الزامات حقوقی برای اضافه کردن شروط در سند ازدواج بعد از ازدواج

الزامات حقوقی برای اضافه کردن شروط در سند ازدواج بعد از ازدواج

الزامات حقوقی برای اضافه کردن شروط در سند ازدواج بعد از ازدواج

 بعد از عقد، زن و مرد تعهداتی نسبت به یکدیگر خواهند داشت که در سند آماده ازدواج درج شده است. اما زوجین می توانند شرط ها و تعهدات دیگری را نیز به این سند اضافه کنند که به آن شروط ضمن عقد گفته می شود.

بعد از امضای سند ازدواج توسط زوجین ازدواج ثبت خواهد شد. شرط هایی که توسط زوجین به سند ازدواج اضافه می کنند نباید مخالف ذات اصل عقد باشد. طبق ماده 10 قانون مدنی "قراردادهای خصوصی نسبت به کسانی که آن را منعقد نموده‌اند در صورتی که مخالف صریح قانون نباشد نافذ است."

برای انجام مشاوره حقوقی تلفنی با بهترین وکیل شروط ضمن عقد می توانید با موسسه حقوقی وکلای تلفنی تماس بگیرید و مشاوره با کیفیتی را دریافت کنید.

 

هزینه مشاوره حقوقی

منظور از سند ازدواج چیست؟

ازدواج در اکثر جوامع دنیا وجود دارد در ایران نیز دو نوع ازدواج دائم و موقت به رسمیت شناخته شده است. با انجام ازدواج سندی مابین زن و مرد به امضا می رسد که به آن سند ازدواج گفته می شود. در این سند جزئیاتی بر اساس قانون و دین اسلام درج شده است.

از طریق این سند واقعه ازدواج قابل اثبات است. همچنین توافقات مرتبط با ازدواج نیز با استناد به این سند قابل پیگیری است. شروط ضمن عقدی که در این سند درج می شود قابل پیگیری در مجامع قضایی است. به سند ازدواج قباله ازدواج یا برگه ازدواج نیز گفته می شود این سند توسط دفاتر ثبت ازدواج به ثبت خواهد رسید.

سند ازدواج تنظیم شده تعلق به طرفین عقد است اما ماده قانونی در مورد اینکه حق نگهداری با کدام طرف است وجود ندارد. اما به صورت عرف به دلیل اینکه اگر مرد خانه را ترک کند و زن باردار باشد برای شناسنامه فرزند نیاز به سند ازدواج است.

اما در واقع در هر زمانی زن یا مرد می توانند با مراجعه به دفتر ثبت ازدواج رونوشتی از سند ازدواج را دریافت کنند.

 

شروط ضمن عقد

 

تغییر شروط ضمن عقد بعد از ازدواج

طرفین ازدواج می توانند بعد از ازدواج نیز شروط ضمن عقد را تغییر دهند یا به آن اضافه کنند. طرفین می توانند به یک دفتر اسناد رسمی مراجعه کنند و با توافقی که در بین آنها حاصل شده است شروط قبلی را تغییر دهند یا شرطی را به شرط های موجود اضافه کنند. حتی می توانند شرطی را که قبلا در مورد آن به توافق رسیده اند را حذف کنند.

شرط هایی که تغییر پیدا می کنند یا اضافه می شوند نباید جزو شرط های باطل باشد. شرط های نامشروع، غیر مقدور یا بی فایده باطل هستند. اگر برای تغییر شروط ضمن عقد با مشکل مواجه هستید اصلا نگران نباشید قبل از انجام هر کاری با یک وکیل خوب و کاربلد در زمینه شروط ضمن عقد مشاوره حقوقی انجام دهید تا بهترین راهنمایی ها را دریافت کنید.

مشاوره حقوقی با وکیل خانواده

یکی از مواردی که دختر و پسرها قبل از عقد به آن توجه نمی کنند مشاوره با وکیل در مورد مسائل عقد و شروط هایی است که قراره در سند ازدواج درج شود. وکیل خانواده در این موارد می تواند دختر و پسر را از تمامی شرط و شروط مندرج در سند ازدواج مطلع کند و شروط ضمن عقد را نیز برای آنها توضیح دهد.

مشاوره حقوقی با وکیل خانواده باعث می شود زوجین نسبت به حق و حقوق قانونی خود و پیامدهای حقوقی شروط ضمن عقد آگاهی پیدا کنند و بر اساس آن آگاهی تصمیم بگیرند.

وکلای کاربلد و باتجربه ای در موسسه حقوقی وکلای تلفنی فعالیت دارند که به صورت تخصصی مشاوره گیرندگان را راهنمایی و بهترین راه حل های حقوقی را در اختیار آنها قرار می دهند.

 

ارتباط در واتس اپ

چگونگی اصلاح سند ازدواج الکترونیک

جهت جلوگیری از تناقض در اسناد دفاتر ثبت ازدواج موظف به ثبت الکترونیکی سند ازدواج هستند. بعد از مصوبه سازمان ثبت اسناد و املاک کشور تمامی دفاتر ثبت ازدواج دفترهای سنتی خود را مسدود کردند و بعد از آن مصوبه تمامی ثبت ازدواج ها به صورت الکترونیکی انجام می شود.

