آشنایی با وکالت در دعاوی پیمانکاری

آشنایی با وکالت در دعاوی پیمانکاری

آشنایی با وکالت در دعاوی پیمانکاری

وکالت در دعاوی پیمانکاری، مسئله ای است که اخیرا واکنش های زیادی در فضای مجازی علیه آن مطرح شده است. همانطور که می دانید، ارگان ها و سازمان های دولتی نظیر شهرداری ها و وزارتخانه ها، برای انجام امور خود نظیر فعالیت های عمرانی، با پیمانکاران همکاری می کنند. از آنجایی که حقوق و دستمزد این پیمانکاران از بیت المال داده می شود و معمولا هم کیفیت مناسبی ندارد، حساسیت نسبت به آن در فضاهای مجازی افزایش یافته است. از طرفی دعاوی پیمانکاری ظرافت های ویژه ی خود را دارد که تنها وکلای متخصص این حوزه می توانند نسبت به حل این گونه پرونده ها اقدام کنند. در ادامه ضمن آشنایی با معنای پیمانکاری، به بحث پیرامون وکالت در دعاوی پیمانکاری نیز خواهیم پرداخت. پس با یکی دیگر از مجموعه مقالات موسسه حقوقی وکلای تلفنی، همراه ما باشید.

 

هزینه مشاوره حقوقی

منظور از پیمانکاری چیست؟

قبل از اینکه به موضوع وکالت در دعاوی پیمانکاری بپردازیم، ضروری است که با معنای پیمانکاری آشنا شویم. به رسم همیشه برای پیداکردن معنای حقوقی این اصطلاح، ابتدا با معنای لغوی آن آشنا خواهیم شد. در لغت نامه ها برای معنای پیمانکاری کلماتی نظیر مقاطعه کاری آورده شده است. تعریفی که دکترین حقوقی از پیمانکاری ارائه می دهند نیز به این کلمه نزدیک است. پیمانکاری که یک نوع خاص از قراردادها شناخته می شود، قراردادی است که بین دو نفر تحت عنوان کارفرما و پیمانکار بسته می شود. ضمن این قرارداد، پیمانکار متعهد می شود که عمل مورد نظر کارفرما را با مبلغ معین و طی زمان معینی، انجام هد. موضوع این قرارداد هر چیزی می تواند باشد. از جمله انواع قراردادهای پیمانکاری می توان به موارد ذیل اشاره داشت:

  • قراردادهای توسعه و ساخت.
  • قراردادهای مدیریتی.
  • قراردادهای اجرا، مهندسی و تامین تجهیزات.
  • قراردادهای دائمی.
  • قرارداد های طراحی و ساخت.
  • قراردادهای سنجشی.
  • قراردادهای باز پرداخت هزینه ها.
  • قراردادهای مدیریت پروژه ها.

 

مشاوره حقوقی با امور پیمانکاری

وکیل دعاوی پیمانکاری چه ویژگی هایی دارد؟

وکالت در دعاوی پیمانکاری امری بسیار تخصصی است. وکیل دعاوی پیمانکاری، از جمله وکلای پایه یک دادگستری است که به طور تخصصی در زمینه ی پرونده های پیمانکاری و دعاوی مربوط به آن، فعالیت می کنند. در واقع تمامی افرادی که در رشته ی حقوق در مقطع کارشناسی، فارغ التحصیل می شوند، می توانند پس از 24 ساله شدن در آزمون وکالت شرکت کنند. آنها بعد از قبولی در آزمون های مربوطه و پشت سر گذاشتن 2 سال کارآموزی، وکیل می شوند. در نتیجه تمامی وکلا می توانند وکالت در دعاوی پیمانکاری را قبول کنند. اما آن دسته از وکلایی می توانند در این زمینه موفق شوند که دارای ویژگی های زیر باشند:

  • آشنایی مفصل با قرارداد پیمانکاری.
  • آشنایی کامل با حقوق قراردادها. (در صورت امکان وکیل مورد نظر دارای تحصیلات دانشگاهی مربوط باشد).
  • آشنایی مفصل با حقوق عمومی.
  • آشنایی با اصول قرارداد نویسی.
  • آشنایی اجمالی با حقوق کار.
  • داشتن سابقه وکالت در مورد دعاوی پیمانکاری.

