وکیل تلفنی قانون‌کار

وکیل تلفنی قانون‌کار

وکیل تلفنی قانون‌کار

وکیل قانون کار در چه زمینه هایی تخصص دارد؟

وکیل تلفنی قانون‌کار با تفسیر مواد قانونی و آگاه نمودن کارگر و کارفرما از حقوق قانونی شان انها را در رسیدن به حق خود یاری می رساند. وکیل قانون‌کار بهترین مدافع در جهت اخذ حق و حقوقات کارگر در برابر کارفرماست. کارفرمایی که سعی بر گستره کار و تولید دارد و دغدغه اش تولید و پیشرفت اقتصاد کشور است می تواند به کمک وکیل قانون کار  از مقوله بیمه کارگران آسوده باشد. همچنین  با تنظیم متن قرارداد بین کارگر و کارفرما توسط وکیل کاربلد، از اختلافات و شکایات علیه کارفرما جلوگیری می شود.

 

هزینه مشاوره حقوقی

برای شکایت از کارفرما چه اقدامی باید کرد؟

در صورت نیاز به دفاعیات قانونی و مطالبه حق و حقوقات خود فقط با وکیل تلفنی قانون‌کار موضوع را در میان بگذارید.  همیشه چگونگی برخورد قانونی با مشکل بوجود آمده را به وکیل تلفنی قانون کار بسپارید. برای شکایت از کارفرما باید مراحل زیر را طی نمایید:

·        ارتباط با وکیل تلفنی قانون‌کار

·        مراجعه به اداره کار و امور اجتماعی

·        دریافت فرم و تکمیل نمودن اطلاعات درخواستی

·        ارائه فرم تکمیل شده شکایت از کارفرما، به مسئول مربوطه در اداره کار و امور اجتماعی

·        بررسی مدارک و اسناد توسط هیات تشخیص

·        تحقیق توسط بازرسان و کارشناسان

·        مشاوره دادن به مرجع محترم قضایی و صدور رای.

برای دریافت فوری مشاوره حقوقی با وکیل قانون کار به صورت تلفنی و در هر ساعت از شبانه روز با شماره 09212242670 تماس بگیرید.

 

مشاوره حقوق کار

حق الوکاله وکیل برای پرونده اداره کار

اگر در شرایطی قرار گرفته اید که برای طرح و پیگیری مطالبات خود سردرگم شده اید و از بیم پرداخت هزینه های هنگفت وکیل و حق الوکاله، در شکایت از کارفرما به تردید افتاده اید. نگران نباشید هوشمندانه ترین تصمیم ارتباط با وکیل تلفنی قانون‌کار است. به طور کلی حق الوکاله وکیل مقدار ثابت و مشخصی نیست بلکه به صورت توافقی تعیین می شود و عوامل مختلفی در میزان حقاوکاله و شرایط پرداخت آن تاثیر می گذارد. وکیل تلفنی قانون‌کار در موسسه وکلای تلفنی تمام تلاش خود را کرده تا با دریافت حق الوکاله ای کم تر از سایر مراکز  شرایطی را فراهم کند تا تمامی اقشار جامعه در هر طبقه اجتماعی بتوانند از خدمات، بیشترین بهره مندی را داشته باشند.

وکیل اداره کار چه ویژگی هایی دارد؟

وکیل تلفنی قانون‌کار باید ویژگی های زیر را داشته باشد تا بتواند موکل را در رسیدن به حق و حقوق قانونی خود یاری رساند:

  • دارای فن بیان و قدرت دفاع از موکل خود در مراجع قضایی.
  • موفقیت در پرونده در حوزه کار و بیمه
  • سابق کاری در انجام پرونده های بیمه  و کار امور اجتماعی
  • توانایی تنظیم قرارداد کار با لحاظ نمودن تمامی بند و تبصره های به روز در قوانین وضع شده
  • در دسترس بودن و ارتباط با موکل جهت گزارش از پیشرفت پرونده
  • پایین بودن حق الوکاله وکیل تلفنی قانون‌کار
  • تجربه کاری و پاسخگویی به سوالات و ابهامات در وکیل تلفنی قانون‌کار

برای دریافت مشاوره حقوقی تلفنی اداره کار با شماره 02147625900 تماس بگیرید.

