انحصار وراثت سیم کارت چگونه است؟

انحصار وراثت سیم کارت چگونه است؟

انحصار وراثت سیم کارت چگونه است؟

انحصار وراثت سیم کارت چگونه است؟ منظور از گواهی انحصار وراثت چیست؟ چه مراحلی برای انحصار وراثت سیم کارت متوفی بایستی طی گردد؟ آیا امکان فروش سیم کارت ورثه ای وجود دارد؟ برای انجام امورات مربوط به انحصار ورثه سیم کارت بایستی به کجا مراجعه کنیم؟ آیا مشاوره با وکیل ارث در اینگونه موارد ضروری است؟ از جمله مهمترین مباحث حقوقی که پس از فوت افراد به میان می آید، انحصار وراثت سیم کارت می باشد. البته شاید این موضوع برای شما اندکی عجیب به نظر برسد اما به ارث بردن سیم کارت توسط ورثه امکان پذیر است. به همین خاطر همه روزه اشخاص زیادی با موسسه حقوقی وکلای تلفنی در ارتباط هستند و پیرامون انحصار وراثت سیم کارت سوالات مهمی را می پرسند که در آغاز مقاله به آنها اشاره داشتیم. در نتیجه تا انتهای نوشته همراه ما باشید تا به صورت کامل به این موضوع بپردازیم.

 

 

هزینه مشاوره حقوقی

گواهی انحصار وراثت چیست؟

از جمله مهمترین اصطلاحاتی که پیرامون انحصار وراثت سیم کارت مطرح می گردد، گواهی انحصار وراثت است. در نتیجه در اولین گام برای آشنایی با این موضوع، بهتر است به این سوال بپردازیم که گواهی انحصار وراثت چیست؟ در واقع پس از فوت متوفی، بحث تقسیم ارث به میان می آید. در همین راستا اولین گامی که بایستی برای انجام این کار برداشته شود، اخذ گواهی انحصار وراثت است. پس با این توضیح، گواهی انحصار وراثت عبارت است از یک سند رسمی که اطلاعات زیر در آن وجود دارد:

  • اطلاعات ورثه.
  • تعداد وراث.
  • نسبت آنها با شخص فوت شده.
  • سهم ورثه از ارث.

در نظر داشته باشید که جهت دریافت گواهی انحصار وراثت افراد بایستی با در دست داشتن مدارکی همچون شناسنامه فرد فوت شده، گواهی فوت، استشهاد محضری و غیره به شورای حل اختلاف مراجعه نمایند. نکته ای که یادآوری آنها حائز اهمیت می باشد، این است که اخذ گواهی انحصار وراثت و مباحث حقوقی انحصار وراثت سیم کارت بسیار تخصصی است. در نتیجه بهتر است با وکیل ارث مشاوره داشته باشید. جهت دریافت مشاوره حقوقی تلفنی از برترین وکلای ایران با شماره 09212242670 و یا 02147625900 تماس حاصل نمایید.

 

 

 

گواهی انحصار وراثت

 

مراحل انحصار وراثت سیم کارت متوفی

اکنون نوبت آن فرا رسیده تا با مراحل انحصار وراثت سیم کارت متوفی آشنا شویم. در واقع از آنجایی که افراد برای خرید سیم کارت، مبلغی را پرداخت می کنند سیم کارت به عنوان دارایی آنها مطرح خواهد شد. در نتیجه به ارث بردن سیم کارت امکان پذیر است. البته بایستی توجه داشته باشید که برای انحصار وراثت سیم کارت متوفی بایستی مراحلی طی گردد که این مراحل عبارتند از:

  • اخذ گواهی انحصار وراثت.
  • پرداخت مالیات بر ارث سیم کارت و اخذ گواهی آن.
  • اخذ وکالت کتبی از سایر وراث در صورتی که می خواهیم سیم کارت را فقط به اسم یک نفر از وراث کنیم.
  • مراجعه به نمایندگی های فروش اپراتور مورد نظر یا دفاتر خدمات پیشخوان به همراه مدارک فوق الذکر.
  • ثبت درخواست انتقال سیم کارت به وراث.