سند ازدواج الکترونیک قابل تغییر است. اگر اشتباهی در آن صورت گرفته باشد این امکان وجود دارد که سند اصلاح شود. برای اصلاح برخی از اشتباهات در سند ازدواج باید به دفتر ثبت ازدواج مراجعه کرد. اما در برخی از موارد نیاز به دستور قضایی است.

اگر سوالات زیادی در مورد شروط ضمن عقد یا اضافه کردن شروط سند ازدواج دارید از طریق سایت موسسه حقوقی وکلای تلفنی بخش مشاوره حقوقی آنلاین و رایگان سوالات خود را مطرح کنید در کمترین زمان ممکن بهترین وکیل های حوزه خانواده به سوالات شما پاسخ خواهند داد.

 

مشاوره حقوقی مهریه
اموزش انتخاب شوهر 
مشاوره حقوقی ازدواج 
مشاوره حقوقی خانواده
درباره ما 


سوالات متداول

نظرات

محسنی فر

من رضا محسنی‌فر هستم از منطقه سعادت‌آباد تهران و شاید شنیدن این حرف از زبان یه مرد کمی عجیب باشه ولی واقعیت اینه که تجربه ازدواج قبلیم باعث شد بیشتر از همیشه به موضوع شروط ضمن عقد فکر کنم همسر اولم خیلی دختر خوبی بود اما ما هیچ‌وقت درباره حقوق و حدودمون صحبت نکرده بودیم و همه‌چیز رو با فرض عشق و علاقه جلو بردیم اما بعد از مدتی که اختلافات شروع شد، تازه فهمیدیم چقدر نداشتن قرارداد حقوقی، زندگی رو سخت می‌کنه اون زمان تازه فهمیدم که اگر یک وکیل با تجربه کنارمون بود، شاید همه‌چیز خیلی زودتر و بهتر حل می‌شد وقتی دوباره تصمیم گرفتم ازدواج کنم با دختری به اسم نگار که از اهالی کرج بود، اولین چیزی که به ذهنم رسید این بود که این‌بار باید همه‌چیز رو دقیق و شفاف کنیم نگار هم خیلی روی حقوق خودش حساس بود مخصوصاً اینکه بتونه در آینده اگر خواست، ادامه تحصیل بده یا سفرهای بین‌المللی بره و مستقل‌تر باشه من کاملاً درکش می‌کردم اما می‌خواستم مطمئن باشم که این شروط با قانون و شرع همخوانی داره از یکی از همکارانم شنیده بودم که سایت وکیل‌تل مشاوره حقوقی تلفنی فوری می‌ده و وکلای متخصص زیادی اونجا فعال هستند تماس گرفتم و خیلی زود یه وکیل باسواد که خودش رو وکیل پایه یک دادگستری معرفی کرد، تماس گرفت از همون ابتدا با لحن آرام و حرفه‌ایش نشون داد که واقعاً وکیل با تجربه‌ایه اهل تهران بود و سابقه‌اش در حوزه خانواده واقعاً چشمگیر بود حتی بعضی پرونده‌هاش تو دادگاه‌های تجدیدنظر باعث شده بود مسیر قانونی بعضی پرونده‌ها تغییر کنه وقتی سوالاتم رو ازش پرسیدم، با دقت به همه‌چیز جواب داد از قوانین مواد ۱۱۱۹ و ۱۰ قانون مدنی گرفته تا نمونه‌های موفقی از درج شروط مثل حق اشتغال، حق طلاق، حق خروج از کشور و حتی تعیین تکلیف حضانت فرزندان در آینده بهم گفت شروط ضمن عقد باید دقیق و قابل اجرا نوشته بشن وگرنه در عمل به درد نمی‌خورن و همون موقع برام یه متن پیشنهادی فرستاد که واقعاً دقیق و در عین حال محترمانه بود نگار وقتی اون متن‌ها رو دید، خیلی خوشحال شد چون می‌دید که همسر آینده‌اش داره به حقوقش احترام می‌ذاره و نه‌تنها مخالفت نمی‌کنه بلکه با وکیل متخصص مشورت کرده روز عقد که رسید، وقتی عاقد شروط رو خوند و من با لبخند پذیرفتم، نگار از شدت هیجان اشک تو چشمش حلقه زد من اون لحظه فقط به این فکر می‌کردم که چقدر تصمیم‌گیری درست و آگاهانه می‌تونه پایه‌های یه زندگی سالم رو بسازه امروز که چند ماه از ازدواج‌مون می‌گذره، با آرامش و اعتماد متقابل کنار هم زندگی می‌کنیم و من به همه دوستان و اطرافیانم می‌گم که هیچ‌وقت بدون مشاوره حقوقی اقدام به عقد نکنید وکیل پایه یک دادگستری نه فقط برای دعوا و شکایت، بلکه برای شروع زندگی هم ضروریه و من اینو با تمام وجودم حس کردم از سعادت‌آباد تهران این پیام رو می‌فرستم برای همه زوج‌هایی که هنوز شک دارن در مورد شروط ضمن عقد شک نکنین یه وکیل باسواد می‌تونه مسیرتون رو روشن کنه و آینده‌تون رو تضمین کن


