تهیه سکه تقلبی

تهیه سکه تقلبی

تهیه سکه تقلبی

طبق قانون پولی و بانکی کشور مصوب 1351، امتیاز ضرب سکه صرفا در اختیار دولت است. در نتیجه افراد عادی حق ضرب مسکوکات و خرید و فروش آن ها را ندارند. اگر چنانچه شخصی سکه تولید کرده یا سکه تقلبی وارد و معامله کند، مشمول مجازات کیفری خواهد شد.

در ادامه به طور کامل به مجازات تهیه سکه تقلبی و نحوه تشخیص سکه تقلبی خواهیم پرداخت. با توجه به این که تشخیص سکه های تقلبی امری دشوار است و از طرفی تشخیص اصالت و تقلبی نبودن انواع مسکوکات حائز اهمیت می‌باشد، توصیه می‌کنیم حتما تا انتهای این مقاله با موسسه حقوقی وکلای تلفنی همراه باشید.

 

هزینه مشاوره حقوقی

نحوه تشخیص سکه تقلبی

در حال حاضر طلا فروشان و افرادی که در بازار خرید و فروش سکه فعالیت دارند، روش های مختلفی برای تشخیص سکه تقلبی بکار می‌گیرند. منتهی این روش ها گاها نیازمند تجهیزاتی هستند که ممکن است آن ها را در اختیار نداشته باشید. بر همین اساس ما روش های ساده و متداول آن را بیان می‌کنیم تا بتوانید با استفاده از آن ها، سکه های تقلبی را تشخیص داده و از معامله آن ها بپرهیزید.

تفاوت های میان سکه های تقلبی و اصلی عبارتند از؛

رنگ، وزن، قطر، وکیوم و پرس، کیفیت ضرب، عیار و صدای برخورد سکه با اجسام مختلف مثل میز. با توجه به این موارد می‌توانید تقلبی یا اصل بودن سکه را تشخیص دهید. در ضمن سکه های اصل دارای هولوگرام اتحادیه هستند که با وجود این هولوگرام هم می‌توانید به تقلبی نبودن آن پی ببرید.

در نهایت این که حتما برای خرید سکه به فروشندگان معتبر مراجعه نمایید تا دچار مشکل نشوید.

مجازات فروش آگاهانه سکه تقلبی

مسلما فردی که به صورت ناآگاهانه سکه تقلبی بفروشد، مشمول مجازات آن نخواهد شد. زیرا در این صورت اصلا ارکان جرم محقق نمی‌شوند. اما اگر فروشنده سکه از تقلبی بودن آن مطلع باشد، و با این حال باز هم به کار خود یعنی فروش سکه ادامه دهد قطعا مجازات خواهد شد.

مجازات فروش آگاهانه هر نوع سکه تقلبی طلا و نقره و سکه های خارجی مطابق با ماده 518 قانون مجازات اسلامی، حبس از 1 تا 10 سال است. همچنین شخصی که عالما و عامدا در ترویج انواع سکه های تقلبی مشارکت داشته باشد نیز به 1 تا 3 سال حبس محکوم خواهد شد.

علاوه بر این که تمام اموالی که فرد متقلب یا شرکای وی از این راه تحصیل کرده اند نیز به نفع دولت ضبط خواهند شد.

 

مجازات فروش سکه تقلبی

مرجع صالح برای رسیدگی جرم تهیه سکه تقلبی

با توجه به این که جرم تهیه و ترویج سکه تقلبی از جمله جرایم کیفری محسوب می‌شود، مسلما پرونده مربوط به آن نیز در دادگاه های کیفری یا جزایی مورد پیگیری قرار خواهد گرفت. اما شما برای شکایت از فردی با موضوع فروش سکه های تقلبی، باید شکوائیه‌ای با این مضمون تکمیل کرده و از طریق دفاتر خدمات الکترونیک قضایی به شعبه دادگاه صالح ارسال نمایید.

برای تنظیم و نگارش شکوائیه تهیه و فروش سکه تقلبی می‌توانید از کارشناسان حقوقی و وکلای موسسه حقوقی وکیل تلفنی کمک بگیرید. وکلای این موسسه علاوه بر نگارش شکوائیه، در قالب مشاوره حقوقی به تمام پرسش های شما در این زمینه نیز پاسخ خواهند داد.

