه به همسر خود امتناع کند، زوجه می تواند درخواست طلاق دهد. همچنین، اگر زوج به بیماری صعب العلاجی دچار بوده و ادامه زندگی با او مشکل باشد، زوجه حق دارد برای درخواست طلاق اقدام نماید. درخواست طلاق از سوی زن می تواند به دلیل عسر و حرج نیز باشد. به عبارت دیگر، در شرایطی که زندگی با مرد برای زن بسیار دشوار بوده و قادر به تحمل آن نباشد، می تواند برای طلاق اقدام نماید. گاهی دلیل زندگی سخت، اعتیاد زوج بوده و گاهی نیز دعواهای مکرر و کتک زدن زوجه می باشد. علاوه بر این، اگر مرد بدون اجازه و رضایت همسر خود، همسر دیگری اختیار کند، درخواست طلاق از سوی زن، حق طبیعی او می باشد. از دیگر دلایلی که طلاق از جانب زن را قانونی می سازد، حبس مرد، اعتیاد و جنون مرد و همچنین عقیم بودن وی می باشد. در این شرایط، زن حق دارد با ارائه مدارک محکمه پسند و قانونی، نسبت به ارائه درخواست طلاق به دادگاه اقدام نماید.

 

هزینه مشاوره حقوقی

طلاق از جانب زن چقدر زمان می برد؟

تعیین دقیق مدت زمان لازم برای طلاق از جانب زن، امکان پذیر نیست. علت درخواست طلاق از سوی زن و نوع مدارک ارائه شده به دادگاه، زمان رسیدگی به پرونده ی طلاق را کوتاهتر کرده و روند آن را سرعت می بخشد. البته تنها درخواست طلاق و ارائه مدارک قانونی به دادگاه کافی نبوده و زوجه باید مراحل قانونی آن از جمله ثبت درخواست طلاق در دفاتر خدمات قضایی الکترونیک را انجام دهد. اگر زوجین اعتراضی به طلاق نداشته باشند، روند طلاق حدود 3 ماه زمان می برد. هر گونه اعتراض به درخواست طلاق از سوی زوجین، زمان لازم برای روند طلاق را تا یک سال افزایش می دهد. لازم به ذکر است که رسیدگی به درخواست طلاق زوجه، نسبت به طلاق توافقی، زمان بیشتری نیاز خواهد داشت. اگر در جریان ثبت درخواست طلاق خود به راهنمایی و مشاوره ی کارشناسان حقوقی نیاز داشتید، مشاوره حقوقی آنلاین و رایگان  موسسه حقوقی وکلای تلفنی بهترین گزینه است.

 

هزینه طلاق از جانب زن

اگر زوجه برای درخواست طلاق اقدام نماید، باید تمامی هزینه های مربوط به تنظیم درخواست و ثبت آن در دفاتر خدمات قضایی الکترونیک را پرداخت نماید. اگر زوجه برای انجام این مراحل از یک وکیل طلاق کمک بگیرد، باید حق الوکاله او را نیز پرداخت نماید. همچنین، قبل از طلاق نیز جلسات مشاوره ای برگزار می شود که زوجه باید هزینه تمامی جلسات را پرداخت کند. علاوه بر مواردی که ذکر شد، زوجه در جریان درخواست طلاق، باید هزینه هایی مانند هزینه اعتراض، هزینه تجدید نظر و هزینه دفتر طلاق برای جاری شدن صیغه طلاق را نیز در نظر بگیرد. برای اطلاع از هزینه های دقیق مربوط به طلاق، با مشاوره حقوقی  موسسه ما ارتباط برقرار کنید. مشاوران حقوقی ما آماده ارائه خدمات و پاسخگویی به سوالات شما در زمینه طلاق هستند.

