حکم زنای گروهی چیست؟

حکم زنای گروهی چیست؟

حکم زنای گروهی چیست؟

حکم زنای گروهی چیست؟ تعریف حقوقی زنا چیست؟ مجازات زنای گروهی چه می باشد؟ آیا برای حل و فصل پرونده مرتبط به زنای گروهی بایستی با وکیل زنا مشورت داشت؟ کدام مرجع برای رسیدگی به جرم زنای گروهی صالح است؟ یکی از اعمالی که ارتکاب آن نه تنها توسط قانونگذار جرم انگاری شده بلکه از جانب شارع مقدس نیز ممنوع می باشد، جرم زنای گروهی است. علیرغم این موضوع، قانونگذار قوانین و مقررات اندکی را پیرامون جرم زنای گروهی وضع کرده است. همین مسئله باعث شده تا سوالات گوناگونی در ذهن شهروندان به وجود بیاید و جهت دریافت مشاوره حقوقی زنا اقدام کنند. از جمله مهم ترین سوالاتی که در ذهن این افراد وجود دارد می توان به مواردی که در ابتدای مقاله ذکر گردید، اشاره نماییم. در نتیجه در یکی دیگر از مجموعه مقالات موسسه حقوقی وکلای تلفنی تصمیم گرفته ایم ضمن پاسخ دادن به سوالات مذکور به صورت تخصصی به این سوال پاسخ دهیم که حکم زنای گروهی چیست؟

 

 

هزینه مشاوره حقوقی

منظور از زنا چیست؟

پیش از پرداختن به حکم زنای گروهی بایستی به تعریف حقوقی زنا بپردازیم. در واقع برقراری رابطه جنسی در حقوق ایران تنها زمانی قانونی است که تحت لوای ازدواج انجام گیرد. در همین راستا اگر افرادی که رابطه زوجیت با یکدیگر نداشته باشند، اقدام به برقراری رابطه جنسی کامل کنند، مرتکب جرم زنا شده اند. همچنین بایستی بگوییم منظور از رابطه جنسی کامل این است که دخول به صورت کامل انجام گیرد؛ یعنی آلت تناسلی مرد به واژن یا مقعد زن داخل گردد.

در همین راستا نیز ماده 221 قانون مجازات اسلامی گفته است: «زنا عبارت است از جماع مرد و زنی که علقه زوجیت بین آنها نبوده و از موارد وطی به شبهه نیز نباشد». به علاوه تبصره یک آن بیان می کند: «جماع با دخول اندام تناسلی مرد به اندازه ختنه گاه در قُبُل یا دُبُر زن محقق می شود». در همین راستا شما می توانید جهت مشورت با وکیل زنا از طریق مشاوره حقوقی آنلاین و رایگان با ما در ارتباط باشید.

 

 

مجازات زنا

 

 

مجازات زنای گروهی چیست؟

اکنون نوبت آن فرا رسیده که به سراغ حکم زنای گروهی برویم. در همین ابتدا باید به این نکته اشاره داشته باشیم که در قانون صراحتاً جرمی تحت عنوان «جرم زنای گروهی» وجود ندارد. با این حال هنگامی که سخن از مجازات زنای گروهی به میان می آید بایستی تمامی انواع زنا را در نظر داشته باشیم. با این تفاوت که آنها به صورت گروهی انجام می گیرند و در قانون تنها حالت فردی این جرایم متصور گردیده است. به عنوان مثال بند «ت» ماده 224 قانون مجازات اسلامی، زنای به عنف یا اکراه از سوی زانی را موجب اعدام زانی می داند. حال اگر این جرم به صورت گروهی انجام گیرد، بسته به شرایط پرونده، قاضی دادگاه حکم مقتضی صادر خواهد نمود.

در نتیجه شاید بتوان اینگونه گفت که مجازات زنای گروهی با توجه به مواد 221 قانون مجازات اسلامی تا 232 این قانون تعیین خواهد شد. با این حال ابهامات فراوانی پیرامون حکم زنای گروهی وجود دارد که بهتر است از طریق مشاوره حقوقی این ابهامات را برطرف نمایید.

