درخواست رد تجدیدنظرخواهی تجدید نظر خواه

درخواست رد تجدیدنظرخواهی تجدید نظر خواه

درخواست رد تجدیدنظرخواهی تجدید نظر خواه

قضات و مستشاران عالیمقام دادگاه های تجدید نظر استان ----

با سلام ،احتراما در خصوص تجدیدنظرخواهی محکوم علیه بدوی از دادنامه شماره----- صادره از شعبه یک دادگاه خانواده شهرستان درود موضوع پرونده کلاسه-----و در پاسخ به لایحه تجدیدنظرخواهی تجدید نظرخواه به عرض می رسانم:

۱_ عالیمقام اینجانب سما ---- به موجب سند نکاحیه شماره -----دفتر رسمی ازدواج شماره ۲ حوزه ثبتی شهرستان ---- در تاریخ۱۳۹۶/۹/۲۱ به عقد دائم تجدیدنظرخواه( سعید ---- )درآمدم و مهریه فی القباله ۲۰۰ عدد سکه تمام بهار آزادی می باشد. متاسفانه از تاریخ شروع زندگی مشترک تا کنون تجدیدنظرخواه به طور مستمر و به بهانه های واهی اینجانبه را با الفاظ رکیک و دور از شان مورد فحاشی و تحقیر و توهین قرار داده و با نسبت دادن زنا و قذف اینجانب و ارسال پیامک های حاوی مضامین و الفاظ رکیک موجب سلب آرامش و امنیت بنده گردیده به نحوی که در پرونده کلاسه ------ به موجب دادنامه شماره -------۸محکوم به پرداخت ۱۰ میلیون ریال جزای نقدی بابت اتهام توهین و فحاشی گردیده که تصویر پیامک های ارسالی از سوی ایشان ضم پرونده می باشد.

 

 

هزینه مشاوره حقوقی

 

 ۲_ تجدیدنظرخواه علیرغم تعهدات مکرر ،به  دفعات اینجانب را مورد آزار و اذیت قرار داده و اقدامات ایشان موجب کراهت شدید اینجانب نسبت به وی گردید به نحوی که بیش از دو سال است که جدا از هم زندگی می کنیم.

 ۳_ پیرو استنکاف تجدید نظر خواه نسبت به پرداخت نفقه اینجانبه، مجبور به طرح پرونده مطالبه نفقه به طرفیت ایشان گردیدم که به موجب دادنامه شماره ----۶۷۸۷مورخ ۱۴۰۰/۳/۱۸صادره از شعبه دوم شورای حل اختلاف شهرستان ---- محکوم به پرداخت مبلغ۱۰/۱۶۰/۰۰۰ تومان از تاریخ۱۳۹۸/۳/۱۸ لغایت۱۴۰۰/۲/۳۱ و همچنین ماهیانه ۵۰۰هزار تومان از تاریخ ۱۴۰۰/۲/۳۱گردید. لیکن علیرغم تمکن مالی از اجرای حکم و پرداخت نفقه استنکاف ورزید. لذا با این وصف شرط ضمن عقد نکاح و عدم تأدیه نفقه بیش از ۶ ماه و عدم امکان الزام ایشان محقق می باشد. ۴_تجدید نظر خواه بر خلاف اقدامات پیش گفته و صرفا جهت بهره مندی از آثار و تبعات دادنامه تمکین به کرات اقدام به طرح دعوی صوری الزام به تمکین به طرفیت اینجانب نموده که با ارائه مدارک و مستندات  مستدل و قانونی و اثبات سوء معاشرت وی ،دعاوی ایشان رد شده که نمونه ای از داد نامه های صادره ضم پرونده حاضر می باشد.