 

مشاوره حقوقی مشاغل سخت و زیان بار

وظایف کارفرما از زبان وکیل قانون کار

کارفرما از دیدگاه وکیل تلفنی قانون‌کار باید وظایف محول شده را به درستی انجام دهد. به برخی از این وظایف اشاره ایی داریم:

  • رعایت نمودن تمامی قوانین و مقررات در قراردادهای منعقد شده با کارگر
  • محیط کار برای راندمان کاری بیشتر، باید آرام و بدون تنش باشد. کارفرما باید با کارکنان خود از هر نژاد، دین، جنسیت، سن و اعتقادات سیاسی برخوردی یکسان و قابل احترام داشته باشد.
  • مطلع نمودن کارگران از شرایط کاری و حقوقات متعلق به هر یک از آنها و شفاف نمودن قوانین
  • ایجاد انگیزه در کارکنان و بالا بردن روحیه کاری
  • ایمن سازی محیط کار و آگاه نمودن آنها به استفاده صحیح از تجهیزات ایمنی در حین کار
  • در صورت بروز حادثه برای کارگران، در اولویت قرار دادن آن و اطلاع رسانی به اداره کار و بیمه جهت بررسی وضعیت.

مسئولیت پذیری کارفرما در برابر کارگران می تواند بازتاب خوب و گسترده ای در موفقیت و راندمان کار در فضای کاری باشد. برای دریافت مشاوره حقوقی انلاین و رایگان به وبسایت وکلای تلفنی مراجعه نمایید.

 

مشاوره قانون کار

در قرارداد کار ذکر چه مواردی الزامی است؟

قرارداد بین کارگر و کارفرما از جمله مواردی است که منعقد نمودن آن با حضور وکیل تلفنی قانون‌کار اجباری است.  این قرارداد می تواند همانند یک فرم حقوقی قابل استناد در تمامی مراجع قانونی باشد.  با توجه به تخصصی بودن مواد قانونی، ارتباط با وکیل تلفنی قانون‌کار الزامی است.

 با استناد به ماده 7 قانون کار می توان گفت:

« قرارداد کار عبارت است از قرارداد کتبی یا شفاهی که به موجب آن کارگر در قبال دریافت حق‌السعی کاری را برای مدت موقت یا مدت غیر‌موقت برای کارفرما انجام می‌دهد.»

نکاتی در قرارداد کار بین کارگر و کارفرما باید ذکر شود:

  • موضوع قرارداد:
  • شفافیت و جامع بودن توضیحات در مورد نوع کار و چگونگی انجام آن.
  • مدت زمان قرارداد
  • از مهمترین بندهای مورد توجه تعیین مدت زمان فعالیت شما در محل کارتان است. ( اگر کار برای مدتی معین است)
  • تعیین نوع و مدت زمان بیمه
  • در ابتدای قرارداد کارفرما باید تعیین نماید کاری که شما انجام می دهید بیمه به شما تعلق می گیرد یا خیر.
  • تعیین مبلغ پرداختی حقوق و پاداش ها، مشخص نمودن تاریخ پرداخت و تعیین واریز به کدام شماره حساب مشخص شده
  • شفافیت در میزان مرخصی و تعطیلات و ساعات کار در روز.
  • امضای کارگر و کارفرما
  • تحویل یک نسخه به اداره کار، یک نسخه از قرارداد به کارگر و یک نسخه دیگر نزد کارفرما و چهارمین نسخه نزد نماینده کارگر قرار می گیرد.

نکته مهم و قابل تامل اینکه قبل هرگونه تنظیم و یا قبول قرارداد بهتر است با وکیل تلفنی قانون‌کار ارتباط برقرار نمایید. اطلاع و آگاهی از قوانین می تواند به انعقاد قراردای بی نقص به شما کمک کند.

