توقیف خودروی شوهر

توقیف خودروی شوهر

توقیف خودروی شوهر

از دیرباز چگونگی تعیین مهریه و زمان و نحوه و طرق مطالبه آن یکی از رایج ترین مباحث حقوقی در جامعه بوده است مخصوصا در عصر جدید به دلیل پیشرفت فضای مجازی و البته آگاهی بیشتر مردم از حقوق خود مطرح شدن این مباحث به اوج خود رسیده است . معمولا بانوان محترم زمانی که قصد مطالبه مهریه خود را دارند این سوالات به ذهنشان متبادر می شود که چگونه باید مهریه خود را درخواست کنم ؟ اگر همسرم پول نقد نداشت چه کنم ؟ اگر همسرم یک خودرو داشت آیا میتوان آن را توقیف کرد ؟ چگونه و از چه مراجعی  باید اموال شوهرم را توقیف کنم ؟ نحوه درخواست و مطالبه مهریه باید به صورت رسمی و قانونی باشد تا کاربرد های خود را داشته باشد و شوهر را مجبور و محکوم به پرداخت کند . در حال حاضر از 2 طریق می توان مهریه را رسما از شوهر مطالبه کرد . الف از طریق اجرای ثبت . ب از طریق دادگاه . که هر کدام از این روش ها معایب و مزایای خاص خود را دارند که در زمان خاص خود به آن ها خواهیم پرداخت . در اطراف خود بسیار زوج هایی را دیده ایم که در خصوص مباحث مالی به اختلاف خورده و زوجه در صدد توقیف خودروی شوهر است . آیا می شود خودروی شوهر را بابت مهریه توقیف کرد ؟ چگونه باید این کار را انجام داد ؟ اگر از طریق اجرای ثبت اقدام کنیم : بعد از ثبت تقاضای مطالبه مهریه باید از اجرای ثبت درخواست استعلام از راهنمایی و رانندگی کنیم که اگر  پلاک خودرویی به نام زوج است به صورت حقوقی بایت مهریه توقیف شود تا وی نتواند خودرو را بفروشد یا به هر نحوی انتقال  دهد و پس از اخذ استعلام از راهنمایی و رانندگی و اعلام اینکه زوج خودرویی دارد توقیف حقوقی آن انجام و ابلاغ می شود و مامورین محترم راهور و یا کلانتری اگر خودرو را مشاهده کنند به صورت فیزیکی نیز خودرو را توقیف می کنند و همینطور زوجه نیز با در دست داشتن برگ توقیف می تواند در هر جایی که خودروی مورد نظر را رویت کرد با مامورین پلیس 110 تماس گرفته و تقاضای اعزام آن ها به محل مورد نظر را داشته باشد تا آن ها روند توقیف فیزیکی را انجام دهند . و اگر از طریق دادگاه قصد اقدام داشته باشیم می توان با توجه به اینکه سند ازدواج یک سند رسمی است و مهریه در آن درج شده است تقاضای تامین خواسته کرد و خودرو را معرفی کرد تا بعد از بررسی های لازم و محق بودن زوجه اجرای احکام دادگاه دستور توقیف را صادر کند . حال بعد از اینکه خودرو به هر کدام از روش های فوق توقیف شد تکلیف چیست ؟ اگر زوج مهریه را پرداخت نکند خودروی مورد نظر اصولا به مزایده گذاشته خواهد شد و مبلغ دریافتی آن به زوجه مسترد خواهد شد . البته که زوجه خود نیز حق شرکت در مزایده و تصاحب خودرو را بابت مهریه و طلب خود دارد .

 

