نحوه نوشتن لایحه اعسار مهریه

نحوه نوشتن لایحه اعسار مهریه

نحوه نوشتن لایحه اعسار مهریه

هزار توی قوانین خانواده، حاصلی جز سردرگمی زوج و زوجه در برخورد با ناملایمات زندگی زناشویی نداشته و حاصل، گیر کردن زوجین در راهروهای دادگاه خانواده است. زوجه با تنها ابزار فشار موجود یعنی مهریه دست به کار می شود و زوج، برای شانه خالی کردن از پرداخت دین متوسل به قوانینی چون اعسار می شود و مهمترین بخش قضیه، نحوه نوشتن لایحه اعسار و ارائه مستنداتی است که مرجع قانونی را مجاب به تایید اعسار زوج کند.

 

هزینه مشاوره حقوقی

منظور از اعسار چیست؟

در مفهوم لغوی اعسار به معنای سختی و نداشتن است و در حقوق و فقه در ایران منظور از اعسار،  فردی است غیر تاجر که در شرایط بد اقتصادی قرار گرفته و ناتوان از پرداخت دیونی که بر گردنش است.

اعسار زمانی قابل طرح است که متهم از پرداخت هزینه دادرسی و یا آنچه در دادگاه به آن محکوم شده ناتوان بوده و تمکن مالی نداشته باشد. فرد ناتوان در پرداخت دیون، در مطالب حقوقی به معسر شناخته می شود.

در چه مواردی می توان لایحه اعسار داد؟

افرادی  که به علت مشکلات مالی مانند ورشکستگی و یا بیماری و از کارافتادگی، اموال و دارایی های خود را از دست داده اند و توانایی پرداخت دیون خود به بدهکاران را ندارند، بر اساس قوانین جدید می توانند با ارتباط با مشاوره حقوقی، از  نحوه نوشتن لایحه اعسار آگاهی یافته و لایحه اعسار از پرداخت را تنظیم  و از مزایای  قانونی آن بهره مند شوند.

دادخواست اعسار توسط فرد بدهکار یا همان محکوم علیه، یا وکیل و نماینده قانونی وی تنظیم و به مراجع قانونی تسلیم می شود و شامل دو دسته از دیون است:

  • اعسارنسبت به هزینه های دادرسی
  • اعسار نسبت به پرداخت آنچه در دادگاه به آن محکوم شده است.

 

نگارش دادخواست اعسار از مهریه

اگر خواهان  پرونده از نظر اقتصادی در شرایط بدی قرار گرفته باشد و برای مطالبه اموالش از دیگری، توان مالی لازم برای طرح دادخواست حقوقی را نداشته باشد، می تواند دادخواست اعسار از پرداخت هزینه های دادرسی را با آگاهی از نحوه نوشتن لایحه اعسار تنظیم کند تا مورد بررسی قرار گیرد. و بهتر است در این موارد از فرد متخصصی که به نحوه نوشتن لایحه اعسار آگاه است کمک بگیرد تا بتواند با ارائه ادله و مستندات قانونی مانند استشهاد و اعلام دارایی ها و درامدهای خود و .. به دادگاه ناتوانی خود به  دادگاه و قاضی پرونده را متقاعد کند تا رای بر اعسار وی صادر کند تا از مزایای اعسار و تقسیط در پرداخت بدهی برخوردار شود.

قابل توجه است: درخواست های مرتبط با اعسار خارج از نوبت رسیدگی می شوند. برای دریافت مشاوره حقوقی تلفنی با شماره 09212242670 تماس بگیرید.

برای اعلام اعسار به کجا مراجعه کنیم؟

هر گاه فردی با حکم دادگاه محکوم به پرداخت مالی به دیگری شود و توانایی پرداخت مال مورد نظر را نداشته باشد می تواند با رعایت شرایط و آگاهی از نحوه نوشتن لایحه اعسار، دادخواست را تنظیم و به طرفیت محکوم له (طلبکار)، به دادگاهی که حکم قطعی را صادر نموده و یا دادگاهی که اجرائیه را صادر نموده است مراجعه و تقاضای خود را جهت بررسی تقدیم نماید.

هزینه نگارش لایحه اعسار

با توجه به اینکه تنظیم لایحه اعسار امری است تخصصی و حسب مورد می تواند به شکل های گوناگون تنظیم شود، ممکن است در یک موضوع واحد نیاز باشد از فرم ها و چارچوب نگارش متفاوتی استفاده شود و واضح است که نگارش تخصصی می تواند در موفقیت پرونده تاثیری بسزایی داشته باشد.

موسسه حقوقی وکلای تلفنی، برای افرادی که از نحوه نوشتن لایحه اعسار آگاهی نداشته و نیاز به نگارش و تنظیم لایحه اعسار می باشند بستری را فراهم نموده تا با ارتباطی آسان به صورت تلفنی و آنلاین با کمترین هزینه، از نگارش و نحوه نوشتن لایحه اعسار اطلاع حاصل نمایند و پاسخ  ابهامات و سوالات خود را از بهترین  وکلای پایه یک، در زمانی کوتاه دریافت نمایند.

 

مشاوره حقوقی خانواده

نگارش لایحه دفاعیه اعسار و تقسیط محکوم به

در بسیاری از موارد در دعوای اعسار مشخص می شود که مدعی اعسار توانایی پرداخت همه دین و بدهی خود را ندارد اما می تواند با توجه به درآمد ماهیانه، به تدریج و در طول زمان آن را پرداخت کند.

 با توجه به نحوه نگارش لایحه اعسار و تقدیم آن به دادگاه و با تحقیقات انجام گرفته و بررسی وضعیت معیشتی مدعی اعسار، حکم پرداخت دین، به صورت اقساط برای وی با نظر کارشناسی قاضی پرونده صادر می شود.

نحوه نوشتن لایحه اعسار در متقاعد نمودن دادگاه برای تقسیط محکوم به،  بسیار حائز اهمیت است.

توصیه ما به شما در این زمینه ارتباط با مشاوره حقوقی است تا ضرری از نگارش اشتباه لایحه اعسار دامنگیر تان نشود و موجب رد تقاضای اعسار  نگردد.

 

ارتباط در واتس اپ

چگونگی اعتراض به رد لایحه اعسار

از جمله دلایلی که می توان در رد لایحه اعسار به آن اشاره نمود کافی نبودن مدارک و شواهد است. برای اعتراض به رد لایحه اعسار همانند هر دعوای حقوقی دیگر امکان تجدید نظر خواهی و درخواست رسیدگی مجدد از دادگاه بدوی به رای صادر شده وجود دارد.

جهت اعتراض به رد لایحه اعسار باید با اطلاع از نحوه نوشتن لایحه اعسار دادخواست تجدید نظر خواهی را به یکی از مراجع قضایی جهت ثبت تقدیم نماید تا به صورت الکترونیکی پرونده به دادگاه تجدید نظر ارسال شود. قابل توجه است که رای صادره از دادگاه تجدید نظر خواهی قطعی است و قابلیت طرح در دیوان عالی کشور را ندارد. برای دریافت مشاوره حقوقی انلاین و رایگان به وبسایت موسسه حقوقی وکلای تلفنی مراجعه نمایید.

 

مشاوره حقوقی اعسار 
راههای دریافت فوری مهریه از شوهر بیکار 
مطالبه مهریه 
مشاوره قبل از تعیین مهریه
مشاوره حقوقی مهریه 
درباره ما 


سوالات متداول

نظرات

سجاد جداخانلو

سلام وقت بخیر . موضوع مهریه و نحوه پرداخت یکی از حساس ترین مباحث حقوقی این روزهای جامعه محسوب میشود و معمولا نیز با توجه به تورم سنگین بر جامعه زوج توان پرداخت یک جای مهریه را ندارد و در این لحظه نیاز به یک دادخواست و لایحه خوب مبنی بر اعسار از پرداخت وجود دارد . ممنون از موسسه وکیل تلفنی بابت وکلای مجرب و متخصص که در این زمینه با ارائه مطالب مثمر ثمر به نتیجه کار کمک میکنند .


علیرضا محمدی

سلام عرض ادب و خسته نباشید من به تازگی به موسسه شما آشنا شدم و دوبار از مشاوره های تلفنی شما بهره گرفتم. بسیار رضایت داشتم و سطح خدمات و تخصص مشاورین بسیار عالی بود. همگی همکاران شما خوش برخورد و باحوصله بودند و به تک تک سوالات و ابهامات من پاسخ دادند. براتون آرزوی موفقیت روزافزون دارم که تا این حد به فکر حل مشکلات مردم هستید


سحر نیک پور

با سلام و عرض ادب، هزار توی قوانین خانواده، حاصلی جز سردرگمی زوج و زوجه در برخورد با ناملایمات زندگی زناشویی نداشته و حاصل، گیر کردن زوجین در راهروهای دادگاه خانواده است. زوجه با تنها ابزار فشار موجود یعنی مهریه دست به کار می شود و زوج، برای شانه خالی کردن از پرداخت دین متوسل به قوانینی چون اعسار می شود و مهمترین بخش قضیه، نحوه نوشتن لایحه اعسار و ارائه مستنداتی است که مرجع قانونی را مجاب به تایید اعسار زوج کند.