 

وکیل کیفری خوب برای پرونده زنای گروهی

اکنون که با حکم زنای گروهی آشنا شدیم، بایستی با اهمیت مشاوره با بهترین وکیل زنا پیرامون پرونده جرم زنای گروهی نیز آشنا شویم. در واقع همانطور که گفته شد، قانونگذار اگرچه مواد گوناگونی را پیرامون جرم زنا وضع کرده با این حال به جرم زنای گروهی توجه ویژه ای نداشته است. در نتیجه، این موضوع، ابهامات زیادی را برای شهروندان به وجود می آورد که برای یافتن پاسخ این باهامات باید به وکیل زنا مراجعه نمود.

 

 

 

مشاوره حقوقی زنا 
مشاوره حقوقی اجرای احکام دادگستری 
مشاوره حقوقی کیفری 
درباره ما 

 

 

به علاوه جرم زنای گروهی از آن دسته از جرایمی است که کوچک ترین اشتباه در حل و فصل آن می تواند آبروی چندین ساله یک نفر را از بین ببرد. در نتیجه مشاوره با وکیل زنا پیرامون حل و فصل جرم زنای گروهی از اهمیت فوق العاده ای برخوردار است. در همین راستا شما می توانید جهت دریافت مشاوره حقوقی تلفنی از برترین وکلای ایران با شماره 09212242670 و یا 02147625900 تماس حاصل نمایید.

 

مرجع رسیدگی به جرم زنای گروهی

یکی از رایج ترین سوالاتی که متقاضیان مشاوره حقوقی زنا از متخصصین ما می پرسند این است که کدام مرجع برای صدور حکم زنای گروهی صالح می باشد؟ در پاسخ به این سوال بایستی بگوییم، با توجه به جرم بودن عمل زنای گروهی، دادگاه های کیفری صلاحیت رسیدگی به این جرم را خواهند داشت. همچنین بسته به اینکه جرم زنای گروهی دارای چه مجازاتی است، دادگاه کیفری 1 یا دادگاه کیفری 2 برای صدور حکم زنای گروهی صالح می باشد. به عبارت دیگر به صورت کلی دادگاه کیفری 2 صلاحیت رسیدگی به تمامی جرایم را دارد، مگر در مواردی که بر اساس قانون صلاحیت رسیدگی به آنها بر عهده دادگاه کیفری 1 گذاشته شده باشد. از جمله این جرایم می توان به جرایم مستوجب مجازات سلب حیات اشاره نمود.

 

 

 

وکیل زنای گروهی

 

 

مشاوره حقوقی تلفنی جرم زنای گروهی

همانطور که ذکر گردید پیرامون حکم زنای گروهی ابهامات زیادی وجود دارد. پس نبایستی مشورت با وکیل زنا فراموش گردد. با این حال همواره پیدا کردن بهترین وکیل زنا کار بسیار سختی خواهد بود. به طوری که بسیاری از افراد از انجام مشاوره صرف نظر می کنند. در همین راستا ما در موسسه حقوقی وکلای تلفنی امکان مشاوره حقوقی تلفنی را برای شما فراهم کرده ایم. لازم به ذکر است که خدمات حقوقی وکلای تلفنی به صورت شبانه روزی و در تمامی ایام هفته حتی تعطیلات رسمی ارائه می گردد.

 

 

 

 


سوالات متداول

نظرات

دانیال جمشیدی پور

احکام مربوط به زنا و رابطه نامشروع شامل شلاق، اعدام، سنگسار و تبعید خواهد بود. قاعدتا وابسته به شرایط و میزان عمل مجرمانه حکم رابطه نامشروع متغیر خواهد بود. شایان ذکر هست که حکم رابطه نامشروع می‌تواند از شلاق به جزای نقدی تغییر کند به شرطی که یک‌سری از شرایط نظیر رضایت شاکی و یا همکاری موثر در روند پرونده را مهیا کنید.


