ردیابی اموال مسروقه از طریق دادسرا

ردیابی اموال مسروقه از طریق دادسرا

ردیابی اموال مسروقه از طریق دادسرا

سرقت انواع مختلفی داشته و مجازات نیز متناسب با نوع سرقت متفاوت خواهد بود. در قانون اسلامی سرقت به دو نوع سرقت حدی و سرقت تعزیری تقسیم بندی می شود. سرقت حدی، خود به دو دسته ی سرقت با شرایط خاص و راهزنی تقسیم می شود. در سرقت حدی با شرایط خاص، سرقت به صورت مخفیانه صورت گرفته و مالک متوجه نبود اموال مسروقه نمی شود. اما در سرقت حدی به روش راهزنی، سارقان به زور و با استفاده از سلاح سرد و گرم اقدام به سرقت اموال می کنند.

از طرفی دیگر، سرقت تعزیری به سرقتی گفته می شود که حدی نبوده و شامل دو دسته ی سرقت تعزیری ساده و سرقت تعزیری مشدد می باشد. مجازات سرقت تعزیری ساده کمترین مجازات سرقت بوده و مدت آن سه ماه و یک روز تا ۲ سال حبس خواهد بود. البته مجازات سرقت تعزیری ساده تا ۷۴ ضربه شلاق نیز می باشد.

 

هزینه مشاوره حقوقی

سرقت تعزیری مشدد نیز با تعدد سارقان، استفاده از اسلحه در سرقت و بالا رفتن از دیوار تعریف می شود. اگر سارق از عناوین دولتی استفاده کرده و یا خود را مامور دولت معرفی کند، نیز مرتکب سرقت تعزیری مشدد شده است. همچنین اگر سرقتی با زور و تهدید انجام شود، از نوع تعزیری مشدد خواهد بود.

تعیین مجازات هر یک از انواع سرقت با توجه به تعداد سارقان، شدت سرقت و نوع اموال مسروقه مشخص می شود. به طور مثال، مجازات آدم ربایی از 5 تا 15 سال متغیر است. مجازات سرقت اسناد نیز از 6 ماه تا دو سال متغیر است. اگر شخص امانت دار اقدام به سرقت اسناد کند، حبسی به مدت 3 تا 10 سال در انتظار وی خواهد بود.

مجازات جیب بری و کیف قاپی نیز حبس یک تا 5 سال به همراه 74 ضربه شلاق می باشد. مجازات سرقت از مناطق حادثه دیده( مانند محل تصادف) نیز حبس یک تا 5 سال به همراه 74 ضربه شلاق است.

مرجع صالح برای رسیدگی به جرم سرقت

فردی که مورد سرقت قرار گرفته است، برای شکایت و تقاضای بازگشت اموال مسروقه خود، باید به دادسرا و یا کلانتری ها مراجعه نماید. با ارائه شکایت به صورت مکتوب می توان از سارق شکایت کرده و مراحل پرونده را تا ردیابی اموال دزدیده شده پشت سر گذاشت. دادسراهای محل وقوع جرم، مسئول رسیدگی به سرقت ها می باشند.

اگر برای طرح شکایت در مورد اموال مسروقه خود به راهنمایی کارشناسان حقوقی نیاز داشتید، موسسه حقوقی وکلای تلفنی بهترین مرجع برای انجام این کار است. کارشناسان حقوقی موسسه ما با مشاوره حقوقی تلفنی  آماده ارائه خدمات و راهنمایی شما در زمینه طرح شکایت می باشند.

 

مشاوره حقوقی ردیابی اموال مسروقه

چگونگی شکایت بابت سرقت اموال

فرد شاکی برای شکایت بابت سرقت اموال، باید ابتدا شکوائیه ای تنظیم کند. در شکوائیه باید تمامی مدارک و مستندات معتبر را ضمیمه کرد. شکوائیه پس از بررسی در دادسرا، مورد تایید واقع شده و قرار کیفر خواست صادر می شود. در مرحله بعد، پرونده برای صدور حکم توسط مقامات قضایی به دادگاه فرستاده می شود.