اهمیت داشتن وکیل در طلاق از طرف زوجه

اگر درخواست طلاق از سوی زن، با حضور وکیل باشد، مدت زمان کمتری نیاز خواهد داشت. وکیل طلاق با آگاهی از تمام مراحل طلاق، به موکل خود کمک کرده و مدارک محکمه پسندی را جمع آوری می کند. همچنین، زوجه با در اختیار گرفتن یک وکیل ماهر، می تواند از مراجعه به دادگاه خودداری کرده و وکیل او اختیار تمام امور را به دست بگیرد. کمک گرفتن از یک وکیل مجرب، علاوه بر صرفه جویی در زمان، باعث صرفه جویی در هزینه ها نیز می شود.

اگر برای ارائه درخواست طلاق به دادگاه، به کمک یک وکیل طلاق نیاز دارید، می توانید به مشاوران حقوقی ما اعتماد کنید. از طریق ارتباط با  مشاوره حقوقی تلفنی  ، سوالات خود را از وکلای ماهر موسسه ما بپرسید.

 

ارتباط در واتس اپ

مواردی که زن نمی تواند طلاق بگیرد

اگر زوجه دلیل محکمه پسندی برای طلاق نداشته باشد، نمی تواند از همسر خود جدا شود. به عبارت دیگر، اگر مرد هیچ یک از شروط دوازده گانه عقد را زیر پا نگذاشته باشد، زن دلیلی برای طلاق نخواهد داشت. همچنین، تمکین از شوهر، یکی از مواردی است که زوجه باید به آن پایبند باشد. در این صورت، زنی که از شوهر خود حرف شنوی نداشته باشد، حق ارائه درخواست طلاق نخواهد داشت. البته این اطاعت و تمکین از شوهر باید تنها در چارچوب شرع و قانون باشد و غیر از آن، زن اجازه ی سرپیچی خواهد داشت. علاوه بر این، اگر زوجه حق وکالت در طلاق را از همسر خود گرفته باشد، می تواند برای ارائه درخواست طلاق خود به دادگاه مراجعه کند. البته در این شرایط نیز، برای درخواست طلاق از سوی زن، وجود دلایل محکمه پسند ضروری می باشد.

 

 

محکم ترین دلایل طلاق از نظر دادگاه
بخشنامه های جدید برای طلاق
شیوه جدید وصول مهریه با توجه به قانون 1401
مشاوره حقوقی طلاق
درباره ما 