 

 

لایحه تجدیدنظر خواهی

 

 ۵_تجدید نظرخواه در لایحه تجدید نظر خود به اظهار نظر داور تعرفه شده از سوی خویش مبنی بر امکان صلح و سازش فی مابین وامکان ادامه زندگی و عدم توجه قاضی محترم بدوی به این اظهار نظر استناد جسته وادعا نموده اختلاف جزئی فی مابین زوجین امری طبیعی است در صورتی که وجود بالغ بر۳۴ پرونده مربوط به دعاوی ثبت شده اینجانبان مبین اختلافات شدید و غیرقابل انکاری می باشد که موجبات کراهت شدید اینجانب بوده به نحوی که حاضر به بذل ۱۰۰ سکه از مهریه خویش در قبال صدور گواهی عدم امکان سازش گردیدم.

علی ایحال با توجه به مراتب معنونه و مستندات ابرازی مبنی بر محکومیت کیفری تجدیدنظرخواه به اتهام توهین و فحاشی نسبت به اینجانب که موید سوء معاشرت نامبرده می باشد و همچنین استنکاف از پرداخت نفقه به مدت بیش از ۶ ماه که موجب تحقق شرط ضمن عقد گردیده و همچنین وجود دعاوی متعدد فیمابین جملگی موید عدم امکان اصلاح زوج می باشد. لذا نظر به مفارقت جسمی بیش از دوسال فیمابین اینجانبان با توجه به اینکه اینجانب یک خانم جوان می باشم، موجب عسر و حرج بنده گردیده است ضمن اعلام بذل ۱۰۰ سکه از مهریه خویش،رسیدگی شایسته و صدور حکم مبنی بر رد تجدیدنظرخواهی تجدید نظر خواه و تایید و ابرام دادنامه بدوی مورد استدعاست.

 

 

 

هزینه نگارش لایحه
مشاوره حقوقی طلاق
مشاوره حقوقی خانواده
درباره ما

 

خدمات موسسه حقوقی وکلای تلفنی شامل مشاوره حقوقی (به صورت مشاوره حقوقی تلفنی، مشاوره حقوقی حضوری، مشاوره حقوقی انلاین و رایگان )، نگارش اوراق قضایی اعم از (دادخواست، شکوائیه، اظهارنامه و ...)، تنظیم قرارداد، انعقاد قرارداد وکالتی و ... می باشد. جهت دریافت هر یک از خدمات فوق در هر ساعت از شبانه روز حتی در ایام تعطیل با شماره 09212242670 و یا 02147625900 تماس بگیرید. 


سوالات متداول

نظرات

دانیال جمشیدی پور

باسلام این دادخواست توسط شخصی ارائه میشود که علیه او تجدید نظر خواهی صورت گرفته است.


کوکبی

یکی از مراحل اعتراض به رایی که در دادگاه بدوی صادر شده، تجدیدنظر خواهی می باشد. تقاضای تجدید نظر خواهی از رای دادگاه ، صرفا از طریق ارائه دادخواست تجدیدنظر خواهی، از طریق دفاتر خدمات الکترونیک قضایی یا خودکاربری وکیل دادگستری به دادگاه تجدیدنظر، امکان پذیر است. شماره حكم يا قراری كه از آن درخواست تجديدنظر شده و دادگاه صادركننده رای، از جمله مواردی هستند که باید در دادخواست تجدیدنظر ذکر شوند.علل تجدید نظر در قانون آیین دادرسی مدنی ذکر شده


ف.م

طبق ماده ۳۴۹ قانون آیین دادرسی مدنی، مرجع تجدیدنظر فقط به آنچه که مورد تجدیدنظر خواهی است و در مرحله نخستین مورد حکم قرار گرفته رسیدگی می‌ نماید. همچنین طبق ماده ۳۶۲ قانون آیین دادرسی مدنی، ادعای جدید در مرحله تجدیدنظر مسموع نخواهد بود