 

ارتباط در واتس اپ

مسئولیت حادثه حین کار با چه کسی است؟

افرادی که مستاصل از صدمات روحی  وارده  نمی دانند به کجا مراجعه کنند. مشاوره حقوقی و وکیل تلفنی قانون‌کار قوت قلبی است برای مواجه شدن با شرایط دشوار و ناخواسته بوجود آمده است. با توجه به اینکه حوادث حین کار می تواند باعث از دست رفتن سرمایه های مالی و انسانی بسیاری شود.   این حوادث می تواند ضررهای غیر قابل جبرانی را برای کارگر و کارفرما به همراه داشته باشد.  آموزش های لازمه در ایمن سازی محیط کار و جلوگیری از خطاهای انسانی می تواند از اهمیت ویژه ای برخوردار باشد. حوادث ناشی از کار ، حوادثی است که در جریان انجام کار برای کارگران بوجود آید و صدمات مرگبار و یا جراحت ها و معلولیت هایی را به  همراه داشته باشد. مسئولیت کیفری حوادث مطابق با نظر بازرسان کار و یا کارشناسان رسمی دادگستری است. با توجه به اطلاعات بدست آمده در حادثه، صدور نهایی رای برای مقصر و مقصرین حادثه بر عهده مقام محترم قضایی است.با استناد به ماده 95 قانون کار، مسئولیت اجرای مقررات و ضوابط فنی و بهداشت کار بر عهده کارفرما یا مسئولین واحدهای موضوع ذکر شده در ماده ۸۵ این قانون‌خواهد بود. هر گاه بر اثر عدم رعایت مقررات مذکور از سوی کارفرما یا مسئولین واحد، حادثه‌ای رخ دهد. شخص کارفرما یا مسئول مذکور از نظر‌ کیفری و حقوقی و نیز مجازاتهای مندرج در این قانون مسئول است.

 

مجازات استخدام جنسی در ایران 
مشاوره حقوقی دعاوی کارگر و کارفرما
مشاوره حقوقی دورکاری 
مشاوره حقوقی اداره کار 
مشاوره حقوقی امور اداری 
درباره ما


سوالات متداول

نظرات

رحمنی

قرارداد بین کارگر و کارفرما از جمله مواردی است که منعقد نمودن آن با حضور وکیل تلفنی قانون‌کار اجباری است. این قرارداد می تواند همانند یک فرم حقوقی قابل استناد در تمامی مراجع قانونی باشد. با توجه به تخصصی بودن مواد قانونی، ارتباط با وکیل تلفنی قانون‌کار الزامی است.


حسینی

با سپاس از اینکه مطالب مفیدی را به اشتراک گذاشتید.در خصوص تفکیک جنسیتی آیا قانون تعیین تکلیف کرده؟مثلا بعضی شرکتها فقط بانوان را استخدام می کنند و حق بیمه ی اونها را پرداخت نمی کنند و دستمزدشان را هم نصف محاسبه می کنند که متاسفانه خیلی رایج هم شده ،و موقع بازرسی هم کارگران خانم را در جایی از شرکت یا کارخانه برده و وبا پنهان کاری نیروی کار را معدود جلوه می دهند و یا کارگران را وادار به دروغگویی می کنند که مثلا بیمه شان پرداخت می شود و...


دهقان

سلام وقت بخیر موسسه وکیل تلفنی بهترین و متخصص ترین وکلا در زمینه های کیفری،حقوقی،بین المللی،مهاجرت،شرکتها،خانواده،ملکی بصورت کاملا ۲۴ ساعته و شبانه روزی اماده خدمت رسانی به شما عزیزان میباشد


الهه بابایی

قرارداد بین کارگر و کارفرما از جمله مواردی است که منعقد نمودن آن با حضور وکیل تلفنی قانون‌کار اجباری است. این قرارداد می تواند همانند یک فرم حقوقی قابل استناد در تمامی مراجع قانونی باشد. با توجه به تخصصی بودن مواد قانونی، ارتباط با وکیل تلفنی قانون‌کار الزامی است.