بهنام رحمانی فرد

با سلام با توجه به جرم بودن عمل زنای گروهی، دادگاه های کیفری صلاحیت رسیدگی به این جرم را خواهند داشت. همچنین بسته به اینکه جرم زنای گروهی دارای چه مجازاتی است، دادگاه کیفری 1 یا دادگاه کیفری 2 برای صدور حکم زنای گروهی صالح می باشد. به عبارت دیگر به صورت کلی دادگاه کیفری 2 صلاحیت رسیدگی به تمامی جرایم را دارد، مگر در مواردی که بر اساس قانون صلاحیت رسیدگی به آنها بر عهده دادگاه کیفری 1 گذاشته شده باشد. از جمله این جرایم می توان به جرایم مستوجب مجازات سلب حیات اشاره نمود.


Paria

با سلام اگر دو زن با یک پسر نابالغ اقدام به انجام زنای محصنه گروهی کنند، چه مجازاتی برای آنها صادر خواهد شد؟ سلام. مجازات آنها با توجه به ماده 228 قانون مجازات اسلامی فقط 100 ضربه شلاق خواهد بود.


مجید شیخی

با سلام مجازات زنا بسته به اینکه زنای انجام شده از چه نوعی باشد، متفاوت است. به صورت کلی در صورت اثبات زنا، مجازات سنگسار در انتظار فرد زانیه (زن زناکار) خواهد بود. اگرچه گفته میشود این مجازات در سال های اخیر تاحدی تعدیل شده است، شمول زنا در دسته ی گناهان کبیره، موجب مجازات شدیدی برای طرفین است.


محمد بیات

با سلام در صورتی که مردی در گوشی همسرش پیام هایی که نشان دهنده زنای همسرش با مرد دیگری ببیند و تصاویر و چت ها مسلما این موضوع را نشان دهد آیا در دادگاه چت و عکس قابل استناد است و اگر مکالمات آنهارا ضبط کند جرم است ؟


امین چراغی شیخ آباد

سلام و عرض ادب حکم رابطه نامشروع همیشه از چالشی ترین مباحث حقوقی است؛ چرا که قانون رسما این عمل را مجرمانه و منافی با عفت معرفی می‌کند؛ اما حدود مشخصی برای آن قائل نمی‌شود؛ از طرفی به دلیل پیچیدگی های رفتار انسانی و موقعیت های گوناگون گاهی آنچنان موارد جدید و عجیبی به وجود می‌آید که برای تعیین مجازات رابطه نامشروع، پرونده نیازمند مدت زمان زیادی برای بررسی از جانب مقامات ذیصلاح است تا وضعیت و نتیجه نهایی مشخص شود.


علیرضا محمدی

ضمن عرض ادب و احترام از بابت مطلب مفید و جالبی که منتشر کردید ممنونم علاوه بر مقالات مفید در سایت موسسه شما نمونه لوایح و دادخواست هایی جهت آشنایی و بحث و تبادل نظر متخصصین این حوزه وجود دارد که از نکات قوت فعالیت وکیل تلفنی است موفق باشید


سیده زهرا موسوی

جرم زنا در دسته جرایم حدی و جرم روابط نامشروع در دسته جرایم تعزیری قرار می‌گیرد زنا از جمله روابط نامشروع است، اما هر رابطه نامشروعی زنا نیست.‌ به بیان ساده تر، در تحقق جرم زنا، برقراری رابطه جنسی بین زن و مرد نامحرم به حدی که در قانون مشخص شده است، شرط اصلی است در جرم رابطه نامشروع لزوما رابطه جنسی برقرار نمی‌شود و یا میزان رابطه به اندازه‌ای نیست که عنوان زنا بر آن محقق شود. در واقع انجام هرگونه عملی که با عفت عمومی جامعه در تعارض باشد، رابطه‌ی نامشروع می‌باشد. در صورتیکه پسر و دختری به عنوان رابطه دوستی با هم در ارتباط باشند و میان آن‌ها با ارسال پیام حرف‌های مبتذل و مستهجن رد و بدل شود، رابطه نامشروع تلقی می‌گردد ، رابطه‌ی نامشروع به معنای رابطه جنسی نیست و ارتباط میان دو نفر نیز ممکن است رابطه‌ی نامشروع تلقی گردد زنا به معنای دخول آلت مرد تا ختنه‌گاه در اندام تناسلی زن یا دبر اوست که کاملا با رابطه نامشروع متفاوت است و اثبات ان نیاز به شرایطی است که قانون گذار معین کرده است


