دریافت گواهی سرپرست خانوار

دریافت گواهی سرپرست خانوار

دریافت گواهی سرپرست خانوار

گواهی سرپرست خانوار چیست؟ این گواهی چه کاربردهایی دارد؟ مراحل دریافت گواهی سرپرست خانواده کدامند؟ چه مدارکی را باید برای دریافت این گواهی فراهم نمود؟ آیا مشاوره با وکیل خانواده پیرامون گواهی سرپرست خانوار ضروری است؟ در قوانین و مقررات گوناگون نظیر ماده 1105 قانون مدنی، مرد رئیس خانواده و سرپرست آن تعیین شده است. با این حال در شرایط به خصوصی نظیر طلاق یا فوت مرد، تغییر سرپرست خانوار ضروری می باشد. در همین راستا یکی از اقداماتی که برای تغییر سرپرست خانوار بایستی انجام شود، دریافت گواهی سرپرست خانواده می باشد. به همین منظور همه روزه اشخاص زیادی با متخصصین موسسه حقوقی وکلای تلفنی در ارتباط هستند. این افراد سوالات گوناگونی را پیرامون گواهی سرپرست خانوار از ما می پرسند که به مهمترین آنها در ابتدای مقاله اشاره داشتیم. پس تا انتها در کنار ما باشید تا به صورت تخصصی به این موضوع بپردازیم.

 

 

هزینه مشاوره حقوقی

گواهی سرپرست خانوار چیست؟

اولین گامی که پیرامون بررسی موضوع گواهی سرپرست خانوار و نحوه دریافت آن بایستی بدان بپردازیم تعریف گواهی سرپرست خانواده می باشد؟ در واقع همانطور که ذکر گردید، اصولا پدر سرپرست خانواده محسوب می شود. یعنی وی شخصی است که وظیفه اداره امورات خانواده و همچنین تامین معیشت آن را بر عهده دارد. این موضوع از ماده 1105 قانون مدنی قابل استنباط است. با این حال در شرایطی که پدر در خانواده وجود نداشته باشد، نظیر فوت وی، عدم داشتن صلاحیت برای سرپرست بودن، طلاق و غیره بایستی جهت تغییر سرپرست خانواده اقدام نمود. همچنین در مواردی که دو نفر با یکدیگر ازدواج می کنند، به خاطر اینکه قبل از ازدواج، سرپرست آنها پدرشان یا سایر افراد واجد شرایط قانونی بوده اند و اکنون قصد دارند یک خانواده جدید تشکیل دهند، بایستی جهت تغییر سرپرست خانواده اقدام کنند.

حال برای این کار بایستی مراحلی طی گردد که یکی از آنها دریافت گواهی سرپرست خانوار می باشد. در نتیجه این گواهی عبارت است از آن گواهی که توسط مرجع صلاحیت دار با در نظر گرفتن شرایط قانونی سرپرستی متقاضی، صادر نموده و ذیل آن عنوان می شود که شخص متقاضی به عنوان سرپرست خانوار تعیین شده است. فراموش نکنید که برای گرفتن این گواهی مشاوره با وکیل خانواده ضروری است. در همین راستا شما می توانید جهت دریافت مشاوره حقوقی تلفنی از برترین وکلای ایران با شماره 09212242670 و یا 02147625900 تماس حاصل نمایید.

 

 

سرپرست خانوار

 

گواهی سرپرست خانوار چه کاربردی دارد؟

یکی دیگر از سوالاتی که متقاضیان مشاوره حقوقی در مورد گواهی سرپرست خانوار می پرسند این است که این گواهی چه کاربردهایی دارد؟ در واقع متقاضیان با دریافت این گواهی به عنوان سرپرست خانوار شناخته خواهند شد. در نتیجه تمامی وظایف سرپرست خانوار بر دوش آنها خواهد بود. به عنوان مثال، آنها بایستی معیشت خانوار خود را تامین کنند. از طرفی، یکی دیگر از کاربردهایی که گواهی سرپرست خانوار دارد این است که افراد پس از سرپرست شدن می توانند با پیمودن مراحل قانونی جهت دریافت یارانه خانواده خود نیز اقدام کنند. همچنین دریافت این گواهی کاربردهای دیگری نیز دارد که پرداختن به آنها از حوصله این بحث خارج است. در نتیجه بهتر است جهت کسب اطلاعات بیشتر از طریق مشاوره حقوقی تلفنی با ما در ارتباط باشید.

 

مراحل دریافت گواهی سرپرست خانوار

همانطور که ذکر شد برای تغییر سرپرست خانواده بایستی گواهی سرپرست خانوار دریافت نمود. حال برای این کار نیز بایستی مراحلی طی شود. اولین مرحله این است که مدارک لازم برای دریافت گواهی سرپرست خانوار را مهیا کنیم. این مدارک که در ادامه به صورت تفصیلی به آنها خواهیم پرداخت با توجه به دلیلی که می  خواهیم سرپرست خانواده را تغییر دهیم متفاوت خواهد بود.