برای ثبت شکوائیه باید به دفاتر خدمات قضایی مراجعه نمود. پس از ثبت نام در سامانه ثنا، می توان شکوائیه را ثبت کرد. ذکر کامل موضوع جرم، میزان خسارت و اموال مسروقه،  مشخصات کامل شاکی و متشاکی عنه و مدارک و مستندات در شکوائیه الزامیست. البته برای پیگیری مراحل مقدماتی تحقیق و تعقیب، کمک گرفتن از یک مشاور حقوقی زبده می تواند روند پرونده را تسریع بخشد. به همین منظور، مشاوره حقوقی موسسه حقوقی وکلای تلفنی، به شما در این زمینه کمک کرده و امور حقوقی شما را به بهترین شکل انجام می دهد.

آیا اموال مسروقه قابل ردیابی است؟

در اکثر موارد، سارقان در محل سرقت توسط پلیس دستگیر شده و اموال مسروقه سریعا به صاحبان آنها بازگردانده می شود. اما در شرایطی که سارقان دستگیر نشده و اموال مسروقه پس از مدتی پیدا نشود، امکان ردیابی اموال به سرقت رفته وجود دارد. البته ردیابی اموال مسروقه باید قبل از فروش و یا حتی تخریب آنها انجام شود. به همین منظور، نیروی انتظامی برای ردیابی سریع اموال دزدیده شده، سامانه ای به نام سامانه مجازی کشفیات اموال مکشوف را راه اندازی کرده است. تمامی اموال کشف شده از سارقان در این سامانه به نمایش گذاشته می شوند تا افرادی که مورد سرقت قرار گرفته اند، با مراجعه به این سامانه، اموال خود را ردیابی کنند. البته شرط ردیابی اموال مسروقه در این سامانه، گزارش سرقت منزل به پلیس است. به عبارت دیگر، اگر قبلا سرقت منزل خود را به پلیس گزارش داده باشید، می توانید در این سامانه به دنبال اجناس مسروقه خود باشید.

 

ارتباط در واتس اپ

حق الوکاله وکیل برای ردیابی اموال مسروقه از طریق دادسرا

بهترین راه برای پیشرفت پرونده های حقوقی، استفاده از نیروهای متخصص در این زمینه است. مشاوران حقوقی و وکلای باتجربه، با تخصص لازم در زمینه ردیابی اموال مسروقه از طریق دادسرا، در مدت زمان کوتاهی اموال مسروقه را به صاحبانشان بازمی گردانند. حق الوکاله وکیل برای ردیابی اموال دزدیده شده در دادسرا با توجه به نوع سرقت متفاوت خواهد بود. شما می توانید برای اطلاع از تعرفه های مربوط به پیگیری اموال دزدیده شده از طریق دادسرا، با مشاوره حقوقی آنلاین و رایگان  موسسه حقوقی وکلای تلفنی در ارتباط باشید. تعرفه وکالت، با توافق بین وکیل و موکل تعیین شده و در قرارداد وکالت نامه به شکل مکتوب قید می شود.

 

مشاوره حقوقی اجرای احکام دادگستری 
مشاوره حقوقی سرقت 
مشاوره حقوقی کیفری 
نگارش شکوائیه 
درباره ما 


