درخواست نقطه زنی محکومان مالی

درخواست نقطه زنی محکومان مالی

درخواست نقطه زنی محکومان مالی

نقطه زنی یا ردیابی موبایل و سیم کارت یکی از کارهایی است که در برخی جرایم برای کشف جرم صورت می‌گیرد. اما این کار حتما باید به دستور مقامات قضایی و با حکم ایشان انجام شود. پس اگر بنابر هر دلیلی قصد دارید با انجام این کار، کشف جرم کنید باید حتما ابتدا درخواست مکتوب خود در همین راستا را به دادگاه یا هر مرجع قضایی دیگری که پرونده قضایی شما در آن جریان دارد تقدیم کنید. موسسه حقوقی وکلای تلفنی در این مقاله به طور کامل تمام نکات مربوط به ردیابی موبایل محکومان مالی را بیان خواهد کرد. البته دریافت مجوز ردیابی موبایل، یک سری مراحل مشخص دارد. پس مواردی که در ادامه بیان خواهیم کرد برای اکثر پرونده های قضایی کاربرد دارند.

 

هزینه مشاوره حقوقی

منظور از نقطه زنی محکومان چیست؟

نقطه زنی همانطور که گفته شد یکی از راه های کشف جرم است. تصور کنید جرمی بر علیه شما اتفاق افتاده، مثلا از محل کار شما سرقت شده، و شما قصد دارید ثابت کنید که فلان شخص هم در وقوع این جرم مشارکت داشته است. در این زمان می‌توانید از دادگاه این درخواست را داشته باشید تا سیستم های مربوطه مثل اپراتورهای مخابرات، مکان حدودی فرد مذکور در زمان وقوع جرم را مشخص کنند. علاوه بر این نقطه زنی محکومان مالی یک کاربرد دیگر هم دارد آن هم این که پس از صدور حکم نهایی و محکوم شدن شخص، شما برای یافتن مکان تقریبی وی می‌توانید این کار را انجام دهید. به طور مثال اگر از شخصی طلب دارید و در دادگاه هم او محکوم به پرداخت بدهی خود شده اما در حال حاضر متواری است و مکان دقیقی ندارد که بتوانید او را جلب کنید. در چنین مواقعی با انجام این کار می‌توانید مکان حدودی او را بیابید.

آیا برای نقطه زنی سیم کارت نیازی به مجوز است؟

نکته بسیار مهم این که؛ نقطه زنی سیم کارت سارق و محکوم مالی و به طور کلی ردیابی سیم کارت و موبایل دیگران بدون مجوز مقامات قضایی، جرم محسوب می‌شود. هر چند که متصدیان امر و اشخاصی که توان انجام این کار را دارند، هرگز بدون مجوز چنین کاری انجام نمی‌دهند. اما با این حال اگر به دلیل آشنا بودن و ... این کار بدون مجوز مقام قضایی انجام شود، هم شما که متقاضی بوده اید مجرم شناخته خواهید شد و هم اپراتوری که این کار را انجام داده است.

برای درخواست نقطه زنی محکومان مالی به کجا مراجعه کنیم؟

منظور از محکوم مالی شخصی است که در پرونده مالی که در دادگاه یا محاکم قضایی دیگر در حال پیگیری بوده، محکوم علیه شناخته شده است. بنابراین شما از قبل یک پرونده قضایی با این موضوع در یکی از مراجع قضایی مثل دادگاه، دادسرا، شورای حل اختلاف یا ... داشته اید و طرف مقابلتان در این پرونده محکوم شده است. حالا که درخواست نقطه زنی موبایل محکوم علیه را دارید و به دنبال یافتن محل اختفاء او با این روش هستید، باید مجوز را از مقام قضایی صادر کننده حکم بگیرید. بنابراین باید به همان مرجع قضایی صادر کننده حکم مراجعه نمایید و درخواست صدور این مجوز را از مقام قضایی مربوطه داشته باشید.

 

آیا امکان نقطه زنی در شبکه های اجتماعی هم وجود دارد؟

سرور بیشتر شبکه های مجازی مثل اینستاگرام، تلگرام، توییتر و ... خارج از ایران است. از طرفی در شبکه های مجازی امکان ساختن اکانت یا حساب کاربری فیک و غیر واقعی کار بسیار آسانی است. یا حتی در صورت واقعی بودن اکانت نیز فرد به راحتی و در عرض چند دقیقه می‌تواند آن را پاک کند. بنابراین به نظر می‌رسد ردیابی افراد در شبکه های اجتماعی کار غیر ممکنی باشد. حتی در صورت امکان پذیر بودن این کار هم، شیوه صحیحی برای یافتن محکوم علیه نیست. زیرا همانطور که گفته شد ممکن است اکانت خود را پاک کند و همه زحمات شما پوچ شود.

در لایحه درخواست نقطه زنی چه بنویسیم؟

اولین کاری که باید برای نقطه زنی موبایل انجام دهید، تقدیم لایحه به محاکم قضایی است. بنابراین در وهله اول باید لایحه‌ای با این مضمون نگارش کنید. با توجه به این که لایحه یکی از اوراق قضایی محسوب می‌شود، بهتر است مسئولیت نگارش آن را به افراد متخصص بسپارید. وکلا و کارشناسان موسسه حقوقی وکلای تلفنی آماده نگارش لایحه درخواست نقطه زنی برای شما عزیزان هستند. جهت ثبت نگارش این لایحه فقط کافیست با شماره 09212242670 تماس حاصل فرمایید. همچنین می‌توانید از مشاوره حقوقی تلفنی این موسسه نیز جهت دریافت مشاوره حقوقی و ثبت سفارش تنظیم این لایحه، استفاده کنید. در ضمن سوالات حقوقی خود درباره لایحه و نحوه دریافت مجوز نقطه زنی سیم کارت سارق و نقطه زنی سیم کارت خاموش و ... را می‌توانید در قالب مشاوره حقوقی آنلاین و رایگان بپرسید. وکلای موسسه حقوقی وکلای تلفنی به طور دقیق به سوالات شما در این زمینه پاسخ خواهند داد.

 

ارتباط در واتس اپ

میزان خطای نقطه زنی

با نقطه زنی، مکان دقیق فرد مشخص نمی‌شود بلکه شما به طور تقریبی از محل اختفای او مطلع می‌شوید. اما با این حال این کار یعنی ردیابی موبایل و سیم کارت افراد، توسط اپراتورهای مخابرات خطای زیادی ندارد و معمولا شما را به شخص مورد نظر می‌رساند. باز هم میزان دقت این کار به فرکانس سیم کارت و گوشی موبایل بستگی دارد. مثلا اگر فرکانس سیم کارت خوب باشد چه بسا مکان دقیق فرد مشخص شود.

 

 

نگارش لایحه درخواست نقطه زنی
اورژانس وکالت ۲۴ ساعته
مشاوره حقوقی شبانه روزی
مشاوره حقوقی آنلاین
درباره ما 

 


سوالات متداول

نظرات

احسان

با سلام حداکثر مدت زمان نقطه زنی و بررسی ریز مکالمات چقدر است؟


محمد رضایی

باسلام یک شخصی باسواستفاده ازنام مقدس اهل بیت علیهم السلام سپاه قدس و مدافع حرم اقدام به اخاذی تیغ زنی وکلاه برداری ازچندشهر کرده وبعد ازتنظیم شکایت وطی تمام روال قانونی نتیجه دادگاه کیفری این شده که نتونستن متهم روپیداکنن آیاازطریق ردیابی ونقطه زنی موبایل میشه جای متهم روپیداکرد؟ ممنون میشم اگه سریع جواب بدین


حسام

اگر شخص مجرمی اینترنت موبایلش را بوسیله ی hotspot ، به اشتراک گذاشته باشد و دیگران با گوشی یا وسایل دیگری مثل کامپیوتر و از طریق wifi به اینترنت گوشی آن شخص مجرم متصل شده باشند ، آیا با نقطه زنی میتوان آن گوشیهای دیگر را شناسایی نمود ؟ مثلا IMEI یا شماره تلفن آن گوشیهایی که زمانی به اینترنت گوشی فرد مجرم وصل شده بودند را شناسایی کرد؟


محسن حاجی آبادی

سلام با تشکر از مطالب کاربردی و خوب شما که قطعا مورد استفاده عملی کاربران قرار میگیره


Mohamad sheykhi

در صورتی که یک جرمی محقق شود و شخص مدعی یا کسی که جرم برعلیه اوست، برای اینکه بتواند اثبات نماید که شخص مورد نظر در زمان وقوع جرم حضور داشته است یا نه، میتواند از دادگاه درخواست نقطه زنی سیم کارت را تقاضا نماید. بنابراین نقطه زنی سیم کارت توسط سیستم های مخابراتی مثل خدمات اپراتور همراه صورت می گیرد.این امر نشان دهنده این موضوع است که فرد در زمان وقوع جرم در کدام مکان قرار داشته است. این عمل مکان دقیق شخص را مشخص نمی کند بلکه حوالی آن منطقه که فرد در آنجا حضور داشته مشخص می شود که این کار توسط آنتن های مخابراتی که در آن منطقه وجود دارد، صورت می گیرد. نکته: نقطه زنی سیم کارت در جرایمی که دارای پرونده های خاص و مهم هستند صورت می گیرد و این کار نیازمند حکم دادگاه می باشد. آیا نقطه زنی سیم کارت در گوشی های خاموش یا فاقد سیم کارت امکان پذیر است؟ نقطه زنی سیم کارت در تلفن های همراهی که سیمکارت درون آنها وجود ندارد هم صورت می گیرد و صرف وجود سیم کارت فقط باعث احراز هویت فرد در اپراتورهای همراه می شود. اتصال گوشی همراه با آنتن های مخابراتی انجام می‌شود که بر اساس آن محدوده تردد مالک تلفن همراه احراز می شود، همچنین این عمل در گوشی های خاموش هم صورت میگیرد، به نحوی که پس از خاموش شدن گوشی، آخرین موقعیتی که گوشی روشن بوده است، شناسایی می شود. آیا نقطه زنی سیم کارت توسط افراد دیگر جرم محسوب می شود؟ درخواست نقطه زنی فقط باید از طریق قانونی و با دستور قاضی دادگاه صورت بگیرد زیرا اگر این عمل توسط افراد دیگر انجام شود، این کار غیر قانونی بوده و شخص ممکن است موجب تعقیب قضایی قرار بگیرد. همانطور که گفته شد، دستور قاضی به نقطه زنی سیم کارت در موارد ضروری داده می شود و فرد نمی تواند در هر شرایطی این درخواست را از دادگاه تقاضا نماید. برای اینکه مشخص شود که پرونده قضایی شخص نیاز به نقطه زنی سیم کارت دارد یا خیر، بهتر است فرد با وکیل هایی که در این زمینه تخصص دارند مشورت کند. آیا امکان نقطه زنی سیم کارت در شبکه های اجتماعی وجود دارد؟ در شبکه های اجتماعی به دلیل اینکه مواردی مثل پاک کردن اکانت یا درست کردن اکانت مجازی غیر واقعی انجام می شود و سرورهای این شبکه ها در خارج از کشور می باشد، در این صورت نمی توان درخواست نقطه زنی را تقاضا نمود و پرونده قابل پیگیری نمیباشد.


علیرضا محمدی

بسیار عالی و قابل تقدیر است که مطالب انتشار یافته در سایت شما قریب به اتفاق مهم و کاربردی است و محل سوال و ابهام است برای بسیاری از افراد ارائه اطلاعات ارزشمند حقوقی آن هم با بیانی شیوا و روان و ساده که برای عموم مردم قابل درک باشد بسیار ارزشمند است ممنونم


فریبرز ذوالفقاری

با سلام نقطه زنی یا ردیابی موبایل و سیم کارت یکی از کارهایی است که در برخی جرایم برای کشف جرم صورت می‌گیرد. اما این کار حتما باید به دستور مقامات قضایی و با حکم ایشان انجام شود. پس اگر بنابر هر دلیلی قصد دارید با انجام این کار، کشف جرم کنید باید حتما ابتدا درخواست مکتوب خود در همین راستا را به دادگاه یا هر مرجع قضایی دیگری که پرونده قضایی شما در آن جریان دارد تقدیم کنید. موسسه حقوقی وکلای تلفنی در این مقاله به طور کامل تمام نکات مربوط به ردیابی موبایل محکومان مالی را بیان خواهد کرد. البته دریافت مجوز ردیابی موبایل، یک سری مراحل مشخص دارد. پس مواردی که در ادامه بیان خواهیم کرد برای اکثر پرونده های قضایی کاربرد دارند


ثبت دیدگاه شما

فوق تخصصی

جدول مشاوره حقوقی فوق تخصصی

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت (تومان) پرداخت
10دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 150,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
۲۰ دقیقه مشاوره حقوقی تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 250,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
30 دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 280,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
60 دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 350,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
تخصصی

جدول مشاوره حقوقی تخصصی

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت (تومان) پرداخت
۱۰ دقیقه مشاوره حقوقی با وکیل 120,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
۱۵ دقیقه مشاوره حقوقی با وکیل 170,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
۲۰ دقیقه مشاوره حقوقی با وکیل 200,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
۳۰ دقیقه مشاوره حقوقی با وکیل 260,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
۱ ساعت مشاوره حقوقی با وکیل 300,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
مشاوره حقوقی حضوری 1,000,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
مطالعه اوراق پرونده به همراه 5 دقیقه مشاوره حقوقی توسط وکیل 200,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
نگارش نامه ها و درخواست های اداری 500,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
5دقیقه مشاوره حقوقی با وکیل پایه یک دادگستری 80,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
محاسبه فوری دیه توسط وکیل 150,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
محاسبه فوری مهریه به نرخ روز 200,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت

© 2021. وکلای تلفنی . تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ می باشد.