 

​​​​​​​قرارداد پیمانکاری

دعاوی پیمانکاری شامل چه مواردی است؟

سوال مهمی که در مسیر بحث پیرامون وکالت در دعاوی پیمانکاری به آن می پردازیم، این است که دعاوی پیمانکاری شامل چه مواردی است؟ در واقع چه دعاوی را می توان ذیل عنوان دعاوی پیمانکاری مطرح کرد؟ البته قبل از این که به ذکر این دعاوی بپردازیم، باید بگوییم که تشخیص این که کدام دعاوی را می توان ذیل دعاوی پیمانکاری مطرح کرد، کار بسیار دشواری است. در نتیجه بهتر است با وکلای پیمانکاری موسسه حقوقی وکلای تلفنی، مشاوره حقوقی داشته باشید. در ادامه برخی از دعاوی پیمانکاری را ذکر خواهیم کرد:

  • دعاوی فسخ قرارداد پیمانکاری با استناد به ماده 46 شرایط عمومی پیمان.
  • فسخ قرارداد پیمانکاری توسط کارفرما نظیر موارد مذکور در مواد 44 و 35 شرایط عمومی پیمان.
  • دعاوی مربوط به دریافت خسارات مربوطه.
  • دعاوی مرتبط با مطالبه وجه.
  • دعاوی مرتبط با الزام به انجام تعهد.
  • دعاوی مرتبط با تعلیق قرارداد.
  • دعاوی مربوط به الزام به جبران خسارات ناشی از نقص عملیات.
  • دعوای ابطال قرارداد.

برای مشاوره با وکیل دعاوی پیمانکاری چه باید کرد؟

حال که فهمیدیم وکالت در دعاوی پیمانکاری، امری تخصصی است و با اهمیت حضور وکیل در پرونده های پیمانکاری آشنا شدیم، لازم است که بفهمیم چگونه می توانیم وکالت در دعاوی پیمانکاری را به یک وکیل متخصص و مجرب بسپاریم. اگر حوصله ی نشستن پشت ماشین، معطل شدن در ترافیک و رسیدن به دفتر وکیل را ندارید، کافی است مشاوره حقوقی آنلاین و رایگان موسسه حقوقی وکلای تلفنی را تجربه کنید. موسسه ی ما جهت راحتی و آرامش خاطر شما عزیزان، امکان مشاوره با بهترین وکلای پیمانکاری را فراهم کرده است.

 

ارتباط در واتس اپ

مرجع صالح برای رسیدگی به دعاوی پیمانکاری

آخرین قدم برای بررسی وکالت در دعاوی پیمانکاری، آشنایی با مرجع صالح برای رسیدگی به دعاوی پیمانکاری است. برای رسیدگی به این دعاوی دو راه وجود دارد. اولین راه که با توافق طرفین قرارداد، امکان پذیر است، داوری است. داوری یکی از نهادهای نوپای رسیدگی به دعاوی در ایران است. در داوری، طرفین یک معاهده یا قرارداد با هم توافق می کنند که در صورت بروز اختلاف به داوران مورد نظر جهت حل اختلاف مراجعه کنند. این روش، با روش رسیدگی قضایی به دعاوی مربوط به پیمانکاری متفاوت است. روش دیگری که بیشتر از آن استفاده می شود، روش اقامه ی دعوا از طریق دادگاه های حقوقی است. اگر دعوا در داوری به سرانجام نرسد، یا طرفین بر آن توافق نکنند، خواهان می تواند علیه خوانده، در دادگاه های عمومی و حقوقی، اقامه ی دعوا کند. شما می توانید برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد این مسئله، با مشاوران ما، مشاوره حقوقی تلفنی داشته باشید.

