ممنوع الخروجی مهریه مقیم خارج از کشور

ممنوع الخروجی مهریه مقیم خارج از کشور

ممنوع الخروجی مهریه مقیم خارج از کشور

مهریه حقی است که به موجب عقد ازدواج برای زن به وجود می‌آید و طبق قانون، مرد موظف به پرداخت مهریه است. در واقع اگر زوجه مطالبه مهریه کند، زوج باید اقدامات لازم جهت پرداخت آن را انجام دهد. یکی از دلایلی که سبب بروز اختلاف بین زوجین می‌شود نپرداختن مهریه از طرف مرد است. بر اساس قانون، روش‌های مختلفی برای این که زن به مهریه خود برسد، تعیین شده است. علاوه بر مجازات حبس و توقیف اموال زوج به جهت نپرداختن مهریه، ضمانت اجرای دیگری نیز در این زمینه در نظر گرفته شده است. خانم این اختیار را دارد که به دلیل عدم پرداخت مهریه، آقا را از کشور ممنوع الخروج کند. ممنوع الخروج بابت مهریه از طریق اداره ثبت و دادگاه خانواده انجام می‌شود. ممنوع الخروج بابت مهریه، ابزاری برای فشار آوردن به مرد جهت پرداخت مهریه است. زمانی که خانم اقدامات قانونی برای وصول مهریه را انجام می‌دهد و آقا از پرداختن آن خودداری می‌نماید، می‌تواند از طریق ممنوع الخروج کردن مرد از کشور، شرایط را برای دریافت مهریه فراهم کند. از آن جهت که آقا به دلیل عدم پرداخت مهریه، بدهکار محسوب می‌شود، ممنوع الخروجی زوج از طرف زوجه باعث می‌شود تا از این طریق تحت فشار قرار گرفته و مهریه همسر خود را پرداخت نماید. با توجه به اهمیت موضوع ممنوع الخروج بابت مهریه، برای کسب مشاوره حقوقی مهریه با موسسه حقوقی وکلا ی تلفنی در ارتباط باشید. در خصوص استفاده از مشاوره حقوقی این موسسه می‌توانید از طریق شماره 09212242670 اقدام کنید.

 

مشاوره حقوقی تلفنی

مهریه از زبان وکیل

عقد ازدواج، حقوق مالی را برای زوجه ایجاد می‌کند که یکی از آن‌ها مهریه است. طبق قانون مدنی، خانم بعد از ازدواج، مالک مهریه محسوب شده و می‌تواند هرگونه تصرفی در آن داشته باشد و همچنین هر زمان که بخواهد آن را مطالبه کند. در نکاح دائم و موقت، مهریه برای زن تعیین می‌شود و در صورت عدم تعیین، عقد صورت گرفته باطل خواهد بود. مهر المسمی، مهرالسنه، مهر المتعه و مهر المثل، از جمله انواع مهریه هستند. البته مهریه بر اساس نحوه پرداخت شامل مهریه عندالمطالبه و عندالاستطاعه می‌باشد. در مهریه عندالمطالبه، خانم هر زمان و در هر شرایطی می‌تواند پرداخت آن را از آقا درخواست کند. اما در مهریه عندالاستطاعه، پرداخت آن به توانایی مالی مرد بستگی دارد. مطالبه مهریه، صرفا به دوران بعد از عقد ازدواج اختصاص ندارد و زوجه در دوران زندگی مشترک نیز امکان تقاضا آن را دارد. در رویه سابق، خانم برای وصول مهریه، می توانست به اختیار خود از طریق دادگاه خانواده یا اداره ثبت اقدام کند. اما در حال حاظر، مطالبه مهریه مستقیما با مراجعه به اجراییه ثبت صورت گرفته و مانند سابق، زوجه نمی تواند با تقدیم دادخواست به دادگاه برای مهریه اقدام نماید. قانون مهریه به این صورت است که تا میزان 110 سکه، امکان زندانی شدن مرد وجود دارد و بیشتر از این مقدار، خانم نمی‌تواند برای دریافت حکم جلب آقا اقدام کند.

 

تعیین اصولی مهریه

تعیین مهریه، جزء موضوعات بسیار مهم در روابط زوجیت به شمار می‌رود.  هر نوع مالی که دارای ارزش اقتصادی بوده و معین باشد و همچنین قابلیت تملک داشته باشد، به عنوان مهریه قرار می‌گیرد. عرف جامعه ما اقتضاء می‌کند که سکه بهار آزادی ملاک تعیین مهریه باشد. قانونگذار برای مهریه الزاما بحث سکه بهار آزادی را مطرح نکرده است و این موضوع براساس رویه مرسومی که در کشورمان وجود دارد، انجام می‌شود. 

 

ممنوع الخروجی مهریه

موارد ممنوعه برای مهریه

همانطور که گفته شد، مهریه می‌تواند مالی باشد که از ارزش اقتصادی برخوردار بوده و به مالکیت زن برسد. اگر مالی که برای مهریه تعیین شده باشد، مطابق با قانون و مقررات شرعی نباشد، اعتبار نداشته باشد و اصولا نمی‌توان چنین مالی را به عنوان مهریه در نظر گرفت. برای دریافت مشاوره حقوقی تلفنی با شماره 02147625900 تماس بگیرید

 

راهنمای اجرا گذاشتن مهریه

در مورد اجراییه مهریه، خانم باید به اداره ثبت مراجعه کند و فرآیند مربوطه را انجام دهد. در واقع اگر زوجه قصد به اجرا گذاشتن مهریه از طریق اجراییه ثبت را داشته باشد، می‌بایست به دفترخانه ای که ازدواج را در آن ثبت کرده است، مراجعه کند و درخواست صدور اجراییه نماید. در این شرایط، ابلاغیه‌ای برای مرد صادر می‌شود که ظرف مدت 10 روز فرصت دارد تا برای تعیین تکلیف پرداخت مهریه زن اقدام کند. در غیر این صورت، اموال وی توقیف شده و وصول مهریه زوجه از این طریق انجام می‌شود. البته اموالی که از زوج توقیف می‌شوند، نباید جزء مستثنیات دین باشد.

 

ممنوع الخروج کردن همسر بابت مهریه

ممنوع الخروج بابت مهریه شرایطی دارد که زوجه باید از آن اطلاع کافی داشته باشند. گاهی اوقات ممکن است که زن به اموال شوهر دسترسی ندارد تا برای توقیف آن‌ها اقدام کند. در این صورت، زن درخواست ممنوع الخروج کردن همسر را می‌دهد تا از این که مرد از کشور به قصد فرار از پرداخت مهریه خارج شود، جلوگیری کند. برای ممنوع الخروج بابت مهریه، باید به دفترخانه که ازدواج ثبت شده مراجعه فرماید و علاوه بر توقیف اموال مرد، تقاضا ممنوع الخروج کردن مرد را بدهد.

 

ارتباط در واتس اپ

وکیل کار بلد برای ممنوع الخروجی مهریه

در صورتی که زوجه قصد ممنوع الخروج بابت مهریه را داشته باشد، بهتر است در این زمینه با وکیل مجرب و کار بلد مشورت کند. بودن وکیل مهریه در کنار زوجه برای اقدام به ممنوع الخروج کردن مرد، می‌تواند شرایط را برای درخواست خانم هموارتر کند. در هرصورت اگر تمایل دارید که با وکیل متخصص مهریه همکاری کنید، موسسه حقوقی وکلای تلفنی انتخاب مناسبی برای شما خواهد بود. در خصوص استفاده از خدمات مشاوره حقوقی انلاین و رایگان  این موسسه به وبسایت وکلای تلفنی مراجعه نمایید.

 

مشاوره حقوقی خانواده
مشاوره 24 ساعته با وکیل مهریه
مشاوره حقوقی مقابله با راههای فرار از مهریه
مشاوره حقوقی اجازه خروج از کشور
درباره ما 


سوالات متداول

نظرات

سهند مهدی پور

سلام مطالبه مهریه مستقیما با مراجعه به اجراییه ثبت صورت گرفته و مانند سابق، زوجه نمی تواند با تقدیم دادخواست به دادگاه برای مهریه اقدام نماید. قانون مهریه به این صورت است که تا میزان 110 سکه، امکان زندانی شدن مرد وجود دارد و بیشتر از این مقدار، خانم نمی‌تواند برای دریافت حکم جلب آقا اقدام کند.


mohamad sheykhi

روش های ممنوع الخروج کردن زوج سبب مهریه به صورت کامل شما بایست بدانید برای استفاده کردن از روش های قانونی برای گرفتن مهریه راه های گوناگونی وجود دارد. شما بایست بدانید دو راه برای ممنوع الخروج کردن زوج بخاطر مهریه وجود دارد و می توانید با استفاده از این دو روش از خروج زوج خود به مملکت خارجی خودداری کنید و مهریه تان را دریافت نمایید. این دو روش عبارت است از : 1 – ممنوع الخروج کردن زوج از طریق دادسرا هنگامی که شما نسبت به گرفتن مهریه خود عمل نماید و حکم دادگاه حتمی مبنی بر محکوم شدن زوج را نسبت به پرداخت مهریه دریافت نمائید و زوج آن را نپردازد می توانید درخواست ممنوع الخروجی شوهر خود را به دادسرا عرضه دهید. دادسرا زمانی که درخواست شما را دریافت کند بایست آن را قبول نماید و به اجرا بگذارد. آقایان بایست بدانند که اگر دادسرا مهریه را برای آنها قسط بندی کند و آن را پرداخت نکنند نمی توانند از این شروط برای رفع ممنوع الخروجی خود استفاده کنند. ممنوع الخروجی بابت مهریه به طور کلی تا زمانی که زوج بدهی خود را به زوجه ندهد نمی تواند از مملکت خارج شود. اگر زوج توانایی مالی داشته باشد بایست تمام مهریه را به فرم یکجا پرداخت کند، در غیر این فرم بایست نسبت به تقسیط مهریه عمل نماید. و تنها در اینصورت است که می تواند دستور ممنوع الخروجی را از روی پرونده خود بردارد. توجه داشته باشید که در فرم رضایت زوجه و یا قبول اعسار رفع ممنوع الخروجی امکانپذیر است. 2 – ممنوع الخروج کردن زوج از طریق اجرای ثبت یکی از دیگر راههای ممنوع الخروج کردن مرد برای گرفتن مهریه این است که زوجه به دفترخانه ای که محل اتفاق پیوند خود رجوع کرده و بعد از اصدار اجراییه برای ممنوع الخروجی زوج عمل کند. زوجه می تواند هم اموال شوهر را توقیف و هم تقاضای ممنوع الخروجی زوج را بخواهد. در این فرم زوج دیگر قادر نیست تا زمانی که مهریه خود را پرداخت نکرده است از مملکت خارج شود. و اگر مهریه زوجه به فرم اقساط تعیین شده باشد و زوج پیش پرداخت تعیین شده و کمی از اقساط را بپردازد زوج می تواند تقاضای رفع ممنوع الخروجی را از دادسرا بخواهد.


فرشته آبیاری

بدینوسیله بر خود واجب میدانم از وکلا و مشاوران حقوقی موسسه بعلت تلاش متعهدانه و متخصصانه و دقت در پاسخگویی به نحو احسن به اینجانب در جهت رسیدن به نتیجه مطلوب پرونده قضایی تقدیر و تشکر به عمل آورم .


کولائی

یکی از راهکارهای حقوقی برای گرفتن مهریه که سریعتر انجام میشود، این است که با اخذ اجرائیه به اداره سازمان ثبت اسناد مراجعه گردد.


فریبرز ذوالفقاری

مهریه حقی است که به موجب عقد ازدواج برای زن به وجود می‌آید و طبق قانون، مرد موظف به پرداخت مهریه است. در واقع اگر زوجه مطالبه مهریه کند، زوج باید اقدامات لازم جهت پرداخت آن را انجام دهد. یکی از دلایلی که سبب بروز اختلاف بین زوجین می‌شود نپرداختن مهریه از طرف مرد است. بر اساس قانون، روش‌های مختلفی برای این که زن به مهریه خود برسد، تعیین شده است. علاوه بر مجازات حبس و توقیف اموال زوج به جهت نپرداختن مهریه، ضمانت اجرای دیگری نیز در این زمینه در نظر گرفته شده است. خانم این اختیار را دارد که به دلیل عدم پرداخت مهریه، آقا را از کشور ممنوع الخروج کند.


ثبت دیدگاه شما

فوق تخصصی

جدول مشاوره حقوقی فوق تخصصی

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت (تومان) پرداخت
10دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 150,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
۲۰ دقیقه مشاوره حقوقی تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 250,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
30 دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 280,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
60 دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 350,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
تخصصی

جدول مشاوره حقوقی تخصصی

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت (تومان) پرداخت
۱۰ دقیقه مشاوره حقوقی با وکیل 120,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
۱۵ دقیقه مشاوره حقوقی با وکیل 170,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
۲۰ دقیقه مشاوره حقوقی با وکیل 200,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
۳۰ دقیقه مشاوره حقوقی با وکیل 260,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
۱ ساعت مشاوره حقوقی با وکیل 300,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
مشاوره حقوقی حضوری 1,000,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
مطالعه اوراق پرونده به همراه 5 دقیقه مشاوره حقوقی توسط وکیل 200,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
نگارش نامه ها و درخواست های اداری 500,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
5دقیقه مشاوره حقوقی با وکیل پایه یک دادگستری 80,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
محاسبه فوری دیه توسط وکیل 150,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
محاسبه فوری مهریه به نرخ روز 200,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت

© 2021. وکلای تلفنی . تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ می باشد.