جرم قاچاق انسان چیست؟

جرم قاچاق انسان چیست؟

جرم قاچاق انسان چیست؟

جرم قاچاق انسان چیست؟ قانون مبارزه با قاچاق انسان چه مقرراتی دارد؟ مجازات جرم قاچاق انسان چیست؟ برای رسیدگی به جرم قاچاق انسان باید به چه مرجعی رجوع کرد؟ حق الوکاله وکیل پرونده قاچاق انسان چقدر است؟ این روزها بسیاری از افراد با اهداف گوناگون اقدام به قاچاق انسان می کنند. این افراد در اغلب موارد سعی می کنند با فریب دادن انسان ها علی الخصوص کودکان و زنان آنان را طعمه اهداف شوم خود کنند. با توجه به گسترش زیاد این جرم در دنیای امروز و گوناگونی آن نیاز است تا تمامی افراد جامعه، اطلاعات کاملی در اینباره داشته باشند. به همین منظور تصمیم گرفته ایم، در یکی دیگر از مجموعه مقالات حقوقی موسسه حقوقی وکلای تلفنی به جرم قاچاق انسان و مجازات آن بپردازیم تا بتوانیم از دغدغه های ذهنی شما عزیزان بکاهیم. پس با ما همراه باشید.

 

 

هزینه مشاوره حقوقی

منظور از قاچاق انسان چیست؟

پیش از بررسی جرم قاچاق انسان نیاز است تا با تعریف قاچاق انسان آشنایی پیدا کنیم. قاچاق انسان زمانی اتفاق می افتد که قاچاقچیان از طریق کلاهبرداری، حیله و زور برای مقاصدی غیر واقعی مانند پیدا کردن شغل مناسب و یا تحصیل در کشورهای دیگر، افراد را فریب می دهند.

همچنین تعریف دقیقی از این جرم در نخستین ماده از قانون مبارزه با قاچاق انسان آورده شده است. طبق این تعریف قاچاق انسان در برگیرنده مواردی همچون خارج یا وارد کردن و یا ترانزیت مجاز یا غیرمجاز فرد یا افراد از مرزهای کشور با اجبار و اکراه، تهدید، نیرنگ و یا با سوء استفاده از قدرت یا موقعیت خود یا سوء استفاده از وضعیت فرد یا افراد یاد شده به قصد فحشاء یا برداشت اعضاء و جوارح، بردگی و ازدواج می شود. در ادامه این ماده نوشته شده که تحویل گرفتن، انتقال دادن، مخفی نمودن و فراهم ساختن موجبات اخفاء افراد پس از عبور از مرز با اهداف ذکر شده در مطالب فوق نیز جزو مصادیق جرم قاچاق انسان به شمار می رود.

 

 

 

مشاوره حقوقی قاچاق انسان

 

 

قانون مبارزه با قاچاق انسان

در ادامه برای بررسی دقیق تر جرم قاچاق انسان نیاز است تا با قانون مبارزه با قاچاق انسان آشنایی پیدا کنیم. این قانون در سال 1383 در مجلس شورای اسلامی به تصویب رسیده است. با این هدف که بتواند این جرم را در تمامی ابعاد بررسی کند و مجازات مناسبی برای آن در نظر بگیرد. در همین راستا در ابتدا تعریف جرم قاچاق انسان را ارائه داده و سپس مصادیق آن را ذکر کرده است. همچنین سعی کرده مجازات جرم قاچاق انسان را به خوبی تشریح کند. برای آشنایی بیشتر با قانون مبارزه با قاچاق انسان می توانید همین حالا از خدمات مشاوره حقوقی در موسسه حقوقی وکلای تلفنی بهره مند شوید. خدمات حقوقی وکلای تلفنی به صورت شبانه روزی و در تمامی ایام هفته حتی تعطیلات رسمی ارائه می گردد.

 

مجازات جرم قاچاق انسان

یکی از پرتکرارترین سوالاتی که همه روزه از مشاوران ما می پرسند این است که جرم قاچاق انسان چه مجازاتی دارد؟ به این پرسش نمی توان جواب واحدی دارد. در واقع نیاز است تا پارامترهای مختلفی را در نظر بگیریم. برای مثال در صورتی که مصادیق جرم قاچاق در قانون مجازات اسلامی موجود باشد، طبق این قانون فرد مجازات خواهد شد. در غیر این صورت بایستی به سراغ قانون مبارزه با قاچاق انسان برویم. مجازات این جرم در قانون یاد شده دو تا ده سال حبس تعزیری است. همچنین مجرم بایستی معادل دو برابر مبلغی که از این طریق بدست آورده است، خسارت نقدی بپردازد. در برخی موارد مجازات مجرمان بیشتر از این موارد می شود. برای مثال در صورتی که مرتکب فردی از کارکنان موسسات یا ادارات دولتی باشد علاوه بر مواردی که ذکر کردیم به انفصال دائم یا موقت از پست سازمانی خود نیز محکوم می شود.

