مجازات سیلی و ‌دیه آن

مجازات سیلی و ‌دیه آن

مجازات سیلی و ‌دیه آن

قانون جمهوری اسلامی ایران، هر گونه ضرب و شتمی را قبیح دانسته و برای آن مجازات در نظر می گیرد. بنابراین، اگرچه بسیاری از افراد تصور می کنند که سیلی زدن به افراد توسط ضارب پیگرد قانونی ندارد، اما در حقیقت فرد شاکی می تواند با اثبات آثار جرم، علیه ضارب شکایت کند و ضارب نیز مجازات سیلی را بپذیرد. بنابراین، سیلی زدن در قانون ایران جرم انگاری شده و نهادهای قانونی در صورت مشاهده آثار جرم، نسبت به مجازات ضارب اقدام می کنند. به غیر از سیلی، هر گونه رفتار خشونت آمیزی که توسط افراد رخ دهد، مجازات کیفری خواهد داشت. در صورت بروز آسیب بدنی، فردی که مورد ضرب و شتم قرار گرفته می تواند از طریق مراجع قضایی، نسبت به دریافت دیه نیز اقدام نماید.

 

 

هزینه مشاوره حقوقی

 

نگارش فوری شکواییه برای سیلی زدن

از آنجاییکه هر گونه ضرب و شتم در دادگاه، جزء امور کیفری محسوب می شود، باید برای پیگیری آن، شکواییه ای را تقدیم دادگاه نمود. نگارش شکواییه به تخصص و مهارت خاصی نیاز داشته و اگر افراد بدون اطلاعات اولیه در مورد نحوه نگارش آن، اقدام به انجام این کار کنند، ممکن است مورد تایید دادگاه واقع نشود. از طرفی، اثبات سیلی زدن، بسیار دشوار بوده و بهتر است برای انجام این کار از یک وکیل مجرب کمک بگیرید. از طریق نگارش شکواییه می توان مجازات سیلی را مشخص کرده و حق خود را از ضارب بگیرید.

به همین منظور، موسسه حقوقی وکلای تلفنی، آماده ارائه خدمات مربوط به این حوزه می باشد. شما می توانید برای از طریق مشاوره حقوقی   24 ساعته با وکلای کیفری ما در ارتباط باشید. وکلای کیفری با ذکر تمامی مشخصات شاکی و مشتکی عنه، موضوع شکایت، تاریخ و محل ضرب و شتم ، میزان خسارت وارده و ادله‌ی لازم، شکواییه را به درستی تنظیم می کنند.

 

مجازات سیلی زدن در ایران

مجازات سیلی در قانون کشور ما، با توجه به میزان آسیبِ وارد شده به فرد بزه دیده، متفاوت خواهد بود. اگر در صورت ضربه سیلی، صورت شخص دچار کبودی یا سرخی در سطح پوست شود، ضارب باید مجازات شود. در اکثر مواقع، دیه به عنوان مجازات اصلی سیلی زدن در نظر گرفته می شود. البته در صورتیکه جراحتِ وارده بیشتر باشد، به غیر از جزای نقدی، مجازات حبس از 91 روز تا 6 ماه و 11 تا 30 ضربه شلاق نیز در نظر گرفته می شود.

به این ترتیب پیگیری مجازات سیلی و مطالبه دیه سیلی، حق طبیعی فرد بزه دیده است. البته اگر سیلی باعث ایجاد هیچگونه تغییری در صورت شخص نشود، دیه ای به او تعلق نمی گیرد. به دلیل اینکه اثر سیلی بر روی پوست صورت به سرعت محو می شود، بهتر است شخص سریعتر به پزشکی قانونی مراجعه کرده تا مدرکی برای اثبات شکایت خود داشته باشد. اگر ضربه سیلی منجر به شکستگی استخوان گونه یا پارگی پرده گوش نشود و تنها باعث تغییر رنگ پوست شود، با توجه به میزان تغییر رنگ، دیه مشخص می شود. در صورتیکه در اثر سیلی، پوست صورت سیاه شود، ضارب باید شش هزارم دیه کامل را پرداخت کند. در شرایطی که پوست صورت کبود شود، سه هزارم دیه کامل، و در صورتیکه سرخ شود، یک و نیم هزارم دیه کامل به فرد بزه دیده تعلق می گیرد.

