نمونه درخواست کیفری برای تخفیف مجازات جرم انتقال مال غیر

نمونه درخواست کیفری برای تخفیف مجازات جرم انتقال مال غیر

نمونه درخواست کیفری برای تخفیف مجازات جرم انتقال مال غیر

بسمه تعالی

ریاست محترم دادسرای اجرای احکام کیفری شهرستان چمستان

با عرض سلام و ادب، احتراما در خصوص پرونده به کلاسه ........ نظر به اینکه برابر دادنامه شماره ........... شعبه اول دادگاه تجدیدنظر استان، کلیه احکام اصداری علیه موکل تجمیع گردیده و برابر این دادنامه موکل به تحمل هفت سال حبس تعزیری و پرداخت جزای نقدی به مبلغ هشت میلیارد و چهارصد و سی میلیون تومان محکوم گردیده است و از آنجایی که موکل جهت اجرای حکم حبس هم اکنون در زندان شهرستان نور جهت تحمل حبس محبوس میباشد و از آنجایی که یکی از شکات پرونده به کلاسه ...........بنام آقای ....... فرزند .... طی لایحه شماره ........ مراتب رضایت قطعی و منجز را در مورخه ... به این اجرای احکام ارسال نموده است به جواز حاصله از ماده ۴٨٣ قانون آیین دادرسی کیفری تقاضای تخفیف یا تبدیل مجازات را دارم.

 

 

هزینه مشاوره حقوقی

 

خدمات موسسه حقوقی وکلای تلفنی شامل مشاوره حقوقی (به صورت مشاوره حقوقی تلفنی، مشاوره حقوقی حضوری، مشاوره حقوقی انلاین و رایگان )، نگارش اوراق قضایی اعم از (دادخواست، شکوائیه، اظهارنامه و ...)، تنظیم قرارداد، انعقاد قرارداد وکالتی و ... می باشد. جهت دریافت هر یک از خدمات فوق در هر ساعت از شبانه روز حتی در ایام تعطیل با شماره 09212242670 و یا 02147625900 تماس بگیرید. 

 

 

خدمات نگارش اوراق قضایی
مشاوره حقوقی انتقال مال غیر 
مشاوره حقوقی کیفری 
درباره ما 

 


سوالات متداول

نظرات

دانیال جمشیدی پور

سلام؛ مطابق ماده ۴۸۳ قانون آیین دادرسی کیفری؛ هرگاه شاکی یا مدعی خصوصی در جرایم غیرقابل گذشت ، پس از قطعی شدن حکم از شکایت خود صرف فنظر کند ، محکوم علیه می تواند از دادگاه صادرکننده حکم قطعی ، درخواست کند در میزان مجازات تجدید نظر شود .


Paria

با سلام لایحه درخواست تخفیف مجازات بعد از صدور حکم قطعی را می توان در جرایم غیر قابل گذشتی که شاکی رضایت داده، ثبت کرد. ارائه این لایحه در مرحله اجرای احکام یا تجدیدنظر نیز ممکن می باشد و نحوه نوشتن آن با کمک نمونه تقاضاهای این امر با کمک وکیل و با ذکر مواردی چون جهات تخفیف، شماره دادنامه و سایر موارد لازم می باشد.


محمدی علی

نگارش متون حقوقی ریزه کاری هایی دارد که قطعا نگارش آنها توسط فرد متخصص و مجربی که تجربه بالایی در زمینه آن پرونده داشته باشد درصد احتمال موفقیت و نتیجه بخش بود آنرا بالا میبرد از خدمات مفیدی که با قیمت منصفانه در اختیار مردم قرار داده اید ممنونم


امین چراغی شیخ آباد

سلام و عرض ادب در انتقال مال غیر که در حکم کلاهبرداری است منعی در تخفیف مجازات به کمتر از یک سال حبس یا تبدیل حبس به جزای نقدی وجود ندارد. در جرائم غیر قابل گذشت اگر بعد از قطعی شدن رای شاکی اعلام رضایت کند متهم یا وکیل او می‌تواند درخواست تخفیف در مجازات را از طریق اجرای احکام به دادگاه صادر کننده رای قطعی که می‌تواند دادگاه بدوی یا تجدید نظر باشد ارسال کند و دادگاه متناسب با شرایط مجازات را به شکل تبدیل به جزای نقدی یا تعلیق تخفیف می‌دهد.


زینب کاظمی

وکیل تلفنی اولین موسسه با ارائه مشاوره بیست و چهار ساعته


مهران رمضان پناه

سلام؛ مطابق ماده ۴۸۳ قانون آیین دادرسی کیفری؛ هرگاه شاکی یا مدعی خصوصی در جرایم غیرقابل گذشت ، پس از قطعی شدن حکم از شکایت خود صرف فنظر کند ، محکوم علیه می تواند از دادگاه صادرکننده حکم قطعی ، درخواست کند در میزان مجازات تجدید نظر شود .