 

مشاوره حقوقی دیوان عدالت اداری 
مشاوره حقوقی امور اداری 
وکیل قراردادها 
وکیل امور پیمان 
درباره ما 


سوالات متداول

نظرات

بهنام رحمانی فرد

باسلام یکی از مطالب مهم حقوقی که بسیاری از پرونده های دادگاه های حقوقی را امروز به خود اختصاص می‌دهد دعاوی بین کارفرما و پیمانکار می‌باشد،همانطور که در این مقاله به آن اشاره شده است پیمانکار شخصی است که متعهد می شود در مدت معینی پروژه‌ای را به سرانجام برساند،به عبارتی می توان گفت که تعهد پیمانکار تعهد به نتیجه می باشد یعنی اینکه پیمانکار بایستی در مدت معین تعهد خود را به انجام برساند اما گاهی اوقات بنا بر دلایلی بین کارفرما و پیمانکار اختلافاتی به وجود می آید که برای رفع این اختلافات بهترین راه این است که با وکلای متخصص مشاوره و از خدمات آنها استفاده نماییم،برای آن که به دعاوی ناشی از اختلافات کارفرما و پیمانکار رسیدگی شود می توان به دادگاه های حقوقی مراجعه نمود.


حسین سیفی

در خصوص دعاوی پیمانکاری آنچهپمورد توجه است حتی برای انعقاد اینگونه قراردادها بایستی حتما از وکلای مجرب و متخصص در امور قراردادی و پیمانکاری بهره برد چرا که بسیاری از اینگونه دعاوی با نگارش قراردادی دقیق و حقوقی حل شده و مسیرهای اختلاف و طرح دعوی را از بین می برند .


محمد مهدی احمدی

آشنایی با مرجع صالح برای رسیدگی به دعاوی پیمانکاری است. برای رسیدگی به این دعاوی دو راه وجود دارد. اولین راه که با توافق طرفین قرارداد، امکان پذیر است، داوری است. داوری یکی از نهادهای نوپای رسیدگی به دعاوی در ایران است. در داوری، طرفین یک معاهده یا قرارداد با هم توافق می کنند که در صورت بروز اختلاف به داوران مورد نظر جهت حل اختلاف مراجعه کنند. این روش، با روش رسیدگی قضایی به دعاوی مربوط به پیمانکاری متفاوت است. روش دیگری که بیشتر از آن استفاده می شود، روش اقامه ی دعوا از طریق دادگاه های حقوقی است. اگر دعوا در داوری به سرانجام نرسد، یا طرفین بر آن توافق نکنند، خواهان می تواند علیه خوانده، در دادگاه های عمومی و حقوقی، اقامه ی دعوا کند


معراج فرجی

بحث های مربوط به تخلف پیمانکار نسبت به کارفرما یا اشخاص ثالث و یا تخطی کارفرما نسبت به انجام تعهدات قراردادی می باشد که توصیه اکید ما ارجاع آن به یک وکیل کارکشته جهت بررسی موارد پیش رو هست