برای شکایت از تولید کنندگان سکه تقلبی چه باید کرد؟

همانطور که در قسمت قبل گفته شد، تنها روش شکایت از تولید کننده و فروشنده سکه های تقلبی تنظیم شکوائیه و تقدیم آن به مرجع قضایی صالح می‌باشد. بنابراین شما پس از حصول اطمینان از این که شخص مورد نظر سکه های تقلبی تولید می‌کند، و بعد از جمع آوری مدارک لازم جهت اثبات ادعای خود، می‌بایست شکوائیه مذکور را نگارش کرده و از طریق دفاتر خدمات الکترونیک قضایی به دادگاه صالح تقدیم کنید.

اگر مدرک کافی ندارید یا این که نمی‌دانید باید به چه مدارکی استناد کنید، حتما با خرید مشاوره حقوقی تلفنی موسسه حقوقی وکلای تلفنی با یکی از وکلای مجرب این موسسه مشورت نمایید. زیرا در غیر این صورت احتمال این که به شکایت شما رسیدگی نشود یا رای به نفع شما صادر نشود، وجود خواهد داشت.

 

ارتباط در واتس اپ

آیا مجازات تولید سکه تقلبی قابل گذشت است؟

به موجب شرایط مقرر در ماده 521 قانون مجازات اسلامی (تعزیرات و مجازات های بازدارنده)، متقلبین و فروشندگان سکه تقلبی می‌توانند از مجازات معاف شده یا تخفیف بگیرند. در این ماده بیان شده "هرگاه اشخاصی که مرتکب جرایم مذکور در مواد (۵۱۸) و (۵۱۹) و (۵۲۰) می‌شوند قبل از کشف قضیه، مامورین تعقیب را از ارتکاب جرم مطلع کنند یا در ضمن تعقیب به واسطه اقرار خود موجبات تسهیل تعقیب سایرین را فراهم آورند، یا مامورین دولت را به نحو موثری در کشف جرم‌ کمک و راهنمایی کنند بنابه پیشنهاد رئیس حوزه قضائی مربوط و موافقت دادگاه و یا با تشخیص دادگاه در مجازات آنان تخفیف متناسب داده می‌شود، و ‌حسب مورد از مجازات حبس معاف می‌شوند. مگر آن که احراز شود قبل از دستگیری توبه کرده اند که در این صورت از کلیه مجازات ها معاف‌ خواهند شد."

برای کسب اطلاعات بیشتر در این باره می‌توانید پرسش خود را در قالب مشاوره حقوقی آنلاین و رایگان، موسسه حقوقی وکلای تلفنی مطرح نمایید تا کارشناسان راهنمایی‌تان کنند.

 

حق الوکاله وکیل 
مشاوره حقوقی تهیه و ترویج سکه تقلبی 
مشاوره حقوقی جعل 
مشاوره حقوقی کیفری 
درباره ما 


سوالات متداول

نظرات

حسین سیفی

وفق ماده 518 قانون مجازات اسلامی جرم یاد شده تحت عنوان قلب سکه که به معنای منقلب کردن و یا تقلب در سکه می‌باشد با مجازات یک تا ده سال حبس جرم انگاری شده است


mohamad sheykhi

مجازات فروش آگاهانه هر نوع سکه تقلبی طلا و نقره و سکه های خارجی مطابق با ماده 518 قانون مجازات اسلامی، حبس از 1 تا 10 سال است. همچنین شخصی که عالما و عامدا در ترویج انواع سکه های تقلبی مشارکت داشته باشد نیز به 1 تا 3 سال حبس محکوم خواهد شد. علاوه بر این که تمام اموالی که فرد متقلب یا شرکای وی از این راه تحصیل کرده اند نیز به نفع دولت ضبط خواهند شد


فاطمه عمادی

باسلام بنا به تصریح ماده 518 قانون مجازات اسلامی، جرم تهیه و ترویج سکه تقلبی زمانی محقق می گردد که شخصی سکه های تقلبی با ظاهری کاملا شبیه به سکه های رایج در ایران را بسازد. به گونه که هر بیننده ای با دیدن چنین سکه ای دچار اشتباه شود. از این امر، می توان چنین نتیجه گیری کرد که چنانچه فردی سکه ای تقلبی بسازد. اما آن سکه از منظر ظاهری شباهتی به سکه اصلی نداشته باشد، جرم تهیه و ترویج سکه قلب محقق نمی گردد. پس، نکته شایان توجه این است که معیار چنین اشتباهی باید نوعی باشد نه شخصی. توضیح آنکه عرف عامه مردم باید با دیدن چنین سکه ای به اشتباه بیفتند. بنابراین، اگر شخصی به دلیل آنکه تا کنون سکه بهار آزادی را از نزدیک مشاهده نکرده است، به اشتباه بیفتد، جرم سکه قلب محقق نمی شود.


mohamad sheykhi

مجازات فروش آگاهانه هر نوع سکه تقلبی طلا و نقره و سکه های خارجی مطابق با ماده 518 قانون مجازات اسلامی، حبس از 1 تا 10 سال است. همچنین شخصی که عالما و عامدا در ترویج انواع سکه های تقلبی مشارکت داشته باشد نیز به 1 تا 3 سال حبس محکوم خواهد شد. علاوه بر این که تمام اموالی که فرد متقلب یا شرکای وی از این راه تحصیل کرده اند نیز به نفع دولت ضبط خواهند شد.


مجید شیخی

با سلام بنظر بنده مسلما فردی که به صورت ناآگاهانه سکه تقلبی بفروشد، مشمول مجازات آن نخواهد شد. زیرا در این صورت اصلا ارکان جرم محقق نمی‌شوند. اما اگر فروشنده سکه از تقلبی بودن آن مطلع باشد، و با این حال باز هم به کار خود یعنی فروش سکه ادامه دهد قطعا مجازات خواهد شد. مجازات فروش آگاهانه هر نوع سکه تقلبی طلا و نقره و سکه های خارجی مطابق با ماده 518 قانون مجازات اسلامی، حبس از 1 تا 10 سال است. همچنین شخصی که عالما و عامدا در ترویج انواع سکه های تقلبی مشارکت داشته باشد نیز به 1 تا 3 سال حبس محکوم خواهد شد. علاوه بر این که تمام اموالی که فرد متقلب یا شرکای وی از این راه تحصیل کرده اند نیز به نفع دولت ضبط خواهند شد.


پروانه برغمدی

با سلام جرم ساختن سکه تقلبی و مجازات آن – به موجب ماده ۵۲۰ قانون مجازات اسلامی (کتاب تعزیرات) مصوب ۱۳۷۵: «هرکس شبیه مسکوکات رایج داخلی یا خارجی غیر از طلا و نقره را بسازد یا عالماً عامداً آنها را داخل کشور نماید یا در ترویج آنها شرکت کند یا مورد خرید و فروش قرار دهد به حبس از یک تا سه سال محکوم می شود


مهدی مظفری اناری

جرم ساخت یا ترویج سکه قلب و خرید و فروش آن از جمله جرایمی است که قانون گذار با هدف حفظ و صیانت از مسکوکات وضع نموده است. در جرم سکه قلب مهم این است که سکه با نمونه اصلی مشابهت داشته باشد و این مشابهت عرفی است. قانون گذار نه تنها ساخت این سکه، بلکه خرید و‌فروش و ترویج آن را نیز جرم دانسته است. البته در این خصوص سو‌نیت و داشتن عنصر روانی نیز می بایست احراز گردد.


احسان فلاح

سلام با توجه به سرعت سهولت مبادله اسکناس و این که ترویج اسکناس های جعلی در کوتاه مدت موجب ورود ضرر به تعداد زیادی از افراد میگرددو نیز نظام اقتصادی کشور را مختل میسازد،قانونگذار مجازات های سنگینی برای آن در نظر گرفته است و چنانچه به قصد اخلال در نظام اقتصادی یا مبارزه با نظام یا بصورت باندی صورت گیرد مجازات اعدام به دلیل مفسد بودن برای او در نظر گرفته می‌شود.


Mohammadi

سلام وقت بخیر و خداقوت چقدر مقاله جالبی بود وبه نکات مهمی اشاره شده بود بحث جعل در اسناد و نیز اسکناس و سکه های تقلبی در بازار کم نیست و مطالعه این نکات برای مخاطب سایت که عموما افراد غیر حقوقی هستند بسیار مفید است من امروز در این مورد تحقیق میکردم چندین سایت را مطالعه کردم اما انصافا اطلاعات سایت شما واقعا جامع و کامل بود موفق باشید


امان آبادی

مقنن قانون مجازات به جرم تهیه و ترویج سکه قلب در قانون مجازات اسلامی اشاره می کند. عنصر قانونی این جرم مواد 518 تا 520 قانون مجازات اسلامی هستند. اما عنصر مادی جرم تهیه و ترویج سکه قلب شامل افعال گسترده ای از جمله: ساخت سکه قلب، خرید و فروش کردن سکه قلب (مورد معامله قرار دادن) مخدوش کردن، کاستن از وزن سکه های رایج در ایران اعم از طلا و نقره است. همچنین شرکت در هر کدام از این افعال نیز جرم انگاری شده است. عنصر معنوی یا روانی این جرم، علم و عمد مرتکب و البته داشتن قصد تقلب است. رواج سکه تقلبی در بازارهای داخلی ایران باید به گونه ای باشد که عرف عامه مردم را به اشتباه بیندازد.


مجید پریدست فومنی

با سلام در هر صورت استفاده آگاهانه از وسایل یا اعمال متقلبانه جهت فریب که منتهی به بردن مال و دارایی مردم شود جرم و موجبات تعیین مجازات را فراهم خواهم نمود در مقابل اگر این عمل نا آگاهانه باشد معاف از مجازات است شرایط مخففه جرم زمانی حاصل میشود که قبل از شروع پیگیری جرم مجرم اقرار یا همکاری لازم داشته باشد تخفیف جرم برای او لازم الرعایه خواهد بود


بهنام رحمانی فرد

باسلام در حال حاضر طلا فروشان و افرادی که در بازار خرید و فروش سکه فعالیت دارند، روش های مختلفی برای تشخیص سکه تقلبی بکار می‌گیرند. منتهی این روش ها گاها نیازمند تجهیزاتی هستند که ممکن است آن ها را در اختیار نداشته باشید. بر همین اساس ما روش های ساده و متداول آن را بیان می‌کنیم تا بتوانید با استفاده از آن ها، سکه های تقلبی را تشخیص داده و از معامله آن ها بپرهیزید. تفاوت های میان سکه های تقلبی و اصلی عبارتند از؛ رنگ، وزن، قطر، وکیوم و پرس، کیفیت ضرب، عیار و صدای برخورد سکه با اجسام مختلف مثل میز. با توجه به این موارد می‌توانید تقلبی یا اصل بودن سکه را تشخیص دهید. در ضمن سکه های اصل دارای هولوگرام اتحادیه هستند که با وجود این هولوگرام هم می‌توانید به تقلبی نبودن آن پی ببرید. در نهایت این که حتما برای خرید سکه به فروشندگان معتبر مراجعه نمایید تا دچار مشکل نشوید. مجازات فروش آگاهانه سکه تقلبی مسلما فردی که به صورت ناآگاهانه سکه تقلبی بفروشد، مشمول مجازات آن نخواهد شد. زیرا در این صورت اصلا ارکان جرم محقق نمی‌شوند. اما اگر فروشنده سکه از تقلبی بودن آن مطلع باشد، و با این حال باز هم به کار خود یعنی فروش سکه ادامه دهد قطعا مجازات خواهد شد. مجازات فروش آگاهانه هر نوع سکه تقلبی طلا و نقره و سکه های خارجی مطابق با ماده 518 قانون مجازات اسلامی، حبس از 1 تا 10 سال است. همچنین شخصی که عالما و عامدا در ترویج انواع سکه های تقلبی مشارکت داشته باشد نیز به 1 تا 3 سال حبس محکوم خواهد شد. علاوه بر این که تمام اموالی که فرد متقلب یا شرکای وی از این راه تحصیل کرده اند نیز به نفع دولت ضبط خواهند شد


امین چراغی شیخ آباد

سلام و عرض ادب طبق بند (الف) ماده ۲ قانون پولی و بانکی کشور مصوب ۱۳۵۱، پول رایج کشور به صورت اسکناس و سکه های فلزی قابل انتشار است و بر اساس بند (الف) ماده ۳ همان قانون، امتیاز انتشار پول رایج کشور در انحصار دولت است. همین طور به موجب قانون مسکوکات طلا مصوب ۱۳۳۷، امتیاز ضرب سکه طلا با دولت است و شخص دیگری حق ضرب سکه طلا را ندارد. منظور از ساختن سکه تقلبی آن است که مرتکب با تهیه کردن مقداری از فلزاتی که در مسکوک اصلی به کار رفته اند و فراهم آوردن وسایل و ابزار لازم مثل وسایل قالب گیری و منگنه، دست به سکه سازی بزند. در این حالت حتی اگر عیار و وزن سکه های تقلبی ساخته شده از عیار و وزن سکه های واقعی هم بیشتر یا مساوی آنها هم باشد بازهم جرم قلب سکه تحقق می پذیرد؛ زیرا این جرم نه از زمره جرایم علیه اموال بلکه جرمی علیه آسایش عمومی است و بنابراین ورود ضرر به گیرنده یا خریدار سکه شرط تحقق این جرم نمی باشد. با توجه به مشهور بودن سکه، شرط تحقق جرم ساختن سکه قلب آن است که سکه ساخته شده شبیه سکه اصلی باشد. در صورت عدم شباهت، این جرم محقق نمی شود. لیکن شباهت ظاهری که بیننده عادی را در نگاه اول به اشتباه بیندازد کافی است و شباهت واقعی یعنی این که هر فرد متخصصی، حتی با استفاده از وسایل و ابزار لازم، گول خورده و سکه تقلبی را اصلی بپندارد، ضرورتی ندارد. به عبارتی دیگر وجود شباهت ظاهری لازم و کافی است.


معراج فرجی

ماده 518 قانون مجازات اسلامی آمده است که هرکس شبیه هرنوع مسکوک طلا یا نقره داخلی یا خارجی از قبیل سکه بهار آزادی‌، سکه‌های حکومت‌های قبلی ایران‌، لیره و نظایر آن را از پولها و ارزهای دیگر که مورد معامله واقع‌ می‌شود، بسازد یا عالما داخل کشور نماید یا مورد خرید و فروش ‌قرار دهد یا ترویج سکه قلب نماید به حبس از یک تا ده سال ‌محکوم می‌شود


کیا رستمی

سلام وقت بخیر ممنونم بابت پاسخگویی آنلاینتون مشکلی برام پیش اومده ۱ انگشتر به نام جواهر خریداری کردم اما الان بعد چند سال ک خواستم بفروشم طلا فروشی ک رفتم میگه سنگش ارزشی نداره ۱ وکیل خوب میخوام ممنونم


متقی راد

سلام ماده ۵۱۸ قانون مجازات اسلامی (کتاب تعزیرات) مصوب ۱۳۷۵ عنصر قانونی این جرم را تشکیل می دهد. به موجب این ماده: «هرکس شبیه هر نوع مسکوک طلا یا نقره داخلی یا خارجی، از قبیل سکه بهار آزادی، سکه های حکومت های قبلی ایران، لیره و نظایر آن را از پول ها و ارزهای دیگر، که مورد معامله واقع می شود، بسازد یا عالماً داخل کشور نماید یا مورد خرید و فروش قرار دهد یا ترویج سکه قلب نماید به حبس از یک تا ده سال محکوم می شود».


سیما غفوری

در جرم قلب سکه ورود ضرر به گیرنده یا خریدار شرط تحقق جرم نیست ریرا این جرم از زمره ی جرایم علیه آسایش عمومی است نه علیه اموال یعنی قانون گذار دلیل اصلی اینکه آن را جرم شناخته است امنیت جامعه بوده و نه ورود ضرر به اموال مردم! شرط تحقق جرم ساخت سکه قلب شبیه بودن ان است پس اگر به سکه اصلی شبیه نباشد و سکه ای دیگری بسازد شامل این جرم نمیشود سکه ی تقلبی از هر نوعی که باشد مانند طلا و نقره و شبیه سکه ی اصلی باشد البته میتواند شامل جرمی دیگری شود منظور از قلب سکه این است که شخصی اقدام به ساختن سکه کند بدون اذن بانک مرکزی ترویج کردن به این معنی است که ان را داخل کشور به هر طریقی رایج کنیم مانند اینکه سکه ای تقلبی را داخل دستگاه مخصوصی برای گرفتن مواد غذایی بیندازیم نوعی ترویج سکه قلب است تعبیر دیگر از رواج سکه این است که مورد معامله واقع شود به این معنا که سکه رواج نسبی بین مردم داشته باشد و به سهولت بتوانیم انرا به پول تبدیل کنیم و باید به این نکته نیز توجه کرد که نیز ترویج دادن سکه جرم است و تفاوتی بین سکه طلا و نقره تقلبی یا سکه های غیر از طلا و نقره تقلبی یا سکه های طلا و نقره مخدوش وجود ندارد و ترویج دادن این موارد جرم است


موسوی

ماده 518 قانون مجازات اسلامی آمده است که هرکس شبیه هرنوع مسکوک طلا یا نقره داخلی یا خارجی از قبیل سکه بهار آزادی‌، سکه‌های حکومت‌های قبلی ایران‌، لیره و نظایر آن را از پولها و ارزهای دیگر که مورد معامله واقع‌ می‌شود، بسازد یا عالما داخل کشور نماید یا مورد خرید و فروش ‌قرار دهد یا ترویج سکه قلب نماید به حبس از یک تا ده سال ‌محکوم می‌شو


فریبرز ذوالفقاری

با سلام طبق قانون پولی و بانکی کشور مصوب 1351، امتیاز ضرب سکه صرفا در اختیار دولت است. در نتیجه افراد عادی حق ضرب مسکوکات و خرید و فروش آن ها را ندارند. اگر چنانچه شخصی سکه تولید کرده یا سکه تقلبی وارد و معامله کند، مشمول مجازات کیفری خواهد شد. در ادامه به طور کامل به مجازات تهیه سکه تقلبی و نحوه تشخیص سکه تقلبی خواهیم پرداخت. با توجه به این که تشخیص سکه های تقلبی امری دشوار است و از طرفی تشخیص اصالت و تقلبی نبودن انواع مسکوکات حائز اهمیت می‌باشد


حسین

من 12عدد سکه خریهام حالا متوجه شدم که فکرمیکنم یکیشان طلا نباشد راهنمایم کنید


ثبت دیدگاه شما

فوق تخصصی

جدول مشاوره حقوقی فوق تخصصی

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت (تومان) پرداخت
10دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 150,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
۲۰ دقیقه مشاوره حقوقی تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 250,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
30 دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 280,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
60 دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 350,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
تخصصی

جدول مشاوره حقوقی تخصصی

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت (تومان) پرداخت
۱۰ دقیقه مشاوره حقوقی با وکیل 120,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
۱۵ دقیقه مشاوره حقوقی با وکیل 170,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
۲۰ دقیقه مشاوره حقوقی با وکیل 200,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
۳۰ دقیقه مشاوره حقوقی با وکیل 260,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
۱ ساعت مشاوره حقوقی با وکیل 300,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
مشاوره حقوقی حضوری 1,000,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
مطالعه اوراق پرونده به همراه 5 دقیقه مشاوره حقوقی توسط وکیل 200,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
نگارش نامه ها و درخواست های اداری 500,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
5دقیقه مشاوره حقوقی با وکیل پایه یک دادگستری 80,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
محاسبه فوری دیه توسط وکیل 150,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
محاسبه فوری مهریه به نرخ روز 200,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت

© 2021. وکلای تلفنی . تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ می باشد.