فسخ نکاح در اصفهان

فسخ نکاح در اصفهان

فسخ نکاح در اصفهان

طبق قانون ایران و شرع اسلام که دین رسمی کشور ماست، برای پایان دادن به عقد نکاح راه های متعددی وجود دارد. فسخ نکاح یکی از این راه هاست که البته تحت شرایط و در موارد خاص اتفاق می‌افتد. این نحوه پایان دادن به عقد نکاح، ممکن است از جانب زن باشد یا از جانب مرد. و همین موضوع باعث می‌شود تا یکی از مباحث پیچیده علم حقوق و از جمله مباحث حساس در دین اسلام محسوب شود!

از طرفی پایان دادن به عقد ازدواج با این روش، تفاوت زیادی با طلاق که متداول‌ترین راه خاتمه ازدواج دائم است، دارد. و این موضوع نیز بار دیگر پیچیدگی آن را افزایش می‌دهد. به این ترتیب بسیاری از افراد اصلا از این که در چه شرایطی نکاح فسخ می‌شود و فسخ آن چه مراحلی دارد بی اطلاعند.

از همین رو ما تصمیم گرفتیم تا در قالب مقاله فسخ نکاح در اصفهان، به بررسی این موضوع مهم پردازیم. با توجه به این که آشنایی با این مبحث بر همه شما عزیزان لازم و ضروریست، توصیه می‌کنم تا انتهای این مطلب با موسسه حقوقی وکلای تلفنی همراه باشید.

                         

 

هزینه مشاوره حقوقی

 

منظور از فسخ نکاح چیست؟

فسخ نکاح چیست؟ این پرسش مهمی است که قبل از هر چیز باید به آن پاسخ داده شود!

همه ما بارها و بارها واژه فسخ را شنیده ایم. و می‌دانیم که این واژه در لغت به منحل کردن معنا می‌شود و در اصطلاح نیز معنای آن، برهم زدن و منحل کردن یک طرفه عقود و قراردادها می‌باشد.

حالا به نظر شما فسخ عقد ازدواج به چه معناست؟! بله درست متوجه شدید، فسخ عقد ازدواج نیز به معنای بهم زدن و انحلال یک طرفه عقد نکاح از جانب زن یا مرد است.

قانونگذار در ماده 1120 قانون مدنی این مورد را به عنوان یکی از موارد و روش های پایان دادن به زندگی مشترک و عقد نکاح معرفی کرده است. بنابراین در قانونی و بالطبع در شرعی بودن آن هیچ شک و شبهه‌ای وجود ندارد.

 

در چه مواردی می‌توان برای فسخ نکاح اقدام کرد؟

فسخ نکاح همانطور که در مقدمه بحث هم اشاره شد، شرایط خاصی دارد و زن و مرد فقط تحت همان شرایط می‌توانند خواستار آن باشند. این موارد و شرایط معمولا به نام بیماری هایی که باعث فسخ نکاح می‌شود، شناخته می‌شوند. فقط باید توجه داشته باشید که این بیماری ها در زنان، متفاوت از مردان است. یعنی اینطور نیست که وجود یک سری بیماری مشخص در زن و مرد، حق فسخ عقد نکاح را به طرف مقابل بدهد. بلکه هر یک از زن و مرد فقط در صورتی که طرف مقابل به بیماری های مخصوص جنسیت خودش مبتلا باشید، حق فسخ خواهد داشت.

در ادامه موارد فسخ نکاح از جانب مرد و زن را بیان کرده ایم.

 

موارد فسخ نکاح از طرف زن

به موجب ماده 1121 و 1122 قانون مدنی وجود بیماری های زیر در مرد، این حق را به زن می‌دهد که بتواند برای فسخ عقد نکاح اقدام کند؛

  • جنون غیر ادواری (این بیماری حتما باید استقرار داشته باشد و به صورت دوره‌ای بروز نکند)
  • خضاء / اختگی (یعنی بیضه های مرد خارج شده باشند یا این که در اثر ضربه و کوبش از بین رفته باشند)
  • عنن (عدم نعوظ آلت جنسی مرد و ناتوانی وی در آمیزش) البته به شرط این که مرد حتی یکبار هم آمیزش نداشته باشد.
  • مقطوع بودن آلت تناسلی مرد

 

 

فسخ نکاح اصفهان

 