 

 

 

مشاوره حقوقی ادم ربایی
نگارش شکوائیه
مشاوره حقوقی کیفری
درباره ما

 

 

در صورتی که موسسات یا ادارات خصوصی مرتکب جرم قاچاق انسان شده باشند نیز به دستور ماموران قضایی پروانه فعالیتشان باطل خواهد شد. گاهی اوقات ممکن است فرد جرایم دیگری به جز قاچاق انسان انجام داده باشد. در این شرایط نه تنها مجازات آن جرایم نیز بار خواهد شد. بلکه مجازات جرم قاچاق انسان هم به طور کامل اجرا می شود.

توجه داشته باشید که بر اساس هفتمین ماده از قانون مبارزه با قاچاق انسان مجازات ذکر شده برای تمامی افراد تبعه ایران قابل اجرا می باشد. همچنین لازم به ذکر است که تمامی وسایل استفاده شده برای انجام جرم قاچاق انسان نیز توسط دولت توقیف و ضبط خواهد شد.

جهت دریافت مشاوره حقوقی تلفنی از برترین وکلای ایران با شماره 09212242670 و یا 02147625900 تماس حاصل نمایید.

 

مرجع رسیدگی به پرونده قاچاق انسان

اکنون که با جرم قاچاق انسان و مجازات آن به خوبی آشنا شدیم، زمان آن فرا رسیده تا بدانیم که مرجع رسیدگی به پرونده قاچاق انسان چیست؟ با توجه اینکه جرم ذکر شده درجه چهار محسوب می شود، رسیدگی به آن در صلاحیت دادگاه کیفری دو می باشد. ولی همواره به این نکته توجه داشته باشید که اگر بزه دیده جرم قاچاق انسان فرد یا افرادی باشند که زیر هجده سال هستند، این جرم درجه سه محسوب خواهد شد. در این شرایط مرجع رسیدگی کننده به آن دادگاه کیفری یک خواهد بود. برای بدست آوردن اطلاعات بیشتر در مورد این جرم می توانید همین حالا از طریق  مشاوره حقوقی آنلاین و رایگان با ما ارتباط بگیرید.

 

 

 

وکیل برای پرونده قاچاق انسان

 

 

حق الوکاله وکیل پرونده قاچاق انسان

با توجه به این که جرم قاچاق انسان زوایای گوناگونی دارد. نیاز است تا پرونده های مرتبط با آن به وکلای کاردان سپرده شود. وکلایی که سابقه درخشانی در این حوزه دارند و تحصیلات تکمیلی خود را نیز در گرایش جزا و جرم شناسی گذارنده باشند. به طور کلی حق الوکاله وکیلی که خصوصیات فوق را دارد، بسیار بالا است. ولی ما در موسسه حقوقی وکلای تلفنی سعی کرده ایم امکان مشاوره حقوقی تلفنی   با وکلای متخصص این حوزه را معقولانه ترین قیمت برای شما فراهم کنیم.

 

 

 

 

 


سوالات متداول

نظرات

Paria

با سلام قاچاق انسان عبارت است از استخدام، حمل و نقل، انتقال، پناه دادن یا دریافت افراد از طریق زور، کلاهبرداری یا فریب برای بهره برداری از آنها برای منفعت. مردان، زنان و کودکان در هر سنی و با هر پیشینه ای در سراسر جهان می توانند قربانی این جنایت شوند که در هر منطقه از جهان رخ می دهد.