محمد صادق تیغ نورد

با سلام و احترام، یکی از موضوعات بسیار مهمی که اخیراً پرونده‌های دادگاه‌ها را به خود مشغول کرده‌است پرونده‌های مربوط به پروژه‌های پیمانکاری می‌باشد. اگر بخواهیم به زبان ساده پروژه‌های پیمانکاری را تعریف نماییم بایستی از اصل و ریشه آن شروع کنیم، دستگاه‌های اجرایی که معمولاً دولت، ارگان‌های وابسته به آن، وزارت‌خانه‌ها و یا حتی نهادهای نظامی می‌باشند برای انجام پروژه‌های عمرانی خود مناقصه هایی را برگزار می‌نمایند. شرکت‌هایی که برنده مناقصه شده پروژه مزبور را که نقشه آن توسط مشاور طرح تهیه می‌شود انجام داده و نتیجه کار را تحویل کارفرما که معمولاً یگ نهاد یا دستگاه اجرایی است می‌دهند. پیمانکار عموماً بایستی تحت نظر ناظر طرح یا همان شرکت مهندسی مشاور کارکرده و نتیجه نهایی کار را تحویل کارفرما نماید ، عموماً به پروسه نهایی تحویل کار به کارفرما صورت‌وضعیت گفته می‌شود که ابتدا توسط مشاور بررسی و تایید شده و بعد از آن مورد امضای نهایی کارفرما قرار می‌گیرد. در بسیاری از مواقع پیش‌آمده است که پیمانکار کار خود را به‌درستی تحویل نداده و درگیر مشکلات متفاوتی می‌شود البته گاهی اوقات مسئله‌ای که رخ می‌دهد وجود معارض در کار و سایر موانع مانند حوادث غیرمترقبه باعث می‌گردد کار نهایی تحویل داده نشود . در خصوص این مشکل و سایر مشکلات دیگر می‌بایست از یک وکیل متخصص در زمینه آشنایی با قوانین پیمانکاری استفاده کرد تا بتوانیم از مشکلات بعدی از آن برهیم. مؤسسه وکیل طرف این افتخار را دارد که از وکلای کارکشته استفاده نمود و در زمینه وکالت در پرونده‌های پیمانکاری بتواند مشکلات کاربران خویش را حل نماید کافی است تا وکلای مؤسسه ارتباط برقرار نموده و مکل خویش را بر طرف نمایید. پیروز و موفق باشید


Mohamad sheykhi

انواع دعاوی پیمانکاری دعاوی مطرح شده در قرادادهای پیمانکاری شامل موارد ذیل است: دعاوی مربوط به مطالبه خسارت. دعاوی مربوط به مطالبه وجه. الزام به اجرای تعهد( از طرف کارفرما و پیمانکار). پیمانکاری. الزام به جبران عملیات ناقص در قرارداد. فسخ قرارداد. ابطال قرارداد. دعاوی مربوط به تعلیق قرارداد. دعاوی پیمانکاری مطرح شده از طرف پیمانکار. براساس بندج ماده 53 شرایط عمومی پیمان، هر گاه در اجرا یا تفسیر مفاد پیمان بین دو طرف اختلاف نظر پیش آید هر یک از طرف ها میتواند درخواست ارجاع موضوع یا موضوعات مورد اختلاف به داوری را به رئیس سازمان برنامه و بودجه ارائه نماید .


فریبرز ذوالفقاری

با سلام خدمت مجموعه وکیل تلفنی مسئله ای است که اخیرا واکنش های زیادی در فضای مجازی علیه آن مطرح شده است. همانطور که می دانید، ارگان ها و سازمان های دولتی نظیر شهرداری ها و وزارتخانه ها، برای انجام امور خود نظیر فعالیت های عمرانی، با پیمانکاران همکاری می کنند. از آنجایی که حقوق و دستمزد این پیمانکاران از بیت المال داده می شود و معمولا هم کیفیت مناسبی ندارد، حساسیت نسبت به آن در فضاهای مجازی افزایش یافته است.


محمد صادق تیغ نورد

با سلام و احترام بسیاری از پروژه های عمرانی که ما در دور و اطراف خود می بینیم در قالب طرح های کارفرما و پیمانکاری اجرا می شود . شرایط انجام این پروژه ها به گونه ایست که ابتدا کارفرمای طرح که معمولا یکی از نهادهای دولتی یا وابسته به دولت است انتخاب شده و پروژه فوق به مزایده گذاشته می شود تا شرکت مشاور و ایضا شرکت پیمانکار ساخت طرح انتخاب گردد. پیمانکار بر اساس طرح تهیه شده توسط مشاور و با نظارت آن شرکت اقدام به ساخت ساخت تحویل پروژه نموده در پایان بعد از اتمام‌کار آن را به تایید نهایی رسانده و با کارفرما تسویه حساب می نماید . مشکلاتی که در این زمینه وجود دارد بحث های مربوط به تخلف پیمانکار نسبت به کارفرما یا اشخاص ثالث و یا تخطی کارفرما نسبت به انجام تعهدات قراردادی می باشد که توصیه اکید ما ارجاع آن به یک وکیل کارکشته جهت بررسی موارد پیش رو هست.


