مراحل تقسیم ارث بین همسران زوج

مراحل تقسیم ارث بین همسران زوج

مراحل تقسیم ارث بین همسران زوج

تقسیم ارث بین همسران زوج به چه نحوی انجام می شود؟ تقسیم ارث در حقیقت انتقال قهری اموال و دارایی فرد به وراث وی می باشد. هم چنین ارث تنها جنبه مادی نداشته و دارای جنبه های معنوی نیز می باشد. البته بیشتر افراد وقتی ارث و میراث میشنوند به جنبه مادی توجه می کنند به همین دلیل کمتر به بعد معنوی آن تمرکز می شود. پس از فوت فرد مذکور آنچه از او به جا می ماند، ارث وی به شمار رفته و تقسیم آن بین وراث تا زمانی که دیون متوفی از ماترک پرداخت نشود، امکان پذیر نخواهد بود. انتخاب مرجع صالح برای تقسیم ارث همسر از اهمیت بسیاری برخوردار می باشد. به همین منظور به دنبال مرجع صالح به دادگاه محل مراجعه نموده و اقدامات لازم جهت تقسیم ارث را انجام دهید.

با توجه به اینکه پس از فوت فرد تمامی اموال باقیمانده به وراث متوفی انتقال داده می شود، اما در برخی مواقع وراث سر تقسیم ارث و مدیریت آن به اختلاف برمیخورند. در این راستا مراجعه به یک مرجع صالح برای تقسیم ارث بین همسران زوج حائز اهمیت می باشد.

 

هزینه مشاوره حقوقی

حق الوکاله وکیل برای تقسیم ارث

تقسیم ارث بین همسران زوج نیاز به انحصار وراثت دارد. شورای حل اختلاف با صدور گواهی انحصار وراثت، به این موضوع رسیدگی می کند. به همین منظور جهت دریافت گواهی انحصار وراثت بایستی از طریق شورای حل اختلاف اقدام نمایید. به منظور اخذ گواهی انحصار وراثت و تقسیم ارث بین همسران زوج، بایستی یک وکیل کاربلد و حرفه ای اختیار کنید. در این میان حق الوکاله وکیل برای تقسیم ارث میان وارثان متوفی، باید قبل از اقدام به هر کاری مشخص شود. شما می توانید جهت دریافت اطلاعات و مشاوره های دقیق در این خصوص و میزان حق الوکاله وکیل از طریق موسسه حقوقی وکلای تلفنی اقدام کنید. موسسه حقوقی وکلای تلفنی با ارائه خدمات در خصوص مشاوره حقوقی، شما را در این زمینه راهنمایی خواهد کرد.

تقسیم ارث میان وارثان یکی از سخت ترین دعاوی حقوقی به شمار می رود. برای کسب اطلاعات دقیق در این راستا بایستی از وکلای حرفه ای و مجرب تقاضای راهنمایی کنید. چرا که قانون های مختلفی در زمینه تقسیم ارث وجود داشته و دانستن جزئیات این موضوع برای مردم عادی بسیار سخت می باشد. موسسه حقوقی وکلای تلفنی با مشاوره حقوقی تلفنی تمامی جزئیات این دعاوی حقوقی را در اختیار شما قرار میدهد.

 

مشاوره حقوقی تقسیم ارث بین زن های متوفی

نحوه تقسیم ارث در صورت داشتن همسران متعدد

تقسیم ارث بین همسران زوج از جمله دعاوی حقوقی است که روزانه با تعداد بسیاری از آنها مواجه هستیم. چرا که این موضوع دامنگیر بسیاری از خانواده ها با طبقات اجتماعی و فرهنگی مختلف شده است. زمانی که مرد در هنگام فوت هیچ فرزند یا نوه ای از همسر یا همسران قبلی نداشته باشد، در این صورت یک چهارم اموال وی به زن می رسد. در غیر اینصورت با وجود نوه یا فرزند از اموال مرد یک هشتم به زن خواهد رسید. در صورتی که مرد دارای چند همسر دائمی باشد پس از فوت وی در صورت داشتن فرزند، تنها یک هشتم از اموالش میان زنان عقد دائم تقسیم می شود. براساس قانون اگر زن اول دارای فرزند نباشد اما زن دیگری دو دختر و یک پسر داشته باشد، در این صورت به دلیل وجود فرزندان زن دوم، نصف یک هشتم از اموال مرد به زن اول خواهد رسید.

