محاسبه دیه پارگی رباط زانو

محاسبه دیه پارگی رباط زانو

محاسبه دیه پارگی رباط زانو

دیه پارگی رباط زانو در سال 1403 چقدر است؟ برای مطالبه دیه رباط زانو بایستی به کجا مراجعه کنیم؟ چه مدارکی جهت انجام این کار لازم می باشد؟ آیا امکان محاسبه آنلاین دیه پارگی رباط زانو وجود دارد؟ هزینه آن چقدر است؟ دیه از جمله قدیمی ترین مباحث حقوقی ایران است و به آن مالی گفته می شود که مجرم به خاطر ارتکاب جنایات غیر عمدی بر جان، نفس و منفعت دیگران یا ارتکاب جنایات عمدی در مواردی که امکان قصاص وی نباشد به بزه دیدگان پرداخت می کند. همچنین دیه در موارد گوناگونی مطرح می شود که یکی از آنها دیه پارگی رباط زانو می باشد. در همین راستا تصمیم گرفته ایم در یکی دیگر از مجموعه مقالات موسسه حقوقی وکلای تلفنی به سوالات فوق الذکر پاسخ کامل داده و به صورت تفصیلی با دیه پارگی رباط زانو آشنا شویم. پس تا انتها در کنار ما باشید.

 

 

هزینه مشاوره حقوقی

دیه پارگی رباط زانو 1403

اولین گامی که در راستای آشنایی با دیه پارگی رباط زانو بایستی برداشته شود، این است که ببینیم دیه پارگی رباط زانو در سال 1403 چقدر است؟ در همین راستا بایستی ابتدا به این نکته اشاره کنیم که دیه پارگی رباط زانو از جمله دیات غیر مقدر است. به عبارت ساده تر هنگامی که به مواد قانونی به ویژه مواد 635 تا 646 قانون مجازات اسلامی نگاه می کنیم اثری از دیه پارگی رباط زانو نخواهیم دید.

با این حال از آرای صادره دادگاه ها می توان اینگونه استنباط نمود که دیه پارگی رباط زانو، 8 درصد دیه کامل می باشد. حال مقدار آن در سال 1403 چقدر است؟ همانطور که قوه قضاییه عنوان کرده، دیه کامل در ماه های غیر حرام، 1 میلیارد و 200 میلیون تومان و در ماه های حرام، 1 میلیارد و 600 میلیون تومان خواهد بود. حال دیه پارگی رباط زانو در سال 1403 به ترتیب در ماه های غیر حرام و حرام، 96 میلیون تومان و 128 میلیون تومان خواهد بود. همچنین از آنجایی که این مبلغ کمتر از یک سوم دیه کامل می باشد، فرقی میان دیه پارگی رباط زانوی مرد و زن وجود نخواهد داشت. شما می توانید جهت کسب اطلاعات بیشتر از طریق مشاوره حقوقی آنلاین و رایگان با ما در ارتباط باشید.

 

 

دیه رباط زانو

 

برای مطالبه دیه رباط زانو به کجا مراجعه کنیم؟

اکنون که با دیه پارگی رباط زانو در سال 1403 آشنا شدیم بایستی ببینیم که برای مطالبه دیه رباط زانو باید به کجا مراجعه کنیم؟ در واقع هنگامی که بحث مطالبه دیه رباط زانو به میان می آید، مراجعه به دادسرا اهمیت ویژه ای پیدا می کند. به عبارت دیگر، شما بایستی با در دست داشتن اسناد و مدارک لازم که بعدا به آنها اشاره خواهیم داشت به دادسرا مراجعه نمایید و اظهارات خود را به ثبت برسانید. پس از انجام این کار، دادسرا برای شروع بررسی های اولیه شما را به پزشکی قانونی فرستاده تا درستی اظهارات شما مشخص گردد و گواهی پزشکی قانونی مبنی بر پارگی رباط زانو به شما داده شود. در این گواهی نظر پزشک متخصص ذکر گردیده و در نهایت دادگاه با توجه به آن دیه، تعیین می کند.

لازم به ذکر است که برای مطالبه دیه رباط زانو بایستی از وکیل دیه مشورت بگیرید. در همین راستا شما می توانید جهت دریافت مشاوره حقوقی تلفنی از برترین وکلای ایران با شماره 09212242670 و یا 02147625900 تماس حاصل نمایید.

