نقطه زنی یا ردیابی موبایل و سیم کارت یکی از کارهایی است که در برخی جرایم برای کشف جرم صورت میگیرد. اما این کار حتما باید به دستور مقامات قضایی و با حکم ایشان انجام شود. پس اگر بنابر هر دلیلی قصد دارید با انجام این کار، کشف جرم کنید باید حتما ابتدا درخواست مکتوب خود در همین راستا را به دادگاه یا هر مرجع قضایی دیگری که پرونده قضایی شما در آن جریان دارد تقدیم کنید. موسسه حقوقی وکلای تلفنی در این مقاله به طور کامل تمام نکات مربوط به ردیابی موبایل محکومان مالی را بیان خواهد کرد. البته دریافت مجوز ردیابی موبایل، یک سری مراحل مشخص دارد. پس مواردی که در ادامه بیان خواهیم کرد برای اکثر پرونده های قضایی کاربرد دارند.
آیا باور میکردید که روزی بشر بتواند به کمک پیشرفت علم IT مجرمان را دستگیر کند؟ نگارش نمونه لایحه نقطه زنی موبایل، یکی از کاربردیترین اقدامات حقوقی است که میتوان علیه مجرمان انجام داد. شاید باور این موضوع کمی دشوار باشد، اما پیشرفت علم فناوری اطلاعات و تاثیر هوش مصنوعی بر آینده نظام حقوقی تحول عظیمی در این عرصه ایجاد کردهاند. نکتهی جالب اینجاست که هوش مصنوعی توانسته است به بخشهای دیگری نیز رخنه کند و تحولات مثبتی ایجاد نماید.
به کمک نمونه لایحه نقطه زنی موبایل میتوانید محل اختفای مجرمان را از طریق قانونی پیدا کنید! نمونه لایحه نقطه زنی موبایل این اجازه را به شما میدهد تا حتی در صورت خاموش بودن موبایل مجرم یا خارج کردن سیم کارت نیز محل دقیق فرد را تعیین نمایید. البته توجه داشته باشید که اگر این عمل بدون اجازهی مقامات قضایی انجام بگیرد، جرم به حساب میآید. در ادامهی این مقاله با ما همراه باشید تا شما عزیزان را با هر آنچه که در این زمینه مورد نیاز است، آشنا کنیم.
محکوم مالی کیست؟
علاوه بر نمونه لایحه نقطه زنی موبایل، در مادهی 1 محکومیتهای مالی ذکر شده است که هر کس بنا به رای دادگاه، به هر دلیلی، به پرداخت هرگونه مالی به شخص دیگر محکوم شود و به حکم دادگاه عمل ننماید، محکوم مالی تلقی میگردد. در این حالت، دادگاه میتواند پس از کسر دیون محکوم، اموال وی را توقیف کند و دادخواه را به حق خود برساند. در این میان، سه کلمهی پرکاربرد به چشم میخورد. محکوم له، فرد دادخواه است. محکوم علیه، فردیست که در پرونده مجرم شناخته میشود. محکوم به نیز مالی است که دادگاه در رابطه با آن تصمیمگیری میشود.
البته برای محکوم علیه موارد تخفیفی نیز در نظر گرفته شده است. به عنوان مثال اگر محکوم علیه درخواست اعسار کند، وثیقه بگذارد یا کفیل باشد دادگاه تلاش میکند تا در اجرای حکم انعطاف بیشتری به خرج دهد. لازم به ذکر است که در مورد شرایط اول و دومی که ذکر کردیم، رضایت محکوم له از واجبات است. اگر قاضی حکم به حبس محکوم علیه صادر کند، محکوم علیه میتواند با ارائهی اموال از این حبس معاف گردد. در اقامهی دعوای اعسار نیز محکوم علیه موظف است شرح کاملی از تمام اموال منقول و غیر منقول خود به دادگاه ارائه دهد.
منظور از نقطه زنی محکومان چیست؟
نقطه زنی همانطور که گفته شد یکی از راه های کشف جرم است. تصور کنید جرمی بر علیه شما اتفاق افتاده، مثلا از محل کار شما سرقت شده، و شما قصد دارید ثابت کنید که فلان شخص هم در وقوع این جرم مشارکت داشته است. در این زمان میتوانید از دادگاه این درخواست را داشته باشید تا سیستم های مربوطه مثل اپراتورهای مخابرات، مکان حدودی فرد مذکور در زمان وقوع جرم را مشخص کنند. علاوه بر این نقطه زنی محکومان مالی یک کاربرد دیگر هم دارد آن هم این که پس از صدور حکم نهایی و محکوم شدن شخص، شما برای یافتن مکان تقریبی وی میتوانید این کار را انجام دهید. به طور مثال اگر از شخصی طلب دارید و در دادگاه هم او محکوم به پرداخت بدهی خود شده اما در حال حاضر متواری است و مکان دقیقی ندارد که بتوانید او را جلب کنید. در چنین مواقعی با انجام این کار میتوانید مکان حدودی او را بیابید.
یکی از جالبترین موضوعاتی که ممکن است شما عزیزان نیز در زمان نگارش نمونه لایحه نقطه زنی موبایل به آن توجه نکرده باشید، عبارت نقطهزنی برای این پروندهها میباشد. کلمهی سیم کارت(SIM Card) مخفف عبارت Subscriber Identity Module و به معنای ماژول یا نمونه معرفیکنندهی مشترک است. سیم کارت به کارت هوشمندی اطلاق میشود که اطلاعات استفاده کننده یا مشترک را برای شناساندن تلفن همراه وی در خود حفظ میکند. ردیابی این کارت هوشمند توسط دکلهای مخابراتی و آنتنهای تلفن همراه کاری است که به آن نقطهزنی میگویند. به کمک این فنآوری میتوان محل دقیق افراد را، ولو در صورت خاموش بودن گوشی آنها تعیین کرد. برای درک بهتر این موضوع، چندین نمونه از نظرات کاربران و تجربیات آنها را در جدول زیر آوردهایم:
ردیف |
سوال کاربران در رابطه با نقطهزنی |
پاسخ وکلای حقوقی |
1 |
ع.ب: سلام. من دستور نقطهزنی را از قاضی گرفتم و پرونده را پیش پلیس بردم اما قبول نکردند. برای رسیدگی، پرونده را باید کجا ببرم؟ |
با سلام. شما میتوانید پروندهی خود را به پلیس امنیت و اطلاعات ارجاع دهید. |
2 |
م.و: سلام من از یک نفر چک برگشتی دارم اما مدتی هست که صاحب چک به منزلش سر نزده و پول مرا هم نمیدهد. باید چکار کنم؟ |
با سلام. شما میتوانید با مراجعه به دادگاه و درخواست نقطهزنی وی، مراحل پروندهی خود را دنبال نمایید. |
3 |
ز.ف: سلام. ببخشید من از شوهرم طلاق گرفتم. میخواستم ببینم برای اینکه مطمئن بشم شوهر سابقم مهریه رو پرداخت میکند، میتوانم درخواست نقطهزنی بدهم؟ |
با سلام. بله این امکان وجود دارد. |
موارد استفاده از نقطهزنی چه چیزهایی است؟
پیش از آشنایی با نمونه لایحه نقطه زنی موبایل، باید به این نکته واقف باشید که از این عمل در چه پروندههایی میتوانید استفاده کنید. در مواردی که نیاز است تا محل اختفای متهم یا مجرم شناسایی شود، از نقطهزنی استفاده میگردد. زمانی که مجرم یا محکوم علیه یک پرونده ادعا کند که در زمان وقوع حادثه در مکان مورد نظر حضور نداشته است میتوان با نقطهزنی سیم کارت وی و بررسی تاریخچهی این نقطهزنیها ادعای وی را بررسی کرد. با نقطهزنی میتوان محل حضور مجرمین فراری را نیز مشخص نمود.
پاتوق باند خلافکاران به وسیلهی نقطهزنی فاش میگردد. اگر مردی پس از طلاق ملزم به پرداخت مهریه شود و برای امتناع از پرداخت آن متواری گردد، زن میتواند با درخواست نقطهزنی موبایل وی، از پرداخت نشدن مهریه جلوگیری کند. اگر اتباع خارجی از قوانین کشور پیروی نکنند، با این روش میتوان محل دقیق آنها را تعیین کرد و مراتب قانونی این سرپیچی را دنبال نمود. افرادی که چک بیمحل میکشند، شرکتهای هرمی برپا میکنند، اموال مردم را بالا میکشند و ... نیز با این روش شناسایی و دستگیر میشوند. از این روش حتی برای اثبات بیگناهی افراد نیز میتوان استفاده کرد.
توقیف اموال و رصد دارایی محکوم مالی از جمله کارهایی است که میتوان به کمک نمونه لایحه نقطه زنی موبایل انجام داد. اما نکته مهم اینجاست که برای نقطهزنی مالی میبایست به چه ارگانهایی مراجعه کرد؟ فرمان نقطهزنی زمانی صادر میشود که مرجع قضایی تشخیص دهد تنها از این طریق میتواند مجرم یا محکوم علیه را دستگیر نماید. پس از آن، نقطهزنی میتواند در پروندههای حقوقی به وسیلهی نیروهای انتظامی و قضایی، نقطهزنی به وسیلهی پلیس فتا، نقطهزنی از طریق ادارهی آگاهی و نقطهزنی BTS از طریق مخابرات انجام بگیرد.
با توجه به اینکه پروندهی حقوقی شما مربوط به کدامیک از ارگانهای نامبرده باشد، مراحل اداری به شیوهای مختلف انجام خواهد گرفت. به همین جهت، زمانی که حکم نقطهزنی از سوی مقام قضایی صادر میشود حتما از آنها بپرسید که برای ادامهی مراحل پروندهی خود میبایست به کدام سازمان دولتی مراجعه نمایید. بنابراین، در زمان و هزینههایی که برای پیگیری پرونده باید پرداخت کنید، صرفهجویی خواهید کرد. البته برای آگاهی بیشتر میتوانید از مشاوره و راهنماییهای یک وکیل باتجربه در این زمینه نیز بهرهمند شوید.
منظور از محکوم مالی شخصی است که در پرونده مالی که در دادگاه یا محاکم قضایی دیگر در حال پیگیری بوده، محکوم علیه شناخته شده است. بنابراین شما از قبل یک پرونده قضایی با این موضوع در یکی از مراجع قضایی مثل دادگاه، دادسرا، شورای حل اختلاف یا ... داشته اید و طرف مقابلتان در این پرونده محکوم شده است. حالا که درخواست نقطه زنی موبایل محکوم علیه را دارید و به دنبال یافتن محل اختفاء او با این روش هستید، باید مجوز را از مقام قضایی صادر کننده حکم بگیرید. بنابراین باید به همان مرجع قضایی صادر کننده حکم مراجعه نمایید و درخواست صدور این مجوز را از مقام قضایی مربوطه داشته باشید.
نکته بسیار مهم این که؛ نقطه زنی سیم کارت سارق و محکوم مالی و به طور کلی ردیابی سیم کارت و موبایل دیگران بدون مجوز مقامات قضایی، جرم محسوب میشود. هر چند که متصدیان امر و اشخاصی که توان انجام این کار را دارند، هرگز بدون مجوز چنین کاری انجام نمیدهند. اما با این حال اگر به دلیل آشنا بودن و ... این کار بدون مجوز مقام قضایی انجام شود، هم شما که متقاضی بوده اید مجرم شناخته خواهید شد و هم اپراتوری که این کار را انجام داده است.
همانگونه که در بخشهای قبلی نیز در رابطه با نمونه لایحه نقطه زنی موبایل اشاره کردیم، برای نقطهزنی سیم کارت نیاز است تا مراجع قضایی حکم صادر کنند. اهمیت این حکم بدان جهت است که در صورت هرگونه اشتباه در قضاوت دیگران و نقطهزنی سیم کارتِ وی ممکن است با آبروی وی بازی شود. در این حالت، فرد میتواند از شما شکایت کرده و اعاده حیثیت نماید. از این رو، شما نمیتوانید بدون اجازه و حکم مرجع قضایی برای نقطهزنی شماره موبایل فردی اقدام کنید. پس از اینکه حکم نقطهزنی از سوی مراجع ذیزبط صادر شد میتوانید سایر مراحل قانونی را دنبال نمایید.
برای اینکه حکم لایحه نقطهزنی برای یک فرد صادر شود، مرجع قضایی ابتدا بررسی میکند که آیا میتوان به کمک روشهای سادهتر محکوم علیه را دستگیر نمود یا خیر! اگر راههای دیگر قابل استفاده نبودند، مرجع قضایی حکم نقطهزنی را صادر خواهد کرد. در صورتی که محکوم علیه متواری باشد و آدرس مشخصی نداشته باشد، قاضی میتواند حکم جلب سیار صادر نماید. به همین جهت، نقطهزنی آخرین گزینهی منتخب در حل پروندههای کیفری و حقوقی است.
یکی از نکاتی که ممکن است در ذهن برخی عزیزان جای پرسش و ابهام ایجاد کند این موضوع است که آیا در صورت خاموش بودن گوشی نیز میتوان آن را نقطهزنی کرد؟ در جواب به این پرسش باید بگوییم که بله چنین امکانی وجود دارد. حتی جالب است بدانید که در صورت خارج کردن سیم کارت نیز میتوان یک گوشی را نقطهزنی کرد. هر گوشی موبایل برای اینکه تبادل اطلاعات کند نیاز دارد تا به صورت مداوم دادههایی را ارسال و دریافت کند.
از آنجایی که دکلهای مخابراتی در همه جا قرار دارند، میتوان نزدیک یا دور شدن از این دکلها را نیز تشخیص داد. حتی میتوان محل دقیق یک گوشی موبایل را ردیابی کرد. به کمک این روش، سرویسهای امنیتی یک کشور میتوانند تعیین کنند که در یک لحظه افراد در کجا اسکان دارند. استفاده از خط سیم کارت، اینترنت، GPS و ... به این سازمانها کمک میکند تا به اهداف خود برسند. حتی اگر گوشی خاموش باشد، بررسی سابقهی تماسها، استفاده از اینترنت و ... میتواند به آنها کمک کند تا افراد مورد نظر خود را بیابند.
در موضوعات وابسته به نمونه لایحه نقطه زنی موبایل باید به دو نکتهی مهم دیگر نیز بپردازیم! اولین موضوع اینکه آیا امکان نقطهزنی از طریق شبکههای اجتماعی نیز وجود دارد؟ دوم اینکه، اگر خط به نام فرد نباشد آیا میتوان موبایل وی را نقطهزنی کرد یا خیر؟ در پاسخ به سوال اول باید بگوییم که امکان نقطهزنی از طریق شبکههای اجتماعی مانند واتساپ، تلگرام، اینستاگرام و ... وجود ندارد! زیرا سرورهای اصلی این نرم افزارها در خارج از ایران قرار دارند.
در رابطه با سوال دوم نیز باید بگوییم که اگر سیم کارت یا گوشی به نام شخص نباشد، امکان ردیابی وی وجود نخواهد داشت. البته میزان مهارت و تجربهی فردی که به دستور قضایی نقطهزنی را انجام میدهد نیز مهم است. زیرا در برخی مواقع، مواردی وجود دارد که میتوان به صورت غیر مستقیم محل تقریبی و گاها دقیق محکوم علیه را تعیین کرد. به عنوان مثال، تعیین محل یک خط دیگر که به خط محکوم علیه نزدیک است یا ردیابی خطوطی که محکوم علیه با استفاده از آنها حتی یک بار تماس گرفته است.
سرور بیشتر شبکه های مجازی مثل اینستاگرام، تلگرام، توییتر و ... خارج از ایران است. از طرفی در شبکه های مجازی امکان ساختن اکانت یا حساب کاربری فیک و غیر واقعی کار بسیار آسانی است. یا حتی در صورت واقعی بودن اکانت نیز فرد به راحتی و در عرض چند دقیقه میتواند آن را پاک کند. بنابراین به نظر میرسد ردیابی افراد در شبکه های اجتماعی کار غیر ممکنی باشد. حتی در صورت امکان پذیر بودن این کار هم، شیوه صحیحی برای یافتن محکوم علیه نیست. زیرا همانطور که گفته شد ممکن است اکانت خود را پاک کند و همه زحمات شما پوچ شود.
نمونه لایحه نقطه زنی موبایل متنی رسمی است که به دادگاه ارائه میشود تا به کمک آن بتوان مکان دقیق محکوم علیه، ملک یا طرف دعوا را تعیین کرد. شاید جالب باشد بدانید که از این لایحه به صورت گستردهای در اختلافات مربوط به معاملات ملکی و حتی اختلافات غیر مالی نیز استفاده میشود. همانگونه که اشاره کردیم، حکم نقطهزنی توسط دادگاه صادر میشود و پس از آن، ارگانهای مختلفی موظف به پیگیری این لایحه هستند. توجه داشته باشید که این حکم در صورت تشخیص مراجع قضایی صادر میشود. در غیر اینصورت، شما نمیتوانید بدون اجازهی این مراجع برای نقطهزنی فردی اقدام نمایید.
در این میان، راههای گوناگونی وجود دارند که افراد برای جلوگیری از ردیابی به وسیلهی نقطهزنی انجام میدهند. به عنوان مثال مشاهده شده است که GPS گوشی را همیشه خاموش میکنند، تلفن را در حالت پرواز قرار میدهند یا از دستگاههای مختلکنندهی سیگنال استفاده مینمایند تا در فرآیند نقطهزنی اختلال ایجاد کنند. برای اینکه نقطهزنی انجام بگیرد، نیاز است تا به صورت رسمی و با تنظیم یک لایحهی محکمهپسند از مراجع ذیربط درخواست کنید تا به شما کمک نمایند.
اولین کاری که باید برای نقطه زنی موبایل انجام دهید، تقدیم لایحه به محاکم قضایی است. بنابراین در وهله اول باید لایحهای با این مضمون نگارش کنید. با توجه به این که لایحه یکی از اوراق قضایی محسوب میشود، بهتر است مسئولیت نگارش آن را به افراد متخصص بسپارید. وکلا و کارشناسان موسسه حقوقی وکلای تلفنی آماده نگارش لایحه درخواست نقطه زنی برای شما عزیزان هستند. جهت ثبت نگارش این لایحه فقط کافیست با شماره 09212242670 تماس حاصل فرمایید. همچنین میتوانید از مشاوره حقوقی تلفنی این موسسه نیز جهت دریافت مشاوره حقوقی و ثبت سفارش تنظیم این لایحه، استفاده کنید. در ضمن سوالات حقوقی خود درباره لایحه و نحوه دریافت مجوز نقطه زنی سیم کارت سارق و نقطه زنی سیم کارت خاموش و ... را میتوانید در قالب مشاوره حقوقی آنلاین و رایگان بپرسید. وکلای موسسه حقوقی وکلای تلفنی به طور دقیق به سوالات شما در این زمینه پاسخ خواهند داد.
در زمان نگارش نمونه لایحه نقطه زنی موبایل نکاتی وجود دارند که از شما عزیزان خواستاریم تا با توجه به آنها لایحهی خود را تنظیم نمایید. اولین نکته اینکه لایحهی شما میبایست دارای مشخصات درخواستکننده مانند نام، نام خانوادگی، شماره ملی، آدرس محل سکونت و سایر اطلاعات شخصی ضروری باشد. سپس به بیان مشخصات دقیق ملک یا شمارهای بپردازید که میخواهید نقطهزنی شود. پس از آن، دلایل درخواست نقطهزنی را بیان نمایید و دلایل و مستندات قانونی که درخواست شما را توجیه میکنند، برشمارید.
در مرحلهی بعد کلیه مدارک، مستندات، نقشهها و اسنادی که درخواست شما را پشتیبانی میکنند به لایحهی خود ضمیمه کنید. توجه داشته باشید که این دلایل میبایست به لایحه پیوست شوند. در پایان نیز با ارائهی یک نتیجهگیری ایدهآل، درخواست خود را با محترمانهترین الفاظ مطرح نمایید. در طول نگارش لایحه از جملات رسمی و مودبانه استفاده کنید. از زیادهگویی بپرهیزید. از بزرگنمایی و بیان اطلاعات نادرست دوری کنید. به هیچ عنوان نیز به فرد یا افراد دیگر توهین ننمایید. با رعایت این نکات به شما قول خواهیم داد تا لایحهی شما بدون هیچ مشکلی مورد بررسی قرار بگیرد.
در تمامی بخشهای این مقاله تلاش کردیم تا با بیان جنبههای مختلف نمونه لایحه نقطه زنی موبایل شما عزیزان را با اهمیت این لایحه آشنا کنیم. اما در پایان، این نکته باقی میماند که بهترین نمونه لایحهی نقطهزنی به چه صورت نگارش میشود؟ زیرا الگوبرداری از یک نمونهی تایید شده این امکان را برای شما عزیزان فراهم خواهد کرد تا لایحهای درخور نگارش کنید. در ادامه، شما عزیزان را با نمونهای استاندارد از این لایحه آشنا میکنیم. توجه داشته باشید که بخشهای مختلف این لایحه میتوانند با توجه به نیاز شما عزیزان تغییر نمایند.
بسمه تعالی
ریاست محترم دادگاه، با سلام و احترام فراوان
اینجانب[نام و نام خانوادگی]، به شماره ملی ...............، بدینوسیله از شما ریاست محترم شعبه ......... درخواست مینمایم تا به موجب پرونده اجرایی به کلاسه.................... نقطهزنی محکوم علیه جناب ................................. فرزند ............................ با کد ملی ......................... در پی دستور جناب عالی انجام گیرد. با توجه به بروز برخی اختلافات و همچنین نیاز به پیگیری روند پرونده، از محضر محترم شما و دادگاه تقاضا دارم تا با صدور دستور مقتضی، فرآیند نقطهزنی توسط کارشناسان رسمی دادگستری به انجام رسد. با تشکر بسیار [نام و نام خانوادگی]
[تاریخ]
[امضاء]
از جمله سوالات مهم در زمان آشنایی و نگارش نمونه لایحه نقطه زنی موبایل، پرسش در رابطه با هزینهی مربوط به نگارش،تنظیم، درخواست صدور، کارشناسی و ... است. این موضوع که چه کسی میبایست این هزینهها را پرداخت کند و این مبالغ به کدام ارگان دولتی پرداخت میشوند؟ اولین فاکتور تاثیرگذار، نوع پرونده نقطهزنی است. پس از آن، مدت زمان اعتبار حکم بسیار مهم خواهد بود. اگر حکم نقطهزنی تنها برای چند هفته اعتبار داشته باشد مبلغ کمتری برای صدور آن پرداخت خواهید کرد نسبت به زمانی که حکم برای رصد طولانی مدت صادر میشود. دسترسی کارشناسان به دادههای فنی و تجهیزاتی که مورد استفاده قرار میدهند نیز هزینهبر خواهند بود.
اگر هزینههای نقطهزنی خارج از توان متقاضی باشند، امکان اقساطی کردن یا استفاده از مکانیزمهای حمایتی نیز وجود دارد. زیرا در برخی پروندهها(دعواهای عادی حقوقی) نیاز است تا مخارج نقطهزنی در ابتدای کار توسط طلبکار پرداخت شوند. پس از بازداشت بدهکار نیز دادگاه وی را ملزم خواهد کرد تا این هزینهها به طلبکار بازپرداخت گردند. از آنجایی که هزینههای مربوط به هر پرونده بسیار متفاوت است، نمیتوان مبلغ دقیقی را به عنوان هزینههای نقطهزنی به شما عزیزان اعلان نماییم
با نقطه زنی، مکان دقیق فرد مشخص نمیشود بلکه شما به طور تقریبی از محل اختفای او مطلع میشوید. اما با این حال این کار یعنی ردیابی موبایل و سیم کارت افراد، توسط اپراتورهای مخابرات خطای زیادی ندارد و معمولا شما را به شخص مورد نظر میرساند. باز هم میزان دقت این کار به فرکانس سیم کارت و گوشی موبایل بستگی دارد. مثلا اگر فرکانس سیم کارت خوب باشد چه بسا مکان دقیق فرد مشخص شود.
اگرچه با نقطهزنی و نگارش نمونه لایحه نقطه زنی موبایل میتوان مختصات دقیق یک فرد، مکان، گوشی و ... را تعیین کرد، اما این روش نیز همانند هر روش دیگری کاستیهای خود را دارد. این روش نیز دچار خطا و اشتباه میشود! اما این موضوع که میزان خطای نقطهزنی چقدر است و چگونه میتوان این درصد خطا را کاهش داد، موضوعی قابل بحث میباشد. خطای نقطه زنی سیم کارت با توجه به فاصلهی تلفن تا دکل مخابراتی ممکن است بین 5-50K خطا داشته باشد. از این رو، با نقطه زنی سیم کارت نمیتوان به صورت دقیق موقعیت مکانی محکوم را پیدا کرد. با این وجود، از آنجایی که محدودهی حضور وی مشخص میشود، میتواند تاثیر فراوانی در روند پرونده ایجاد کند. چنانچه شخص از محدودهی دکلهای مخابراتی داخلی خارج شود، امکان نقطه زنی تلفن وی وجود نخواهد داشت. به همین سبب، افرادی که از کشور خارج میشوند دیگر توسط دولت قابل ردیابی نیستند.
نگارش لایحه درخواست نقطه زنی |
اورژانس وکالت ۲۴ ساعته |
مشاوره حقوقی شبانه روزی |
مشاوره حقوقی آنلاین |
درباره ما |
۱۷تیر ۱۴۰۴
با گسترش خدمات آنلاین و هوشمند شدن ارتباطات، بسیاری از حوزه ها دستخوش تحول شده ا
۱۶تیر ۱۴۰۴
شهرستان نور در استان مازندران، با زیبایی های طبیعی اش همواره یکی از مقاصد محبوب
۱۴تیر ۱۴۰۴
هیچ کس انتظار ندارد در یک لحظه غیرمنتظره با مسئله ای حقوقی مواجه شود؛ اما واقعیت
مدت زمان مشاوره حقوقی | اجرت (تومان) | پرداخت |
---|---|---|
10دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری | 200,000 هزار تومان |
پرداخت آنلاین
درخواست جهت: 10دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری (بعد از پرداخت وکلای زیر ۵ دقیقه با شما تماس میگیرند)درخواست جهت: 10دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری (بعد از پرداخت وکلای زیر ۵ دقیقه با شما تماس میگیرند)لطفا مبلغ 200,000 هزارتومان را به شماره کارت 6219861069798741 به نام آناهیتا توکلی واریز کنید و سپس اطلاعات واریز را در فرم زیر ثبت نمایید. |
20 دقیقه مشاوره حقوقی تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری | 300,000 هزار تومان |
پرداخت آنلاین
درخواست جهت: 20 دقیقه مشاوره حقوقی تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری (بعد از پرداخت وکلای زیر ۵ دقیقه با شما تماس میگیرند)درخواست جهت: 20 دقیقه مشاوره حقوقی تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری (بعد از پرداخت وکلای زیر ۵ دقیقه با شما تماس میگیرند)لطفا مبلغ 300,000 هزارتومان را به شماره کارت 6219861069798741 به نام آناهیتا توکلی واریز کنید و سپس اطلاعات واریز را در فرم زیر ثبت نمایید. |
30 دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری | 350,000 هزار تومان |
پرداخت آنلاین
درخواست جهت: 30 دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری (بعد از پرداخت وکلای زیر ۵ دقیقه با شما تماس میگیرند)درخواست جهت: 30 دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری (بعد از پرداخت وکلای زیر ۵ دقیقه با شما تماس میگیرند)لطفا مبلغ 350,000 هزارتومان را به شماره کارت 6219861069798741 به نام آناهیتا توکلی واریز کنید و سپس اطلاعات واریز را در فرم زیر ثبت نمایید. |
60 دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری | 380,000 هزار تومان |
پرداخت آنلاین
درخواست جهت: 60 دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری (بعد از پرداخت وکلای زیر ۵ دقیقه با شما تماس میگیرند)درخواست جهت: 60 دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری (بعد از پرداخت وکلای زیر ۵ دقیقه با شما تماس میگیرند)لطفا مبلغ 380,000 هزارتومان را به شماره کارت 6219861069798741 به نام آناهیتا توکلی واریز کنید و سپس اطلاعات واریز را در فرم زیر ثبت نمایید. |
مدت زمان مشاوره حقوقی | اجرت (تومان) | پرداخت |
---|---|---|
۱۰ دقیقه مشاوره حقوقی با کارموز وکالت | 150,000 هزار تومان |
پرداخت آنلاین
درخواست جهت: ۱۰ دقیقه مشاوره حقوقی با کارموز وکالت (بعد از پرداخت وکلای زیر ۵ دقیقه با شما تماس میگیرند)درخواست جهت: ۱۰ دقیقه مشاوره حقوقی با کارموز وکالت (بعد از پرداخت وکلای زیر ۵ دقیقه با شما تماس میگیرند)لطفا مبلغ 150,000 هزارتومان را به شماره کارت 6219861069798741 به نام آناهیتا توکلی واریز کنید و سپس اطلاعات واریز را در فرم زیر ثبت نمایید. |
پاسخ به سوال حقوقی کمتر از 5 دقیقه | 80,000 هزار تومان |
پرداخت آنلاین
درخواست جهت: پاسخ به سوال حقوقی کمتر از 5 دقیقه (بعد از پرداخت وکلای زیر ۵ دقیقه با شما تماس میگیرند)درخواست جهت: پاسخ به سوال حقوقی کمتر از 5 دقیقه (بعد از پرداخت وکلای زیر ۵ دقیقه با شما تماس میگیرند)لطفا مبلغ 80,000 هزارتومان را به شماره کارت 6219861069798741 به نام آناهیتا توکلی واریز کنید و سپس اطلاعات واریز را در فرم زیر ثبت نمایید. |
۲۰ دقیقه مشاوره با کارشناسان حقوقی | 200,000 هزار تومان |
پرداخت آنلاین
درخواست جهت: ۲۰ دقیقه مشاوره با کارشناسان حقوقی (بعد از پرداخت وکلای زیر ۵ دقیقه با شما تماس میگیرند)درخواست جهت: ۲۰ دقیقه مشاوره با کارشناسان حقوقی (بعد از پرداخت وکلای زیر ۵ دقیقه با شما تماس میگیرند)لطفا مبلغ 200,000 هزارتومان را به شماره کارت 6219861069798741 به نام آناهیتا توکلی واریز کنید و سپس اطلاعات واریز را در فرم زیر ثبت نمایید. |
۳۰ دقیقه مشاوره حقوقی با کارموزان وکالت | 260,000 هزار تومان |
پرداخت آنلاین
درخواست جهت: ۳۰ دقیقه مشاوره حقوقی با کارموزان وکالت (بعد از پرداخت وکلای زیر ۵ دقیقه با شما تماس میگیرند)درخواست جهت: ۳۰ دقیقه مشاوره حقوقی با کارموزان وکالت (بعد از پرداخت وکلای زیر ۵ دقیقه با شما تماس میگیرند)لطفا مبلغ 260,000 هزارتومان را به شماره کارت 6219861069798741 به نام آناهیتا توکلی واریز کنید و سپس اطلاعات واریز را در فرم زیر ثبت نمایید. |
۱ ساعت مشاوره حقوقی با وکیل | 300,000 هزار تومان |
پرداخت آنلاین
درخواست جهت: ۱ ساعت مشاوره حقوقی با وکیل (بعد از پرداخت وکلای زیر ۵ دقیقه با شما تماس میگیرند)درخواست جهت: ۱ ساعت مشاوره حقوقی با وکیل (بعد از پرداخت وکلای زیر ۵ دقیقه با شما تماس میگیرند)لطفا مبلغ 300,000 هزارتومان را به شماره کارت 6219861069798741 به نام آناهیتا توکلی واریز کنید و سپس اطلاعات واریز را در فرم زیر ثبت نمایید. |
مشاوره حقوقی حضوری | 1,000,000 هزار تومان |
پرداخت آنلاین
درخواست جهت: مشاوره حقوقی حضوری (بعد از پرداخت وکلای زیر ۵ دقیقه با شما تماس میگیرند)درخواست جهت: مشاوره حقوقی حضوری (بعد از پرداخت وکلای زیر ۵ دقیقه با شما تماس میگیرند)لطفا مبلغ 1,000,000 هزارتومان را به شماره کارت 6219861069798741 به نام آناهیتا توکلی واریز کنید و سپس اطلاعات واریز را در فرم زیر ثبت نمایید. |
مطالعه اوراق پرونده به همراه 5 دقیقه مشاوره حقوقی توسط وکیل | 350,000 هزار تومان |
پرداخت آنلاین
درخواست جهت: مطالعه اوراق پرونده به همراه 5 دقیقه مشاوره حقوقی توسط وکیل (بعد از پرداخت وکلای زیر ۵ دقیقه با شما تماس میگیرند)درخواست جهت: مطالعه اوراق پرونده به همراه 5 دقیقه مشاوره حقوقی توسط وکیل (بعد از پرداخت وکلای زیر ۵ دقیقه با شما تماس میگیرند)لطفا مبلغ 350,000 هزارتومان را به شماره کارت 6219861069798741 به نام آناهیتا توکلی واریز کنید و سپس اطلاعات واریز را در فرم زیر ثبت نمایید. |
نگارش نامه ها و درخواست های اداری | 500,000 هزار تومان |
پرداخت آنلاین
درخواست جهت: نگارش نامه ها و درخواست های اداری (بعد از پرداخت وکلای زیر ۵ دقیقه با شما تماس میگیرند)درخواست جهت: نگارش نامه ها و درخواست های اداری (بعد از پرداخت وکلای زیر ۵ دقیقه با شما تماس میگیرند)لطفا مبلغ 500,000 هزارتومان را به شماره کارت 6219861069798741 به نام آناهیتا توکلی واریز کنید و سپس اطلاعات واریز را در فرم زیر ثبت نمایید. |
ارزیابی وکیل پرونده حقوقی | 1,000,000 هزار تومان |
پرداخت آنلاین
درخواست جهت: ارزیابی وکیل پرونده حقوقی (بعد از پرداخت وکلای زیر ۵ دقیقه با شما تماس میگیرند)درخواست جهت: ارزیابی وکیل پرونده حقوقی (بعد از پرداخت وکلای زیر ۵ دقیقه با شما تماس میگیرند)لطفا مبلغ 1,000,000 هزارتومان را به شماره کارت 6219861069798741 به نام آناهیتا توکلی واریز کنید و سپس اطلاعات واریز را در فرم زیر ثبت نمایید. |
محاسبه فوری دیه توسط وکیل | 250,000 هزار تومان |
پرداخت آنلاین
درخواست جهت: محاسبه فوری دیه توسط وکیل (بعد از پرداخت وکلای زیر ۵ دقیقه با شما تماس میگیرند)درخواست جهت: محاسبه فوری دیه توسط وکیل (بعد از پرداخت وکلای زیر ۵ دقیقه با شما تماس میگیرند)لطفا مبلغ 250,000 هزارتومان را به شماره کارت 6219861069798741 به نام آناهیتا توکلی واریز کنید و سپس اطلاعات واریز را در فرم زیر ثبت نمایید. |
محاسبه فوری مهریه به نرخ روز | 200,000 هزار تومان |
پرداخت آنلاین
درخواست جهت: محاسبه فوری مهریه به نرخ روز (بعد از پرداخت وکلای زیر ۵ دقیقه با شما تماس میگیرند)درخواست جهت: محاسبه فوری مهریه به نرخ روز (بعد از پرداخت وکلای زیر ۵ دقیقه با شما تماس میگیرند)لطفا مبلغ 200,000 هزارتومان را به شماره کارت 6219861069798741 به نام آناهیتا توکلی واریز کنید و سپس اطلاعات واریز را در فرم زیر ثبت نمایید. |
نظرات
احسان
با سلام حداکثر مدت زمان نقطه زنی و بررسی ریز مکالمات چقدر است؟
محمد رضایی
باسلام یک شخصی باسواستفاده ازنام مقدس اهل بیت علیهم السلام سپاه قدس و مدافع حرم اقدام به اخاذی تیغ زنی وکلاه برداری ازچندشهر کرده وبعد ازتنظیم شکایت وطی تمام روال قانونی نتیجه دادگاه کیفری این شده که نتونستن متهم روپیداکنن آیاازطریق ردیابی ونقطه زنی موبایل میشه جای متهم روپیداکرد؟ ممنون میشم اگه سریع جواب بدین
حسام
اگر شخص مجرمی اینترنت موبایلش را بوسیله ی hotspot ، به اشتراک گذاشته باشد و دیگران با گوشی یا وسایل دیگری مثل کامپیوتر و از طریق wifi به اینترنت گوشی آن شخص مجرم متصل شده باشند ، آیا با نقطه زنی میتوان آن گوشیهای دیگر را شناسایی نمود ؟ مثلا IMEI یا شماره تلفن آن گوشیهایی که زمانی به اینترنت گوشی فرد مجرم وصل شده بودند را شناسایی کرد؟
محسن حاجی آبادی
سلام با تشکر از مطالب کاربردی و خوب شما که قطعا مورد استفاده عملی کاربران قرار میگیره
Mohamad sheykhi
در صورتی که یک جرمی محقق شود و شخص مدعی یا کسی که جرم برعلیه اوست، برای اینکه بتواند اثبات نماید که شخص مورد نظر در زمان وقوع جرم حضور داشته است یا نه، میتواند از دادگاه درخواست نقطه زنی سیم کارت را تقاضا نماید. بنابراین نقطه زنی سیم کارت توسط سیستم های مخابراتی مثل خدمات اپراتور همراه صورت می گیرد.این امر نشان دهنده این موضوع است که فرد در زمان وقوع جرم در کدام مکان قرار داشته است. این عمل مکان دقیق شخص را مشخص نمی کند بلکه حوالی آن منطقه که فرد در آنجا حضور داشته مشخص می شود که این کار توسط آنتن های مخابراتی که در آن منطقه وجود دارد، صورت می گیرد. نکته: نقطه زنی سیم کارت در جرایمی که دارای پرونده های خاص و مهم هستند صورت می گیرد و این کار نیازمند حکم دادگاه می باشد. آیا نقطه زنی سیم کارت در گوشی های خاموش یا فاقد سیم کارت امکان پذیر است؟ نقطه زنی سیم کارت در تلفن های همراهی که سیمکارت درون آنها وجود ندارد هم صورت می گیرد و صرف وجود سیم کارت فقط باعث احراز هویت فرد در اپراتورهای همراه می شود. اتصال گوشی همراه با آنتن های مخابراتی انجام میشود که بر اساس آن محدوده تردد مالک تلفن همراه احراز می شود، همچنین این عمل در گوشی های خاموش هم صورت میگیرد، به نحوی که پس از خاموش شدن گوشی، آخرین موقعیتی که گوشی روشن بوده است، شناسایی می شود. آیا نقطه زنی سیم کارت توسط افراد دیگر جرم محسوب می شود؟ درخواست نقطه زنی فقط باید از طریق قانونی و با دستور قاضی دادگاه صورت بگیرد زیرا اگر این عمل توسط افراد دیگر انجام شود، این کار غیر قانونی بوده و شخص ممکن است موجب تعقیب قضایی قرار بگیرد. همانطور که گفته شد، دستور قاضی به نقطه زنی سیم کارت در موارد ضروری داده می شود و فرد نمی تواند در هر شرایطی این درخواست را از دادگاه تقاضا نماید. برای اینکه مشخص شود که پرونده قضایی شخص نیاز به نقطه زنی سیم کارت دارد یا خیر، بهتر است فرد با وکیل هایی که در این زمینه تخصص دارند مشورت کند. آیا امکان نقطه زنی سیم کارت در شبکه های اجتماعی وجود دارد؟ در شبکه های اجتماعی به دلیل اینکه مواردی مثل پاک کردن اکانت یا درست کردن اکانت مجازی غیر واقعی انجام می شود و سرورهای این شبکه ها در خارج از کشور می باشد، در این صورت نمی توان درخواست نقطه زنی را تقاضا نمود و پرونده قابل پیگیری نمیباشد.
علیرضا محمدی
بسیار عالی و قابل تقدیر است که مطالب انتشار یافته در سایت شما قریب به اتفاق مهم و کاربردی است و محل سوال و ابهام است برای بسیاری از افراد ارائه اطلاعات ارزشمند حقوقی آن هم با بیانی شیوا و روان و ساده که برای عموم مردم قابل درک باشد بسیار ارزشمند است ممنونم
فریبرز ذوالفقاری
با سلام نقطه زنی یا ردیابی موبایل و سیم کارت یکی از کارهایی است که در برخی جرایم برای کشف جرم صورت میگیرد. اما این کار حتما باید به دستور مقامات قضایی و با حکم ایشان انجام شود. پس اگر بنابر هر دلیلی قصد دارید با انجام این کار، کشف جرم کنید باید حتما ابتدا درخواست مکتوب خود در همین راستا را به دادگاه یا هر مرجع قضایی دیگری که پرونده قضایی شما در آن جریان دارد تقدیم کنید. موسسه حقوقی وکلای تلفنی در این مقاله به طور کامل تمام نکات مربوط به ردیابی موبایل محکومان مالی را بیان خواهد کرد. البته دریافت مجوز ردیابی موبایل، یک سری مراحل مشخص دارد. پس مواردی که در ادامه بیان خواهیم کرد برای اکثر پرونده های قضایی کاربرد دارند