مجید شیخی

با سلام و احترام ب نظره بنده انتقال مال غیر در کنار جرایم کلاهبرداری، سرقت، جعل و غیره یکی از مهمترین جرائم علیه اموال و مالکیت اشخاص میباشد. چنانچه فردی مال غیر را بدون اطلاع و اجازه او منتقل نماید مرتکب جرم انتقال مال غیر گردیده است. با تشکر


محمد مومني

در قانون مجازات اسلامی، دادگاه می‌تواند در صورت وجود جهات تخفیف، مجازات را در حدود قانون تخفیف دهد یا به مجازات مناسب‌تری تبدیل کند. اما این امکان فقط در مورد جرایم تعزیری قابل اعمال است و در حدود الهی، قصاص نفس یا عضو، یا پرداخت دیه امکان‌پذیر نیست


راضیه دهقان

سلام وقت بخیر چنانچه فردی مالی را بدون اجازه مالک اصلی به فروش برساند فروش مال غیر محسوب میشود فروش مال غیر جنبه کیفری دارد


زینب محمدی

سلام در انتقال مال غیر که در حکم کلاهبرداری است منعی در تخفیف مجازات به کمتر از یک سال حبس یا تبدیل حبس به جزای نقدی وجود ندارد. در جرائم غیر قابل گذشت اگر بعد از قطعی شدن رای شاکی اعلام رضایت کند متهم یا وکیل او می‌تواند درخواست تخفیف در مجازات را از طریق اجرای احکام به دادگاه صادر کننده رای قطعی که می‌تواند دادگاه بدوی یا تجدید نظر باشد ارسال کند و دادگاه متناسب با شرایط مجازات را به شکل تبدیل به جزای نقدی یا تعلیق تخفیف می‌دهد.


قاسم رفعتی

انتقال مال غیر در حکم کلاهبرداری است و منعی در تخفیف مجازات به کمتر از یک سال حبس یا تبدیل حبس به جزای نقدی وجود ندارد.


تبسم

لازم به ذکر است مرجع رسیدگی به این درخواست نیز بر اساس ماده فوق، دادگاه صادر کننده حکم قطعی است.[۶] ماده 483آدک ، بیانگر اختیاری بودن اعطای تخفیف به محکوم علیه یا تبدیل مجازات وی از سوی دادگاه در فرض تشخیص اقتضاء است.رسیدگی به درخواست محکوم علیه در این حالت باید به صورت فوق‌العاده انجام شود.


بهنام رحمانی فرد

برای جرم شناخته شدن یک رفتار می بایست ارکان قانونی ،مادی و معنوی موجود باشد و چنانچه متهم در رفتار ارتکاب خویش سوء نیت نداشته باشد نمی‌توان گفت که مرتکب جرم امر گردیده است ،بنابراین تا حدودی می‌توان گفت که رفتار ارتکابی بدون سوء نیت خطا کیفری ی‌باشد که قضات می‌توانند رفتار ارتکابی را مشمول تخفیف مجازات بدانند


محمد صادق تیغ نورد

با سلام و احترام؛ همانطور که می دانیم جرم دارای دو بعد یا جنبه است : جنبه خصوصی و جنبه عمومی . یعنی این که اگر جرمی دارای جنبه عمومی است پس به جامعه نیز آسیب زده است و از وقوع این جرم جامعه نیز تحت تاثیر قرار گرفته است ولی جنبه خصوصی جرم یعنی فقط شاکی یا متضرر آسیب وارد شده است و جرم با شکایت او آغاز می شود و هر زمان که از مجرم گذشت کند رسیدگی خاتمه پیدا می کند . از طرفی باید بدانیم که سیاست دستگاه قضایی از مجازات مجرمان، سازگاری بیشتر آنها با جامعه است پس اگر مجرمی بتواند از نهاد های جایگزین حبس استفاده نماید باید با کمک به وی ، او را مجددا به اجتماع برگرداند. این مجازات های جایگزین شامل، پابند الکترونیکی، آزادی مشروط ، تعلیف و امثالهم خواهد شد که باید با ارائه یک درخواست مناسب به قاضی زندان و یا قاضی اجرای احکام آن تقاضا نمود اما به دلیل شرایط خاص هر متهم و نکارش تخصصی این امر بهتر است چنین کاری را بعد از مشورت با وکلای موسسه انجام دهید.