امین چراغی شیخ آباد

سلام و عرض ادب هر یک از طرفین دعوی که رای به ضرر او صادر شده است، می تواند به رای صادره از دادگاه بدوی با وجود جهات تجدیدنظرخواهی که در ماده ۳۴۸ قانون آیین دادرسی مدنی، به آن اشاره شد، اعتراض کنند. پس از ثبت دادخواست تجدیدنظرخواهی از سوی تجدیدنظرخواه، پرونده برای رسیدگی ماهوی به دادگاه تجدیدنظر ارجاع می شود. قاضی دادگاه تجدیدنظر رای بدوی را بررسی می کند و در صورتی که یکی از جهات تجدیدنظرخواهی وجود داشته باشد، رای بدوی را نقض و رای جدید صادر می کند و یا به دلیل عدم وجود جهات تجدیدنظرخواهی یا دلایل دیگری که در ادامه به آنها اشاره می کنیم رای بدوی را تایید و دادخواست تجدیدنظر رد می شود.


رحمنی

دادخواست تجدید نظر از سوی تجدیدنظر خوانده پاسخ داده شود در غیر این صورت بدون دفاع از سوی تجدید نظر خوانده به دادگاه استان جهت رسیدگی ارسال می گردد .


محمد مومنی

در صورتی که در اخطار رفع نقص مبلغ هزینه دادرسی و تمبر مالیاتی به طور صحیح قید نشده باشد، آثار حقوقی اخطار صحیح بر آن مترتب نبوده و از موارد صدور قرار رد دادخواست تجدیدنظرخواهی نیست. در صورت نقص در دادخواست تجدیدنظرخواهی، مدیر دفتر دادگاه مکلف است مورد نقص را تفصیلاً به تجدیدنظرخواه ابلاغ کند؛ بنابراین در فرضی که مبلغ هزینه دادرسی در اخطار رفع نقص به تجدیدنظرخواه ابلاغ نشود، صدور قرار رد درخواست تجدیدنظرخواهی فاقد وجاهت است.


پروانه

با سلام رد تجدیدنظرخواهی در صورتی است که هیچ یک از جهات تجدیدنظر خواهی برای اعتراص به رای بدوی وجود نداشته باشد یا دادخواست تجدیدنظر طبق مقررات قانونی تنظیم نشده و یا خارج از مهلت قانونی مقرر و بدون عذر موجه به دادگاه تجدیدنظر تقدیم شده باشد.


علی

در مرحله تبادل لوایح جهت رد اعسار طرف دعوا با موسسه صحبت کردم و لایحه ای بسیار قوی توسط یک وکیل مجرب برام نگارش و ارسال شد واقعا از خدمات دریافتی لذت بردم واقعا حرفه و تخصصی عمل میکنید و این جای تقدیر و تشکر داره


راضیه دهقان

سلام و عرض ادب مهلت اعتراض به رای صادر شده ۲۰ روز میباشد رد تجدید نظر خواهی زمانی که در زمان مقرر انجام نشود و گذشته باشد یا رفع نقص داشته باشد و انجام نشود رد میشود


مجید شیخی

با سلام‌ تعریف طلاق خلع عبارت است از اینکه " زن به واسطه کراهتی که از شوهر خود دارد ، در مقابل مالی که به وی می دهد ، طلاق بگیرد ؛ اعم از اینکه مال مزبور عین مهر یا معادل آن یا بیشتر یا کمتر از مهر باشد " . بنابراین ماده ، طلاق خلع یا طلاق به دلیل تنفر از شوهر را می توان طلاقی دانست که زن به واسطه تنفر از همسر خود حاضر می شود مالی را به او ببخشد تا بتواند از او طلاق بگیرد . مالی که زن به مرد می بخشد می تواند کمتر از مهریه ، به اندازه مهریه و بیشتر از مهریه باشد موفق باشید


قاسم رفعتی

یکی از متداول ترین مراحل اعتراض به رایی که در دادگاه نخستین صادر شده، تجدیدنظر خواهی می باشد. تقاضای تجدید نظر خواهی از رای دادگاه ، صرفا از طریق ارائه دادخواست تجدیدنظر خواهی، از طریق دفاتر خدمات الکترونیک قضایی یا کارتابل وکیل به دادگاه تجدیدنظر، امکان پذیر است. شماره حكم يا قراری كه از آن درخواست تجديدنظر شده و دادگاه صادركننده رای، از جمله مواردی هستند که باید در دادخواست تجدیدنظر ذکر شوند.


