مشاوره حقوقی تظاهر به امر وکالت

مشاوره حقوقی تظاهر به امر وکالت

مشاوره حقوقی تظاهر به امر وکالت

آیا جعل عنوان وکیل توسط افراد عادی جرم است؟

فقط افرادی در محاکم قضایی می توانند امر وکالت را انجام دهند که در آزمون وکالت قبول شده و بعد از مراحل اولیه پروانه وکالت دریافت کرده باشند. سایر افرادی که بدون داشتن پروانه وکالت تظاهر به امر وکالت نمایند بر اساس قانون با مجازات مواجه می شوند. شرایط و مشغله افراد در جامعه به گونه ای است که هر فردی ممکن است ناخواسته با مواردی همچون تظاهر به امر وکالت مواجه شود. افرادی که در دام چنین افرادی قرار می گیرند قطعا هزینه ای بابت حق الوکاله پرداخت می کنند و در پرونده نیز با مشکل مواجه می شوند. این موضوع طبیعی است که هر فردی در تمام حوزه ها سر رشته ندارد. پیدا کردن وکیل واقعی و کاربلد نیز نیاز به دانش دارد. اولین اقدام برای پیدا کردن یک وکیل این است، که به خاطر مشکل حقوقی به وجود آمده قدرت تصمیم گیری را از دست ندهید. در دومین اقدام در مورد اینکه چگونه یک وکیل خوب را پیدا کنید و با او قرارداد ببندید مشاوره حقوقی انجام دهید. در موسسه وکلای تلفنی کارشناسان حقوقی به بهترین نحو در ارتباط با تظاهر به امر وکالت پیدا کردن یک وکیل خوب به شما مشاوره می دهند. برای انجام مشاوره حقوقی با یکی از شماره های مندرج در سایت وکلای تلفنی تماس بگیرید.

 

هزینه مشاوره حقوقی

  مجازات جعل عنوان وکیل

در ماده 55 قانون وکالت صراحتا در مورد مجازات جعل عنوان وکیل و تظاهر به امر وکالت آمده است: « وکلای معلق و اشخاص ممنوع ‌الوکاله و بطور کلی هر شخصی که دارای پروانه وکالت نباشد از هر گونه تظاهر و مداخله در عمل وکالت ‌ممنوع است اعم از اینکه عناوین تدلیس از قبیل مشاور حقوقی و غیره اختیار کند یا اینکه به وسیله شرکت و سایر عقود یا عضویت در مؤسسات خود ‌را اصیل در دعوی قلمداد نماید. متخلف از یک الی شش ماه حبس تادیبی محکوم خواهد شد». برای اینکه در ارتباط با مجازات وکیل جعلی اطلاعات حقوقی بیشتری به دست بیاورید با وکیل پایه یک دادگستری در موسسه وکلای تلفنی مشاوره حقوقی تلفنی با شماره 09212242670 انجام دهید. افرادی که تظاهر به امر وکالت می کنند مجرم هستند و شما می توانید از آنها شکایت کنید.

 

مشاوره حقوقی جعل

چگونگی شکایت از وکیل تقلبی

با توجه به اینکه امروزه به راحتی هر فردی مدعی وکیل بودن می نماید و معمولا این افراد در جلو دادگاه ها دنبال موکلان ساده هستند لازم است مردم بدانند که چنین عملی جرم است و می توانند از وکیل تقلبی شکایت کنند. این افراد با چرب زبانی و وعده های دروغین، افرادی که مشکل حقوقی را دارند تحریک می کنند که وکالت پرونده به آنها داده شود. اقدام غیر حرفه ای این افراد باعث می شود اعتماد عمومی به وکلا در جامعه از بین برود. اگر در دام وکیل تقلبی افتادید می توانید از طریق دادسرا از وکیلی که تظاهر به امر وکالت می کند شکایت کنید تا پرونده او در دادگاه کیفری مورد بررسی قرار گیرد. اگر مجرم بودن وکیل تقلبی اثبات شود بر اساس قانون مجازات خواهد شد.

مرجع صالح برای رسیدگی به جعل عنوان وکیل

اگر یک فردی فاقد پروانه وکالت باشد، با جعل عنوان خود را وکیل معرفی و تظاهر به امر وکالت کند همچنین حق الوکاله ای از فردی دیگر دریافت کند مجرم است و به اتهام او در دادگاه کیفری رسیدگی می شود. اگر فرد در واقع وکیل باشد اما به هر دلیل در انجام وکالت معلق باشد و حق انجام وکالت تا مدت مشخصی را نداشته باشد از طریق کانون وکلا می توان از او شکایت کرد. همچنین پرونده او در دادسرا انتظامی وکلا مطرح خواهد شد.

 

ارتباط در واتس اپ

چگونگی استعلام وکلا

یکی از راه های استعلام از وضعیت وکیل درگاه خدمات الکترونیک قضایی است. کاربران می توانند به این درگاه وارد شوند و در سمت راست سایت از طریق بخش استعلام قضایی گزینه "استعلام وضعیت وکیل" را انتخاب نمایند. به صفحه ای دیگر خواهید رفت در آنجا شماره ملی وکیل را وارد کنید اگر مشخصات وکیل در سامانه ثبت شده باشد با زدن گزینه "بررسی و استعلام" مشخصاتی همچون نام، نام خانوادگی، نام پدر، تاریخ اعتبار پروانه، مرجع صدور پروانه و وضعیت اشتغال به کار نمایش داده می شود. همچنین از طریق کانون وکلایی که اقدام به صدور پروانه وکالت کرده است این امکان وجود دارد تا آخرین وضعیت پروانه وکیل استعلام گرفته شود. برای دریافت مشاوره حقوقی انلاین و رایگان به وبسایت موسسه حقوقی وکلای تلفنی مراجعه نمایید.

 

استفاده اگاهانه از اسکناس جعلی
نگارش شکوائیه
استفاده از مهر نظامی جعلی 
مشاوره حقوقی تهیه و ترویج سکه تقلبی 
درباره ما 


سوالات متداول

نظرات

ثبت دیدگاه شما

فوق تخصصی

جدول مشاوره حقوقی فوق تخصصی

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت (تومان) پرداخت
10دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 150,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
۲۰ دقیقه مشاوره حقوقی تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 250,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
30 دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 280,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
60 دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 350,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
تخصصی

جدول مشاوره حقوقی تخصصی

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت (تومان) پرداخت
۱۰ دقیقه مشاوره حقوقی با وکیل 120,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
۱۵ دقیقه مشاوره حقوقی با وکیل 170,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
۲۰ دقیقه مشاوره حقوقی با وکیل 200,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
۳۰ دقیقه مشاوره حقوقی با وکیل 260,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
۱ ساعت مشاوره حقوقی با وکیل 300,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
مشاوره حقوقی حضوری 1,000,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
مطالعه اوراق پرونده به همراه 5 دقیقه مشاوره حقوقی توسط وکیل 200,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
نگارش نامه ها و درخواست های اداری 500,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
5دقیقه مشاوره حقوقی با وکیل پایه یک دادگستری 80,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
محاسبه فوری دیه توسط وکیل 150,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
محاسبه فوری مهریه به نرخ روز 200,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت

© 2021. وکلای تلفنی . تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ می باشد.