مشاوره حقوقی وکیل کیفری در زمینه لوث

مشاوره حقوقی وکیل کیفری در زمینه لوث

مشاوره حقوقی وکیل کیفری در زمینه لوث

لوث در مفهوم لغوی به معنای آلوده کردن ، کثیف کردن و لکه دار کردن چیزی است. در اتهام به قتل یا جرح، نوعی آلودگی به خون است که به آن لوث گفته می شود .بنابراین لوث می تواند با مصادیقی چون شهادت یک شاهد و اوراق و مدارک موجود و یا گزارش های رسیده و مطابقت دادن آن با حادثه، باعث گمانه زنی قاضی شود

با توجه به گستردگی و پیچیدگی ها در قوانین حقوقی و کیفری  و عدم آگاهی به این علم، بهتر است قبل از هر گونه اقدام در شرایط جرم و جنایت و قرار گرفتن  در مظان اتهام با مشاوره حقوقی وکیل کیفری در زمینه لوث  ارتباط برقرار نموده و هدایت مسیر پرونده را به فرد متخصص در این حوزه بسپارید.

 

هزینه مشاوره حقوقی

تعریف لوث از زبان وکیل کیفری

وکیل کیفری با توجه به تخصص خود در حوزه حقوقی و کیفری بهترین تصمیم را به نفع موکل خود اتخاذ می نماید.

 هر گاه حاکم به ارتکاب قتل از جانب متهم گمانه پیدا کند و قرائن و اماراتی و شواهدی مانند شهادت شاهد و حضور شخص در مکان جرم و شهادت طفل ممیز مورد اعتماد بر علیه متهم باشد می تواند از موارد لوث باشد. مهمتر اینکه قاضی پرونده اگر با مصادیق پرونده به این تردید و ظن و گمان نرسد صرف حضور فرد در محل نمی تواند از مصادیق لوث باشد و فرد متهم می تواند با ادای یک سوگند که به خواسته شاکی از متهم مطالبه اقامه سوگند می شود، تبرئه شود.

با استناد به ماده 314 قانون مجازات اسلامی « لوث عبارت است از وجود قرائن و اماراتی است که موجب ظن قاضی به ارتکاب جنایت یا نحوه ارتکاب از جانب متهم می‌شود.»

آیا رای قطعی صادره مبنی بر وجود مقدمات لوث قابل اعتراض است؟

حکم قطعی  در آیین دادرسی حکمی است  که اعتراض تجدیدنظرخواهی نسبت به رای صادره قابل مطرح کردن نیست و رای ناگزیر به انجام است.

اما قانون آیین دادرسی مدنی در شرایط خاص امکان اعتراض را در برخی روش ها امکان پذیر نموده است مانند: واخواهی، اعتراض شخص ثالث، فرجام خواهی و اعاده دادرسی.

با ارتباط با مشاوره حقوقی وکیل کیفری در زمینه لوث می توانید هر گونه راهنمایی و پاسخ به سوالات و ابهامات حقوقی و کیفری را در کوتاهترین زمان و با کمترین هزینه در تمامی ساعات شبانه روز از ما بخواهید.

 

مشاوره حقوقی کیفری

روال پرونده لوث در دادگاه

سرعت عمل در شکایت از جرم و جنایات می تواند در دستگیری مجرم بسیار مثمر ثمر باشد. فرد متضرر می تواند با طی نمودن مراحل زیر مظنون به قتل را به مراجع قضایی معرفی نماید.

  • طرح شکوائیه
  • مراجعه به دادسرا
  • ارائه شواهد و قرائن از طرف مدعی
  • بررسی و تحقیق در مورد موضوع پرونده و مظنون به قتل و یا جرح
  • در صورت ظن قاضی به شواهد و قرائن از نظر قاضی پرونده، لوث محقق می شود.

در موارد کسب لوث از متهم بازخواست می‌شود تا اگر دلیلی بر بی‌گناهی‌اش دارد، خطاب به دادگاه بازگو نماید.

در صورت نشان دادن دلیل، دیگر نوبت به قسامه نمی‌رسد، در غیر اینصورت با ثابت شدن لوث، حق استفاده از قسامه ابتدا برای مدعی بوجود می‌آید،خواهان می‌تواند از قسامه استفاده کند و ثابت نماید که متهم، مجرم است. شاکی پرونده انتخاب دیگری هم دارد؛ می‌تواند از متهم درخواست کند که برای اثبات بی‌گناهی‌اش قسم بخورد، اگر فرد در مظان اتهام، قسم بخورد تبرئه می‌شود و خواهان حق ندارد یکبار دیگر با قسامه، منازعه را علیه او مجددا مطرح کند. اما اگر خواهان از متهم درخواست قسم نماید و متهم قسم نخورد، متهم محکوم به پرداخت دیه می شود.