فاطمه عمادی

باسلام،، قاچاق انسان عبارتست از خارج یا وارد ساختن و یا ترانزیت مجاز یا غیر مجاز فرد یا افراد از مرزهای کشور با اجبار و اکراه یا تهدید یا خدعه و نیرنگ و یا با سوء استفاده از قدرت یا موقعیت خود یا سوء استفاده از وضعیت فرد یا افراد یاد شده ، به قصد فحشا یا برداشت اعضاء و جوارح، بردگی و ازدواج. تحویل گرفتن یا انتقال دادن یا مخفی نمودن یا فراهم ساختن موجبات اخفاء فرد یا افراد موضوع بند قبل پس از عبور از مرز با همان مقصود. چنان چه عمل مرتکب قاچاق انسان از مصادیق مندرج در قانون مجازات اسلامی باشد مطابق مجازات های مقرر در قانون یاد شده و در غیر این صورت به حبس از 2 تا 10 سال و پرداخت جزای نقدی معادل دو برابر وجوه یا اموال حاصله از بزه.محکوم خواهد شد


ریحانه

قاچاق انسان عبارت است از استخدام، حمل و نقل، انتقال، پناه دادن یا دریافت افراد از طریق زور، کلاهبرداری یا فریب برای بهره برداری از آنها برای منفعت. مردان، زنان و کودکان در هر سنی و با هر پیشینه ای در سراسر جهان می توانند قربانی این جنایت شوند که در هر منطقه از جهان رخ می دهد۲


علیزاده

با سلام هر کس دیگری را به طور غیر مجاز از مرز عبور دهد و یا موجبات عبور غیر مجاز دیگران را تسهیل یا فراهم نماید، مجرم و به یکی از‌کیفرهای ذیل محکوم خواهد شد. ‌الف – در صورتی که عمل عبوردهنده مخل امنیت باشد چنانچه در حد محاربه و افساد فی‌الارض نباشد به حبس از ۲ تا ۱۰ سال محکوم خواهد‌شد.


ف م

در صورتی که مصادیق جرم قاچاق در قانون مجازات اسلامی موجود باشد، طبق این قانون فرد مجازات خواهد شد. در غیر این صورت بایستی به سراغ قانون مبارزه با قاچاق انسان برویم. مجازات این جرم در قانون یاد شده دو تا ده سال حبس تعزیری است. همچنین مجرم بایستی معادل دو برابر مبلغی که از این طریق بدست آورده است، خسارت نقدی بپردازد. در برخی موارد مجازات مجرمان بیشتر از این موارد می شود. برای مثال در صورتی که مرتکب فردی از کارکنان موسسات یا ادارات دولتی باشد علاوه بر مواردی که ذکر کردیم به انفصال دائم یا موقت از پست سازمانی خود نیز محکوم می شود.


دهقان

قاچاق انسان جزو جرایم علیه حقوق بشر میباشد جزو ناقض ترین و جدی ترین جرم ها میباشد


بهنام رحمانی فرد

با سلام با توجه اینکه جرم ذکر شده درجه چهار محسوب می شود، رسیدگی به آن در صلاحیت دادگاه کیفری دو می باشد. ولی همواره به این نکته توجه داشته باشید که اگر بزه دیده جرم قاچاق انسان فرد یا افرادی باشند که زیر هجده سال هستند، این جرم درجه سه محسوب خواهد شد. در این شرایط مرجع رسیدگی کننده به آن دادگاه کیفری یک خواهد بود.


وحید فراست

قاچاق انسان از جمله جرم هایی است که قانونگذار نگاه ویژه ایی به آن داشته است


پورمحمدی

تبلیغات پیج شمارو دیدم و ترغیب شدم سایتتون داخل اینترنت جستجو کنم الان نزدیک به یک ساعته که دارم مقالات مفیدی که داخل سایت قرار دادید مطالعه میکنم از اینکه خدمات مفیدی در بستر اینترنت به صورت رایگان در اختیار مردم قرار میدهید ممنونم


