لایحه دفاعیه به اجرای احکام مدنی برای رفع توقیف منزل مسکونی با قلم وکیل دادگستری

لایحه دفاعیه به  اجرای احکام مدنی برای رفع توقیف منزل مسکونی  با قلم وکیل دادگستری

لایحه دفاعیه به اجرای احکام مدنی برای رفع توقیف منزل مسکونی با قلم وکیل دادگستری

بسمه تعالی

ریاست محترم شعبه دوم اجرای احکام مدنی دادگستری شهرستان ---

با عرض سلام و درود احتراما در خصوص پرونده به کلاسه --- ضمن اعلام وکالت ، با توجه به اینکه میزان محکوم به در اجراییه شماره ۱۴۰۲۴۷۴۲۰۰۰۰ تعداد ۲۰۰ سکه تمام بهار آزادی بوده است و این اجرای احکام جهت تامین طلب محکوم به اقدام به توقیف دو واحد آپارتمان و یک دستگاه خودروی سواری نموده ،است در حالیکه طبق بیع نامه مورخه ۱۳۹۷/۰۸/۰۹ موکل یک دستگاه آپارتمان موضوع پلاک ثبتی --- فرعی از ---- اصلی قطعه اول طبقه اول به مساحت ۷۲/۹۷ متر مربع واقع در روستای شاه محله به آقای مهدی --- به شماره ملی ---- انتقال که با مداقه در بیع نامه موصوف محکوم له خانم پروین ---- و برادر ایشان بنام جواد ---- ذیل بیع نامه را به عنوان شهود امنضا عنوان شهود امنضا نمودهاند و از تاریخ انعقاد بیع نامه موصوف آپارتمان معنونه تحت تصرف خریدار اقای مهدی ---- میباشد که در این خصوص تقاضای تحقیق را دارم

 

 

هزینه مشاوره حقوقی

۲- با توجه به جوابیه اداره ثبت اسناد و املاک شهرستان ---- به شماره ---- ، دایر بر بازداشت پلاک ثبتی ---- فرعی از --- اصلی بخش --- ناحیه واقع در طبقه اول که بند یک این لایحه و مستندات پیوست در سال ۱۳۹۷ به آقای مهدی ---- انتقال داده شد که نامبرده دعوی اعتراض ثالث اجرایی موضوع مواد ۱۴۷ و ۱۴۸ قانون اجرای احکام مدنی تقدیم این اجرا نموده که استعلام موضوع از واحد سمپ را استدعا دارم .

۳- اما در خصوص بازداشت پلاک ---- فرعی از ---- اصلی بخش ۹ طبق نامه ------ با توجه به اینکه اولا مورد پلاک معنونه طبق دستور شماره ------ در تاریخ مقدمی توسط اجرای اسناد رسمی شهرستان ----، در قبال ۲۰۰ عدد سکه بهار آزادی به نفع محکوم له توقیف و بازداشت گردیده است که تا به امروز نسبت به انجام ارزیابی توسط دایره اجرای اسناد رسمی اقدامی صورت نگرفته است، لهذا با توجه به ماده ۵۶ قانون اجرای احکام مدنی هرگونه نقل و انتقال نسبت به پلاک مذکور با توجه به سابقه بازداشت در اداره اجرای اسناد رسمی در پرونده اجرایی منع قانونی داشته لهذا جهت احراز واقع مطالبه پرونده اجرایی از اداره اجرای اسناد رسمی مستقر در اداره ثبت اسناد و املاک را دارم.

 

رفع بازداشت ملک

 

ثانیا، نظر به اینکه پلاک ثبتی ---- فرعی از ----اصلی به مساحت ۹۷ متر مربع واقع در روستای شاه محله ---- تحت مالکیت موکل بوده است که مقنن در ماده ۲۴ قانون نحوه اجرای محکومیتهای مالی منزل مسکونی که در شان محکوم علیه باشد را جز مستثنیات دین تقنين نموده است و از انجایی که موکل غیر از پلاک فوق منزل مسکونی دیگر ندارد و سکونت موکل در تهران به خاطر اقتضای شغلی مشارالیه بوده که در شهر تهران طبق اجاره نامه مورخه ۱۴۰۱/۱۱/۲۰ سکونت استیجاری دارد و از انجایی که از محل اجاره پلاک ثبتی توقیف شده مال الاجاره قرارداد اجاره تهران را تامین میکند لذا با عنایت به مراتب فوق درخواست رفع توقیف از پلاک ثبتی ---- فرعی از --- اصلی به مساحت ۹۷ متر مربع واقع در روستای شاه محله ---- را به جواز حاصله از بند ز ماده ۲۴ قانون نحوه اجرای محکومیتهای مالی مبلغ اجاره بها دریافتی از مستاجر جهت پرداخت اجاره بها قرارداد اجاره نامه مورخه ۱۴۰۱/۱۱/۲۰ میباشد -۲ منزل مسکونی یعنی اپارتمان توقیف شده در شان محکوم علیه (موکل) بوده و عین مستاجره بالاتر از شان محکوم علیه نمیباشد.

