مشاوره حقوقی فروشنده بلاوارث

مشاوره حقوقی فروشنده بلاوارث

مشاوره حقوقی فروشنده بلاوارث

مشاوره حقوقی فروشنده بلاارث

وکیل ارث چه نقشی را در باز پس گرفتن ارث ایفا می کند؟ یکی از موضوعاتی که همواره مورد بحث در قانون مدنی و امور حسبی مسئله ارث و میراث است. شاید بسیاری از افراد اطلاعی از مراتب قانونی و حقوقی تعیین تکلیف ترکه ای که وارث ندارند نداشته باشند. در مشاوره حقوقی فروشنده بلاوارث این مهم نیز مورد سوال قرار خواهد گرفت. افرادی که شاید سال ها بعد از فوت متوفی ادعای نسبت داشته باشند و خواهان دریافت سهم الارث خود از دادگاه باشند. یا اینکه بخواهند از مدیر تصفیه به خاطر دخل و تصرف غیر قانونی به ترکه اقامه دعوا نمایند. در ادامه این نوشتار به تمامی نکات مهم در این خصوص خواهیم پرداخت.

 

چارت هزینه های مشاوره حقوقی

مشاوره حقوقی با وکیل ارث

پس از فوت فرد، میراث یا ترکه او میان وراث تقسیم می شود. موضوع تقسیم ارث در قانون بسیار با اهمیت و دارای جنبه های حقوقی مختلفی است. منظور از فروشنده بلاوارث تصمیم گیری و انجام مراحل ارث و  میراث متوفی در صورت نبود وراث یا تنها وارث همسر می باشد که در ادامه به این موضوع حقوقی بیشتر خواهیم پرداخت. مشاوره حقوقی تلفنی یا حضوری با وکیل ارث به منظور آگاه شدن از روند تقسیم ارث میان وراث، تعیین سهم الارث هر یک از وراث، تعیین مالیات بر ارث هر یک از آنها، نحوه تصرف اموال ارثی، تعیین تکلیف دیون متوفی و بسیاری از موارد دیگر در خصوص ارث و ترکه می باشد. به هر حال دعاوی بسیاری در دادگاه های حقوقی در خصوص تقسیم ارث مطرح خواهند شد.

وکیل ارث چه ویژگی های دارد؟

وکیل ارث، وکیل پایه یک دادگستری است که در حیطه ارث و میراث دارای تجربه و سابقه کاری است. وکیل ارث سالها در زمینه تقسیم ارث و ترکه فعالیت داشته است و به تمامی جهات مختلف و نکات حقوقی تقسیم ترکه تسلط و آگاهی لازم دارد. حوزه حقوقی تقسیم ارث حوزه ای بسیار وسیع است و نکات حقوقی گسترده ای دارد. لذا برای پیگیری امور ورثه و ارث بایستی اقدام به دریافت مشاوره حقوقی آنلاین یا مشاوره حقوقی تلفنی کرد.

وکیل ارث بهتر از هر کسی می تواند امور قانونی و مراتب لازم را برای تقسیم ارث و فروشنده بلاوارث انجام دهد. وکیل ارث دارای تجربه و مهارت و همچنین سواد حقوقی در زمینه ارث و میراث است پس وکیل ارث برای دریافت مشاوره حقوقی علاوه بر سواد و دانش آکادمیک دارای مهارت و تجربه می باشد.

 

مشاوره حقوقی ارث

تکلیف ماترک فروشنده ای که هیچ وارثی ندارد چیست؟

در مشاوره حقوقی فروشنده بلاوارث ، وکیل ارث باید به نکاتی در خصوص ماترک بلاوارث اشاره کند. قبل از پرداختن به این موضوع لازم است طبق قانون در خصوص ماترک فروشنده نکات مهمی را یادآور شویم. طبق ماده 86 قانون مدنی؛ در صورت نبودن وارثی برای متوفی ترکه متوفی راجع به حاکم است. به این معنی زمانی که توسط مراجع مختلفی به دادگاه مراتب فوت متوفی اعلام می شود و در صورتی که نام متوفی در دفتر بلاوارث ثبت شود پرونده ای برای ترکه او تشکیل می شود. در پرونده متوفی تحریر ترکه صورت می گیرد. چنانچه متوفی وارثی نداشته باشد اموال وی برای مصون ماندن از حیف و میل شدن به اداره سرپرستی تحویل داده می شود.

کسانی که ادعای وارث بودن داشته باشند باید به این اداره مراجعه نمایند و مدارک شناسایی خود را مبنی بر داشتن نسبت با متوفی ارائه دهند. اما در صورتی که کسی ادعای وراث نداشته باشد، صورت برداری یا تحریر اموال متوفی صورت می گیرد. اموال منقول با ارزش متوفی به انبار انتقال داده می شود. همچنین در صورتی که اموال فاسد شدنی و ضایع شدنی وجود داشته باشد از طریق مزایده و با مشاوره حقوقی فروشنده بلاوارث به مزایده گذاشته خواهد شد. مدیر ترکه از سوی قانون برای رسیدگی به این اموال مشخص می شود تا در خصوص آن تصمیم گیری شود. نکته لازم به ذکر این است که در صورتی که متوفی در خصوص اموال خود وصیتی داشته باشد حاکم موظف است تا طبق وصیت نامه متوفی عمل نماید. اما در صورت عدم وصیت نامه حاکم صلاحیت تصمیم گیری در این مورد را خواهد داشت. افرادی که وارث ندارند می توانند برای همه اموال خود تصمیم بگیرند و در مورد همه اموال خود وصیت نمایند.