M.j sheykhi

جرم قاچاق انسان، ازجمله جرایم رایج در سطح دنیا است که با اهدافی نظیر تامین نیروی کار اجباری، استفاده از اعضای بدن افراد یا سوء استفاده جنسی، انجام می گردد و سالانه، افراد بیشماری به واسطه این جرم، جان و کرامت انسانی خود را از دست می دهند. ازجمله موارد مورد تاکید و مورد توجه در نظام کیفری ایران، امنیت و سلامت شهروندان و حفاظت از جان، مال، آبرو و کرامت انسانی آن ها است و از این رو قانون گذار، قاچاق انسان را جرم انگاری کرده و برای مرتکبین این جرم، مجازات های قانونی سنگینی را در نظر گرفته است. جرم قاچاق انسان، یعنی خارج یا وارد ساختن و یا ترانزیت مجاز یا غیر مجاز فرد یا افراد از مرزهای‌ کشور با اجبار و اکراه، تهدید و نیرنگ، سوء استفاده از قدرت یا موقعیت‌ خود یا سوء استفاده از وضعیت دیگری به قصد فحشاء یا برداشت اعضاء و‌ جوارح، بردگی و ازدواج. مجازات این جرم حسب مورد، مواردی چون، حبس و جزای نقدی می باشد. در خصوص مصداق قانونی این جرم نیز باید گفت، مستفاد از بند الف ماده 1 قانون مبارزه با قاچاق انسان، هرگاه فرد یا افرادی، با اجبار و اکراه یا تهدید یا خدعه و نیرنگ و یا با سوء استفاده از قدرت یا موقعیت‌ خود یا سوء استفاده از وضعیت فرد یا افراد، به قصد فحشاء یا برداشت اعضاء و‌ جوارح، بردگی و ازدواج، اقدام به خارج یا وارد ساختن و یا ترانزیت مجاز یا غیرمجاز فرد یا افراد، از مرزهای‌ کشور نمایند، جرم قاچاق انسان، تحقق می یابد.


بهاره توکلی پور

سلام از موسستون بخاطر وقتی که می‌گذارید و برای حل مشکلات حقوقی مردم با کمترین هزینه تلاش میکنید سپاسگزارم.من بارها از مشاورهاتون استفاده کردم و واقعا راضی بودم. ۱


امین چراغی شیخ آباد

سلام و عرض ادب پروتکل پیشگیری، سرکوب و مجازات قاچاق انسان به‌ویژه زنان و کودکان"، اصلی ترین سند بین المللی در این حوزه و "کنوانسیون مبارزه با جرائم سازمان‌ یافته فراملی" یا همان" کنوانسیون پالرمو"، مهم ترین معاهده بین‌ المللی در زمینه قاچاق انسان، می باشد. کشور ایران، تا کنون، کنوانسیون پالرمو را تصویب نکرده با این حال، نسبت به مساله قاچاق انسان، بی تفاوت نیست و در راستای پیشگیری و مقابله با این جرم و مصادیق آن، قانون مبارزه با قاچاق انسان را در سال 1383 به تصویب رسانده که این قانون، در نظام کیفری ایران، در جرم قاچاق انسان، مورد استناد قرار می گیرد.


بی ازار

قانونگذاردر سال 1383 با تصویب قانون مبارزه با قاچاق انسان خلأ قانونی در این زمینه را مرتفع نمود ماده 1 این قانون به تعریف قاچاق اختصاص یافت و ماده 2 نیز اعمال در حکم قاچاق را برشمرد.مطابق قانون مورد اشاره قاچاق انسان عبارت است از :« عبور دادن فرد از مرزهای کشور، تحویل گرفتن،انتقال دادن، مخفی کردن یا فراهم ساختن موجبات اختفای وی پس از عبور از مرز با اجبار، اکراه، تهدید، فریب،سوءاستفاده از قدرت یا موقعیت خود یا سوءاستفاده از وضعیت بزه دیده به قصد بهره کشی جنسی، برداشت اعضا، بردگی و ازدواج وی.» طبق ماده 3 همین قانون چنان چه عمل مرتکب قاچاق انسان از مصادیق مندرج در قانون مجازات اسلامی باشد مطابق مجازات های مقرر در قانون یاد شده و در غیر این صورت به حبس از 2 تا 10 سال و پرداخت جزای نقدی معادل دو برابر وجوه یا اموال حاصله از بزه...محکوم خواهد شد.هم چنین با توجه به اطلاق بند 5 ماده 5 قانون تشکیل دادگاه های عمومی و انقلاب که رسیدگی به جرایم قاچاق را در صلاحیت دادگاه انقلاب دانسته است دادگاه انقلاب صلاحیت رسیدگی به جرم قاچاق انسان را دارد.