بهاره توکلی پور

باسلام همانطور که مشخص است از جمله مشکلات حقوقی که درمورد مسایل اداره کار بوجود می آید روابط ما گر و کارفرما است که در تمامی شهرهای ایران وجود وکیل جزو مهمترین مسایل بوده و حضورش بیش از پیش احساس می‌شود لذا وجود وکیل تلفنی این امررا برای احاد جامعه به سهولت فراهم کرده و محقق ساخته است.پس عاقلانه ترین کار درمورد حتی مسایل اداره کار مشورت با وکیل راهگشاست.


رفعتی

یکی از رایج‌ترین موضوعاتی که منجر به طرح دعاوی در خصوص روابط کارگری و کارفرمایی می‌شود، همکاری بدون داشتن قرارداد کاری است. قانون در خصوص قرارداد کاری خط قرمز تعیین کرده است و به طور جد نیز پشت کارگر ایستاده است. در تعریف قرارداد کار نیز این طور ذکر شده است که هر توافق دو طرفه کتبی یا شفاهی بین کارگر و کارفرما برای انجام وظایف مشخص در مدت معین یا غیر معین به عنوان قرارداد کار تلقی می‌گردد.هر چند توصیه می‌شود که تنها با عقد قرارداد کتبی وارد همکاری با کارفرمای خود شوید. چرا که در صورتی که سند کتبی در اختیار کارگر قرار داشته باشد، شانس او برای موفقیت در پرونده شکایت به مراتب افزایش پیدا خواهد کرد. در غیر این صورت هر سندی که نشان دهنده رابط کاری بین کارفرما و کارگر باشد،‌ مانند پرداخت حقوق، رفت و آمد به کارگاه و … می‌تواند نزد مراجع ذی‌صلاح از سوی کارگر مورد استناد قرار گیرد.


آزاده

اگر شما برای انجام کارهای اداری مانند بیمه ، سنوات، حقوق و یا کارهای دیگر یک وکیل اداره کار بگیرید بهتر است با وکیلی مشورت کنید که سابقه بالا در انجام این کارها را دارند. به این دلیل که باید تمامی قانون ها را بلد باشند و تسلط کافی به فن بیان که یک وکیل با سابقه می تواند برای شما این کار را انجام بدهد.


امین

قرارداد بین کارگر و کارفرما از جمله مواردی است که منعقد نمودن آن با حضور وکیل تلفنی قانون‌کار اجباری است. این قرارداد می تواند همانند یک فرم حقوقی قابل استناد در تمامی مراجع قانونی باشد. با توجه به تخصصی بودن مواد قانونی، ارتباط با وکیل تلفنی قانون‌کار الزامی است.


مرضیه

سلام شهریور ۱۴۰۰ یک قرار داد کار با خانمی که مسئول کتابخانه خصوصی بود بستم و الان قرارداد کار در دسترس من نیست و بعد از ۳ سال هنوز سفته های منو پس نداده و با یکی از کارکنان اونجا هم که استخدامش کرده فامیله من خودم دیدم که بشقاب و جاروبرقی کتابخانه را اون شخص با خودش برد خانه خودش. حالا مسئول کتابخانه گیر داده به من که تو مسئول هستی و از حقوقت کم می کنم. والا من گفتم اینا باهم فامیلن و کار فرما خورش اطلاع داره که اساب کتابخانه را فامیلش جابه جا کرده و به همین دلیل هم به نظرم موضوع مهمی نبود که بهش بگم. حالا اون طرف هم خودش برده وسایل و ولی میگه من اطلاع ندارم. حساب کنید تقریبا تمام حقوق این سه سالم را باید خسارت بدم تازه سفته هام را هم پس نمیده چکار کنم لطفا راهنمایی کنید


امین

قرارداد بین کارگر و کارفرما از جمله مواردی است که منعقد نمودن آن با حضور وکیل تلفنی قانون‌کار اجباری است. این قرارداد می تواند همانند یک فرم حقوقی قابل استناد در تمامی مراجع قانونی باشد. با توجه به تخصصی بودن مواد قانونی، ارتباط با وکیل تلفنی قانون‌کار الزامی است.