فریبرز ذوالفقاری

با سلام خدمت مجموعه وکیل تلفنی.افرادی که به علت مشکلات مالی مانند ورشکستگی و یا بیماری و از کارافتادگی، اموال و دارایی های خود را از دست داده اند و توانایی پرداخت دیون خود به بدهکاران را ندارند، بر اساس قوانین جدید می توانند با ارتباط با مشاوره حقوقی، از نحوه نوشتن لایحه اعسار آگاهی یافته و لایحه اعسار از پرداخت را تنظیم و از مزایای قانونی آن بهره مند شوند. دادخواست اعسار توسط فرد بدهکار یا همان محکوم علیه، یا وکیل و نماینده قانونی وی تنظیم و به مراجع قانونی تسلیم می شود و شامل دو دسته از دیون است: اعسارنسبت به هزینه های دادرسی اعسار نسبت به پرداخت آنچه در دادگاه به آن محکوم شده است.


سهند مهدی پور

سلام و ادب یه مبحثی می خواستم مطرح کنم افردای که به علت مشکلات مالی مانند ورشکستگی و یا بیماری و از کارافتادگی، اموال و دارایی های خود را از دست داده اند و توانایی پرداخت دیون خود به بدهکاران را ندارند، بر اساس قوانین جدید می توانند با ارتباط با مشاوره حقوقی، از نحوه نوشتن لایحه اعسار آگاهی یافته و لایحه اعسار از پرداخت را تنظیم و از مزایای قانونی آن بهره مند شوند.


Mohamad sheykhi

اعسار برگرفته از عسر و به معنای سختی و نداشتن است. در واقع به عدم توانایی مالی یا عدم دسترسی به اموال و به نوعی در مضیقه قرار داشتن، اعسار گفته می شود. این کلمه در مسائل حقوقی به کار گرفته می شود و به افرادی(افراد حقیقی) که به علت نداشتن دارایی کافی و یا دسترسی نداشتن به اموال خویش(برای مثال در رهن بانک بودن اموال)، قادر به پرداخت دیون و بدهی های خود نباشند، معسر گفته می شود. گاهی افرادی در جریان رسیدگی به پرونده های قضائی، توانایی گرفتن وکیل و پرداخت حق الوکاله وی را نداشته و حتی ممکن است قادر به پرداخت هزینه های مرتبط (از جمله هزینه دادرسی) نباشند. چنین اشخاصی می توانند تقاضای اعسار نموده و در صورت اثبات ادعا از مزایای اعسار بهره مند شوند. مشمولین ادعای اعسار فرد عادی(حقیقی) که به منظور دریافت حق خود و در واقع به عنوان خواهان اقدام به تشکیل پرونده می نماید. ولی بنابه عدم توانایی مالی قادر به پرداخت هزینه های مربوط به مراجع قانونی نیست. فرد عادی(حقیقی) که بدهکار بوده و اقامه دعوی از جانب طلبکار بر علیه وی باشد و حکم به نفع طلبکار صادر شود و در واقع رای نهائی مبنی بر محکوم بودن وی باشد و اجرائیه نیز صادر گردد. اما توانایی پرداخت بدهی خود را نداشته باشد.


ثبت دیدگاه شما

فوق تخصصی

جدول مشاوره حقوقی فوق تخصصی

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت (تومان) پرداخت
10دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 150,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
۲۰ دقیقه مشاوره حقوقی تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 250,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
30 دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 280,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
60 دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 350,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
تخصصی

جدول مشاوره حقوقی تخصصی

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت (تومان) پرداخت
۱۰ دقیقه مشاوره حقوقی با وکیل 120,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
۱۵ دقیقه مشاوره حقوقی با وکیل 170,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
۲۰ دقیقه مشاوره حقوقی با وکیل 200,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
۳۰ دقیقه مشاوره حقوقی با وکیل 260,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
۱ ساعت مشاوره حقوقی با وکیل 300,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
مشاوره حقوقی حضوری 1,000,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
مطالعه اوراق پرونده به همراه 5 دقیقه مشاوره حقوقی توسط وکیل 200,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
نگارش نامه ها و درخواست های اداری 500,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
5دقیقه مشاوره حقوقی با وکیل پایه یک دادگستری 80,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
محاسبه فوری دیه توسط وکیل 150,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
محاسبه فوری مهریه به نرخ روز 200,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت

© 2021. وکلای تلفنی . تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ می باشد.