این روزها بسیاری از افراد به دنبال این هستند که وکیل پایه یک دادگستری شوند، به همین دلیل هم رشته حقوق بیش از سایر رشته های علوم انسانی، دانشجو دارد. اما باید بدانید که تحصیل در رشته حقوق تازه اول کار وکیل شدن است و شما برای این که بتوانید وکیل دادگستری باشید، راهی تقریبا دور و دراز در پیش دارید. موسسه حقوقی وکلای تلفنی در این مسیر همراه شما عزیزان خواهد بود. برای بهرهمندی از تجربیات وکلای مجرب این موسسه میتوانید از مشاوره حقوقی تلفنی استفاده نمایید. به این ترتیب با وکیل مورد نظر خود صحبت کنید و از او مشورت بگیرید. هرچند که توصیه میکنیم قبل از مشاوره با وکیل، ادامه مطلب را مطالعه کنید، زیرا ما سعی کرده ایم در این مطلب به پرتکرارترین سوالات شما پاسخ دهیم.
در تعریف حقوقی، وکیل دادگستری شخصی است که در رشته حقوق تحصیل کرده و پس از اتمام دوران تحصیل در آزمون وکالتی که توسط قوه قضاییه برگزار میشود، پذیرفته شده است. البته شخصی که به موجب قرارداد وکالت، مسئول انجام امور شخص دیگری شده باشد نیز وکیل خوانده میشود. به طور مثال در عقد نکاح، زوجین به عاقد وکالت میدهند تا آن ها را به عقد یکدیگر درآورد. در حالی که اینجا عاقد لزوما در رشته حقوق تحصیل نکرده و آزمون وکالت نداده است. توجه داشته باشید که مقصود ما از وکیل در این مقاله، وکیل دادگستری است. وکیل دادگستری نیز فقط تعریف اول را شامل میشود.
در شرایط شرکت در آزمون وکالت آمده است متقاضی بایستی دارای مدرک کارشناسی یا بالاتر در رشته حقوق و از دانشکده های حقوق داخل یا خارج کشور باشد که مورد تایید وزارت علوم، تحقیقات و فناوری هستند. از همین شرط میتوان به راحتی فهمید که شما برای شرکت در آزمون وکالت و وکیل دادگستری شدن، باید در رشته حقوق درس بخوانید. در رابطه با فارغ التحصیلان رشته فقه و مبانی حقوق اسلامی و دارندگان مدرک سطح 2 و بالاتر حوزه های علمیه، گفته میشود زمانی قادر به شرکت در این آزمون هستند که از مرجع صالح تاییدیه داشته باشند.
نکته: منظور از مرجع صالح در اینجا، وزارت علوم، تحقیقات و فناوری است.
همه مشاوران تحصیلی و افرادی که در آزمون وکالت قبول شده اند و در حال حاضر وکیل دادگستری هستند، رموز زیر را برای موفقیت در این آزمون بسیار کاربردی میدانند؛
شما پس از قبولی در آزمون وکالت به مدت 18 ماه باید دوره کارآموزی را طی کنید. پس از این 18 ماه آزمونی تحت عنوان آزمون اختبار برگزار میشود که باید در آن شرکت کنید. آزمون اختبار در دو مرحله و به صورت کتبی و شفاهی برگزار میشود که شما باید در هر دوی این آزمون ها نمره قبولی کسب کنید. تنها در این صورت است که پروانه وکالت پایه یک دادگستری شما صادر خواهد شد و از آن پس به عنوان وکیل پایه یک دادگستری شناخته خواهید شد. برای شرکت در آزمون اختبار شما باید نهایتا 20 روز پس از اتمام دوره کارآموزی خود این موضوع را به مراکز ذیصلاح اعلام کنید. سپس کانون وکلای استان زمانی برای برگزاری آزمون کتبی و شفاهی اختبار شما تعیین خواهد کرد. در ضمن تاریخ و ساعت دقیق برگزاری آزمون، حداقل 10 روز قبل توسط کانون وکلا اعلام خواهد شد، پس از این بابت نگران نباشید. منابع آزمون اختبار نیز عبارتند از؛ حقوق جزا، حقوق مدنی، آیین دادرسی کیفری، آیین دادرسی مدنی، قوانین و مقررات وکالت، حقوق ثبت و امور حسبی.