سوالات متداول

نظرات

جاویدانی

من الهام جاویدانی هستم وکیل پایه یک دادگستری سال‌ها در حوزه دعاوی خانواده فعالیت کردم و پرونده‌های زیادی رو دیدم اما بعضی از اون‌ها هیچ وقت از ذهن آدم پاک نمی‌شن یکی از اون‌ها مربوط به زنی به نام نسرین بود که از قزوین برای مشاوره تماس گرفت صدای لرزانش از پشت تلفن هم قابل تشخیص بود گفت خانم وکیل من از طرف شوهرم هیچ چیز ندیدم جز فریاد و مشت و تحقیر بی‌پایان از سال اول ازدواجش تا حالا که بچه‌اش ده ساله شده بود فقط تحمل کرده بود چون پدر و مادرش معتقد بودن زن باید بسازه چون هیچ درآمدی نداشت و فکر می‌کرد اگه جدا بشه کجا بره کی پشتشه نسرین از طریق گوگل به مقاله‌ای از سایت وکیل‌تل با عنوان «دلایل محکمه‌پسند برای درخواست طلاق از سوی زن» رسیده بود و با شماره مشاوره تماس گرفته بود وقتی تماسش به من وصل شد فقط یک جمله گفت می‌خوام برای اولین بار در زندگی‌م، حقم رو بدونم من برایش وقت مشاوره تلفنی دقیق‌تری گذاشتم و گفتم مورد شما اگر با مستندات همراه بشه، قطعاً در دادگاه قابل دفاعه خشونت فیزیکی، تهدیدهای مکرر، فحاشی، و حتی بی‌توجهی به نیازهای اولیه زن، همگی از دلایل قانونی برای صدور حکم طلاقه اون چیزی که نسرین نیاز داشت، اعتماد به نفس بود بهش گفتم قدم اول، مشاوره حقوقی قوی گرفتنه و قدم دوم، جمع‌آوری مدارک گزارش از کلانتری، استشهاد محلی، گواهی پزشکی قانونی اون شب تا دیروقت با هم صحبت کردیم و فرداش نسرین مصمم‌تر برگشت گفت خانم وکیل می‌خوام برم برای همیشه جلسات دادگاه آغاز شد همسرش حاضر نمی‌شد بیاد تا دادگاه رو طول بده اما با استفاده از ماده قانونی مربوط به عدم حضور زوج و تمکین نداشتن وکلای طرف مقابل رو شکست دادیم با کمک تیم وکالت و مشاورین حقوقی و همچنین پیگیری نسرین، رأی طلاق به نفع او صادر شد وقتی حکم طلاق رو از دادگاه گرفتم و براش خوندم، سکوت کرد بعد صدای گریه‌ش اومد گفت من آزاد شدم خانم جاویدانی نه از مرد بلکه از ترس، از سکوت، از سال‌ها خودخوری اون لحظه برای من شبیه یکی از بهترین افتخارات کاری‌م بود همه این‌ها فقط با یک مقاله از وکیل‌تل شروع شد که یک زن رو به سمت شناخت حقوقش برد و از دل اون مقاله، مسیری باز شد که به طلاقی قانونی، شرافتمندانه و با عزت ختم شد من به عنوان یک وکیل با تجربه در دعاوی خانواده، همیشه به زنان توصیه می‌کنم قبل از اینکه دیر بشه و سلامتی روان و جسمشون به خطر بیفته، با یک مشاوره حقوقی حرفه‌ای مسیر قانونی رو بشناسن لازم نیست توی تهران باشی تا به وکیل تهران دسترسی داشته باشی سایت‌هایی مثل وکیل‌تل این امکان رو فراهم کردن که فقط با یک تماس، با یک وکیل باسواد صحبت کنی و برای خودت تصمیم درست بگیری