سوالات متداول

نظرات

فاطمه عمادی

با سلام منظور از استرداد، تسلیم مادی اموال کشف، اخذ، ضبط واعاده شده از ناحیه مجرم به مالک یا قائم مقام قانونی در موارد مقرره در قانون است که به‌ واسطه عمل مجرمانه بزهکار و برخلاف قانون از سلطه و تصرف و ید مالک خارج شده باشد. به‌عبارتی استرداد، برگرداندن اموال تحصیل شده از جرم به حالت قبل است که توسط مقام صالح صورت می‌گیرد. این تکلیف در ماده 667 قانون مجازات اسلامی (کتاب پنجم) پیش‌بینی شده است. این ماده می‌گوید:« در کلیه موارد سرقت و ربودن اموال مذکور در این فصل دادگاه علاوه بر مجازات تعیین شده سارق یا رباینده را به رد عین و در صورت فقدان عین به رد مثل یا قیمت مال مسروقه یا ربوده شده و جبران خسارت وارده محکوم خواهد نمود.»ضمنا چنانچه سارق مال مسروقه را بفروشد مرتکب دو بزه مستقل شده است؛ یکی سرقت و دیگری انتقال مال. زیرا فروش مال مسروقه از جانب سارق، انتقال مال غیر و در حکم کلاهبرداری محسوب شده و قابل تعقیب و مجازات است همچنین مسئولیت فروشنده و خریدار مال مسروقه، تضامنی است، زیرا هردو غاصب خوانده می‌شوند. نیروی انتظامی به منظور تسریع در شناسایی اموال مسروقه کشف شده از سارقان، اقدام به راه‌انداری سامانه‌ای به نام سامانه مجازی کشفیات اموال مکشوفه کرده است. در این سامانه اموال کشف شده از سارقان به نمایش در می‌آید و افرادی که از قبل سرقت از منازل خود را به پلیس گزارش داده‌اند، می‌توانند با ورود به این سامانه اموال خود را شناسایی کنند.


معراج فرجی

در شرایطی که سارقان دستگیر نشده و اموال مسروقه پس از مدتی پیدا نشود، امکان ردیابی اموال به سرقت رفته وجود دارد. البته ردیابی اموال مسروقه باید قبل از فروش و یا حتی تخریب آنها انجام شود. به همین منظور، نیروی انتظامی برای ردیابی سریع اموال دزدیده شده، سامانه ای به نام سامانه مجازی کشفیات اموال مکشوف را راه اندازی کرده است


محمدصادقی

سپاس فراوان


محمدی

امروز در دفتر خدمات قضایی هنگام ثبت شکوایه از طریق یکی از مراجعین شماره موسسه شمارو گرفتم و تماس گرفتم تا تنظیم شکوایه انجام بشه برام واقعا فکر نمیکردم دد کمتر یک ساعت کار منو انجام بدید خواستم از مدیریت موسسه بابت تیم تخصصی از وکلا و مشاورین تحصیلکرده و مجربی که گرد هم آوردید تشکر کنم


مهدی مظفری اناری

ردیابی اموال مسروقه یکی از راه های رسیدن به مال مسروقه و حتی دستگیری سارق است. این امر می‌تواند از طریق جستجوی اموال در بازار و مغازه هایی صورت گیرد که ظن خرید و فروش اموال سرقتی از سوی آنان می رود


mohamad sheykhi

در اکثر موارد، سارقان در محل سرقت توسط پلیس دستگیر شده و اموال مسروقه سریعا به صاحبان آنها بازگردانده می شود. اما در شرایطی که سارقان دستگیر نشده و اموال مسروقه پس از مدتی پیدا نشود، امکان ردیابی اموال به سرقت رفته وجود دارد. البته ردیابی اموال مسروقه باید قبل از فروش و یا حتی تخریب آنها انجام شود. به همین منظور، نیروی انتظامی برای ردیابی سریع اموال دزدیده شده، سامانه ای به نام سامانه مجازی کشفیات اموال مکشوف را راه اندازی کرده است. تمامی اموال کشف شده از سارقان در این سامانه به نمایش گذاشته می شوند تا افرادی که مورد سرقت قرار گرفته اند، با مراجعه به این سامانه، اموال خود را ردیابی کنند. البته شرط ردیابی اموال مسروقه در این سامانه، گزارش سرقت منزل به پلیس است. به عبارت دیگر، اگر قبلا سرقت منزل خود را به پلیس گزارش داده باشید، می توانید در این سامانه به دنبال اجناس مسروقه خود باشید