سحر نیک پور

سلام و عرض ادبوکالت در دعاوی پیمانکاری، مسئله ای است که اخیرا واکنش های زیادی در فضای مجازی علیه آن مطرح شده است. همانطور که می دانید، ارگان ها و سازمان های دولتی نظیر شهرداری ها و وزارتخانه ها، برای انجام امور خود نظیر فعالیت های عمرانی، با پیمانکاران همکاری می کنند. از آنجایی که حقوق و دستمزد این پیمانکاران از بیت المال داده می شود و معمولا هم کیفیت مناسبی ندارد، حساسیت نسبت به آن در فضاهای مجازی افزایش یافته است. از طرفی دعاوی پیمانکاری ظرافت های ویژه ی خود را دارد که تنها وکلای متخصص این حوزه می توانند نسبت به حل این گونه پرونده ها اقدام کنند.


فریبرز ذوالفقاری

قبل از اینکه به موضوع وکالت در دعاوی پیمانکاری بپردازیم، ضروری است که با معنای پیمانکاری آشنا شویم. به رسم همیشه برای پیداکردن معنای حقوقی این اصطلاح، ابتدا با معنای لغوی آن آشنا خواهیم شد. در لغت نامه ها برای معنای پیمانکاری کلماتی نظیر مقاطعه کاری آورده شده است. تعریفی که دکترین حقوقی از پیمانکاری ارائه می دهند نیز به این کلمه نزدیک است. پیمانکاری که یک نوع خاص از قراردادها شناخته می شود، قراردادی است که بین دو نفر تحت عنوان کارفرما و پیمانکار بسته می شود. ضمن این قرارداد، پیمانکار متعهد می شود که عمل مورد نظر کارفرما را با مبلغ معین و طی زمان معینی، انجام هد. موضوع این قرارداد هر چیزی می تواند باشد. از جمله انواع قراردادهای پیمانکاری می توان به موارد ذیل اشاره داشت


علیرضا محمدی

سلام خسته نباشید و خداقوت خواستم بابت خدمات خوب موسسه تون تشکر کنم امیدوارن فرهنگ مشاوره و مشورت با متخصصین حقوقی قبل از انجام هر کار و عقد ار قراردادی برای عموم مردم ایجاد شود تا با اطمینان و آگاهی قدم برداشته و اقدام کنند تا کمتر دچار مشکلات شوند و از حجم مراجعات بعضا بی مورد به محاکم نیز کاسته شود


محمد

سلام استفاده از وکلای مجرب وکیل تلفنی در زمینه های تخصصی حقوقی به شدت توصیه میشود


ثبت دیدگاه شما

فوق تخصصی

جدول مشاوره حقوقی فوق تخصصی

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت (تومان) پرداخت
10دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 150,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
۲۰ دقیقه مشاوره حقوقی تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 250,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
30 دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 280,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
60 دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 350,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
تخصصی

جدول مشاوره حقوقی تخصصی

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت (تومان) پرداخت
۱۰ دقیقه مشاوره حقوقی با وکیل 120,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
۱۵ دقیقه مشاوره حقوقی با وکیل 170,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
۲۰ دقیقه مشاوره حقوقی با وکیل 200,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
۳۰ دقیقه مشاوره حقوقی با وکیل 260,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
۱ ساعت مشاوره حقوقی با وکیل 300,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
مشاوره حقوقی حضوری 1,000,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
مطالعه اوراق پرونده به همراه 5 دقیقه مشاوره حقوقی توسط وکیل 200,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
نگارش نامه ها و درخواست های اداری 500,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
5دقیقه مشاوره حقوقی با وکیل پایه یک دادگستری 80,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
محاسبه فوری دیه توسط وکیل 150,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
محاسبه فوری مهریه به نرخ روز 200,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت

© 2021. وکلای تلفنی . تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ می باشد.