 

مدارک لازم برای مطالبه دیه پارگی رباط زانو

همانطور که ذکر شد برای مطالبه دیه رباط زانو بایستی پیش از مراجعه به دادسرا مدارکی را مهیا کنید. مدارک لازم برای مطالبه دیه پارگی رباط زانو عبارتند از:

  • اصل کارت خودرو، گواهینامه زیان زننده و کارت ملی او و همچنین کروکی تصادف. (این مدارک در مواردی ضروری است که منشا دیه، تصادف باشد).

 

 

مشاوره حقوقی محاسبه دیه

مشاوره حقوقی دیه-وکلای تلفنی

محاسبه آنلاین دیه 1403

درباره ما 

 

 

  • مدارک هویتی زیان دیده و زیان زننده از جمله کارت ملی یا شناسنامه و کپی آنها.
  • اوراق بازجویی از زیان زنندگان.
  • نظریه پزشکی قانونی.
  • مدارک پزشکی مورد نیاز.
  • خلاصه پرونده بالینی زیان دیده در مواردی که به بیمارستان مراجعه شده است.

 

محاسبه انلاین دیه پارگی رباط زانو

هنگامی که سخن از دیه پارگی رباط زانو به میان می آید، بسیاری از افراد به دنبال محاسبه آنلاین دیه هستند. در واقع اگر چه در بخش ابتدایی این مقاله دیه پارگی رباط زانو در سال 1403 را بررسی کردیم، با این حال ممکن است هنگامی که به پزشکی قانونی مراجعه می کنید موارد دیگری تشخیص داده شود. به عنوان مثال ممکن است روی زانوی شما کبودی وجود داشته باشد که بایستی برای مطالبه دیه آن نیز اقدام کنید. پس محاسبه آنلاین دیه برای اینکه ببینید چقدر دیه برای شما تعیین می شود حائز اهمیت است. همچنین به شما کمک می کند تا پیش از صدور رای دادگاه از میزان آن مطلع شوید.

 

 

مطالبه دیه رباط زانو

 

 

به همین منظور ما در موسسه حقوقی وکلای تلفنی امکان محاسبه آنلاین دیه را از طریق مشاوره حقوقی تلفنی فراهم کرده ایم. لازم به ذکر است که خدمات حقوقی وکلای تلفنی به صورت شبانه روزی و در تمامی ایام هفته حتی تعطیلات رسمی ارائه می گردد.

 

هزینه محاسبه دیه پارگی رباط زانو

در آخرین بخش از این مقاله بایستی به سراغ هزینه محاسبه آنلاین دیه پارگی رباط زانو برویم. در واقع همانطور که ذکر شد، یکی از خدماتی که موسسه حقوقی وکلای تلفنی به افراد ارائه می دهد، محاسبه آنلاین دیه می باشد. این خدمت نیز همانند سایر خدمات دارای هزینه ای است. البته این هزینه را نمی توان به صورت دقیق تعیین نمود. چرا که به فاکتورهای گوناگونی بستگی دارد. با این حال، هزینه محاسبه آنلاین دیه در موسسه حقوقی وکلای تلفنی کاملاً مقرون به صرفه تعیین شده است. شما می توانید از طریق مشاوره حقوقی به صورت دقیق با این هزینه آشنا شوید.

 

 

 

 

 


سوالات متداول

نظرات

Paria

با سلام میزان دیه مذکور بر اساس دیه کامل انسان در سال 1403 تعیین خواهد شد. این دیه که هر ساله توسط قوه قضاییه مشخص می گردد، در سال 1403 برابر با 900 میلیون تومان می باشد. البته بایستی توجه داشته باشید که این میزان تنها در مورد ماه های غیر حرام صدق می کند. میزان دیه کامل در ماه های حرام یک میلیارد و 200 تومان خواهد بود.دیه پارگی رباط در برخی از اندام ها را می توان شامل موارد زیر دانست: دیه پارگی رباط صلیبی، 8 درصد دیه کامل یا 72 میلیون. دیه پارگی رباط مچ پا، سه درصد دیه کامل یا 27 میلیون.


امین حسنوند

همانطور که قوه قضاییه عنوان کرده، دیه کامل در ماه های غیر حرام، 1 میلیارد و 200 میلیون تومان و در ماه های حرام، 1 میلیارد و 600 میلیون تومان خواهد بود. حال دیه پارگی رباط زانو در سال 1403 به ترتیب در ماه های غیر حرام و حرام، 96 میلیون تومان و 128 میلیون تومان خواهد بود. همچنین از آنجایی که این مبلغ کمتر از یک سوم دیه کامل می باشد، فرقی میان دیه پارگی رباط زانوی مرد و زن وجود نخواهد داشت. شما می توانید جهت کسب اطلاعات بیشتر از طریق مشاوره حقوقی آنلاین و رایگان با ما در ارتباط باشید.


مجید شیخی

با سلام و احترام در خصوص موضوع آرای صادره دادگاه ها می توان اینگونه استنباط نمود که دیه پارگی رباط زانو، 8 درصد دیه کامل می باشد. که هر سال مقدار ان قابل تغییر است با تشکر


بهاره توکلی پور

سلام دیه کامل در ماه‌های حرام و غیر حرا 1200و1600میباشد‌‌.که دیه پارگی رباط زانو 8درصددیه کامل یعنی 98ت است.


رفعتی

دیه در ماه‌های حرام برابر با ۱ میلیارد و ۶۰۰ میلیون تومان و در ماه‌های غیرحرام برابر با ۱ میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان است.


محمد نوربخش

دیه پارگی رباط زانو، 8 درصد دیه کامل می باشد دیه کامل در ماه های غیر حرام، 1 میلیارد و 200 میلیون تومان و در ماه های حرام، 1 میلیارد و 600 میلیون تومان خواهد بود. حال دیه پارگی رباط زانو در سال 1403 به ترتیب در ماه های غیر حرام و حرام، 96 میلیون تومان و 128 میلیون تومان خواهد بود.


M.j sheykhi

هنگامی که به مواد قانونی به ویژه مواد 635 تا 646 قانون مجازات اسلامی نگاه می کنیم اثری از دیه پارگی رباط زانو نخواهیم دید. با این حال از آرای صادره دادگاه ها می توان اینگونه استنباط نمود که دیه پارگی رباط زانو، 8 درصد دیه کامل می باشد.


محمد مومني

دیه پارگی رباط زانو در سال 1403 معادل 96 میلیون تومان است. این مبلغ به عنوان درصدی از دیه کامل انسان محاسبه می‌شود که در سال 1403 برابر با 1 میلیارد و 200 میلیون تومان در ماه‌های عادی و 1 میلیارد و 600 میلیون تومان در ماه‌های حرام است


دارا شماعی

سلام‌ وقت خوش. من‌ دو هفته گذشته بعنوان عابر پیاده از عرض خیابان رد می شدم که متاسفانه خودرویی با سرعت زیاد به من برخورد کرد الان تحت عمل جراحی قرار گرفتم دنده هام شکسته و استخوان ساعد دست راست و استخوان ساق پای راست و کشک زانو شکسته است و مینسک زانو و رباط زانوی چپم پارگی پیدا کرده من کار گرم نتونستم بدم سرکار کارفرمای منم قرارداد مکتوب کار نبسته و بیمه هم‌رد نکرده ... باید چکار کنم که هم دیه بگیرم و هم خسارتمو از بیمه و مقصر بگیرم؟ در کل دیه من‌چقدر میشه؟ چون تازه رفتم پزشکی قانونی دکتر بهم گفت برو سه ماه دیگه بیا... واقعا من باید خرج زن و بچه بدم الان باید چکار کنم نه میتونم‌برم سر کار نه علی الحساب میتونم دیه بگیرم.... ممنون اگر راهنمایی کنید . ضمنا کسی که باهاش تصادف کردم ادعا میکنه میگه من بدهکارم هرچی بیمه خسارتتو داد همون ملاکه... میخوام ببینم من نمیتونم بابت مابقی دیه که اگر بیمه نداد از خود راننده بگیرم؟؟؟ با تشکر


آزاده

دیه، یکی از مجازات های پیش بینی شده در قانون بوده و مبلغی است که در جنایات غیر عمد وارده بر اعضای بدن و جان افراد یا در مواقعی که امکان قصاص نیست یا با دیه، مصالحه شده، پرداخت می شود. دیه نفس، دیه اعضا و دیه منافع، انواع دیه هستند. جنایات غیر عمد بر جان و جسم اشخاص و جرایم عمدی که به هر دلیل، امکان قصاص نیست، موارد پرداخت دیه می باشند.


وحید قلی پور عباسی

تعریف دیه طبق ماده ۴۴۵ قانون مجازات اسلامی عبارت است از:(دیه مقدار مال معینی است که در شرح مقدس به سبب جنایت غیر عمدی بر نفس، عضو، منفعت یا جنایات عمدی در مواردی که به هر جهت قصاص ندارد، تعیین شده است.) این موضوع برگرفته  از قاعده “لاضرر و لاضرار” می باشد که یکی از اصول حقوقی اسلامی است و دارای تأثیر بسیار زیادی بر حقوق جزایی و حقوق مدنی در ایران و دیگر کشورهای اسلامی است. این اصل به این معنی است که هیچ فردی نباید به طور عمد یا غیرعمد به دیگران آسیب برساند. اگرچه این اصل به شدت توصیف می‌کند که چگونه باید در جامعه رفتار کرد، اما همچنان ممکن است برخی افراد این اصل را نادیده گرفته و خساراتی را به افراد وارد کنند. مجازات دیه از جنبه‌های مختلف قابل تقسیم به اقسام مختلف است. اقسام دیه عبارتند از: دیه مقدر: در این حالت، میزان دیه برای نوع خاصی از آسیب‌ها و خسارات، توسط قانون یا مقررات رسمی مشخص می‌شود. به عبارت دیگر، میزان دیه برای صورت‌های خاصی از آسیب‌ها تعیین و مشخص شده است. دیه غیرمقدر: در این حالت، میزان دیه توسط قانون یا مقررات رسمی مشخص نشده و به صورت شخصی و براساس تحلیل‌های کارشناسی پزشکی قانونی و تصمیم قاضی دادگاه تعیین می‌شود. این اقسام دیه به منظور رسیدگی به مواردی که میزان دیه برای آن‌ها در قوانین مشخص نشده است، مورد استفاده قرار می‌گیرد. دیه قتل: که یک مفهوم مهم در قانون جزایی ایران است. این مفهوم به معنای جبران مالی خسارت جانی است که یک شخص به دیگری وارد کرده و به عنوان جبران برای خسارت ناشی از قتل مورد استفاده قرار می‌گیرد. با توجه به قوانین جمهوری اسلامی ایران، میزان دیه قتل برای زن و مرد اختلاف دارد و توسط قوه قضائیه یا قانونگذاری مشخص می‌شود. این میزان مشخصه توسط مقامات قضائی اعلام شده و به عنوان مبلغ کامل جبران خسارت جانی تعیین می‌شود.بنابراین، در صورت وقوع قتل، مجرم مطابق با قوانین مربوطه موظف است دیه قتل را به خانواده مقتول پرداخت کند، و این دیه توسط نهادهای قضایی معین می‌شود و براساس قوانین و مقررات مشخصی تعیین می‌شود. دیه اعضای بدن: در سیستم دیه اعضای بدن، اصل تعیین مقدار دیه به این صورت است که اگر کسی با هدف عمدی یا غیرعمدی به فردی آسیب وارد کند، موظف به پرداخت دیه معین می‌شود. به عنوان مثال، اگر آسیب به یک عضو واحد که فقط یکی از آن وجود دارد (مانند دست) وارد شود، فرد مجبور است دیه کامل را پرداخت کند. همچنین، در صورتی که مثلاً یک چشم آسیب ببیند، مقدار دیه به نصف از مبلغ کامل کاهش می‌یابد و فرد مجرم موظف به پرداخت این نصف دیه می‌شود. این نظام به عنوان جبران خسارات جسمانی و تشویق به پیشگیری از آسیب‌ها عمل می‌کند. دیه منافع اعضا: در قوانین مجازات اسلامی، مفهوم دیه منافع اعضا به معنای تعیین یک مبلغ پولی است که مجرم ملزم به پرداخت آن به فردی است که به علت اقدام مجرمانه، منافع یکی از حواس یا اعضای حسی یک فرد را از دست داده است. به عبارت دیگر، فرد مجرم موظف به پرداخت دیه منافع اعضا خواهد بود.برای مثال، اگر شخصی توسط فردی آسیب نرسیده اما حواس یا حس شنوایی آن فرد از بین رفته باشد، مجرم ملزم به پرداخت دیه منافع اعضا مرتبط با حس شنوایی خواهد بود. این شامل دیه عقل، دیه بینایی، دیه بویایی، دیه شنوایی و سایر حواس و اعضای حسی مشخص شده در قانون مجازات اسلامی می‌شود. دیه جراحات: در صورتی که فردی به صورت عمدی یا غیرعمدی جراحتی به فرد دیگری وارد کند، قانون مجازات اسلامی معین کرده که مجرم موظف به پرداخت دیه جراحات به آن فرد خواهد بود. مقدار دیه جراحات بر اساس میزان جراحت وارده به فرد مجروح تعیین می‌شود که توسط پزشکان قانونی با تشخیص مناسب انجام می‌شود. این دیه شامل خسارات کمتری نظیر خراش، کبودی، و تورم است.با این تعیین مبلغ دیه جراحات، هدف از این سیاست جبران خسارت‌های جسمانی و تحمیل هزینه‌های مالی بر مجرم می‌باشد.