سهند مهدی پور

که مورد سرقت قرار گرفته است، برای شکایت و تقاضای بازگشت اموال مسروقه خود، باید به دادسرا و یا کلانتری ها مراجعه نماید. با ارائه شکایت به صورت مکتوب می توان از سارق شکایت کرده و مراحل پرونده را تا ردیابی اموال دزدیده شده پشت سر گذاشت. دادسراهای محل وقوع جرم، مسئول رسیدگی به سرقت ها می باشند


امین چراغی شیخ آباد

سلام و عرض ادب تعداد بسیار زیادی از موارد سرقت یا دزدی از طریق منازل و خانه های افراد صورت می گیرد و به دلیل اینکه برخی افراد کالاهای قیمتی و وجوه نقدی را داخل منازل خود نگهداری می کنند و شرایط حفاظتی کاملی برای منازل خود فراهم نکرده اند ، سرقت از منزل توسط سارقان کاری آسان شده است . با این حال ، سرقت از منزل نیز مانند بسیاری از جرایم قابل پیگیری حقوقی است و می توان پس از اثبات دزدی از خانه ، ضمن شکواییه ای ، تقاضای مجازات سارقان را نمود که مجازات سرقت از منزل شامل حبس و شلاق و رد مال است.


فریبرز ذوالفقاری

با سلام سرقت انواع مختلفی داشته و مجازات نیز متناسب با نوع سرقت متفاوت خواهد بود. در قانون اسلامی سرقت به دو نوع سرقت حدی و سرقت تعزیری تقسیم بندی می شود. سرقت حدی، خود به دو دسته ی سرقت با شرایط خاص و راهزنی تقسیم می شود. در سرقت حدی با شرایط خاص، سرقت به صورت مخفیانه صورت گرفته و مالک متوجه نبود اموال مسروقه نمی شود. اما در سرقت حدی به روش راهزنی، سارقان به زور و با استفاده از سلاح سرد و گرم اقدام به سرقت اموال می کنند. از طرفی دیگر، سرقت تعزیری به سرقتی گفته می شود که حدی نبوده و شامل دو دسته ی سرقت تعزیری ساده و سرقت تعزیری مشدد می باشد. مجازات سرقت تعزیری ساده کمترین مجازات سرقت بوده و مدت آن سه ماه و یک روز تا ۲ سال حبس خواهد بود. البته مجازات سرقت تعزیری ساده تا ۷۴ ضربه شلاق نیز می باشد.


پروانه برغمدي

با سلام سامانه نما یا سامانه اموال مکشوفه که به نشانی nama.police.ir می باشد، سامانه ای است که اشخاص می توانند اموال به سرقت رفته خود را استعلام بیگرند که توسط پلیس کشف شده است یا نه! فلذا برای آنکه بتوانید جهت بازپسگیری اموال به سرقت رفته خود اقدام نمایید، می توانید از طریق این سامانه اقدام نمایید.


ثبت دیدگاه شما

فوق تخصصی

جدول مشاوره حقوقی فوق تخصصی

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت (تومان) پرداخت
10دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 150,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
۲۰ دقیقه مشاوره حقوقی تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 250,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
30 دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 280,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
60 دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 350,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
تخصصی

جدول مشاوره حقوقی تخصصی

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت (تومان) پرداخت
۱۰ دقیقه مشاوره حقوقی با وکیل 120,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
۱۵ دقیقه مشاوره حقوقی با وکیل 170,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
۲۰ دقیقه مشاوره حقوقی با وکیل 200,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
۳۰ دقیقه مشاوره حقوقی با وکیل 260,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
۱ ساعت مشاوره حقوقی با وکیل 300,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
مشاوره حقوقی حضوری 1,000,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
مطالعه اوراق پرونده به همراه 5 دقیقه مشاوره حقوقی توسط وکیل 200,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
نگارش نامه ها و درخواست های اداری 500,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
5دقیقه مشاوره حقوقی با وکیل پایه یک دادگستری 80,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
محاسبه فوری دیه توسط وکیل 150,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
محاسبه فوری مهریه به نرخ روز 200,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت

© 2021. وکلای تلفنی . تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ می باشد.