لهذا با توجه به مراتب معنونه تقاضای رفع بازداشتی از پلاک ثبتی ---- فرعی از --- اصلی به مساحت ۹۷ متر مربع واقع در روستای شاه محله ( ---- )به لحاظ شمول بند ز ماده ۲۴ قانون مارالذکر در مساله مطروحه را دارم

 

 

عدم استماع الزام به رفع بازداشت از ملک 
سوالات حقوقی ملکی 
مشاوره حقوقی ملکی 
درباره ما 

 

 

خدمات موسسه حقوقی وکلای تلفنی شامل مشاوره حقوقی (به صورت مشاوره حقوقی تلفنی، مشاوره حقوقی حضوری، مشاوره حقوقی انلاین و رایگان )، نگارش اوراق قضایی اعم از (دادخواست، شکوائیه، اظهارنامه و ...)، تنظیم قرارداد، انعقاد قرارداد وکالتی و ... می باشد. جهت دریافت هر یک از خدمات فوق در هر ساعت از شبانه روز حتی در ایام تعطیل با شماره 09212242670 و یا 02147625900 تماس بگیرید. 


سوالات متداول

نظرات

دانیال جمشیدی پور

گاهی مواقع هنگامی که زوجه مطالبه مهریه می کند دراستعلامات سه گانه منزل مسکونی زوج بازداشت می شوددر این صورت اگر جزو مستثنیات دین باشد.زوج باارائه مستندات،باید درخواستی به طرفیت ریاست ثبت تنظیم کند و رفع بازداشتی رامطالبه کند


فاطمه عمادی

باسلام،، وقتی فردی براساس حکم قطعی دادگاه به پرداخت مبلغی به دیگری محکوم می شود مکلف است آن را پرداخت کند. در صورتی که این کار انجام نشود مدیر دفتر دادگاه با تقاضای محکوم له یا همان کسی که حکم به نفع او صادر شده است، اجرائیه صادر و در آن میزان محکوم به یعنی مبلغی که در حکم دادگاه آمده است را به محکوم علیه اعلام می نماید و به او از تاریخ ابلاغ اجرائیه دوازده روز مهلت می دهد تا نسبت به پرداخت آن اقدام کند. چنانچه فرد قبل از صدور اجرائیه یا تا پایان مهلت دوازده روزه نسبت به پرداخت مبلغ موصوف اقدام کند هزینه اجرا به او تعلق نمی گیرد اما درصورت عدم پرداخت با انقضای مهلت، محکوم له می تواند به دادگاه مراجعه و درخواست تشکیل پرونده اجرایی بنماید. و با ارسال پرونده به اجرای احکام براساس کد ملی محکوم علیه، استعلام های سه گانه از اداره شماره گزاری ناجا، بانک مرکزی و اداره کل ثبت اسناد و املاک کشور در خصوص اموال احتمالی وی شامل خودرو یا موتور سیکلت، حساب بانکی و پلاک ثبتی ملک انجام و در صورت تعلق هر گونه مالی به محکوم علیه، نسبت به توقیف آن اقدام می گردد.


محمد

از اینکه نمونه لوایح و دادخواست هایی را جهت آشنایی عموم و حتی استفاده وکلای جوان و کم تجربه در سایت موسسه خوب وکیل تلفنی منتشر میکنید جای تقدیر و تشکر داره و قطعا نشانه درک و حمایت بالای شما از مردم است


محمد نوربخش

اموالى كه مالكيت مديون براى دادگاه محرز باشد، قابل توقيف هستند. اين اموال مى‌توانند اموال منقول از قبيل خودرو، تجهيزات كارخانه، اجناس يك فروشگاه، حساب بانكى، وديعه مسكن و دفتر كار، اوراق سهام و… باشند. همینطور این اموال می‌توانند، اموال غير منقول؛ از قبيل خانه، مغازه، دفتر كار، زمين و… باشند. اين دستور توقيف اموال تا پايان مراحل رسيدگى لازم الاجرا است. در مواردى كه اموال توقيف شده، اموال منقول فاقد سند رسمی باشند، پس از توقيف، در اختيار امين به صورت امانت قرار داده مى‌شوند. امين اموال، ضامن حفظ و حراست از این اموال است. امین در صورت دخل و تصرف يا از بين بردن مال، متهم به خيانت در امانت می‌باشد. در مواردي كه اموال توقيف شده، اموال منقول داراى سند رسمى مانند خودروى سوارى، موتورسيكلت و… باشند. همینطور اموال غير منقول، مانند خانه، مغازه و… باشند، عموماً توقيف از نقل و انتقال هستند. البته لازم به ذکر است که تا پايان رسيدگى، مديون امكان استفاده و بهره‌ برداري از این اموال را خواهد داشت.


ف م

توقبف اموال که معمولا در مرحله بعد از صدور رای دادگاه به نفع طلبکار صورت می گیرد و در واحد اجرای احکام دادگستری فرآیند آن انجام می شود راهی برای این است که محکوم علیه یا همان کسی که رای به ضرر او صادر شده دسترسی به اموال خود نداشته باشد به معنای دیگر تا زمان پرداخت بدهی خود اجازه فروش و در بعضی موارد اجازه استفاده از مال توقیف شده را ندارد.


امین چراغی شیخ آباد

سلام و عرض ادب توقیف اموال که معمولا در مرحله بعد از صدور رای دادگاه به نفع طلبکار صورت می گیرد و در واحد اجرای احکام دادگستری فرآیند آن انجام می شود راهی برای این است که محکوم علیه یا همان کسی که رای به ضرر او صادر شده دسترسی به اموال خود نداشته باشد به معنای دیگر تا زمان پرداخت بدهی خود اجازه فروش و در بعضی موارد اجازه استفاده از مال توقیف شده را ندارد. محکوم له یا همان شخصی که رای به نفع او صادر شده است با توقیف اموال طرف مقابل می تواند مبلغ طلب خود را از آن برداشت نماید.


آزاده

مستثنیات دین، شامل بخشی از اموال محکوم علیه است که مورد نیاز ضروری وی و خانواه اوست و توصیف و فروش آن ها ممنوع می باشد. به عبارت دیگر، مستثنیات دین عبارت است از آن دسته از دارایی هایی که شخص مدیون، البته به شرطی که اموال دیگری از او در دسترس نباشد و همچنین این اموال در رهن نباشد، هنگام اجرای حکم دادگاه حقوقی یا سند رسمی لازم الاجرا، توقیف نمی شود. اموال موضوع مستثنیات دین به نیازهای زندگی عرفی نظارت دارد و در قانون مشخص شده است.


فاطمه علی زاده

با سلام احتراما پس از بازداشت اموال، محکوم علیه می تواند به دلایل مختلفی درخواست رفع توقیف اموال را بنماید و رفع توقیف به معنای آزاد کردن اموال از بازداشت می باشد که این امر به دلایل مختلفی ممکن است اتفاق بی افتد مانند این که اموال جز مستثنیات دین بوده ولی با این وجود بازداشت شده است یا این که اموال شخص به موجب تامین خواسته توقیف شده ولی خواهان ظرف مهلت مقرر در قانون، اقدامی برای طرح دادخواست اصلی نکرده است. از جمله دلایل دیگری که منجر به رفع توقیف از اموال می شود می توان به سازش طرفین، پرداخت بدهی و ادعای شخص ثالث نسبت به اموال بازداشت شده، اشاره کرد.


قاسم رفعتی

باسلام.گاهی مواقع هنگامی که زوجه مطالبه مهریه می کند دراستعلامات سه گانه منزل مسکونی زوج بازداشت می شوددر این صورت اگر جزو مستثنیات دین باشد.زوج باارائه مستندات،باید درخواستی به طرفیت ریاست ثبت تنظیم کند و رفع بازداشتی رامطالبه کند


وحید فراست

اجراییه وفق ماده ۴ قانون اجرای احکام مدنی از دادگاه بدوی باید انجام پذیرد


محمد مومني

در صورتی که درخواست رفع بازداشت ملک پذیرفته شود، اجرای ثبت موظف است صورت وضعیت و جریان ثبتی ملک بازداشتی را از اداره ثبت بخواهد تا ملک از بازداشت خارج شود. در نمونه درخواست رفع توقیف پلاک ثبتی، موارد زیر باید ذکر شود: مشخصات دقیق پلاک ثبتی مورد نظر (شماره پلاک، بخش، شهر) دلیل بازداشت ملک (عدم ایفای تعهد، محکومیت کیفری، توقیف مقدمی) درخواست رفع بازداشت ملک با توجه به امکان ایفای تعهد یا طرح دعوای اعتراض شخص ثالث تقاضا از دادگاه مبنی بر صدور حکم رفع بازداشت ملک


M.j sheykhi

خدمات موسسه حقوقی وکلای تلفنی شامل مشاوره حقوقی (به صورت مشاوره حقوقی تلفنی، مشاوره حقوقی حضوری، مشاوره حقوقی انلاین و رایگان )، نگارش اوراق قضایی اعم از (دادخواست، شکوائیه، اظهارنامه و ...)، تنظیم قرارداد، انعقاد قرارداد وکالتی و ... می باشد. جهت دریافت هر یک از خدمات فوق در هر ساعت از شبانه روز حتی در ایام تعطیل با شماره 09212242670 و یا 02147625900 تماس بگیرید.


محمد صادق تیغ نورد

با سلام و احترام، همان طور که می دانیم بعد زا صدور اجرائیه ، شخص محکوم علیه ملزم به اجرای مفاد آن بوده و فرصت ده روزه ای به وی جهت اجرای مفاد دادنامه داده می شود، این طلب می تواند ناشی از مطالبه مهیه باشد یا چک بانکی و یا هر چیز دیگریکه در دادنامه مشخص گردیده است . لیست اموال قابل توقیف برای طلب خواهان شامل تمامی اموال منقول و غیر منقول از جمله، زمین، خانه، اتومبیل، سهام، سپرده بانکی و مطالبات زوج از اشخاص ثالث می باشد. در پاسخ به این سوال که کدام اموال قابل توقیف نیست؟ باید گفت که اموال نام برده شده در ماده 24 قانون نحوه اجرای محکومیت های مالی از جمله خط تلفن همراه، مسکن مورد نیاز زوج، ابزار کار و ودیعه ای که زوج بابت عقد اجاره به موجر پرداخته، اموال غیر قابل توقیف بابت مهریه می باشند. مسئله ای که زن در مطالبه مهریه با آن رو به رو است آن است که مرد معمولا با اطلاع از اینکه زوجه قصد مطالبه و وصول مهریه خود را دارد اقدام به انتقال آن اموال به اقوام و نزدیکان خود می کند و در نتیجه تلاش زن برای دریافت تمام مهریه اش با مشکلاتی رو به رو می شود؛ بنا بر این باید با دقت فراوان نسبت به این امور اقدام نموده و زمام کار را به وکلای موسسه وکیل تلفنی سپرد.


Paria

با سلام توقبف اموال که معمولا در مرحله بعد از صدور رای دادگاه به نفع طلبکار صورت می گیرد و در واحد اجرای احکام دادگستری فرآیند آن انجام می شود راهی برای این است که محکوم علیه یا همان کسی که رای به ضرر او صادر شده دسترسی به اموال خود نداشته باشد به معنای دیگر تا زمان پرداخت بدهی خود اجازه فروش و در بعضی موارد اجازه استفاده از مال توقیف شده را ندارد. محکوم له یا همان شخصی که رای به نفع او صادر شده است با توقیف اموال طرف مقابل می تواند مبلغ طلب خود را از آن برداشت نماید.


ثبت دیدگاه شما

فوق تخصصی

جدول مشاوره حقوقی فوق تخصصی

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت (تومان) پرداخت
10دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 150,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
۲۰ دقیقه مشاوره حقوقی تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 250,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
30 دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 280,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
60 دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 350,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
تخصصی

جدول مشاوره حقوقی تخصصی

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت (تومان) پرداخت
۱۰ دقیقه مشاوره حقوقی با وکیل 120,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
۱۵ دقیقه مشاوره حقوقی با وکیل 170,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
۲۰ دقیقه مشاوره حقوقی با وکیل 200,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
۳۰ دقیقه مشاوره حقوقی با وکیل 260,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
۱ ساعت مشاوره حقوقی با وکیل 300,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
مشاوره حقوقی حضوری 1,000,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
مطالعه اوراق پرونده به همراه 5 دقیقه مشاوره حقوقی توسط وکیل 200,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
نگارش نامه ها و درخواست های اداری 500,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
5دقیقه مشاوره حقوقی با وکیل پایه یک دادگستری 80,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
محاسبه فوری دیه توسط وکیل 150,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
محاسبه فوری مهریه به نرخ روز 200,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت

© 2021. وکلای تلفنی . تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ می باشد.