به عنوان مثال مدارک لازم برای تغییر سرپرست خانواده به خاطر فوت وی با مدارک لازم برای تغییر سرپرست خانواده به خاطر عدم صلاحیت وی متفاوت است. پس از فراهم کردن مدارک مذکور بایستی به همراه آنها به مرجع صالح برای تغییر سرپرست خانواده مراجعه کنیم. لازم به ذکر است که بایستی ابتدا به پلیس 10+ مراجعه شود. سپس مدارک برای رسیدگی به دادگاه خانواده ارسال خواهد شد.

 

 

وکیل خانواده

مشاوره با وکیل خانواده چگونه است؟

بررسی تفصیلی شکواییه عدم ثبت طلاق

درباره ما

 

 

مدارک لازم برای دریافت گواهی سرپرست خانوار

در قسمت قبلی به این نکته اشاره داشتیم که اولین مرحله برای دریافت گواهی سرپرست خانوار فراهم کردن مدارک مورد نیاز می باشد. این مدارک همانطور که ذکر شد با توجه به دلیلی که قصد تغییر سرپرست خانواده را داریم، متفاوت خواهد.

در نتیجه مدارک لازم برای دریافت گواهی سرپرست خانوار را با توجه به دلیل تغییر سرپرست خانواده در 4 بخش تقسیم بندی می کنیم:

  • طلاق: اصل سند طلاق و کپی آن، شناسنامه و کارت ملی متقاضی.
  • ازدواج: سند ازدواج و کپی آن، شناسنامه و کارت ملی زوجین.
  • خانوارهای بد سرپرست: مدارک لازم برای اثبات بعد سرپرست بودن خانوار نظیر گواهی پزشکی قانونی، گواهی بیمارستان روانی، گواهی سازمان بهزیستی و غیره و همچنین نامه فرمانداری.
  • فوت: گواهی فوت، اصل کارت ملی و شناسنامه متقاضی، کارت ملی و شناسنامه باطل شده متوفی.

 

 

گواهی سرپرست خانوار

 

 

فراهم نمودن مدارک لازم برای دریافت گواهی سرپرست خانوار همواره کار سختی بوده است. به همین خاطر بهتر است حتماً از طریق مشاوره حقوقی آنلاین و رایگان با بهترین وکیل خانواده مشورت کنید.

 

مشاوره حقوقی دریافت گواهی سرپرست خانوار

در این مقاله سعی داشتیم شما را به صورت تفصیلی با گواهی سرپرست خانوار، نحوه دریافت و مدارک مورد نیاز آن آشنا کنیم. در همین راستا نکته ای که نبایستی فراموش کنید این است که برای دریافت این گواهی بایستی حتماً با یک وکیل خانواده مشورت داشته باشید. به همین منظور ما در موسسه حقوقی وکلای تلفنی امکان مشاوره حقوقی با وکیل خانواده در این زمینه را فراهم کرده ایم. همچنین بایستی بگوییم خدمات حقوقی وکلای تلفنی به صورت شبانه روزی و در تمامی ایام هفته حتی تعطیلات رسمی ارائه می گردد.

 

 

 

 


نظرات

محمد مومني

گواهی سرپرست خانوار، مدرکی است که به تأیید سرپرستی یک فرد بر اعضای خانواده یا افرادی دیگر می‌پردازد. این گواهی معمولاً در مواردی مانند فوت، طلاق یا ناتوانی سرپرست اصلی خانواده صادر می‌شود و به افراد کمک می‌کند تا از خدمات اجتماعی و حمایتی بهره‌مند شوند.


مجید شیخی

با سلام و عرض ادب گواهی دادگاه مذکور در تبصره ۱ ماده واحده قانون کاهش ساعات کار بانوان شاغل دارای شرایط خاص مصوب ۲/۶/۱۳۹۵ ناظر به مواردی است که دعوایی مانند حضانت، طلاق، قیمومت در دادگاه مطرح شده و در آن مورد، حکمی صادر یا در جریان رسیدگی باشد و دادگاه بر اساس محتویات پرونده در خصوص سرپرستی زوجه گواهی صادر نماید (نه ابتدائاً)؛ زیرا صدور گواهی ابتدائی امری قضایی نیست و اصولاً خارج از حیطه صلاحیت دادگاه‌ها است، مگر در مواردی که مقنن با تعیین نحوه درخواست و رسیدگی به آن و قابلیت اعتراض به آن، صریحاً آن را به عهده دادگاه قرار داده باشد. با تشکر