حکیمی نژاد

من نرگس حکیمی‌نژاد هستم از شهر قدیمی و زیبای یزد و داستان من با یه دل‌شکستگی شروع شد که به یه تصمیم عاقلانه ختم شد چند سال پیش یه خواستگار داشتم که از نظر ظاهر و رفتار خیلی خوب به‌نظر می‌رسید اما بعد از یه مدت متوجه شدم اصلاً اهل مشورت، تفاهم یا رعایت حقوق طرف مقابل نیست وقتی موضوع شرط در عقدنامه رو پیش کشیدم با لحن بدی گفت «اگه می‌خوای شروط بذاری یعنی به من اعتماد نداری» منم عقب‌نشینی کردم و بدون درج هیچ شرطی بله گفتم اما یک سال نشد که زندگی ما به بن‌بست خورد و من موندم و یک عقدنامه بدون هیچ پشتوانه حقوقی با هزار زحمت و پیگیری و رفت‌وآمد دادگاه بالاخره طلاق گرفتم ولی همش توی دلم می‌گفتم کاش اون موقع یه نفر بود که کمکم می‌کرد بفهمم حقم چیه تا اینکه با امیر آشنا شدم و وقتی قرار شد دوباره ازدواج کنم با خودم عهد بستم که این بار بدون مشاوره حقوقی حتی یک قدم هم جلو نرم از یکی از دوستانم شنیدم که سایت وکیل‌تل مشاوره حقوقی تلفنی رایگان و تخصصی ارائه می‌ده بهشون پیام دادم و خیلی زود یه وکیل باسواد و باحوصله که خودش رو وکیل پایه یک دادگستری معرفی کرد باهام تماس گرفت اهل تهران بود ولی کاملاً با حوصله به مشکلات من گوش داد اون وکیل با تجربه نه‌تنها من رو راهنمایی کرد بلکه با صدای آرومش باعث شد دوباره به خودم اعتماد کنم با زبون ساده برام توضیح داد که طبق ماده ۱۱۱۹ قانون مدنی، زن می‌تونه شروطی مثل حق طلاق، حق تحصیل، حق اشتغال، حق خروج از کشور و حتی حضانت فرزند رو با توافق زوج در عقدنامه بیاره این‌بار نمی‌خواستم اشتباه گذشته رو تکرار کنم متن شروط پیشنهادی که وکیل فرستاد واقعاً حرفه‌ای و دقیق بود با جملاتی که هم قانونی بود هم قابل فهم وقتی با امیر درباره این شروط صحبت کردم، خیلی منطقی برخورد کرد حتی گفت خودش هم به عدالت در رابطه باور داره اون روز عقد وقتی شروط رو خوندند و امیر پذیرفت، من فقط سکوت کرده بودم ولی توی دلم گریه می‌کردم نه از ناراحتی، از سبکی و آرامشی که داشتم دیگه نمی‌ترسیدم که اگر روزی اختلافی پیش بیاد، بی‌پناه و بی‌سلاح باشم از اون روز تا الان همیشه به دخترای اطرافم می‌گم قبل از بله گفتن حتماً با یه وکیل پایه یک دادگستری مشورت کنین مشاوره حقوقی فقط برای وقت‌های دعوا نیست بلکه برای روزهایی‌ـه که می‌خواین شروعی محکم و درست داشته باشین به همه زنان ایران از یزد گرفته تا گنبد و تبریز می‌گم که احترام به خودتون یعنی دانستن حقوقتون و گرفتن مشورت از یک وکیل باسواد و متخصص هیچ‌کس نباید در شروع زندگی احساس ترس و بی‌پناهی داشته باش


