اثبات مالکیت بدون سند

اثبات مالکیت بدون سند

اثبات مالکیت بدون سند

اثبات مالکیت از جمله دعاوی است که درباره اموال غیر منقول مطرح می شود. وجود یا عدم وجود سند در طرح اینگونه دعاوی بسیار حائز اهمیت است. وکیل ملکی با بررسی اسناد و مدارک موجود دادخواست مربوطه را مطرح می کند. افراد برای طرح دعوی اثبات مالکیت ابتدا باید با وکیل متخصص مشورت نمایند. همچنین می توانند با مراجعه به سایت موسسه حقوقی وکلای تلفنی از مشاوره حقوقی با وکیل ملکی بهره مند شوند.

 

هزینه مشاوره حقوقی

تعریف سند از زبان وکیل

اثبات مالکیت باید به کمک دلایل محکمه پسند انجام شود. یکی از این دلایل سند می باشد. وکیل متخصص در تعریف سند بیان می کند: سند اوراقی است که رابطه شخص با ملک را به عنوان مالک به اثبات می رساند. سند موجب مالکیت و اعمال هرگونه تصرف می شود. سند ممکن است عادی یا رسمی باشد. به طور معمول دعوی اثبات مالکیت زمانی مطرح می شود که یا هیچ گونه سندی وجود ندارد یا سند ارائه شده عادی باشد. در مشاوره حقوقی تلفنی وکیل ملکی اطلاعات کافی را درباره انواع سند در اختیار افراد قرار می دهد.

هزینه نگارش دادخواست اثبات مالکیت

دعوی اثبات مالکیت به عنوان دعوی مالی مربوطه به اموال غیر منقول در دادگاه مطرح می شود. به همین دلیل هزینه دادرسی بر اساس ارزش منطقه ای ملک محاسبه و تعیین می گردد. افراد برای صرفه جویی در هزینه های پیگیری پرونده می توانند به موسسه حقوقی وکلای تلفنی مراجعه نمایند. این موسسه به عنوان مرکز جامع خدمات حقوقی چارت قیمت ها را به گونه ای طراحی کرده است که تمام اقشار جامعه بتوانند از آن بهره مند شوند. افراد با مراجعه به وکلای خبره موسسه حقوقی وکلای تلفنی می توانند پرونده اثبات مالکیت خود را با کمترین قیمت و در سریع ترین زمان به سرانجام برسانند

 

.

مدارک لازم برای دادخواست اثبات مالکیت

مدارکی که در دعوی اثبات مالکیت ارائه می شود باید مستند باشد و بتواند مقام قضایی را اقناع نماید. افراد می توانند با کمک مشاوره حقوقی آنلاین و رایگان درباره نحوه جمع آوری مدارک و مستندات محکمه پسند اطلاعات لازم را به دست آورند. در دعوی اثبات مالکیت سند عادی، قرارداد یا مبایعه نامه از جمله مدارکی است که مورد استفاده قرار می گیرد. استعلام از اداره ثبت اسناد، اقرار شخص، شهادت شهود، استشهاد محلی، رسید پرداخت ثمن و... از دیگر مستندات دعوی است. وکیل حرفه ای تلاش می کند که مدارک موجود را به دقت مورد بررسی قرار دهد. سپس به جستجوی سایر دلایل می پردازد. دفاعیات وکیل در اقناع مقام قضایی بسیار موثر است. بنابراین وکیل باید با نطق گویا و قدرت کلام خود در مقام دفاع حاضر شود.

مرجع صالح برای رسیدگی به پرونده اثبات مالکیت

مرجع صالح برای رسیدگی به پرونده اثبات مالکیت، دادگاه حقوقی محل وقوع مال غیر منقول می باشد. برای تسریع در امور دادرسی در نظر گرفته شده است که دعوی ملکی در محل وقوع مال غیر منقول مطرح شود. در بیشتر دعاوی ملکی موضوع به کارشناسی ارجاع داده می شود. به این ترتیب دادگاه مربوطه به سرعت کارشناس را مشخص می کند و ادامه جلسات دادرسی از سر گرفته می شود. در صورتی که اختلاف درباره الزام به تنظیم سند باشد، پس از بررسی پرونده توسط مقام قضایی در صورتی که رای به نفع خواهان صادر شود، دادگاه طرف مقابل را ملزم به تنظیم سند خواهد کرد.

 

ارتباط در واتس اپ

چگونگی اثبات مالکیت بدون داشتن سند

در دعوی اثبات مالکیت دلایل مختلفی به کار گرفته می شود. دلایلی مانند سند رسمی، شهادت شهود، اقرار شخص، اماره ید و قرارداد که هر کدام در جای خود می تواند موثر ثمر واقع شود. اما در دعوی اثبات مالکیت بدون سند یعنی زمانی که هیچ گونه سندی چه عادی و چه رسمی در دسترس نیست شخص باید به اماره ید استناد کند. به عبارت دیگر به سبق تصرفات خود استناد خواهد کرد. باید توجه داشت که اماره ید ممکن است توسط سایر دلایل مانند ارائه سند مخدوش شود و قدرت خود را از دست بدهد. شهادت شهود و ارائه استشهاد محلی نیز در این باره می تواند راهگشا باشد. در هر حال دعاوی ملکی دعوی پر چالشی است. افراد برای اثبات ادعای خود باید به دلایل قوی استناد کنند. برای اثبات مالکیت وکیل حقوقی تلاش می کند مدارک محکمه پسند را جمع آوری نماید. سپس با استناد به قوانین مختلف و نظرات مشورتی و آرا وحدت رویه از حقوق موکل خود دفاع کند.

 

اعاده دادرسی در دعاوی ثبتی-ملکی 
مشاوره حقوقی اثبات حق انتفاع
مشاوره حقوقی اثبات مالکیت
مشاوره حقوقی ملکی 
درباره ما 


سوالات متداول

نظرات

ابراهیم تعادلخواه

با سلام ملک پدری فاقد سندکه دراصل پدرم ازتعاونی خریداری کرده بود به هنگامی که در اوج مریضی از پدرم وکالت فروش گرفته که امضای پدرم نیزمشکوک به جعل میباشد واکنون در تصرف برادر ناتنی و همسر دوم پدرم میباشد برای خلع ید وپلمپ آپارتمان چه باید کرد


ثبت دیدگاه شما

فوق تخصصی

جدول مشاوره حقوقی فوق تخصصی

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت (تومان) پرداخت
10دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 150,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
۲۰ دقیقه مشاوره حقوقی تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 250,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
30 دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 280,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
60 دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 350,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
تخصصی

جدول مشاوره حقوقی تخصصی

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت (تومان) پرداخت
۱۰ دقیقه مشاوره حقوقی با وکیل 120,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
۱۵ دقیقه مشاوره حقوقی با وکیل 170,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
۲۰ دقیقه مشاوره حقوقی با وکیل 200,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
۳۰ دقیقه مشاوره حقوقی با وکیل 260,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
۱ ساعت مشاوره حقوقی با وکیل 300,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
مشاوره حقوقی حضوری 1,000,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
مطالعه اوراق پرونده به همراه 5 دقیقه مشاوره حقوقی توسط وکیل 200,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
نگارش نامه ها و درخواست های اداری 500,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
5دقیقه مشاوره حقوقی با وکیل پایه یک دادگستری 80,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
محاسبه فوری دیه توسط وکیل 150,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
محاسبه فوری مهریه به نرخ روز 200,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت

© 2021. وکلای تلفنی . تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ می باشد.