معیار حقوقی تعیین مالیات خودروی متعارف و غیرمتعارف

معیار حقوقی تعیین مالیات خودروی متعارف و غیرمتعارف

معیار حقوقی تعیین مالیات خودروی متعارف و غیرمتعارف

آیا تا به حال برای شما هم پیش آمده است که به هنگام رانندگی در خیابان و بزرگراه‌ها وقتی چشمانتان به خودروهای لوکس و گران قیمت می‌خورد سعی بر رعایت سرعت و فاصله کنید و تمام تلاش خود را به‌کار بگیرید تا تصادفی رخ ندهد؟ زیرا می‌دانید که در شرایط اقتصادی فعلی، اگر با این خودروهای لوکس و گران‌قیمت مانند پورشه، بنز، بی‌ام‌و و غیره تصادف کنید، هزینه‌ها سرسام‌آور است و شاید گاهی پرداخت خسارت برای برخی قطعات این خودروها مثل آینه، گل‌گیر و چراغ با قیمت خودروی ما برابری کند یا حتی بیشتر باشد! بله، متاسفانه این موضوع صادق است. در اینجا پای بیمه شخص ثالث هم به میان می‌آید، البته شاید برای شما نیز این سوال مطرح شده باشد که چه مقدار از خسارت تصادف توسط بیمه شخص ثالث شما پرداخت خواهد شد؟ دقیقا همین جا است که دو عبارت خودروی متعارف و نامتعارف در قانون بیمه شخص ثالث تعریف می‌شوند و مطابق با این تعاریف، قوانینی برای آنها در نظر گرفته شده است. در ابتدا به سراغ تعریف این دو عبارت می رویم و در ادامه قوانین مرتبط را شرح خواهیم داد و قصد داریم در این مقاله جواب سوالات شما در این مورد را داده باشیم. پس با ما همراه باشید.

 

چارت هزینه های مشاوره حقوقی

منظور از خودروی متعارف و نامتعارف (خودروی لوکس) چیست؟

اگر در زمان وقوع تصادف و حادثه رانندگی، خودروی مورد نظر ارزشی برابر یا کمتر از سقف تعهدات جانی یا پنجاه درصد دیه یک مرد مسلمان در ماه حرام را داشته باشد، به آن خودروی متعارف می‌گویند. لازم به ذکر است که میزان نرخ دیه در هر سال توسط قوه قضاییه مشخص می‌گردد و پس از آن بیمه مرکزی براساس سقف تعهدات مالی و جانی بیمه شخص ثالث را تعیین خواهد کرد. اگر بخواهیم مطابق با این تعریف، ارزش یک خودروی متعارف را در سال 1400 محاسبه کنیم، باید نهایتا 320 میلیون تومان و یا کمتر از آن باشد (نکته مهم آن است که در این مرحله نظر کارشناس دادگستری و ارزیاب خسارت بیمه مهم و تعیین کننده است). بر همین اساس، اگر خودرویی دارای ارزش و قیمتی بیشتر از سقف تعهدات جانی یا پنجاه درصد دیه یک مرد مسلمان در ماه حرام باشد به آن خودروی نامتعارف یا لوکس می‌گویند. در نتیجه بر اساس این تعریف، در سال 1400، خودرویی که قیمت 320 میلیون تومان و بیشتر داشته باشد خودروی غیرمتعارف یا لوکس به حساب می‌آید. برای دریافت مشاوره حقوقی تلفنی،  با شماره 09212242670 تماس بگیرید.

 

مشاوره حقوقی تصادف

چگونگی محاسبه خسارت خودروی متعارف و نامتعارف

اگر با بیانی خیلی ساده و با کمک گرفتن از تعاریف فوق، بخواهید بدانید که شرکت‌های بیمه در چنین مواردی خسارات را چگونه محاسبه کرده و پرداخت می‌کنند، باید گفت سقف خساراتی که مالک خودروی غیرمتعارف می‌تواند از طرف دیگر حادثه یا همان مقصر تصادف بابت خسارت خودرویش درخواست کند، در سال 1400، همان 320 میلیون تومان یا دیه یک مرد مسلمان در ماه حرام است و اگر خسارت خودروی لوکس او از این مبلغ بیشتر باشد، نمی‌تواند از بیمه شخص ثالث مقصر تصادف، تقاضای مبلغی بالاتر را داشته باشد و بیمه تنها تا این سقف پرداخت خواهد کرد.

