وکالت نامه الکترونیک جهت دفاع از حقوق موکلین

وکالت نامه الکترونیک جهت دفاع از حقوق موکلین

وکالت نامه الکترونیک جهت دفاع از حقوق موکلین

وکالت نامه الکترونیک تدبیری بود که از طرف قوه قضاییه جهت حمایت از حقوق موکلین پیش بینی شد. بر این اساس وکلا موظف هستند در سامانه قرارداد الکترونیک وکالت نامه خود را به ثبت برسانند. برای آشنایی با نحوه ثبت وکالت نامه الکترونیک افراد می توانند به کارشناس مراجعه کرده و مشاوره حقوقی دریافت کنند. در گفتگو با کارشناس تمام حقوق و تکالیف افراد پس از ثبت وکالت نامه در سامانه برای ایشان شرح داده می شود.

 

هزینه مشاوره حقوقی

تعریف وکیل و موکل

وکالت نامه الکترونیک زمانی تنظیم می شود که افراد برای حل مشکلات حقوقی خود نیاز به کارشناس حقوقی دارند. در چنین شرایطی به وکیل پایه یک دادگستری مراجعه کرده و قرارداد وکالت تنظیم خواهد کرد. برای پیگیری پرونده حقوقی افراد باید به شخصی مراجعه کنند که دانش حقوقی داشته و پروانه وکالت را کسب کرده باشد. به چنین شخصی وکیل گفته می شود و به کسی که وکیل از طرف او دادخواهی می کند موکل می گویند.در وکالت نامه الکترونیک برای وکیل و موکل حقوق و تکالیفی پیش بینی شده است که در ادامه به آن خواهیم پرداخت. افراد برای آشنایی بیشتر با قرارداد وکالت می توانند از مشاوره حقوقی تلفنی کمک بگیرند.

منظور از قرارداد وکالت چیست؟

بر اساس ماده 656 قانون مدنی وکالت قراردادی است که به موجب آن شخصی نمایندگی دیگری را برای انجام کاری معلوم به عهده می گیرد. تنظیم وکالت نامه الکترونیک از سال 1399 الزامی شد. به این ترتیب وکیل باید با ورود به سامانه قرارداد وکالت  الکترونیک تنظیم نماید. هدف از این طرح شفاف سازی در زمینه حق الوکاله بوده است. به عبارت دیگر با اجرای این طرح روابط مالی وکیل و موکل تحت نظارت قوه قضاییه قرار می گیرد.

 

چگونگی تنظیم قرارداد وکالت الکترونیک

برای تنظیم وکالت نامه الکترونیک وکلا باید به سامانه قرارداد الکترونیک مراجعه کنند. یک شناسه برای وکیل صادر می شود به نام یکتا که از این به بعد با این کد شناخته می شود و می تواند وارد سامانه شود. موکل نیز باید از قبل در سامانه ثنا ثبت نام کرده باشد. سپس وکیل با کد ملی و رمز شخصی خود وارد سامانه شده و نسخه الکترونیک قرارداد وکالت را تنظیم می کند. همانطور که گفته شد برای وارد کردن اطلاعات موکل در وکالت نامه الکترونیک باید این شخص نیز در سامانه ثنا ثبت نام کرده باشد. پس از تکمیل فرم امکان ویرایش هر صفحه وجود دارد. سپس قرارداد ثبت موقت می شود و شماره قرارداد نمایش داده خواهد شد. برای ثبت امضا الکترونیک پیامکی به موکل ارسال شده که رمز آن را به وکیل داده و امضا الکترونیک طرفین به ثبت می رسد. قبل از تایید نهایی امکان ابطال وکالت نامه وجود دارد.پس از اتمام مراحل ثبت وکالت نامه الکترونیک کد رهگیری ارائه می شود که باید آن را ثبت کرد. از روی قرارداد می توان نسخه چاپی تهیه کرد و یک نسخه از آن را در اختیار موکل قرار داد.

 

ارتباط در واتس اپ

نمونه قرارداد وکالت الکترونیک

وکالت نامه الکترونیک مزایای زیادی دارد. از جمله آنکه روابط وکیل و موکل کاملا شفاف سازی می شود و امکان تضییع حقوق افراد به حداقل می رسد. ثبت وکالت نامه به صورت الکترونیک از حجم اوراق کاغذی می کاهد و از نظر اداری نیز مشکلات کمتری را ایجاد می کند. وکالت نامه الکترونیک باعث می شود که حق الوکاله طبق مقررات تعیین شود و از سوءاستفاده های مالی جلوگیری شود. افراد برای تنظیم قرارداد الکترونیک می توانند به موسسه حقوقی وکلای تلفنی مراجعه کرده و از نظرات کارشناسان بهره مند شوند. این موسسه با معرفی وکلای برتر تلاش می کند که پرونده های حقوقی در کوتاه ترین زمان و صرف هزینه اندک به نتیجه برسند.

 

اورژانس وکالت 24 ساعته
خدمات حقوقی آنلاین
وکالت تضمینی
مشاوره حقوقی عقد وکالت
درباره ما 


سوالات متداول

نظرات

فرشته آبیاری

بدینوسیله بر خود واجب میدانم از وکلا و مشاوران حقوقی موسسه بعلت تلاش متعهدانه و متخصصانه و دقت در پاسخگویی به نحو احسن به اینجانب در جهت رسیدن به نتیجه مطلوب پرونده قضایی تقدیر و تشکر به عمل آورم .


Mohamad sheykhi

عقد وکالت، عقدی است که به موجب آن، فردی(موکل) به شخص دیگری(وکیل)، اعطای نمایندگی کرده تا وکیل، یک امر حقوقی را به نیابت از موکل و با اختیارات تعیین شده در عقد وکالت، انجام دهد. وکالت، به عنوان یکی از عقود معین در قانون مدنی کشور ما، دارای انواع مختلفی بوده که یکی از مهم ترین دسته بندی های آن، تقسیم وکالت به وکالت مدنی(غیر قضایی) و وکالت قضایی می باشد. منظور از وکالت مدنی یا غیر قضایی، وکالتی است که به موجب آن، یک شخص، برای انجام امر حقوقی، به شخص دیگری که وکیل دارای پروانه وکالت نبوده، اعطای وکالت تام یا وکالت کاری می نماید. این وکالت، به طور معمول، در دفاتر اسناد رسمی و با تنظیم وکالتنامه رسمی به وکیل، داده می شود. به عنوان مثال، شخصی به دیگری، وکالت می دهد که خانه وی را بفروشد. در مقابل وکالت مدنی، وکالت قضایی، وجود داشته که در آن، فردی، با اعطای وکالت به یک وکیل دارای پروانه وکالت، اعم از کارآموز یا وکیل پایه یک دادگستری، انجام امور مربوط به پرونده قضایی خود را در دادگستری، به وی سپرده و به وی اعطای نیابت می کند. در اعطای وکالت قضایی نیز همچون نوع مدنی وکالت، لازم است تا قراردادی، میان وکیل و موکل، منعقد گردیده و در آن، مشخصات طرفین، موضوع وکالت، حق الوکاله و حدود اختیارات وکیل دادگستری، مشخص شده و در نهایت به امضای موکل و وکیل برسد. این قرارداد، قرارداد وکالت قضایی، نامیده می شود. در گذشته و تا پیش از اصلاحات سال 99، قرارداد وکالت، به شکل فیزیکی و بر روی کاغذ تنظیم می گشت؛ به این ترتیب که، نهادهای اعطا کننده پروانه وکالت، یعنی کانون وکلا و مرکز وکلای قوه قضائیه، هر کدام، به طور جداگانه، فرم های چاپی خاصی را منتشر می کردند که وکلا پس از خرید این فرم های وکالتنامه، در تنظیم قراردادهای وکالتی خود با موکلان، از آن ها استفاده می کردند. اما از سال 99 و با تصویب قانون بودجه، این رویه تغییر کرد. با این توضیح که مطابق بند (ش) تبصره 6 قانون بودجه سال 99، وکلا، موظف شدند تا وکالتنامه های خود را در سامانه مخصوص به این امر، ثبت کرده و به جای تنظیم قرارداد بر روی فرم های کاغذی، آن قراردادها را در سامانه مربوطه و طبق مقررات نحوه ثبت قرارداد الکترونیکی وکالت، تنظیم نمایند. در این سامانه، پس از ثبت قرارداد الکترونیکی وکالت، امکان مشاهده وکالتنامه الکترونیکی وکیل نیز برای موکل وجود داشته و لازم است تا موکل، پس از ثبت قرارداد الکترونیکی وکالت، در سامانه، برای تایید آن، از طریق وکیل، اقدام نماید. لازم به ذکر است که دلیل الزام وکلا، به ثبت قرادادهای خود به شکل الکترونیکی در این سامانه، شفاف سازی اطلاعات درآمدی وکلا و اخذ مالیات، بر اساس میزان درآمد واقعی این افراد و جلوگیری حداکثری از فرار مالیاتی آنها می باشد. به این ترتیب، در پاسخ به این سوال که قرارداد الکترونیکی وکالت چیست، می توان گفت، قرارداد الکترونیکی وکالت، نوعی از وکالتنامه بوده که به شکل الکترونیکی و در سامانه مربوطه، ثبت شده و در آن، مشخصات طرفین، موضوع وکالت، حق الوکاله و حدود اختیارات وکیل دادگستری، مشخص شده و در نهایت به امضای موکل و وکیل می رسد.