وحید قلی پور عباسی

انتقال مال غیر در کنار جرایم کلاهبرداری، سرقت، جعل و غیره یکی از مهمترین جرائم علیه اموال و مالکیت اشخاص میباشد. چنانچه فردی مال غیر را بدون اطلاع و اجازه او منتقل نماید مرتکب جرم انتقال مال غیر گردیده است. فروش مال غیر نه تنها جنبه حقوقی بلکه جنبه کیفری نیز دارد و توسط قانونگذار جرم انگاری گردیده است. به طور کلی انتقال مال غیر توسط فروشنده به قصد دست یابی به منفعت نامشروع بوده که موجب ضرر برای مالک مال میگردد. مجازات این جرم نیز براساس قانون مجازات راجع به انتقال مال غیر، مجازات کلاهبرداری می باشد. در واقع طبق قوانین جاری کشور ایران فروش مال غیر در حکم کلاهبرداری میباشد. مطابق قانون کاهش مجازات حبسهای تعزیری مصوب 1399 چنانچه مال فروخته شده یک میلیارد ریال و کمتر از آن باشد جرم قابل گذشت محسوب و مجازات مرتکب نیز شش ماه تا سه و نیم سال میباشد. از سوی دیگر چنانچه مبلغ فروخته شده بیشتر از یک میلیارد ریال باشد جزء جرایم غیر قابل گذشت محسوب میشود. در این صورت مجازات مرتکب فروش مال ثالث حبس از یک تا هفت سال و رد مال و جزای نقدی معادل مالی که دریافت نموده میباشد.


فاطمه علیزاده

جهات تخفیف مجازات الف- گذشت شاكي يا مدعي خصوصي قطعادر جرایم غیر قابل گذشت است چون در جرایم قابل گذشت؛ گذشت شاکی موجب مختومه شدن پرونده و مجازات کلا منتفی می شود ب- همكاري مؤثر متهم در شناسايي شركا يا معاونان، تحصيل ادله يا كشف اموال و اشياء حاصله از جرم يا به كار رفته براي ارتكاب آن پ- اوضاع و احوال خاص مؤثر در ارتكاب جرم، از قبيل رفتار يا گفتار تحريك‌‌‌آميز بزه‌ديده يا وجود انگيزه شرافتمندانه در ارتكاب جرم ت- اعلام متهم قبل از تعقيب يا اقرار مؤثر وي درحين تحقيق و رسيدگي ث- ندامت، حسن سابقه و يا وضع خاص متهم از قبيل كهولت يا بيماري ج- كوشش متهم به‌منظور تخفيف آثار جرم يا اقدام وي براي جبران زيان ناشي از چ- خفيف بودن زيان وارده به بزه‌ديده يا نتايج زيانبار جرم ح- مداخله ضعيف شريك يا معاون در وقوع جرم چند تا شریک با هم سرقت کردیم همین که سرقت مستند به رفتار همه باشه همه شریک هستیم و مجازات هر یک مجازات فاعل مستقل است اما اگر تاثیری یکی کمتر از دیگری بود قاضی می تواند تخفیف دهد.


کوکبی

در جرائم غیر قابل گذشت اگر بعد از قطعی شدن رای شاکی اعلام رضایت کند متهم یا وکیل او می‌تواند درخواست تخفیف در مجازات را از طریق اجرای احکام به دادگاه صادر کننده رای قطعی که می‌تواند دادگاه بدوی یا تجدید نظر باشد ارسال کند و دادگاه متناسب با شرایط مجازات را به شکل تبدیل به جزای نقدی یا تعلیق تخفیف می‌دهد.


امین

نمونه درخواست کیفری برای تخفیف مجازات جرم انتقال مال غیر در موسسه وکیل تلفنی


ماهرخ رضایی

اگر یک ملک ورثه ای وجود داشته باشد که بین خواهران و برادران مشترک است و هنوز تقسیم نکردند و یکی از آنها بخواهد قسمتی از زمین را علاوه بر سهم خودش به شخص دیگری بفروشد بازهم میتونیم شکایت کیفری علیه آن شهص مطرح کنیم یا خیر?


ثبت دیدگاه شما

فوق تخصصی

جدول مشاوره حقوقی فوق تخصصی

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت (تومان) پرداخت
10دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 150,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
۲۰ دقیقه مشاوره حقوقی تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 250,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
30 دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 280,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
60 دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 350,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
تخصصی

جدول مشاوره حقوقی تخصصی

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت (تومان) پرداخت
۱۰ دقیقه مشاوره حقوقی با وکیل 120,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
۱۵ دقیقه مشاوره حقوقی با وکیل 170,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
۲۰ دقیقه مشاوره حقوقی با وکیل 200,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
۳۰ دقیقه مشاوره حقوقی با وکیل 260,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
۱ ساعت مشاوره حقوقی با وکیل 300,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
مشاوره حقوقی حضوری 1,000,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
مطالعه اوراق پرونده به همراه 5 دقیقه مشاوره حقوقی توسط وکیل 200,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
نگارش نامه ها و درخواست های اداری 500,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
5دقیقه مشاوره حقوقی با وکیل پایه یک دادگستری 80,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
محاسبه فوری دیه توسط وکیل 150,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
محاسبه فوری مهریه به نرخ روز 200,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت

© 2021. وکلای تلفنی . تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ می باشد.