کانون وکلا و مرکز وکلا دو مرجع جدا از هم هستند. کانون وکلای دادگستری در ایران، یکی از انجمن ها و موسسات غیر دولتی و غیر وابسته محسوب میشود، در حالی که مرکز وکلا از سال 1385 تحت نظر مستقیم رئیس قوه قضائیه فعالیت میکند. تفاوت بعدی میان کانون وکلای دادگستری و مرکز وکلا، مسئولیت ها و وظایفی است که بر عهده هر یک از آن ها قرار دارد.
از وظایف کانون وکلای دادگستری میتوان به موارد زیر اشاره کرد؛
صدور پروانه وکالت برای داوطلبان واجد شرایط
رسیدگی به تخلفات وکلا و تعقیبات ایشان به وسیله دادسرا و دادگاه انتظامی وکلا
معاضدت قضایی
فراهم کردن شرایط پیشرفت وکلا در زمینه های علمی و عملی
و اما وظایف و اختیارات مرکز وکلا بر اساس آیین نامه اجرایی ماده 187 (قانون برنامه سوم توسعه) به شرح زیر است؛
جمعآوری اطلاعات درباره تعداد کارشناسان، مشاوران و وکلای مورد نیاز کل کشور در هر سال
برگزاری آزمون های کتبی و شفاهی و مصاحبه میان متقاضیان وکالت و مشاوره خانواده و در نهایت انتخاب آن ها
نظارت به عملکرد و تخلفات وکلا و کارشناسان رسمی و مشاوران خانواده
معاضدت قضایی و ارائه خدمات مربوط به آن
آموزش عملی کارآموزان وکالت، کارشناسان و مشاوران خانواده
اعطای پروانه کارآموزی به کارآموز وکالت
برگزاری مراسم تحلیف و گرفتن تعهد و سوگند از کارآموز وکالت
همانطور که ملاحظه کردید مرکز وکلای قوه قضاییه وظایف و اختیارات بیشتری نسبت به کانون وکلا دارد.
یکی از سوالات پرتکراری که از جانب شما مطرح میشود، این است که آیا شغل وکالت برای زنان مناسب است؟! یا این که آیا زنان در این حرفه موفق میشوند؟!موسسه حقوقی وکلای تلفنی طبق تجربه بالای فعالیتی که در این زمینه دارد، در پاسخ به این پرسش ها میگوید: اتفاقا خانم ها در این شغل و حرفه عملکرد بهتری نسبت به آقایان دارند. همین مسئله نیز سبب شده تا در حال حاضر بیشتر افراد به دنبال وکیل پایه یک دادگستری خانم، برای سپردن پرونده خود به او باشند. دلیل موفقیت زنان در حرفه وکالت مسئولیت پذیری و دقت عمل بالای آن ها میباشد. اما با این حال گاها دیده میشود که برخی از وکلای خانم به دلیل برخورد احساسی با پرونده های حقوقی، دچار مشکل میشوند. پس به عنوان یک خانم متقاضی شرکت در آزمون وکالت و دریافت پروانه وکالت باید بدانید که زمانی به یک وکیل دادگستری موفق و سرشناس تبدیل خواهید شد که، برای افزایش علم و تجربه خود دائم در تلاش باشید، همچنین از دانش حقوقی خود برای موفقیت پرونده بهره بگیرید، نه احساسات و عواطفتان!
در ضمن این را هم باید در نظر داشته باشید که شما در آینده نه چندان دور قرار است تشکیل خانواده بدهید و این یعنی به زودی مسئولیت های همسری و مادری نیز به مسئولیت های شما افزوده خواهد شد. پس ممکن است راه شما متفاوتتر و چه بسا سختتر از راهی باشد که یک آقا برای وکیل کاربلد و مشهور شدن طی میکند.
قانونگذار در ماده 2 قانون کیفیت اخذ پروانه وکالت دادگستری بیان میکند: "برای اشخاصی پروانه کارآموزی وکالت صادر میشود که علاوه بر دارا بودن دانشنامه لیسانس یا بالاتر حقوق یا فقه و مبانی حقوق اسلامی یا معادل آن از دروس حوزوی و دانشگاهی دارای شرایط ذیل باشند:
الف - اعتقاد و التزام عملی به احکام و مبانی دین مقدس اسلام.
ب - اعتقاد و تعهد به نظام جمهوری اسلامی ایران، ولایت فقیه، قانون اساسی.
ج - نداشتن پیشینه محکومیت موثر کیفری.
د- نداشتن سابقه عضویت و فعالیت در گروههای الحادی و فرق ضاله و معاند با اسلام و گروه هایی که مرامنامه آن ها مبتنی بر نفی ادیان الهی میباشد.
ه - عدم وابستگی به رژیم منحوس پهلوی و تحکیم پایه های رژیم طاغوت.
و - عدم عضویت و هواداری از گروهک های غیرقانونی و معاند با جمهوری اسلامی ایران.
ز - عدم اعتیاد به مواد مخدر و استعمال مشروبات الکلی. "
7 مورد گفته شده از شرایط عمومی شرکت در آزمون وکالت هستند. در نتیجه تنها در صورتی میتوانید وکیل دادگستری باشید که علاوه بر تحصیل در رشته حقوقی، واجد شرایط عمومی نیز باشید.
شما برای موفقیت در آزمون وکالت باید منابعی که در دفترچه منتشر شده ذکر شده اند را به طور دقیق مطالعه کنید. حال این منابع به دو دسته منابع مشترک و منابع اختصاصی تقسیم میشوند که معمولا منابع اختصاصی ضریب بالاتری دارند.
توجه داشته باشید که این موارد تنها، موارد ذکر شده در دفترچه آزمون هستند، نه عنوان دقیق کتاب هایی که باید بخوانید. با استفاده از مشاوره حقوقی تلفنی موسسه حقوقی وکلای تلفنی میتوانید از عنوان دقیق کتب و نویسنده آن ها مطلع شوید.
هر شغل و حرفهای به مقتضای خود مزایا و معایبی دارد و شغل و حرفه وکالت نیز از این قاعده مستثنی نیست! شما که دانشجوی حقوق هستید و آرزوی وکیل پایه یک دادگستری شدن را در سر میپرورانید، یا این که در انتخاب این رشته برای ادامه تحصیل تردید دارید، حتما باید با مزایا و معایب حرفه وکالت آشنا باشید.
البته معایب گفته شده بیشتر برای مواقعی هستند که شما بخواهید به صورت مستقل فعالیت کنید. وگرنه اگر وکیل دادگستری باشید و به عنوان وکیل یک سازمان به کار خود ادامه دهید، چه بسا با هیچ یک از این مشکلات روبرو نشوید. برای تصمیم گیری بهتر میتوانید سوالات خود را در قالب مشاوره حقوقی آنلاین و رایگان موسسه حقوقی وکلای تلفنی مطرح کنید. کارشناسان و وکلای این موسسه با علم و تجربه خود، به بهترین شکل ممکن شما را راهنمایی خواهند کرد.
مشاوره با وکیل و مزایای آن |
استخدام غیر حضوری وکیل |
دوره مشاوره حقوقی |
چگونه مشاور حقوقی شویم؟ |
درباره ما |
مدت زمان مشاوره حقوقی | اجرت (تومان) | پرداخت |
---|---|---|
10دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری | 150,000 هزار تومان |
پرداخت آنلاین
درخواست جهت: 10دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری (بعد از پرداخت وکلای زیر ۵ دقیقه با شما تماس میگیرند)درخواست جهت: 10دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری (بعد از پرداخت وکلای زیر ۵ دقیقه با شما تماس میگیرند)لطفا مبلغ 150,000 هزارتومان را به شماره کارت 6219861069798741 به نام آناهیتا توکلی واریز کنید و سپس اطلاعات واریز را در فرم زیر ثبت نمایید. |
۲۰ دقیقه مشاوره حقوقی تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری | 250,000 هزار تومان |
پرداخت آنلاین
درخواست جهت: ۲۰ دقیقه مشاوره حقوقی تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری (بعد از پرداخت وکلای زیر ۵ دقیقه با شما تماس میگیرند)درخواست جهت: ۲۰ دقیقه مشاوره حقوقی تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری (بعد از پرداخت وکلای زیر ۵ دقیقه با شما تماس میگیرند)لطفا مبلغ 250,000 هزارتومان را به شماره کارت 6219861069798741 به نام آناهیتا توکلی واریز کنید و سپس اطلاعات واریز را در فرم زیر ثبت نمایید. |
30 دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری | 280,000 هزار تومان |
پرداخت آنلاین
درخواست جهت: 30 دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری (بعد از پرداخت وکلای زیر ۵ دقیقه با شما تماس میگیرند)درخواست جهت: 30 دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری (بعد از پرداخت وکلای زیر ۵ دقیقه با شما تماس میگیرند)لطفا مبلغ 280,000 هزارتومان را به شماره کارت 6219861069798741 به نام آناهیتا توکلی واریز کنید و سپس اطلاعات واریز را در فرم زیر ثبت نمایید. |
60 دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری | 350,000 هزار تومان |
پرداخت آنلاین
درخواست جهت: 60 دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری (بعد از پرداخت وکلای زیر ۵ دقیقه با شما تماس میگیرند)درخواست جهت: 60 دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری (بعد از پرداخت وکلای زیر ۵ دقیقه با شما تماس میگیرند)لطفا مبلغ 350,000 هزارتومان را به شماره کارت 6219861069798741 به نام آناهیتا توکلی واریز کنید و سپس اطلاعات واریز را در فرم زیر ثبت نمایید. |
مدت زمان مشاوره حقوقی | اجرت (تومان) | پرداخت |
---|---|---|
۱۰ دقیقه مشاوره حقوقی با وکیل | 120,000 هزار تومان |
پرداخت آنلاین
درخواست جهت: ۱۰ دقیقه مشاوره حقوقی با وکیل (بعد از پرداخت وکلای زیر ۵ دقیقه با شما تماس میگیرند)درخواست جهت: ۱۰ دقیقه مشاوره حقوقی با وکیل (بعد از پرداخت وکلای زیر ۵ دقیقه با شما تماس میگیرند)لطفا مبلغ 120,000 هزارتومان را به شماره کارت 6219861069798741 به نام آناهیتا توکلی واریز کنید و سپس اطلاعات واریز را در فرم زیر ثبت نمایید. |
۱۵ دقیقه مشاوره حقوقی با وکیل | 170,000 هزار تومان |
پرداخت آنلاین
درخواست جهت: ۱۵ دقیقه مشاوره حقوقی با وکیل (بعد از پرداخت وکلای زیر ۵ دقیقه با شما تماس میگیرند)درخواست جهت: ۱۵ دقیقه مشاوره حقوقی با وکیل (بعد از پرداخت وکلای زیر ۵ دقیقه با شما تماس میگیرند)لطفا مبلغ 170,000 هزارتومان را به شماره کارت 6219861069798741 به نام آناهیتا توکلی واریز کنید و سپس اطلاعات واریز را در فرم زیر ثبت نمایید. |
۲۰ دقیقه مشاوره حقوقی با وکیل | 200,000 هزار تومان |
پرداخت آنلاین
درخواست جهت: ۲۰ دقیقه مشاوره حقوقی با وکیل (بعد از پرداخت وکلای زیر ۵ دقیقه با شما تماس میگیرند)درخواست جهت: ۲۰ دقیقه مشاوره حقوقی با وکیل (بعد از پرداخت وکلای زیر ۵ دقیقه با شما تماس میگیرند)لطفا مبلغ 200,000 هزارتومان را به شماره کارت 6219861069798741 به نام آناهیتا توکلی واریز کنید و سپس اطلاعات واریز را در فرم زیر ثبت نمایید. |
۳۰ دقیقه مشاوره حقوقی با وکیل | 260,000 هزار تومان |
پرداخت آنلاین
درخواست جهت: ۳۰ دقیقه مشاوره حقوقی با وکیل (بعد از پرداخت وکلای زیر ۵ دقیقه با شما تماس میگیرند)درخواست جهت: ۳۰ دقیقه مشاوره حقوقی با وکیل (بعد از پرداخت وکلای زیر ۵ دقیقه با شما تماس میگیرند)لطفا مبلغ 260,000 هزارتومان را به شماره کارت 6219861069798741 به نام آناهیتا توکلی واریز کنید و سپس اطلاعات واریز را در فرم زیر ثبت نمایید. |
۱ ساعت مشاوره حقوقی با وکیل | 300,000 هزار تومان |
پرداخت آنلاین
درخواست جهت: ۱ ساعت مشاوره حقوقی با وکیل (بعد از پرداخت وکلای زیر ۵ دقیقه با شما تماس میگیرند)درخواست جهت: ۱ ساعت مشاوره حقوقی با وکیل (بعد از پرداخت وکلای زیر ۵ دقیقه با شما تماس میگیرند)لطفا مبلغ 300,000 هزارتومان را به شماره کارت 6219861069798741 به نام آناهیتا توکلی واریز کنید و سپس اطلاعات واریز را در فرم زیر ثبت نمایید. |
مشاوره حقوقی حضوری | 1,000,000 هزار تومان |
پرداخت آنلاین
درخواست جهت: مشاوره حقوقی حضوری (بعد از پرداخت وکلای زیر ۵ دقیقه با شما تماس میگیرند)درخواست جهت: مشاوره حقوقی حضوری (بعد از پرداخت وکلای زیر ۵ دقیقه با شما تماس میگیرند)لطفا مبلغ 1,000,000 هزارتومان را به شماره کارت 6219861069798741 به نام آناهیتا توکلی واریز کنید و سپس اطلاعات واریز را در فرم زیر ثبت نمایید. |
مطالعه اوراق پرونده به همراه 5 دقیقه مشاوره حقوقی توسط وکیل | 200,000 هزار تومان |
پرداخت آنلاین
درخواست جهت: مطالعه اوراق پرونده به همراه 5 دقیقه مشاوره حقوقی توسط وکیل (بعد از پرداخت وکلای زیر ۵ دقیقه با شما تماس میگیرند)درخواست جهت: مطالعه اوراق پرونده به همراه 5 دقیقه مشاوره حقوقی توسط وکیل (بعد از پرداخت وکلای زیر ۵ دقیقه با شما تماس میگیرند)لطفا مبلغ 200,000 هزارتومان را به شماره کارت 6219861069798741 به نام آناهیتا توکلی واریز کنید و سپس اطلاعات واریز را در فرم زیر ثبت نمایید. |
نگارش نامه ها و درخواست های اداری | 500,000 هزار تومان |
پرداخت آنلاین
درخواست جهت: نگارش نامه ها و درخواست های اداری (بعد از پرداخت وکلای زیر ۵ دقیقه با شما تماس میگیرند)درخواست جهت: نگارش نامه ها و درخواست های اداری (بعد از پرداخت وکلای زیر ۵ دقیقه با شما تماس میگیرند)لطفا مبلغ 500,000 هزارتومان را به شماره کارت 6219861069798741 به نام آناهیتا توکلی واریز کنید و سپس اطلاعات واریز را در فرم زیر ثبت نمایید. |
5دقیقه مشاوره حقوقی با وکیل پایه یک دادگستری | 80,000 هزار تومان |
پرداخت آنلاین
درخواست جهت: 5دقیقه مشاوره حقوقی با وکیل پایه یک دادگستری (بعد از پرداخت وکلای زیر ۵ دقیقه با شما تماس میگیرند)درخواست جهت: 5دقیقه مشاوره حقوقی با وکیل پایه یک دادگستری (بعد از پرداخت وکلای زیر ۵ دقیقه با شما تماس میگیرند)لطفا مبلغ 80,000 هزارتومان را به شماره کارت 6219861069798741 به نام آناهیتا توکلی واریز کنید و سپس اطلاعات واریز را در فرم زیر ثبت نمایید. |
محاسبه فوری دیه توسط وکیل | 150,000 هزار تومان |
پرداخت آنلاین
درخواست جهت: محاسبه فوری دیه توسط وکیل (بعد از پرداخت وکلای زیر ۵ دقیقه با شما تماس میگیرند)درخواست جهت: محاسبه فوری دیه توسط وکیل (بعد از پرداخت وکلای زیر ۵ دقیقه با شما تماس میگیرند)لطفا مبلغ 150,000 هزارتومان را به شماره کارت 6219861069798741 به نام آناهیتا توکلی واریز کنید و سپس اطلاعات واریز را در فرم زیر ثبت نمایید. |
محاسبه فوری مهریه به نرخ روز | 200,000 هزار تومان |
پرداخت آنلاین
درخواست جهت: محاسبه فوری مهریه به نرخ روز (بعد از پرداخت وکلای زیر ۵ دقیقه با شما تماس میگیرند)درخواست جهت: محاسبه فوری مهریه به نرخ روز (بعد از پرداخت وکلای زیر ۵ دقیقه با شما تماس میگیرند)لطفا مبلغ 200,000 هزارتومان را به شماره کارت 6219861069798741 به نام آناهیتا توکلی واریز کنید و سپس اطلاعات واریز را در فرم زیر ثبت نمایید. |
© 2021. وکلای تلفنی . تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ می باشد.
نظرات
سعید ربیعی
باسلام حرفه وکالت ، نه به عنوان یک شغل، بلکه بعنوان یک حرفه تخصصی در سرتاسر دنیا شناخته شده است و در ایران هم وکالت بعنوان حرفه ای تخصصی و دارای شان اجتماعی بسیار بالا شناخته شده است. نکته قابل توجه این است که برخلاف انتظار بسیاری از افراد ، در این حرفه حقوقی به فرد پرداخته نمیشود،بلکه این خود فرد و توانایی خود اوست که میتواند وی را همانند یک پزشک به درامد برساند. برای شرکت در ازمون وکالت و اخذ پروانه وکالت، داشتن مدرک کارشناسی حقوق و یا فقه و حقوق اسلامی و یا حقوق ثبت الزامیست و تفاوتی ندارد که فرد مدرکش را از چه دانشگاهی اخذ کرده باشد(که این مهم در مشاغلی مانند قضاوت و سایر استخدامی ها تفاوت میکند. علاوه بر این فرد باید حین ثبت نام ازمون وکالت حداقل۲۴سال سن داشته باشد.
محمد صادق تیغ نورد
با سلام و احترام، در جامعه امروز ما ، یکی از مشاغلی که دارای پرستیژ و شاّن اجتماعی بالایی بوده و افراد زیادی تمایل دارندکه جذب آن شوند شغل وکالت است . همان طور که فارغ التحصیلان رشته علوم تجربی به دنبال پزشکی هستند و دانش آموختگان رشته ریاضی به دنبال انواع مهندسی می روند، دانش آموزان رشته انسانی نیز اولویت اول خود را رشته حقوق و تحصیل در آن انتخاب کرده اند . این رشته در حال حاضر در بسیاری از شهرهای کشور ما تدریس شده و افراد زیادی با رویای رسیدن به یکی از شغل های وکالت یا قضاوت وارد آن می شوند اما همیشه نتیجه کار این نخواهد بود زیرا گرفتن لیسانس حقوق یا رشته های مرتبط با آن ،تازه بخشی از کار است و راه درازی تا تبدیل شده به یک وکیل ششدانگ مورد نیاز است طوری که افراد زیادی را در جامعه می بینیم که علیرغم تحصیل در این رشته یا بیکار هستند و یا به اشتغال کاذب روی آورده اند پس صرف داشتن مدرک برای این مهم کافی نیست بلکه باید در آزمون هایی چون مرکز مشاوران یا کانون وکلا شرکت نمود و بعد از طی مراحلی ،دوره های کارآموزی لازم را سپری کرد و بعد از گذراندن آزمون اختبار در کانون وکلا بعنوان وکیل مشغول به کار شد. جهت دانستن جزئیات کار می توانید این مقاله را مرور کرده یا با مشاوران موسسه وکیل تلفنی تماس بگیرید و اطلاعات لازم را کسب نمایید.
محسن حاجی آبادی
با سلام در خصوص مزایای حرفه وکالت گفتنی ها بسیار است اما متاسفانه در سالهای اخیر فشارهای ناجوانمردانه و تاخت و تاز های غیر قانونی و بی اخلاقی های بسیاری بر پیکره نیمه جان تنها نهاد مستقل حال حاضر کشور ( کانون وکلا) اتفاق افتاده و سعی در زیر پا نهادن حقوق مسلمه این نهاد از بطن حاکمیت توسط افراد خاص و معاندین به حقوق مردم دارند
علیرضا محمدی
برخلاف دیدگاه عموم یک دانشجو حقوق با فارغ التحصیل شدن از دانشگاه وکیل محسوب نمیشود و با برای وکالت نیاز به داشتن پروانه تخصصی دارد خوشبختانه با وجود موسساتی مانند وکیل تلفنی دسترسی به وکلای جوان و تحصیلکرده در کنار مشاورین ارشد حقوقی فراهم شده و افراد میتوانند با اخذ مشورت در تصمیم گیری هایشان بهترین راه را انتخاب کنند
فریبرز ذوالفقاری
با سلام این روزها بسیاری از افراد به دنبال این هستند که وکیل پایه یک دادگستری شوند، به همین دلیل هم رشته حقوق بیش از سایر رشته های علوم انسانی، دانشجو دارد. اما باید بدانید که تحصیل در رشته حقوق تازه اول کار وکیل شدن است و شما برای این که بتوانید وکیل دادگستری باشید، راهی تقریبا دور و دراز در پیش دارید. موسسه حقوقی وکلای تلفنی در این مسیر همراه شما عزیزان خواهد بود. برای بهرهمندی از تجربیات وکلای مجرب این موسسه میتوانید از مشاوره حقوقی تلفنی استفاده نمایید. به این ترتیب با وکیل مورد نظر خود صحبت کنید و از او مشورت بگیرید. هرچند که توصیه میکنیم قبل از مشاوره با وکیل، ادامه مطلب را مطالعه کنی