محمدرضا گلی

اگر کسی انسانی را که فوت شده را از سردخانه بدزد و بعد اقدام به قاچاق جسد به کشورهای دیگر جهت انجام ازمایش و تخقیقات بفرستد با تدجه به اینک فرد قبلا فوت شده چه مجازاتی دارد؟


قاسم رفعتی

قاچاق انسان زمانی رخ می‌دهد که فردی فریب خورده باشد، به دام افتاده، یا تحت اجبار قرار گرفته باشد و برای بهره یا سود شخص دیگری مورد سود جویی و استثمار قرار گرفته باشد.قاچاق انسان جرم است و می‌تواند شکل‌های مختلفی به خود بگیرد، مانند: استثمار جنسی کار اجباری برده‌داری خانگی برده‌داری یا روش‌های مشابه خشونت مبتنی بر جنسیت تکدی گری یا بزهکاری اجباری


محمد مومني

قاچاق انسان یکی از جدی‌ترین و ناقض‌ترین جرایم علیه حقوق بشر است که شامل استخدام، حمل و نقل، یا دریافت افراد از طریق زور، فریب، یا تهدید به منظور بهره‌برداری از آن‌ها می‌باشد. این جرم می‌تواند به اشکال مختلفی مانند استثمار جنسی، کار اجباری، و برده‌داری خانگی بروز کند


آزاده

در توضیح قاچاق انسان در حقوق بین الملل و حقوق کیفری ایران باید گفت، در حال حاضر، "پروتکل پیشگیری، سرکوب و مجازات قاچاق انسان به‌ویژه زنان و کودکان"، اصلی ترین سند بین المللی در این حوزه و "کنوانسیون مبارزه با جرائم سازمان‌ یافته فراملی" یا همان" کنوانسیون پالرمو"، مهم ترین معاهده بین‌ المللی در زمینه قاچاق انسان، می باشد. کشور ایران، تا کنون، کنوانسیون پالرمو را تصویب نکرده با این حال، نسبت به مساله قاچاق انسان، بی تفاوت نیست و در راستای پیشگیری و مقابله با این جرم و مصادیق آن، قانون مبارزه با قاچاق انسان را در سال 1383 به تصویب رسانده که این قانون، در نظام کیفری ایران، در جرم قاچاق انسان، مورد استناد قرار می گیرد.


محمد صادق تیغ نورد

با سلام و احترام، همانطور که می دانیم، جرم قاچاق انسان، ازجمله جرایم رایج در سطح دنیا است که با اهدافی نظیر تامین نیروی کار اجباری، استفاده از اعضای بدن افراد یا سوء استفاده جنسی، انجام می گردد و سالانه، افراد بیشماری به واسطه این جرم، جان و کرامت انسانی خود را از دست می دهند. ازجمله موارد مورد تاکید و مورد توجه در نظام کیفری ایران، امنیت و سلامت شهروندان و حفاظت از جان، مال، آبرو و کرامت انسانی آن ها است و از این رو قانون گذار، قاچاق انسان را جرم انگاری کرده و برای مرتکبین این جرم، مجازات های قانونی سنگینی را در نظر گرفته است. جرم قاچاق انسان، یعنی خارج یا وارد ساختن و یا ترانزیت مجاز یا غیر مجاز فرد یا افراد از مرزهای‌ کشور با اجبار و اکراه، تهدید و نیرنگ، سوء استفاده از قدرت یا موقعیت‌ خود یا سوء استفاده از وضعیت دیگری به قصد فحشاء یا برداشت اعضاء و‌ جوارح، بردگی و ازدواج. مجازات این جرم حسب مورد، مواردی چون، حبس و جزای نقدی می باشد. در خصوص مصداق قانونی این جرم نیز باید گفت، مستفاد از بند الف ماده 1 قانون مبارزه با قاچاق انسان، هرگاه فرد یا افرادی، با اجبار و اکراه یا تهدید یا خدعه و نیرنگ و یا با سوء استفاده از قدرت یا موقعیت‌ خود یا سوء استفاده از وضعیت فرد یا افراد، به قصد فحشاء یا برداشت اعضاء و‌ جوارح، بردگی و ازدواج، اقدام به خارج یا وارد ساختن و یا ترانزیت مجاز یا غیرمجاز فرد یا افراد، از مرزهای‌ کشور نمایند، جرم قاچاق انسان، تحقق می یابد.


