نمونه اظهارنامه استرداد سفته ضمانت

نمونه اظهارنامه استرداد سفته ضمانت

نمونه اظهارنامه استرداد سفته ضمانت

اظهارنامه استرداد سفته ضمانت چیست؟ تعریف حقوقی سفته چه می باشد؟ چه نکاتی را بایستی هنگام تنظیم سفته ضمانت رعایت نمود؟ مراحل استرداد سفته ضمانت کدامند؟ آیا کمک گرفتن از وکیل سفته برای تنظیم اظهارنامه استرداد سفته ضمانت ضروری است؟ امروزه استفاده از سفته ضمانت، کارکردهای گسترده ای در روابط حقوقی بین افراد دارد. همین مسئله باعث شده که همه روزه متقاضیان زیادی در راستای دریافت مشاوره حقوقی سفته ضمانت با متخصصین موسسه حقوقی وکلای تلفنی در ارتباط باشند. این افراد، سوالات گوناگونی را از مشاورین ما می پرسند که به مهم ترین آنها در ابتدای مقاله اشاره کردیم. در واقع با توجه به اهمیتی که اظهارنامه استرداد سفته ضمانت و تنظیم اصولی آن دارد، تصمیم گرفته ایم در یکی دیگر از مجموعه مقالات موسسه حقوقی وکلای تلفنی به صورت کامل و تفصیلی به سوالات فوق الذکر پاسخ دهیم. پس تا آخر این مقاله همراه ما باشید.

 

 

هزینه مشاوره حقوقی

تعریف سفته از زبان وکیل

قبل از اینکه به سراغ اظهارنامه استرداد سفته ضمانت برویم بایستی با تعریف سفته آشنا شویم. البته شاید در ابتدا تعریف کردن سفته، کاری بیهوده به نظر برسد. چرا که همه ما به خوبی با آن آشنا هستیم یا حداقل یک بار نام سفته را شنیده ایم. با این حال کمتر کسی را می توان یافت که به تعریف حقوقی سفته مسلط باشد. در همین راستا وکلا بر اساس قانون، سفته را یکی از اسناد تجاری می دانند که در آن صادر کننده سفته در قبال دارنده، متعهد به پرداخت مبلغ درج شده در سفته در تاریخ مشخص یا عندالمطالبه می شود. در همین راستا قانونگذار در ماده 307 قانون تجارت، فته طلب یا سفته را اینگونه تعریف کرده است: «فته طلب سندی است که به موجب آن امضاکننده تعهد می کند مبلغی در موعد معین یا عندالمطالبه در وجه حامل یا شخص معین و یا به‌حواله‌کرد آن شخص کارسازی نماید».

همچنین بایستی بگوییم برای تنظیم سفته ضمانت، نکات و ریزه کاری های گوناگونی وجود دارد که شما می توانید برای پرسیدن سوالات خود پیرامون این موضوع از طریق مشاوره حقوقی انلاین و رایگان با ما در ارتباط باشید. لازم به ذکر است که خدمات حقوقی وکلای تلفنی به صورت شبانه روزی و در تمامی ایام هفته حتی تعطیلات رسمی ارائه می گردد.

 

 

مشاوره حقوقی سفته

 

نکات حقوقی مهم در سفته ضمانت

گام بعدی که پیش از بررسی اظهارنامه استرداد سفته ضمانت بایستی برداشته شود، آشنایی با نکات حقوقی مهم در سفته ضمانت می باشد. در واقع سفته ها با اهداف گوناگونی صادر می شوند که یکی از آنها ضمانت حسن انجام کار خواهد بود. این سفته به سفته ضمانت معروف است.

برای تنظیم سفته ضمانت بایستی نکات گوناگونی را در نظر داشته باشید که عبارتند از:

  • به هیچ عنوان تاریخ وصول سفته را ذکر نکنید. اگرچه برای صدور سفته به صورت عادی، ذکر تاریخ الزامی است، با این حال برای سفته ضمانت نبایستی تاریخ ذکر گردد. زیرا عنوان این سفته نشان می دهد که برای ضمانت حسن انجام کار صادر شده است.
  • مشخصات هویتی و نام گیرنده سفته باید به صورت کامل مشخص گردد. همچنین می توان سفته ضمانت را در وجه حامل نیز صادر نمود.
  • به هیچ عنوان سفته را به صورت سفید امضا به کارفرما ندهید و حتماً علت صدور آن را بیان کنید.
  • رسید و ته برگ سفته الزاما بایستی نزد شما نگهداری شود.
  • سعی کنید از سفته کپی بگیرید تا در هنگام اختلافات حقوقی بتوانید آن را به دادگاه ارائه دهید.
  • اگر قراردادی بین شما و گیرنده وجود دارد بهتر است وجود سفته در آن ذکر گردد.

شما می توانید جهت دریافت مشاوره حقوقی تلفنی از برترین وکلای ایران با شماره 09212242670 و یا 02147625900 تماس حاصل نمایید.