الهام

من الهامم ۲۴ ساله از ساری و چیزی که می‌خوام بگم، بخشی از زندگی مادرم و در واقع بخش تلخ زندگی خانوادگی ماست مادری که ۲۷ سال زندگی مشترک داشت اما فقط پنج سال اولش رو می‌شه گفت واقعاً زندگی کرد بقیه‌اش فقط دوام آورد، با وجود ما سه تا بچه پدرم مرد بدی نبود اما هیچ‌وقت هم همسر خوبی نبود عصبی، خشن، بی‌اعتنا به احساسات و بدتر از همه تحقیرکننده بود یادمه از وقتی بچه بودم، صدای فریاد و کوبیدن در و ظرف شده بود موسیقی شب‌هامون مادرم هیچ‌وقت شکایت نمی‌کرد فقط گریه می‌کرد یا سکوت تا اینکه من بزرگ شدم و یه روز بهش گفتم مامان چرا جدا نمی‌شی گفت کجا برم؟ کی پشتمه؟ مهریه‌ام رو نمی‌ده نفقه رو هم به زور می‌گیرم گفتم الان دیگه دنیای قدیم نیست بشین پای گوشی، سرچ کن مشاوره حقوقی رایگان برای زنان و این شد که مقاله‌ای توی سایت وکیل‌تل پیدا کرد با عنوان دلایل محکمه‌پسند برای درخواست طلاق از سوی زن توی همون مقاله به صراحت گفته شده بود که زن اگر بتونه ثابت کنه که در زندگی مورد خشونت قرار گرفته، می‌تونه درخواست طلاق بده تازه نوشتن حتی اگر شوهرش بیماری روحی داشته باشه یا از نظر اخلاقی شرایط زندگی رو سخت کرده باشه، راه هست اون مقاله دقیقاً مسیر رو روشن کرد هم من خوندم هم مادرم براش یه شماره مشاوره حقوقی گذاشته بودن زنگ زد و خانمی پاسخگو بود که خیلی با احترام حرف زد گفت اطلاعات اولیه رو می‌گیره و به یه وکیل پایه یک دادگستری وصلش می‌کنه مادرم یه وکیل باسواد از مازندران نصیبش شد که خیلی با تجربه بود نه تنها از نظر قانونی مسیر رو کامل بلد بود، بلکه از نظر روحی هم همراهی فوق‌العاده‌ای داشت گفت اول باید مستندات جمع بشه گزارش از خانه سلامت، شهادت خواهرم، حتی ضبط صدای درگیری‌ها ما با هم همه این کارها رو کردیم مادرم بعد از سال‌ها ایستاد جلوی پدرم گفت می‌خوام طلاق بگیرم چون دیگه نمی‌خوام بچه‌هام یاد بگیرن تحمل کنن نه زندگی رو وقتی شدنی نیست جلسه اول دادگاه رو یادم نمی‌ره که قاضی گفت چرا الان بعد از این همه سال مادر گفت چون الان مشاوره گرفتم، چون حالا فهمیدم قانون هم پشتمه قاضی نگاهش کرد و سکوت کرد بعد با جدیت شروع کرد به بررسی پرونده در نهایت با حمایت اون وکیل با تجربه، مادرم موفق شد رأی طلاق رو بگیره و حتی مهریه و نفقه‌اش رو هم با کمک مشاوره حقوقی درست مطالبه کنه الان توی یه خونه کوچیک با آرامش زندگی می‌کنه گاهی شب‌ها به من زنگ می‌زنه و می‌گه الهام نمی‌دونی چقدر ازت ممنونم که منو به مسیر نجاتم هدایت کردی اگه کسی این کامنت رو می‌خونه و تو شرایط مادرم هست، فقط یه جمله می‌گم مشاوره حقوقی بگیر نترس از شروع، نترس از قضاوت دنیا دنیا همیشه با شجاع‌ها راه میاد و گاهی فقط یه وکیل باسواد کافیه تا اون شجاعت رو درونت بیدار کنه