حسینی

با سلام درصد دیه را پزشک قانونی در گواهی خود معین می کند ‌و وکیل و قضات دادگستری نیز بایستی علم اجمالی در این خصوص داشته باشند تا چنانچه دیه کمتر یا بیشتر از نصاب قانونی تعیین شده باشد بتوانند به نظر پزشک قانونی اعتراض کنند.


غلامرضا قائینی

در خصوص نحوه مراجعه به پزشکی قانونی در حقوق ایران و رویه موجود چند مسیر وجود دارند اولین مسیر پس از ثبت شکوائیه در دفترخدمات قضایی و مراجعه به اولین مرجع ارجاعی (دادسرا یا شورای حل اختلاف) جهت اخذ دستور قضایی مبنی بر مراجعه به پزشکی قانونی می باشد مسیر دوم مراجعه به کلانتری ها و ثبت شکایت مطابق قانون آیین دادرسی کیفری و اخذ دستور شفاهی دادستان توسط ضابط به منظور مراجعه به پزشکی قانونی توسط شاکی می باشد(این مسیر نسبتا سریع تر است)


وحید فراست

محاسبه دیه که اعم از مقدر و غیرمقدر می باشد که مقدر در قانون تعیین شده است ولی غیرمقدر همان ارش است


ثبت دیدگاه شما

فرم درخواست مشاوره حقوقی

مطالب مرتبط

شکایت از طلافروشی

طلا و جواهرات همواره به عنوان یکی از ارزشمندترین دارایی های مادی و نمادی از پس ا

مطالبه دیه تصادف به کمک وکیل

در دنیای پرشتاب امروز، تصادفات رانندگی به یکی از شایع ترین حوادث در سطح جامعه تب

امر آمر قانونی در قانون مجازات اسلامی

نظام حقوقی هر کشور بر مبنای اصول و قواعدی استوار است که حقوق و تکالیف شهروندان،

فوق تخصصی

جدول مشاوره حقوقی فوق تخصصی

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت (تومان) پرداخت
10دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 200,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
20 دقیقه مشاوره حقوقی تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 300,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
30 دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 350,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
60 دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 380,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
تخصصی

جدول مشاوره حقوقی تخصصی

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت (تومان) پرداخت
۱۰ دقیقه مشاوره حقوقی با کارموز وکالت 150,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
پاسخ به سوال حقوقی کمتر از 5 دقیقه 80,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
۲۰ دقیقه مشاوره با کارشناسان حقوقی 200,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
۳۰ دقیقه مشاوره حقوقی با کارموزان وکالت 260,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
۱ ساعت مشاوره حقوقی با وکیل 300,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
مشاوره حقوقی حضوری 1,000,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
مطالعه اوراق پرونده به همراه 5 دقیقه مشاوره حقوقی توسط وکیل 350,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
نگارش نامه ها و درخواست های اداری 500,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
ارزیابی وکیل پرونده حقوقی 1,000,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
محاسبه فوری دیه توسط وکیل 250,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
محاسبه فوری مهریه به نرخ روز 200,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت

© 2021. وکلای تلفنی . تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ می باشد.