وحید قلی پور عباسی

قاچاق انسان یکی از ناقض‌ترین و جدی‌ترین جرایم علیه افراد است که در این جرم، مرتکبین به طور غیرقانونی و با استفاده از تهدید، زور، فریب یا سایر روش‌های غیرقانونی، افراد را از یک مکان به مکان دیگر منتقل می‌کنند. این عمل برای اغلب اهدافی مانند برده‌داری، کار اجباری، فریب برای فروش به دیگران، تجارت ج ن س ی، اعمال زور و خشونت، یا استفاده از افراد برای فعالیت‌های غیرقانونی، انجام می‌شود. قاچاق انسان یکی از بزرگترین نقض‌های حقوق بشر و قوانین بین‌المللی است و دارای عواقب جبران‌ناپذیر برای افراد قربانی است. افراد مورد قاچاق انسان، علاوه بر آسیب‌های جسمی و روانی، به طور غالب در شرایط بسیار بد و ناامن قرار می‌گیرند و از حقوق اساسی خود محروم می‌شوند. برای مبارزه با قاچاق انسان، نیاز به همکاری بین‌المللی، اعمال قوانین سختگیرانه، ترویج آگاهی عمومی، و ایجاد برنامه‌ها و سیاست‌های حمایتی برای قربانیان این جرم وجود دارد. قاچاق انسان در قانون ایران جرم انگاری شده و قانون مبارزه با قاچاق انسان در این خصوص تعیین تکلیف کرده است. این قانون ۸ ماده دارد و علاوه بر تعریف قاچاق انسان، به تعیین مصادیق آن نیز پرداخته است. باید بدانیم که در قاچاق انسان حتما باید شخص از مرز های کشور خارج شود ؛ به عبارت دیگر جا به جایی انسان داخل خاک ایران تحت هیچ شرایطی باعث تحقق جرم قاچاق انسان نیست. علاوه بر آن، در این جرم در برخی موارد ممکن است شخصی که قاچاق می شود رضایت داشته باشد ، برخلاف جرم آدم ربایی که در آن، شخص قربانی هیچگونه رضایتی ندارد. همچنین قاچاق انسان زمانی محقق می شود که قصد مرتکب از خارج کردن شخص از کشور، فحشاء یا برداشت اعضا و جوارح یا بردگی یا ازدواج باشد؛ پس اگر قصد مرتکب چیزی غیر از موارد فوق باشد قاچاق محقق نمی شود و ممکن است آدم ربایی باشد.


رحمنی

مجازات این جرم در قانون یاد شده دو تا ده سال حبس تعزیری است. همچنین مجرم بایستی معادل دو برابر مبلغی که از این طریق بدست آورده است، خسارت نقدی بپردازد. در برخی موارد مجازات مجرمان بیشتر از این موارد می شود. برای مثال در صورتی که مرتکب فردی از کارکنان موسسات یا ادارات دولتی باشد علاوه بر مواردی که ذکر کردیم به انفصال دائم یا موقت از پست سازمانی خود نیز محکوم می شود.


عاطفه شهیدی

سلام وقت بخیر شوهرم اعسار زد ولی جلسه اعسار رو نیومد دیگه اجرااحکام گفت ابلاغیه می‌فرستم واسش اگه تا۱۰ روز آینده نیومد می‌تونی جلبش‌‌ کنی‌ و... حالا هنوز ۱۰ روز تموم نشده این ابلاغیه واسم اومده یعنی چی‌ تا ۱۰ روز وقت دارم برم اگه ۱۵روز دیگه برم چی میشه طبق این ابلاغیه یعنی شوهرم رفته اجرا احکام؟ یا بازداشتگاهه؟


ثبت دیدگاه شما

فوق تخصصی

جدول مشاوره حقوقی فوق تخصصی

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت (تومان) پرداخت
10دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 150,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
۲۰ دقیقه مشاوره حقوقی تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 250,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
30 دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 280,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
60 دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 350,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
تخصصی

جدول مشاوره حقوقی تخصصی

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت (تومان) پرداخت
۱۰ دقیقه مشاوره حقوقی با وکیل 120,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
۱۵ دقیقه مشاوره حقوقی با وکیل 170,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
۲۰ دقیقه مشاوره حقوقی با وکیل 200,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
۳۰ دقیقه مشاوره حقوقی با وکیل 260,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
۱ ساعت مشاوره حقوقی با وکیل 300,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
مشاوره حقوقی حضوری 1,000,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
مطالعه اوراق پرونده به همراه 5 دقیقه مشاوره حقوقی توسط وکیل 200,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
نگارش نامه ها و درخواست های اداری 500,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
5دقیقه مشاوره حقوقی با وکیل پایه یک دادگستری 80,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
محاسبه فوری دیه توسط وکیل 150,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
محاسبه فوری مهریه به نرخ روز 200,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت

© 2021. وکلای تلفنی . تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ می باشد.