حکیمی نژاد

من نرگس حکیمی‌نژاد هستم از شهر قدیمی و زیبای یزد و داستان من با یه دل‌شکستگی شروع شد که به یه تصمیم عاقلانه ختم شد چند سال پیش یه خواستگار داشتم که از نظر ظاهر و رفتار خیلی خوب به‌نظر می‌رسید اما بعد از یه مدت متوجه شدم اصلاً اهل مشورت، تفاهم یا رعایت حقوق طرف مقابل نیست وقتی موضوع شرط در عقدنامه رو پیش کشیدم با لحن بدی گفت «اگه می‌خوای شروط بذاری یعنی به من اعتماد نداری» منم عقب‌نشینی کردم و بدون درج هیچ شرطی بله گفتم اما یک سال نشد که زندگی ما به بن‌بست خورد و من موندم و یک عقدنامه بدون هیچ پشتوانه حقوقی با هزار زحمت و پیگیری و رفت‌وآمد دادگاه بالاخره طلاق گرفتم ولی همش توی دلم می‌گفتم کاش اون موقع یه نفر بود که کمکم می‌کرد بفهمم حقم چیه تا اینکه با امیر آشنا شدم و وقتی قرار شد دوباره ازدواج کنم با خودم عهد بستم که این بار بدون مشاوره حقوقی حتی یک قدم هم جلو نرم از یکی از دوستانم شنیدم که سایت وکیل‌تل مشاوره حقوقی تلفنی رایگان و تخصصی ارائه می‌ده بهشون پیام دادم و خیلی زود یه وکیل باسواد و باحوصله که خودش رو وکیل پایه یک دادگستری معرفی کرد باهام تماس گرفت اهل تهران بود ولی کاملاً با حوصله به مشکلات من گوش داد اون وکیل با تجربه نه‌تنها من رو راهنمایی کرد بلکه با صدای آرومش باعث شد دوباره به خودم اعتماد کنم با زبون ساده برام توضیح داد که طبق ماده ۱۱۱۹ قانون مدنی، زن می‌تونه شروطی مثل حق طلاق، حق تحصیل، حق اشتغال، حق خروج از کشور و حتی حضانت فرزند رو با توافق زوج در عقدنامه بیاره این‌بار نمی‌خواستم اشتباه گذشته رو تکرار کنم متن شروط پیشنهادی که وکیل فرستاد واقعاً حرفه‌ای و دقیق بود با جملاتی که هم قانونی بود هم قابل فهم وقتی با امیر درباره این شروط صحبت کردم، خیلی منطقی برخورد کرد حتی گفت خودش هم به عدالت در رابطه باور داره اون روز عقد وقتی شروط رو خوندند و امیر پذیرفت، من فقط سکوت کرده بودم ولی توی دلم گریه می‌کردم نه از ناراحتی، از سبکی و آرامشی که داشتم دیگه نمی‌ترسیدم که اگر روزی اختلافی پیش بیاد، بی‌پناه و بی‌سلاح باشم از اون روز تا الان همیشه به دخترای اطرافم می‌گم قبل از بله گفتن حتماً با یه وکیل پایه یک دادگستری مشورت کنین مشاوره حقوقی فقط برای وقت‌های دعوا نیست بلکه برای روزهایی‌ـه که می‌خواین شروعی محکم و درست داشته باشین به همه زنان ایران از یزد گرفته تا گنبد و تبریز می‌گم که احترام به خودتون یعنی دانستن حقوقتون و گرفتن مشورت از یک وکیل باسواد و متخصص هیچ‌کس نباید در شروع زندگی احساس ترس و بی‌پناهی داشته باش


ایزدی

من اسمم پدرام ایزدی هست و اهل تنکابن در استان مازندرانم از اونجایی که از بچگی کنار دریا بزرگ شدم، همیشه دلم می‌خواست ازدواجم هم مثل یه غروب آرام تابستونی باشه بی‌دغدغه و پر از آرامش اما وقتی نوبت به ازدواج با ناهید رسید، فهمیدم که عشق به تنهایی کافی نیست ناهید دختری بود که از همون اول صریح گفت می‌خواد شرط حق طلاق و حق ادامه تحصیل و خروج از کشور رو توی عقدنامه بیاره اولش برام سنگین بود فکر می‌کردم یعنی من آدم بدی‌ام که این حرف‌ها رو می‌زنه؟ اما وقتی خونسرد شدم، گفتم بذار اول مشورت بگیرم با اینکه خودم آدم محافظه‌کاری بودم ولی یه شب که تصادفی داشتم تو گوگل می‌چرخیدم، با سایت وکیل‌تل آشنا شدم یه شماره برای مشاوره حقوقی تلفنی گذاشته بودن تماس گرفتم و باورم نمی‌شد که کسی پشت خط با اون همه صبوری و حوصله بخواد کمکم کنه خودش رو معرفی کرد: وکیل پایه یک دادگستری از نوشهر که سال‌ها در حوزه خانواده کار کرده و با مهربونی شروع کرد به باز کردن ذهنم برام از تجربیات زوج‌های مختلف گفت از دخترهایی که بدون این شروط وارد ازدواج شده بودن و بعد سال‌ها اسیر قانون شده بودن حتی از پسرهایی گفت که چون شروط دقیق و قانونی نداشتن، بعدها وارد چالش‌هایی شدن که می‌شد از اول با یه مشاوره حقوقی جلوی اون‌هارو گرفت این وکیل با تجربه و بسیار باسواد واقعاً صبر عجیبی داشت چون نه‌تنها به من توضیح داد، بلکه پیشنهاد کرد با نامزدم هم صحبت کنه و فضای بین ما رو متعادل کنه اون شب تصمیم گرفتم مرد زندگی باشم نه فقط عاشق یه مشاوره تلفنی ساده با یه وکیل مازندران باعث شد به بلوغی برسم که سال‌ها تجربه شاید نمی‌تونست به من بده فردای اون روز با ناهید نشستیم و درباره شروط حرف زدیم بر خلاف اون چیزی که فکر می‌کردم، نه‌تنها گفتگو باعث سردی نشد بلکه حس کردم بیشتر به هم نزدیک شدیم چون حالا هر دو می‌دونستیم داریم چی رو امضا می‌کنیم و چه حقوقی داریم روز عقد وقتی عاقد شروع به خوندن شروط کرد و ناهید لبخند زد، دلم قرص شد حس کردم که تصمیم درستی گرفتم و اینکه آرامش ناهید برام مهم بود حالا چند ماه از اون روز گذشته ما هنوز گاهی با هم درباره اون مشاوره تلفنی صحبت می‌کنیم و من همیشه می‌گم اگر اون شب تماس نمی‌گرفتم، شاید امروز زندگی مشترکم رو اینقدر عاقلانه شروع نمی‌کردم من پدرام ایزدی، اهل تنکابن، به عنوان یه مرد به همه پسرها می‌گم نترسین از اینکه با وکیل مشورت کنین مشاوره حقوقی فقط برای زمان دعوا نیست بلکه برای شروع درست یه رابطه‌ست یه وکیل خوب، یه وکیل پایه یک دادگستری، می‌تونه تفاوت بین شکست و موفقیت رو بسازه و حالا با افتخار می‌گم که همسرم رو با آگاهی و احترام به حقوقش به خونه‌م آوردم، نه با ترس و شک —


فرهمند

اسم من سحر فرهمند و اهل یکی از محله‌های قدیمی جنوب تهران هستم زندگی همیشه اون‌طور که ما تصور می‌کنیم پیش نمیره وقتی برای ازدواج با حمیدرضا تصمیم گرفتم، فکر می‌کردم عشق برای ساختن آینده کافی‌ـه اما مادرم که خودش تجربه سختی از زندگی مشترک داشت مدام تاکید می‌کرد که باید شرایطی رو به عقدنامه اضافه کنم تا اگر روزی روزگاری اوضاع خوب پیش نرفت، دست‌کم حقوقم از بین نره من اما ته دلم احساس بدی داشتم فکر می‌کردم اینکار بی‌اعتمادی میاره تا این‌که یه روز که داشتم بی‌هدف در اینترنت می‌چرخیدم با سایت وکیل‌تل آشنا شدم راستش اولش باور نمی‌کردم که بتونم از طریق مشاوره حقوقی تلفنی به پاسخ تمام سوالاتم برسم اما خیلی سریع یکی از وکلا باهام تماس گرفت و چیزی که برام جالب بود این بود که خودش رو وکیل پایه یک دادگستری معرفی کرد و با لحنی بسیار محترمانه و آرامش‌بخش شروع کرد به توضیح دادن من ساعت‌ها باهاش حرف زدم انگار یک مشاور دلسوز بود بیشتر از یک وکیل اونقدر با تجربه بود که از همون اول گفت دخترای زیادی بودن که از عدم درج شروط در عقدنامه پشیمون شدن با مثال‌های واقعی از پرونده‌هایی که در دادگاه خانواده تهران داشته، برام توضیح داد چطور حتی خانم‌هایی که تحصیل‌کرده بودن ولی در عقدنامه شرط ادامه تحصیل رو قید نکرده بودن، بعدها از ادامه درس باز موندن یا اونایی که نتونسته بودن به خاطر عدم درج حق خروج از کشور، حتی برای یک سفر ساده به خارج از کشور اقدام کنن انگار چشمام باز شد اونجا بود که فهمیدم چقدر مهمه قبل از بله گفتن، اول بدونم چی دارم امضا می‌کنم اون وکیل باسواد از تهران بود و پیشنهاد داد یه متن دقیق و قانونی برام تهیه کنه که کاملاً مطابق با شرع و قانون باشه راستش من فکر نمی‌کردم اینقدر جامع و حرفه‌ای باشه ولی وقتی متن رو فرستاد و خوندم، واقعاً تحت تأثیر قرار گرفتم هم ساده نوشته شده بود و هم همه جوانب رو در نظر گرفته بود وقتی متن رو نشون خانواده حمیدرضا دادم، اول کمی مقاومت کردن ولی وقتی با وکیل صحبت کردن و متوجه شدن منظور بدی پشت این شروط نیست بلکه فقط یه تضمین حقوقیه، اون‌وقت راضی شدن اون روز عقد وقتی عاقد شروع کرد به خوندن شروط و داماد هم قبول کرد، اشک توی چشم‌هام جمع شد نه از ناراحتی، از آرامشی که از اون مشاوره حقوقی گرفتم از این‌که قبل از ورود به یه مرحله جدی از زندگی، از یه وکیل با تجربه کمک گرفتم حس می‌کردم بالاخره کسی هست که حواسش به من و آینده‌مه این حس خیلی ارزشمنده الان که چند ماه از ازدواج ما گذشته، هنوز هم وقتی با کسی درباره ازدواج صحبت می‌کنم، می‌گم لطفاً با یه وکیل پایه یک دادگستری مشورت کنین چون اون مشاوره‌های اول شاید ساده به‌نظر برسه اما می‌تونه مسیر زندگی رو عوض کنه من به همه می‌گم که هیچ‌وقت از پرسیدن سوال حقوقی خجالت نکشن چون این نشون‌دهنده ضعف نیست بلکه نشونه عقل و آینده‌نگریه و اگر امروز کسی بخواد منو توصیف کنه، می‌گه سحر دختریه که عاقلانه عاشق شد و با کمک یک وکیل باسواد، عشقش رو تبدیل به یک ازدواج مطمئن کرد


قانعی

من مریم قانعی هستم اهل بابل از استان مازندران و باید اعتراف کنم که تصمیمم برای اضافه کردن شرط در عقدنامه ازدواج، یکی از مهم‌ترین و البته پرچالش‌ترین تصمیمات زندگیم بود وقتی قرار شد با پیمان ازدواج کنم خانواده‌ام خیلی تاکید داشتند که برخی حقوقم رو به‌طور رسمی و قانونی در عقدنامه وارد کنیم مثل حق ادامه تحصیل، حق کار، و حتی حق خروج از کشور بدون اجازه همسر ولی پیمان و خانواده‌اش اصلاً موافق نبودند و می‌گفتند این کار نشانه بی‌اعتمادیه من در شرایطی بودم که از یک طرف عاشقانه پیمان رو دوست داشتم و از طرف دیگه نمی‌خواستم بی‌دلیل آینده‌ام رو بدون هیچ ضمانتی به خطر بندازم یکی از روزها که حسابی گیج و نگران بودم با سایت وکیل‌تل آشنا شدم و از طریق اون با یکی از وکلای خبره و با اخلاق که خودش رو «وکیل پایه یک دادگستری» معرفی کرد تماس گرفتم خیلی با حوصله به حرف‌هام گوش داد حتی وقتی گریه‌ام گرفت وسط مکالمه صبر کرد تا آروم بشم و بعد برام توضیح داد که اضافه کردن شروط به عقدنامه نه تنها قانونی و مشروعه، بلکه طبق ماده ۱۱۱۹ قانون مدنی ایران، امکان‌پذیره ایشون با مثال‌هایی از پرونده‌های گذشته نشونم داد که چقدر دخترهایی که بدون شرط عقد کردند در آینده به مشکل خوردند و چطور وکلای باتجربه در این حوزه تونستند کمکشون کنند این وکیل باسواد اهل ساری بود و همون موقع تو دلم گفتم خدا رو شکر که مشاوره حقوقی تلفنی وجود داره وگرنه شاید هیچ‌وقت نمی‌فهمیدم چطور باید از حقم دفاع کنم حتی بهم گفت می‌تونه یه متن دقیق و قانونی برای شروطم بنویسه که کاملاً مطابق با شرع و قانون باشه و دادگاه هم در صورت بروز اختلاف، اون‌ها رو معتبر بشناسه راستش رو بخواید من همیشه فکر می‌کردم وکیل گرفتن فقط برای زمانی‌ـه که مشکلی پیش بیاد اما اون روز فهمیدم وکیل گرفتن قبل از ازدواج یعنی سرمایه‌گذاری روی آینده بعد از صحبت با وکیل مازندران که واقعاً وکیل با تجربه و منصفی بود تونستم با خانواده پیمان به تفاهم برسم وقتی وکیل شرایطی مثل حق طلاق یا حضانت فرزند رو هم توضیح داد، متوجه شدم که این‌ها فقط برای زمانی‌ست که احتمال آسیب به زن وجود داره نه این‌که سوءنیت پشتشه خوشبختانه در روز عقد تمام شروطی که خواسته بودم به عقدنامه اضافه شد و امضا شد امروز که چند ماه از ازدواجم می‌گذره با آرامش بیشتری به آینده نگاه می‌کنم چون می‌دونم از لحاظ قانونی حامی دارم و بدون نگرانی می‌تونم برنامه‌ریزی کنم با تمام وجود به تمام دخترها، به‌ویژه دخترهای شمال کشور توصیه می‌کنم قبل از هر چیزی با یه وکیل پایه یک دادگستری مشورت کنند شاید فکر کنید مشاوره حقوقی خیلی گرونه ولی واقعاً ارزشش رو داره چون یک‌بار اشتباه کردن در عقدنامه می‌تونه سال‌ها تاوان داشته باشه و من مطمئنم اگر اون روز با اون وکیل باسواد از وکیل‌تل تماس نمی‌گرفتم شاید الان نه آرامش داشتم نه اعتمادبه‌نفس و حالا هر جا بحث ازدواج میشه من میگم قبل از بله گفتن، مشورت کنین با یه وکیل خوب چون هم حلال مشکلات آینده‌ست و هم نشونه‌یه که شما به خودتون و آینده‌تون احترام می‌ذارین


Mohamad sheykhi

طرفین ازدواج می توانند بعد از ازدواج نیز شروط ضمن عقد را تغییر دهند یا به آن اضافه کنند. طرفین می توانند به یک دفتر اسناد رسمی مراجعه کنند و با توافقی که در بین آنها حاصل شده است شروط قبلی را تغییر دهند یا شرطی را به شرط های موجود اضافه کنند. حتی می توانند شرطی را که قبلا در مورد آن به توافق رسیده اند را حذف کنند. شرط هایی که تغییر پیدا می کنند یا اضافه می شوند نباید جزو شرط های باطل باشد. شرط های نامشروع، غیر مقدور یا بی فایده باطل هستند. اگر برای تغییر شروط ضمن عقد با مشکل مواجه هستید اصلا نگران نباشید قبل از انجام هر کاری با یک وکیل خوب و کاربلد در زمینه شروط ضمن عقد مشاوره حقوقی انجام دهید تا بهترین راهنمایی ها را دریافت کنید. مشاوره حقوقی با وکیل خانواده یکی از مواردی که دختر و پسرها قبل از عقد به آن توجه نمی کنند مشاوره با وکیل در مورد مسائل عقد و شروط هایی است که قراره در سند ازدواج درج شود. وکیل خانواده در این موارد می تواند دختر و پسر را از تمامی شرط و شروط مندرج در سند ازدواج مطلع کند و شروط ضمن عقد را نیز برای آنها توضیح دهد. مشاوره حقوقی با وکیل خانواده باعث می شود زوجین نسبت به حق و حقوق قانونی خود و پیامدهای حقوقی شروط ضمن عقد آگاهی پیدا کنند و بر اساس آن آگاهی تصمیم بگیرند. وکلای کاربلد و باتجربه ای در موسسه حقوقی وکلای تلفنی فعالیت دارند که به صورت تخصصی مشاوره گیرندگان را راهنمایی و بهترین راه حل های حقوقی را در اختیار آنها قرار می دهند.


محسن حاجی آبادی

 بعد از عقد، زن و مرد تعهداتی نسبت به یکدیگر خواهند داشت که در سند آماده ازدواج درج شده است. اما زوجین می توانند شرط ها و تعهدات دیگری را نیز به این سند اضافه کنند که به آن شروط ضمن عقد گفته می شود. بعد از امضای سند ازدواج توسط زوجین ازدواج ثبت خواهد شد. شرط هایی که توسط زوجین به سند ازدواج اضافه می کنند نباید مخالف ذات اصل عقد باشد. طبق ماده 10 قانون مدنی "قراردادهای خصوصی نسبت به کسانی که آن را منعقد نموده‌اند در صورتی که مخالف صریح قانون نباشد نافذ است." برای انجام مشاوره حقوقی تلفنی با بهترین وکیل شروط ضمن عقد می توانید با موسسه حقوقی وکلای تلفنی تماس بگیرید و مشاوره با کیفیتی را دریافت کنید.   منظور از سند ازدواج چیست؟ ازدواج در اکثر جوامع دنیا وجود دارد در ایران نیز دو نوع ازدواج دائم و موقت به رسمیت شناخته شده است. با انجام ازدواج سندی مابین زن و مرد به امضا می رسد که به آن سند ازدواج گفته می شود. در این سند جزئیاتی بر اساس قانون و دین اسلام درج شده است. از طریق این سند واقعه ازدواج قابل اثبات است. همچنین توافقات مرتبط با ازدواج نیز با استناد به این سند قابل پیگیری است. شروط ضمن عقدی که در این سند درج می شود قابل پیگیری در مجامع قضایی است. به سند ازدواج قباله ازدواج یا برگه ازدواج نیز گفته می شود این سند توسط دفاتر ثبت ازدواج به ثبت خواهد رسید. سند ازدواج تنظیم شده تعلق به طرفین عقد است اما ماده قانونی در مورد اینکه حق نگهداری با کدام طرف است وجود ندارد. اما به صورت عرف به دلیل اینکه اگر مرد خانه را ترک کند و زن باردار باشد برای شناسنامه فرزند نیاز به سند ازدواج است. اما در واقع در هر زمانی زن یا مرد می توانند با مراجعه به دفتر ثبت ازدواج رونوشتی از سند ازدواج را دریافت کنند.    تغییر شروط ضمن عقد بعد از ازدواج طرفین ازدواج می توانند بعد از ازدواج نیز شروط ضمن عقد را تغییر دهند یا به آن اضافه کنند. طرفین می توانند به یک دفتر اسناد رسمی مراجعه کنند و با توافقی که در بین آنها حاصل شده است شروط قبلی را تغییر دهند یا شرطی را به شرط های موجود اضافه کنند. حتی می توانند شرطی را که قبلا در مورد آن به توافق رسیده اند را حذف کنند.


محمدی

ضمن عرض ادب و احترام و خسته نباشید خواستم تشکر کنم بابت این سایت مفید و پرباری که در فضای مجازی در دسترس مردم قرار دادید مشاوره های موسسه وکیل تلفنی درکنار کلیه نقاط قوتی که دارد سهولت دسترسی به خدمات حقوقی برای کلیه افراد را فراهم کرده که باعث ایجاد عدالت در حفظ حقوق آحاد مردم دارد از مدیریت و کلیه پرسنل موسسه ممنونم


فاطمه موسوی نژاد

اگر بدون افزدودن شرطی به عقدنامه ازدواج کرده اید و حالا می خواهید شرط یا شروطی را اضافه کنید، باید به همراه همسرتان و با در دست داشتن شناسنامه ها و عقدنامه به یک دفتر اسناد رسمی (و نه دفتر ازدواج) مراجعه کنید.. در آنجا سندی جداگانه برای شروط شما تنظیم خواهد شد که معمولا سند وکالت است که به موجب آن شوهر شما به شما برای طلاق یا سایر امور وکالت می دهد.


فریبرز ذوالفقاری

با سلام بعد از عقد، زن و مرد تعهداتی نسبت به یکدیگر خواهند داشت که در سند آماده ازدواج درج شده است. اما زوجین می توانند شرط ها و تعهدات دیگری را نیز به این سند اضافه کنند که به آن شروط ضمن عقد گفته می شود. بعد از امضای سند ازدواج توسط زوجین ازدواج ثبت خواهد شد. شرط هایی که توسط زوجین به سند ازدواج اضافه می کنند نباید مخالف ذات اصل عقد باشد. طبق ماده 10 قانون مدنی "قراردادهای خصوصی نسبت به کسانی که آن را منعقد نموده‌اند در صورتی که مخالف صریح قانون نباشد نافذ است.


محمد صادق تیغ نورد

با سلام و احترام؛ همان طور که در تعریف اسناد رسمی می خوانیم که اسناد رسمی اسنادی هستند که در ادارات ثبت ، دفاتر اسناد رسمی و نزد مامورین رسمی در حدود صلاحیت شان تنظیم می گردند، باید دانست که عقد نامه نیز یک سند رسمی محسوب و به راحتی نمی توان مفاد آن را جابجا نمود اما از سوی دیگر ما زوج های جوانی را می بینیم که به فراخور اوضاع و احوال زندگی مشترک قصد دارند چیزهای جدید به عقد نامه خود اضافه نموده یا از آن کم نمایند مانند بخشیدن مهریه ، زدن سه دانگ خانه به نام زوجه و امثالهم ، برای حل این مشکل کافی است مستند به ماده 10 قانون مدنی که چنین اجازه ای را به افراد داده است به یکی از دفاتر اسناد رسمی مراجعه نموده و نسبت به دادن تعهدات جدید اقدام نمایید که می تواند دادن حق طلاق ، ابرای مهریه و مثل آن باشد و از این به بعد این توافقات جدید نیز مانند توافقات قبلی برای طرفین عقد ازدواج لازم الاجرا خواهد بود و باید به مفاد آن پایبند باشند . برای دانستن دیگر جزئیات نیز می توانید از وکلای کارکشته موسسه بهره جسته و مشکل خویش را بر طرف نمائید.


محسن جعفری

از سایت وکیل تلفنی و وکلای مجرب آن کمال تشکر را دارم


ثبت دیدگاه شما

فرم درخواست مشاوره حقوقی

مطالب مرتبط

وکیل نفقه و حضانت مازندران

حقوق خانواده و مسائل مرتبط با نفقه و حضانت، از پیچیده ترین و حساس ترین موضوعات د

مشاوره حقوقی خانواده مازندران

خانواده بنیان اصلی جامعه محسوب می شود و حفظ آن از اهمیت ویژه ای برخوردار است. ام

وکیل طلاق تلفنی مازندران

طلاق یکی از دشوارترین و پیچیده ترین مسائل حقوقی است که زوجین در طول زندگی مشترک

فوق تخصصی

جدول مشاوره حقوقی فوق تخصصی

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت (تومان) پرداخت
10دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 200,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
20 دقیقه مشاوره حقوقی تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 300,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
30 دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 350,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
60 دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 380,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
تخصصی

جدول مشاوره حقوقی تخصصی

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت (تومان) پرداخت
۱۰ دقیقه مشاوره حقوقی با کارموز وکالت 150,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
پاسخ به سوال حقوقی کمتر از 5 دقیقه 80,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
۲۰ دقیقه مشاوره با کارشناسان حقوقی 200,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
۳۰ دقیقه مشاوره حقوقی با کارموزان وکالت 260,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
۱ ساعت مشاوره حقوقی با وکیل 300,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
مشاوره حقوقی حضوری 1,000,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
مطالعه اوراق پرونده به همراه 5 دقیقه مشاوره حقوقی توسط وکیل 350,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
نگارش نامه ها و درخواست های اداری 500,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
ارزیابی وکیل پرونده حقوقی 1,000,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
محاسبه فوری دیه توسط وکیل 250,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
محاسبه فوری مهریه به نرخ روز 200,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت