مشاوره حقوقی عده طلاق

مشاوره حقوقی عده طلاق

مشاوره حقوقی عده طلاق

یکی از موارد مهم در زمان انجام طلاق، موضوع عده است. تمام زنان بعد از طلاق یا فوت همسر خود موظف هستند تا عده را نگه دارند. عده مدت زمانی است که زن با فرد دیگری وارد رابطه نکاح نمی‌شود. این مدت معین، باعث می‌شود تا در صورتی که از همسر سابق خود باردار باشید، مشخص شود. این قانون در ماده 1150 قانون مدنی گفته شده است و برخی از زوجین در همین مدت دوباره به هم بازمی‌گردند. با این اوصاف، مساله عده کمی پیچیده‌تر از این موارد بوده و باید به صورت گسترده به بررسی آن پرداخت. بنابراین ما تصمیم گرفتیم در این مقاله درباره انواع عده و چرایی حفظ آن صحبت کنیم. در صورتی که بعد از مطالعه مقاله و سوالات متداول باز هم ابهامی داشتید می‌توانید از طریق مشاوره حقوقی آنلاین و رایگان آن را مطرح کرده و پاسخ دریافت کنید.

 

هزینه مشاوره حقوقی

منظور از عده طلاق چیست؟

بیشترین ابهامی که در میان موکلین وجود دارد، درک معنای عبارت عده است که می‌تواند در روال قانونی و تنظیم زمان کارها مشکلاتی ایجاد کند. به طور کلی عده به مدت زمانی اطلاق می‌شود که یک زن پس از جدایی از همسر خود باید صبر کند و به قولی منتظر بماند تا بتواند دوباره ازدواج کند. اگر که در مورد عده طلاق خود به راهنمایی بیشتری نیاز دارید می‌توانید از مشاوره حقوقی استفاده کنید. طبق قانون مدنی، عده یک مدت زمان مشخصی است که از زمان طلاق زن شروع شده و تا پایان این مدت، آن زن نمی‌تواند همسر جدیدی برای خود اختیار کند. عده هم در مورد طلاق و هم در مورد وفات همسر در نظر گرفته می‌شود. عده در قانون اسلامی و هم در قرآن به صورت مستقیم مطرح شده که زن موظف است که بعد از طلاق تا سه ماه دوره پاکی را صبر کند و بعد مجددا ازدواج نماید.

مدت زمان عده طلاق

قانون مدنی در مورد مدت زمانی که یک زن باید عده نگه دارد نظرات متفاوتی ارائه کرده که هر یک متناسب با شرایط و حالت خاصی است که زن ممکن است در آن باشد. به طور کلی و در شرایط عادی، مدت زمان عده طلاق سه ماه و ۱۰ روز است که از نظر اسلامی به همان سه عادت ماهانه پشت سر هم اطلاق می‌شود. پس از گذشت این مدت، زن می‌تواند مجددا ازدواج کند. در صورتی که زن در سنی باشد که دیگر عادت ماهیانه ندارد، مدت زمانی که باید به عنوان عده نگه دارد تنها ۴۵ روز است. در مورد خانم‌های باردار نیز، عده تنها تا زمان زایمان لازم است. اگر بین زن و شوهرش هیچ نزدیکی نبوده نیز، عده فسخ نکاح ندارد؛ اما عده وفات در هر صورت لازم است. اگر هم شوهر زنی مفقود الاثر باشد و زن توسط دادگاه طلاق گرفته باشد، عده طلاق بر او واجب نیست اما باید عده وفات نگه دارد. در قوانین اسلامی عمده‌ترین دلیلی که به نگهداری عده تاکید داشته است، بازگشت زن و مرد به یکدیگر بوده و سعی در برگشت دو نفر به یکدیگر است. عده همانن یک مانع موقت در ازدواج مجدد عمل می‌کند و در طی آن اگر از عمل خود منصرف شوند، بتوانند دوباره به یکدیگر برگردند. دلیل مهم دیگر، جلوگیری از اختلاط نسب است. زنی که طلاق گرفته است با نگهداری عده، از بروز مشکلات خانوادگی و همینطور مشکلاتی که به نسب فرزندان احتمالی بر می‌گردد، جلوگیری می‌کند.

 

آیا طلاق توافقی هم عده دارد؟

در قانون تفاوتی بین انواع طلاق‌ها و عده مربوط به هرکدام وجود ندارد و چه طلاق به صورت توافقی انجام شده باشد، چه به صورت عادی و با طی مسیرهای قانونی، عده آن مشخص است. مدت زمان نگه داشتن عده طلاق سه دوره عادت ماهیانه است. برای زنان باردار و همچنین زنان باکره یا آن‌هایی که نزدیکی نداشته‌اند نیز شرایط همانند قبل است. اگر زن یائسه باشد و یا سنش آنقدر بالا است که دیگر عادت ماهیانه ندارد یا نابالغ است، حتی اگر نزدیکی هم داشته باشد، بعد از طلاق توافقی نیز لازم نیست عده نگه دارد.

عده در طلاق بائن به چه صورت است؟

به طور کلی طلاق به دو نوع رجعی و بائن تقسیم می‌شود و در هر دو طلاق، عده بر زن واجب است. اما تفاوتی که در این دو نوع طلاق وجود دارد در این است که در طلاق رجعی، مد می‌تواند در مدت زمان عده به زن برگردد اما در طلاق بائن حتی زوج نیز نمی‌تواند به زوجه خود رجوع کند. طلاق بائن به چند مورد کلی تقسیم می‌شود.

  • زمان طلاق قبل از انجام اولین نزدیکی است.
  • زمانی که زن در هنگام طلاق یائسه باشد.
  • طلاق از نوع خلع و مبارات باشد. یعنی زوج در ازای دریافت پول طلاق داده باشد.
  • پس از سه بار وصلت، سه مرتبه طلاق صورت گرفته باشد.