ارث به جا مانده پس از فوت مرد به لحاظ قانونی میان همسران وی آنها تقسیم خواهد شد. اما با توجه به شرایط هر یک از زوجه ها سهم الارث آنها یکسان نمی باشد. توجه داشته باشید که زوجین تنها در زمانی از یکدیگر ارث می برند که در عقد دائم یکدیگر باشند. به همین منظور تقسیم ارث در عقد موقت هیچ معنایی نداشته و محقق نخواهد شد. البته نکته بسیار مهمی که باید به آن دقت کنید این است که سهم الارث زن در صورتی که دارای اولاد باشد با زنی که دارای اولاد از مرد متوفی نیست، متفاوت می باشد. نداشتن اولاد زوجین در این راستا پس از فوت شوهر، به نفع زن بوده چرا که در این راستا می توانند یک چهارم ارث را دریافت کنند.

مشاوره حقوقی ارث با وکیل کاربلد

دریافت مشاوره حقوقی در خصوص تقسیم ارث بین همسران زوج با توجه به وجود پیچیدگی های موضوع از اهمیت ویژه ای برخوردار می باشد.به همین منظور گرفتن مشاوره حقوقی برای سردر گم نشدن در این گستردگی از واجبات به شمار می رود. پیشنهاد می شود دریافت مشاوره حقوقی ارث با وکیل کاربلد را به موسسه حقوقی وکلای تلفنی بسپارید. مجموعه ما با سابقه درخشان در این راستا شما را به بهترین وکلای حقوقی ارث معرفی خواهند کرد.

 

ارتباط در واتس اپ

مراحل تقسیم ارث بین همسران متوفی

در خصوص تقسیم ارث بین همسران متوفی ابتدا باید جهت دریافت گواهی انحصار وراثت اقدام نمود که در این راستا نیاز به تهیه مدارک مورد نیاز برای انحصار وراثت می باشد. از جمله مدارک لازم می توان به شناسنامه و گواهی فوت متوفی، استشهادیه محضری، رسید گواهی مالیات بر ارث، آگهی فوت، کپی برابر اصل شده شناسنامه وراث و ... اشاره نمود. اخذ وکیل تقسیم ارث با توجه به اینکه بر تمامی مراحل انحصار وراثت حاکم است، برای رسیدگی به مسائل بسیار کمک خواهد کرد. چرا می تواند کوتاه ترین راه را برای دریافت انحصار وراثت پیش روی شما قرار دهد. برای دریافت مشاوره حقوقی انلاین و رایگان به وبسایت موسسه مراجعه نمایید .

 

فروش سهم الارث 
مشاوره حقوقی مهر و موم ترکه 
وکیل ارث 
مشاوره حقوقی انحصار وراثت 
درباره ما 


سوالات متداول

نظرات

ثبت دیدگاه شما

فوق تخصصی

جدول مشاوره حقوقی فوق تخصصی

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت (تومان) پرداخت
10دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 100,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
۲۰ دقیقه مشاوره حقوقی تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 200,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
30 دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 250,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
60 دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 350,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
تخصصی

جدول مشاوره حقوقی تخصصی

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت (تومان) پرداخت
۱۰ دقیقه مشاوره حقوقی با وکیل 75,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
۱۵ دقیقه مشاوره حقوقی با وکیل 120,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
۲۰ دقیقه مشاوره حقوقی با وکیل 150,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
۳۰ دقیقه مشاوره حقوقی با وکیل 220,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
۱ ساعت مشاوره حقوقی با وکیل 250,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
مشاوره حقوقی حضوری 500,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
مطالعه اوراق پرونده به همراه 5 دقیقه مشاوره حقوقی توسط وکیل 150,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
نگارش نامه ها و درخواست های اداری 300,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
5دقیقه مشاوره حقوقی با وکیل پایه یک دادگستری 50,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
محاسبه فوری دیه توسط وکیل 100,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
محاسبه فوری مهریه به نرخ روز 50,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت

© 2021. وکلای تلفنی . تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ می باشد.