غلامرضا قائینی

اختلافات بین کارگر و کارفرما یکی از مسائل رایج در محیط‌های کاری است. این اختلافات ممکن است ناشی از عدم پرداخت به موقع حقوق و مزایا باشد که کارگران را دچار نارضایتی می‌کند. همچنین، اختلاف در ساعات کار و اضافه‌کاری نیز از مشکلات شایع است، به ویژه زمانی که کارفرما از پرداخت حق اضافه‌کاری خودداری کند. مسائل مربوط به شرایط کار، مانند ایمنی و بهداشت، نیز می‌تواند منجر به اختلافات جدی شود. کارگران ممکن است از عدم رعایت استانداردهای ایمنی توسط کارفرما شکایت کنند. دیگر موارد شامل عدم اجرای قراردادهای کاری، مشکلات مربوط به اخراج‌ها و نارضایتی از مدیریت عملکرد است. این اختلافات گاهی به دادگاه‌ها یا مراجع حل اختلاف کارگری و کارفرمایی کشیده می‌شود. آگاهی از حقوق و وظایف هر دو طرف می‌تواند به کاهش این اختلافات کمک کند. تشکیل انجمن‌های کارگری و مشاوره‌های حقوقی نیز از راهکارهای مؤثر در حل این مشکلات است.


وحید فراست

اختلاف بین کارگر و کارفرما از دیرباز وجود داشته است و منشا این اختلافات بسیار متعدد می باشد


محمد صادق تیغ نورد

با سلام و احترام، بر اساس بیانات ارائه شده توسط دکتر هادی توکلی برای وکلای موسسه وکیل تلفنی در دوره های آموزشی آنلاین ، وظیفه هر وکیل استفاده از تمامی ظرفیت های قانونی برای کمک به متهم و بهبود شرایط اوست. از طرفی بر اساس قانون کار کارگر شخصی است که در برابر دریافت پول با عناوینی مانند حقوق، مزد، مزایا و سهم سود به درخواست ها و دستورالعمل های کارفرما عمل می نماید. کارگران مشمول قانون اداره کار هستند. در سوی مقابل، شخص حقوقی یا حقیقی که کارگر مطابق درخواست وی و در مقابل دریافت حقوق و مزد به حساب وی ، فعالیت می نماید کارفرما نامیده می شود. با توجه به ماده کارفرما میتواند شخص حقوقی یا شخص حقیقی باشد و قوانین درباره کارفرمایان چه حقیقی و چه حقوقی به صورت یکسان اجرا می شود. در مواردی به دلیل حجم بالای مشغله و فعالیت های زیاد در رابطه با کارگاه و امور کارگران، کارفرما تصمیم می گیرد قسمتی از مسئولیت ها را بر عهده دیگران بگذارد. کلیه کسانی که در کارگاه مسئول هستند مانند مدیران و مسئولان به نوعی نمایندگان کارفرما به حساب می آیند. تمامی تعهداتی که نمایندگان کارفرما در برابر کارگران بر عهده می گیرند، بر ذمه کارفرما نیز قرار می گیرد. انجام تعهداتی که در قرارداد کار ذکر شده است از جمله اولین وظایفی است که بر ذمه کارفرما قرار می گیرد. ماهیت مکتوب نمودن قرارداد و امضای آن توسط طرفین بر این اساس است که به مفاد قرارداد عمل شود . موسسه وکیل تلفنی از نفرات کارکشته در زمینه امور مربوط به کارگر وکارفرما بهره جسته و می تواند مشکل تان را حل نماید.


ف م

برای کارگران مختلف در کارگاه های مختلف مزد و مزایای متفاوتی تعلق می گیرد. حتی در یک کارگاه به کارگران مختلف نیز با توجه به سابقه، شرایط شغلی حقوق و مزایای قانون کار متفاوتی تعلق می گیرد. صرف پرداخت حقوق و مزایای قانون کار به کارگران کارفرما را از تکالیف قانونی خود بری نمی کند. به همان اندازه که پرداخت حقوق و مزایا برای کارفرما الزامی است باید اسناد مدارک قانونی مانند لیست حقوق، فیش حقوق و اسناد پرداختی را به شکل صحیح تهیه نماید.


