شرایط طلاق فوری زن ناشزه

شرایط طلاق فوری زن ناشزه

شرایط طلاق فوری زن ناشزه

یکی از اسباب مهمی که موجبات طلاق فوری را فراهم می کند، ناشزه بودن زن می باشد. بر همین اساس شرایط طلاق در این وضعیت متفاوت است و از جنبه های مختلف حقوقی مورد بررسی قرار می گیرد. ادله اثبات این موضوع از اهمیت بالایی برخوردار است. در صورت عدم تمکین زن، ضمانت اجرای مشخصی در قانون پیش بینی شده است. در این خصوص ابتدا مفهوم ناشزه بودن را بیان و در ادامه نشوز زن و نحوه اثبات آن را بررسی می کنیم. برای دریافت مشاوره حقوقی با شماره 09212242670 تماس بگیرید.

 

هزینه مشاوره حقوقی

به چه زنی ناشزه گفته می شود؟

نشوز در لغت به معنای نافرمانی کردن زن از همسر خود می باشد. بر همین اساس به زنی که از انجام وظایف خود در قبال همسرش خودداری کند ناشزه می گویند. قانونگذار در قبال عدم ایفای وظایف زناشویی، ضمانت اجرای مشخصی در نظر گرفته است که در ادامه به آنها اشاره خواهیم کرد. نقطه مقابل نشوز، تمکین است که در دو حالت عام و خاص تقسیم بندی خواهد شد. تمکین عام مانند سکونت در منزل مشترک و تمکین خاص شامل برقراری رابطه جنسی خواهد بود‌.

ادله محکمه پسند برای اثبات ناشزه بودن زن

اثبات ناشزه بودن زن در حالتی که منزل را ترک نکرده و در منزل مشترک سکونت دارد، سخت است. در این بین اثبات عدم تمکین خاص سخت تر از اثبات عدم تمکین عام خواهد بود. با توجه به شرایط موجود، اثبات ناشزه بودن زن متفاوت و دشوار است. در این شرایط مشورت با یک وکیل خوب می تواند راهگشا باشد جهت کسب اطلاعات بیشتر و دریافت مشاوره حقوقی آنلاین و رایگان، می توانید با شماره های درج شده در سایت موسسه وکلای تلفنی تماس حاصل فرمایید.

 

مشاوره حقوقی خانواده

شرایط طلاق از جانب زن ناشزه

زن ناشزه این اختیار را خواهد داشت که تقاضای طلاق نماید. در چنین شرایطی تنها مسئله ای که مطرح می شود، حقوق مالی زن می باشد که به دلیل عدم تمکین متفاوت خواهد بود‌. در عین حال مرد نیز این اختیار را دارد که از طلاق دادن زن خودداری کند و به وسیله حکم دادگاه، ازدواج مجدد نماید ولی پرداخت مهریه او به قوت خود باقی می ماند‌.

طلاق زن ناشزه در صورت دادن حق طلاق در شروط ضمن عقد

مطابق آنچه که پیش از این نیز بیان شد، چنانچه زن بدون مانع شرعی از انجام وظایف خود سرپیچی کند، زوج این اختیار را دارد که او را طلاق دهد. در وهله دوم ارائه درخواست برای ازدواج مجدد مطرح می شود. در حالتی که زن در شروط ضمن عقد حق طلاق داشته باشد و همچنان از همسرش تمکین نکند، وکالت در طلاق او قابل اعمال نخواهد بود.

 

مشاوره حقوقی طلاق

طلاق زن ناشزه به صورت غیابی

حضور یا عدم حضور زن مانع از صدور حکم طلاق نخواهد شد. چنانچه حکم مذکور بدون حضور زن باشد، طلاق به صورت غیابی خواهد بود. حالت مذکور زمانی اتفاق می افتد که زوجه در هیچ یک از جلسات دادرسی حضور نداشته باشد. طلاق زن ناشزه به کمک وکیل بهترین روش جدایی خواهد بود. در این خصوص توصیه می شود با یکی از وکلای موسسه وکلای تلفنی مشورت نمایید. برای دریافت مشاوره حقوقی تلفنی با برترین وکلای ایران در هر ساعت از شبانه روز با شماره 02147625900 تماس بگیرید.

 

ارتباط در واتس اپ

آیا ناشزه بودن زن می تواند منجر به تسریع فرآیند طلاق شود؟

چنانچه ناشزه بودن زن اثبات و تکلیف مهریه او مشخص شود، می تواند موجب تسریع فرآیند طلاق شود. با تمام این تفاسیر مرد حق طلاق را دارد و هر زمان که بخواهد می تواند همسر خود را طلاق دهد. چنانچه تکلیف مهریه و نفقه روشن شود، می توان پروسه کوتاه تری را برای طلاق طی کرد.

 

طلاق آسان و فوری در خارج از کشور 
مشاوره حقوقی الزام به تمکین 
اموزش طلاق فوری زن ناشزه 
نگارش دادخواست طلاق از جانب زوج
درباره ما 


سوالات متداول

نظرات

لیلا اصلانی

با سلام و عرض ادب مگه زن برده که مدام میگید تمکین که ...تمکین کرد مرد براش کاری نکرد چی بازم تمکین کن عذاب بکشه تو خونه مرد برای نفقه ...واقعا عجب قانونی


مهدی

زنی که ناشوز باشی ودرطلاق عسر حرج هم محکم باشی میتواند طلاق بگیری در همه پرونده محکم شده ممنون


سحر نیک پور

سلام و عرض ادب، نشوز در لغت به معنای نافرمانی کردن زن از همسر خود می باشد. بر همین اساس به زنی که از انجام وظایف خود در قبال همسرش خودداری کند ناشزه می گویند. قانونگذار در قبال عدم ایفای وظایف زناشویی، ضمانت اجرای مشخصی در نظر گرفته است. تمکین نیز دو نوع عام و خاص دارد که با مشاوره با وکلای متخصص موسسه می توانید از جزییات موضوع آگاهی یابید.


محمدرحیم بارانی فرد

با سلام مطالب بسیار مفید و کاملی که در سایت وکیل تلفنی وجود دارد مخصوصا در حوزه دعاوی خانواده، شایسته تقدیر است پاینده و پیروز باشید


علیرضا محمدی

سلام عرص ادب و احترام و خسته نباشید ممنونم بابت اطلاعاتی که در مطلب بالا به اشتراک گذاشتید موسسه وکیل تلفنی با ارائه مشاوره های تخصصی توسط وکلا و مشاورین مجرب به صورت شبانه روزی و غیرحضوری کمک شایانی به حل مشکلات حقوقی و قضایی مردم کرده است. به سهم خودم از تک تک همکاران متعهد شما سپاسگزارم و براتون آرزوی موفقیت دارم


بهرنگ محبوبی

سلام و ارادت چه قدر این قالب سایت جدید رو دوست دارم! خیلی عالی شده خدا قوت به همه ی عزیزان به خصوص همه ی عزیزان در ارجاعات تلفنی که شبانه روز زحمت میکشین از آثار نشوز زن 1- عدم استحقاق زن نسبت به نفقه (مستنداً به ماده 1108 قانون مدنی) در واقع چون شرط نفقه ، تمکین از سوی زن است ، زن ناشزه حق دریافت نفقه خود را از دست می دهد. 2- کسب اجازه ازدواج مجدد زوج از دادگاه (مواد 16 و 17 قانون حمایت خانواده مصوب 15 بهمن ماه 1353) بنابراین برای آنکه مرد بتواند زن دوم بگیرد بایستی به دادگاه رجوع و با اثبات عدم تمکین همسرش، از دادگاه اجازه ی ازدواج مجدد بگیرد. 3- امکان طرح دعوی طلاق از سوی مرد. البته در کلیه ی موارد فوق اقدام شوهر بایستی مسبوق به سابقه اثبات عدم تمکین زن باشد. قاعدتا اول مرد دادخواست تمکین به دادگاه می دهد و چنانکه دادگاه زن را به تمکین محکوم نماید و عدم تمکین جایز نیست و حکم قطعی شود مرد می تواند از این حکم برای طرح دعاوی دیگر یعنی، طلاق، کسب اجازه ازدواج مجدد سود جوید. چنانچه مرد بخواهد زنش را طلاق دهد بایستی مهریه او را بپردازد، اما سایر حقوق مانند نفقه، نصف اموال مرد و … به زن تعلق نمی گیرد.