موارد فسخ نکاح از جانب مرد

همچنین به موجب ماده 1121 و 1123 قانون مدنی، وجود بیماری های زیر در زن اجازه فسخ عقد نکاح را به مرد می‌دهد؛

  • جنون غیر ادواری (این بیماری حتما باید استقرار داشته باشد و به صورت دوره‌ای بروز نکند)
  • قرن (وجود غضروف سخت در آلت تناسلی زن که در برقراری رابطه جنسی با وی مشکل ایجاد کرده و از این رابطه ممانعت می‌کند)
  • جذام
  • بَرَص / پیسی (نوعی بیماری پوستی)
  • زمین گیر بودن وی
  • نداشتن قدرت بینایی و نابینایی از هر دو چشم
  • افضاء (یکی بودن مجرای بول و حیض)

 

وکیل فسخ نکاح چه ویژگی هایی دارد؟

با توجه به پیچیدگی مبحث فسخ عقد نکاح و شرایط آن، بسیاری از افراد در این مورد از وکیل کاربلد کمک می‌گیرند تا به این ترتیب مطمئن باشند که حقی از ایشان پایمال نخواهد شد. شما هم اگر با چنین مشکلی مواجه شده اید و به دنبال اطلاع از مراحل فسخ ازدواج و مسائل پیرامون آن هستید بهتر است حتما با یک وکیل متخصص و مجرب مشورت کنید. همچنین اگر در حال حاضر خوانده یا خواهان پرونده فسخ عقد نکاح هستید نیز می‌توانید پرونده خود را به وکیل بسپارید تا ایشان بجای شما به امور رسیدگی کند.

 

 

وکیل فسخ نکاح
مشاوره حقوقی فسخ نکاح
نگارش دادخواست فسخ نکاح 
مشاوره حقوقی خانواده
درباره ما 

 

حالا احتمالا بخواهید بدانید وکیل فسخ نکاح چه خصوصیاتی دارد؟! این وکیل نیز مانند تمام وکلا برای این که بتواند وکالت پرونده شما را قبول کند، باید حتما پروانه وکالت داشته باشد. همچنین در کنار داشتن پروانه وکالت باید تخصص و تجربه کافی در رابطه با پرونده شما داشته باشد. او می‌بایست به مراحل فسخ عقد نکاح و تفاوت آن با طلاق و سایر روش های اتمام این عقد، واقف باشد.

 

حق الوکاله وکیل فسخ نکاح

ما در موسسه حقوقی وکلای تلفنی در پاسخ به این سوال که حق الوکاله وکیل فسخ نکاح چقدر است؟! از دو منظر مختلف به این دعوا نگاه می‌کنیم! به عبارت دیگر بررسی می‌کنیم که آیا دعوای مطرح شده در زمره دعاوی خانوادگی است یا دعاوی مالی؟!

اگر دعوای فسخ عقد ازدواج (از جانب زن یا مرد) جزو دعاوی خانوادگی باشد که طبق تعرفه حق الوکاله دعاوی که خواسته آن ها مالی نیست، حق الوکاله وکیل بین 400 هزار تومان تا 30 میلیون تومان متفاوت خواهد بود. ولی اگر در اثنای این دعوا مباحثی مثل مهریه و نفقه و ... نیز به میان بیاید و دعوای مطرح شده به دعوای مالی مبدل شود، حق الوکاله وکیل مطابق تعرفه دعاوی مالی و طبق توافقات انجام شده میان او و موکل، تعیین خواهد شد.

شما برای محاسبه دقیق حق الوکاله وکیل پرونده فسخ عقد نکاح و در کنار آن دریافت مشاوره حقوقی فسخ نکاح، می‌توانید مشاوره حقوقی تلفنی موسسه حقوقی وکلای تلفنی را خریداری نمایید.

 

 

فسخ نکاح

 

بهترین وکیل فسخ نکاح در اصفهان

اگر ساکن استان اصفهان یا شهرستان های آن هستید و یا بنابه دلایل مختلف در حال حاضر پرونده فسخ عقد نکاح شما در دادگاه خانواده اصفهان در حال پیگیریست، در صورت نیاز به وکیل مطمئنا بهترین راهکار ممکن این است که از وکلای همین استان کمک بگیرید. از طرفی استان اصفهان جزو وسیع‌ترین استان های کشور عزیزمان به حساب می‌آید. و آنچه طبیعی است این که وکلای زیادی در این استان فعالیت دارند. در نتیجه این اصلا عجیب و دور از ذهن نیست که شما در میان انتخاب بهترین وکیل فسخ نکاح در اصفهان، مردد و سردرگم شده باشید.

کارشناسان ما در موسسه حقوقی وکلای تلفنی، بهترین وکیل فسخ عقد نکاح در اصفهان را به شما معرفی خواهند کرد. شما فقط باید با شماره 09212242670 تماس بگیرید.

پس از معرفی وکیل نیز برای حصول اطمینان از این که آیا وکیل معرفی شده همان وکیلی است که شما می‌خواهید، می‌توانید از طریق مشاوره حقوقی تلفنی یا مشاوره حقوقی آنلاین و رایگان با وی صحبت و مشورت کنید.


سوالات متداول

نظرات

دانیال جمشیدی پور

با سلام درصورت فسخ نکاح که لازمه آن وجود عیب های گفته شده در قانون می باشد هیچ گونه مهریه ای به زوجه تعلق نمیگرد


ف م

وکیل خانواده اصطلاحا به وکیلی گفته می‌شود که سالیان متمادی در زمینه انواع دعاوی ناشی از روابط خانوادگی فعالیت مستمر داشته و در اکثریت قریب به اتفاق پرونده‌های خانوادگی موفق به اخذ حکم به نفع موکل خود شده است. ماده ۱۱۲۸ - هرگاه در یکی از طرفین صفت خاصی شرط شده و بعد از عقد معلوم شود که طرف مذکوره فاقد وصف مقصود بود برای طرف مقابل حق فسخ خواهدبود خواه وصف مذکور در عقد تصریح شده یا عقد متبانیا برآن واقع شده باشد


وحید قلی پور عباسی

ماده ۱۱۲۱ - جنون هریک از زوجین بشرط استقرار اعم ازاینکه مستمر یا ادواری باشد، برای طرف مقابل موجب حق فسخ است. ماده ۱۱۲۲ - عیوب ذیل در مرد که مانع از ایفاء وظیفه زناشوئی باشد موجب حق فسخ برای زن خواهدبود (اصلاحی ۸/۱۰/۶۱) ۱ - عنن بشرط اینکه بعد از گذشتن مدت یکسال از تاریخ رجوع زن به حاکم رفع نشود. ۲ - خصاء ۳ - مقطوع بودن آلت تناسلی. ماده ۱۱۲۳ - عیوب ذیل درزن موجب حق فسخ برای مرد خواهدبود - ۱ - قَرَن. ۲ - جذام ۳ - بَرَص ۴ - اِفضاء ۵ - زمین گیری ۶ - نابینایی از هردو چشم. ماده ۱۱۲۴ - عیوب زن درصورتی موجب حق فسخ برای مرداست که عیب مزبور در حال عقد وجودداشته‌است. ماده ۱۱۲۵ - جنون و عنن در مرد هرگاه بعد از عقد هم حادث شود موجب حق فسخ برای زن خواهد بود. ماده ۱۱۲۶ - هریک از زوجین که قبل از عقد عالم به امراض مذکوره درطرف دیگر بود بعد از عقد حق فسخ نخواهد داشت. ماده ۱۱۲۸ - هرگاه در یکی از طرفین صفت خاصی شرط شده و بعد از عقد معلوم شود که طرف مذکوره فاقد وصف مقصود بود برای طرف مقابل حق فسخ خواهدبود خواه وصف مذکور در عقد تصریح شده یا عقد متبانیا برآن واقع شده باشد.


رحمنی

در ماده ۱۱۲۰ قانون مدنی، به عنوان یکی از راه های پایان دادن به عقد نکاح پیش بینی شده است. به موجب این ماده، عقد نکاح دائم به فسخ یا طلاق منحل می شود . بر این اساس ، یکی از مواردی که به موجب آن ، عقد نکاح می تواند انحلال پیدا کرده و زوجین از هم جدا شوند ، فسخ نکاح می باشد .