 

 

مشاوره حقوقی اعسار از پرداخت وجه چک
وکیل چک 
مشاوره حقوقی چک و سفته
درباره ما 

 

برای استرداد سفته ضمانت چه باید کرد؟

اکنون نوبت آن رسیده که به سراغ مراحل استرداد سفته ضمانت برویم. در واقع سفته ضمانت به منظور ضمانت حسن انجام کار صادر می گردد. در نتیجه وقتی صادر کننده آن تعهدات خود را به نحو احسن انجام داده، کارفرما موظف است آن را به صادر کننده برگرداند. حالا اگر این کار را انجام نداد، صادر کننده سفته بایستی در ابتدا اقدام به تنظیم اظهارنامه عودت سفته ضمانت کند. در این مرحله اگر باز هم کارفرما یا دارنده سفته آن را به صادر کننده پس نداد، وی می تواند با مراجعه به یکی از دفاتر خدمات الکترونیک قضایی، یک دادخواست استرداد سفته ضمانت تنظیم نماید تا در دادگاه با توجه به مدارک و اسناد موجود حکم مقتضی صادر شود. ما در موسسه حقوقی وکلای تلفنی امکان نگارش انلاین اظهارنامه و دادخواست را برای شما عزیزان فراهم کرده ایم. شما می توانید برای کسب اطلاع پیرامون هزینه نگارش اظهارنامه یا سایر موارد از طریق مشاوره حقوقی با ما در ارتباط باشید.

 

مدارک لازم برای اظهارنامه استرداد سفته ضمانت

در قسمت های قبلی به نکات مهم در مورد تنظیم سفته ضمانت پرداختیم و اشاره کردیم که برخی از موارد بهتر است نزد صادر کننده نگهداری شوند. این موارد هنگام تنظیم اظهارنامه استرداد سفته ضمانت به کار خواهند آمد. در نتیجه مدارک لازم برای انجام این کار عبارتند از:

  • مدارک هویتی صادر کننده.
  • رسید سفته و ته برگ آن.
  • کپی سفته که توسط گیرنده امضا شده باشد.
  • قرارداد در صورت وجود.

 

 

مشاوره خقوقی سفته ضمانت

 

نمونه اظهارنامه استرداد سفته ضمانت

در این مقاله با اهمیت تنظیم اصولی اظهارنامه استرداد سفته ضمانت آشنا شدیم. همچنین در این مسیر نکات گوناگونی را به شما گوشزد کردیم. در نتیجه اکنون به دنبال دانلود اظهارنامه استرداد سفته ضمانت هستید. البته ما این کار را پیشنهاد نمی کنیم. زیرا شرایط صدور هر کدام از سفته های ضمانت متفاوت است. پس باید این کار را به یک وکیل سفته بسپارید. ما در موسسه حقوقی وکلای تلفنی امکان نگارش اظهارنامه استرداد سفته ضمانت را فراهم کرده ایم. تنها کافیست از طریق مشاوره حقوقی تلفنی با ما در ارتباط باشید.

 

 


سوالات متداول

نظرات

محسن گلی نیا

سلام. من یک فقره سفته با مبلغ ۵۰ میلیون تومان برای انعقاد قرارداد به کارگاه محل کار خود بدو ورود به همراه کپی شناسنامه و مدرک تحصیلی بردم اما کارفرما با بهانه ی اتمام برگه ی قرارداد .انعقاد ان را به بعد موکول کرد . و من از هنان روز شروع به کار کردم. هر بار بهانه ای جهت بستن قرارداد به میان اورد و هربار که خولستار پس دادن سفته ام شدم به بهانه ای خودداری کرد. من نه ته برگ سفته را دراختیار دارم و نه سفته به نام کارفرما صادر شده است. سفید بدون تاریخ تنها با درج مبلغ و امضای اینجانب دراختیار کارفرماست. و بعد از بروز اختلافی که موضوع ان استیفای قرارداد بیمه وسنوات و... بوده ایشان اقدام به تهدید به اجرا گذاشتن سفته ی من نموده است. لطفا راهنمایی بفرمایید چگونه حق خود را استیفا نموده و سفته ام را پس بگیرم. تاکیید میکنم نه قردادی دارم نه کپی از سفته و نه ته برگ سفته را(کارفرما زیرکانه فرصت انجام این کارها را به من نداد و هربار به بیراهه کشاند ). اکنون از چه طریقی استیفای حق و استرداد سفته از کارفرما کنم.


ثبت دیدگاه شما

فوق تخصصی

جدول مشاوره حقوقی فوق تخصصی

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت (تومان) پرداخت
10دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 150,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
۲۰ دقیقه مشاوره حقوقی تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 250,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
30 دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 280,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
60 دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 350,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
تخصصی

جدول مشاوره حقوقی تخصصی

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت (تومان) پرداخت
۱۰ دقیقه مشاوره حقوقی با وکیل 120,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
۱۵ دقیقه مشاوره حقوقی با وکیل 170,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
۲۰ دقیقه مشاوره حقوقی با وکیل 200,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
۳۰ دقیقه مشاوره حقوقی با وکیل 260,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
۱ ساعت مشاوره حقوقی با وکیل 300,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
مشاوره حقوقی حضوری 1,000,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
مطالعه اوراق پرونده به همراه 5 دقیقه مشاوره حقوقی توسط وکیل 200,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
نگارش نامه ها و درخواست های اداری 500,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
5دقیقه مشاوره حقوقی با وکیل پایه یک دادگستری 80,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
محاسبه فوری دیه توسط وکیل 150,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
محاسبه فوری مهریه به نرخ روز 200,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت

© 2021. وکلای تلفنی . تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ می باشد.