تعیین قانونی مالیات خودرو در ایران

پس از گذشت سال‌ها، دولت‌ها کم کم شکل‌های مختلفی از مالیات را به قوانین مرتبط با مالیات افزوده و با تکیه بر این قوانین، از شهروندان مالیات دریافت کرده‌اند. مالیات بر درآمد خودرو یکی از این موارد مختلف است که همانند مالیات سکه، مالیات بر درآمد اجاره املاک و ارزش افزوده طی سال‌های مختلف به قوانین اضافه شده‌ است. مالیات خودرو نوعی از مالیات است که نسبت به انواع دیگر آن، عمر زیادی نداشته و به تازگی قوانین مرتبط با آن تصویب شده است. براساس قانون بودجه سال 1400، تمامی اشخاصی که مالک خودرو بوده و ارزش خودرو یا تمامی خودروهای ثبت شده به نامشان بیش از یک میلیارد تومان باشد، باید تا بهمن ماه سال 1400 برای پرداخت مالیات خودرو دست به کار شوند. برای دریافت مشاوره حقوقی  با موسسه وکلای تلفنی ارتباط بگیرید.

 

مالیات

مالیات خودروی متعارف و غیرمتعارف بر چه اساس تعیین می‌گردد؟

ملاک تعیین مالیات خودروها، مبنا براساس ارزش‌گذاری خودرو یا همان متعارف و غیرمتعارف بودن خودرو می‌باشد. این ارزش‌گذاری بر حسب ماده 42 قانون مالیات ارزش افزوده تصویب شده در سال 1387 و ماده 28 قانون ارزش افزوده مصوب سال 1400 انجام خواهد شد. براین اساس، برای خودروهای داخلی قیمت کارخانه در نظر گرفته می‌شود و خودروهای وارداتی که عمدتا خودروی غیرمتعارف به حساب می‌آیند، بر مبنای ارز ترجیحی است. با تصویب کمیسیون تلفیق مجلس شورای اسلامی، نرخ مالیات بر خودروهای غیرمتعارف در سال 1401 تعیین شد.

  • خودروهایی که تا قیمت یک میلیارد تومان ارزش دارند مشمول مالیات نمی‌شوند.
  • تا 1.5 میلیارد تومان نسبت به مازاد یک میلیارد تومان: یک درصد
  • تا 3 میلیارد تومان نسبت به مازاد 1.5 میلیارد تومان: دو درصد
  • تا 4.5 میلیارد تومان نسبت به مازاد 3 میلیارد تومان: سه درصد
  • نسبت به مازاد 4.5 میلیارد تومان: چهار درصد

 

ارتباط در واتس اپ

چگونگی اعتراض به مالیات تعیین شده برای خودروی غیرمتعارف

تا به امروز، سازمان امور مالیاتی کشور فرصتی را برای معترضین در نظر گرفته است تا بتوانند فرآیند اعتراض را از سر گرفته و طبق دستورالعمل‌ها آن را پیگیری نمایند. در این بخش، سخن وکیل مالیات و مشاوره حقوقی مالیات به میان می‌آید. وکیل پرونده‌های مالیاتی با تسلطی که بر قوانین، آیین‌نامه‌ها و بخش‌نامه‌های مالیاتی دارد، می‌تواند باعث کاهش و یا رسیدگی هر چه بهتر به اعتراضات مالیاتی شود. کمک گرفتن از یک وکیل امور مالیاتی کارآمد و با تجربه می‌تواند از پرداخت هزینه‌های هنگفت و اضافی شما بکاهد.

 

مشاوره حقوقی دعاوی بورسی 
مشاوره حقوقی تصادف
نگارش دادخواست فرجام خواهی 
مشاوره حقوقی تامین دلیل 
درباره ما 

 


سوالات متداول

نظرات

محمد صادق تیغ نورد

با سلام و احترام؛ تصادفات جاده ای و مرگ و میر ناشی از این تصادفات، یکی از مباحث بسیار پر تکرار محاکم دادگستری می باشد. بارها اتفاق افتاده که طرفین دعوا به دلیل عدم آشنایی با قوانین و مقررات ، دست به اتخاذ یک تصمیم احساسی زده اند که مشکل شان را دو چندان نموده است. مواردی مانند فرار از صحنه جرم یا سعی در پاک کردن آثار تصادف یا دعوا با طرف مقابل و ایجاد جنگ روانی، در حالی که اگر از ابتدا شرایط درست کار را رعایت می کردیم، حتی با وجود مقصر بودن در تصادف این امکان وجود داشت که شرایط را تا حد زیادی به نفع خودمان تغییر دهیم ، یکی از این موارد شناختن خودروی متعارف و غیر متعارف است که بر خلاف عرف بازار که خودرو ها را به شاسی بلند یا نیمه شاسی تقسیم می کنند معیار آن حیث ارزش سقف بیمه ای قرارداد می باشد. مساله مهم دیگر بحث پرداخت مالیات خودرو های غیر متعارف می باشد که هر که بخواهند از چنین مزیتی استفاده کند می بایست انجام روال اداری آن را به سرانجام برساند تا به لحاظ شکلی مشکلی گریبانگیر ایشان نشود. تماس با وکلای زبده موسسه وکیل تلفنی می تواند تا حدود زیادی این مشکلات را مرتفع نماید.


سحر نیک پور

سلام، اگر در زمان وقوع تصادف و حادثه رانندگی، خودروی مورد نظر ارزشی برابر یا کمتر از سقف تعهدات جانی یا پنجاه درصد دیه یک مرد مسلمان در ماه حرام را داشته باشد، به آن خودروی متعارف می‌گویند. لازم به ذکر است که میزان نرخ دیه در هر سال توسط قوه قضاییه مشخص می‌گردد و پس از آن بیمه مرکزی براساس سقف تعهدات مالی و جانی بیمه شخص ثالث را تعیین خواهد کرد. اگر بخواهیم مطابق با این تعریف، ارزش یک خودروی متعارف را در سال 1400 محاسبه کنیم، باید نهایتا 320 میلیون تومان و یا کمتر از آن باشد (نکته مهم آن است که در این مرحله نظر کارشناس دادگستری و ارزیاب خسارت بیمه مهم و تعیین کننده است). بر همین اساس، اگر خودرویی دارای ارزش و قیمتی بیشتر از سقف تعهدات جانی یا پنجاه درصد دیه یک مرد مسلمان در ماه حرام باشد به آن خودروی نامتعارف یا لوکس می‌گویند. در نتیجه بر اساس این تعریف، در سال 1400، خودرویی که قیمت 320 میلیون تومان و بیشتر داشته باشد خودروی غیرمتعارف یا لوکس به حساب می‌آید. برای دریافت مشاوره حقوقی تلفنی با موسسه وکیل تلفنی تماس حاصل فرمایید.


فریبرز ذوالفقاری

با سلام معیار حقوقی تعیین مالیات خودروی متعارف و غیرمتعارف معیار حقوقی تعیین مالیات خودروی متعارف و غیرمتعارف ۱۷بهمن ۱۴۰۰ آیا تا به حال برای شما هم پیش آمده است که به هنگام رانندگی در خیابان و بزرگراه‌ها وقتی چشمانتان به خودروهای لوکس و گران قیمت می‌خورد سعی بر رعایت سرعت و فاصله کنید و تمام تلاش خود را به‌کار بگیرید تا تصادفی رخ ندهد؟ زیرا می‌دانید که در شرایط اقتصادی فعلی، اگر با این خودروهای لوکس و گران‌قیمت مانند پورشه، بنز، بی‌ام‌و و غیره تصادف کنید، هزینه‌ها سرسام‌آور است و شاید گاهی پرداخت خسارت برای برخی قطعات این خودروها مثل آینه، گل‌گیر و چراغ با قیمت خودروی ما برابری کند یا حتی بیشتر باشد! بله، متاسفانه این موضوع صادق است. در اینجا پای بیمه شخص ثالث هم به میان می‌آید، البته شاید برای شما نیز این سوال مطرح شده باشد که چه مقدار از خسارت تصادف توسط بیمه شخص ثالث شما پرداخت خواهد شد؟ دقیقا همین جا است که دو عبارت خودروی متعارف و نامتعارف در قانون بیمه شخص ثالث تعریف می‌شوند و مطابق با این تعاریف، قوانینی برای آنها در نظر گرفته شده است. در ابتدا به سراغ تعریف این دو عبارت می رویم و در ادامه قوانین مرتبط را شرح خواهیم داد و قصد داریم در این مقاله جواب سوالات شما در این مورد را داده باشیم. پس با ما همراه باشید. چارت هزینه های مشاوره حقوقی منظور از خودروی متعارف و نامتعارف (خودروی لوکس) چیست؟ اگر در زمان وقوع تصادف و حادثه رانندگی، خودروی مورد نظر ارزشی برابر یا کمتر از سقف تعهدات جانی یا پنجاه درصد دیه یک مرد مسلمان در ماه حرام را داشته باشد، به آن خودروی متعارف می‌گویند. لازم به ذکر است که میزان نرخ دیه در هر سال توسط قوه قضاییه مشخص می‌گردد و پس از آن بیمه مرکزی براساس سقف تعهدات مالی و جانی بیمه شخص ثالث را تعیین خواهد کرد. اگر بخواهیم مطابق با این تعریف، ارزش یک خودروی متعارف را در سال 1400 محاسبه کنیم، باید نهایتا 320 میلیون تومان و یا کمتر از آن باشد (نکته مهم آن است که در این مرحله نظر کارشناس دادگستری و ارزیاب خسارت بیمه مهم و تعیین کننده است). بر همین اساس، اگر خودرویی دارای ارزش و قیمتی بیشتر از سقف تعهدات جانی یا پنجاه درصد دیه یک مرد مسلمان در ماه حرام باشد به آن خودروی نامتعارف یا لوکس می‌گویند. در نتیجه بر اساس این تعریف، در سال 1400، خودرویی که قیمت 320 میلیون تومان و بیشتر داشته باشد خودروی غیرمتعارف یا لوکس به حساب می‌آید. برای دریافت مشاوره حقوقی تلفنی، با شماره 09212242670 تماس بگیرید. مشاوره حقوقی تصادف چگونگی محاسبه خسارت خودروی متعارف و نامتعارف اگر با بیانی خیلی ساده و با کمک گرفتن از تعاریف فوق، بخواهید بدانید که شرکت‌های بیمه در چنین مواردی خسارات را چگونه محاسبه کرده و پرداخت می‌کنند، باید گفت سقف خساراتی که مالک خودروی غیرمتعارف می‌تواند از طرف دیگر حادثه یا همان مقصر تصادف بابت خسارت خودرویش درخواست کند، در سال 1400، همان 320 میلیون تومان یا دیه یک مرد مسلمان در ماه حرام است و اگر خسارت خودروی لوکس او از این مبلغ بیشتر باشد، نمی‌تواند از بیمه شخص ثالث مقصر تصادف، تقاضای مبلغی بالاتر را داشته باشد و بیمه تنها تا این سقف پرداخت خواهد کرد.


سهند مهدی پور

سلام باید گفت سقف خساراتی که مالک خودروی غیرمتعارف می‌تواند از طرف دیگر حادثه یا همان مقصر تصادف بابت خسارت خودرویش درخواست کند، در سال 1400، همان 320 میلیون تومان یا دیه یک مرد مسلمان در ماه حرام است و اگر خسارت خودروی لوکس او از این مبلغ بیشتر باشد، نمی‌تواند از بیمه شخص ثالث مقصر تصادف، تقاضای مبلغی بالاتر را داشته باشد و بیمه تنها تا این سقف پرداخت خواهد کرد.


Mohamad sheykhi

مشاور حقوقی دارای وظایف متفاوتی می باشد. اما تکلیف اصلی مشاوره راهنمایی حقوقی می باشد. او باید اطلاعات لازم حقوقی را داشته باشد تا بتواند متن قرارداد را تنظیم نماید و بر شکل گیری عقد نظارت کند. - مشاور حقوقی در هر زمینه ای باید اطلاعات دقیق راجع به آن موضوع و استفاده صحیح از قوانین را در در روند کار خود قرار دهد. - مشاور حقوقی در امور حقوقی و کیفری راجع به روابط خصوصی افراد نقش پررنگی دارد. - مشاور حقوقی قادر است در مسائل کاری و اداری و مربوط به مهاجرت و امور تجاری و موضوعات بین الملل به افراد کمک کند. . امور راجع به معاملات و قراردادها - مشاور حقوقی ابتدا پیش نویسی از متن قرارداد تنظیم می نماید و بر پیشبرد یک قرارداد و مواد مذکور در آن نظارت کننده است و در صورت لزوم باید اشخاص را نسبت به شرایط و اثراتی که در هر بند قرارداد درج شده است مطلع کند، تا کسی زیان نبیند. - مشاور حقوقی قادر است در معاملات ملکی مثل رهن و وکالت خرید و فروش و نیز موضوعات راجع به خانواده مثل طلاق ، حضانت ، نفقه و مهریه به افراد راهنمایی نماید. امور راجع به دعاوی کیفری مشاوره حقوقی این امکان را دارد که لایحه را تنظیم نموده و در پیگیری دعاوی به اشخاص راهنمایی و مشاوره بدهد.در شرایطی که پروانه وکالت داشته باشد قادر است به طور شخصی و مستقیم پرونده را به عهده بگیرد. مشاور در امر کیفری مثل قتل، اختلاس، کلاهبرداری ، خیانت در امانت ،چک بلامحل و دیگر عناوین، نقش پررنگی دارد و بعد از آن که مشاور کار خود را به درستی انجام دهد با توجه به موضوع مورد دعوا قادر است موکل را به وکیل معرفی کند. مثلاً اگر کسی خواهان مشاوره در مورد دعوای چک می باشد و کیل چک قادر است به او کمک کند. خصوصیات مشاور حقوقی خوب سن و جنس مشاورحقوقی اثری در ارائه کیفیت مشاوره او نخواهد داشت. بلکه باید مسلط به قوانین و دارای تجربه باشد. البته نکته قابل توجه این که پیش از مشاوره گرفتن از یک مشاور حقوقی باید در مورد او تحقیق به عمل آورد و تبلیغات به تنهایی کفایت نمی کن.د باید سوابق مشاوره را مورد بررسی قرار داد و ملاحظه نمود که چه تعداد مراجعان قبلاً در اولین قدم باید به وکلای پایه یک دادگستری رجوع نمود. چون آن ها به مقررات و رویه قضایی مسلط هستند، قادرند به بهترین شکل افراد را راهنمایی کنند. یک مشاور حقوقی خوب فردی است با تجربه که به مسائل و مقررات حقوقی اشراف دارد و صادق و امانت دار و متعهد است و در زمان مناسبی اتخاذ تصمیم می نماید و با قدرت تجزیه و تحلیل ، نسبت به امور حقوقی آگاهی دارد. تفاوت مشاوره حقوقی با وکیل وکیل کسی است که روند رسیدگی به پرونده حقوقی را در دادگاه های قضایی و مراجع اداری دنبال می‌کند و دفاع کننده از حقوق موکل در مراجع قضایی می‌باشد. اما مشاور حقوقی فرد یا سازمانی می باشد که با ملاحظه شرایط و وضعیت پرونده و موقعیت موکل و با توجه به قوانین و آیین دادرسی کشور توصیه های حقوقی را به موکل ارائه می‌کند و راه روش‌هایی را برای حل و فصل موضوع نشان می دهد. وکیل کیست؟و ارتباط آن با مشاوره حقوقی فوری دوستان عزیزم در انتخاب وکیل پایه یک دادگستری باید دقت فراوانی داشته باشید چرا که یک وکیل خوب می تواند مشاور حقوقی خوبی باشد. او باید تسلط کافی به مواد قانونی داشته باشد و شما را به درستی راهنمایی کند. ما در ادامه وکیل را برای شما عزیزان تعریف می کنیم تا به درستی به معنای مشاور حقوقی هم دست پیدا کنید و دچار سردرگمی نشوید وکیل یا نماینده کسی است که به سبب عقد وکالت، از طرف شخص یا اشخاصی برای انجام کاری انتخاب می شود. معنای لغوی واژه وکالت، تفویض یا انتقال موقت است. در اصطلاح این علم در تعریف وکالت می­توان گفت وکالت عقدی است که به واسطه آن فرد یا افرادی شخص وکیل را برای انجام کاری نماینده یا جانشین خود قرار می­دهند. پس از امضای عقد وکالت؛ طرفین قرارداد که منظور از طرف اول وکیل و طرف دوم موکل وی اعم از شخص حقیقی یا حقوقی در مقابل هم دارای وظایف و مسئولیت­هایی می­گردند که با وجود جایز بودن ذات عقد وکالت، عمل به این تعهدات درباره هر دو طرف الزامی است. وکالت به دو شکل مطلق و مقید در جایی آمده است: الف)مطلق: این قسم از وکالت وکیل برای تمام امور شخصی (که شامل همه امور اداری و مالی است) نیابت دارد بدون نیاز به اجازه موکل. مانند هرگونه خرید و فروش یا پرداخت هزینه منزل و خانواده. ب)مقید: در این نوع وکالت محدوده اختیارات وکیل مشخص شده و او تنها می تواند در همان محدوده تعیین شده عمل کند. وکالت از نظر شکلی به رسمی، عادی یا شفاهی تقسیم می­شود: مورد وکالت باید دو شرط داشته باشد1- در انحصار شخص موکل نباشد چه به موجب قانون و چه طبیعتاً مثل وکالت در مجلس معامله که خود شخص باید انجام دهد2-خود شخص از انجام آن ممنوع نباشد. مانند اعمال حقوقی تاجر ورشکسته. حدود وکالت: ماده 663 قانون مدنی(وکیل نمی­تواند خارج از حدود وکالت عمل کند در صورتی که وکالت به صورت مطلق آمده و قیدی ندارد مربوط به اداره اموال است.) در یک تقسیم بندی دیگر وکالت به دو شکل قضایی و غیر قضایی مطرح می­گردد. الف) قضایی: این نوع وکالت تنها مربوط به امور قضایی و دادگاهی است که از طرف شخصی(موکل) به دیگری(وکیل) واگذار می­گردد. وکیل به عنوان نماینده موکل خود در دادگاه حضور می یابد. ب) غیر قضایی: در این نوع وکالت برای انجام هر کار شصی یا اداری می­توان به فرد دیگری وکالت داد چه به صورت رسمی و چه به صورت عادی. در این قسم می­توان برای وکیل انتخابی حدود تعیین کرد. که در چه مواردی اجازه وکالت از شما را دارد و در چه مواردی اجازه دخالت در امور شخصی شما را ندارد..


ثبت دیدگاه شما

فوق تخصصی

جدول مشاوره حقوقی فوق تخصصی

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت (تومان) پرداخت
10دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 150,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
۲۰ دقیقه مشاوره حقوقی تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 250,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
30 دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 280,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
60 دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 350,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
تخصصی

جدول مشاوره حقوقی تخصصی

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت (تومان) پرداخت
۱۰ دقیقه مشاوره حقوقی با وکیل 120,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
۱۵ دقیقه مشاوره حقوقی با وکیل 170,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
۲۰ دقیقه مشاوره حقوقی با وکیل 200,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
۳۰ دقیقه مشاوره حقوقی با وکیل 260,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
۱ ساعت مشاوره حقوقی با وکیل 300,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
مشاوره حقوقی حضوری 1,000,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
مطالعه اوراق پرونده به همراه 5 دقیقه مشاوره حقوقی توسط وکیل 200,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
نگارش نامه ها و درخواست های اداری 500,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
5دقیقه مشاوره حقوقی با وکیل پایه یک دادگستری 80,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
محاسبه فوری دیه توسط وکیل 150,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
محاسبه فوری مهریه به نرخ روز 200,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت

© 2021. وکلای تلفنی . تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ می باشد.