مریم

اسم من مریم هست ۳۸ سالمه و ساکن تبریز نزدیک به پانزده سال با همسرم زندگی کردم با همه سختی‌ها ساختم و همیشه سعی کردم احترام رابطه‌مون رو نگه دارم اما یه روز همه چیز فرو ریخت وقتی فهمیدم اون پشت سرم و بدون رضایت من با زن دیگه‌ای عقد کرده برای من مثل یک زلزله بود حتی نمی‌تونستم درست نفس بکشم باورم نمی‌شد کسی که همیشه از تعهد حرف می‌زد حالا یه زندگی پنهانی برای خودش ساخته باشه بدون اینکه ذره‌ای به من و بچه‌مون فکر کنه اون روز احساس کردم زیر پام خالی شد اول نمی‌دونستم چطور باید برخورد کنم دوستان و خانواده گفتن برو شکایت کن ولی واقعیت این بود که نمی‌دونستم قانون دقیقاً چی می‌گه حق با کیه و اصلاً زن در این شرایط چه کاری می‌تونه بکنه توی این گیجی و بی‌قراری، توی اینترنت شروع به جستجو کردم مقاله‌ای در سایت وکیل‌تل پیدا کردم که نوشته بود «دلایل محکمه‌پسند برای درخواست طلاق از سوی زن» همون اول مقاله به صراحت نوشته بود که ازدواج مجدد مرد بدون رضایت همسر اول، در بسیاری از موارد می‌تونه یکی از دلایل قانونی برای طرح دعوای طلاق باشه دقیقاً چیزی که من دنبالش بودم همون جا بود که شماره تماس مشاوره حقوقی گذاشته بودن تماس گرفتم و واقعاً نمی‌تونم احساسی که بعد از شنیدن صدای مشاور بهم دست داد رو توصیف کنم یک خانم آرام و با‌حوصله بود که خیلی حرفه‌ای اطلاعات اولیه رو گرفت و بعد من رو به یه وکیل پایه یک دادگستری از تهران وصل کرد اون وکیل با تجربه بود و با حوصله بهم گفت چه مدارکی لازمه چی باید توی دادخواست بنویسم حتی راهکارهای قانونی مقابله با طفره‌ رفتن همسرم از حضور در دادگاه رو برام توضیح داد خیلی حرفه‌ای بود یه وکیل باسواد واقعی که معلوم بود سال‌ها با این پرونده‌ها سر و کار داشته کم‌کم و قدم به قدم تونستم مدارک مربوط به ازدواج مجددش رو پیدا کنم از جمله سند ازدواج جدیدش که به نام یه خانم دیگه بود همه چیز رو مستند کردم و با راهنمایی دقیق اون وکیل، دادخواست دادم در دادگاه قاضی با توجه به اینکه همسرم بدون اجازه من ازدواج کرده بود و هیچ توجیه قانع‌کننده‌ای برای این کار نداشت، حکم طلاق رو صادر کرد راستش وقتی حکم رو گرفتم، نه خوشحال بودم و نه ناراحت فقط سبک شدم از یه زندگی که دیگه اعتماد توش نبود از یه رابطه که سال‌ها بود فقط ظاهرش مونده بود الان دارم سعی می‌کنم یه زندگی جدید رو شروع کنم کنار پسرم با آرامش و بدون دروغ و پنهان‌کاری فقط می‌خوام به زن‌هایی مثل خودم بگم که اگه حس می‌کنین دیگه ادامه‌ی زندگی براتون فقط درد داره، دنبال راه باشید حق‌تون رو بدونید و از وکیل‌های با تجربه مشاوره بگیرید مشاوره حقوقی با یه وکیل حرفه‌ای، نه تنها مسیر رو روشن‌تر می‌کنه بلکه بهتون جرات تصمیم گرفتن هم می‌ده وکیل‌تل این امکان رو برام فراهم کرد که بدون نیاز به سفر به تهران، با یه وکیل حرفه‌ای صحبت کنم و بهترین تصمیم رو بگیرم