قاسم رفعتی

یکی از متداول ترین مراحل اعتراض به رایی که در دادگاه نخستین صادر شده، تجدیدنظر خواهی می باشد. تقاضای تجدید نظر خواهی از رای دادگاه ، صرفا از طریق ارائه دادخواست تجدیدنظر خواهی، از طریق دفاتر خدمات الکترونیک قضایی یا از طریق کارتابل وکیل به دادگاه تجدیدنظر، امکان پذیر است. شماره حكم يا قراری كه از آن درخواست تجديدنظر شده و دادگاه صادركننده رای، از جمله مواردی هستند که باید در دادخواست تجدیدنظر ذکر شوند.


مهران رمضان پناه

سلام؛ رد تجدیدنظرخواهی در صورتی است که هیچ یک از جهات تجدیدنظر خواهی برای اعتراص به رای بدوی وجود نداشته باشد یا دادخواست تجدیدنظر طبق مقررات قانونی تنظیم نشده و یا خارج از مهلت قانونی مقرر و بدون عذر موجه به دادگاه تجدیدنظر تقدیم شده باشد.


قجری

رای در دادگاه صادر می گردد در صورت حضوری بودن آن طرفین تا ۲۰ روز مهلت تجدیدنظر خواهی و اعتراض به رای صادر دارند لذا فردی که در مهلت ۲۰ روزه دادخواست تجدید نظرخواهی خود را ثبت نموده برای تجدید نظر خوانده از دادگاه صادر کننده رای ابلاغ مبنی بر تبادل لوایح ک در مهلت مقرر باید جوابیه و ایرادات دادخواست تجدید نظر از سوی تجدیدنظر خوانده پاسخ داده شود در غیر این صورت بدون دفاع از سوی تجدید نظر خوانده به دادگاه استان جهت رسیدگی ارسال می گردد .


M.j Sheykhi

بر اساس قانون مدنی ، طلاق خلع به طلاقی گفته می شود که زن از همسر خود بیزار است و با بخشش مالی به شوهرش ، وی را راضی به طلاق می کند و طلاق مبارات که در حال حاضر تحت عنوان " طلاق توافقی " شناخته می شود ، به خاطر تنفر و کراهتی است که زن و مرد از یکدیگر دارند و به همین دلیل ، با توافق در خصوص موضوعات مختلف ، به دادگاه مراجعه و تقاضای طلاق می نمایند. در ماده 1146 قانون مدنی " طلاق خلع " تعریف شده است . بر اساس این ماده ، تعریف طلاق خلع عبارت است از اینکه " زن به واسطه کراهتی که از شوهر خود دارد ، در مقابل مالی که به وی می دهد ، طلاق بگیرد ؛ اعم از اینکه مال مزبور عین مهر یا معادل آن یا بیشتر یا کمتر از مهر باشد " . بنابراین ماده ، طلاق خلع یا طلاق به دلیل تنفر از شوهر را می توان طلاقی دانست که زن به واسطه تنفر از همسر خود حاضر می شود مالی را به او ببخشد تا بتواند از او طلاق بگیرد . مالی که زن به مرد می بخشد می تواند کمتر از مهریه ، به اندازه مهریه و بیشتر از مهریه باشد.


ع . ح

سلام و احترام مواد قانونی مربوط به تجدیدنظر از آراء دادگاه خانواده در ایران براساس قانون آیین دادرسی مدنی ایران مشروح است. طبق این قانون، طرفین پرونده می‌توانند در یک مدت معین پس از صدور حکم دادگاه ، تجدیدنظرخواهی را بطلبند. درخواست تجدیدنظر ممکن است بر مبنای درستی یا نادرستی حکم دادگاه اولیه یا بر اساس ارائه مستندات جدید یا شواهد ارائه شود.دادگاه بالاتر در صورت بررسی و پذیرش دادخواست تجدیدنظر ، می‌تواند حکم دادگاه پایین‌تر را تأیید و یا نقض کند .


