مجازات جرم مالیاتی ماده 274

مجازات جرم مالیاتی ماده 274

مجازات جرم مالیاتی ماده 274

یکی از درآمدهای اصلی دولت در هر کشوری مالیات است. پرداخت عادلانه مالیات از سوی مردم، صرف هزینه های عمومی و پیشرفت و توسعه کشور می شود. اما اگر افرادی از پرداخت مالیات سر باز زنند، طبق قانون مجازات خواهند شد. افرادی که فعالیت اقتصادی دارند، باید هر ساله مالیات عملکرد و درآمد خود را پرداخت کنند. جریمه مالیات عملکرد یکی از انواع جرایم مالیاتی بوده که پس از پایان تاریخ سررسید پرداخت محاسبه می شود. عدم ارسال ترازنامه و حساب سود و زیان نیز یک جرم مالیاتی بوده و جریمه به دنبال دارد. به عبارت دیگر، اگر افراد نسبت به ارسال دفاتر قانونی خود کوتاهی کرده و سود و زیان فعالیت های اقتصادی خود را از مسئولان مالیاتی مخفی کنند، مستحق جریمه ای معادل 20 درصد مالیات تعیین شده برای هر یک از موارد می باشند. جریمه مدیران شرکت به دلیل کوتاهی در ارسال اظهارنامه مالیاتی، جریمه ثبت درآمد غیر واقعی به دلیل عدم صداقت در ثبت درآمد واقعی، جریمه لیست حقوق و دستمزد کارکنان و جریمه مالیات بر ارزش افزوده، از دیگر نمونه های جرایم مالیاتی هستند.

 

هزینه مشاوره حقوقی

وکیل کیفری کاربلد برای جرایم مالیاتی

زمانی که ناآگاهی از اصول و قوانین مالیاتی منجر به ضرر و زیان مالیاتی شود، کمک گرفتن از یک وکیل کیفری کاربلد، بهترین راه برای جلوگیری از ضرر و زیان بیشتر است. یک وکیل کاربلد در زمینه امور مالیاتی، باید با تمامی قوانین مالیاتی آشنا بوده و به موکل خود در حل مشکلات مربوط به جرایم مالیاتی کمک کند. از آنجایی که پیگیری جرم مالیاتی با خصوصی ترین اطلاعات مالی افراد در ارتباط است، باید این نوع پرونده ها را به وکلای متخصص و قابل اعتماد واگذار کرد. موسسه حقوقی وکلای تلفنی، یکی از بهترین گزینه ها برای انجام پرونده های مالیاتی می باشد. وکلای متخصص ما، آماده ی ارائه کلیه خدمات مربوط به نگارش لایحه برای حل اختلاف مالیاتی هستند. برای حل پرونده های مالیاتی خود، با مشاوره حقوقی  موسسه ما در ارتباط باشید.

 

ماده 274 قانون مالیات های مستقیم

طبق ماده 274 قانون مالیات های مستقیم، هرگونه پنهان کاری در مورد فعالیت اقتصادی و درآمد حاصل از آن نوعی جرم مالیاتی محسوب می شود. همچنین، تنظیم اسناد و مدارک غیر واقعی نیز جرم مالیاتی محسوب شده و مجازات مالیاتی به دنبال خواهد داشت. از دیگر نمونه های جرم مالیاتی می توان به پنهان کردن اسناد مالیاتی از دسترس ماموران مالیاتی، استفاده از کارت بازرگانی دیگران برای مبهم ماندن تراکنش ها و تنظیم قراردادهای اقتصادی مختلف به نام دیگر افراد اشاره کرد. همچنین اگر افراد فعالیت های اقتصادی خود را به گونه ای تنظیم کنند که مشمول معافیت مالیاتی شوند، مرتکب جرم مالیاتی شده اند. علاوه بر این، اگر افراد تکالیف قانونی خود مبنی بر تنظیم اظهارنامه مالیاتی را به تاخیر انداخته یا انجام ندهند، مرتکب جرم مالیاتی شده اند. البته افراد باید علاوه بر تنظیم اظهارنامه مالیاتی، آن را به دولت نیز ارائه دهند و در صورت هر گونه تخلف، مجازات مالیاتی در انتظار آنها خواهد بود.

 

مصادیق بارز جرایم مالیاتی

تنظیم اسناد و مدارک مالیِ غیر واقعی، استفاده از کارت بازرگانی دیگر فعالان اقتصادی، ثبت شرکت یا فعالیت اقتصادی به نام افراد دیگر و پنهان کردن اطلاعات اقتصادی از ماموران مالیاتی، از جمله مصادیق بارز جرایم مالیاتی است. بعلاوه، اگر افراد نسبت به پرداخت مالیات های مستقیم و مالیات بر ارزش افزوده کوتاهی کنند، مرتکب جرم مالیاتی شده و باید مجازات شوند.

آیا جرایم مالیاتی مشمول مرور زمان می شوند؟

مرور زمان مالیاتی، مدت زمانی است که پس از گذشت آن، افراد اجازه ی اقامه دعوی را نداشته و نمی توانند شکایت کنند. بدیهی است که افراد در صورت داشتن هر گونه شکایت در مورد جرم مالیاتی و مجازات مربوط به آن، باید در این مدت زمان اقدام به ثبت شکایت کنند. براساس ماده 157 قانون مالیات های مستقیم، مرور زمان مالیاتی برای آن دسته از فعالان اقتصادی که نسبت به تسلیم اظهارنامه مالیاتی خود کوتاهی می کنند، پنج سال پس از تاریخ سررسید پرداخت مالیات بوده و پس از پنج سال، افراد حق شکایت و یا اقامه دعوی را ندارند. اگر در مسیر مطالبه مالیاتی و استفاده از قانون مرور زمان مالیاتی به راهنمایی کارشناسان حقوقی نیاز داشتید، مشاوره حقوقی آنلاین و رایگان  موسسه حقوقی وکلای تلفنی بهترین گزینه می باشد. از راهنمایی کارشناسان مالیاتی ما کمک گرفته و ضرر و زیان مالیاتی کسب و کار خود را به حداقل برسانید.

 

ارتباط در واتس اپ

مرجع صالح برای رسیدگی به جرایم مالیاتی

قانون برای رسیدگی به پرونده های مالیاتی، مرجع شبه قضایی اداری و مرجع نظارتی را به عنوان مراجع صالح در نظر گرفته است. افراد برای حل اختلاف بین خود و سازمان امور مالیاتی کشور باید به مرجع شبه قضایی اداری مراجعه کنند. نمونه هایی از مرجع شبه قضایی اداری، مراجع حل اختلاف بدوی و تجدیدنظر و شورای عالی مالیاتی هستند. علاوه بر این، مراجع نظارتی نیز بر رفتار و تخلف کارکنان سازمان ها نظارت دارند. از جمله مراجع نظارتی می توان به هیئت عالی انتظامی مالیاتی اشاره کرد. البته در شرایطی، برای رسیدگی به انواع جرم مالیاتی، دادگاه ویژه جرایم مالیاتی تشکیل می شود.

 

 

تشکیل پرونده دارایی 
مشاوره حقوقی جرایم مالیاتی
مشاوره حقوقی به شرکتها
مشاوره حقوقی اداری و دولتی 
درباره ما 


سوالات متداول

نظرات

الهام حسین نژاد

خداوندجای حق نشسته ومیداند که شوهرم سیدحسن حسینی بی گناه است وبرایش پاپوش درست کردن من نمیدونم یعنی چی دیدگاه فقط میتونم بگم کمکم کنید بیشترازاین اذاب نکشم بافرزندانم به خاطره خدا


ثبت دیدگاه شما

فوق تخصصی

جدول مشاوره حقوقی فوق تخصصی

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت (تومان) پرداخت
10دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 100,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
۲۰ دقیقه مشاوره حقوقی تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 200,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
30 دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 250,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
60 دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 350,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
تخصصی

جدول مشاوره حقوقی تخصصی

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت (تومان) پرداخت
۱۰ دقیقه مشاوره حقوقی با وکیل 75,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
۱۵ دقیقه مشاوره حقوقی با وکیل 120,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
۲۰ دقیقه مشاوره حقوقی با وکیل 150,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
۳۰ دقیقه مشاوره حقوقی با وکیل 220,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
۱ ساعت مشاوره حقوقی با وکیل 250,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
مشاوره حقوقی حضوری 500,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
مطالعه اوراق پرونده به همراه 5 دقیقه مشاوره حقوقی توسط وکیل 150,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
نگارش نامه ها و درخواست های اداری 300,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
5دقیقه مشاوره حقوقی با وکیل پایه یک دادگستری 50,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
محاسبه فوری دیه توسط وکیل 100,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
محاسبه فوری مهریه به نرخ روز 50,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت

© 2021. وکلای تلفنی . تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ می باشد.