Mohamad sheykhi

ناشزه و احکام راجع به آن : زن و مرد هنگامی که میثاق همدلی و همزبانی با یکدیگر میبندند و در قالب عقد نکاح زوج و زوجه یکدیگر میشوند ، از لحاظ اخلاقی موظف هستند که متقابلا (چه زن نسبت به شوهر و چه شوهر نسبت به زن) ، حسن معاشرت و اخلاق پسندیده داشته باشند و به این طریق به حفظ نهاد مقدس خانواده کوشا باشند . همانطور که مرد نسبت به زن تکلیف برای فراهم کردن لوازم رفاهی جسمی و روحی دارد ، هم‌اندازه هم زن باید وسایل آسودگی خاطر و آرامش جسمی و روحی مرد را فراهم آورد. در ادامه با توضیحات وکیل خانواده همراه باشید.. ناشزه و احکام راجع به آن تعریف ناشزه : اگر زن از ایفای وظایف زناشویی در مقابل شوهرش خودداری کند ، ناشزه محسوب خواهد شد . در وهله‌ی اول باید توجه داشت که همانگونه که برای عدم ایفای وظایف زناشویی از طرف زن مانند سکونت در منزل مشترک ، قانون ضمانت‌اجرایی همچون عدم استحقاق نفقه تعیین کرده است در مقابل هم قانون بمنظور برقراری عدالت ، اگر مرد هم به وظایف زناشویی خود مانند ترک منزل مشترک به مدت زیاد عمل نکند ، ضمانت‌اجرایی مانند دادن حق طلاق به زن پیش‌بینی کرده است . نشوز و تمکین : وکیل الزام به تمکین : در مقابل نشوز تمکین قرار دارد . منظور از وظایف زن در اصطلاح حقوقی اعم از تمکین عام و تمکین خاص میباشد. تمکین عام مانند : سکونت در منزل مشترک ، همکاری در تربیت فرزندان ، عدم اشتغال در صورت خواست زوج و بطور کلی اطاعت کلی زن از شوهر در انجام امور زندگی مشترک میباشد. تمکین خاص نیز فقط شامل ایجاد رابطه‌ی جنسی میباشد. اثر ترک منزل از ناحیه زن : یکی از مصادیق ناشزه بودن ترک منزل است . اگر زن بدون علت موجه ترک منزل کند ، نشوز اتفاق افتاده است و در این حالت زن از حق دریافت نفقه و اجرت‌المثل محروم خواهد ماند و همچنین حق درخواست ازدواج مجدد برای زوج فراهم میشود. اما باید توجه داشت که زن با عذرموجه مانند جلوگیری از ضرر جانی(کتک‌زدن) ترک منزل شوهر کند ، ناشزه نخواهد بود و نفقه پابرجا میماند یا اینکه اگر زن در دوره عادت ماهانه باشد ، میتواند از رابطه زناشویی با شوهر خودداری نماید. حکم الزام به تمکین در صورتی که زن از شوهر خود تمکین ننماید ، در اینصورت مرد میتواند دادخواست الزام زن به تمکین را از طریق مراجعه به یکی از دفاتر خدمات الکترونیکی قضایی ثبت نماید . سپس پرونده به دادگاه خانواده محل اقامت زوجه ارسال میگردد و بعد از آن به یکی از شعب ارسال میشود و وقت رسیدگی تعیین و به طرفین ابلاغ میشود. در جلسه رسیدگی ، شوهر موظف است که ثابت نماید منزل و اسباب و اثاثیه‌ای متناسب با شئونات زن تهیه نموده است . در این مرحله کارشناس رسمی دادگستری توسط قاضی دادگاه تعیین میشود تا شرایط موجود را بررسی نماید و نظر خود را اعلام کند. در نهایت با اثبات ادعای مرد ، حکم بر الزام زن به تمکین صادر میشود و پس از قطعیت رای ، مرد میتواند از دادگاه بدوی تقاضای صدور اجرائیه کند و با ارسال پرونده به اجرای احکام ، حکم اجرا میگردد و در صورت عدم اجرای حکم دادگاه از سوی زوجه ، وی ناشزه محسوب میشود .


سهند مهدی پور

نشوز در لغت به معنای نافرمانی کردن زن از همسر خود می باشد. بر همین اساس به زنی که از انجام وظایف خود در قبال همسرش خودداری کند ناشزه می گویند. قانونگذار در قبال عدم ایفای وظایف زناشویی، ضمانت اجرای مشخصی در نظر گرفته است که در ادامه به آنها اشاره خواهیم کرد. نقطه مقابل نشوز، تمکین است که در دو حالت عام و خاص تقسیم بندی خواهد شد.


فریبرز ذوالفقاری

با سلام خدمت مجموعه وکیل تلفنی .یکی از اسباب مهمی که موجبات طلاق فوری را فراهم می کند، ناشزه بودن زن می باشد. بر همین اساس شرایط طلاق در این وضعیت متفاوت است و از جنبه های مختلف حقوقی مورد بررسی قرار می گیرد. ادله اثبات این موضوع از اهمیت بالایی برخوردار است. در صورت عدم تمکین زن، ضمانت اجرای مشخصی در قانون پیش بینی شده است


ثبت دیدگاه شما

فوق تخصصی

جدول مشاوره حقوقی فوق تخصصی

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت (تومان) پرداخت
10دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 150,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
۲۰ دقیقه مشاوره حقوقی تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 250,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
30 دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 280,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
60 دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 350,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
تخصصی

جدول مشاوره حقوقی تخصصی

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت (تومان) پرداخت
۱۰ دقیقه مشاوره حقوقی با وکیل 120,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
۱۵ دقیقه مشاوره حقوقی با وکیل 170,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
۲۰ دقیقه مشاوره حقوقی با وکیل 200,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
۳۰ دقیقه مشاوره حقوقی با وکیل 260,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
۱ ساعت مشاوره حقوقی با وکیل 300,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
مشاوره حقوقی حضوری 1,000,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
مطالعه اوراق پرونده به همراه 5 دقیقه مشاوره حقوقی توسط وکیل 200,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
نگارش نامه ها و درخواست های اداری 500,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
5دقیقه مشاوره حقوقی با وکیل پایه یک دادگستری 80,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
محاسبه فوری دیه توسط وکیل 150,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
محاسبه فوری مهریه به نرخ روز 200,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت

© 2021. وکلای تلفنی . تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ می باشد.