 

 

مجازات سیلی زدن

 

محاسبه فوری دیه سیلی در حالت های مختلف

چنانچه قصد دارید از مجازات سیلی و دیه آن در حالت های مختلف آگاه شوید، می توانید با مشاوره حقوقی تلفنی  موسسه حقوقی وکلای تلفنی در ارتباط باشید. وکلای کیفری موسسه ما، می توانند به شما در تعیین دیه سیلی و همچنین نگارش شکواییه کمک کنند.

 

مراحل مطالبه دیه سیلی

در مرحله اول شخص بزه دیده می تواند از طریق تماس با کلانتری، قانون را در جریان جرمِ انجام شده قرار دهد. از این طریق، پرونده به دادسرا منتقل شده و پس از انجام رسیدگی های لازم، ضارب احضار شده و مورد پرس و جو قرار می گیرد. در مرحله بعد، شخص بزه دیده باید با مراجعه به پزشکی قانونی، میزان آسیبی که متحمل شده را تعیین کند. پس از تعیین مقدار آسیب، دادسرا در مورد مقدار دیه نظر می دهد. علاوه بر این،  شهادت شهود نیز می تواند دلیل محکمه پسندی برای اثبات گفته های شخص بزه دیده باشد. در شرایطی که شخص بزه دیده تشخیص دهد با گذشت زمان، آثار سیلی از روی صورتش محو می شود، می تواند ابتدا به پزشکی قانونی مراجعه نموده و در آنجا نسبت به تشکیل پرونده اقدام نماید.

 

 

ارتباط در واتس اپ

 

مرجع صالح برای مطالبه دیه سیلی

دادسراهای محل وقوع جرم، به عنوان مرجع صالح برای رسیدگی به مجازات سیلی در نظر گرفته شده اند. پس از اینکه کیفرخواست در دادسرا صادر شد، پرونده برای رسیدگی دقیق تر به دادگاه کیفری ارجاع داده می شود. چنانچه قصد دارید در این زمینه شکایتی مطرح کنید، از طریق مشاوره حقوقی آنلاین و رایگان با وکلای کیفری ما در ارتباط باشید. وکلای کیفری ما، با راهنمایی شما به تنظیم یک شکایت اصولی و درست کمک می کنند.

 

 

مشاوره حقوقی محاسبه دیه 
مشاوره حقوقی ضرب و جرح 
نگارش شکواپیه 
مشاوره حقوقی کیفری 
درباره ما 


سوالات متداول

نظرات

پوریا

با سلام. یکی از هم کلاسی های من بی دلیل محکم ۳بار میزند زیر گوش بنده و فحش ناموسی میدهد اما هیچ اثری از آن سیلی ها نمانده. ب نظر شما اگر شکایت کنم چیزی دستم را میگیرد


Mohammad sheykhi

مشاور حقوقی شخصی است که به سبب داشتن دانش نسبت به قوانین و خدمات حقوقی قادر است به شرکت‌ها و افراد در مثلا امور قراردادها و دعاوی و حل اختلاف مشاوره ارائه کند. در مسائل حقوقی به منظور پیشگیری از زیان‌های احتمالی، مشورت با یک مشاور حقوقی الزامی می باشد. این فرد با اشراف به قوانین و با تجاربی که برخوردار است افراد را راهنمایی می کند تا گزینه‌های مناسبی داشته باشند و از ورود زیان به آن ها جلوگیری شود. وظایف مشاور حقوقی -مشاور حقوقی دارای وظایف متفاوتی می باشد. اما تکلیف اصلی مشاوره راهنمایی حقوقی می باشد. او باید اطلاعات لازم حقوقی را داشته باشد تا بتواند متن قرارداد را تنظیم نماید و بر شکل گیری عقد نظارت کند. - مشاور حقوقی در هر زمینه ای باید اطلاعات دقیق راجع به آن موضوع و استفاده صحیح از قوانین را در در روند کار خود قرار دهد. - مشاور حقوقی در امور حقوقی و کیفری راجع به روابط خصوصی افراد نقش پررنگی دارد. - مشاور حقوقی قادر است در مسائل کاری و اداری و مربوط به مهاجرت و امور تجاری و موضوعات بین الملل به افراد کمک کند. . امور راجع به معاملات و قراردادها - مشاور حقوقی ابتدا پیش نویسی از متن قرارداد تنظیم می نماید و بر پیشبرد یک قرارداد و مواد مذکور در آن نظارت کننده است و در صورت لزوم باید اشخاص را نسبت به شرایط و اثراتی که در هر بند قرارداد درج شده است مطلع کند، تا کسی زیان نبیند. - مشاور حقوقی قادر است در معاملات ملکی مثل رهن و وکالت خرید و فروش و نیز موضوعات راجع به خانواده مثل طلاق ، حضانت ، نفقه و مهریه به افراد راهنمایی نماید. امور راجع به دعاوی کیفری مشاوره حقوقی این امکان را دارد که لایحه را تنظیم نموده و در پیگیری دعاوی به اشخاص راهنمایی و مشاوره بدهد.در شرایطی که پروانه وکالت داشته باشد قادر است به طور شخصی و مستقیم پرونده را به عهده بگیرد. مشاور در امر کیفری مثل قتل، اختلاس، کلاهبرداری ، خیانت در امانت ،چک بلامحل و دیگر عناوین، نقش پررنگی دارد و بعد از آن که مشاور کار خود را به درستی انجام دهد با توجه به موضوع مورد دعوا قادر است موکل را به وکیل معرفی کند. مثلاً اگر کسی خواهان مشاوره در مورد دعوای چک می باشد و کیل چک قادر است به او کمک کند. خصوصیات مشاور حقوقی خوب سن و جنس مشاورحقوقی اثری در ارائه کیفیت مشاوره او نخواهد داشت. بلکه باید مسلط به قوانین و دارای تجربه باشد. البته نکته قابل توجه این که پیش از مشاوره گرفتن از یک مشاور حقوقی باید در مورد او تحقیق به عمل آورد و تبلیغات به تنهایی کفایت نمی کن.د باید سوابق مشاوره را مورد بررسی قرار داد و ملاحظه نمود که چه تعداد مراجعان قبلاً در اولین قدم باید به وکلای پایه یک دادگستری رجوع نمود. چون آن ها به مقررات و رویه قضایی مسلط هستند، قادرند به بهترین شکل افراد را راهنمایی کنند. یک مشاور حقوقی خوب فردی است با تجربه که به مسائل و مقررات حقوقی اشراف دارد و صادق و امانت دار و متعهد است و در زمان مناسبی اتخاذ تصمیم می نماید و با قدرت تجزیه و تحلیل ، نسبت به امور حقوقی آگاهی دارد. تفاوت مشاوره حقوقی با وکیل وکیل کسی است که روند رسیدگی به پرونده حقوقی را در دادگاه های قضایی و مراجع اداری دنبال می‌کند و دفاع کننده از حقوق موکل در مراجع قضایی می‌باشد. اما مشاور حقوقی فرد یا سازمانی می باشد که با ملاحظه شرایط و وضعیت پرونده و موقعیت موکل و با توجه به قوانین و آیین دادرسی کشور توصیه های حقوقی را به موکل ارائه می‌کند و راه روش‌هایی را برای حل و فصل موضوع نشان می دهد.


وحیدفراست

خسته نباشید مطالب فوق العاده مفید و کاربردی


ناصر

اینجانب توسط مامور کلانتری چند بار سیلی خوردم آثاری از سیلی باقی نماند و چون راهی برای اثبات نداشتم شکایت نکردم تا اینکه در خیابان باهاش گفتگو کردم که چرا همچین کاریو با من کردی همزمان با گفتگو حرفاشو با مبایل خودم ضبط می کردم به نظر شما آیا ضبط صدا که به نوعی می تواند اقرار مامور به همچین جرمی را تایید کند می تواند رفتار مامور با بنده را ثابت کند؟


ثبت دیدگاه شما

فوق تخصصی

جدول مشاوره حقوقی فوق تخصصی

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت (تومان) پرداخت
10دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 150,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
۲۰ دقیقه مشاوره حقوقی تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 250,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
30 دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 280,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
60 دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 350,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
تخصصی

جدول مشاوره حقوقی تخصصی

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت (تومان) پرداخت
۱۰ دقیقه مشاوره حقوقی با وکیل 120,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
۱۵ دقیقه مشاوره حقوقی با وکیل 170,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
۲۰ دقیقه مشاوره حقوقی با وکیل 200,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
۳۰ دقیقه مشاوره حقوقی با وکیل 260,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
۱ ساعت مشاوره حقوقی با وکیل 300,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
مشاوره حقوقی حضوری 1,000,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
مطالعه اوراق پرونده به همراه 5 دقیقه مشاوره حقوقی توسط وکیل 200,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
نگارش نامه ها و درخواست های اداری 500,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
5دقیقه مشاوره حقوقی با وکیل پایه یک دادگستری 80,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
محاسبه فوری دیه توسط وکیل 150,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
محاسبه فوری مهریه به نرخ روز 200,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت

© 2021. وکلای تلفنی . تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ می باشد.