مشاوره حقوقی تلفنی با  وکیل کیفری در زمینه لوث می تواند در نتیجه پرونده کیفری شما بیشترین تاثیر را داشته باشد. زیرا موضوعات تخصصی لوث و قسامه، نیاز به مشاوره حقوقی وکیل کیفری در زمینه لوث و قسامه را دارد.

 

وکیل کیفری

هزینه مشاوره با وکیل کیفری در مورد لوث

کمک خواستن از وکلای پایه یک در حوزه تخصصی لوث، می تواند  در مشکلات حقوقی پیش آمده به ما کمک کند تا در مدیریت زمان موفق تر عمل کرده و در به نتیجه رسیدن پرونده موفق تر عمل کنیم. با مشاوره حقوقی وکیل کیفری در زمینه لوث در جلسات حضوری دادگاه و توانایی سخن گفتن موثر ایشان، می توانیم نتیجه پرونده را به نفع خودمان تغییر دهیم. مهمترین موضوع سپردن پرونده به وکیل مجرب، از ابتدای امر، کاهش هزینه هاست. با عدم آگاهی از چگونگی روند پرونده باید وقت بیشتر و هزینه بیشتری را جهت تنظیم دادخواست یا هزینه ی دادرسی پرداخت نماییم.

وکلای متخصص در حوزه لوث، با سابقه و تجربه ارزشمند خود، تعرفه های مناسبی را به موکلین خود پیشنهاد می دهند تا بتوانند افراد بیشتری را کمک کرده و پرونده های حقوقی بیشتری را رسیدگی نمایند

 

ارتباط در واتس اپ

بهترین وکیل کیفری در حوزه لوث

مشاوره حقوقی وکیل کیفری در زمینه لوث، بسیار تخصصی است و وکیل در این حوزه می تواند تمامی جزئیات پرونده های جنایی را از منظر قانون مورد بررسی قرار دهد و بهترین راهکار را با توجه به موقعیت مکانی و زمانی جرم اتفاق افتاده ارائه دهد و توانایی استدلال و اتخاذ بهترین تصمیم را جهت اثبات بی گناهی در دادگاه در سریعترین زمان داشته و به نفع موکل خود به کار بگیرد..

مشاوره حقوقی انلاین و رایگان با وکیل کیفری در زمینه لوث می تواند از ادله و شواهد ارائه شده به دادگاه در دفاع از موکل خود بهترین نتیجه را در دریافت کند و قاضی پرونده را از تردید و ظن و گمان به متهم مبرا کند.

 

مشاوره حقوقی اجرای احکام  دادگستری 
اثبات بی گناهی انلاین و فوری 
معرفی شاهد برای دادگاه 
نگارش شکوائیه
مشاوره حقوقی قتل
درباره ما 


سوالات متداول

نظرات

محمد حسین انصاری مهیاری

سلام باید برای شخص قاضی نیز ایجاد ظنّ کند چرا که ملاک، تحقق لوث (گمان) نزد قاضی است همچنانکه در ماده ۲۳۹ قانون مجازات اسلامی آمده است «... حاکم به ارتکاب قتل از جانب متهم ظنّ پیدا کند» بنابراین دو معیار نوعی و شخصی باهم بکار برده می‌شوند یعنی ظنّ ایجاد شده برای قاضی باید مبتنی بر مبانی متعارف باشد و با فقدان هر یک از دو شرط، لوث ایجاد نخواهد شد و محملی برای قسامه نخواهیم داشت همچنانکه در صورت تعارض امارات ظنّ آور مثل حضور شخصی با سلاح آغشته به خون و شیری درنده در نزدیکی محل کشف جسد لوث باطل شده و نمی‌توان به قسامه متوسل شد.