راحله

اسم من راحله‌ست ساکن کرمانم و این روزها که به گذشته نگاه می‌کنم فقط از خودم می‌پرسم چرا انقدر دیر برای نجات خودم اقدام کردم هفت سال از عمرم رو پای مردی گذاشتم که نه تنها حمایتم نکرد بلکه حتی خرج یه بطری شیر برای بچه‌مون رو هم نمی‌داد وقتی ازدواج کردیم فکر می‌کردم می‌تونم صبر کنم تا شرایط مالی‌مون بهتر بشه اوایل گفت بیکارم دنبال کارم بعد گفت شرایط بازار خرابه بعدش دیگه گفت زن باید بسازه خودش که نداره شوهرش هم نداره ولی بچه داره چند سال از این وضعیت گذشت و من با کار در مزون خیاطی زندگی رو چرخوندم خرج مدرسه بچه پول اجاره حتی قبض‌ها همه از جیب خودم بود اون فقط می‌خوابید غر می‌زد و توقع داشت مهمونی و عروسی هم با لباس و طلا ظاهر بشم دیگه تحملم تموم شده بود وقتی حتی برای بیماری بچه‌مون هم پولی نداشت و با بی‌خیالی گفت خودش خوب می‌شه اون شب برای اولین بار واژه طلاق از ذهنم گذشت ولی می‌ترسیدم که بدون مهریه یا درآمد کافی چطور از پس دادگاه و مراحل قانونی بربیام همون شب نشستم و توی اینترنت دنبال راهی گشتم مقاله‌ای تو سایت وکیل‌تل دیدم با عنوان دلایل محکمه‌پسند برای درخواست طلاق از سوی زن مقاله دقیقاً همون چیزی بود که لازم داشتم نوشته شده بود که عدم پرداخت نفقه یکی از مهم‌ترین دلایل قانونی برای طلاق محسوب می‌شه و زن می‌تونه با استناد به اون از دادگاه درخواست طلاق بده همونجا شماره تماس مشاوره حقوقی گذاشته بودن با کمی تردید زنگ زدم خانومی مهربون گوشی رو برداشت و گفت من رو به یه وکیل پایه یک دادگستری وصل می‌کنه بعد از چند دقیقه صدای یه آقای با وقار اومد که خودش رو معرفی کرد و گفت از تهران هست ولی با تجربه سال‌ها کار توی دادگاه‌های خانواده می‌تونه راهنماییم کنه همه چیز رو براش گفتم از بدهی‌ها از اینکه حتی یه فاکتور خرید هم از شوهرم ندارم گفت اصلاً نگران نباش نپرداختن نفقه حتی اگه زن شاغل باشه، خلاف قانونه و شما حق داری دادخواست بدی گفت باید درخواست طلاق به علت ترک انفاق ثبت کنی و مدارک مربوط به پرداخت هزینه‌ها توسط خودت رو بیاری مثل قبض‌ها فیش‌های بانکی حتی شهادت خانواده و همسایه با کمک اون وکیل باسواد یه دادخواست دقیق و کامل نوشتم همه چیز طوری بود که قاضی توی جلسه اول گفت جای تردیدی در ترک انفاق وجود نداره و رأی به جدایی داد اون لحظه که قاضی رأی رو اعلام کرد بغضم ترکید نه از ناراحتی بلکه از سبک شدن از اینکه بالاخره یکی فهمید که چند سال چه باری رو تنهایی کشیدم الان یک ساله که جدا شدم دارم زندگیم رو می‌سازم با آرامش با بچه‌ام با امید و فقط یه جمله دارم برای زن‌هایی مثل خودم که دارن همه چی رو تنهایی می‌کشن و فکر می‌کنن باید بسازن بس نکن سکوت رو از بین ببر مشاوره حقوقی بگیر و از یه وکیل با تجربه کمک بخواه چون تو هم انسان هستی تو هم حق زندگی داری


ندا

من ندا هستم، ۳۱ ساله از اهواز زندگی‌ام با همسرم از همان ابتدا پر از فراز و نشیب بود او مردی بود که به ظاهر آرام و مهربان می‌نمود، اما پس از ازدواج، چهره‌ی واقعی‌اش را نشان داد اعتیاد به مواد مخدر و خشونت‌های مکرر، زندگی‌ام را به کابوسی تبدیل کرده بود بارها تصمیم به جدایی گرفتم، اما نداشتن مهریه و ترس از آینده‌ای نامعلوم، مرا از این تصمیم بازمی‌داشت تا اینکه یک شب، پس از یک درگیری شدید، تصمیم گرفتم برای همیشه این زندگی را ترک کنم اما نمی‌دانستم از کجا باید شروع کنم در جستجوی اینترنتی، به مقاله‌ای در سایت وکیل‌تل با عنوان «دلایل محکمه‌پسند برای درخواست طلاق از سوی زن» برخورد کردم. مقاله را با دقت خواندم و متوجه شدم که در قانون، زن می‌تواند به دلایل مشخصی مانند اعتیاد همسر، خشونت، عدم پرداخت نفقه و… درخواست طلاق دهد. این اطلاعات برایم بسیار امیدوارکننده بود با شماره‌ای که در مقاله درج شده بود تماس گرفتم و به یک وکیل پایه یک دادگستری از تهران متصل شدم. او با صبر و حوصله به حرف‌هایم گوش داد و راهنمایی‌های لازم را ارائه داد. او گفت که با جمع‌آوری مدارک لازم، می‌توانم درخواست طلاق دهم و نیازی به داشتن مهریه نیست با راهنمایی‌های او، مدارک لازم مانند گزارش‌های پزشکی، شهادت همسایگان و… را جمع‌آوری کردم و دادخواست طلاق را تنظیم کردم در دادگاه، قاضی با بررسی مدارک و شنیدن اظهاراتم، با درخواست طلاق موافقت کرد احساس آزادی و رهایی از یک زندگی پر از درد و رنج، وصف‌ناپذیر بود از وکیل‌تل و وکیل باسواد و با تجربه‌ای که در این مسیر همراه من بود، بی‌نهایت سپاسگزارم اگر شما هم در شرایطی مشابه هستید، توصیه می‌کنم از مشاوره حقوقی استفاده کنید و برای نجات خود اقدام کنید