هزینه مشاوره حقوقی

 آیا می توان خودرویی که در رهن بانک است برای مطالبه مهریه توقیف کرد؟

خیلی از بانوان محترم در زمان مطالبه مهریه خود و توقیف اموال همسر خود بابت مهریه با این موضوع مواجه می شوند که خودروی زوج بنا به دلایلی در رهن بانک یا ... می باشد . آیا در این صورت امکان توقیف خودرو وجود دارد ؟ یک نکته ای که باید به آن توجه کرد این است که معمولا بانک ها خودرو را به عنوان مال مرهونه برای رهن قبول نمی کنند زیرا به عنوان یک مال منقول ممکن است ارزش خود را در هر زمانی به دلایل مختلف از قبیل تصادف یا افت قیمت بازار از دست بدهد حال اگر به هر دلیل یا مسیری زوج خودرویی داشت که در رهن بانک یا دیگر اشخاص حقیقی یا حقوقی بود آیا می توان آن خودرو را به دلیل مهریه توقیف نمود ؟ طبق قانون برای استیفاء طلب خود از قیمت رهن مرتهن بر هر طلبکار دیگری رجحان خواهد داشت . یعنی بانک به عنوان کسی که خودرو را در رهن خود دارد بر دیگر طلبکاران برای وصول طلبش اولویت دارد و زوجه نیز در واقع به دلیل مهریه طلبکار شوهرش محسوب میشود . پس بانک برای وصول طلب خود از آن خودرو بر دیگر طلبکاران اولویت دارد مگر اینکه ارزش خودرو بیش از طلب بانک باشد که در این صورت مازاد آن را میتوان توقیف نمود . برای دریافت مشاوره حقوقی با شماره 02147625900 تماس بگیرید.

 

توقیف خودرو

 آیا امکان مطالبه مهریه از طریق توقیف خودرویی که وسیله امرار معاش است ممکن است ؟

در اوضاع اقتصادی فعلی و تورم بیکاری سنگین حاکم بر جامعه خیلی از هم میهنان ما وسیله نقلیه خود را اسباب کسب درآمد و امرار معاش خود قرار داده اند . مانند شخصی که با خودروی خود در شرکت های اسنپ یا تپسی اشتغال دارد یا در خطوط تاکسیرانی یا آژانس یا اصلا با موتور خود به عنوان پیک موتوری فعالیت میکند یا ... . در این شرایط سوالی که هم برای آقایان و هم بانوان محترم بوجود می آید این است که آیا زوجه می تواند وسیله نقلیه زوج را که با آن کسب درآمد و امرار معاش میکند برای مهریه خود توقیف کند؟ طبق قانون در کلیه مواردی که رای دادگاه برای وصول دین به اجرا گذاشته می شود اجرای آن رای از مستثنیات دین اموال محکوم علیه ممنوع می باشد. حال مستثنیات دین به زبان ساده اصلا چه معنایی و چه مصادیقی دارد؟ یعنی اموال و مایحتاجی که به صورت عرفی برای هر شخص در زندگی نیاز و لازم می باشد . مصادیق آن به اختصار عبارت اند از :

 الف منزل مسکونی متناسب با شان

 ب اثاثیه مورد نیاز و ضروری زندگی

ج - آذوقه و مواد غذایی ضروری

  د -  کتب و ابزار علمی برای اهل علم تحقیق

ه - * وسایل و ابزار کار کسبه و کشاورزان و سایر اشخاص که برای امرار معاش ضروری آن ها لازم است       و تلفن مورد نیاز مدیون

 ز مبلغ ودیعه نزد موجر

 

مستثنیات دین

با توجه به نکات فوق و بند ه  می بینیم که وسایل و ابزار کار جزء مستثنیات دین است که برای امرار معاش و گذارن امورات جاری زندگی لازمه عرفی و اساسی زندگی هر شخصی می باشد و لذا نمی توان این اموال را توقیف کرد. در نتیجه زوجه نمی تواند خودروی همسر خود را که با آن خودرو امرار معاش می کند و وسیله کارش است به دلیل مهریه توقیف کند. لازم به ذکر است تشخصی این که آیا اموال ذکر شده در حد و شان زوج است یا خیر همین طور تشخصی این که آیا واقعا این وسایل و ابزار مورد اشتغال زوج هست یا خیر با مقام قضایی می باشد. با توجه به موضوعات ذکر شده اهمیت و حساسیت این موضوع کاملا روشن و واضح است و لذا توصیه می شود هم آقایان و هم بانوان عزیز قبل از هر اقدامی حتما با وکیل تخصصی این حوزه مشاوره داشته باشند تا مبادا حق ایشان از بین رفته و به نحوی پایمال شود. در همین راستا موسسه وکلای تلفنی با سابقه ای درخشان و با جلب رضایت عمومی مفتخر است اعلام کند که با در اختیار داشتن وکلای حاذق و مجرب و دوره دیده به صورت شبانه روزی و 24 ساعته حتی در ایام تعطیل آماده خدمات رسانی به عموم مردم در داخل و خارج از کشور می باشد.

انتقال سند خودرو زوج به شخص دیگر پس از آشتی زن و شوهر

متاسفانه در عصر حاضر به دلایل مختلف و متعدد درگیری های لفظی و فیزیکی و حتی خانوادگی بین زوجین به اوج خود رسیده است. بعد از بروز چنین موضوعاتی معمولا هر یک از زوجین در جستجوی حقوق و اختیارات و وظایف خود طبق قانون هستند. معمولا زوجه در این شرایط اقدام به اجرا گذاشتن مهریه خود و توقیف اموال زوج می نماید. از جمله اموالی که به راحتی می توان از طریق مامورین پلیس راهور استعلام وجود آن و توقیف آن را گرفت خودروی شخصی زوج است . بعد از اینکه فرایند استعلام و توقیف حقوقی و فیزیکی خودرو انجام شد در برخی موارد به لطف وساطت بزرگان یا سایر مسایل بین زوجین صلح و آشتی برقرار می شود و زوجه نیز اقدام به رفع توقیف از خودروی مذکور می کند و خودرو به صورت حقوقی و فیزیکی رفع توقیف شده و تحویل زوج داده می شود . در این لحظه برخی از آقایان فارغ از این موضوع که واقعا قصد فروش و انتقال دارند یا خیر آن خودرو را به فروخته یا به نام شخص دیگری منتقل می کنند. بعد از این اتفاق و اطلاع زوجه از این اقدام سوالی که به وجود می آید این است که آیا می توان مجددا آن خودرو را توقیف کرد و یا اینکه آن انتقال را ابطال نمود ؟

 

توقیف خودرو برای مهریه

در این خصوص باید گفت که طبق قانون هر شخصی این اختیار را دارد تا در خصوص اموال بلا منازع خود هر تصمیمی که می خواهد بگیرد و هیچ شخصی نمی تواند برای وی محدودیت ایجاد نماید . لذا در زمانی که زوج خودرو را منتقل کرده است هیچ گونه محدودیت قانونی برای منع انتقال برای وی وجود نداشته است . تنها در صورتی می توان انتقال مزبور را ابطال نمود که ثابت کرد این انتقال به قصد فرار از دین و پرداخت مهریه بوده است که درخواست این موضوع نیز نیاز به بررسی جزییات پرونده دارد زیرا اخذ رای ابطال این انتقال پیچیدگی های خاص خود را دارد . . با توجه به موضوعات ذکر شده اهمیت و حساسیت این موضوع کاملا روشن و واضح است و لذا توصیه می شود هم آقایان و هم بانوان عزیز قبل از هر اقدامی حتما با وکیل تخصصی این حوزه مشاوره داشته باشند تا مبادا حق ایشان از بین رفته و به نحوی پایمال شود . در همین راستا موسسه وکلای تلفنی با سابقه ای درخشان و با جلب رضایت عمومی مفتخر است اعلام کند که با در اختیار داشتن وکلای حاذق و مجرب و دوره دیده به صورت شبانه روزی و 24 ساعته حتی در ایام تعطیل آماده خدمات رسانی به عموم مردم در داخل و خارج از کشور می باشد . برای دریافت مشاوره حقوقی تلفنی با شماره 09212242670 تماس بگیرید.

 

ارتباط در واتس اپ

 فروش خودرویی که برای مهریه توقیف شده است بدون اطلاع خریدار

 اختلافات بین زوجین رفته رفته به دلایل متعددی همچون عدم استفاده مناسب از فضای مجازی و تورم سنگین بر جامعه و بیکاری و ... به اوج خود رسیده است . بعد از بروز این اختلافات اکثر بانوان برای احقاق حقوق مالی خود یا به هر دلیل دیگری اقدام به اجرا گذاشتن مهریه خود می کنند و در این مسیر برای رسیدن به هدف مطلوب خود که همان وصول مهریه است اقدام به توقیف اموال زوج می کنند . یکی از این اموالی که بسیار مبتلا به است و در دسترس نیز هست خودروی زوج است . بعد از اخذ استعلام از پلیس راهور و شناسایی خودرو به نام زوج توقیف حقوقی و فیزیکی آن به عمل خواهد آمد . حال بعد از اینکه خودرو توقیف شد برخی آقایان اقدام به فروش خودروی توقیفی می کنند و این در حالی است که خریدار جاهل به توقیفی بودن خودرو می باشد . سوالی که در این لحظه به ذهن می رسد این است که آیا اصلا این انتقال صحیح است ؟ تکلیف خریدار جاهل چیست ؟ طبق قانون هرگونه نقل و انتقال اعم از قطعی و شرطی و رهنی نسبت به مال توقیف شده * باطل و بلا اثر * است . پس نتیجه می گیریم که این انتقال از ابتدا باطل است و هیچ اثری نیز ندارد و اگر معامله ای باطل باشد به این معنی است که هیچ اتفاقی رخ نداده و هیچ انتقال یا قراردادی هم رخ نداده است و اگر فروشنده پولی از خریدار دریافت کرده است ناروا بوده و باید به وی پس دهد . برای دریافت مشاوره حقوقی انلاین و رایگان به وبسایت وکلای تلفنی مراجعه نمایید.

 

راهنمای دریافت مهریه از شوهر بیکار 
اموزش اجرا گذاشتن مهریه 
مشاوره حقوقی مهریه 
مشاوره حقوقی خانواده 
درباره ما 


سوالات متداول

نظرات

محمد صادق تیغ نورد

با سلام و احترام، یکی از حقوق مالی پیش بینی شده برای زنان در عقد نکاح، مبحث مربوط به مهریه می باشد و همانطور که همگان اطلاع داریم بسیاری از دعوای دادگاه های امروز کشور ما در شهر های کوچک و بزرگ مربوط به بحث مهریه و مطالبه آن است . به طور معمول کسانی که می خواهند مهریه خود را مطالبه نمایند ابتدا به دفتر رسمی ازدواج که در آن جا عقد کرده اند مراجعه کرده و بعد از اخذ گواهی به اداره اجرای ثبت مراجعه می کنند و اگر مالی جهت توقیف وجود داشته باشد مشخصات آن را به صورت دقیق معرفی می کنند که این مال می تواندمنقول یا غیر منقول باشد ، خودرو ، ساختمان ، زمین یا هرچیزی ممکن است جهت وصول مهریه توقیف شود و بعد از توقیف آن ، قسمت اجرا فرصتی جهت پرداخت مهریه به زوج خواهد داد . در مواردی نیز رخ می دهد که زوج به توقیف خودروی خود معترض بوده و خواستار رفع توقیف آن می گردد زیرا بر اساس ماده 24 قانون محکومیت های مالی ؛ مواردی از اموال زوج جهت توقیف مستثنا گشته اند که این موارد برای امرار معاش و زندگی زوج ضرورت دارد ؛هرچند که در این موارد ششگانه قانون فوق به صراحت اسمی از خودرو برده نشده اما اگر زوج بتواند اثبات نماید که این خودرو را جهت امرار معاش خود استفاده می کند و به جز آن شغل دیگری ندارد از خودرو نیز رفع توقیف شده وزوجه با مراجعه به دادگاه و مطالبه مهریه و در نهایت قسط بندی آن اقدام به اخذ مهریه می نماید. برای دانستن دیگر جزئیات نیز می توانید به موسسه وکیل تلفنی مراجعه نموده و مشکل خویش را بر طرف نمائید.


محمدی

در طول مدتی که در اجرای احکام برای بحث توقیف اموال در رفت و آمد بودم با موسسه شما آشنا شدم و بعد از اولین مشاوره واقعا آگاه شدم و با دید بهتری توانستم به روند پرونده سرعت ببخشم و مشکلم سریع تر برطرف شود نگارش لایحه ای که توسط مشاور وکیل تلفنی انجام شد هم بسیار برایم موثر بود سپاسگزارم خسته نباشید


محمد

سلام خودرویی وه وسیله امرار معاش زوج است قایل توقیف نیست


mohamad sheykhi

یکی از طرقی که زوجه می تواند به حق و حقوق مالی خود نسبت به زوج دست پیدا کند توقیف خودرو برای مهریه می باشد با توجه به اینکه امروزه هر فرد برای سهولت در رفت و آمد و حمل ونقل یک وسیله شخصی دارد ، زوجه می تواند به توان مالی از زوج ، اقدام به توقیف خودروی وی کرده .   توقیف خودرو برای مهریه از دو طریق ممکن است : دادگاه و اجرای ثبت اسناد توقیف خودرو برای مهریه از طریق دادگاه : در این روش باید دادخواستی مبنی بر مطالبه مهریه به دادگاه ارائه شود و همزمان با تقدیم دادخواست تقاضای تامین خوسته نموده تا پس از صدور رای به نفع زوجه فورا خودروی زوج توقیف شود و مجالی برای مخفی کردن یا انتقال سند خودرو به نام دیگری برای زوج باقی نماند . پس از معرفی خودرو به عنوان تامین خواسته زوجه باید اقدام به استعلام از پلیس راهور کند تا خودرو یا خودروهایی که به نام مرد است را توقیف سندی نماید تا پس از این ناریخ نقل و انتقال سند خودرو امکان پذیر نباشد . توقیف خودرو برای مهریه از طریق اجرای ثبت اسناد : در این روش با معرفی خودرو به اجرای ثبت اسناد دستور توقیف گرفته می شود و پس از آن به مورد ابلاغ گذاشته می شود ابلاغ برای زوج حاوی تعیین مدت محدودی ( ده روز ) است که طی این مدت زوج مهلت دارد مهریه را پرداخت کند و در صورت عدم پرداخت زوج 3 روز به زوجه مهلت می دهند خودرو را معرفی کند و پس از این سه روز دستور توقیف خودرو صادر می شود و به پلیس راهور ارجاع می گردد و پلیس راهور خودرو را توقیف می کند . توقیف خودرو جهت مهریه نکته حایز اهمیت و پر سوال در مورد توقیف خودرو جایی است که در رهن یکی از شرکت های خودرو سازی می باشد . سوالی که برای خیلی از افراد مطرح می شود این است که آیا می شود خودرویی که در رهن شرکت خودرو سازی است را بابت مهریه توقیف کرد یا خیر ؟ پاسخ این سوال مثبت است . با توجه به اینکه رهن مکرر در قانون مدنی به صراحت مورد پذیرش قرار گرفته است می توان این خودروهای در رهن یا با این شرایط توقیف نمود اما برداشت دین از این نوع خودروها منوط به این است که میزانی که بابت خودرو هنوز به شرکت تولید کننده بدهکار است غیر قابل رهن مجدد است و صرفا مبلغی که بابت خودرو تا آن زمان پرداخت شده را می توان مورد توقیف بابت مهریه قرار داد . به طور مثال وقتی زوج خودرویی به ارزش 150 میلیون دارد که در رهن یک شرکت خودروسازی است باید برسی شود چه میزان از اقساط پرداخت شده است به طورمثال اگر 50 میلیون از اقساط پرداخت گردیده و 100 میلیون به شرکت تولید کننده بدهکار است خودروی فوق الذکر فقط به اندازه 50 میلیو قابل توقیف برای زوجه است و نه بیشتر . سوال دیگری خیلی از خانم ها بابت توقیف خودروی همسر خود می پرسند این است که آیا ممکن است هنگام مزایده خودرو ، خودرو را به نام خود بزنند یا خیر ؟ در پاسخ این سوال باید گفت امکان این کار وجود دارد ولی صرفا به شرطی که خریدار دیگری وجود نداشته باشد می توان درخواست کرد . نکته مهم دیگر اینست که اگر مرد بتواند ثابت کند که خودرویی که زن از او توقیف کرده وسیله کار مرد بوده و وی از طریق آن امرار معاش می کرده و ماشین وی نیز ماشین گران قیمتی از نظر عرف نباشد می تواند با استناد به اینکه ماشین مذکور وسیله ضروری زندگی اش است و جزء مستثنیات دین حساب می شود تقاضای رفع توقیف از ماشین بنماید


فریبرز ذوالفقاری

با سلام 0 logo صفحه اصلی توقیف خودروی شوهر توقیف خودروی شوهر توقیف خودروی شوهر توقیف خودروی شوهر ۲۵فروردین ۱۴۰۱ از دیرباز چگونگی تعیین مهریه و زمان و نحوه و طرق مطالبه آن یکی از رایج ترین مباحث حقوقی در جامعه بوده است مخصوصا در عصر جدید به دلیل پیشرفت فضای مجازی و البته آگاهی بیشتر مردم از حقوق خود مطرح شدن این مباحث به اوج خود رسیده است . معمولا بانوان محترم زمانی که قصد مطالبه مهریه خود را دارند این سوالات به ذهنشان متبادر می شود که چگونه باید مهریه خود را درخواست کنم ؟ اگر همسرم پول نقد نداشت چه کنم ؟ اگر همسرم یک خودرو داشت آیا میتوان آن را توقیف کرد ؟ چگونه و از چه مراجعی باید اموال شوهرم را توقیف کنم ؟ نحوه درخواست و مطالبه مهریه باید به صورت رسمی و قانونی باشد تا کاربرد های خود را داشته باشد و شوهر را مجبور و محکوم به پرداخت کند . در حال حاضر از 2 طریق می توان مهریه را رسما از شوهر مطالبه کرد . الف – از طریق اجرای ثبت . ب – از طریق دادگاه . که هر کدام از این روش ها معایب و مزایای خاص خود را دارند که در زمان خاص خود به آن ها خواهیم پرداخت . در اطراف خود بسیار زوج هایی را دیده ایم که در خصوص مباحث مالی به اختلاف خورده و زوجه در صدد توقیف خودروی شوهر است . آیا می شود خودروی شوهر را بابت مهریه توقیف کرد ؟ چگونه باید این کار را انجام داد ؟ اگر از طریق اجرای ثبت اقدام کنیم : بعد از ثبت تقاضای مطالبه مهریه باید از اجرای ثبت درخواست استعلام از راهنمایی و رانندگی کنیم که اگر پلاک خودرویی به نام زوج است به صورت حقوقی بایت مهریه توقیف شود تا وی نتواند خودرو را بفروشد یا به هر نحوی انتقال دهد و پس از اخذ استعلام از راهنمایی و رانندگی و اعلام اینکه زوج خودرویی دارد توقیف حقوقی آن انجام و ابلاغ می شود و مامورین محترم راهور و یا کلانتری اگر خودرو را مشاهده کنند به صورت فیزیکی نیز خودرو را توقیف می کنند و همینطور زوجه نیز با در دست داشتن برگ توقیف می تواند در هر جایی که خودروی مورد نظر را رویت کرد با مامورین پلیس 110 تماس گرفته و تقاضای اعزام آن ها به محل مورد نظر را داشته باشد تا آن ها روند توقیف فیزیکی را انجام دهند . و اگر از طریق دادگاه قصد اقدام داشته باشیم می توان با توجه به اینکه سند ازدواج یک سند رسمی است و مهریه در آن درج شده است تقاضای تامین خواسته کرد و خودرو را معرفی کرد تا بعد از بررسی های لازم و محق بودن زوجه اجرای احکام دادگاه دستور توقیف را صادر کند . حال بعد از اینکه خودرو به هر کدام از روش های فوق توقیف شد تکلیف چیست ؟ اگر زوج مهریه را پرداخت نکند خودروی مورد نظر اصولا به مزایده گذاشته خواهد شد و مبلغ دریافتی آن به زوجه مسترد خواهد شد . البته که زوجه خود نیز حق شرکت در مزایده و تصاحب خودرو را بابت مهریه و طلب خود دارد . هزینه مشاوره حقوقی آیا می توان خودرویی که در رهن بانک است برای مطالبه مهریه توقیف کرد؟ خیلی از بانوان محترم در زمان مطالبه مهریه خود و توقیف اموال همسر خود بابت مهریه با این موضوع مواجه می شوند که خودروی زوج بنا به دلایلی در رهن بانک یا ... می باشد . آیا در این صورت امکان توقیف خودرو وجود دارد ؟ یک نکته ای که باید به آن توجه کرد این است که معمولا بانک ها خودرو را به عنوان مال مرهونه برای رهن قبول نمی کنند زیرا به عنوان یک مال منقول ممکن است ارزش خود را در هر زمانی به دلایل مختلف از قبیل تصادف یا افت قیمت بازار از دست بدهد


ثبت دیدگاه شما

فوق تخصصی

جدول مشاوره حقوقی فوق تخصصی

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت (تومان) پرداخت
10دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 150,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
۲۰ دقیقه مشاوره حقوقی تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 250,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
30 دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 280,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
60 دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 350,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
تخصصی

جدول مشاوره حقوقی تخصصی

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت (تومان) پرداخت
۱۰ دقیقه مشاوره حقوقی با وکیل 120,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
۱۵ دقیقه مشاوره حقوقی با وکیل 170,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
۲۰ دقیقه مشاوره حقوقی با وکیل 200,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
۳۰ دقیقه مشاوره حقوقی با وکیل 260,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
۱ ساعت مشاوره حقوقی با وکیل 300,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
مشاوره حقوقی حضوری 1,000,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
مطالعه اوراق پرونده به همراه 5 دقیقه مشاوره حقوقی توسط وکیل 200,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
نگارش نامه ها و درخواست های اداری 500,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
5دقیقه مشاوره حقوقی با وکیل پایه یک دادگستری 80,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
محاسبه فوری دیه توسط وکیل 150,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
محاسبه فوری مهریه به نرخ روز 200,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت

© 2021. وکلای تلفنی . تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ می باشد.