 

ارتباط در واتس اپ

مشاوره حقوقی عده در وکلای تلفنی

امور مربوط به طلاق و عده هم مانند بسیاری از موارد حقوقی دیگر، پیچیدگی‌های خاص خود را دارد. بنابراین لازم است تا با یک متخصص در این زمینه مشورت کنید. بهترین گزینه پیش روی شما تماس با شماره 09212242670 و دریافت مشاوره حقوقی تلفنی است. با این روش شما از هر کجای ایران و دنیا که باشید می‌توانید با یک وکیل متخصص مشورت کنید. در بسیاری از موارد چنین مشورت‌هایی جلوی تصمیمات اشتباه را گرفته و منجر به اتفاقات خوشایندتری می‌شود. در صورتی که با مشاوره تلفنی نتوانستید به نتیجه دلخواه برسید، می‌توانید به سراغ مشاوره حضوری هم بروید. البته در اکثر مواقع ثابت شده که مشاوره تلفنی به سرعت و با هزینه کمتر می‌تواند شما را از حق و حقوق خود آگاه کند.

 

نگارش دادخواست طلاق 
مشاوره حقوقی عده در انواع طلاق
وکیل طلاق 
همه چیز درباره عده طلاق بائن خلعی
درباره ما 


نظرات

نیلوفر

اسم من نیلوفره ۱۶ سالمه و توی نارمک تهران زندگی می‌کنم تا همین دو سال پیش فکر می‌کردم خونه یعنی مامان بابا یعنی خنده‌هایی که شب‌ها دور سفره می‌زدیم یعنی صدای آهنگ مورد علاقه‌مون وقتی با هم ماشین‌سواری می‌کردیم اما اون سال همه‌چیز عوض شد بابام دیگه مثل قبل نبود عصبی شده بود پرخاشگر شده بود حتی صدا زدن منو جواب نمی‌داد مامانم همیشه ساکت بود فقط می‌نشست لب پنجره و به بیرون خیره می‌شد تا اینکه یه شب دعوا بالا گرفت صدای شکستن لیوان صدای جیغ مامانم صدای گریه من همه با هم قاطی شد و صبح فرداش مامانم گفت باید جدا بشیم من نمی‌فهمیدم جدا شدن یعنی چی یعنی دیگه بابا نیست یعنی دیگه با هم غذا نمی‌خوریم یعنی مدرسه رفتنم هم فرق می‌کنه مامان گفت باید بریم دادگاه گفت که باید با یه وکیل مشورت کنه یه آشنا بهمون سایت وکیل‌تل رو معرفی کرد و مامان یه مشاوره حقوقی تلفنی گرفت صدای اون خانم وکیل خیلی آروم بود گفت اول باید بدونی که طلاق انواع داره و چون شرایط شما خاصه باید عده رعایت بشه گفت خیلی از زن‌ها نمی‌دونن بعد از طلاق هنوز برای مدتی تحت حمایت قانونن و نباید بی‌گدار به آب بزنن مامانم اول خیلی می‌ترسید می‌گفت نکنه نتونم از خودم دفاع کنم نکنه همه‌چیز رو ببازم ولی اون وکیل پایه یک دادگستری توی تهران گفت می‌تونه همه مراحل رو بهش یاد بده و کمک کنه مدارک آماده بشه اون چند ماه عده برای من خیلی سخت بود ولی مامانم از همون وکیل با تجربه کمک گرفت حتی گفت اگه بابا بخواد برگرده باید رسمی اعلام کنه نمی‌تونه فقط با یه تماس همه‌چیز رو بهم بزنه من از پشت در اتاق شنیدم که مامان می‌گفت چقدر حس امنیت می‌کنه چون مشاوره حقوقی گرفته چون بالاخره کسی هست که ازش حمایت کنه کسی که قانون رو می‌شناسه و بلده چطوری به زنی که قلبش شکسته کمک کنه تا دوباره بلند شه تو اون دوران، مامانم رفت کلاس هنر دوباره نقاشی کشید منو بغل می‌کرد می‌گفت نیلوفرم ما دوباره زندگی می‌سازیم منم براش شعر می‌خوندم توی اون روزا بیشتر از هر وقت دیگه‌ای مامانم رو قوی دیدم حالا دیگه طلاق تموم شده بابا گاهی زنگ می‌زنه ولی دیگه اون خونه سرد نیست مامانم کار پیدا کرده و حتی داره واسه کنکور می‌خونه من به‌عنوان یه دختر نوجوانی که همه‌چیز رو از نزدیک دیده فقط یه چیز می‌گم اگه مادرم از همون اول با یه وکیل باسواد مشورت نکرده بود شاید الان هنوز توی اون خونه پر تنش بودیم شاید من هیچ‌وقت لبخند دوباره رو نمی‌دیدم برای همه مامان‌هایی که فکر می‌کنن تنها هستن باید بگم نه نیستید فقط کافیه با یه وکیل پایه یک دادگستری که تجربه داره مشورت کنین تا بفهمین قانون می‌تونه کنارتون باشه نه بر علیه‌تون