سمانه

در صورت تعارض سند عادی بیع مقدم با سند رسمی مؤخر بیع همان مال، با احراز شرایط وقوع بیع با سند عادی، سند رسمی مؤخر ابطال می‌گردد. رای دادگاه رأی دادگاه بدوی آقای ق. ف. فرزند س. دعوایی به طرفیت آقایان ح. ، ح. ص.ن. ، س. س. ، ر. ص.ن. ، الف. ف.الف. ، الف. ف. ، ع. ف. ، ل. ف. ، ز. ف. ، ع. ب.ز. به خواسته ابطال سندرسمی شماره ......مورخ ۱۳۸۷/۰۴/۰۲ دفترخانه ........مقوم به ۵۱/۰۰۰/۰۰۰ ریال و ۱۶ *** ۳ مورخ ۱۳۹۱/۰۳/۲۰ دفترخانه .......مقوم به ۵۱/۰۰۰/۰۰۰ ریال و الزام به تنظیم سند رسمی ملک و خسارت دادرسی اقامه نموده و در شرح دعوی خود به استناد سند عادی بیع و آراء صادره ادعا نموده مرحوم س. ف. دوباب آپارتمان را به موجب سند عادی در قبال ثمن معین به وی فروخته و علی رغم تعهد به نقل و انتقال رسمی موخر بر بیع آن را به سایر خواندگان به ترتیب ایادی منتقل نموده و با لحاظ این که در زمان نقل و انتقال مالکیتی بر ملک نداشته تقاضای صدور حکم به شرح خواسته را داشته آقای م. ب. به وکالت از آقای ق. ف. اعلام وکالت نموده ولی دفاعی را معمول نداشته دادگاه نظر به این که اداره ثبت اسناد و املاک در پاسخ استعلام جریان کامل ثبتی ملک ، ثبت آن به نام س. ف. به عنوان مالک را مورد تایید قرار نداده است و با فرض این که منظور از عبارت انتقال مع الواسطه از آقای م. ن. و ح. ب. ، آقای ح. ص.، س. ص. و ح. ص.ن. انتقال از جانب آقای س. ف. باشد نظر به این که گرچه برابر مواد ۳۶۲ و ۳۳۸ قانون مدنی بیع موجب انتقال مالکیت مبیع از فروشنده به خریدار می گردد و عقد بیع خواه درفقه و خواه در قانون از جمله عقود تملیکی است ولی با عنایت به این که نقل و انتقالات بعدی ملک به موجب سند رسمی صورت گرفته و در تعارض انتقال مالکیت از طریق سند عادی یا انتقال مالکیت براساس سند رسمی، انتقال مالکیت به موجب سند رسمی به حکم ماده ۲۲ قانون ثبت مقدم بر انتقال مالکیت به موجب سند عادی و مواد ۳۳۸ و ۳۶۲ قانون مدنی است کما این که دولت چنین نقل و انتقالی را به رسمیت نمی شناسد و با توجه به این که مقررات قانون ثبت از جمله قواعد آمره و موجب نظم عمومی ثبتی است که افراد نمی توانند خلاف آن توافق و یا عمل نمایند و خریداران نیز به همین نظم عمومی و اسناد رسمی توجه داشته و مرتکب تخلفی از مقررات ثبت نگردیده و در تعارض منفعت شخص با منفعت جامعه و نظم عمومی منفعت جامعه در اولویت قرار دارد لذا دعوی را وارد ندانسته و حکم به بطلان دعاوی خواهان صادر و اعلام می دارد


وحید قلی پور عباسی

قانون اداره کار بر روابط کارفرما و کارمند حاکم است و از تعهدات و حقوق هر دو طرف حمایت می کند. وکیل اداره کار یک متخصص حقوقی واجد شرایط است که با تمام جنبه های حقوقی دنیای کار سروکار دارد. تعداد زیادی از قوانین کار وجود دارد که کارفرما به راحتی می تواند ناآگاهانه یا عمداً آن ها را نقض کند، و از این رو دریافت راهنمایی و مشاوره با یک وکیل اداره کار مجرب مفید است. یک وکیل کار می تواند با توضیح حقوق موکل به او کمک کند. شرح قوانینی که در مورد پرونده موکل قابل اجرا است و گزینه های موجود برای موکل، که ممکن است شامل دعوی قضایی، مذاکره یا اقدامات دیگر باشد. یک وکیل همچنین می تواند مزایا و معایب هر گزینه را توضیح دهد و در مورد بهترین راه برای ادامه پرونده مشاوره ارائه دهد. وظایف یک وکیل اداره کار می تواند بسته به عواملی مانند سازمانی وکالت آن ها بر عهده دارند و اینکه آیا پرونده آنها مناقشه برانگیز است یا غیر مناقشه ای متفاوت باشد. با این حال، شرح شغل استاندارد وکیل اداره کار احتمالاً شامل برخی یا همه موارد زیر است: انجام تحقیقات حقوقی در مورد پرونده ها و تهیه اسناد گذشته. تهیه و تنظیم دعاوی، قراردادهای کار یا سایر اسناد قانونی. ارائه مشاوره حقوقی به کارمند یا کارفرما. مذاکره از طرف موکل. شرکت در جلسات دادگاه و دفاع از موکل. به روز نگه داشتن اطلاعات حقوقی و تغییرات در قانون اداره کار. در زیر برخی از مسئولیت ها و وظایف دیگری که یک وکیل کار انجام می دهد آورده شده است. کمک به ثبت شکایات نزد سازمان دولتی مربوطه، یا ثبت شکایت در دادگاه. وکالت از موکلان در دعاوی و یا در فرآیند تصمیمات جایگزین مانند میانجی گری، داوری و غیره. کار بر روی مواردی مانند اقدامات تبعیض شغلی، دعوی حقوقی و ساعتی، دعوای شخص ثالث، و شکایت های کارگری کلاس استخدامی. طرح ادعا یا کمک به درخواست تجدیدنظر برای مزایای غرامت کارگران. مشاوره با موکل در مورد مسائل مربوط به اتحادیه های کارگری و قوانین کار. اصلاح، تنظیم و بررسی قراردادهای کاری. نظارت بر سایر موارد قانونی که در محل کار مطرح می شود. شرکت در جلسات هیات تشخیص و حل اختلاف و دفاع از موکل ثبت اعتراض در هیأت تشخیص و حل اختلاف و ارائه لایحه مشاوره در زمینه حقوق اضافه کاری، سنوات، مرخصی، عیدی ، حق شیفت و حق ماموریت و غیره بیمه بیکاری تنظیم انواع قرارداد شروع کار از جمله : قرارداد بازاریابی، قرارداد پیمانکاری، قرارداد فروش و غیره تنظیم اظهارنامه به منظور گرفتن سفته از کارفرما و تدوین آیین نامه انضباتی کار باشد.


ثبت دیدگاه شما

فوق تخصصی

جدول مشاوره حقوقی فوق تخصصی

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت (تومان) پرداخت
10دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 150,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
۲۰ دقیقه مشاوره حقوقی تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 250,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
30 دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 280,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
60 دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 350,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
تخصصی

جدول مشاوره حقوقی تخصصی

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت (تومان) پرداخت
۱۰ دقیقه مشاوره حقوقی با وکیل 120,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
۱۵ دقیقه مشاوره حقوقی با وکیل 170,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
۲۰ دقیقه مشاوره حقوقی با وکیل 200,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
۳۰ دقیقه مشاوره حقوقی با وکیل 260,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
۱ ساعت مشاوره حقوقی با وکیل 300,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
مشاوره حقوقی حضوری 1,000,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
مطالعه اوراق پرونده به همراه 5 دقیقه مشاوره حقوقی توسط وکیل 200,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
نگارش نامه ها و درخواست های اداری 500,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
5دقیقه مشاوره حقوقی با وکیل پایه یک دادگستری 80,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
محاسبه فوری دیه توسط وکیل 150,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
محاسبه فوری مهریه به نرخ روز 200,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت

© 2021. وکلای تلفنی . تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ می باشد.