mohamad sheykhi

سرعت عمل در شکایت از جرم و جنایات می تواند در دستگیری مجرم بسیار مثمر ثمر باشد. فرد متضرر می تواند با طی نمودن مراحل زیر مظنون به قتل را به مراجع قضایی معرفی نماید. طرح شکوائیه مراجعه به دادسرا ارائه شواهد و قرائن از طرف مدعی بررسی و تحقیق در مورد موضوع پرونده و مظنون به قتل و یا جرح در صورت ظن قاضی به شواهد و قرائن از نظر قاضی پرونده، لوث محقق می شود. در موارد کسب لوث از متهم بازخواست می‌شود تا اگر دلیلی بر بی‌گناهی‌اش دارد، خطاب به دادگاه بازگو نماید. در صورت نشان دادن دلیل، دیگر نوبت به قسامه نمی‌رسد، در غیر اینصورت با ثابت شدن لوث، حق استفاده از قسامه ابتدا برای مدعی بوجود می‌آید،خواهان می‌تواند از قسامه استفاده کند و ثابت نماید که متهم، مجرم است. شاکی پرونده انتخاب دیگری هم دارد؛ می‌تواند از متهم درخواست کند که برای اثبات بی‌گناهی‌اش قسم بخورد، اگر فرد در مظان اتهام، قسم بخورد تبرئه می‌شود و خواهان حق ندارد یکبار دیگر با قسامه، منازعه را علیه او مجددا مطرح کند. اما اگر خواهان از متهم درخواست قسم نماید و متهم قسم نخورد، متهم محکوم به پرداخت دیه می شود


بهنام رحمانی فرد

باسلام سرعت عمل در شکایت از جرم و جنایات می تواند در دستگیری مجرم بسیار مثمر ثمر باشد. فرد متضرر می تواند با طی نمودن مراحل زیر مظنون به قتل را به مراجع قضایی معرفی نماید. طرح شکوائیه مراجعه به دادسرا ارائه شواهد و قرائن از طرف مدعی بررسی و تحقیق در مورد موضوع پرونده و مظنون به قتل و یا جرح در صورت ظن قاضی به شواهد و قرائن از نظر قاضی پرونده، لوث محقق می شود. در موارد کسب لوث از متهم بازخواست می‌شود تا اگر دلیلی بر بی‌گناهی‌اش دارد، خطاب به دادگاه بازگو نماید. در صورت نشان دادن دلیل، دیگر نوبت به قسامه نمی‌رسد، در غیر اینصورت با ثابت شدن لوث، حق استفاده از قسامه ابتدا برای مدعی بوجود می‌آید،خواهان می‌تواند از قسامه استفاده کند و ثابت نماید که متهم، مجرم است. شاکی پرونده انتخاب دیگری هم دارد؛ می‌تواند از متهم درخواست کند که برای اثبات بی‌گناهی‌اش قسم بخورد، اگر فرد در مظان اتهام، قسم بخورد تبرئه می‌شود و خواهان حق ندارد یکبار دیگر با قسامه، منازعه را علیه او مجددا مطرح کند. اما اگر خواهان از متهم درخواست قسم نماید و متهم قسم نخورد، متهم محکوم به پرداخت دیه می شود.


بشیر علی پاریاد

با سلام .هنگامی که جرمی رخ می دهد و شرایط و اوضاع و احوال به نحوی می باشد که نشان از مجرم بودن متهم است و برای قاضی ظن وقوع جرم توسط متهم به وجود بی آید در اینجا لوث محقق شده است در این هنگام چنانچه شاکی دلایل کافی برای انتساب جرم به متهم و و متهم دلایل کافی برای دفاغ از خود ندارشته باشد هر دوی آنها می تواند از قسامه استفاده کنند


امین چراغی شیخ آباد

سلام و عرض ادب لوث از اصطلاحات علم حقوق بوده و به معنای گمان قاضی به صدق ادعای مدعی از روی قرائن و شواهد است. ملاک در تحقق لوث، ظنّ نوعی نسبت به ارتکاب جرم، توسط متهم است؛ یعنی مجموع قراین و شواهد باید نزد نوع قضات گمان آور باشد. بر اساس قانون راه‌های تحقق لوث محصور و محدود نیست، بلکه از هر راهی که ظن برای حاکم حاصل گردد کفایت می‌کند. لوث در لغت به معنای آلوده کردن، کثیف کردن و لکه‌دار کردن چیزی، آمده است و چون در متهم شدن به قتل یا جرح نیز نوعی آلودگی به خون مردم نهفته است به آن لوث گویند و در اصطلاح اماره‌ای است که موجب ظنّ به صدق ادعای مدعی، توسط حاکم (قاضی) می‌شود مثل شهادت یک شاهد بنابراین‌ لوث همان گمانی است که قاضی به صدق ادعای مدعی ظن پیدا کند آن هم از روی قرائن و شواهدی که از مطالعه اوراق و مدرک موجود و گزارش‌های رسیده و تطبیق آن با مورد حادثه به دست می‌آورد.


فاطمه عمادی

باسلام شرایط تحقق لوث عبارت است از امارات ظنی : قرار گرفتن در شرایطی یا وجود شواهدی که ظن ارتکاب جرم را برای قاضی به وجود آورد . مثل حالتی که متهم با قرار گرفتن در آن مظنون به ارتکاب جرم می باشد مانند حالتی که مقتول در اغوش شخصی است که غرق به خون است . حضور متهم در محل وقوع جرم یکی از مهم ترین دلایل به وجود آورنده لوث می باشد چنانچه شخصی که به عنوان متهم قرار گرفته دارای سابقه ی بد بوده و یا موقعیت اجتماعی مناسبی و قابل قبولی نداشته نباشد و بین مردم به شرارت و یا فساد معروف باشد از شرایط تحقق لوث می باشد .


مجید شیخی

با سلام ممنون از مطلب مفیدتون هنگامی که جرمی رخ می دهد و شرایط و اوضاع و احوال به نحوی می باشد که نشان از مجرم بودن متهم است  و برای قاضی ظن وقوع جرم توسط متهم به وجود بی آید در اینجا لوث محقق شده است  در این هنگام چنانچه شاکی دلایل کافی برای انتساب جرم به متهم و و متهم دلایل کافی برای دفاغ از خود ندارشته باشد هر دوی آنها می تواند از قسامه استفاده کنند از قسامه تنها برای اثبات گناهکاری یا بی گناهی استفاده  می شود حق استفاده ازقسامه  ابتدا برای مدعی به وجود می آید و پس از خواهان این حق برای متهم به وجود می آید. در این صورت با وکلای زبده موسسه حقوقی وکیل تلفنی در ارتباط باشید ممنونم


مجید پریدست فومنی

با سلام لوث از جمله اصطلاحات علم حقوق وبه معنا گمان قاضی به صدق ادعا مدعی از روی قرائن و شواهد واماره است ملاک در تحقق لوث نوعی نسبت به ارتکاب جرم توسط متهم است به این معنا که مجموع قرائن و شواهد باید نزد قضات گمان آور باشد. راههای تحقق لوث محصور و محدود نیست و هر راهی که ظن برای حاکم حاصل گردد کافی است


فریبرز ذوالفقاری

با سلام مشاوره حقوقی وکیل کیفری در زمینه لوث مشاوره حقوقی وکیل کیفری در زمینه لوث ۲۶اسفند ۱۴۰۰ هادی توکلی کیفری لوث در مفهوم لغوی به معنای آلوده کردن ، کثیف کردن و لکه دار کردن چیزی است. در اتهام به قتل یا جرح، نوعی آلودگی به خون است که به آن لوث گفته می شود .بنابراین لوث می تواند با مصادیقی چون شهادت یک شاهد و اوراق و مدارک موجود و یا گزارش های رسیده و مطابقت دادن آن با حادثه، باعث گمانه زنی قاضی شود با توجه به گستردگی و پیچیدگی ها در قوانین حقوقی و کیفری و عدم آگاهی به این علم، بهتر است قبل از هر گونه اقدام در شرایط جرم و جنایت و قرار گرفتن در مظان اتهام با مشاوره حقوقی وکیل کیفری در زمینه لوث ارتباط برقرار نموده و هدایت مسیر پرونده را به فرد متخصص در این حوزه بسپارید.


ثبت دیدگاه شما

فوق تخصصی

جدول مشاوره حقوقی فوق تخصصی

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت (تومان) پرداخت
10دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 150,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
۲۰ دقیقه مشاوره حقوقی تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 250,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
30 دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 280,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
60 دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 350,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
تخصصی

جدول مشاوره حقوقی تخصصی

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت (تومان) پرداخت
۱۰ دقیقه مشاوره حقوقی با وکیل 120,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
۱۵ دقیقه مشاوره حقوقی با وکیل 170,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
۲۰ دقیقه مشاوره حقوقی با وکیل 200,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
۳۰ دقیقه مشاوره حقوقی با وکیل 260,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
۱ ساعت مشاوره حقوقی با وکیل 300,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
مشاوره حقوقی حضوری 1,000,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
مطالعه اوراق پرونده به همراه 5 دقیقه مشاوره حقوقی توسط وکیل 200,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
نگارش نامه ها و درخواست های اداری 500,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
5دقیقه مشاوره حقوقی با وکیل پایه یک دادگستری 80,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
محاسبه فوری دیه توسط وکیل 150,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
محاسبه فوری مهریه به نرخ روز 200,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت

© 2021. وکلای تلفنی . تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ می باشد.