فاطمه عمادی

باسلام،، در مواردی که یکی از طرفین بعد از ازدواج متوجه شود که دچار ضرر فاحشی شده ( به عنوان مثال عیوب جسمی یا سایر مواردی که در قانون ذکر شده ) میتواند با فسخ نکاح ، ازدواج را به هم بزند زوجه بعد از فسخ نکاح مانند طلاق باید عده نگه دارد. حق فسخ نکاح به وارثین منتقل نمی شود. فرد میتواند از حق فسخ نکاح خود صرف نظر نکند. مدت زمان استفاده از حق فسخ فوری است و بر طبق عرف تعیین می شود ، در صورتی که فرد بعد از اعلام حق فسخ از طرف مراجع قانونی ، از آن استفاده نکند ، باطل می شود. فسخ نکاح نیازی به رضایت طرف مقابل ندارد. فرد صاحب حق فسخ باید عاقل ، بالغ و رشید باشد. فسخ نکاح نیازی به تشریفات ندارد ولی باید در دفاتر ازدواج و طلاق ثبت شود. فسخ نکاح به دلیل جنون در صورتی امکان پذیر است که از جنون فرد هنگام ازدواج اطلاعی نداشته باشید. در صورتی که مرد بعد از ازدواج دچار جنون شود ، زن حق فسخ دارد ولی اگر زن بعد از ازدواج دچار جنون شود ، مرد حق فسخ ندارد. اگر فسخ نکاح قبل از نزدیکی باشد ، زن حق مهریه ندارد مگر این که فسخ نکاح به دلیل عنن بودن مرد باشد که در این مورد زن قبل از نزدیکی می تواند نصف مهریه را بگیرد. اگر فسخ نکاح بعد از نزدیک باشد ، زن می تواند همه مهریه را بگیرد. در صورتی که فسخ نکاه به دلیل تدلیس زن باشد ، هیچ مهریه ای به زن تعلق نمی گیرد.


ع . ح

با سلام و احترام در مورد فسخ نگاه این نکته حائز اهمیت است که حسب مواردی که در قانون مدنی به آن اشاره گردیده و در راستای آن زوجه و یا زوج می تواند نسبت به فسخ نکاح اقدام کند و با توجه به بیماری هایی که در متن قانون به آنها اشاره گردیده، لازم به توضیح است که این بیماری ها باید در قبل از وقوع عقد نکاح وجود داشته باشد نه آنکه پس از آن ، یعنی پس از عقد نکاح به وجود آمده باشد چنانچه اگر پس از عقد نکاح باشد موجب فسخ عقد زوجیت بین زوج و زوجه نخواهد شد و ملاک موضوع قبل از عقد زوجیت است


قجری

یکی از روش های بر هم زدن ازدواج است. هنگامی که بنا بر دلایلی ازدواج موجب زیان فاحش یکی از طرفین باشد، به منظور رهایی او از قید ازدواج می توان با شرایطی ازدواج را فسخ نمود. فسخ نکاح دشواری ها و محدودیت های طلاق را ندارد. مصلحت و ضرورت استمرار و دوام و ثبات خانواده اقتضای این را دارد که زوجین به راحتی نتوانند ازدواج را برهم زنند؛ اما قانونگذار برای جلوگیری از ضرر و زیان همسری که در معرض عیوب پراهمیت قرار می گیرد، به طور صریح و مشخص موارد فسخ نکاح را معین کرده است. فسخ نکاح ، در ماده ۱۱۲۰ قانون مدنی، به عنوان یکی از راه های پایان دادن به عقد نکاح پیش بینی شده است. به موجب این ماده، عقد نکاح دائم به فسخ یا طلاق منحل می شود . بر این اساس ، یکی از مواردی که به موجب آن ، عقد نکاح می تواند انحلال پیدا کرده و زوجین از هم جدا شوند ، فسخ نکاح می باشد


M.j sheykhi

به موجب ماده 1121 و 1122 قانون مدنی وجود بیماری های زیر در مرد، این حق را به زن می‌دهد که بتواند برای فسخ عقد نکاح اقدام کند؛ جنون غیر ادواری (این بیماری حتما باید استقرار داشته باشد و به صورت دوره‌ای بروز نکند) خضاء / اختگی (یعنی بیضه های مرد خارج شده باشند یا این که در اثر ضربه و کوبش از بین رفته باشند) عنن (عدم نعوظ آلت جنسی مرد و ناتوانی وی در آمیزش) البته به شرط این که مرد حتی یکبار هم آمیزش نداشته باشد. مقطوع بودن آلت تناسلی مرد


قاسم رفعتی

فسخ نکاح یکی از موارد انحلال نکاح است که تفاوت‌هایی با طلاق دارد، به‌طور مثال به اجرای صیغه مخصوص یا حضور دو شاهد عادل نیاز ندارد.و شایان ذکر هست که موارد فسخ نکاح حصری هست که درقانون مدنی ذکر شده است