آزاده

رد تجدیدنظرخواهی در صورتی است که هیچ یک از جهات تجدیدنظر خواهی برای اعتراص به رای بدوی وجود نداشته باشد یا دادخواست تجدیدنظر طبق مقررات قانونی تنظیم نشده و یا خارج از مهلت قانونی مقرر و بدون عذر موجه به دادگاه تجدیدنظر تقدیم شده باشد.


محمد صادق تیغ نورد

با سلام و احترام، بر اساس قانون مدنی ، طلاق خلع به طلاقی گفته می شود که زن از همسر خود بیزار است و با بخشش مالی به شوهرش ، وی را راضی به طلاق می کند و طلاق مبارات که در حال حاضر تحت عنوان " طلاق توافقی " شناخته می شود ، به خاطر تنفر و کراهتی است که زن و مرد از یکدیگر دارند و به همین دلیل ، با توافق در خصوص موضوعات مختلف ، به دادگاه مراجعه و تقاضای طلاق می نمایند. در ماده 1146 قانون مدنی " طلاق خلع " تعریف شده است . بر اساس این ماده ، تعریف طلاق خلع عبارت است از اینکه " زن به واسطه کراهتی که از شوهر خود دارد ، در مقابل مالی که به وی می دهد ، طلاق بگیرد ؛ اعم از اینکه مال مزبور عین مهر یا معادل آن یا بیشتر یا کمتر از مهر باشد " . بنابراین ماده ، طلاق خلع یا طلاق به دلیل تنفر از شوهر را می توان طلاقی دانست که زن به واسطه تنفر از همسر خود حاضر می شود مالی را به او ببخشد تا بتواند از او طلاق بگیرد . مالی که زن به مرد می بخشد می تواند کمتر از مهریه ، به اندازه مهریه و بیشتر از مهریه باشد. در این نوع طلاق و هنگام انشای رای باید به جزئیاتی چون بذل مهر و نحوه حضانت فرزند توجه نمود و با توجه به اینکه پرونده های مربوط به طلاق که بدون توافق و با چنین حالتی هستند فرایند سختی را طی می نمایند توصیه اکید ما استفاده از وکلای کارکشته موسسه می باشد.


فاطمه علی زاده

با سلام وقتی رای در دادگاه صادر می گردد در صورت حضوری بودن آن طرفین تا ۲۰ روز مهلت تجدیدنظر خواهی و اعتراض به رای صادر دارند لذا فردی که در مهلت ۲۰ روزه دادخواست تجدید نظرخواهی خود را ثبت نموده برای تجدید نظر خوانده از دادگاه صادر کننده رای ابلاغ مبنی بر تبادل لوایح ک در مهلت مقرر باید جوابیه و ایرادات دادخواست تجدید نظر از سوی تجدیدنظر خوانده پاسخ داده شود در غیر این صورت بدون دفاع از سوی تجدید نظر خوانده به دادگاه استان جهت رسیدگی ارسال می گردد .


بهنام رحمانی فرد

با سلام قضات و مستشاران عالیمقام دادگاه های تجدید نظر استان ---- با سلام ،احتراما در خصوص تجدیدنظرخواهی محکوم علیه بدوی از دادنامه شماره----- صادره از شعبه یک دادگاه خانواده شهرستان درود موضوع پرونده کلاسه-----و در پاسخ به لایحه تجدیدنظرخواهی تجدید نظرخواه به عرض می رسانم: ۱_ عالیمقام اینجانب سما ---- به موجب سند نکاحیه شماره -----دفتر رسمی ازدواج شماره ۲ حوزه ثبتی شهرستان ---- در تاریخ۱۳۹۶/۹/۲۱ به عقد دائم تجدیدنظرخواه( سعید ---- )درآمدم و مهریه فی القباله ۲۰۰ عدد سکه تمام بهار آزادی می باشد. متاسفانه از تاریخ شروع زندگی مشترک تا کنون تجدیدنظرخواه به طور مستمر و به بهانه های واهی اینجانبه را با الفاظ رکیک و دور از شان مورد فحاشی و تحقیر و توهین قرار داده و با نسبت دادن زنا و قذف اینجانب و ارسال پیامک های حاوی مضامین و الفاظ رکیک موجب سلب آرامش و امنیت بنده گردیده به نحوی که در پرونده کلاسه ------ به موجب دادنامه شماره -------۸محکوم به پرداخت ۱۰ میلیون ریال جزای نقدی بابت اتهام توهین و فحاشی گردیده که تصویر پیامک های ارسالی از سوی ایشان ضم پرونده می باشد.