تحول

البته در جرم زنا طبق ماده ۱۱۴ قانون مجازات اسلامی، هرگاه متهم قبل از اثبات جرم، توبه کند و ندامت و اصلاح او برای قاضی محرز شود، مجازات نمی‌شود. همچنین اگر این جرم با اقرار ثابت شود، در صورت توبه مرتکب حتی پس از اثبات جرم، دادگاه می‌تواند عفو مجرم را توسط رئیس قوه قضائیه از مقام رهبری درخواست نماید. قابل ذکر است که در این جرم، هرگاه جرم به عنف، اکراه و یا با اغفال بزه‌دیده انجام گیرد، مرتکب در صورت توبه و سقوط مجازات به شرح مندرج در این ماده به حبس یا شلاق تعزیری درجه شش یا هر دو آن‌ها محکوم می‌شود.


محمد نوربخش

بر اساس ماده ۶۳۷ قانون مجازات اسلامی، «اگر زن و مردی بدون عقد و ازدواج مرتکب روابط نامشروع یا عمل منافی عفت غیر از زنا از قبیل تقبیل به معنای بوسیدن یا مضاجعه به معنای با هم خوابیدن و هم ‌بستر شدن بدون دخول شوند، به مجازاتی تا ۹۹ ضربه شلاق محکوم خواهند شد و در صورتی که عمل با عنف و اکراه باشد، یعنی رابطه نا مشروع به زور و با اعمال خشونت از سوی یکی از طرفین انجام شده باشد فقط اکراه کننده مجازات خواهد شد.» رابطه نا مشروع با زنا متفاوت است. در ‌واقع زنا یک جرم حدی است و در آن زن و مرد نامحرم با یکدیگر از مهبل یا مقعد نزدیکی دارند، اما روابط از نوع نامشروع شامل روابط فیزیکی مانند بوسه، بغل، دست دادن، هم آغوش شدن و مواردی نظیر اینهاست که به رابطه جنسی منجر نشود. همچنین رفتارهایی مانند دوستی دختر و پسر نامحرم با‌هم، ارتباط تلفنی، اینترنتی یا مجازی زن و مرد نامحرم، قرار ملاقات‌های نامتعارف و خارج از عرف جامعه در کافی شاپ، پارک و سایر مکان‌ها و اعمالی شبیه اینها می‌تواند در زمره روابط از نوع نامشروع قرار بگیرند. در واقع هر گونه روابط متعارض و مخالف با عرف که از سوی زن و مرد نامحرم سر ‌بزند، در صورت اثبات می‌تواند در دایره روابط نامشروع قرار بگیرند.


ریحانه جباری

اگر دو زن با یک پسر نابالغ اقدام به انجام زنای محصنه گروهی کنند، چه مجازاتی برای آنها صادر خواهد شد؟ مجازات آنها با توجه به ماده 228 قانون مجازات اسلامی فقط 100 ضربه شلاق خواهد بود.


محمد صادق تیغ نورد

با سلام و احترام، زنا، یکی از جرائم مستوجب حد می باشد؛ یعنی از جمله جرایمی بوده که قانون گذار با توجه به قواعد شرعی آن را جرم انگاری کرده و مجازات آن نیز از کتاب آسمانی و منابع فقهی گرفته است. جرم زنا، زمانی واقع می شود که زن و مردی که با یکدیگر علقه زوجیت نداشته و نامحرم بوده، اقدام به برقراری رابطه جنسی نموده؛ طوری که آلت تناسلی مرد، تا ختنه گاه داخل در مقعد یا آلت تناسلی زن گردد. جرم زنا، دارای انواع مختلفی، از جمله، زنای به عنف، زنای با محارم، زنای محصنه و زنای غیر محصنه است و هر کدام از این انواع زنا، حکم مجازات جداگانه ای دارند. اما، می توان گفت، روش اثبات همه آن ها، یکسان می باشد. باید دانست که در قانون ما نص صریحی برای زنای گروهی اتخاذ نشده و برای هریک از طرفین همان میزان مقرر در ماده 228 قانون مجازات اسلامی در نظر گرفته می شود.