برای دریافت مشاوره حقوقی ارث مطمئن به کجا مراجعه کنیم؟

مشاوران حقوقی موسسه وکلای تلفنی در این زمینه دارای تجربه و سابقه عالی هستند. قبول مشاوره حقوقی پرونده های زیادی در خصوص ارث و میراث به صورت مشاوره حقوقی فوری و 24 ساعته و یا مشاوره حقوقی آنلاین از خدمات ویژه گروه مشاوران  وکلای تلفنی می باشد. لازم به ذکر است که طبق قانون برای حل اختلافات ارث و میراث بایستی وکیل مجرب در این زمینه در رسیدگی به پرونده حقوقی حضور داشته باشد. همانطور که پیشتر گفته شد این حوزه حقوقی نکات و مفاد قانونی بسیار گسترده ای دارد. پس برای دریافت مشاوره حقوقی در خصوص ارث و میراث و دریافت مشاوره حقوقی فروشنده بلاوارث باید به مشاوران با تجربه مراجعه نمود.

 

ارنباط واتس اپ

تکلیف معاملات انجام شده توسط فروشنده بدون وراث چیست؟

پیشتر گفته شد که در جلسه مشاوره حقوقی فروشنده بلاوارث با وکیل ارث این موضوع مهم به متقاضی مشاوره یادآوری خواهد شد که اموال متوفی که وارث ندارد باید برای جلوگیری از حیف و میل و یا نابود شده بایگانی شود. اما این روند به چه صورت است؟ گفتیم که حاکم مسئولیت و صلاحیت حفاظت از اموال متوفی را دارد. از تاریخ تحریر ترکه متوفی بلاوارث بایستی تا ده سال تمام ترکه برای تحویل به وراث احتمالی محفوظ باقی بماند. این قانون طبق قانون 335 قانون امور حسبی می باشد.

در طی این سال اگر فردی ادعای وارث بودن را داشته باشد و نسبت او با متوفی ثابت شود ترکه به میزان سهم او به وی تحویل داده خواهد شد. در غیر این صورت پس از ده سال ترکه  از اموال حاکمیت محسوب می شود. همچنین گفته شد که برای مدیریت این اموال مدیر تصفیه از سوی دادگاه مشخص خواهد شد. اما وظیفه مدیر تصفیه در خصوص اموال متوفی بلاوارث چیست؟ تعمیرات اموال غیر منقول با اجازه نظر کارشناسی دادگاه و یا اجاره دادن این اموال و تحویل اجاره بها به حساب شعبه دادگاه از وظایف مدیر ترکه می باشد. حال نکته مهم در این خصوص این است که مدیر ترکه حق ندارد هیچ اقدامی بدون اجازه دادگستری بر روی اموال متوفی انجام دهد. همچنین حق ندارد وجوه دریافتی از اموال متوفی را به حساب خود یا کسی دیگر غیر از شعبه دادگاه واریز نماید و باید قبض آن نیز ضمیمه پرونده شود. اگر مدیر تصفه معاملاتی در مورد ترکه متوفی بلاوارث انجام دهد معامله انجام شده فسخ شده و اموال به دادگاه انتقال داده شده و مدیر تصفیه عزل می شود.

 

نگارش شکوائیه
مشاوره حقوقی تحریر ترکه
فروش سهم الارث 
مشاوره حقوقی انحصار وراثت
درباره ما

 

سوالات متداول

-برای دریافت مشاوره حقوقی در خصوص ارث با چه شماره ای تماس بگیرم؟

شما می توانید با شماره 09212242670 و یا 02147625900 تماس بگیرید.

-در چه ساعت از شبانه روز می توان با وکیل ارث مشاوره تلفنی داشت؟

موسسه وکلای تلفنی به صورت شبانه روز و در تمام ایام هفته اماده خدمت رسانی به مردم می باشد.

-ایا امکان دریافت مشاوره حقوقی رایگان با وکیل ارث وجود دارد؟

بله. در وبسایت وکلای تلفنی ثبت نام کرده و سوال خود را مطرح نمایید.

-هر فرد چند سوال رایگان می تواند بپرسد؟

هیچ محدودیتی از نظر تعداد سوالات رایگان وجود ندارد .


سوالات متداول

نظرات

ثبت دیدگاه شما

فوق تخصصی

جدول مشاوره حقوقی فوق تخصصی

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت (تومان) پرداخت
10دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 100,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
۲۰ دقیقه مشاوره حقوقی تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 200,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
30 دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 250,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
60 دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 350,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
تخصصی

جدول مشاوره حقوقی تخصصی

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت (تومان) پرداخت
۱۰ دقیقه مشاوره حقوقی با وکیل 75,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
۱۵ دقیقه مشاوره حقوقی با وکیل 120,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
۲۰ دقیقه مشاوره حقوقی با وکیل 150,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
۳۰ دقیقه مشاوره حقوقی با وکیل 220,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
۱ ساعت مشاوره حقوقی با وکیل 250,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
مشاوره حقوقی حضوری 500,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
مطالعه اوراق پرونده به همراه 5 دقیقه مشاوره حقوقی توسط وکیل 150,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
نگارش نامه ها و درخواست های اداری 300,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
5دقیقه مشاوره حقوقی با وکیل پایه یک دادگستری 50,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
محاسبه فوری دیه توسط وکیل 100,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
محاسبه فوری مهریه به نرخ روز 50,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت

© 2021. وکلای تلفنی . تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ می باشد.