محمد رضا

در صورتی که در اخطار رفع نقص مبلغ هزینه دادرسی و تمبر مالیاتی به طور صحیح قید نشده باشد، آثار حقوقی اخطار صحیح بر آن مترتب نبوده و از موارد صدور قرار رد دادخواست تجدیدنظرخواهی نیست. در صورت نقص در دادخواست تجدیدنظرخواهی، مدیر دفتر دادگاه مکلف است مورد نقص را تفصیلاً به تجدیدنظرخواه ابلاغ کند؛ بنابراین در فرضی که مبلغ هزینه دادرسی در اخطار رفع نقص به تجدیدنظرخواه ابلاغ نشود، صدور قرار رد درخواست تجدیدنظرخواهی فاقد وجاهت است.


وحید فراست

تجدیدنظر خواهی توسط شخصی که در مرحله بدوی محکوم گردیده است و حکم بر علیه او شکل گرفته است انجام می گیرد


امین

پیرو استنکاف تجدید نظر خواه نسبت به پرداخت نفقه اینجانبه، مجبور به طرح پرونده مطالبه نفقه به طرفیت ایشان گردیدم که به موجب دادنامه شماره ----۶۷۸۷مورخ ۱۴۰۰/۳/۱۸صادره از شعبه دوم شورای حل اختلاف شهرستان ---- محکوم به پرداخت مبلغ۱۰/۱۶۰/۰۰۰ تومان از تاریخ۱۳۹۸/۳/۱۸ لغایت۱۴۰۰/۲/۳۱ و همچنین ماهیانه ۵۰۰هزار تومان از تاریخ ۱۴۰۰/۲/۳۱گردید. لیکن علیرغم تمکن مالی از اجرای حکم و پرداخت نفقه استنکاف ورزید. لذا با این وصف شرط ضمن عقد نکاح و عدم تأدیه نفقه بیش از ۶ ماه و عدم امکان الزام ایشان محقق می باشد


ثبت دیدگاه شما

فوق تخصصی

جدول مشاوره حقوقی فوق تخصصی

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت (تومان) پرداخت
10دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 200,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
20 دقیقه مشاوره حقوقی تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 300,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
30 دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 350,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
60 دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 380,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
تخصصی

جدول مشاوره حقوقی تخصصی

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت (تومان) پرداخت
۱۰ دقیقه مشاوره حقوقی با کارموز وکالت 150,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
پاسخ به سوال حقوقی کمتر از 5 دقیقه 80,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
۲۰ دقیقه مشاوره با کارشناسان حقوقی 200,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
۳۰ دقیقه مشاوره حقوقی با کارموزان وکالت 260,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
۱ ساعت مشاوره حقوقی با وکیل 300,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
مشاوره حقوقی حضوری 1,000,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
مطالعه اوراق پرونده به همراه 5 دقیقه مشاوره حقوقی توسط وکیل 350,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
نگارش نامه ها و درخواست های اداری 500,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
ارزیابی وکیل پرونده حقوقی 1,000,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
محاسبه فوری دیه توسط وکیل 250,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
محاسبه فوری مهریه به نرخ روز 200,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت

© 2021. وکلای تلفنی . تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ می باشد.