قرارداد بیمه عمر بازنشستگان تامین اجتماعی

قرارداد بیمه عمر بازنشستگان تامین اجتماعی

قرارداد بیمه عمر بازنشستگان تامین اجتماعی

دیگر نگران چالش های مربوط به قرارداد بیمه عمر بازنشستگان تامین اجتماعی نباشید. چون یک وکیل حاذق و توانمند مسلط به مسائل حقوقی و کیفری بیمه عمر مشکلات حقوقی شما را به نحو احسن سامان می بخشد. در این رابطه می توانید با موسسه حقوقی وکلای تلفنی در ارتباط باشید.

 

 

هزینه مشاوره حقوقی

 

بیمه عمر چیست؟

بیمه عمر بازنشستگان تامین اجتماعی، یکی از انواع بیمه که آن را سازمان تامین اجتماعی به افراد تحت پوشش خود ارائه می نماید. بیمه عمر که از آن به نام های بیمه آتیه و بیمه زندگی نیز یاد می شود؛ خود یک روش سرمایه گذاری بلندمدت محسوب می شود. چرا که بیمه گزار ماهیانه، مبلغی را به عنوان حق بیمه پرداخت می کند تا بتواند هم حساب پس انداز و سرمایه ای داشته باشد و هم از مزایای بیمه عمر استفاده کند. به این ترتیب که با فوت فرد بیمه شده، افراد تحت تکفل وی می توانند از سرمایه مورد نظر استفاده کنند. کما اینکه فرد مورد نظر در طول این دوران در خصوص مواردی همچون: از کار افتادگی و نقص عضو و بیماری خود مورد حمایت واقع می گردد. نکته جالب در خصوص بیمه عمر بازنشستگان تامین اجتماعی این است که فرد بیمه شده می تواند معمولا از سال پنجم به بعد اصل سرمایه و سود خود را به عنوان مستمری و یکجا دریافت نماید.

 

تفاوت بیمه عمر با بیمه تامین اجتماعی

تفاوت بیمه عمر بازنشستگان تامین اجتماعی با بیمه تامین اجتماعی عبارتند از:

  • بیمه عمر، برای سرمایه گذاری بلندمدت است. ولی بیمه تامین اجتماعی بیشتر به جهت خدمات درمانی است.
  • حق بیمه های واریزی بیمه تامین اجتماعی قابل برگشت نیستند. اما در بیمه عمر می توانید پس از سپری نمودن یک دوره خاص تمام مبلغ علاوه بر سود آن را دریافت نمایید.
  • بیمه تامین اجتماعی اجباری و بیمه عمر کاملا اختیاری است.
  • مبلغ پرداختی در بیمه تامین اجتماعی توسط وزارت کار تعیین می شود. اما در بیمه عمر توسط بیمه گزار در هر ماه تعیین می شود.
  • در بیمه عمر تمام مبلغ پرداختی توسط همان فرد صورت می گیرد. اما در بیمه تامین اجتماعی، درصدی از حق بیمه را کارفرما پرداخت می کند.
  • قابلیت فسخ قرارداد در بیمه عمر برخلاف بیمه تامین اجتماعی وجود دارد.
  • بیمه عمر برخلاف بیمه تامین اجتماعی معاف از مالیات است.

بنابراین میان بیمه عمر بازنشستگان تامین اجتماعی با بیمه تامین اجتماعی تفاوت وجود دارد.

 

 

تفاوت بیمه عمر با بیمه تامین اجتماعی

 

قرارداد بیمه عمر بازنشستگان تامین اجتماعی چیست؟

اگر می خواهید نسبت به بیمه عمر بازنشستگان تامین اجتماعی اقدام کنید؛ می بایست در ابتدا قراردادی را امضاء کنید. در این قرارداد، مفادی میان شما با بهترین بیمه عمر نوشته و به امضاء می رسد. قبل از هر مسئله دیگری باید دانست که در صورت فوت فرد بیمه شده، سرمایه مورد نظر به ورثه آن فرد تعلق می گیرد. بنابراین تا پیش از ثبت قرارداد بیمه عمر، ورثه می بایست انحصار وراثت کنند. گواهی حصر وراثت بیمه عمر، یکی از مدارک قانونی است؛ پس گاهی اوقات به یک وکیل بیمه عمر بازنشستگان تامین اجتماعی نیاز خواهید داشت. وکیلی که با مسائل حقوقی در این زمینه آشنایی کاملی دارد و می تواند با مشاوره حقوقی بیمه عمر، حق را به حقدار برساند. پس از عقد قرارداد با سازمان تامین اجتماعی، این سازمان می بایست به وظایف خود جامه عمل بپوشاند. در صورت وجود هر گونه تخطی می توانید به واسطه موسسه حقوقی وکلای تلفنی در دیوان عدالت شکایت خود را به این سازمان ارائه نمایید.

 

 

مشاوره حقوقی بیمه
مقالات تامین اجتماعی
مشاوره حقوقی اداره کار
مشاوره حقوقی تلفنی
درباره ما

 

 

هزینه قرارداد بیمه عمر بازنشستگان تامین اجتماعی

قرارداد بیمه عمر بازنشستگان تامین اجتماعی میان بازنشستگان تامین اجتماعی و مستمری بگیران با سازمان تامین اجتماعی منعقد می گردد. بازنشستگان و مستمری بگیران حداکثر تا سه ماه پس از شروع فرایند دریافت مستمری خویش وقت دارند که نسبت به درخواست بیمه تکمیلی و بیمه عمر خود اقدام کنند. چون این مستمری پس از فوت آن ها قطع نمی شود و افراد تحت تکفل وی می توانند از این سرمایه در سال های بعد به خوبی استفاده کنند. هزینه قرارداد بیمه عمر بازنشستگان تامین اجتماعی نیز هر ساله دستخوش تغییراتی می گردد. ضمن اینکه رقم پوشش بیمه عمر تامین اجتماعی بازنشستگان نیز تغییرپذیر است. اما در هر حالت می توانید از صندوق بازنشستگان تامین اجتماعی بیمه عمر استفاده کنید. اگر هر گونه نقض قانون یا تخطی در مفاد قرارداد خود مشاهده کردید؛ می توانید پس از مشاوره حقوقی تلفنی، شکایت خود را در موسسه حقوقی وکلای تلفنی ثبت کنید. وکلای پایه یک دادگستری آشنا به این مسائل حقوقی، سریعا به مشکل شما رسیدگی می کنند.

 

 

هزینه قرارداد بیمه عمر بازنشستگان تامین اجتماعی

 

نمونه قرارداد بیمه عمر بازنشستگان تامین اجتماعی

شما می توانید ابتدا نمونه قرارداد بیمه عمر بازنشستگان تامین اجتماعی را مشاهده کنید؛ سپس نسبت به قرارداد خود اقدام کنید. حتی می توانید از مشاوره حقوقی آنلاین و رایگان هم استفاده کنید. کسانی که به صورت تلفنی شما را با مفاد قرارداد بیمه عمر آشنا می سازند. بدین ترتیب می توانید در صورت بروز هر گونه تخطی و نقض قانون، دعاوی خویش را نزد یک وکیل زبده تامین اجتماعی ارائه کنید. ضمن اینکه می توانید هر گونه پرسش و پاسخ فوری حقوقی خود را با وکلای پایه یک دادگستری ارائه نمایید تا با دیدی باز نسبت به قرارداد خود اقدام کنید. مشاوره حقوقی فوری و 24 ساعته موسسه حقوقی وکلای تلفنی همه روزه در خدمت شماست. بدین ترتیب اگر در نمونه قرارداد بیمه عمر بازنشستگان تامین اجتماعی شما با سایر نمونه ها نقضی وجود داشته باشد؛ شکایت شما مورد بررسی واقع می گردد. بهتر است بهترین بیمه عمر را انتخاب کنید تا کار شما به قوه قضاییه یا اداره ثبت اسناد و مدارک کشیده نشود.


سوالات متداول

نظرات

دانیال جمشیدی پور

در یحث بیمه باید به کارشناس مجرب این حوزه مراجعه کرد


فاطمه عمادی

باسلام،، بیمه عمر در حقیقت یک روش سرمایه‌گذاری است که با نام بیمه آتیه یا بیمه زندگی هم شناخته می‌شود، از روش‌های سرمایه گذاری بلند مدت به حساب می‌آید که بیمه‌گزار با واریز حق بیمه، ماهیانه می‌تواند از مزایای آن استفاده کند. به این صورت که بیمه شده با خرید بیمه عمر و پرداخت مبلغی در هر ماه به نوعی در یک حسابی پس‌انداز و سرمایه‌گذاری می‌کند و بعد از سال مشخصی (اصول از سال پنجم به بعد) می‌تواند، اصل سرمایه و سود آن را به صورت یکجا یا مستمری دریافت کند. البته برای اینکه مبلغ دریافتی بالا باشد، بهتر است که بیمه‌گزار تعداد سال‌های بیشتری را حق بیمه بپردازد.


احتشام

با سلام هر کسی که بیمه تامین اجتماعی داشته باشد، بعد از پرداخت حق بیمه تا تعداد سال مشخص یا رسیدن به سن مشخصی می‌تواند تقاضای بازنشستگی کند. استفاده از مزایای بازنشستگی در کنار خدمات درمانی، مهم‌ترین دلیلی است که بسیاری ترجیح می‌دهند تا در هر شرایطی، حق بیمه خود را پرداخت کنند. البته از طرفی، بیمه تامین اجتماعی برای مشاغل اجباری بوده و همه کارگران باید توسط کارفرما بیمه شوند که جزو سنوات بیمه افراد هم به حساب می‌آید. یکی از مهم‌ترین دلایل ترغیب بیمه‌شدگان برای استفاده از خدمات بازنشستگی، دریافت مستمری و کاهش هزینه خدمات درمانی است؛


محمد صادق تیغ نورد

با سلام و احترام، همانطور که می دانیم، بیمه هاي زندگی از رایج‌ترین و گسترده‌ترین رشته‌های بیمه اي در جهان به ویژه در کشورهای توسعه يافته می‌باشد. هدف اساسی اين بیمه‌ها علاوه بر تأمین پوشش‌های بیمه‌ای، ایجاد ذخایر مالی، سرمایه‌گذاری و کسب سود حاصل از آن در قبال استفاده‌کنندگان است. یک وکیل بیمه حرفه ای، با بررسی مستمر، همچنین توجه و درک شرایط کنونی جامعه که متأثر از گسترش تعاملات اجتماعی، اقتصادی و صنعتی از یک سو و ظهور وقایع، ریسک‌های جدید و بیماری‌های ناخواسته در سطح کشور و همچنین جهان از سوی دیگر است، طراحی و عرضه یک بیمه‌نامه جامع و تخصصی عمر با محوریت خانواده را ضروری دانسته و اقدام به طراحی و عرضه آن به کابران خود می نماید. وکلای موسسه وکیل تلفنی با شناخت بازار و شناختن سیستم بیمه و ایضا کاربران خود در سراسر کشور، اطمینان دارد ضمن ارتباط تنگاتنگ با مردم عزیز کشور و درک متقابل از شرایط اجتماعی، اقتصادی و سایر دغدغه‌های ایشان، می‌تواند بهترین خدمات ممکن را به کاربران خود ارائه نماید.


بهنام رحمانی فرد

با سلام . بیمه عمر که از آن به نام های بیمه آتیه و بیمه زندگی نیز یاد می شود؛ خود یک روش سرمایه گذاری بلندمدت محسوب می شود. چرا که بیمه گزار ماهیانه، مبلغی را به عنوان حق بیمه پرداخت می کند تا بتواند هم حساب پس انداز و سرمایه ای داشته باشد و هم از مزایای بیمه عمر استفاده کند. به این ترتیب که با فوت فرد بیمه شده، افراد تحت تکفل وی می توانند از سرمایه مورد نظر استفاده کنند. کما اینکه فرد مورد نظر در طول این دوران در خصوص مواردی همچون: از کار افتادگی و نقص عضو و بیماری خود مورد حمایت واقع می گردد. نکته جالب در خصوص بیمه عمر بازنشستگان تامین اجتماعی این است که فرد بیمه شده می تواند معمولا از سال پنجم به بعد اصل سرمایه و سود خود را به عنوان مستمری و یکجا دریافت نماید


وحید قلی پور عباسی

بیمه زندگی سازمان تامین اجتماعی یکی از انواع بیمه عمر محسوب می‌شود؛ اما با این تفاوت که فقط بازنشستگان و مستمری‌بگیران می‌توانند از این بیمه‌نامه استفاده کنند. بر اساس قرارداد کانون عالی بازنشستگان و مستمری‌بگیران تامین اجتماعی و شرکت بیمه ایران، تمامی افراد عضو این کانون می‌توانند از بیمه آتیه تامین اجتماعی استفاده کنند. حق بیمه پرداختی ۳۰۵ هزار تومان است که ۱۵۲ هزار و ۵۰۰ تومان آن را سازمان و ۱۵۲ هزار و ۵۰۰ تومان آن را خود بیمه‌گزار باید پرداخت کند. مشمولین این بیمه‌نامه شامل: مستمری‌بگیران بازنشسته همسر و افراد تحت تکفل (مقاله ذینفع در بیمه عمر را مطالعه کنید.) در صورت فوت فرد بازنشسته، به بازماندگان او مبلغ سه میلیون تومان پرداخت خواهد شد. چرا بیمه عمر تامین اجتماعی؟ همانطور که در بالا هم نوشتیم، تفاوتی بین بیمه عمر تامین اجتماعی با دیگر بیمه‌های عمر وجود ندارد. در حقیقت نوعی کمک هزینه و سرمایه‌گذاری برای بازنشستگان است تا هم خود آن‌ها و هم افراد تحت تکفلشان بتوانند استفاده کنند. مسئله اصلی اینجاست که این مستمری همیشه جوابگوی هزینه‌های فرد نیست. بیمه تکمیلی هم که داشته باشد، فقط هزینه‌های درمانی او را پوشش می‌دهد. چیزی به او پرداخت نمی‌شود. در صورت داشتن بیمه عمر، مزایای آن به فرد بازنشسته تعلق خواهد گرفت. برخی از مزایای بیمه‌نامه زندگی این سازمان، شامل موارد زیر است: این بیمه از اول آذر ۹۳ اجرایی شده و افرادی که بیمه تکمیلی دارند، می‌توانند بیمه عمر را هم خریداری کنند. غرامت بیمه زندگی این سازمان در سال ۱۴۰۳ برابر با ۳۰ میلیون تومان است. بیمه عمر امکان بازخرید را دارد؛ یعنی بیمه‌گزار می‌تواند در هر زمانی که خواست، اصل سرمایه به هر ماه سود را دریافت کند. از آنجا که برای دریافت بیمه‌نامه آتیه سازمان تامین اجتماعی، فرد باید از قبل خود بیمه تامین اجتماعی را داشته باشد، از این رو به صورت همزمان می‌تواند هم از خدمات درمانی و هم از مزایای بیمه عمر استفاده کند. بیمه عمر معاف از مالیات است و بیمه‌گزار می‌تواند بدون ضامن وام بگیرد. حق بیمه عمر تامین اجتماعی با احتساب مالیات برای هر نفر برابر با ۳۹ هزار تومان است.


راضیه دهقان

سلام و عرض ادب در خصوص بیمه عمر باید فرد بیمه شده باشد بیمه عمر کاملا اختیاری میباشد فرد باید قرارداد با بیمه عمر تامین اجتماعی منعقد کند و در صورت فوت فرد باید سرمایه به وراث برسد


محمد نوربخش

بیمه عمر قراردادی است که به‌موجب آن بیمه‌گر در مقابل دریافت حق بیمه، متعهد می‌شود در صورت فوت بیمه‌شده یا زنده ماندن او درزمان معین، مبلغی به بیمه‌گذار یا شخص ثالثی که از طرف او تعیین می‌شود، بپردازد. بررسی ماهیت و اوصاف این قرارداد امری است ضروری و نیز چنانچه این بررسی در مواقع لزوم با مطالعه تطبیقی نیز همراه باشد می‎تواند بسیار مفید باشد. بیمه‎های عمر به دو دسته بیمه‎های عمر انفرادی و گروهی تقسیم می‎شوند. قرارداد بیمه عمر خود یک عقد معین در عرض سایر بیمه‎ها نیست بلکه خود عقد بیمه یک معین است و به تبع آن تمام اقسام بیمه نیز عقد معین محسوب می‎گردند. قرارداد بیمه عمر از جانب بیمه‎گذار جایز و از جانب بیمه‏ گر لازم است ولی بیمه‎گذار متعهد است تا زمانی که قرارداد را فسخ نکرده، حق بیمه را بپردازد و حقوق وی که از این قرارداد ناشی می‎شود عبارت‎اند از سرمایه مخفف، بازخرید بیمه‎نامه، دریافت وام از محل بیمه‎نامه و امکان توثیق بیمه‎نامه عمر. در این قراردادها امکان عزل و تغییر ذینفع بیمه‎نامه وجود دارد و نیز این امکان فراهم است که شخص ثالث ذینفع پس از اطلاع از انتخاب به‌عنوان ذینفع، این امر را رد کند که در این صورت اگر بیمه از نوع بیمه عمر به‌شرط حیات باشد، سرمایه بیمه به خود بیمه‌گذار اختصاص پیدا می‌کند؛ اما اگر بیمه از نوع بیمه عمر به‌شرط فوت باشد، ورثه بیمه‎گذار ذینفع محسوب می‎شوند.


مجید شیخی

با سلام بنظره بنده وابستگی سرمایه فوت با کارمزد نماینده باعث شده نماینده صرف نظر از هدف مشتری برای جذب کارمزد بیشتر تا نهایت امکان پوشش سرمایه فوت را بالا ببره در صورتی که مشتری اصلا به آن نیاز نداره و صرفا فکر سرمایه گذاری است موفق باشید


امین چراغی شیخ آباد

سلام و عرض ادب بیمه زندگی سازمان تامین اجتماعی یکی از انواع بیمه عمر محسوب می‌شود؛ اما با این تفاوت که فقط بازنشستگان و مستمری‌بگیران می‌توانند از این بیمه‌نامه استفاده کنند. بر اساس قرارداد کانون عالی بازنشستگان و مستمری‌بگیران تامین اجتماعی و شرکت بیمه ایران، تمامی افراد عضو این کانون می‌توانند از بیمه آتیه تامین اجتماعی استفاده کنند. حق بیمه پرداختی ۳۰۵ هزار تومان است که ۱۵۲ هزار و ۵۰۰ تومان آن را سازمان و ۱۵۲ هزار و ۵۰۰ تومان آن را خود بیمه‌گزار باید پرداخت کند. مشمولین این بیمه‌نامه شامل: مستمری‌بگیران بازنشسته همسر و افراد تحت تکفل در صورت فوت فرد بازنشسته، به بازماندگان او مبلغی پرداخت خواهد شد.


ف.م

به موجب قرارداد منعقده بین کانون عالی بازنشستگان و مستمری‌بگیران تامین اجتماعی و شرکت بیمه ایران، حق بیمه عمر با احتساب مالیات بر ارزش افزوده برای هر نفر ماهانه مبلغ 14 هزار و 550 تومان است. مشمولین قراردادهای مذکور عبارتند از مستمری‌بگیران بازنشسته، ازکارافتاده کلی و مستمری‌بگیران بازمانده، به همراه همسر و یا همسران دائم و در صورت تمایل سایر افراد تحت تکفل واجد شرایط آنان. براساس قرارداد منعقده، مستمری بگیر اصلی می‌تواند در صورت تمایل تمامی افراد تحت تکفل خود را تحت پوشش بیمه تکمیلی درمان قرار دهد و گزینش برخی از افراد تحت تکفل ( فرزندان و پدر و مادرحسب مورد) مجاز نیستند.


آزاده

هر کسی که بیمه تامین اجتماعی داشته باشد، بعد از پرداخت حق بیمه تا تعداد سال مشخص یا رسیدن به سن مشخصی می‌تواند تقاضای بازنشستگی کند. استفاده از مزایای بازنشستگی در کنار خدمات درمانی، مهم‌ترین دلیلی است که بسیاری ترجیح می‌دهند تا در هر شرایطی، حق بیمه خود را پرداخت کنند. البته از طرفی، بیمه تامین اجتماعی برای مشاغل اجباری بوده و همه کارگران باید توسط کارفرما بیمه شوند که جزو سنوات بیمه افراد هم به حساب می‌آید. یکی از مهم‌ترین دلایل ترغیب بیمه‌شدگان برای استفاده از خدمات بازنشستگی، دریافت مستمری و کاهش هزینه خدمات درمانی است؛ اما کمتر کسی از بیمه عمر تامین اجتماعی خبر دارد. این بیمه از خدمات سازمان تامین اجتماعی است که برای بازنشستگان و مستمری‌بگیران عرضه شده است


قاسم رفعتی

بیمه عمر در حقیقت یک روش سرمایه‌گذاری است که با نام بیمه آتیه یا بیمه زندگی هم شناخته می‌شود، از روش‌های سرمایه گذاری بلند مدت به حساب می‌آید که بیمه‌گزار با واریز حق بیمه، ماهیانه می‌تواند از مزایای آن استفاده کند. به این صورت که بیمه شده با خرید بیمه عمر و پرداخت مبلغی در هر ماه به نوعی در یک حسابی پس‌انداز و سرمایه‌گذاری می‌کند و بعد از سال مشخصی (اصول از سال پنجم به بعد) می‌تواند، اصل سرمایه و سود آن را به صورت یکجا یا مستمری دریافت کند. البته برای اینکه مبلغ دریافتی بالا باشد، بهتر است که بیمه‌گزار تعداد سال‌های بیشتری را حق بیمه بپردازد.


وحید فراست

بحث بیمه علی الخصوص بیمه عمر نیازمند استفاده از کارشناسان ماهر در این زمینه می باشد


محمد مومني

بیمه عمر در حقیقت یک روش سرمایه‌گذاری است که با نام بیمه آتیه یا بیمه زندگی هم شناخته می‌شود، از روش‌های سرمایه گذاری بلند مدت به حساب می‌آید که بیمه‌گزار با واریز حق بیمه، ماهیانه می‌تواند از مزایای آن استفاده کند. به این صورت که بیمه شده با خرید بیمه عمر و پرداخت مبلغی در هر ماه به نوعی در یک حسابی پس‌انداز و سرمایه‌گذاری می‌کند و بعد از سال مشخصی (اصول از سال پنجم به بعد) می‌تواند، اصل سرمایه و سود آن را به صورت یکجا یا مستمری دریافت کند


M.j sheykhi

بیمه عمر که از آن به نام های بیمه آتیه و بیمه زندگی نیز یاد می شود؛ خود یک روش سرمایه گذاری بلندمدت محسوب می شود. چرا که بیمه گزار ماهیانه، مبلغی را به عنوان حق بیمه پرداخت می کند تا بتواند هم حساب پس انداز و سرمایه ای داشته باشد و هم از مزایای بیمه عمر استفاده کند. به این ترتیب که با فوت فرد بیمه شده، افراد تحت تکفل وی می توانند از سرمایه مورد نظر استفاده کنند. کما اینکه فرد مورد نظر در طول این دوران در خصوص مواردی همچون: از کار افتادگی و نقص عضو و بیماری خود مورد حمایت واقع می گردد. نکته جالب در خصوص بیمه عمر بازنشستگان تامین اجتماعی این است که فرد بیمه شده می تواند معمولا از سال پنجم به بعد اصل سرمایه و سود خود را به عنوان مستمری و یکجا دریافت نماید.


ثبت دیدگاه شما

فوق تخصصی

جدول مشاوره حقوقی فوق تخصصی

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت (تومان) پرداخت
10دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 150,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
۲۰ دقیقه مشاوره حقوقی تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 250,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
30 دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 280,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
60 دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 350,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
تخصصی

جدول مشاوره حقوقی تخصصی

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت (تومان) پرداخت
۱۰ دقیقه مشاوره حقوقی با وکیل 120,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
۱۵ دقیقه مشاوره حقوقی با وکیل 170,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
۲۰ دقیقه مشاوره حقوقی با وکیل 200,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
۳۰ دقیقه مشاوره حقوقی با وکیل 260,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
۱ ساعت مشاوره حقوقی با وکیل 300,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
مشاوره حقوقی حضوری 1,000,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
مطالعه اوراق پرونده به همراه 5 دقیقه مشاوره حقوقی توسط وکیل 200,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
نگارش نامه ها و درخواست های اداری 500,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
5دقیقه مشاوره حقوقی با وکیل پایه یک دادگستری 80,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
محاسبه فوری دیه توسط وکیل 150,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
محاسبه فوری مهریه به نرخ روز 200,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت

© 2021. وکلای تلفنی . تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ می باشد.