سهراب

اسمم سهراب هست و دانشجوی ترم آخر کارشناسی ارشد حقوق خصوصی دانشگاه علامه‌ام پایان‌نامه‌م درباره بررسی ابعاد حقوقی عده طلاق در فقه امامیه و حقوق ایران بود و شاید باورتون نشه ولی اولین جرقه انتخاب این موضوع زمانی خورد که توی صف بانک بودم و دو خانم درباره طلاق یکی‌شون صحبت می‌کردن اون خانم با چشمای پر اشک می‌گفت که نمی‌دونه دقیقاً باید عده نگه داره یا نه و همسر سابقش مرتب مزاحمش می‌شه اون مکالمه اون‌قدر ذهنم رو درگیر کرد که وقتی برگشتم خونه نشستم سرچ کردم و به مقاله «مشاوره حقوقی عده طلاق» توی سایت وکیل‌تل رسیدم همه‌چیز خیلی واضح و علمی توضیح داده شده بود هم از منظر قانونی هم شرعی اون مقاله باعث شد موضوعم رو به عده طلاق اختصاص بدم و بعدها که رفتم سراغ اساتید راهنما و داور همه‌شون گفتن چقدر موضوع به‌روز و کاربردیه من توی مسیر تحقیق پایان‌نامه با چند وکیل باسواد مصاحبه کردم یکی‌شون از وکلای بسیار باتجربه در تهران بود که همکار وکیل‌تل بود وقتی درباره پرونده‌هایی که مربوط به عده هست ازش پرسیدم گفت بیشترین ضربه‌ها وقتی خورده می‌شن که طرفین بدون مشاوره حقوقی وارد فرآیند طلاق می‌شن یکی از نکات خیلی مهمی که از اون وکیل پایه یک دادگستری یاد گرفتم این بود که عده فقط یک الزام شرعی نیست بلکه در سیستم حقوقی ایران، آثار قانونی مشخصی داره مثل حق رجوع، حق نفقه، ممنوعیت ازدواج مجدد و مسائل مربوط به اثبات نسب در صورت بارداری من برای بخش میدانی پایان‌نامه‌م رفتم دادگاه خانواده شعبه ۲۳ واقع در خیابان مفتح جنوبی اونجا با اجازه قاضی و کمک یکی از کارکنان تونستم چند پرونده بی‌نام ببینم که درگیر مسائل مربوط به عده بودن باور نمی‌کنید که چقدر زن و مرد بدون هیچ شناختی از قانون، وارد ماجرایی می‌شن که آخرش فقط تلخیه توی یکی از اون پرونده‌ها، زنی از کرج به خاطر اینکه نمی‌دونست عده طلاق رجعی‌ست و همسرش بدون رجوع طلاق رو رها کرده بود، شکایت کرده بود که اون مرد در ایام عده اقدام به ازدواج مجدد کرده وقتی وکیلش از وکیل‌تل وارد پرونده شد روند کاملاً عوض شد چون تونست با استناد به مشاوره‌های تخصصی و مواد دقیق قانونی، دادگاه رو قانع کنه و زن تونست حقوق مالیش رو بگیره من از اون تجربه یاد گرفتم که وکیل با تجربه فقط کسی نیست که دادخواست بنویسه یا بره دادگاه بلکه کسیه که بتونه به‌موقع مشاوره حقوقی بده و جلوی آسیب بیشتر رو بگیره توی همین مسیر تحقیق، با خانمی هم آشنا شدم که با پلتفرم وکیل‌تل تونسته بود از مشاوره حقوقی تلفنی استفاده کنه چون نمی‌تونست حضوری بیاد تهران بهش مشاوره دادن که چه مدارکی جمع کنه چطور از پزشکی قانونی گواهی بگیره و چطور در دوران عده، از حق نفقه استفاده کنه باور کنید خیلی از این اطلاعات رو حتی دانشجویان حقوق هم نمی‌دونن مگر اینکه برن سراغ اساتید خوب یا مقاله‌هایی مثل اونچه توی سایت وکیل‌تل منتشر شده اگر من یک روز بخوام وکیل بشم که ان‌شاءالله می‌خوام بشم حتماً از همون اول مشاوره رو جدی می‌گیرم چون مشاوره درست یعنی پیشگیری از بحران‌های چند ماه یا حتی چند سال آینده به همه زن‌ها و مردهایی که در آستانه طلاق هستن توصیه می‌کنم اول برن مقاله‌هایی مثل این بخونن بعد با یک وکیل باسواد و وکیل پایه یک دادگستری مشورت کنن چون هر اشتباه، یه بهای سنگین داره


آزاده

اسمم آزاده‌ست منشی یکی از دفاتر خدمات قضایی در تهران‌پارس هستم و توی پنج سال اخیر با صدها زن و مردی برخورد داشتم که برای طلاق مراجعه می‌کنن از اونایی که با گریه اومدن و گفتن نمی‌دونن عده یعنی چی یا چطور باید برگه گواهی عدم امکان سازش بگیرن تا اونایی که با مشاوره حقوقی درست، بدون درگیری، اومدن فقط مراحل اداری رو پیش ببرن روزهایی که کار شلوغ می‌شه معمولاً پرونده‌های طلاق از طرف زن بیشتره توی همون چند دقیقه‌ای که مدارک‌شون رو می‌گیرم و اطلاعاتشون رو وارد سیستم می‌کنم خیلی‌هاشون بی‌اختیار شروع می‌کنن به تعریف کردن از روزهای سخت زندگی‌شون یکی‌شون می‌گفت من فقط می‌خوام بدونم چطور عده رو طی کنم که قانون مشکلی نگیره اون موقع تازه فهمیدم که خیلی‌ها حتی نمی‌دونن بعد از طلاق، مرحله‌ای به اسم عده وجود داره با خودم فکر کردم چرا باید آدم تا این حد بی‌اطلاع باشه وقتی چیزی مثل سایت وکیل‌تل هست که همه چی رو شفاف توضیح داده وقتی مشاوره حقوقی تلفنی وجود داره که می‌تونه تو همون روز اول، مسیر آدمو از سردرگمی نجات بده یکی از خاطره‌انگیزترین مراجعینم، زنی به اسم لیلا از میدان امام حسین بود همون روزی که اومد گفت من فقط دنبال یک وکیل باسوادم که درک درستی از عده داشته باشه و بدونه چطور این مسیر رو بدون کشمکش جلو ببره با معرفی یکی از مراجعه‌کننده‌های قبلی، سراغ یک وکیل پایه یک دادگستری توی سایت وکیل‌تل رفته بود و از همون اول همه چیز با نظم جلو رفته بود همسرش هم ابتدا مقاومت کرده بود ولی بعد با مشاوره همون وکیل با تجربه در تهران، قانع شده بود که توافق کنن که همه حقوق طرفین رعایت بشه نه اینکه دعوا و تحقیر بشه حقیقتش رو بخواین من توی این سال‌ها دیدم هر کی اول از همه دنبال مشاوره حقوقی بره، کارش با آرامش بیشتری حل می‌شه چون قانون رو درست می‌شناسه چون می‌فهمه عده فقط یه موضوع شرعی نیست بلکه یک زمان طلایی برای تصمیم‌گیری درست و قانونی هم هست بارها دیدم کسایی که از همون اول، بدون مشاوره میان و با کلی استرس، اشتباه‌های حقوقی می‌کنن بعد هم ماه‌ها درگیر رفت و برگشت‌های اداری می‌شن تازه بعدش دنبال وکیل می‌گردن اون موقع دیگه دیر شده یکی دیگه از مراجعه‌کننده‌هام، مردی بود که خودش بارها گفته بود به خاطر مشورت اشتباه یه دوست، کلی هزینه اضافه کرده بود می‌گفت کاش از همون اول با یه وکیل با تجربه مشورت می‌کردم حالا مجبورم چند بار کار رو از اول شروع کنم من به خیلی‌ها پیشنهاد می‌کنم برن سایت وکیل‌تل مقاله‌هاش رو بخونن یا با شماره‌های مشاوره حقوقی تماس بگیرن چون همه چیزو ساده و دقیق گفته چون حتی اگه نتونی بری دفتر وکیل، همون مشاوره حقوقی تلفنی می‌تونه مسیرت رو نجات بده به نظرم طلاق اگرچه تلخه ولی اگر قانون‌مند و با اطلاع طی بشه، می‌تونه جلوی خیلی از مشکلات بعدی رو بگیره مخصوصاً برای زن‌هایی که باید عده نگه دارن و نمی‌دونن دقیقاً چه حقوقی دارن و اونچه از همه مهم‌تره اینه که توی این روزهای سخت، حضور یک وکیل باسواد و حرفه‌ای می‌تونه مثل ستون محکم باشه که زن یا مرد بتونن تکیه کنن بهش


مهیار

اسمم مهیاره ۴۵ سالمه اهل شهرری هستم شغلم فروش قطعات ماشین‌آلات صنعتی‌ست و شاید اگه چند سال پیش کسی ازم می‌پرسید طلاق چیه می‌گفتم یه کار زنونه‌ست که مرد رو بیچاره می‌کنه راستش اصلاً نمی‌دونستم مفهوم «عده»، «حق نفقه»، «شرط ضمن عقد»، یا حتی مشاوره حقوقی درست چی هست و چه بلایی ممکنه سر زندگی بی‌خبر بیاد من و همسرم از اول ازدواج‌مون اختلاف زیاد داشتیم اما هیچ‌وقت جدی نگرفته بودم فکر می‌کردم خب زن و شوهر باید با دعوا زندگی کنن سال‌ها همین مدلی گذشت تا اینکه یک روز فهمیدم اون دیگه واقعاً خسته‌ست و تصمیمش برای طلاق قطعی شده اون موقع بود که تازه ترس افتاد توی دلم نه برای خودم برای بچه‌هام برای اسمم برای نگاه فامیل و همکارها سعی کردم نرمش نشون بدم ولی فایده نداشت اون قبلاً با یک وکیل تماس گرفته بود از طریق اینترنت با سایت وکیل‌تل آشنا شده بود و همون روز اول از مشاوره حقوقی استفاده کرده بود می‌گفت وکیلش از تهران بوده و وکیل پایه یک دادگستری بوده که به همه جزئیات پرونده وارد بوده وقتی من فهمیدم حتی پرونده مهریه و نفقه و حضانت هم تنظیم شده و مراحل قانونی در حال طی شدنه فهمیدم دیگه اون موقع نیست که من بتونم با تهدید یا التماس، چیزی رو تغییر بدم چند شب نخوابیدم زنگ زدم به یکی از دوستانم که توی اداره ثبت کار می‌کنه و ازش خواستم یک وکیل معرفی کنه اون هم منو وصل کرد به یک وکیل با تجربه توی تهران که همکاری داشت با سامانه وکیل‌تل همون جلسه اول چشم‌هام باز شد و فهمیدم چقدر چیزهایی که نمی‌دونستم زندگی منو خراب کرده بودن اون وکیل باسواد نشست و گفت آقا مهیار اینجا فقط بحث مالی نیست بحث آرامش و حق قانونیه گفت زن شما طبق قانون حق عده داره حق داره مهریه‌اش رو بگیره حق داره در مورد حضانت نظر بده و شما اگه این حق‌ها رو نادیده بگیرید بیشتر از اون چیزی که فکر کنید متضرر می‌شید توی اون جلسه برای اولین بار نه به‌عنوان یک مرد بلکه به‌عنوان یک انسان گوش کردم حرف‌های اون وکیل رو که هم دلسوزانه بود هم محکم با خودم گفتم شاید اگر زودتر با یک مشاوره حقوقی درست روبرو شده بودم اصلاً کار به اینجا نمی‌کشید تصمیم گرفتم به‌جای جنگیدن، همکاری کنم قرار گذاشتیم توافقی و محترمانه کارها پیش بره و حتی به احترام سال‌هایی که باهم زندگی کردیم امتیازاتی هم دادم چیزی که هیچ‌وقت فراموش نمی‌کنم اینه که اون وکیل گفت عده فقط یک دوره زمانی شرعی یا قانونی نیست عده فرصتی‌ست برای بازبینی عمیق تصمیمات و من از این فرصت استفاده کردم برای اینکه خودمو بشناسم برای اینکه بفهمم سکوت یک زن همیشه نشونه ضعف نیست گاهی فریادیه که ما مردها بلد نیستیم بشنویم حالا سه سال از اون روز گذشته رابطه‌مون با همسر سابقم محترمانه‌ست بچه‌هام در آرامش زندگی می‌کنن و خودم هنوز گاهی برای آگاهی بیشتر با همون مشاور حقوقی تماس می‌گیرم به همه مردهایی که مثل منن و فکر می‌کنن قانون فقط پشت زن‌هاست می‌گم اشتباه می‌کنید قانون پشت حقیقته نه جنسیت پشت کسی‌ست که بلد باشه مشورت درست بگیره و به وقتش با یک وکیل


مهیار

اسمم مهیاره ۴۵ سالمه اهل شهرری هستم شغلم فروش قطعات ماشین‌آلات صنعتی‌ست و شاید اگه چند سال پیش کسی ازم می‌پرسید طلاق چیه می‌گفتم یه کار زنونه‌ست که مرد رو بیچاره می‌کنه راستش اصلاً نمی‌دونستم مفهوم «عده»، «حق نفقه»، «شرط ضمن عقد»، یا حتی مشاوره حقوقی درست چی هست و چه بلایی ممکنه سر زندگی بی‌خبر بیاد من و همسرم از اول ازدواج‌مون اختلاف زیاد داشتیم اما هیچ‌وقت جدی نگرفته بودم فکر می‌کردم خب زن و شوهر باید با دعوا زندگی کنن سال‌ها همین مدلی گذشت تا اینکه یک روز فهمیدم اون دیگه واقعاً خسته‌ست و تصمیمش برای طلاق قطعی شده اون موقع بود که تازه ترس افتاد توی دلم نه برای خودم برای بچه‌هام برای اسمم برای نگاه فامیل و همکارها سعی کردم نرمش نشون بدم ولی فایده نداشت اون قبلاً با یک وکیل تماس گرفته بود از طریق اینترنت با سایت وکیل‌تل آشنا شده بود و همون روز اول از مشاوره حقوقی استفاده کرده بود می‌گفت وکیلش از تهران بوده و وکیل پایه یک دادگستری بوده که به همه جزئیات پرونده وارد بوده وقتی من فهمیدم حتی پرونده مهریه و نفقه و حضانت هم تنظیم شده و مراحل قانونی در حال طی شدنه فهمیدم دیگه اون موقع نیست که من بتونم با تهدید یا التماس، چیزی رو تغییر بدم چند شب نخوابیدم زنگ زدم به یکی از دوستانم که توی اداره ثبت کار می‌کنه و ازش خواستم یک وکیل معرفی کنه اون هم منو وصل کرد به یک وکیل با تجربه توی تهران که همکاری داشت با سامانه وکیل‌تل همون جلسه اول چشم‌هام باز شد و فهمیدم چقدر چیزهایی که نمی‌دونستم زندگی منو خراب کرده بودن اون وکیل باسواد نشست و گفت آقا مهیار اینجا فقط بحث مالی نیست بحث آرامش و حق قانونیه گفت زن شما طبق قانون حق عده داره حق داره مهریه‌اش رو بگیره حق داره در مورد حضانت نظر بده و شما اگه این حق‌ها رو نادیده بگیرید بیشتر از اون چیزی که فکر کنید متضرر می‌شید توی اون جلسه برای اولین بار نه به‌عنوان یک مرد بلکه به‌عنوان یک انسان گوش کردم حرف‌های اون وکیل رو که هم دلسوزانه بود هم محکم با خودم گفتم شاید اگر زودتر با یک مشاوره حقوقی درست روبرو شده بودم اصلاً کار به اینجا نمی‌کشید تصمیم گرفتم به‌جای جنگیدن، همکاری کنم قرار گذاشتیم توافقی و محترمانه کارها پیش بره و حتی به احترام سال‌هایی که باهم زندگی کردیم امتیازاتی هم دادم چیزی که هیچ‌وقت فراموش نمی‌کنم اینه که اون وکیل گفت عده فقط یک دوره زمانی شرعی یا قانونی نیست عده فرصتی‌ست برای بازبینی عمیق تصمیمات و من از این فرصت استفاده کردم برای اینکه خودمو بشناسم برای اینکه بفهمم سکوت یک زن همیشه نشونه ضعف نیست گاهی فریادیه که ما مردها بلد نیستیم بشنویم حالا سه سال از اون روز گذشته رابطه‌مون با همسر سابقم محترمانه‌ست بچه‌هام در آرامش زندگی می‌کنن و خودم هنوز گاهی برای آگاهی بیشتر با همون مشاور حقوقی تماس می‌گیرم به همه مردهایی که مثل منن و فکر می‌کنن قانون فقط پشت زن‌هاست می‌گم اشتباه می‌کنید قانون پشت حقیقته نه جنسیت پشت کسی‌ست که بلد باشه مشورت درست بگیره و به وقتش با یک وکیل


ندا

من ندا هستم سی‌وهفت سالمه و از جنوب تهرانم یک سالی هست که با مردی ازدواج کردم که قبل از من یک ازدواج دیگه داشته وقتی باهاش آشنا شدم گفت که همسر اولش تقاضای طلاق داده و در حال طی کردن مراحل قانونیه راستش اون موقع فکر می‌کردم خب زن و شوهر اختلاف داشتن و تموم شده ولی بعداً فهمیدم اون خانم هنوز توی دوران عده‌ست و هنوز بعضی مسائل مالی و حقوقیش بلاتکلیف مونده من نه وکیل بودم و نه زیاد از قانون سر در می‌آوردم اما وقتی یک شب داشتم اتفاقی توی اینترنت درباره “عده طلاق” می‌خوندم به سایت وکیل‌تل رسیدم مقاله‌ای خوندم که تمام مفاهیم برام روشن شد تازه فهمیدم که زن بعد از طلاق چه حق‌هایی داره چه چیزهایی قانون بهش داده که ما اغلب حتی نمی‌دونیم با دیدن اون مقاله تصمیم گرفتم به یکی از شماره‌های مشاوره حقوقی توی سایت پیام بدم یه خانمی جوابم رو داد که گفت وکیل پایه یک دادگستری هست و توی تهران فعالیت می‌کنه وقتی براش تعریف کردم که من همسر دومم و الان تازه فهمیدم همسر اول هنوز توی دوره عده‌ست و پرونده مهریه و نفقه‌ش بازه گفت دقیق‌ترین کار اینه که صبر کنم تا تمام مسائل قانونی تموم بشه وگرنه منم ممکنه وارد دردسر قانونی بشم ازش پرسیدم یعنی حتی الانم اگه بخوام به اون خانم کمک کنم می‌تونم گفت بله اگر شما بخوای با همسر خودت حرف بزنی و تشویقش کنی که به تعهداتش پایبند باشه حتی می‌تونی باعث بشی اون زن زودتر به آرامش برسه با همسرم صحبت کردم اول مقاومت کرد گفت که مهریه و نفقه زیاده گفت که اون زن خودش خواسته جدا شه اما من با صبوری بهش گفتم که قانون چیز دیگه‌ای می‌گه بهش گفتم من از زنی که هنوز حقش رو نگرفته نمی‌تونم خوشبختی بسازم کم‌کم راضی شد با هم رفتیم پیش همون وکیل با تجربه توی تهران که از طریق مشاوره حقوقی وکیل‌تل آشنا شده بودم یه خانم با شخصیت و صبور بود که گفت بهترین راه برای حل این ماجرا توافقه گفت اگر مرد در عده حق زن رو بده و همه‌چیز قانونمند پیش بره حتی می‌تونه روی زندگی بعدیش هم اثر مثبت بذاره الان تقریباً همه‌چیز تموم شده پرونده طلاق بسته شده مهریه با اقساط توافقی پرداخت می‌شه و اون خانم حضانت بچه‌ش رو گرفته و حداقل بدون دردسر، مسیرش رو ادامه می‌ده من هیچ‌وقت فکر نمی‌کردم به‌عنوان یه زن، همسر دوم بودن اینقدر مسئولیت بیاره اما با یک مشاوره حقوقی درست فهمیدم که وجدان و قانون باید با هم باشن اگر اون شب اون مقاله از سایت وکیل‌تل رو نمی‌دیدم شاید هیچ‌وقت پیگیر نمی‌شدم شاید حتی یه روزی خودمم با قانون روبه‌رو می‌شدم به همه زن‌هایی که مثل من وارد زندگی مردی می‌شن که گذشته‌ای داره می‌گم قبل از هر چیزی بدونید اون گذشته کجای قانون ایستاده یه تماس با وکیل باسواد می‌تونه مسیرتونو روشن کنه و ممنونم از اون وکیل پایه یک دادگستری که با حوصله و دلسوزی، نه‌تنها به ما راه نشون داد بلکه باعث شد حق یه زن، بی‌صدا گم نشه


رها

من رها هستم ۱۶ ساله از تهران ساکن محله پیروزی راستش همیشه فکر می‌کردم طلاق یعنی یک فاجعه یعنی نقطه‌ پایان زندگی اما وقتی توی ۱۴ سالگی شاهد طلاق مامان و بابام شدم فهمیدم که گاهی طلاق یک شروع تازه‌ است بابام خیلی بداخلاق بود حرف حرف خودش بود مامانم رو تحقیر می‌کرد و جلوی من هم داد می‌زد توی خونه همیشه سکوت بود یا صدای دعوا مامانم خیلی صبور بود سال‌ها تحمل کرد فقط به‌خاطر من اما وقتی دیدم اشک‌هاش تمومی نداره و حتی یک شب با قرص آرامبخش خوابید از ته دلم آرزو کردم که از اون زندگی بیاد بیرون همون موقع بود که خاله‌م شماره‌ای از یک مشاور حقوقی داد که مامانم باهاش تماس گرفت بعد گفت که از طریق سایت وکیل‌تل با یک وکیل باسواد صحبت کرده یک خانم وکیل تهران که تخصصی روی دعاوی خانواده کار می‌کرد و حتی چند پرونده مشابه هم داشته مامانم گفت اون وکیل خیلی دقیق توضیح داده که بعد از طلاق باید دوران عده رو هم رعایت کنه و همه حقوقی که براش تعیین شده رو چطوری بگیره حتی گفت می‌تونه برای مهریه و نفقه اقدام کنه بدون اینکه از خونه بیرون بره چون خیلی از کارها رو می‌شه تلفنی انجام داد مامانم دلش نمی‌خواست کار به شکایت و دادگاه بکشه ولی اون مشاوره حقوقی باعث شد خیلی آگاهانه تصمیم بگیره نه از روی احساس و نه از روی ترس برای اولین بار توی عمرم دیدم که چقدر مهمه آدم قبل از اقدام، از یه وکیل با تجربه راهنمایی بگیره کم‌کم مامانم با کمک همون وکیل پایه یک دادگستری دادخواست تنظیم کرد برای عده، برای مهریه، برای حضانت من حتی جلسات مشاوره هم شرکت کرد که بهتر بتونه تصمیم بگیره اون دوران برام خیلی سخت بود اما چیزی که نذاشت توی اون همه تاریکی گم بشم این بود که دیدم مامانم چطور قوی شده دیدم که داره روی پاش وای‌میسته و دیگه اون زن ساکت سابق نیست دیدم که یه مشاوره حقوقی درست چه معجزه‌ای می‌تونه بکنه مامانم تونست حضانت منو بگیره تونست سهمش رو از زندگی بگیره و حتی دوباره به کارش برگشت توی یک مرکز فرهنگی نزدیک خونه‌مون کار می‌کنه و شب‌ها کلاس حقوق خانواده می‌ره چون می‌خواد وکیل بشه بله مامان من حالا خودش دوست داره یه روزی وکیل باسواد بشه و به زنایی کمک کنه که مثل خودش بودن الان دو سال از اون روزا گذشته و من وقتی به آینده فکر می‌کنم دیگه نمی‌ترسم شاید مامان و بابا کنار هم نیستن ولی حداقل مامانم دیگه غمگین نیست حداقل دیگه از ترس صدای پدرم نمی‌لرزه منم تصمیم گرفتم که حقوق بخونم می‌خوام بدونم چه‌طور می‌شه از آدم‌ها دفاع کرد از حقشون حمایت کرد شاید یه روزی منم مثل اون وکیل تهران بشم که با چند جمله، زندگی یکی مثل مامانم رو عوض کرد ممنونم از تیم وکیل تل که این بستر رو ساخت که بشه مشاوره حقوقی راحت، بی‌دغدغه و فوری دریافت کرد کاش همه بدونن که لازم نیست برای دونستن حقوقت بری دادگاه یا دفتر وکیل فقط یک تماس کافیه و به همه مامان‌ها می‌گم که نترسید حتی اگر تنها هستید شما می‌تونید قوی باشید فقط کافیه مشورت درست بگیرید فقط کافیه یه وکیل با تجربه کنارتون باشه


علی

اسم من علی رضوانی‌ست شصت ساله و بازنشسته راه‌آهن از محله تهران‌نو در شرق تهران دخترم مریم رو با هزار امید شوهر دادم چهار سال پیش به پسری که ظاهرش متشخص بود و زبانش نرم و وعده‌هاش قشنگ گفتند دخترت رو خوشبخت می‌کنه گفتند مریم اجازه کار خواهد داشت توی شرکت داروسازی می‌مونه گفتند با هم می‌رن خارج برای ادامه تحصیل حتی توی محضر وقتی خطبه عقد خوانده شد مادر پسر اصرار کرد که همه‌چیز محبتیه و نیازی به ثبت شروط نیست ما هم دلمان خوش بود که بچه‌مان دارد می‌رود سر خانه و زندگی اما یک سال هم نکشید که فهمیدم دخترم زندانی خانه‌ای شده که در آن، حتی تلفن هم حق نداشت جواب بدهد هیچ‌کدام از آن وعده‌ها عملی نشدند دخترم را از شغلش بیرون کشیدند گفتند زن باید در خانه بنشیند درها قفل شد تلفن‌ها کنترل شد و دخترم فقط اشک می‌ریخت و می‌گفت بابا چرا حرفم را باور نکردید وقتی دیدم کار به جایی رسیده که امنیت روانی دخترم در خطر است پا شدم رفتم دفتر وکیل یکی از آشناها بهم شماره یک وکیل باسواد در تهران را داد گفت برو دفترش مشاوره حقوقی بگیر بگذار قانونی دنبال کار بروی نه احساسی با دخترم رفتیم وکیل پایه یک دادگستری بود یک خانم جوان اما باتجربه و محکم وقتی حرف زد، انگار یکی از خودمان بود گفت اول باید عده طلاق و شرایطش را بررسی کنیم بعد ببینیم چطور می‌توان وعده‌های قبل از عقد را اثبات کرد گفت حتی اگر قول‌ها فقط زبانی بوده‌اند شاید بشود با شهادت اطرافیان یا بررسی مکاتبات دیجیتال آن‌ها را ثابت کرد گفت باید دنبال مدرک بگردیم حتی یک پیامک ساده می‌تواند کل مسیر را تغییر دهد راستش را بخواهید من که هیچ وقت اهل دادگاه و شکایت نبودم اما وقتی دیدم دخترم با تحصیل‌کردن و مهربانی‌اش دارد از بین می‌رود تصمیم گرفتم بایستم حتی اگر دیر شده باشد با همکاری آن وکیل با تجربه همه مدارک لازم را جمع کردیم از همکاران سابق دخترم شهادت گرفتیم از فامیل‌هایی که در خواستگاری حاضر بودند شنود قانونی نگرفتیم اما همان چند مدرک کافی بود دادگاه در ابتدا سخت‌گیری داشت اما با پیگیری دقیق و مشاوره حقوقی روز به روز مسیر هموارتر شد و در نهایت موفق شدیم طلاق توافقی بگیریم و البته بخشی از تعهدات مرد را نیز به اجرا بگذاریم حالا دخترم دوباره برگشته سر کار دوباره لبخند می‌زند و من به خودم می‌گویم کاش همان اول که احساس خطر کردم، حرف یک وکیل خوب را شنیده بودم به تمام پدرهایی که مثل من فکر می‌کنند سکوت به نفع بچه‌شان است می‌گویم اشتباه می‌کنید باید به جای دل‌سوزی بی‌اثر، دنبال مشاوره حقوقی تخصصی بروید باید با وکیل باسواد مشورت کنید تا راه قانونی را بدانید تا بتوانید از حق بچه‌تان دفاع کنید مجموعه وکیل‌تل این فرصت را داد که ما بدون هزینه‌های سنگین، تلفنی و فوری با وکلای تهران در تماس باشیم و راه درست را یاد بگیریم امروز اگر مریم ایستاده و دوباره برای ادامه تحصیل برنامه می‌ریزد اگر دوباره می‌خندد اگر هنوز به زندگی اعتماد دارد برای این است که در بدترین لحظه، یک مشاوره حقوقی با وکیل پایه یک دادگستری راه را نشان‌مان داد


مهناز

من مهناز هستم ۴۴ ساله و ساکن کرج وقتی ۲۶ سالم بود با مردی ازدواج کردم که توی جلسات خواستگاری از آزادی و احترام به زن حرف می‌زد گفت که بعد از ازدواج اجازه می‌ده ادامه تحصیل بدم گفت که با کار کردنم مشکلی نداره گفت که قراره با هم زندگی بسازیم نه اینکه فقط من بسازم و اون نگاه کنه اما بعد از عقد همه‌چیز تغییر کرد گفت که زن باید توی خونه بمونه گفت که کار کردن زن باعث بی‌احترامی به مرده گفت که تحصیل بعد از ازدواج دیگه فایده‌ای نداره من ۱۸ سال صبر کردم به امید اینکه شاید تغییر کنه به امید اینکه شاید حرف‌هاش یادش بیاد اما هیچ‌وقت یادش نیومد الان که دخترم ۱۷ سالشه و داره برای کنکور آماده می‌شه دیدم که وقتشه برای خودم کاری کنم با یکی از دوستام صحبت کردم گفت که می‌تونه منو به یه وکیل باسواد معرفی کنه که توی تهران کار می‌کنه و تجربه زیادی داره باهاش تماس گرفتم و مشاوره حقوقی گرفتم گفت که می‌تونم برای طلاق اقدام کنم گفت که وعده‌های قبل از عقد اگر قابل اثبات باشن می‌تونن توی دادگاه مطرح بشن گفت که باید مدارک جمع کنم مثل پیام‌ها یا شاهدهایی که توی جلسات خواستگاری بودن الان دارم مدارک جمع می‌کنم و با کمک وکیل پایه یک دادگستری پرونده‌مو جلو می‌برم به همه زن‌هایی که مثل من سال‌ها صبر کردن می‌گم که صبر همیشه جواب نمی‌ده گاهی باید برای حق‌ت بجنگی


محمد صادق تیغ نورد

با سلام و احترام؛ همان طور که در انبوه پرونده های مربوط به خانواده اعم از مهریه ، نفقه ، حضانت و ... در محاکم دادگستری ما در جریان است و بسیاری از زوجین علیرغم مقررات قانونی و توصیه به رعایت حقوق یکدیگر و نصایح ریش سفیدانی که به آنها پدرانه نکاتی را گوشزد می کنند باز هم در زندگی خود به بن بست رسیده و در دوراهی جدایی قرار می گیرند . فرایند طلاق پروسه ای است که هر انسانی که قصد جدایی دارد باید آن را سپری نماید و هر انسانی به فراخور اوضاع و احوال دلیل خاصی برای جدایی خود ذکر می کند اما دانستن جزئات کار و عبور از این هزارتوی پر پیچ و خم ودشوار برای بسیاری از افراد سخت و طاقت فرسا است . یکی از نکات مهم در پروسه طلاق بحث عده زوجه است که بسته به شرایط جسمی و جنسی زوج و نوع طلاق متفاوت خواهد بود .مثلا در زمان بارداری عده طلاق تا پایان دوران حاملگی است و عده طلاق برای زن در عقد دائم سه ماه و ده روز و در عقد موقت 45روز می باشد و برای مواردی چون طلاق بائن نیازی به نگداشتن عده نیست پس برای دانستن جزئیات بیشتر می توانید از وکلای کارکشته موسسه وکیل تلفنی بهره جسته و مشکل خویش را بر طرف نمائید.


محمد حسین انصاری مهیاری

درود بر شما بسیار مقاله مفیدی بود و موارد عده در طلاق و فسخ تکاح و در عقد موقت آورده شده است نکته حائز اهمیت در این مقاله عده در طلاق رجعی و بائن می باشد که در هر ۲ رعایت عده ضروری است ولیکن در طلاق بائن در مواردی عده ندارد از جمله زوجه باکره باشد و تفاوت مهم طلاق رجعی و بائن در مورد عده این است که در طلاق بائن مرد حق رجوع ندارد ولیکن در طلاق رجعی مرد در دوران عده حق رجوع خواهد داشت


بشیر علی پاریاد

با سلام . در جهت جلوگیری از اختلال نسل در شرع و قانون بعد از طلاق و وفات عده در نظر گرفته شده است . در واقع بعد از پایان عده یا همان سه طهر دیگر امکان اختلال نسل وجود ندارد . علاوه بر عده طلاق عده وفات هم هست که طولانی تر از عده طلاق می باشد و چهار ماه ده روز است


محسن جعفری

فلسفه نگهداری مدت زمان عده طلاق جلوگیری از اختلاط نسل و اختلاف های احتمالی در این زمینه میباشد که مدت ایام آن به صراحت در قانون مدنی تعیین گردیده است


محمدی

سلام ضمن خسته نباشید به پرسنل موسسه بحث عده جدای از مباحث شرعی و ریشه های فقهی موانع قانونی هن دارد و لذا درنظر نگرفتن و بیتوجهی به اتمام یا عدم اتمام دوره عده زن میتواند بعضا جرایم کیفری هم به دنبال داشته باشد پس خوبست که عموم مردم با کسب اطلاعات لازم متوجه عواقب تصمیمات خود باشند


سپیده کرمی

باسلام، عده طلاق به مدتی زمانی گفته می‌شود که خانم بعد از فوت یا طلاق اجازه ازدواج را ندارد و در صورتی که ازدواج کند، عقد او باطل است فلسفه عده نگه داشتن جلوگیری از اختلاط نسل و حرمت به ازدواج سابق بر طلاق است که بنا بر یائسه یا باکره بودن و هم چنین نوع طلاق عده زن طلاق گرفته متفاوت است.


حسین سیفی

عده نگاه داشتن زن در فروض مختلف جدا شدن زن و مرد اهم از طلاق یا فسخ و فوت بدلیل عدم اختلاط نسل می‌باشد چرا که در مدت عده غالبا اگر زن از زوجیت پیشین خود باردار باشد این امر محرز میگردد هر چند به لحاظ علمی و با آزمایشات پیشرفته حال حاضر میتوان در خصوص احراز انتساب نطفه از آنها بهره برد.


محمد

چنانچه طلاق، رجعی باشد، زمان عده از اجرای صیغه طلاق به مدت ۳ طهر کامل خواهد بود. منظور از طهر، آن است که زن عادت ماهانه شده و پس از آن پاک گردد. بنابراین، پس از سه بار دیدن عادت ماهانه و پاک شدن، عده طلاق به پایان می‌رسد. این موضوع در ماده ۱۱۵۱ قانون مدنی ذکر شده است.


بهنام رحمانی فرد

باسلام یکی از مواردی که بعد از طلاق اهمیت دارد عده نام دارد یعنی برای آنکه زن بعد از طلاق سریعا ازدواج مجدد ننماید و همچنین برای جلوگیری از تداخل نسل عده باید نگه دارد که این اراده در طلاق سه طهر که زن با یستی ۳ عادت ماهیانه را پشت سر بگذراند و در فوت شوهر چهارماه و ده روز می باشد بین طلاق بائن و رجعی تفاوتی نمی باشد فقط در طلاق رجعی شوهر میتواند به زوجه برگردد اما در طلاق بائن شوهر نمی تواند به زوجه برگردد.


فریبرز ذوالفقاری

با سلام یکی از موارد مهم در زمان انجام طلاق، موضوع عده است. تمام زنان بعد از طلاق یا فوت همسر خود موظف هستند تا عده را نگه دارند. عده مدت زمانی است که زن با فرد دیگری وارد رابطه نکاح نمی‌شود. این مدت معین، باعث می‌شود تا در صورتی که از همسر سابق خود باردار باشید، مشخص شود. این قانون در ماده 1150 قانون مدنی گفته شده است و برخی از زوجین در همین مدت دوباره به هم بازمی‌گردند. با این اوصاف، مساله عده کمی پیچیده‌تر از این موارد بوده و باید به صورت گسترده به بررسی آن پرداخت


ثبت دیدگاه شما

فرم درخواست مشاوره حقوقی

مطالب مرتبط

وکیل نفقه و حضانت مازندران

حقوق خانواده و مسائل مرتبط با نفقه و حضانت، از پیچیده ترین و حساس ترین موضوعات د

مشاوره حقوقی خانواده مازندران

خانواده بنیان اصلی جامعه محسوب می شود و حفظ آن از اهمیت ویژه ای برخوردار است. ام

وکیل طلاق تلفنی مازندران

طلاق یکی از دشوارترین و پیچیده ترین مسائل حقوقی است که زوجین در طول زندگی مشترک

فوق تخصصی

جدول مشاوره حقوقی فوق تخصصی

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت (تومان) پرداخت
10دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 200,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
20 دقیقه مشاوره حقوقی تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 300,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
30 دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 350,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
60 دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 380,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
تخصصی

جدول مشاوره حقوقی تخصصی

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت (تومان) پرداخت
۱۰ دقیقه مشاوره حقوقی با کارموز وکالت 150,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
پاسخ به سوال حقوقی کمتر از 5 دقیقه 80,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
۲۰ دقیقه مشاوره با کارشناسان حقوقی 200,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
۳۰ دقیقه مشاوره حقوقی با کارموزان وکالت 260,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
۱ ساعت مشاوره حقوقی با وکیل 300,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
مشاوره حقوقی حضوری 1,000,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
مطالعه اوراق پرونده به همراه 5 دقیقه مشاوره حقوقی توسط وکیل 350,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
نگارش نامه ها و درخواست های اداری 500,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
ارزیابی وکیل پرونده حقوقی 1,000,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
محاسبه فوری دیه توسط وکیل 250,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
محاسبه فوری مهریه به نرخ روز 200,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت