شرایط ثبت ازدواج از راه دور چیست؟

شرایط ثبت ازدواج از راه دور چیست؟

شرایط ثبت ازدواج از راه دور چیست؟

شرایط ثبت ازدواج از راه دور شامل چه مواردی می باشد؟ تعریف دقیق ازدواج غیر حضوری چیست؟ آیا ازدواج غیر حضوری شرعی و قانونی است؟ شرایط لازم برای ازدواج از راه دور چیست؟ ازدواج از راه دور چه آثار مالی و غیر مالی دارد؟ با پیشرفت تکنولوژی در دنیای مدرن این روزها بسیاری از افراد با این وجود کیلومترها فاصله تصمیم می گیرند که مراسم ازدواج خود را به صورت غیر حضوری برگزار کنند. همین باعث شده که پرسش های گوناگون حقوقی در حوزه شرایط ثبت ازدواج از راه دور برای افراد مختلف در جامعه پیش بیاید. به همین خاطر در آغاز این مقاله به رایج ترین سوالاتی که افراد از متخصصین موسسه حقوقی وکلای تلفنی میپرسند، اشاره داشتیم. پس با یکی دیگر از مجموعه مقالات ما همراه باشید تا به صورت کامل و تفصیلی با شرایط ثبت ازدواج از راه دور آشنا شویم.

 

 

هزینه مشاوره حقوقی

منظور از ازدواج غیر حضوری چیست؟

در اولین گام قبل از بررسی شرایط ثبت ازدواج از راه دور نیاز است تا با تعریف ازدواج غیر حضوری آشنایی پیدا کنید. منظور از ازدواج غیر حضوری که بسیاری آن را با نام ازدواج از راه دور نیز می شناسند، جاری کردن عقد نکاح در شرایطی است که دو طرف از نظر فیزیکی در کنار هم قرار نگرفته اند. یعنی یکی از طرفین عقد در مراسم نکاح حضور فیزیکی ندارد و به صورت مجازی در مراسم حاضر است. شما می توانید جهت کسب اطلاع از شرایط حقوقی ازدواج غیر حضوری از طریق مشاوره حقوقی آنلاین و رایگان با ما در ارتباط باشید. لازم به ذکر است که خدمات حقوقی وکلای تلفنی به صورت شبانه روزی و در تمامی ایام هفته حتی تعطیلات رسمی ارائه می گردد.

 

آیا ازدواج غیر حضوری و از راه دور شرعی و قانونی است؟

یکی دیگر از پرسش هایی که متقاضیان آشنایی با شرایط ثبت ازدواج از راه دور از ما می پرسند این است که آیا ازدواج غیر حضوری شرعی و قانونی است یا خیر؟ در پاسخ به این سوال باید بگوییم از آنجا که قانونگذار تعریفی از ازدواج از راه دور ارائه نداده است. همچنین نص صریحی در مورد باطل و صحیح بودن آن وجود ندارد و فقهای معاصر نیز مخالفتی در باب این ازدواج نکرده اند. پس می توان آن را شرعی و قانونی دانست. شما می توانید جهت کسب اطلاعات بیشتر در مورد شرایط ثبت ازدواج از راه دور از طریق مشاوره حقوقی با وکلای مجموعه ما در ارتباط باشید.

 

 

مشاوره حقوقی ازدواج

 

شرایط لازم برای ازدواج غیر حضوری

یکی از مهمترین نکات در حین بررسی شرایط ثبت ازدواج از راه دور اشاره به شرایط لازم برای ازدواج غیر حضوری می باشد. درست است که در برخی موارد ازدواج غیر حضوری تفاوت هایی با ازدواج حضوری دارد. ولی نیاز است تا در این نوع از ازدواج برخی از شرایط اجرا شود تا به صحت عقد نکاح خدشه ای وارد نگردد.

  • طرفین باید دارای قصد باطنی از ازدواج و زندگی زناشویی باشند.
  • آنان باید اهلیت داشته و بالغ و عاقل باشند.
  • رضایت زوج و زوجه برای منعقد کردن عقد نکاح اهمیت زیادی دارد.
  • نیاز است تا موضوع و هدف عقد برای هر دو طرف روشن و مبرهن باشد.

شما می توانید جهت دریافت مشاوره حقوقی تلفنی از برترین وکلای ایران با شماره 09212242670 و یا 02147625900 تماس حاصل نمایید.

 

 

مشاوره حقوقی ازدواج سفید
مشاوره حقوقی ازدواج 
مشاوره حقوقی خانواده 
درباره ما 

 

شرایط ثبت ازدواج از راه دور

اکنون نوبت آن فرا رسیده تا به پرسش آغازین مقاله یعنی شرایط ثبت ازدواج از راه دور شامل چه مواردی می باشد؟ پاسخی کامل و جامع بدهیم. اصلی ترین مرحله در برای صحت عقد نکاح این است که طرفین از طریق ایجاب و قبول رضایت خود مبنی بر انجام عقد را اعلام کنند. در این شرایط عدم حضور یکی از طرفین لطمه ای به صحیح بودن عقد وارد نمی کند. یعنی اگر برای مثال زوجه در کشوری دیگر باشد و از طریق تماس تلفنی قبول خود را اعلام کند، ایرادی ندارد. ولی بعد از انجام عقد نیاز است تا طرفی که در کشوری دیگر حضور دارد به دفتر کنسولی ایران مراجعه کند. در واقع با این اقدام این فرد به شخصی در ایران وکالت می دهد تا اقدامات لازم برای ثبت نکاح غیر حضوری را انجام دهد. جهت دریافت خدمات مشاوره حقوقی ثبت ازدواج از راه دور می توانید از طریق مشاوره حقوقی تلفنی با متخصصان حقوقی موسسه حقوقی وکلای تلفنی در ارتباط باشید.

 

 

ازدواج از راه دور

 

آثار مالی و غیر مالی ازدواج از راه دور

همانطور که ذکر شد مسائل مرتبط با شرایط ثبت ازدواج از راه دور از جمله جدیدترین مباحث حقوقی در دنیای مدرن می باشد. در نتیجه آشنایی با آثار مالی و غیر مالی ازدواج غیر حضوری می تواند برای شما بسیار کمک کننده باشد. به همین جهت در ادامه به این موارد می پردازیم. آثار مالی مربوط به ازدواج غیر حضوری هیچ تفاوتی با نمونه های دیگر ازدواج ندارد. در ازدواج از راه دور نیز زوجه از حق و حقوقی همانند دریافت مهریه، نفقه و اجرت المثل برخوردار است. همچنین دو طرف بعد از مرگ همانند سایر وابستگان از ترکه متوفی ارث خواهند برد. علاوه بر ارث، زوجه حق دریافت حقوق مستمری پس از مرگ همسر خود را نیز دارد. همچنین در صورت طلاق نیز زوجه می تواند خواهان حق تنصیف دارایی مشترک بشود.

تمامی آثار غیر مالی ازدواج در ازدواج از راه دور نیز قابلیت اجرا دارد که در ادامه به آن اشاره می کنیم:

  • تمکین.
  • حق حبس زوجه.
  • اختیار تعیین منزل
  • حسن معاشرت.
  • و...

 

 


سوالات متداول

نظرات

دانیال جمشیدی پور

باسلام یکیاز راه های انجام عقد غیر حضوری بودن آن است که باید دارای تمام شرایط یک عقد عادی را داشته باشد تا بتوان آن عقد صحیح واقع شود


فاطمه عمادی

باسلام،، برای صحت و واجد اثر بودن عقد نیاز است که به ثبت در دفاتر ازدواج و طلاق برسد و شخصی که غایب بوده به طریقی به کسی اعلام وکالت بدهد تا ترتیبات لازمه را جهت ثبت ازدواج غیر حضوری انجام بدهد.ماده 1062 قانون مدنی عقد نکاح را زمانی صحیح می داند که زوجین با ایجاب و قبولی که صریحا دلالت بر انعقاد عقد نکاح دارد آن را جاری کنند نص صریح این ماده صرف قصد و نیت باطنی متعاملین عقد را برای جاری شدن عقد کافی می داند مطابق این نص، عدم حضور هر یک از طرفین عقد در مجلس عقد قاعدتا نباید به صحت عقد لطمه ای وارد سازد به بیان دیگر ماهیت این نوع ازدواج صحیح بوده و آثار حقوقی عقد که برخورداری زوجه از حقوق مالی و غیر مالی است بر آن بار می شود.


فاطمه عمادی

باسلام،، طبق قانون برای دختران ۹ سالگی و برای پسران ۱۵ سالگی به عنوان سن حضانت در نظر گرفته شده مادر در نگهداری طفل اعم از دختر یا پسر تا سن هفت سالگی بر پدر اولویت دارد زیرا در این سن کودک وابسته به مادر است ولی بعد از هفت سالگی به دلیل شرایط رشد و مسائل اجتماعی اولویت با پدر است و در صورت حدوث اختلاف در حضانت طفل بعد از ۷ سالگی ممکن است به تشخیص دادگاه حضانت فرزند به مادر داده شود و یا بالعکس در سن قبل از هفت سالگی حضانت با پدر باشد. در صورتی که حضانت با یکی از والدین است طرف دیگر حق ندارد طرف مقابل را از ملاقات فرزند خود منع کند.


وحید قلی پور عباسی

ازدواج غیر حضوری، عقد نکاحی است که در آن، به دلیل غیبت یکی از زن و مرد، طرفین، در هنگام گفتن الفاظ صیغه نکاح، در یک مجلس، حاضر نبوده و با استفاده از ابزارهای ارتباطی، نظیر تلفن و اینترنت، عقد ازدواج را منعقد می کنند. در صورت خواندن عقد به صورت غیر حضوری، چنانچه تمام شرایط صحت نکاح وجود داشته باشد، ازدواج انجام گرفته، صحیح بوده و تمام آثار مالی(من جمله، مهریه و نفقه) و غیر مالی(من جمله، تمکین) که مربوط به عقد نکاح بوده را به دنبال خواهد داشت. از نظر صحت یا بطلان ازدواج غیر حضوری، باید گفت، قانون گذار، هیچ شرطی، بابت حضور زن و مرد، در یک مجلس، به عنوان شرط صحت نکاح مقرر نکرده و منعی نیز در قانون، برای ازدواج از این نوع، موجود نمی باشد. لذا، حکم ازدواج غیر حضوری در حقوق، صحت می باشد. با این وجود، با توجه به اینکه ثبت نکاح، در دفاتر اسناد رسمی، نیازمند امضای اسناد، توسط زن و شوهر یا وکیل قانونی آنها بوده، با عدم حضور یکی از زوجین و وکیل آنها، امکان ثبت ازدواج، به هیچ وجه، وجود نخواهد داشت. لذا، پیشنهاد می شود که در صورت تمایل برای انعقاد ازدواج غیر حضوری، طرفی که در کشور، حاضر نمی باشد، با حضور در دفتر کنسولی ایران در شهر خود، به یک شخص حاضر در ایران، برای انعقاد عقد نکاح، وکالت رسمی بدهد.


امین چراغی شیخ آباد

سلام و عرض ادب ازدواج، اعم از دائم و موقت، همچون سایر قراردادها، دارای آثاری در رابطه میان زن وشوهر می باشد. این آثار، بعضا مالی بوده و بعضا، غیر مالی می باشند. در این بخش، به این سوال، پاسخ داده که آثار مالی ازدواج غیر حضوری چیست و در بخش بعد، آثار غیر مالی این نوع از نکاح را بررسی خواهیم کرد. پیش از آنکه به این سوال پاسخ دهیم که در صورت خواندن عقد به صورت غیر حضوری، آثار مالی ازدواج چه خواهد بود، لازم است به این نکته اشاره شود، که در ازدواج غیر حضوری، در صورت عدم اعطای وکالت در عقد نکاح، از سوی طرف غایب، برای انعقاد و ثبت ازدواج، از آنجا که این نکاح، بدون وکالت طرف غایب، ثبت نمی گردد، لذا، برخورداری از آثار آن، برای هر یک از طرفین، منوط به اثبات ازدواج در دادگاه، گرفتن حکم ثبت آن و سپس، ثبت ازدواج، در یکی از دفاتر ازدواج می باشد. مهریه مهریه ، مهم ترین حق مالی است که در اثر عقد نکاح، من جمله ازدواج غیر حضوری، برای زن ایجاد می شود. در ازدواج غیر حضوری به صورت دائم، چنانچه مهریه، تعیین نشده و قبل از نزدیکی، طلاق میان طرفین واقع شود، زن، مستحق مهرالمتعه بوده و اگر طلاق، بعد از نزدیکی و رابطه جنسی باشد، به زن، مهرالمثل، تعلق خواهد گرفت. اگر ازدواج غیر حضوری، به صورت موقت(صیغه) منعقد شود، مهریه لزوما باید در عقد تعیین شود؛ چرا که در غیر این صورت، عقد باطل می باشد. نفقه با انعقاد ازدواج غیر حضوری، مرد، ملزم می گردد که هزینه و مخارج زندگی زن، که به آن، نفقه گفته می شود را بپردازد. همچنین، چنانچه بعد از انعقاد این نوع از نکاح و آغاز زندگی مشترک زوجین، فرزند یا فرزندانی متولد شوند، نفقه آنها در درجه اول، بر عهده پدر و در صورت فوت پدر یا ناتوانی مالی او، در مراحل بعد، به ترتیب، بر عهده جد پدری، مادر و در نهایت، اجداد مادری، جدات مادری و جدات پدری(مشترکا) خواهد بود. اجرت المثل در صورتی که خواندن عقد به صورت غیر حضوری انجام گرفته و پس از آن، زن و مرد، زندگی مشترک خود را آغاز نمایند، مزد کارهایی که زن در منزل مشترک انجام داده، تحت عنوان اجرت المثل ایام زوجیت، بر عهده شوهر می باشد. البته، در حالت اختلاف زوجین و مطرح شدن اختلاف در دادگاه، مرجع قضایی، در صورتی، حکم بر پرداخت اجرت المثل صادر می کند که ثابت شود که آن کارها، عرفا دارای اجرت بوده، زن، آن کارها را به دستور یا خواست زوج انجام داده و همچنین، قصد تبرع(یعنی قصد انجام مجانی آن کارها را ) نداشته است. شرط تنصیف اموال در صورتی که پس از انعقاد عقد ازدواج، به صورت غیر حضوری، سند نکاح تنظیم شده و شرط تنصیف اموال به امضای شوهر یا وکیل وی برسد، چنانچه بعد از مدتی طلاق میان زوجین واقع شده و این طلاق، به درخواست زن یا ناشی از عدم انجام تکالیف زناشویی توسط وی نباشد، با درخواست زوجه، زوج، موظف است تا یک دوم اموال کسب شده بعد از ازدواج خود را به زوجه انتقال دهد.


رحمنی

منظور از این ازدواج جاری کردن عقد نکاحی است که طرفین آن که زوج و زوجه هستند از ایجاد آن قصد و رضایت باطنی داشته و تنها قرار است عقد را بدون حضور یکدیگر برقرار کنند و به وسیله یکی از ابزارهای ارتباطی از قبیل تلفن، اینترنت آن را منعقد کنند.


محمدعلی

امکان دریافت مشاوره در تایمهای کوتاه با قیمت مناسب برای بعضی اوقات که یک پرسش کوتاه و یک پاسخ پختصر نیاز است جز امکانات خوبیه که شما درنظر گرفتید ممنونم


مجید شیخی

با سلام جاری کردن عقد نکاح در شرایطی است که دو طرف از نظر فیزیکی در کنار هم قرار نگرفته اند. یعنی یکی از طرفین عقد در مراسم نکاح حضور فیزیکی ندارد و به صورت مجازی در مراسم حاضر است. موفق باشید


مهران رمضان پناه

سلام؛ از نظر صحت یا بطلان ازدواج غیر حضوری، باید گفت، قانون گذار، هیچ شرطی، بابت حضور زن و مرد، در یک مجلس، به عنوان شرط صحت نکاح مقرر نکرده و منعی نیز در قانون، برای ازدواج از این نوع، موجود نمی باشد. لذا، حکم ازدواج غیر حضوری در حقوق، صحت می باشد.


وحید فراست

ازدواج از راه دور از جمله نکاح هایی است که باید حتما قراردادها و شروط ضمن عقد در آن رعایت گردد


ف م

این نوع ازدواج را قانون گذار تعریف نکرده و راجع به باطل بودن آن هم نص صریحی ندارد اما این ازدواج به چه معنی است؟ منظور از این ازدواج جاری کردن عقد نکاحی است که طرفین آن که زوج و زوجه هستند از ایجاد آن قصد و رضایت باطنی داشته و تنها قرار است عقد را بدون حضور یکدیگر برقرار کنند و به وسیله یکی از ابزارهای ارتباطی از قبیل تلفن، اینترنت آن را منعقد کنند.


آزاده

با پیدایش و گسترش تکنولوژی، از نوع قدیمی تر آن، از جمله تلفن تا نوع نسبتا جدید آن، یعنی اینترنت، و بعدها، شبکه های اجتماعی، مانند تلگرام، زندگی انسان ها در ابعاد مختلف، با تغییرات گسترده ای مواجه شده و در زمینه های مختلفی، دچار تحول شده است. یکی از این تحولات، شکل و روش انعقاد عقد و قرارداد می باشد؛ با این توضیح که در گذشته، برای انعقاد عقود و قرادادها، طرفین، در یک مجلس حاضر شده و پس از توافق بر روی موارد و شروط عقد، با گفتن ایجاب و قبول، قرارداد را منعقد می کردند. اما، با گذشت زمان و پیشرفت تکنولوژی، روش ها و اشکال جدیدی از انعقاد قرارداد پدیدار شده که دیگر، منعقد کردن عقد، نیازمند حضور فیزیکی طرفین در یک مکان واحد نمی باشد. به عنوان مثال، متقاضی خرید بلیط هواپیما، با تماس تلفنی با آژانس مسافرتی، اقدام به خرید بلیط و پرداخت وجه آن نموده، بی آنکه حتی یک مرتبه به آژانس مراجعه کند. از دیگر مثال های این روش انعقاد قرارداد، می توان به انعقاد عقد از طریق اینترنت و با استفاده از امضای الکترونیک افراد اشاره نمود که به دلیل عدم امکان جعل این نوع از امضا، از امنیت بالایی نیز برخوردار می باشد.


محمد نوربخش

ازدواج غیر حضوری، عقد نکاحی است که در آن، به دلیل غیبت یکی از زن و مرد، طرفین، در هنگام گفتن الفاظ صیغه نکاح، در یک مجلس، حاضر نبوده و با استفاده از ابزارهای ارتباطی، نظیر تلفن و اینترنت، عقد ازدواج را منعقد می کنند. در صورت خواندن عقد به صورت غیر حضوری، چنانچه تمام شرایط صحت نکاح وجود داشته باشد، ازدواج انجام گرفته، صحیح بوده و تمام آثار مالی(من جمله، مهریه و نفقه) و غیر مالی(من جمله، تمکین) که مربوط به عقد نکاح بوده را به دنبال خواهد داشت. حکم ازدواج غیر حضوری در شرع چه‌میباشد؟ در پاسخ به این سوال که حکم خواندن عقد به صورت غیر حضوری، در شرع اسلام چیست، باید گفت، از آنجا که در زمان صدر اسلام، وسایل ارتباط جمعی، نظیر تلفن و اینترنت وجود نداشته، لذا، در منابعی مانند قرآن و احادیث، حکمی در این رابطه وجود ندارد. در نتیجه برای تعیین حکم ازدواج غیر حضوری در شرع، باید به نظر فقها و مراجع تقلید اشاره نمود. با مراجعه به نظر این اشخاص، نکته ای که معلوم می گردد، این مساله بوده که جز در نظر آیت الله مکارم شیرازی، در نظر بقیه مراجع، خواندن عقد به صورت غیر حضوری، اشکال شرعی نداشته و مشروط بر آنکه شرایط صحت عقد نکاح، از سوی طرفین رعایت شده، و در هنگام انعقاد عقد، صداى يكديگر را شنیده و بين ایجاب و قبول آنها، فاصله زمانی طولانى نباشد، حکم عقد ازدواج، صحت خواهد بود.


محمد صادق تیغ نورد

با سلام و احترام، همان طور که می دانیم ، از سوی شرع و قانون همواره جوانان به ازدواج تشویق شده‌اند اما برخی مواقع موانعی بر سر راه آنان وجود دارد که موجب می شود جوانان دیرتر به ازدواج اقدام کنند. یکی از این موانع دور بودن طرفین از یکدیگر است که برای حل این مشکل ازدواج غیر حضوری برای آنان پیشنهاد می شود. با پیشرفت علم و تکنولوژی و ساخت لوازم ارتباطی همچون تلفن و اینترنت ابعاد مختلف زندگی انسان ها دچار تغییرات زیادی شد. یکی از مسائلی که تغییرات زیادی در آن به وجود آمد نحوه خوانده شدن نکاح بین زوجین است. در گذشته هنگام عقد قرارداد و یا نکاح باید هر دو طرف در مکان معینی حاضر می شدند و حضور فیزیکی آن ها الزامی بود؛ در غیر این صورت قرارداد و عقدی صورت نمی گرفت اما اکنون شرایط متفاوت شده است. به زبان ساده باید گفت که ازدواج غیر حضوری، عقد نکاحی است که در آن، به دلیل غیبت یکی از زن و مرد، طرفین، در هنگام گفتن الفاظ صیغه نکاح، در یک مجلس حاضر نبوده و با استفاده از ابزارهای ارتباطی، نظیر تلفن و اینترنت، عقد ازدواج را منعقد می کنند. در صورت خواندن عقد به صورت غیر حضوری، چنانچه تمام شرایط صحت نکاح وجود داشته باشد، ازدواج انجام گرفته، صحیح بوده و تمام آثار مالی(من جمله، مهریه و نفقه) و غیر مالی(من جمله، تمکین) که مربوط به عقد نکاح بوده را به دنبال خواهد داشت.


کوکبی

ازدواج غیر حضوری، عقد نکاحی است که در آن، به دلیل غیبت یکی از زن و مرد، طرفین، در هنگام گفتن الفاظ صیغه نکاح، در یک مجلس، حاضر نبوده و با استفاده از ابزارهای ارتباطی، نظیر تلفن و اینترنت، عقد ازدواج را منعقد می کنند. در صورت خواندن عقد به صورت غیر حضوری، چنانچه تمام شرایط صحت نکاح وجود داشته باشد، ازدواج انجام گرفته، صحیح بوده و تمام آثار مالی(من جمله، مهریه و نفقه) و غیر مالی(من جمله، تمکین) که مربوط به عقد نکاح بوده را به دنبال خواهد داشت.


کوکبی

ازدواج غیر حضوری، عقد نکاحی است که در آن، به دلیل غیبت یکی از زن و مرد، طرفین، در هنگام گفتن الفاظ صیغه نکاح، در یک مجلس، حاضر نبوده و با استفاده از ابزارهای ارتباطی، نظیر تلفن و اینترنت، عقد ازدواج را منعقد می کنند. در صورت خواندن عقد به صورت غیر حضوری، چنانچه تمام شرایط صحت نکاح وجود داشته باشد، ازدواج انجام گرفته، صحیح بوده و تمام آثار مالی(من جمله، مهریه و نفقه) و غیر مالی(من جمله، تمکین) که مربوط به عقد نکاح بوده را به دنبال خواهد داشت.


راضیه دهقان

سلام وقت بخیر ازدواج از راه دور بصورت غیرحضوری میباشد زوج و زوجه باید اهلیت داشته باشند و عاقل بالغ باشند طرفین به هم متعهد باشند


M.j sheykhi

شرايط صحت عقد نكاح عبارت است از: طرفین باید دارای قصد باطنی از ازدواج و زندگی زناشویی باشند. آنان باید اهلیت داشته و بالغ و عاقل باشند. رضایت زوج و زوجه برای منعقد کردن عقد نکاح اهمیت زیادی دارد. نیاز است تا موضوع و هدف عقد برای هر دو طرف روشن و مبرهن باشد.


قجری

در هر طلاقی مثل طلاق توافقی، مراحل طلاق از طرف مرد یا طلاق از طرف زن، بر طبق ماده ۲۹ قانون حمایت خانواده، قاضی دادگاه خانواده مکلف است نسبت به مهریه، اجرت المثل، نفقه و حضانت فرزندان، ملاقات و نفقه آن ها تعیین تکلیف کند. در مراحل درخواست طلاق از طرف مرد، دادگاه مکلف است که به هر یک زوجین ابلاغ فرستاده و با درج مهلت از آن ها بخواهد که داور معرفی کنند. امروزه داوری در پرونده های طلاق به امری تشریفاتی تبدیل شده است زیرا در اکثر و غالب موارد داوری در رفع اختلاف زوجین کارگشا نیست. مضافا بر این که نظریه داوران برای دادگاه اهمیت چندانی ندارد. درست داوری این است که یک نفر مرد متاهل از خانواده مرد و یک نفر از خانواده زن به جهت کوشش برای سازش زوجین تلاش کنند و در ادامه نظر خود به دادگاه را اعلام کنند که متاسفانه در عمل این اتفاق کم است.


قاسم رفعتی

افرادی که در خارج از کشور هستند، برای ثبت ازدواج غیر حضوری، می‌توانند با مراجعه به سفارتخانه ایران در کشور مورد نظر، به هر فردی که تمایل داشتند، وکالت بدهند. در این صورت، شخصی که به او وکالت رسمی داده شده است، با در اختیار داشتن وکالت نامه رسمی از موکل، با حضور در دفترخانه به همراه یکی از زوجین که حاضر است، برای ثبت رسمی عقد نکاح اقدامات لازم را انجام می‌دهد.


بهنام رحمانی فرد

با سلام 0 logo صفحه اصلی شرایط ثبت ازدواج از راه دور چیست؟ شرایط ثبت ازدواج از راه دور چیست؟ شرایط ثبت ازدواج از راه دور چیست؟ شرایط ثبت ازدواج از راه دور چیست؟ ۳آبان ۱۴۰۲ Fereshteh Ghasemi خانواده شرایط ثبت ازدواج از راه دور شامل چه مواردی می باشد؟ تعریف دقیق ازدواج غیر حضوری چیست؟ آیا ازدواج غیر حضوری شرعی و قانونی است؟ شرایط لازم برای ازدواج از راه دور چیست؟ ازدواج از راه دور چه آثار مالی و غیر مالی دارد؟ با پیشرفت تکنولوژی در دنیای مدرن این روزها بسیاری از افراد با این وجود کیلومترها فاصله تصمیم می گیرند که مراسم ازدواج خود را به صورت غیر حضوری برگزار کنند. همین باعث شده که پرسش های گوناگون حقوقی در حوزه شرایط ثبت ازدواج از راه دور برای افراد مختلف در جامعه پیش بیاید. به همین خاطر در آغاز این مقاله به رایج ترین سوالاتی که افراد از متخصصین موسسه حقوقی وکلای تلفنی میپرسند، اشاره داشتیم. پس با یکی دیگر از مجموعه مقالات ما همراه باشید تا به صورت کامل و تفصیلی با شرایط ثبت ازدواج از راه دور آشنا شویم. هزینه مشاوره حقوقی منظور از ازدواج غیر حضوری چیست؟ در اولین گام قبل از بررسی شرایط ثبت ازدواج از راه دور نیاز است تا با تعریف ازدواج غیر حضوری آشنایی پیدا کنید. منظور از ازدواج غیر حضوری که بسیاری آن را با نام ازدواج از راه دور نیز می شناسند، جاری کردن عقد نکاح در شرایطی است که دو طرف از نظر فیزیکی در کنار هم قرار نگرفته اند. یعنی یکی از طرفین عقد در مراسم نکاح حضور فیزیکی ندارد و به صورت مجازی در مراسم حاضر است. شما می توانید جهت کسب اطلاع از شرایط حقوقی ازدواج غیر حضوری از طریق مشاوره حقوقی آنلاین و رایگان با ما در ارتباط باشید. لازم به ذکر است که خدمات حقوقی وکلای تلفنی به صورت شبانه روزی و در تمامی ایام هفته حتی تعطیلات رسمی ارائه می گردد. آیا ازدواج غیر حضوری و از راه دور شرعی و قانونی است؟ یکی دیگر از پرسش هایی که متقاضیان آشنایی با شرایط ثبت ازدواج از راه دور از ما می پرسند این است که آیا ازدواج غیر حضوری شرعی و قانونی است یا خیر؟ در پاسخ به این سوال باید بگوییم از آنجا که قانونگذار تعریفی از ازدواج از راه دور ارائه نداده است. همچنین نص صریحی در مورد باطل و صحیح بودن آن وجود ندارد و فقهای معاصر نیز مخالفتی در باب این ازدواج نکرده اند. پس می توان آن را شرعی و قانونی دانست. شما می توانید جهت کسب اطلاعات بیشتر در مورد شرایط ثبت ازدواج از راه دور از طریق مشاوره حقوقی با وکلای مجموعه ما در ارتباط باشید. مشاوره حقوقی ازدواج شرایط لازم برای ازدواج غیر حضوری یکی از مهمترین نکات در حین بررسی شرایط ثبت ازدواج از راه دور اشاره به شرایط لازم برای ازدواج غیر حضوری می باشد. درست است که در برخی موارد ازدواج غیر حضوری تفاوت هایی با ازدواج حضوری دارد. ولی نیاز است تا در این نوع از ازدواج برخی از شرایط اجرا شود تا به صحت عقد نکاح خدشه ای وارد نگردد. طرفین باید دارای قصد باطنی از ازدواج و زندگی زناشویی باشند. آنان باید اهلیت داشته و بالغ و عاقل باشند. رضایت زوج و زوجه برای منعقد کردن عقد نکاح اهمیت زیادی دارد. نیاز است تا موضوع و هدف عقد برای هر دو طرف روشن و مبرهن باشد.


محمد مومنی

در دهه اخیر رشد سریع اینترنت بر بسیاری از جنبه های زندگی بشر از جمله روش های ارتباطی آن ها تاثیر گذاشته است. یکی از مظاهر این تاثیر در گرایش جوانان به ازدواج از طریق اینترنت، در سال های اخیر، مشاهده می شود..


ثبت دیدگاه شما

فوق تخصصی

جدول مشاوره حقوقی فوق تخصصی

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت (تومان) پرداخت
10دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 200,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
20 دقیقه مشاوره حقوقی تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 300,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
30 دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 350,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
60 دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 380,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
تخصصی

جدول مشاوره حقوقی تخصصی

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت (تومان) پرداخت
۱۰ دقیقه مشاوره حقوقی با کارموز وکالت 150,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
پاسخ به سوال حقوقی کمتر از 5 دقیقه 80,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
۲۰ دقیقه مشاوره با کارشناسان حقوقی 200,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
۳۰ دقیقه مشاوره حقوقی با کارموزان وکالت 260,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
۱ ساعت مشاوره حقوقی با وکیل 300,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
مشاوره حقوقی حضوری 1,000,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
مطالعه اوراق پرونده به همراه 5 دقیقه مشاوره حقوقی توسط وکیل 350,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
نگارش نامه ها و درخواست های اداری 500,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
ارزیابی وکیل پرونده حقوقی 1,000,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
محاسبه فوری دیه توسط وکیل 250,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
محاسبه فوری مهریه به نرخ روز 200,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت

© 2021. وکلای تلفنی . تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ می باشد.