آزاده

حکم رابطه نامشروع همیشه از چالشی ترین مباحث حقوقی است؛ چرا که قانون رسما این عمل را مجرمانه و منافی با عفت معرفی می‌کند؛ اما حدود مشخصی برای آن قائل نمی‌شود؛ از طرفی به دلیل پیچیدگی های رفتار انسانی و موقعیت های گوناگون گاهی آنچنان موارد جدید و عجیبی به وجود می‌آید که برای تعیین مجازات رابطه نامشروع، پرونده نیازمند مدت زمان زیادی برای بررسی از جانب مقامات ذیصلاح است تا وضعیت و نتیجه نهایی مشخص شود.


محمد مومني

اگر یکی از طرفین زنا (چه زن و چه مرد) متأهل باشد، به آن زنای محصنه گفته می‌شود. مجازات زنای محصنه سنگسار است، یعنی فرد زناکار تا زمانی که زنده است با سنگ کشته می‌شود . در مجموع، مجازات زنای گروهی بسته به اینکه زنای محصنه باشد یا غیرمحصنه و همچنین اینکه با رضایت طرفین انجام شده باشد یا به زور، متفاوت است و در موارد متعددی مجازات آن سنگسار یا اعدام است.


راضیه دهقان

سلام وقت بخیر طبق ماده ۲۲۱قانون مجازات اسلامی در واقع زنا از جماع زن و مردی که هیچ عقد و زوجیتی بین انها نبوده و از موارد وطی به شبه هم نباشد زنا صورت گرفته اگر یکی از طرفین نابالغ باشد مجازات نمیشود و به اقدامات تامینی و تربیتی قانون محکوم میشود


M.j sheykhi

در همین راستا نیز ماده 221 قانون مجازات اسلامی گفته است: «زنا عبارت است از جماع مرد و زنی که علقه زوجیت بین آنها نبوده و از موارد وطی به شبهه نیز نباشد». به علاوه تبصره یک آن بیان می کند: «جماع با دخول اندام تناسلی مرد به اندازه ختنه گاه در قُبُل یا دُبُر زن محقق می شود».


امین

پیرامون حکم زنای گروهی ابهامات زیادی وجود دارد. پس نبایستی مشورت با وکیل زنا فراموش گردد. با این حال همواره پیدا کردن بهترین وکیل زنا کار بسیار سختی خواهد بود. به طوری که بسیاری از افراد از انجام مشاوره صرف نظر می کنند. در همین راستا ما در موسسه حقوقی وکلای تلفنی امکان مشاوره حقوقی تلفنی را برای شما فراهم کرده ایم. لازم به ذکر است که خدمات حقوقی وکلای تلفنی به صورت شبانه روزی و در تمامی ایام هفته حتی تعطیلات رسمی ارائه می گردد


قاسم رفعتی

احکام مربوط به زنا و رابطه نامشروع شامل شلاق، اعدام، سنگسار و تبعید خواهد بود. قاعدتا وابسته به شرایط و میزان عمل مجرمانه حکم رابطه نامشروع متغیر خواهد بود. شایان ذکر هست که حکم رابطه نامشروع می‌تواند از شلاق به جزای نقدی تغییر کند به شرطی که یک‌سری از شرایط نظیر رضایت شاکی و یا همکاری موثر در روند پرونده را مهیا کنید.