نکته ای که بایستی توجه داشته باشید این است که مراحل انحصار وراثت سیم کارت متوفی در مورد تمامی اپراتورها یکسان می باشد. البته فراموش نکنید که مشاوره حقوقی در این زمینه از اهمیت ویژه ای برخوردار است. در همین راستا شما می توانید از طریق مشاوره حقوقی تلفنی با بهترین وکیل ارث در ارتباط باشید.

 

فروش سیم کارت ورثه ای

یکی دیگر از مباحثی که هنگام پرداختن به موضوع انحصار وراثت سیم کارت متوفی ضروری می باشد، آشنایی با نحوه فروش سیم کارت ورثه ای است. در واقع بایستی بگوییم تا زمانی که وضعیت انحصار وراثت سیم کارت متوفی مشخص نشود، نمی توان آن را به فروش رساند. البته توجه داشته باشید که این موضوع بدان معنی نیست که خط متوفی قطع و خاموش خواهد شد. در نتیجه وراث می توانند با در اختیار داشتن سیم کارت از آن استفاده کنند اما امکان فروش سیم کارت ورثه ای وجود ندارد.

 

 

 

آشنایی با اهمیت مشاوره حقوقی تعزیرات

چگونه سند را به نام فرزند زیر 18 سالمان بزنیم

نحوه انتقال مالکیت سیم کارت به صورت غیرحضوری

درباره ما 

 

 

به همین خاطر افراد بایستی ابتدا به دنبال اخذ گواهی انحصار وراثت بوده و سپس مالیات بر ارث سیم کارت را نیز پرداخت نمایند. پس از طی کردن مراحل مذکور آنها می تواند جهت فروش سیم کارت ورثه ای اقدام نمایند. لازم به ذکر است که خرید و فروش چنین سیم کارت هایی بدون کمک وکیل امکان پذیر نیست. پس برای دریافت مشاوره حقوقی با بهترین وکلای ایران با موسسه حقوقی وکلای تلفنی در ارتباط باشید.

 

مشاوره حقوقی با وکیل ارث

همانطور که چندین بار در این مقاله اشاره داشتیم، مشاوره با وکیل ارث پیرامون انحصار وراثت سیم کارت بسیار حائز اهمیت است اما چرا؟:

  • جدید بودن بحث حقوقی انحصار وراثت سیم کارت در ایران.
  • ارتباط انحصار وراثت سیم کارت با اموال و دارایی ورثه و متوفی که کوچک ترین سهل انگاری می تواند حق افراد را ضایع کند.
  • احتمال کلاهبرداری در موضوع خرید و فروش سیم کارت ورثه ‌ای.

با توجه به این نکات، مشاوره حقوقی با وکیل ارث از اهمیت ویژه ای برخوردار است. در همین راستا موسسه حقوقی وکلای تلفنی از طریق مشاوره حقوقی انلاین و رایگان در کنار شماست. همچنین بایستی بگوییم خدمات حقوقی وکلای تلفنی به صورت شبانه روزی و در تمامی ایام هفته حتی تعطیلات رسمی ارائه می گردد.

 

 

مشاوره حقوقی خرید سیم کارت ورثه ای

 

برای انحصار وراثت سیم کارت به کجا مراجعه کنیم؟

همانطور که گفته شد برای انحصار وراثت سیم کارت بایستی مراحلی طی گردد. در واقع پاسخ به این سوال که برای انحصار وراثت سیم کارت به کجا مراجعه کنیم، با توجه به این مراحل تعیین می شود که عبارتند از:

  • دریافت گواهی انحصار وراثت: مراجعه به شورای حل اختلاف.
  • پرداخت مالیات بر ارث سیم کارت: مراجعه به اداره دارایی و مالیات.
  • درخواست انحصار وراثت سیم کارت: مراجعه به دفاتر پیشخوان یا دفاتر فروش اپراتور سیم کارت مورد نظر.

 

 

 

 


سوالات متداول

نظرات

حسینی

سیم کارت متوفی هم جزو دارایی های وی محسوب می شود و اصطلاحا جزو ترکه هست،وقابل توقیف به نفع طلبکارلن نیز می باشد.


محمدرضا

بعضی از سوالات و مشکلات حقوقی مردم ناشی از ناآگاهی به فرآیند های قانونی و عرف جاری امور روزانه است دقیقا مثل مباحث مربوط به انحصار وراثت و تقسیم اموال و دارایی های متوفی که شما به خوبی در مقاله بالا شرح دادید ممنونم چون برام خیلی مفید بود


امین حسنوند

در نظر داشته باشید که جهت دریافت گواهی انحصار وراثت افراد بایستی با در دست داشتن مدارکی همچون شناسنامه فرد فوت شده، گواهی فوت، استشهاد محضری و غیره به شورای حل اختلاف مراجعه نمایند. نکته ای که یادآوری آنها حائز اهمیت می باشد، این است که اخذ گواهی انحصار وراثت و مباحث حقوقی انحصار وراثت سیم کارت بسیار تخصصی است


وحید فراست

انحصار وراثت یا محدود است یا نامحدود


Paria

با سلام برای اینکه بتوان مالکیت سیم کارت فرد فوت شده را انتقال داد، باید نامه انحصار وراثت و وکالت کتبی از وراث در اختیار فرد باشد. این فرد باید با در دست داشتن دو مدرک مذکور، اسناد هویت دریافت کننده سیم کارت و کارت ملی خود به دفتر خدمات پستی مراجعه کرده و درخواست خود را به کارشناسان اطلاع دهد.


بهاره توکلی پور

باسلام برای فروش سیم کارت از آنجا که در مورد ارث نیاز به اخذ گواهی انحصار وراثت است و سیم کارت هم جزو دارایی های مالی محسوب میشود لذا به اخذ انحصار وراثت باید با دادن مالیات بر ارث مراحل انتقال آنرا از طریق دفتر پیشخوان انجام داد


محمد صادق تیغ نورد

با سلام و احترام، یکی از مسائلی که بعد از فوت متوفی رخ می دهد، نحوه تقسیم ارث بین ورثه می باشد. قانون گذار در مواد قانون مدنی و منطبق بر شرع مقدس اسلام، به این مورد توجه داشته و کلیه قوانین و ضوابط مربوط به آن را، به طور کامل شرح داده است. بنابراین، وراث می بایست تقسیم ترکه را با توجه به قانون آن انجام دهند. تقسیم ارث بین ورثه نیز با توجه به طبقه و درجه آن ها صورت گرفته و دارای شرایط و ضوابط خاصی می باشد. همچنین، برخلاف باور عمومی، سهم الارث فرد از ترکه متوفی، همواره به یک مقدار ثابت نبوده و ممکن است این مقدار با توجه به وجود وراث دیگر، دچار تغییر گردد که این امر، با آگاهی از جزئیات تقسیم ارث امکان پذیر می باشد. نحوه تقسیم ارث بین ورثه بنابر قانون مدنی و با توجه به طبقه و درجه آن ها صورت می گیرد. بنابر قانون تقسیم ارث، وراث به سه طبقه تقسیم شده و هر طبقه، دارای درجاتی می باشد. وارث درجه و طبقه پایین تر در صورتی در سهم الارث متوفی شریک خواهند بود که افراد طبقه بالاتر وجود نداشته باشند.


M.j sheykhi

برای انحصار وراثت سیم کارت متوفی بایستی مراحلی طی گردد که این مراحل عبارتند از: اخذ گواهی انحصار وراثت. پرداخت مالیات بر ارث سیم کارت و اخذ گواهی آن. اخذ وکالت کتبی از سایر وراث در صورتی که می خواهیم سیم کارت را فقط به اسم یک نفر از وراث کنیم. مراجعه به نمایندگی های فروش اپراتور مورد نظر یا دفاتر خدمات پیشخوان به همراه مدارک فوق الذکر. ثبت درخواست انتقال سیم کارت به وراث.


وحید قلی پور عباسی

تغییر مالکیت سیم کارت افراد متوفی گاهی با انتقال امکان پذیر است و گاهی نیز با فروش سیم کارت متوفی صورت می‌گیرد. برای اینکه بتوان مالکیت سیم کارت فرد فوت شده را انتقال داد، باید نامه انحصار وراثت و وکالت کتبی از وراث در اختیار فرد باشد. این فرد باید با در دست داشتن دو مدرک مذکور، اسناد هویت دریافت کننده سیم کارت و کارت ملی خود به دفتر خدمات پستی مراجعه کرده و درخواست خود را به کارشناسان اطلاع دهد. پس از تحویل مدارک و منتظر ماندن، کار انتقال سیم کارت متوفی انجام خواهد شد. برای اینکه کار فروش سیم کارت ورثه ای را انجام دهید، باید مراحل مربوط به انحصار وراثت و پرداخت مبلغ مالیات بر ارث را انجام دهید. در این زمینه وکیل انحصار وراثت راهنمایی‌های لازم را ارائه خواهد داد و یا کارها را خود صفر تا 100 انجام می‌دهد. سپس نوبت به حاضر شدن در اداره مخابرات می‌رسد. یکی از وراث به نمایندگی باقی وراث یا وکیل انحصار وراثت با در اختیار داشتن وکالتنامه، گواهی انحصار وراثت و مدارک هویتی و شناسایی وراث به اداره مخابرات می‌رود. با ثبت درخواست انتقال سیم کارت به یکی از وراث، امکان فروش سیم کارت بعد از فوت مهیا خواهد شد. نکته مهم: با تعویض سیم کارت، امکان انتقال آن تا مدت 30 روز از مالک جدید آن سلب خواهد شد.


آزاده

تغییر مالکیت سیم کارت افراد متوفی گاهی با انتقال امکان پذیر است و گاهی نیز با فروش سیم کارت متوفی صورت می‌گیرد. برای اینکه بتوان مالکیت سیم کارت فرد فوت شده را انتقال داد، باید نامه انحصار وراثت و وکالت کتبی از وراث در اختیار فرد باشد. این فرد باید با در دست داشتن دو مدرک مذکور، اسناد هویت دریافت کننده سیم کارت و کارت ملی خود به دفتر خدمات پستی مراجعه کرده و درخواست خود را به کارشناسان اطلاع دهد.


محمد مومني

پس از پرداخت مالیات بر ارث و دریافت گواهی پرداخت آن، وراث می‌توانند مالکیت سیم کارت را به نام خود تغییر دهند. برای این کار، باید مدارک شناسایی معتبر، سیم کارت فعال متوفی، گواهی انحصار وراثت و وکالت‌نامه کتبی از سایر وراث را به یکی از دفاتر پیشخوان دولت ارائه دهند


فاطمه علی زاده

با سلام احتراما برای توقیف سیم کارت متوفی بابت طلب یا از سوی وراث احتیاج به گواهی انحصار وراثت متوفی می باشد و بعد از پرداخت مالیات بر ارث هر یک از وراث با تقاضا به اپراتور مربوطه می توانند سیم کارت را به نام خود انتقال دهند


حسینی

با سلام سیم کارت نیز جزو ماترک متوفی محسوب می گردد و در فروش و واگذاری آن همچون سایر اموال متوفی بایستی اقدام کرد که نیاز به گواهی انحصار ورثه ،مفاصای مالیاتی،امضای همه ی وراث دارد.


حسینی

با سلام سیم کارت نیز جزو ماترک متوفی محسوب می گردد و در فروش و واگذاری آن همچون سایر اموال متوفی بایستی اقدام کرد که نیاز به گواهی انحصار ورثه ،مفاصای مالیاتی،امضای همه ی وراث دارد.


قائمی

در صورت عدم توافق وراث به منظور انتقال سیمکارت به نام یک نفر هر یک از ایشان میتوانند با درخواست تقسیم ترکه و فروش آن نسبت به فروش از طریق مزایده اقدام نمایند


رفعتی

تغییر مالکیت سیم کارت افراد متوفی گاهی با انتقال امکان پذیر است و گاهی نیز با فروش سیم کارت متوفی صورت می‌گیرد. برای اینکه بتوان مالکیت سیم کارت فرد فوت شده را انتقال داد، باید نامه انحصار وراثت و وکالت کتبی از وراث در اختیار فرد باشد. این فرد باید با در دست داشتن دو مدرک مذکور، اسناد هویت دریافت کننده سیم کارت و کارت ملی خود به دفتر خدمات پستی مراجعه کرده و درخواست خود را به کارشناسان اطلاع دهد. پس از تحویل مدارک و منتظر ماندن، کار انتقال سیم کارت متوفی انجام خواهد شد.


یاسمن مرادیان فر

سلام چهار خواهریم و یک برادر... مادرم ۶ سال پیش رحمت خدا رفته و پدرم یک هفته است رحمت خدا رفته. دختر مجرد هستم در خانه پدری هستم و از یکی از سیم‌کارت های پدرم استفاده میکردم. برای کارم که خیاطی هست هم همین سیم کارت پدرم را استفاده میکردم. الان که فوت شده بقیه خواهرهام و برادرم رفتن دنبال گواهی انحصار وراثت . من حتما این سیم کارت را میخوام چون خیلی ها شمارمو دارن... اگر یکی از خواهرهام راضی نباشه برای اذیت کردن و لجبازی باید چجوری رضایتشو بگیرم؟ به نظرتون لازمه که وکیل بگیرم؟ اگر لازمه حدودا هزینش چقدره؟ ممنون که راهنمایی میکنید


دهقان

سلام و درود اولین گام در خصوص انحصار وراثت باید دادخواست حصر وراثت را به دادگاه ارائه داد که دلیل محکمی برای انجام امور وراث میباشد در حصر وراثت تعداد وراث ،سهم وراثت مشخص می‌شود


ثبت دیدگاه شما

فرم درخواست مشاوره حقوقی

مطالب مرتبط

ارث و وصیت در قانون ایران

مسائل مربوط به ارث و وصیت، از دیرباز در تمام جوامع بشری از جمله اهمیت ترین

زنان محروم از ارث چه کسانی هستند؟

زنان محروم از ارث چه کسانی هستند؟ منظور از ارث چیست؟ وکیل کاربلد در زمینه ارث چه

تقسیم ارث به کمک وکیل مجرب

تقسیم ارث به کمک وکیل چگونه است؟ حقوقدانان، ارث را چگونه تعریف می کنند؟ برای تقس

فوق تخصصی

جدول مشاوره حقوقی فوق تخصصی

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت (تومان) پرداخت
10دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 200,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
20 دقیقه مشاوره حقوقی تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 300,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
30 دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 350,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
60 دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 380,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
تخصصی

جدول مشاوره حقوقی تخصصی

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت (تومان) پرداخت
۱۰ دقیقه مشاوره حقوقی با کارموز وکالت 150,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
پاسخ به سوال حقوقی کمتر از 5 دقیقه 80,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
۲۰ دقیقه مشاوره با کارشناسان حقوقی 200,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
۳۰ دقیقه مشاوره حقوقی با کارموزان وکالت 260,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
۱ ساعت مشاوره حقوقی با وکیل 300,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
مشاوره حقوقی حضوری 1,000,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
مطالعه اوراق پرونده به همراه 5 دقیقه مشاوره حقوقی توسط وکیل 350,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
نگارش نامه ها و درخواست های اداری 500,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
ارزیابی وکیل پرونده حقوقی 1,000,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
محاسبه فوری دیه توسط وکیل 250,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
محاسبه فوری مهریه به نرخ روز 200,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت

© 2021. وکلای تلفنی . تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ می باشد.