وحید فراست

فسخ نکاح با طلاق تفاوت دارد با شرایطی می تواند زوجه یا زوج نکاح مابین خود را فسخ نماید که در قانون مدنی احصا گردیده است


امین چراغی شیخ آباد

سلام و عرض ادب در صورتی که عقد نکاح دائم را بخواهید منحل کنید باید یا طلاق بگیرید یا عقد نکاح را فسخ نمایید. در نتیجه اگر بخواهید بدانید فسخ نکاح چیست، باید بگوییم که پایان دادن یک طرفه به عقد نکاح به دلیل یکی از عیوب صریح قانونی را فسخ نکاح می‌گویند. اما فسخ نکاح در صورتی که اتفاق می‌افتد عیوب زن یا مرد به اثبات برسد.


آزاده

یکی از روش‌های بر هم زدن ازدواج است. هنگامی که بنا بر دلایلی ازدواج موجب زیان فاحش یکی از طرفین باشد، به منظور رهایی او از قید ازدواج می‌توان با شرایطی ازدواج را فسخ نمود. فسخ نکاح دشواری‌ها و محدودیت‌های طلاق را ندارد. مصلحت و ضرورت استمرار و دوام و ثبات خانواده اقتضای این را دارد که زوجین به راحتی نتوانند ازدواج را برهم زنند؛ اما قانونگذار برای جلوگیری از ضرر و زیان همسری که در معرض عیوب پراهمیت قرار می‌گیرد، به طور صریح و مشخص موارد فسخ نکاح را معین کرده است.


مهران رمضان پناه

سلام؛ فسخ نکاح ، در ماده ۱۱۲۰ قانون مدنی، به عنوان یکی از راه های پایان دادن به عقد نکاح پیش بینی شده است. به موجب این ماده، عقد نکاح دائم به فسخ یا طلاق منحل می شود . بر این اساس ، یکی از مواردی که به موجب آن ، عقد نکاح می تواند انحلال پیدا کرده و زوجین از هم جدا شوند ، فسخ نکاح می باشد .


محمد مومنی

فسخ نکاح ، در ماده ۱۱۲۰ قانون مدنی، به عنوان یکی از راه های پایان دادن به عقد نکاح پیش بینی شده است. به موجب این ماده، عقد نکاح دائم به فسخ یا طلاق منحل می شود . بر این اساس ، یکی از مواردی که به موجب آن ، عقد نکاح می تواند انحلال پیدا کرده و زوجین از هم جدا شوند ، فسخ نکاح می باشد


راضیه دهقان

سلام و عرض ادب همانطور که در ماده ۱۱۲۰قانون مدنی زمانی که زوج یا زوجه یکی از این دو قصد جدایی بر اساس دلیلی موجه ایی که عقد را فسخ و منحل کند میتوانند فسخ نکاح را انجام بدهند


امین

قانونگذار در ماده 1120 قانون مدنی این مورد را به عنوان یکی از موارد و روش های پایان دادن به زندگی مشترک و عقد نکاح معرفی کرده است. بنابراین در قانونی و بالطبع در شرعی بودن آن هیچ شک و شبهه‌ای وجود ندارد.


ثبت دیدگاه شما

فوق تخصصی

جدول مشاوره حقوقی فوق تخصصی

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت (تومان) پرداخت
10دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 150,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
۲۰ دقیقه مشاوره حقوقی تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 250,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
30 دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 280,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
60 دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 350,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
تخصصی

جدول مشاوره حقوقی تخصصی

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت (تومان) پرداخت
۱۰ دقیقه مشاوره حقوقی با وکیل 120,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
۱۵ دقیقه مشاوره حقوقی با وکیل 170,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
۲۰ دقیقه مشاوره حقوقی با وکیل 200,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
۳۰ دقیقه مشاوره حقوقی با وکیل 260,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
۱ ساعت مشاوره حقوقی با وکیل 300,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
مشاوره حقوقی حضوری 1,000,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
مطالعه اوراق پرونده به همراه 5 دقیقه مشاوره حقوقی توسط وکیل 200,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
نگارش نامه ها و درخواست های اداری 500,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
5دقیقه مشاوره حقوقی با وکیل پایه یک دادگستری 80,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
محاسبه فوری دیه توسط وکیل 150,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
محاسبه فوری مهریه به نرخ روز 200,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت

© 2021. وکلای تلفنی . تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ می باشد.