رحمنی

۱- جرم زنا در دسته جرایم حدی و جرم روابط نامشروع در دسته جرایم تعزیری قرار می‌گیرد. ۲- بدیهی است زنا از جمله روابط نامشروع است، اما هر رابطه نامشروعی زنا نیست.‌ به بیان ساده تر، در تحقق جرم زنا، برقراری رابطه جنسی بین زن و مرد نامحرم به حدی که در قانون مشخص شده است، شرط اصلی است؛ ولی در جرم رابطه نامشروع لزوما رابطه جنسی برقرار نمی‌شود و یا میزان رابطه به اندازه‌ای نیست که عنوان زنا بر آن محقق شود. در واقع انجام هرگونه عملی که با عفت عمومی جامعه در تعارض باشد، رابطه‌ی نامشروع می‌باشد. مثلا در صورتیکه پسر و دختری با هم دوست باشند و میان آن‌ها با ارسال پیامک، حرف‌های مبتذل و مستهجن رد و بدل شود، رابطه نامشروع تلقی می‌گردد. یعنی رابطه‌ی نامشروع به معنای رابطه جنسی نیست و معاشرت میان دو نفر نیز ممکن است رابطه‌ی نامشروع باشد. اما زنا به معنای دخول آلت مرد تا ختنه‌گاه در اندام تناسلی زن یا دبر اوست که کاملا با رابطه نامشروع متفاوت است.


فاطمه علی زاده

با سلام احتراما انواع جرم زنا طبق قانون مجازات زنابا محارم نسبی زنایمحصنه یا محصن زنایغیر محصنه زنابه عنف و اجبار می باشد اگر زن یا مردی با داشتن شرایط احصان، مرتکب جرم زنا شوند، به رجم یا سنگسار محکوم می شوند. این مجازات در ماده ۲۲۵ قانون مجازات اسلامی بدین شکل مطرح شده است: ” حد زنا برای زانی محصن و زانیه محصنه رجم است. در صورت عدم امکان اجرای رجم با پیشنهاد دادگاه صادرکننده حکم قطعی و موافقت رئیس قوه ی قضاییه چنان چه جرم با بینه ثابت شده باشد، موجب اعدام زانی محصن و زانیه محصنه است و در غیر این صورت موجب صد ضربه شلاق برای هر یک می باشد


ثبت دیدگاه شما

فرم درخواست مشاوره حقوقی

مطالب مرتبط

شکایت از طلافروشی

طلا و جواهرات همواره به عنوان یکی از ارزشمندترین دارایی های مادی و نمادی از پس ا

مطالبه دیه تصادف به کمک وکیل

در دنیای پرشتاب امروز، تصادفات رانندگی به یکی از شایع ترین حوادث در سطح جامعه تب

امر آمر قانونی در قانون مجازات اسلامی

نظام حقوقی هر کشور بر مبنای اصول و قواعدی استوار است که حقوق و تکالیف شهروندان،

فوق تخصصی

جدول مشاوره حقوقی فوق تخصصی

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت (تومان) پرداخت
10دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 200,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
20 دقیقه مشاوره حقوقی تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 300,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
30 دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 350,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
60 دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 380,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
تخصصی

جدول مشاوره حقوقی تخصصی

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت (تومان) پرداخت
۱۰ دقیقه مشاوره حقوقی با کارموز وکالت 150,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
پاسخ به سوال حقوقی کمتر از 5 دقیقه 80,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
۲۰ دقیقه مشاوره با کارشناسان حقوقی 200,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
۳۰ دقیقه مشاوره حقوقی با کارموزان وکالت 260,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
۱ ساعت مشاوره حقوقی با وکیل 300,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
مشاوره حقوقی حضوری 1,000,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
مطالعه اوراق پرونده به همراه 5 دقیقه مشاوره حقوقی توسط وکیل 350,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
نگارش نامه ها و درخواست های اداری 500,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
ارزیابی وکیل پرونده حقوقی 1,000,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
محاسبه فوری دیه توسط وکیل 250,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
محاسبه فوری مهریه به نرخ روز 200,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت

© 2021. وکلای تلفنی . تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ می باشد.