فاطمه موسوی نژاد

در صورت وجود یکی از شرایط داشتن حق طلاق ، داشتن یکی از شروط 12 گانه تعریف شده در دفتر نکاح و یا درصورت اثبات عسر و حرج از سوی او می توان درخواست طلاق خود را اعلام کند که در این حالت مهریه نیز به او تعلق خواهد گرفت در مواردی زن بدون آنکه دلیل قانونی داشته باشد از شوهر کراهت دارد ، در اینجا باید برای طلاق رضایت شوهر را جلب کند که این کار با بخشیدن کل مهریه یا بخشی از آن امکان پذیر است و به آن طلاق خلع گفته می شود.


فریبرز ذوالفقاری

با سلام در قانون طلاق قید شده است که مرد بدون دلیل قادر به طلاق همسر خود می باشد، اما زن برای طلاق از همسر خود به دلیلی منطقی و قانونی نیاز دارد. در صورتی که زوجه دلایل محکمه پسند طلاق را به دادگاه ارائه دهد، حکم طلاق از طرف دادگاه صادر شده و صیغه طلاق بین زوجین جاری می شود. زوجه با دلایل مختلفی درخواست طلاق از همسر خود را به دادگاه ارائه می دهد. در شرایطی که زوج، شروط دوازده گانه ی قید شده در عقدنامه را انجام ندهد، زوجه می تواند درخواست طلاق دهد.


معراج فرجی

شروط ۱۲ گانه مندرج در سند نکاح حداقل یک مورد را زوجه در دادگاه اثبات نماید تا بتواند درخواست طلاق نماید و به نوعی عسر و حرج خود را اثبات نماید در غیر اینصورت باید از راه طلاق توافقی با بذل قسمت یا‌تمام‌مهریه ممکن است


سپیده کرمی

با سلام،زن بدون داشتن دلایل محکمه پسند نمیتواند طلاق بگیرد زیرا در قانون ما حق طلاق با مرد است. زن برای طلاق ناگزیر باید دلایل محکم و قابل قبولی را به دادگاه ارئه بدهد. دلایل محکمه پسند برای طلاق از طرف زوجه عبارتند از تحقق یکی از شروط 12 گانه ضمن عقد نکاح (البته در صورتی که مرد امضاء کرده باشد) و اثبات عسر و حرج زوجه.


بهنام رحمانی فرد

باسلام و احترام با توجه به اینکه در قانون حق طلاق با مرد میباشد بنابراین طلاق از سوی زوجه نیازمند دلایل محکمه پسند میباشد بنابراین هر گاه زوجه بخواهد درخواست طلاق دهد بایستی دلایل محکمی داشته باشد و مرد بایستی شروط دوازده گانه را رعایت نکرده باشد دلایلی از جمله ندادن نفقه به زوجه از جانب زوج به مدت شش ماه و همچنین مواردی مانند اختیار همسر دوم بدون اذن زوجه و دادگاه همچنین در مواردی که زوج اعتیاد دارد یا الکل مصرف می کند یا زوجه را آزار و اذیت می دهد در این موارد زوجه میتواند دادخواست طلاق دهد و عسر و حرج خود را ثابت نماید بنابراین برای اینکه زوجه بتواند خود را مطلقه سازد می‌تواند دلایل فوق الذکر را در دادگاه به اثبات برساند.