محمد صادق تیغ نورد

با سلام و احترام، با توجه به سرعت افسار گسیخته فضای مجازی و نیز تولید روز افزون علم ، ما هر روز شاهد ظهور اطلاعات جدید هستیم که به دنیای ما وارد شده و در کمترین زمان ممکن بخش عظیمی از زندگی ما را تحت الشعاع خود می گیرند. بسیاری از اموری که تا پیش از این در رویاهای خود به دنبال آن بودیم اکنون به مسائل پیش پا افتاده ای تبدیل شده اند دنیای مجازی و شبکه های اینترنتی نیز روز به روز در حال سرعت و فراگیری در سطح جهان بوده و انسان ها بسیاری از امور مهم خود را توسط فضای مجازی انجام می دهند، از مسائل مهمی چون تحصیات ، امور بانکی و حتی پزشکی گرفته تا امور دیگری چون سفارش غذا یا حل و نقل و خرید منزل . سرعت فضای مجازی و الکترونیکی شدن امور به دنیای حقوق نیز ورود کرده و ما شاهد انعقاد قرارداد های الکترونیکی وکالت هستیم که جایگزین قرارداد های کاغذی شده اند و این امکان را به کاربران می دهد که در هر جایی از این آب و خاک که باشند مشکل خویش را بر طرف نمایند. این نوع وکالت نسبت به وکالت نامه های قدیمی مزایای بسیار بیشتری دارد اما جهت انعقاد آن نیز باید به نکات مختلفی دقت نمود که توصیه ما مشورت با وکلای کارکشته موسسه وکیل تلفنی جهت انجام هر نوع کار حقوقی از جمله بستن قرارداد الکترونیک وکالت است. محمد صادق تیغ نورد


محسن حاجی آبادی

قرارداد الکترونیک علاوه بر شفافیت رابطه حقوقی بین وکیل و موکل ، در راحتی انعقاد قرارداد بین افرادی که درخواست وکیل از شهرهای دیگر به خصوص در موضوعات کیفری که دادگاه محل وقوع جرم صالح به رسیدگیست از محل سکونت افراد دور است بدون مراجعه حضوری حتی در محل رسیدگی این مهم تسهیل شده است.


فریبرز ذوالفقاری

وکالت نامه الکترونیک زمانی تنظیم می شود که افراد برای حل مشکلات حقوقی خود نیاز به کارشناس حقوقی دارند. در چنین شرایطی به وکیل پایه یک دادگستری مراجعه کرده و قرارداد وکالت تنظیم خواهد کرد. برای پیگیری پرونده حقوقی افراد باید به شخصی مراجعه کنند که دانش حقوقی داشته و پروانه وکالت را کسب کرده باشد. به چنین شخصی وکیل گفته می شود و به کسی که وکیل از طرف او دادخواهی می کند موکل می گویند.در وکالت نامه الکترونیک برای وکیل و موکل حقوق و تکالیفی پیش بینی شده است که در ادامه به آن خواهیم پرداخت. افراد برای آشنایی بیشتر با قرارداد وکالت می توانند از مشاوره حقوقی تلفنی کمک بگیرند.


ثبت دیدگاه شما

فوق تخصصی

جدول مشاوره حقوقی فوق تخصصی

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت (تومان) پرداخت
10دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 150,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
۲۰ دقیقه مشاوره حقوقی تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 250,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
30 دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 280,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
60 دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 350,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
تخصصی

جدول مشاوره حقوقی تخصصی

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت (تومان) پرداخت
۱۰ دقیقه مشاوره حقوقی با وکیل 120,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
۱۵ دقیقه مشاوره حقوقی با وکیل 170,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
۲۰ دقیقه مشاوره حقوقی با وکیل 200,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
۳۰ دقیقه مشاوره حقوقی با وکیل 260,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
۱ ساعت مشاوره حقوقی با وکیل 300,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
مشاوره حقوقی حضوری 1,000,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
مطالعه اوراق پرونده به همراه 5 دقیقه مشاوره حقوقی توسط وکیل 200,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
نگارش نامه ها و درخواست های اداری 500,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
5دقیقه مشاوره حقوقی با وکیل پایه یک دادگستری 80,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
محاسبه فوری دیه توسط وکیل 150,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
محاسبه فوری مهریه به نرخ روز 200,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت

© 2021. وکلای تلفنی . تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ می باشد.