وحید فراست

سرپرست خانوار در اصل بر عهده مرد است مگر اینکه عدم توانایی مرد اثبات شود


محمد صادق تیغ نورد

با سلام و احترام، همانظور که می دانیم، زمانی که شخصی سرپرستی و اداره امور دیگری را به عهده می گیرد ، می توان وی را تحت عنوان کفیل یا سرپرست دیگری محسوب کرد ؛ مثل زمانی که فرزند پسری ، پدر خود را از دست داده و عملا ، متکفل اداره امور اعضای خانواده خود همچون مادر ، خواهر و برادرانش می باشد . این مفهوم ، با عقد کفالت مدنی که به معنای حاضر کردن شخص ثالث می باشد ، تفاوت دارد. در هر حال ، از آن جهت که اثبات کفالت و سرپرستی ، برای برخورداری از برخی خدمات و حقوق اجتماعی همچون معافیت فرزند پسر از سربازی و یا انجام اموری همچون ثبت نام در طرح ملی مسکن ضروری است ، لازم است این مساله بررسی شود که چگونه می توان گواهی ناظر بر کفالت فرزند یا والدین یا سایر اعضای خانواده را دریافت نمود . گواهی کفالت ، به گواهی گفته می شود که نشان دهنده سرپرستی یک فرد توسط دیگری است . نحوه گرفتن گواهی کفالت ، بسته به مورد ، متفاوت بوده و با مراجعه به سازمانهایی همچون نظام وظیفه ، تامین اجتماعی و غیره ، میسر است . اما برای دریافت حکم کفالت یا سرپرستی فرزند خوانده ، باید به دادگاه حقوقی ، دادخواست داد .


امین حسنوند

همانطور که ذکر شد برای تغییر سرپرست خانواده بایستی گواهی سرپرست خانوار دریافت نمود. حال برای این کار نیز بایستی مراحلی طی شود. اولین مرحله این است که مدارک لازم برای دریافت گواهی سرپرست خانوار را مهیا کنیم. این مدارک که در ادامه به صورت تفصیلی به آنها خواهیم پرداخت با توجه به دلیلی که می خواهیم سرپرست خانواده را تغییر دهیم متفاوت خواهد بود.


بهاره توکلی پور

باسلام تغییر سرپرست خانوار بنابه دلایلی چون فوت،ازدواج،طلاق،خانواده بدسرپرست و...ایجاد شده و باید مدارک لازم را تهیه و بعد از مراجعه به پلیس بعلاوه ده به دادگاه خانواده مراجعه و درخواست خود را در قالب دادخواست مطرح کرد.


حسینی

با سلام وتشکر از مطالب مفید شما،این گواهی از دادگاه خانواده صادر میشه یا از شعبه ی سرپرستی دادسرا؟


پور افشاری

سلام. زنی بیوه هستم و سال ۹۹ در کرونا بود همسرم‌فوت کرده و بعد از این ۴ سال که گذشته هنوز کارهای گرفتن گواهی سرپرست خانواده را پیگیری نکردم در حالیکه خودم سرپرستی بچه ها را دارم و پدر و مادر شوهرم را هم با حقوقی کارمندی خودم اداره میکنم حالا میخواستم گواهی سرپرست بگیرم. باید از کجا اقدام کنم ؟ میشه راهنمایی کنید؟ دادخواست لارم داره یا فقط مدارک را باید ببرم پلیس باضافه ده؟


غلامرضا قائینی

مطابق قانون مدنی ریاست مرد در رابطه زوجین از خصایص مرد محسوب می شود و از طرفی در رابطه با فرزندان این امر تحت عناوین ولایت ظهور یافته و اثبات خلاف آن از طریق طی نمودن مراحل قضایی امکان پذیر می باشد


ثبت دیدگاه شما

فوق تخصصی

جدول مشاوره حقوقی فوق تخصصی

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت (تومان) پرداخت
10دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 150,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
۲۰ دقیقه مشاوره حقوقی تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 250,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
30 دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 280,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
60 دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 350,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
تخصصی

جدول مشاوره حقوقی تخصصی

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت (تومان) پرداخت
۱۰ دقیقه مشاوره حقوقی با وکیل 120,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
۱۵ دقیقه مشاوره حقوقی با وکیل 170,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
۲۰ دقیقه مشاوره حقوقی با وکیل 200,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
۳۰ دقیقه مشاوره حقوقی با وکیل 260,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
۱ ساعت مشاوره حقوقی با وکیل 300,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
مشاوره حقوقی حضوری 1,000,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
مطالعه اوراق پرونده به همراه 5 دقیقه مشاوره حقوقی توسط وکیل 200,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
نگارش نامه ها و درخواست های اداری 500,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
5دقیقه مشاوره حقوقی با وکیل پایه یک دادگستری 80,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
محاسبه فوری دیه توسط وکیل 150,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
محاسبه فوری مهریه به نرخ روز 200,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت

© 2021. وکلای تلفنی . تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ می باشد.