محمد حسین انصاری مهیاری

درود در خصوص طلاق مرد میتواند بدون دلیل همسر خود را طلاق دهد ولیکن طلاق از سوی زوجه شرایط خاص دارد و میبایست شروط ۱۲ گانه مندرج در سند نکاح حداقل یک مورد را زوجه در دادگاه اثبات نماید تا بتواند درخواست طلاق نماید و به نوعی عسر و حرج خود را اثبات نماید در غیر اینصورت باید از راه طلاق توافقی با بذل قسمت یا‌تمام‌مهریه با توافق زوج طلاق بگیرد و در مورد طلاق پیشنهاد میشود از وکلای با تجربه استفاده نمایند


حسین سیفی

از جمله دلایل مورد پذیرش دادگاه محقق شدن شروط دوازده گانه سند نکاحیه می‌باشد و همچنین در فرض اثبات عسر و حرج زن دادگاه مجوز طلاق را برای زن صادر می‌نماید


احمدجوکاری

با سلام بعضاً در مراجعات و مشاوره ها مشاهده می شود که زوجه با داشتن وکالت از زوجه اقدام به طرح دعوای طلاق نموده و قبل از آن نیز از وظایف زناشویی بدون مجوز قانونی امتناع نموده و یا حتی گواهی نشوز وی و اجازه ازدواج مجدد زوج نیز صادر شده است. لذا جهت اطلاع این دسته از زوجین ذکر رای وحدت رویه ذیل را لازم می دانم: رأی وحدت رویه شماره 716 هیأت عمومی دیوان عالی کشور: چنانچه زوجه بدون مانع مشروع از ادای وظایف زوجیت امتناع ورزد، بااثبات مراتب از ناحیه زوج در دادگاه و اخذ اجازه ازدواج، وکالت زوجه از زوج در طلاق محقّق و قابل اعمال نیست


ثبت دیدگاه شما

فرم درخواست مشاوره حقوقی

مطالب مرتبط

شکایت از همسر بابت تهدید و ضرب و جرح

خشونت خانگی، هرچند پنهان، یکی از شایع ترین و پیچیده ترین مشکلات اجتماعی در ایران

وکیل نفقه و حضانت مازندران

حقوق خانواده و مسائل مرتبط با نفقه و حضانت، از پیچیده ترین و حساس ترین موضوعات د

مشاوره حقوقی خانواده مازندران

خانواده بنیان اصلی جامعه محسوب می شود و حفظ آن از اهمیت ویژه ای برخوردار است. ام

فوق تخصصی

جدول مشاوره حقوقی فوق تخصصی

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت (تومان) پرداخت
10دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 200,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
20 دقیقه مشاوره حقوقی تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 300,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
30 دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 350,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
60 دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 380,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
تخصصی

جدول مشاوره حقوقی تخصصی

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت (تومان) پرداخت
۱۰ دقیقه مشاوره حقوقی با کارموز وکالت 150,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
پاسخ به سوال حقوقی کمتر از 5 دقیقه 80,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
۲۰ دقیقه مشاوره با کارشناسان حقوقی 200,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
۳۰ دقیقه مشاوره حقوقی با کارموزان وکالت 260,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
۱ ساعت مشاوره حقوقی با وکیل 300,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
مشاوره حقوقی حضوری 1,000,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
مطالعه اوراق پرونده به همراه 5 دقیقه مشاوره حقوقی توسط وکیل 350,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
نگارش نامه ها و درخواست های اداری 500,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
ارزیابی وکیل پرونده حقوقی 1,000,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
محاسبه فوری دیه توسط وکیل 250,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
محاسبه فوری مهریه به نرخ روز 200,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت