آشنایی با مرکز مشاوران حقوقی ایران

آشنایی با مرکز مشاوران حقوقی ایران

آشنایی با مرکز مشاوران حقوقی ایران

مرکز مشاوران حقوقی ایران و آشنایی با آن مسئله ای است که قصد داریم در این مقاله بدان بپردازیم. متاسفانه تصوری در میان ایرانیان وجود دارد مبنی بر این که کارهای حقوقی را خود افراد می توانند شخصا انجام دهند. در حالی که تصور فوق الذکر به کلی اشتباه است. در جهان امروزی تمام کارها، به صورت تخصصی انجام می شوند. از طرفی مسائل حقوقی که در طول زندگی یک انسان به وجود می آیند از چنان اهمیتی برخوردارند که ممکن است کوچک ترین کوتاهی در اینگونه مسائل منجر به ضررهای جانی و مالی جبران ناپذیری شود. پس بهترین کار مشاوره با افراد متخصص در این زمینه است که بتوان تا حد ممکن از ضررهای احتمالی جلوگیری نمود. مرکز مشاوران حقوقی ایران، به همین منظور به وجود آمده است. در ادامه ضمن آشنایی با معنای مشاوره حقوقی و ضرورت آن، به طور تفصیلی با این مرکز آشنا خواهیم شد. پس با یکی دیگر از مهمترین مجموعه مقالات موسسه حقوقی وکلای تلفنی همراه ما باشید.

 

هزینه مشاوره حقوقی

 

مشاوره حقوقی چیست؟

قبل از آشنایی و بحث پیرامون مرکز مشاوران حقوقی ایران، ضروری است که با تعریف مشاوره حقوقی آشنا شویم. همانطور که گفته شد، ممکن است هر فردی در طول زندگی خود با مسائل و پرونده‌های حقوقی به معنای عام کلمه مواجه شود. در ابتدا باید بگوییم که بین مشاوره حقوقی و اطلاعات حقوقی تفاوت بسیار مهمی وجود دارد. ارائه اطلاعات حقوقی توسط هر شخصی که مطالعه ی حقوقی داشته باشد، ممکن است. در حالی که مشاوره حقوقی، تنها توسط وکیل امکان پذیر می باشد. در واقع مشاور حقوقی به فرد مراجعه کننده راهکارهای حقوقی مناسبی را جهت پیشبرد بهتر پرونده ارائه می‌دهد. قانون گذار برای حمایت از حقوق مراجعه کننده، مسئولیت هایی را بر عهده ی مشاور حقوقی گذارده است. پس مشاوره گرفتن از دوست و آشنا، به منزله ی مشاوره حقوقی محسوب نخواهد شد. یکی از مراکزی که به همین منظور در سال‌های اخیر به وجود آمده است، مرکز مشاوران حقوقی ایران می‌باشد که در ادامه به طور دقیق با آن آشنا خواهیم شد.

 

چرا باید با مشاور حقوقی مشورت کنیم؟

اما سوال مهمی که ممکن است به ذهن شما نیز رسیده باشد، این است که ضرورت مشاوره حقوقی چیست؟ در واقع تا زمانی که امکان حل و فصل پرونده های حقوقی توسط خود افراد وجود دارد و هیچ اجبار قانونی برای اخذ مشاوره حقوقی مطرح نیست، پس چه نیازی به مشورت با یک مشاور حقوقی است؟ بیایید به پاسخ این سوال بپردازیم. تصور کنید همین الان، دستگاهی که با آن در حال مطالعه ی این مقاله هستید، با مشکل بزرگی مواجه شود. اولین کاری که می کنید چیست؟ مسلما مشکلتان را با یک متخصص در این زمینه در میان می گذارید. در حالی که شاید مشکل بسیار بزرگی نیز به وجود نیامده باشد. در مورد مسائل حقوقی اهمیت مشاوره با یک مشاور حقوقی چندین برابر است. پرونده ها و مشکلات حقوقی به طور مستقیم با جان، آبرو و اموال شهروندان در ارتباط هستند. به عنوان مثال می توان به دعاوی ضرب و شتم، تجاوز و سرقت اشاره داشت.  در نتیجه کوچک ترین کوتاهی در این مورد می تواند منجر به ایجاد ضرر های جبران ناپذیری شود. مرکز مشاوران حقوقی ایران، به منظور بهره مندی تمامی اقشار جامعه از مشاوره حقوقی به وجود آمده است. همچنین شما می توانید با وکلای مجرب موسسه حقوقی وکلای تلفنی، مشاوره حقوقی داشته باشید.

 

 

مشاور حقوقی خوب چه ویژگی هایی دارد؟

تا کنون در مسیر بررسی مرکز مشاوران حقوقی ایران، با تعریف مشاوره حقوقی و ضرورت مشورت با مشاوران حقوقی آشنا شدیم. اما یک مشاور حقوقی خوب دارای چه ویژگی هایی است؟ در واقع از چه کسی باید مشورت بگیریم؟ همانطور که قبلا هم گفته شد، مشاوره حقوقی توسط وکیل انجام می شود. پس اولین و مهم ترین نکته ای که باید در نظر بگیریم، وکیل بودن فرد مورد نظر است. در ادامه نیز به سایر ویژگی های یک مشاور حقوقی خوب اشاره می کنیم:

  • معمولا مشاور حقوقی باید تنها در یک زمینه ی حقوقی تخصص داشته باشد. درست است که وکلا، می توانند در تمام زمینه ها وکالت کنند، اما تخصص در یک حیطه، تاثیر زیادی بر مشاوره ی آنها خواهد گذاشت.
  • مشاور باید توانایی تجزیه و تحلیل دقیق موضوعات را داشته باشد.
  • تسلط کامل بر قوانین و مقررات موجود در آن حیطه.
  • مدرک تحصیلی مرتبط با حیطه ی مشاوره.
  • پیش بینی نتیجه ی پرونده.

شما علاوه بر این که می توانید از خدمات مرکز مشاوران حقوقی ایران، استفاده کنید، امکان مشاوره با وکلای مجرب موسسه حقوقی وکلای تلفنی نیز برایتان وجود دارد. ما مفتخر هستیم اعلام کنیم که موسسه ی ما با وکلای مجرب و متخصص در حال همکاری است. به علاوه جهت راحتی و آسایش شما عزیزان امکان مشاوره حقوقی آنلاین و رایگان را فراهم کرده ایم.

 

روش های دریافت مشاوره حقوقی

قدم بعدی برای بررسی مرکز مشاوران حقوقی ایران، آشنایی با روش های دریافت مشاوره حقوقی است. به طور کلی باید بگوییم که روش های دریافت مشاوره حقوقی، به دو روش حضوری و غیر حضوری تقسیم می شوند. اولین روشی که به ذهن هر کسی می رسد، روش مراجعه ی حضوری به موسسات حقوقی یا مرکز مشاوران حقوقی ایران می باشد. این روش به عنوان یک روش سنتی شناخته می شود که امروزه معمولا به خاطر زمان بر بودن و سایر مشکلات از آن کمتر استفاده می شود. همانطور که گفته شد روش دیگری که وجود دارد، روش غیر حضوری است. این روش به دو روش مشاوره حقوقی تلفنی و آنلاین تقسیم می شود. روش دریافت مشاوره حقوقی تلفنی  اولین روش مشاوره غیرحضوری است که آن را بررسی خواهیم کرد. مرکز مشاوران حقوقی ایران، امکان مشاوره تلفنی را نیز فراهم کرده است. ما در موسسه حقوقی وکیل تلفنی نیز امکان مشاوره حقوقی تلفنی را برای شما عزیزان فراهم کرده ایم.  اما آخرین روش دریافت مشاوره حقوقی، روش آنلاین می باشد. امروزه با پیشرفت تکنولوژی امکان ثبت درخواست آنلاین برای مشاوره حقوقی نیز وجود دارد. این روش امکان مشاوره حقوقی شبانه روزی را نیز فراهم کرده است. همچنین از آنجایی که روش مذکور، امور مشورتی را آسان تر کرده است، پرطرفدار تر از سایر روش ها می باشد.

 

مرکز مشاوران حقوقی ایران کجاست؟

در این قسمت قصد داریم به آشنایی با مکان مرکز مشاوران حقوقی ایران بپردازیم. در ابتدا باید بگوییم که مرکز مشاوران حقوقی ایران که با نام مرکز مشاوران نیز شناخته می شود، زیر نظر قوه قضائیه می باشد. در سال 1381 بود که با تاسیس این مرکز، اختیار تایید صلاحیت فارغ التحصیلان رشته ی حقوق به منظور پوشیدن ردای وکالت به این مرکز داده شد. البته مرکز مشاوران به عنوان یک نهاد حقوقی موازی با کانون وکلای دادگستری مطرح می شود که در ادامه به طور تفصیلی با آن آشنا خواهیم شد. در مورد مکان این مرکز، شاید در ابتدا اینگونه به نظر برسد که مرکز آن همانند تمامی ارگان های حکومتی و دولتی، در شهر تهران قرار دارد. اما این تصور غلط است. قوه قضائیه به منظور عمومی سازی عدالت و بهره مندی تمامی هموطنان از خدمات حقوقی این مرکز، سعی داشته است در تمامی استان های کشور، یک مرکز تاسیس نماید. برای دیدن آدرس مراکز مشاوران حقوقی ایران کلیک کنید.  در آخر لازم به ذکر است که در ماه های اخیر اختلاف هایی بین مرکز مشاوران حقوقی ایران و کانون وکلای دادگستری به وجود آمده است که بررسی تفصیلی آنها از حوصله ی این بحث خارج است. برای دانستن هزینه مشاوره حقوقی با ما همراه باشید.

 

اشنایی با مرکز مشاوران حقوقی ایران

 

هزینه مشاوره حقوقی چگونه تعیین می شود؟

شاید مهم ترین سوالی که اکنون در ذهن شما وجود داشته باشد، مربوط به هزینه مشاوره حقوقی است. با توجه به شرایط اقتصادی کشور و هزینه های مشاوره حقوقی بسیاری از افراد از انجام این کار صرف نظر می کنند که این عمل ممکن است منجر به ایجاد ضررهای مالی و جانی بسیار زیادی شود. در ابتدا باید بگوییم که علی رغم وجود و تعیین تعرفه های مشاوره حقوقی از جانب قوه قضائیه، هزینه مشاوره حقوقی، ممکن است متغیر باشد و به مسائل زیادی بستگی دارد. در نتیجه هر موسسه حقوقی، تعرفه ای را برای خدمات خود تعیین کرده است. ما در موسسه حقوقی وکیل تلفنی، با توجه به نوع مشاوره حقوقی، قیمت خدمات خود را مشخص کرده ایم. پس باید این هزینه را با توجه به نوع مشاوره ی مورد نظر بررسی کنیم. در ابتدا باید به مشاوره ی حضوری اشاره داشته باشیم.  همانطور که گفته شد در این روش فرد متقاضی با رزرو وقت مشاوره و پرداخت هزینه ی آن، به صورت حضوری با مشاور حقوقی در ارتباط می باشد. موسسه حقوقی وکلای تلفنی، هزینه مشاوره حقوقی حضوری را 200 هزار تومان به ازای یک جلسه در نظر گرفته است. اما در مورد هزینه مشاوره حقوقی تلفنی قضیه پیچیده تر است. به عبارتی این مشاوره از پنج دقیقه تا یک ساعت تقسیم بندی شده است و قیمت آن از 25 هزار تومان تا 300 هزار تومان متغیر می باشد. مسائل دیگری نیز در این قیمت گذاری تاثیرگذار است که می توانید با مراجعه به بخش تعرفه های سایت از آن مطلع شوید. اما ما مفتخر هستیم اعلام کنیم که موسسه حقوقی وکلای تلفنی، به منظور بهره مندی تمامی اقشار جامعه، امکان مشاوره حقوقی آنلاین و رایگان را نیز فراهم کرده است.

 

چگونه در مرکز مشاوران قوه قضائیه پذیرفته شوم؟

قبولی در مرکز مشاوران حقوقی ایران کار بسیار دشواری است که دارای شرایطی می باشد. در این قسمت قصد داریم به طور کامل با این شرایط آشنا شویم. همانطور که می دانید مرکز مشاوران حقوقی ایران صلاحیت تایید یا عدم تایید فارغ التحصیلان رشته ی حقوق برای پوشیدن ردای وکالت را به عهده دارد. پس اولین و مهمترین شرط برای ورود به مرکز مشاوران حقوقی ایران فارغ التحصیل شدن در رشته ی حقوق است. در این آزمون، دروسی نظیر حقوق مدنی، حقوق جزا، حقوق تجارت، آیین دادرسی مدنی و ... آورده می شود. در واقع اطلاعات علمی متقاضی توسط این آزمون سنجیده می‌شود. فرد متقاضی پس از قبولی در این آزمون باید مراحل دیگری را نیز پشت سر بگذارد. قدم بعدی برای ورود به مرکز مشاوران حقوقی ایران مصاحبه شفاهی است. مصاحبه ی شفاهی مرکز مشاوران حقوقی ایران یکی از سخت ترین مصاحبه های کاری ایران محسوب می شود در نتیجه باید تا حد امکان برای آن آماده شوید.  در این مصاحبه که توسط قضات و اساتید دانشگاهی با تجربه انجام می گیرد، سوالات دینی احکام واجبه و سوالات علمی حقوق مدنی، حقوق جزا، حقوق تجارت و ... از متقاضی پرسیده می شود. پس از این که متقاضی در این مصاحبه نیز قبول شد، نوبت به آخرین مرحله ی ورود به مرکز مشاوران حقوقی ایران می رسد. البته دانش آموختگان پسر باید خدمت مقدس سربازی را به اتمام رسانده باشند یا معاف شده باشند. پس از آن متقاضیان باید برای کارآموزی آماده شوند. آخرین مرحله ی این پروسه، گذراندن شش ماه کارآموزی عملی است. در این دوران فرد متقاضی برای حضور در دادگاه های کشور و جامعه ی وکالتی کشور آماده خواهد شد.

 

ارتباط در واتس اپ

 

تفاوت کانون وکلا با مرکز مشاوران

مهم ترین مسئله ی این مقاله، بررسی تفاوت های کانون وکلای دادگستری با مرکز مشاوران قوه قضائیه است. این سوال از اهمیت ویژه ای برای دانشجویان حقوق برخوردار است. قبل از بررسی تفاوت نهاد های مذکور باید با شباهت های آن آشنا شویم. در نتیجه باید بگوییم همانطور که گفته شد، این دو نهاد به طور موازی با یکدیگر مشغول فعالیت هستند. هر دو نهاد صلاحیت تایید یا عدم تایید فارغ التحصیلان حقوق برای ورود به جامعه ی حقوقی کشور را دارند. در واقع کانون وکلای دادگستری و مرکز مشاوران قوه قضائیه به متقاضیان، پروانه ی پایه یک اعطا می کنند. اولین تفاوت نهاد های فوق الذکر مربوط به نحوه ی کارآموزی است. کارآموزان کانون وکلای دادگستری وظیفه ی انجام کارهای محوله ی وکیل سرپرست خود را دارند. آنها پس از اتمام دوره ی کارآموزی خود، آماده ی شرکت در آزمون اختبار خواهند شد و پس از قبولی در این آزمون پروانه ی پایه یک را دریافت خواهند نمود. اما کارآموز مرکز مشاوران حقوقی ایران پس از گذراندن دوره ی کارآموزی خود، به مدت دو سال، به عنوان مشاور حقوقی یا وکیل پایه دو به کار خود ادامه می دهد و پس از آن می تواند پروانه ی پایه یک خود را اخذ نماید. از جمله تفاوت های دیگر این دو نهاد می توان به موارد زیر نیز اشاره داشت:

  • تفاوت در شرایط ثبت نام.
  • تفاوت در مدت کارآموزی.
  • تفاوت در وظایف کارآموزان.
  • تفاوت در نحوه ی جذب کارآموزان.

 

اورژانس وکالت 24 ساعته
راهنمای نگارش انلاین 
مرکز مشاوره حقوقی تلفنی 
مشاوره حقوقی به کارآموزان وکالت
درباره ما 

 


سوالات متداول

نظرات

سحر نیک پور

سلام، متاسفانه تصوری در میان ایرانیان وجود دارد مبنی بر این که کارهای حقوقی را خود افراد می توانند شخصا انجام دهند. در حالی که تصور فوق الذکر به کلی اشتباه است. در جهان امروزی تمام کارها، به صورت تخصصی انجام می شوند. از طرفی مسائل حقوقی که در طول زندگی یک انسان به وجود می آیند از چنان اهمیتی برخوردارند که ممکن است کوچک ترین کوتاهی در اینگونه مسائل منجر به ضررهای جانی و مالی جبران ناپذیری شود. پس بهترین کار مشاوره با افراد متخصص در این زمینه است که بتوان تا حد ممکن از ضررهای احتمالی جلوگیری نمود. مرکز مشاوران حقوقی ایران، به همین منظور به وجود آمده است.


سهند مهدی پور

با تعریف مشاوره حقوقی آشنا شویم. همانطور که گفته شد، ممکن است هر فردی در طول زندگی خود با مسائل و پرونده‌های حقوقی به معنای عام کلمه مواجه شود. در ابتدا باید بگوییم که بین مشاوره حقوقی و اطلاعات حقوقی تفاوت بسیار مهمی وجود دارد. ارائه اطلاعات حقوقی توسط هر شخصی که مطالعه ی حقوقی داشته باشد، ممکن است. در حالی که مشاوره حقوقی، تنها توسط وکیل امکان پذیر می باشد. در واقع مشاور حقوقی به فرد مراجعه کننده راهکارهای حقوقی مناسبی را جهت پیشبرد بهتر پرونده ارائه می‌دهد. قانون گذار برای حمایت از حقوق مراجعه کننده، مسئولیت هایی را بر عهده ی مشاور حقوقی گذارده است. پس مشاوره گرفتن از دوست و آشنا، به منزله ی مشاوره حقوقی محسوب نخواهد شد. یکی از مراکزی که به همین منظور در سال‌های اخیر به وجود آمده است، مرکز مشاوران حقوقی ایران می‌باشد که در ادامه به طور دقیق با آن آشنا خواهیم شد. چرا باید با مشاور حقوقی مشورت کنیم؟ اما سوال مهمی که ممکن است به ذهن شما نیز رسیده باشد، این است که ضرورت مشاوره حقوقی چیست؟ در واقع تا زمانی که امکان حل و فصل پرونده های حقوقی توسط خود افراد وجود دارد و هیچ اجبار قانونی برای اخذ مشاوره حقوقی مطرح نیست، پس چه نیازی به مشورت با یک مشاور حقوقی است؟ بیایید به پاسخ این سوال بپردازیم. تصور کنید همین الان، دستگاهی که با آن در حال مطالعه ی این مقاله هستید، با مشکل بزرگی مواجه شود. اولین کاری که می کنید چیست؟ مسلما مشکلتان را با یک متخصص در این زمینه در میان می گذارید. در حالی که شاید مشکل بسیار بزرگی نیز به وجود نیامده باشد. در مورد مسائل حقوقی اهمیت مشاوره با یک مشاور حقوقی چندین برابر است. پرونده ها و مشکلات حقوقی به طور مستقیم با جان، آبرو و اموال شهروندان در ارتباط هستند. به عنوان مثال می توان به دعاوی ضرب و شتم، تجاوز و سرقت اشاره داشت. در نتیجه کوچک ترین کوتاهی در این مورد می تواند منجر به ایجاد ضرر های جبران ناپذیری شود. مرکز مشاوران حقوقی ایران، به منظور بهره مندی تمامی اقشار جامعه از مشاوره حقوقی به وجود آمده است. همچنین شما می توانید با وکلای مجرب موسسه حقوقی وکلای تلفنی، مشاوره حقوقی داشته باشید. مشاور حقوقی خوب چه ویژگی هایی دارد؟ تا کنون در مسیر بررسی مرکز مشاوران حقوقی ایران، با تعریف مشاوره حقوقی و ضرورت مشورت با مشاوران حقوقی آشنا شدیم. اما یک مشاور حقوقی خوب دارای چه ویژگی هایی است؟ در واقع از چه کسی باید مشورت بگیریم؟ همانطور که قبلا هم گفته شد، مشاوره حقوقی توسط وکیل انجام می شود. پس اولین و مهم ترین نکته ای که باید در نظر بگیریم، وکیل بودن فرد مورد نظر است. در ادامه نیز به سایر ویژگی های یک مشاور حقوقی خوب اشاره می کنیم: معمولا مشاور حقوقی باید تنها در یک زمینه ی حقوقی تخصص داشته باشد. درست است که وکلا، می توانند در تمام زمینه ها وکالت کنند، اما تخصص در یک حیطه، تاثیر زیادی بر مشاوره ی آنها خواهد گذاشت. مشاور باید توانایی تجزیه و تحلیل دقیق موضوعات را داشته باشد. تسلط کامل بر قوانین و مقررات موجود در آن حیطه. مدرک تحصیلی مرتبط با حیطه ی مشاوره. پیش بینی نتیجه ی پرونده. شما علاوه بر این که می توانید از خدمات مرکز مشاوران حقوقی ایران، استفاده کنید، امکان مشاوره با وکلای مجرب موسسه حقوقی وکلای تلفنی نیز برایتان وجود دارد. ما مفتخر هستیم اعلام کنیم که موسسه ی ما با وکلای مجرب و متخصص در حال همکاری است. به علاوه جهت راحتی و آسایش شما عزیزان امکان مشاوره حقوقی آنلاین و رایگان را فراهم کرده ایم. روش های دریافت مشاوره حقوقی قدم بعدی برای بررسی مرکز مشاوران حقوقی ایران، آشنایی با روش های دریافت مشاوره حقوقی است. به طور کلی باید بگوییم که روش های دریافت مشاوره حقوقی، به دو روش حضوری و غیر حضوری تقسیم می شوند. اولین روشی که به ذهن هر کسی می رسد، روش مراجعه ی حضوری به موسسات حقوقی یا مرکز مشاوران حقوقی ایران می باشد. این روش به عنوان یک روش سنتی شناخته می شود که امروزه معمولا به خاطر زمان بر بودن و سایر مشکلات از آن کمتر استفاده می شود. همانطور که گفته شد روش دیگری که وجود دارد، روش غیر حضوری است. این روش به دو روش مشاوره حقوقی تلفنی و آنلاین تقسیم می شود. روش دریافت مشاوره حقوقی تلفنی اولین روش مشاوره غیرحضوری است که آن را بررسی خواهیم کرد. مرکز مشاوران حقوقی ایران، امکان مشاوره تلفنی را نیز فراهم کرده است. ما در موسسه حقوقی وکیل تلفنی نیز امکان مشاوره حقوقی تلفنی را برای شما عزیزان فراهم کرده ایم. اما آخرین روش دریافت مشاوره حقوقی، روش آنلاین می باشد. امروزه با پیشرفت تکنولوژی امکان ثبت درخواست آنلاین برای مشاوره حقوقی نیز وجود دارد. این روش امکان مشاوره حقوقی شبانه روزی را نیز فراهم کرده است. همچنین از آنجایی که روش مذکور، امور مشورتی را آسان تر کرده است، پرطرفدار تر از سایر روش ها می باشد. مرکز مشاوران حقوقی ایران کجاست؟ در این قسمت قصد داریم به آشنایی با مکان مرکز مشاوران حقوقی ایران بپردازیم. در ابتدا باید بگوییم که مرکز مشاوران حقوقی ایران که با نام مرکز مشاوران نیز شناخته می شود، زیر نظر قوه قضائیه می باشد. در سال 1381 بود که با تاسیس این مرکز، اختیار تایید صلاحیت فارغ التحصیلان رشته ی حقوق به منظور پوشیدن ردای وکالت به این مرکز داده شد. البته مرکز مشاوران به عنوان یک نهاد حقوقی موازی با کانون وکلای دادگستری مطرح می شود که در ادامه به طور تفصیلی با آن آشنا خواهیم شد. در مورد مکان این مرکز، شاید در ابتدا اینگونه به نظر برسد که مرکز آن همانند تمامی ارگان های حکومتی و دولتی، در شهر تهران قرار دارد. اما این تصور غلط است. قوه قضائیه به منظور عمومی سازی عدالت و بهره مندی تمامی هموطنان از خدمات حقوقی این مرکز، سعی داشته است در تمامی استان های کشور، یک مرکز تاسیس نماید. برای دیدن آدرس مراکز مشاوران حقوقی ایران کلیک کنید. در آخر لازم به ذکر است که در ماه های اخیر اختلاف هایی بین مرکز مشاوران حقوقی ایران و کانون وکلای دادگستری به وجود آمده است که بررسی تفصیلی آنها از حوصله ی این بحث خارج است. برای دانستن هزینه مشاوره حقوقی با ما همراه باشید. اشنایی با مرکز مشاوران حقوقی ایران هزینه مشاوره حقوقی چگونه تعیین می شود؟ شاید مهم ترین سوالی که اکنون در ذهن شما وجود داشته باشد، مربوط به هزینه مشاوره حقوقی است. با توجه به شرایط اقتصادی کشور و هزینه های مشاوره حقوقی بسیاری از افراد از انجام این کار صرف نظر می کنند که این عمل ممکن است منجر به ایجاد ضررهای مالی و جانی بسیار زیادی شود. در ابتدا باید بگوییم که علی رغم وجود و تعیین تعرفه های مشاوره حقوقی از جانب قوه قضائیه، هزینه مشاوره حقوقی، ممکن است متغیر باشد و به مسائل زیادی بستگی دارد. در نتیجه هر موسسه حقوقی، تعرفه ای را برای خدمات خود تعیین کرده است. ما در موسسه حقوقی وکیل تلفنی، با توجه به نوع مشاوره حقوقی، قیمت خدمات خود را مشخص کرده ایم. پس باید این هزینه را با توجه به نوع مشاوره ی مورد نظر بررسی کنیم. در ابتدا باید به مشاوره ی حضوری اشاره داشته باشیم. همانطور که گفته شد در این روش فرد متقاضی با رزرو وقت مشاوره و پرداخت هزینه ی آن، به صورت حضوری با مشاور حقوقی در ارتباط می باشد. موسسه حقوقی وکلای تلفنی، هزینه مشاوره حقوقی حضوری را 200 هزار تومان به ازای یک جلسه در نظر گرفته است. اما در مورد هزینه مشاوره حقوقی تلفنی قضیه پیچیده تر است. به عبارتی این مشاوره از پنج دقیقه تا یک ساعت تقسیم بندی شده است و قیمت آن از 25 هزار تومان تا 300 هزار تومان متغیر می باشد. مسائل دیگری نیز در این قیمت گذاری تاثیرگذار است که می توانید با مراجعه به بخش تعرفه های سایت از آن مطلع شوید. اما ما مفتخر هستیم اعلام کنیم که موسسه حقوقی وکلای تلفنی، به منظور بهره مندی تمامی اقشار جامعه، امکان مشاوره حقوقی آنلاین و رایگان را نیز فراهم کرده است. چگونه در مرکز مشاوران قوه قضائیه پذیرفته شوم؟ قبولی در مرکز مشاوران حقوقی ایران کار بسیار دشواری است که دارای شرایطی می باشد. در این قسمت قصد داریم به طور کامل با این شرایط آشنا شویم. همانطور که می دانید مرکز مشاوران حقوقی ایران صلاحیت تایید یا عدم تایید فارغ التحصیلان رشته ی حقوق برای پوشیدن ردای وکالت را به عهده دارد. پس اولین و مهمترین شرط برای ورود به مرکز مشاوران حقوقی ایران فارغ التحصیل شدن در رشته ی حقوق است. در این آزمون، دروسی نظیر حقوق مدنی، حقوق جزا، حقوق تجارت، آیین دادرسی مدنی و ... آورده می شود. در واقع اطلاعات علمی متقاضی توسط این آزمون سنجیده می‌شود. فرد متقاضی پس از قبولی در این آزمون باید مراحل دیگری را نیز پشت سر بگذارد. قدم بعدی برای ورود به مرکز مشاوران حقوقی ایران مصاحبه شفاهی است. مصاحبه ی شفاهی مرکز مشاوران حقوقی ایران یکی از سخت ترین مصاحبه های کاری ایران محسوب می شود در نتیجه باید تا حد امکان برای آن آماده شوید. در این مصاحبه که توسط قضات و اساتید دانشگاهی با تجربه انجام می گیرد، سوالات دینی احکام واجبه و سوالات علمی حقوق مدنی، حقوق جزا، حقوق تجارت و ... از متقاضی پرسیده می شود. پس از این که متقاضی در این مصاحبه نیز قبول شد، نوبت به آخرین مرحله ی ورود به مرکز مشاوران حقوقی ایران می رسد. البته دانش آموختگان پسر باید خدمت مقدس سربازی را به اتمام رسانده باشند یا معاف شده باشند. پس از آن متقاضیان باید برای کارآموزی آماده شوند. آخرین مرحله ی این پروسه، گذراندن شش ماه کارآموزی عملی است. در این دوران فرد متقاضی برای حضور در دادگاه های کشور و جامعه ی وکالتی کشور آماده خواهد شد. ارتباط در واتس اپ تفاوت کانون وکلا با مرکز مشاوران مهم ترین مسئله ی این مقاله، بررسی تفاوت های کانون وکلای دادگستری با مرکز مشاوران قوه قضائیه است. این سوال از اهمیت ویژه ای برای دانشجویان حقوق برخوردار است. قبل از بررسی تفاوت نهاد های مذکور باید با شباهت های آن آشنا شویم. در نتیجه باید بگوییم همانطور که گفته شد، این دو نهاد به طور موازی با یکدیگر مشغول فعالیت هستند. هر دو نهاد صلاحیت تایید یا عدم تایید فارغ التحصیلان حقوق برای ورود به جامعه ی حقوقی کشور را دارند. در واقع کانون وکلای دادگستری و مرکز مشاوران قوه قضائیه به متقاضیان، پروانه ی پایه یک اعطا می کنند. اولین تفاوت نهاد های فوق الذکر مربوط به نحوه ی کارآموزی است. کارآموزان کانون وکلای دادگستری وظیفه ی انجام کارهای محوله ی وکیل سرپرست خود را دارند. آنها پس از اتمام دوره ی کارآموزی خود، آماده ی شرکت در آزمون اختبار خواهند شد و پس از قبولی در این آزمون پروانه ی پایه یک را دریافت خواهند نمود. اما کارآموز مرکز مشاوران حقوقی ایران پس از گذراندن دوره ی کارآموزی خود، به مدت دو سال، به عنوان مشاور حقوقی یا وکیل پایه دو به کار خود ادامه می دهد و پس از آن می تواند پروانه ی پایه یک خود را اخذ نماید. از جمله تفاوت های دیگر این دو نهاد می توان به موارد زیر نیز اشاره داشت: تفاوت در شرایط ثبت نام. تفاوت در مدت کارآموزی. تفاوت در وظایف کارآموزان. تفاوت در نحوه ی جذب کارآموزان. اورژانس وکالت 24 ساعته راهنمای نگارش انلاین مرکز مشاوره حقوقی تلفنی مشاوره حقوقی به کارآموزان وکالت درباره ما سوالات متداول نظرات فریبرز ذوالفقاری مرکز مشاوران حقوقی ایران و آشنایی با آن مسئله ای است که قصد داریم در این مقاله بدان بپردازیم. متاسفانه تصوری در میان ایرانیان وجود دارد مبنی بر این که کارهای حقوقی را خود افراد می توانند شخصا انجام دهند. در حالی که تصور فوق الذکر به کلی اشتباه است. در جهان امروزی تمام کارها، به صورت تخصصی انجام می شوند. از طرفی مسائل حقوقی که در طول زندگی یک انسان به وجود می آیند از چنان اهمیتی برخوردارند که ممکن است کوچک ترین کوتاهی در اینگونه مسائل منجر به ضررهای جانی و مالی جبران ناپذیری شود. پس بهترین کار مشاوره با افراد متخصص در این زمینه است که بتوان تا حد ممکن از ضررهای احتمالی جلوگیری نمود. مرکز مشاوران حقوقی ایران، به همین منظور به وجود آمده است علیرضا محمدی متاسفانه شمار زیادی از پرونده های موجود در محاکم که باعث اتلاف وقت و هزینه فراوانی هم از مردم هم از محاکم میشود با یک مشاوره ساده قابل پیش بینی و جلوگیری است امیدوارم اهمیت اخذ مشورت از فرد متخصص که سالها زمانش را صرف کسب علم حقوقی کرده تا گره گشای مردم باشد در کشور ما رشد روزافزون پیدا کند محمد صادق تیغ نورد با سلام و احترام؛ توصیه به شور و مشورت مساله ای است که در قرآن کریم بدان اشاره شده و عقل سلیم نیز حکم می نماید که همیشه استفاده از همفکری دیگران در مسائل مختلف از خودسرانه عمل کردن بهتر است. این مساله دقیقا در پرونده های حقوقی نیز صادق بوده و افرادی که از دو یا چند نفر در حل مسائل حقوقی کمک می گیرند همواره به نتایج بهتری دست پیدا می کنند . شاید خیلی از افراد تصور کنند که استفاده از یک وکیل اسم ورسم دار تمام دغدغه های آنها را حل می نماید در حالی که این گونه نیست زیرا بعلت گستردگی بسیار بالای موضوعات حقوقی ،هرکس تنها در موادری خاص میتواند متخصص باشد نه همه موضوعات، از طرفی وقتی شما از مشاوره حقوقی استفاده می نمایید به دنبال یک وکیل متخصص در همان حوزه می روید و با راهنمایی وی حل مشکل تان راحت تر بدست خواهد آمد . وکلای شاغل در ایران نیز به دو دسته تقسیم می گردند؛ کانون وکلا و مرکز مشاوران قوه قضائیه که هر یک از ایشان روند و روال جذب و بکار گیری خاص خود را می طلبد. موسسه وکیل تلفنی این افتخار را دارد که اعلام نماید مشاورین و کارشناسان خود را در موضوعات مختلف دسته بندی کرده و با داشتن بیش از ۱۰۰۰ وکیل می تواند در موضوعات مختلف به کاربران خود مشاوره های تخصصی ارائه دهد. کافی است برای حل مشکل خود با فشردن چند دکمه ساده از مشاوره های وکلای زبده آن بهرهمند شده و به نتیجه مطوب دست یابید. فرشته آبیاری بدینوسیله بر خود واجب میدانم از وکلا و مشاوران حقوقی موسسه بعلت تلاش متعهدانه و متخصصانه و دقت در پاسخگویی به نحو احسن به اینجانب در جهت رسیدن به نتیجه مطلوب پرونده قضایی تقدیر و تشکر به عمل آورم . فرشته آبیاری بدینوسیله بر خود واجب میدانم از وکلا و مشاوران حقوقی موسسه بعلت تلاش متعهدانه و متخصصانه و دقت در پاسخگویی به نحو احسن به اینجانب در جهت رسیدن به نتیجه مطلوب پرونده قضایی تقدیر و تشکر به عمل آورم . ثبت دیدگاه 5 Stars4 Stars3 Stars2 Stars1 Star نام خود را وارد نمایید شماره تماس خود را وارد نمایید دیدگاه خود را وارد نمایید وکیل خانواده برای طلاق توافقی در کرج وکیل خانواده برای طلاق توافقی در کرج نحوه ی اعمال ماده 29 در دعاوی طلاق از طرف زوج نحوه ی اعمال ماده 29 در دعاوی طلاق از طرف زوج وکیل ملکی برای پرونده ملکی در شمال وکیل ملکی برای پرونده ملکی در شمال مشورت حقوقی با وکلای پایه یک دادگستری مشورت حقوقی با وکلای پایه یک دادگستری مزایای مشاوره ملکی آنلاین مزایای مشاوره ملکی آنلاین وکیل برای پرونده خلع ید آپارتمان وکیل برای پرونده خلع ید آپارتمان مشاوره با وکیل خانواده برای طلاق قبل پرداخت مهریه مشاوره با وکیل خانواده برای طلاق قبل پرداخت مهریه وکیل خانواده برای مشاوره تلفنی طلاق فوری وکیل خانواده برای مشاوره تلفنی طلاق فوری request مشاوره حقوقی وکلای تلفنی مشاوره حقوقی فوری شبانه روزی فوق تخصصی جدول مشاوره حقوقی فوق تخصصی مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت (تومان) پرداخت 10دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 50,000 هزار تومان ۲۰ دقیقه مشاوره حقوقی تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 100,000 هزار تومان 30 دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 200,000 هزار تومان 60 دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 300,000 هزار تومان تخصصی جدول مشاوره حقوقی تخصصی مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت (تومان) پرداخت ۵ دقیقه مشاوره حقوقی با وکیل 25,000 هزار تومان ۱۰ دقیقه مشاوره حقوقی با وکیل 40,000 هزار تومان ۱۵ دقیقه مشاوره حقوقی با وکیل 60,000 هزار تومان ۲۰ دقیقه مشاوره حقوقی با وکیل 80,000 هزار تومان ۳۰ دقیقه مشاوره حقوقی با وکیل 120,000 هزار تومان ۱ ساعت مشاوره حقوقی با وکیل 250,000 هزار تومان مشاوره حقوقی حضوری 200,000 هزار تومان مطالعه اوراق پرونده به همراه 10 دقیقه مشاوره حقوقی توسط وکیل 100,000 هزار تومان نگارش نامه ها و درخواست های اداری 300,000 هزار تومان محاسبه فوری دیه توسط وکیل 100,000 هزار تومان محاسبه فوری مهریه به نرخ روز 50,000 هزار تومان بستنمشاوره خدمات در واتساپ درخواست مشاوره حقوقی فوری وکلای تلفنی وکلای تلفنی ما آنچنان به خدمات حقوقی خود ایمان داریم که برای تمامی خدمات حقوقی مان ضمانت قیمت و کیفیت را توأم با نماد اعتماد و گواهی حسن انجام کار ارائه می دهیم؛ در وکلای تلفنی همه چیز ساده و آسان است، برای مشاوره حقوقی تلفنی ۲۴ ساعته ارزان، تنها کافیست تا با یکی از دو شماره وکیل را که در ادامه می بینید تماس گرفته و با بهترین وکیل حقوقی که می تواند به شما کمک کند، متصل شوید جدیدترین مطالب وکیل خانواده برای طلاق توافقی در کرج وکیل خانواده برای طلاق توافقی در کرج ۳۰مهر ۱۴۰۱نحوه ی اعمال ماده 29 در دعاوی طلاق از طرف زوج نحوه ی اعمال ماده 29 در دعاوی طلاق از طرف زوج ۳۰مهر ۱۴۰۱وکیل ملکی برای پرونده ملکی در شمال وکیل ملکی برای پرونده ملکی در شمال ۲۹مهر ۱۴۰۱مشورت حقوقی با وکلای پایه یک دادگستری مشورت حقوقی با وکلای پایه یک دادگستری ۲۹مهر ۱۴۰۱ لینک های مفید صفحه اصلی لیست هزینه های مشاوره تلفنی وبلاگ استخدام وکیل | کارشناس درباره ی ما قوانین و مقررات پل های ارتباطی مشاوره حقوقی 24 ساعته: 09212242670 مشاوره حقوقی با وکیل: 09216078618 مشاوره حقوقی با وکیل: 09216078618 راهنمای دریافت مشاوره حقوقی: 02147625900vakiltel@gmail.com hade_tavakoli@yahoo.comاستان: مازندران شهرستان آمل خیابان هراز افتاب یکم مجتمع تجاری ایران مهر طبقه چهارم واحد 12 صفحه اصلی | وبلاگ | لیست هزینه مشاوره حقوقی تلفنی | استخدام © 2021. وکلای تلفنی . تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ می باشد. خانهدریافت مشاوره حقوقیمشاوره حقوقی فوری آنلاین هادی توکلی مشاوره تلفنی فوری با وکیل در ه


فریبرز ذوالفقاری

مرکز مشاوران حقوقی ایران و آشنایی با آن مسئله ای است که قصد داریم در این مقاله بدان بپردازیم. متاسفانه تصوری در میان ایرانیان وجود دارد مبنی بر این که کارهای حقوقی را خود افراد می توانند شخصا انجام دهند. در حالی که تصور فوق الذکر به کلی اشتباه است. در جهان امروزی تمام کارها، به صورت تخصصی انجام می شوند. از طرفی مسائل حقوقی که در طول زندگی یک انسان به وجود می آیند از چنان اهمیتی برخوردارند که ممکن است کوچک ترین کوتاهی در اینگونه مسائل منجر به ضررهای جانی و مالی جبران ناپذیری شود. پس بهترین کار مشاوره با افراد متخصص در این زمینه است که بتوان تا حد ممکن از ضررهای احتمالی جلوگیری نمود. مرکز مشاوران حقوقی ایران، به همین منظور به وجود آمده است


علیرضا محمدی

متاسفانه شمار زیادی از پرونده های موجود در محاکم که باعث اتلاف وقت و هزینه فراوانی هم از مردم هم از محاکم میشود با یک مشاوره ساده قابل پیش بینی و جلوگیری است امیدوارم اهمیت اخذ مشورت از فرد متخصص که سالها زمانش را صرف کسب علم حقوقی کرده تا گره گشای مردم باشد در کشور ما رشد روزافزون پیدا کند


محمد صادق تیغ نورد

با سلام و احترام؛ توصیه به شور و مشورت مساله ای است که در قرآن کریم بدان اشاره شده و عقل سلیم نیز حکم می نماید که همیشه استفاده از همفکری دیگران در مسائل مختلف از خودسرانه عمل کردن بهتر است. این مساله دقیقا در پرونده های حقوقی نیز صادق بوده و افرادی که از دو یا چند نفر در حل مسائل حقوقی کمک می گیرند همواره به نتایج بهتری دست پیدا می کنند . شاید خیلی از افراد تصور کنند که استفاده از یک وکیل اسم ورسم دار تمام دغدغه های آنها را حل می نماید در حالی که این گونه نیست زیرا بعلت گستردگی بسیار بالای موضوعات حقوقی ،هرکس تنها در موادری خاص میتواند متخصص باشد نه همه موضوعات، از طرفی وقتی شما از مشاوره حقوقی استفاده می نمایید به دنبال یک وکیل متخصص در همان حوزه می روید و با راهنمایی وی حل مشکل تان راحت تر بدست خواهد آمد . وکلای شاغل در ایران نیز به دو دسته تقسیم می گردند؛ کانون وکلا و مرکز مشاوران قوه قضائیه که هر یک از ایشان روند و روال جذب و بکار گیری خاص خود را می طلبد. موسسه وکیل تلفنی این افتخار را دارد که اعلام نماید مشاورین و کارشناسان خود را در موضوعات مختلف دسته بندی کرده و با داشتن بیش از ۱۰۰۰ وکیل می تواند در موضوعات مختلف به کاربران خود مشاوره های تخصصی ارائه دهد. کافی است برای حل مشکل خود با فشردن چند دکمه ساده از مشاوره های وکلای زبده آن بهرهمند شده و به نتیجه مطوب دست یابید.


فرشته آبیاری

بدینوسیله بر خود واجب میدانم از وکلا و مشاوران حقوقی موسسه بعلت تلاش متعهدانه و متخصصانه و دقت در پاسخگویی به نحو احسن به اینجانب در جهت رسیدن به نتیجه مطلوب پرونده قضایی تقدیر و تشکر به عمل آورم .


فرشته آبیاری

بدینوسیله بر خود واجب میدانم از وکلا و مشاوران حقوقی موسسه بعلت تلاش متعهدانه و متخصصانه و دقت در پاسخگویی به نحو احسن به اینجانب در جهت رسیدن به نتیجه مطلوب پرونده قضایی تقدیر و تشکر به عمل آورم .


ثبت دیدگاه شما

فوق تخصصی

جدول مشاوره حقوقی فوق تخصصی

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت (تومان) پرداخت
10دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 150,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
۲۰ دقیقه مشاوره حقوقی تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 250,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
30 دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 280,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
60 دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 350,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
تخصصی

جدول مشاوره حقوقی تخصصی

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت (تومان) پرداخت
۱۰ دقیقه مشاوره حقوقی با وکیل 120,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
۱۵ دقیقه مشاوره حقوقی با وکیل 170,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
۲۰ دقیقه مشاوره حقوقی با وکیل 200,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
۳۰ دقیقه مشاوره حقوقی با وکیل 260,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
۱ ساعت مشاوره حقوقی با وکیل 300,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
مشاوره حقوقی حضوری 1,000,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
مطالعه اوراق پرونده به همراه 5 دقیقه مشاوره حقوقی توسط وکیل 200,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
نگارش نامه ها و درخواست های اداری 500,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
5دقیقه مشاوره حقوقی با وکیل پایه یک دادگستری 80,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
محاسبه فوری دیه توسط وکیل 150,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
محاسبه فوری مهریه به نرخ روز 200,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت

© 2021. وکلای تلفنی . تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ می باشد.