شروط باطل در قراردادهای کار

شروط باطل در قراردادهای کار

شروط باطل در قراردادهای کار

قراردادهای کار، دو طرفه بوده و هر یک از طرفین قبول می‌کند در برابر دریافت مزایای بخصوصی، کاری را برای نفر مقابل انجام دهند. در این بین ممکن است برای اجرای دقیق‌تر قرارداد و در راستای رسیدن به نتیجه مطلوب‌تر، شروط زیادی ذکر شود و گاها ممکن است در بین این شروط، مواردی باطل نیز وجود داشته باشد. بنابراین پیشنهاد می‌شود در هنگام شروع هر فعالیتی ابتدا یک مشاوره حقوقی آنلاین و رایگان داشته باشید. در ادامه این مقاله به بررسی این شروط باطل می‌پردازیم.

 

هزینه مشاوره حقوقی

منظور از قرارداد کار چیست؟

در هرجایی که کارگری وجود داشته باشد و مشغول به کار شده باشد، کافرمایی نیز وجود داشته و بین آن دو نفر توافقی شکل گرفته است که نشانه آن توافق، کاری است که کارگر با رضایت انجام می‌دهد و پولی است که کارفرما به عنوان دستمزد واریز می کند.

قراردادهای کار نیز دقیقا همین اتفاق را به صورت کتبی ثبت می‌کنند. قرارداد کار، یک متن قانونی و قابل استناد است که میان کارگر و کارفرما منعقد شده و به موجب آن، کارگر در قبال دریافت دستمزد و پولی که دریافت می‌کند، برای کارفرما کار خواهد کرد و در واقع تکلیف مسائل مالی و کاری بین کارگر و کارفرما با نوشتن این قرارداد، روشن می‌گردد.

تمام قراردادهای کاری دو طرف قابل مذاکره دارند. یک طرف کارفرما قرار گرفته و طرف دیگر کسی که قرار است کاری را به صورت ثابت یا موقت انجام دهد. سمت کارفرما ممکن است یک شخص حقیقی یا حقوقی باشد، اما در طرف کسی که کار را می‌خواهد انجام دهد، همیشه یک شخص حقیقی و یک انسان وجود دارد.

مزایای حضور وکیل حین انعقاد قرارداد کار

همانطور که از معنی کلمه قرارداد مشخص است، یک قرار و توافقی بین دو نفر شکل گرفته و هر یک موظف از مفاد مربوط به خود در قرارداد را انجام دهد. مثلا کارگر قبول کرده است که روزی هشت ساعت کار کند و کارفرما هم قبول کرده است که در آخر ماه مبلغ مشخصی را به او پرداخت نماید. قرارداد از این جهت حائز اهمیت است که اگر یکی از طرفین در متن قرارداد موضوعی را قرار دهد که (یا از عمد یا سهوا) باعث زیاد طرف مقابل شود، چون هر دو نفر روی آن توافق کرده‌اند، باطل کردنش کار سختی است.

وکلای قانونی با دانش حقوقی و تجربه‌ای که در این مسیر کسب کرده‌اند، می‌توانند چطور متن یک قرارداد را بنویسند که اولا هیچ گونه ابهام و دوپهلویی در آن نباشد و ثانیا نظر و سود هر دو طرف به نسبتی برابر و متعادل در آن ذکر شده باشد. به دلیل وجود اختلافات فراوان بعد از عقد یک قرارداد کار، وکلا دقیقا از ناراحتی‌هایی که ممکن است در آینده پیش بیاید خبر داشته و در صورتی که حین انعقاد قراردادهای کار حضور داشته باشند، موضوع به راحتی حل و فصل خواهد شد.

 

وکیل اداره کار

از طرف دیگری باید به بحث الزامات موجود در قرارداد نیز دقت کرد. الزامات از این جهت مهم هستند که اگر یکی از طرفین نتواند به وظایف خود عمل کند، طرف مطابق چه کاری می‌تواند بکند که شدت الزام انجام آن کار را بیشتر کند و طرف اول مجبور به انجام تعهدات خود شود. یک وکیل کاربلد به راحتی تمامی الزامات را در متن قرارداد کار تشخیص داده و مواردی که به ضرر شما باشند را حذف یا اصلاح می‌کند. بنابراین اهمیت مشاوره حقوقی را جدی بگیرید.

آیا قرارداد کار قابل ابطال است؟

همانطور که بارها به آن اشاره کردیم، قرارداد کار یک توافق دو طرفی است و هرچیزی که باعث شود در زمان نوشتن این قرارداد عدالت رعایت نشود، و یا شروط عمومی صحت قراردادها اجرا نشده باشد، به ابطال قراردادهای کار منجر خواهد شد. در ادامه، به بررسی اصلی‌ترین دلایل ابطال قرارداد می‌پردازیم:

  1. عدم قصد طرفین: منظور تصمیم قطعی دو طرف در هنگام امضای قرارداد کار است. یعنی برای شوخی، اذیت، فرار از مالیات یا دیگر موارد اینچنینی قرارداد امضا نشده باشد. در صورتی که قصد یکی از آن‌ها انجام مفاد داخل قرارداد نبوده باشد، قرارداد باطل است.
  2. عدم رضایت طرفین: یعنی هر دو طرف در هنگام امضای قرارداد با خواست خود این فعل را انجام داده و تحت هیچگونه زور یا اجبار و تهدیدی اقدام به امضای آن نکرده باشند. در صورت اثبات خلاف این موضوع، قرارداد باطل است.
  3. عدم اهلیت طرفین: منظور در این تبصره، اهلیت استیفا است. یعنی شخص هنوز نتوانسته شایستگی اجرای حق خود را به دست آورد. به طور مثال کودکان کم سن و افراد مجنون و غیر رشید جزو دسته اهلیت استیفا به حساب آمده و قرارداد کاری با آنها باطل است.
  4. عدم معلوم بودن موضوع قرارداد: در صورتی که مشخص نباشد دقیقا این قرارداد به چه هدفی نوشته شده است و عدم شفافیت در آن موج بزند، قرارداد باطل است.

 

مشاوره اداره کار

شروط صحیح در قرارداد کار

اگر بخواهیم به صورت کلی درباره شروط صحیح در قراردادهای کار صحبت کنیم، باید گفت هر شرطی که به طور کاملا مشخص در قانون کار به آن اشاره شده است، می‌تواند در قرارداد بین دو طرف ذکر شده و جزو شروط در قرارداد کار است. در شرایط زیر نیز شروط اعلام شده برای درج در قرارداد، از شروط صحیح است.

  • ذکر مواردی که بیشتر و بهتر از موارد قانونی است

اگر در قانون موردی ذکر شده باشد و در قرارداد قرار باشد مقداری برابر با آن یا حتی بیشتر ذکر شود، این موضوع کاملا صحیح بوده و جزو شروط جایز است. به طور مثال اگر تعداد مرخصی‌های ذکر شده در قرارداد، بیشتر از تعداد روزهایی باشد که وزارت کار اعلام کرده، این مزیت افزایشی بوده و کاملا صحیح است.

  • در قراردادهای غیر موقت، می‌توان حق فسخ قرار داد

در صورتی که قرارداد غیر موقت باشد، طبق قوانین و چهارچوب‌هایی که در ماده ۱۱ قانون کار آمده، می‌توان حق فسخ یکطرفه را در قرارداد پیشبینی نمود. اما برای قراردادهای کار موقت و کار معین، فسخ یکطرفه کاملا غیر مجاز بوده و قرارداد فاقد اعبار خواهد بود.

مصادیق شروط باطل در قرارداد کار

برخی شروط در قراردادهای کار، از آنجا که اصولی اساسی را زیر سوال می‌برند، ممکن است باعث باطل شدن کل قرارداد شوند. از طرفی برخی شروط حالت تکمیلی داشته و در صورتی که غیر صحیح باشند، قرارداد را باطل نمی‌کنند، اما خود آن‌ها باطل به حساب می‌آیند و قدرت اجرایی نخواهند داشت. بنابراین بهتر است با یک مشاوره حقوقی تلفنی نسبت به موارد ابطال و غیر آن اطلاعات کافی کسب کنید.

 

ارتباط در واتس اپ

موارد زیر باعث باطل شدن کلی قرارداد می‌شوند:

  • شرط خلاف مقتضای عقد: یعنی شروطی بیان شده که کل ساختار یک قرارداد که مربوط به کار است را زیرسوال برده و یا کاملا در خلاف آن است.
  • شرط مجهولی که جهل به آن موجب جهل به عوضین شود: یعنی موردی در قرارداد بیان شده باشد که انجام بقیه کارها به آن وابسته بوده و کار اصلی خود مجهول و غیر قابل مشخص شدن است.

اما موارد زیر قرارداد را باطل نمی‌کنند، در صورتی که خود از مصادیق شروط باطل در قرارداد کار هستند:

  • در صورتی که در شرطی مزایای کمتری از قانون برای کارگر در نظر گرفته شده باشد، آن شرط باطل است.
  • در صورتی که انجام شرطی غیر مقدور باشد و توان انجام آن برای یکی از طرفین وجود نداشته باشد نیز آن شرط باطل است. منظور از غیر مقدور این است که هیچکس نتواند از عهده آن بربیاید.
  • در صورتی که شرطی نامشروع باشد، آن شرط باطل است.

 

مشاوره قانون کار 
مشاوره دعاوی کارگر و کارفرما
مشاوره حقوقی دورکاری 
مشاوره حقوقی در امور اداری و دولتی 
درباره ما 


سوالات متداول

نظرات

امین چراغی شیخ آباد

سلام و عرض ادب در قراردادکارتوافق کمتر از حقوق حداقلی وزارت کار باطل است همچنین توافق بر عدم دریافت سایر حقوق مالی مانند عیدی ، سنوات و غیره باطل است.توافق بر عدم پرداخت حق بیمه و یا پرداخت بیمه به صورت نقدی به کارمند(کارگر) باطل است توافق بر مرخصی نداشتن کارگر باطل است


رضامحمدی

واقعا بی اغراق میتونم بگم بعد از راه اندازی شرکت مفیدترین تصمیمی که گرفتم استفاده از راهنمایی وکیل و تنظیم قرارداد کار و محرمانگی توسط ایشان بود مدتها بود که با کارمندانم در دعاوی اداره کاری گرفتاری زیادی داشتم و تازه متوجه شدم مشکل اصلی از قرارداد کار است ممنونم از خدماتتون


فاطمه عمادی

باسلام،، در قراردادکارتوافق کمتر از حقوق حداقلی وزارت کار باطل است همچنین توافق بر عدم دریافت سایر حقوق مالی مانند عیدی ، سنوات و غیره باطل است.توافق بر عدم پرداخت حق بیمه و یا پرداخت بیمه به صورت نقدی به کارمند(کارگر) باطل است توافق بر مرخصی نداشتن کارگر باطل است


مهران رمضان پناه

سلام مطابق اصول حقوقی و مقررات قانونی از جمله ماده ۱۰ قانون مدنی افراد در قراردادها میتوانند در مورد هرگونه شرطی توافق کنند مگر اینکه آن شرط مخالف نظم عمومی و قوانین آمره باشد.


امین

تمام قراردادهای کاری دو طرف قابل مذاکره دارند. یک طرف کارفرما قرار گرفته و طرف دیگر کسی که قرار است کاری را به صورت ثابت یا موقت انجام دهد. سمت کارفرما ممکن است یک شخص حقیقی یا حقوقی باشد، اما در طرف کسی که کار را می‌خواهد انجام دهد، همیشه یک شخص حقیقی و یک انسان وجود دارد


رفعتی

مهترین تفاوت قانون آمره با قانون تکمیلی این است که طرفین قرارداد میتوانند برخلاف قوانین تکمیلی توافق کنند و قوانین تکمیلی در صورتی که برخلاف آنها توافق نشود الزام آور هستند اما در مقابل ، در قراردادها نمی توان برخلاف قوانین آمره توافق کرد و اگر در قرارداد شرطی درج شود که مخالف قوانین آمره باشد آن شرط باطل است .


رحمنی

رایج ترین شرط باطل در قرارداد های کار شرط اسقاط لزوم بیمه کارگر توسط کارفرما و پرداخت ما به ازا آن به کارگر می باشد کارفرما موظف است به‌موجب قانون، کلیه کارگران خود را تحت پوشش بیمه تأمین اجتماعی قرار دهد. این الزام به منظور حفظ حقوق کارگران و تأمین امنیت اجتماعی آن‌هاست.


بهاره توکلی پور

باسلام همانطور که مشخص است باتوجه به مشکلات حقوقی مردم در تمامی شهرهای ایران وجود وکیل جزو مهمترین مسایل بوده و حضورش بیش از پیش احساس می‌شود لذا وجود وکیل تلفنی این امر. ا برای احاد جامعه به سهولت فراهم کرده و محقق ساخته است.


وحید قلی پور عباسی

منظور از بطلان قرارداد کار این است که یک قرارداد کار به دلیل شروط باطل در قرارداد کار، از ابتدا شکل نگرفته است و گویی هرگز وجود نداشته است. از جمل شروط باطل در قرارداد کار می‌توان به غیرقانونی یا نامشروع بودن موضوع قرارداد و همچنین عدم وجود شرایط قانونی در کارگر اشاره کرد. چهار شرط باطل در قراردادکار: ۱ـ توافق کمتر از حقوق حداقلی وزارت کار باطل است ۲ـ توافق بر عدم دریافت سایر حقوق مالی مانند عیدی ، سنوات و غیره باطل است ۳-توافق بر عدم پرداخت حق بیمه و یا پرداخت بیمه به صورت نقدی به کارمند(کارگر) باطل است . ۴- توافق بر مرخصی نداشتن.


حسینی

سلام وسپاس از مطالب مفیدتان


دهقان

سلام وقت بخیر موسسه وکیل تلفنی بهترین و متخصص ترین وکلا در زمینه های کیفری،حقوقی،بین المللی،مهاجرت،شرکتها،خانواده،ملکی بصورت کاملا ۲۴ ساعته و شبانه روزی اماده خدمت رسانی به شما عزیزان میباشد


محمد مومني

شروط باطل در قراردادهای کار نه تنها اعتبار قرارداد را از بین می‌برد بلکه ممکن است تبعات قانونی برای طرفین نیز به همراه داشته باشد. بنابراین، توجه به این شروط هنگام تنظیم و امضای قراردادهای کار ضروری است تا از بروز مشکلات حقوقی جلوگیری شود.


مجید شیخی

با سلام و ممنون از سایت خوب وکیل تلفنی ب نظره بنده در هرجایی که کارگری وجود داشته باشد و مشغول به کار شده باشد، کافرمایی نیز وجود داشته و بین آن دو نفر توافقی شکل گرفته است موفق باشید


رضا قائمی

رایج ترین شرط باطل در قرارداد های کار شرط اسقاط لزوم بیمه کارگر توسط کارفرما و پرداخت ما به ازا آن به کارگر می باشد کارفرما موظف است به‌موجب قانون، کلیه کارگران خود را تحت پوشش بیمه تأمین اجتماعی قرار دهد. این الزام به منظور حفظ حقوق کارگران و تأمین امنیت اجتماعی آن‌هاست. بیمه کردن کارگران به آن‌ها این امکان را می‌دهد که در صورت بروز حوادث کاری، بیماری، یا بازنشستگی، حمایت مالی دریافت کنند. همچنین، این اقدام به ارتقای سلامت و رفاه کارگران و افزایش بهره‌وری در محیط کار کمک می‌کند. عدم رعایت این الزامات ممکن است منجر به جریمه‌های قانونی برای کارفرما شود. به‌علاوه، کارفرما با بیمه کردن کارگران، به ایجاد محیط کاری ایمن و پایدار کمک می‌کند. در نهایت، این اقدام نه تنها به نفع کارگران است، بلکه می‌تواند به بهبود اعتبار و مسئولیت‌پذیری کارفرما در جامعه منجر شود.


محمد صادق تیغ نورد

با سلام و احترام، بر اساس قانون ، هر نوع قراردادی ،اعم از قرارداد ساده بین دو نفر تا عقودی که از طرف یک کارخانه بزرگ برای انجام امور کارگری بسته می شود نیازمند دشتن شرایط اساسی معامله است . طبق قانون مدنی درج برخی از شروط در قرارداد ممکن نیست و باعث باطل شدن قرارداد می شوند به این شروط ، شروط باطل کننده قرارداد یا مبطل عقد می گویند. شروط باطل کننده قرارداد شروطی هستند که اصل عقد را باطل می کنند ، یعنی این دسته از شروط برخلاف شروط باطل در قرارداد که تنها خودشان باطل بودند و نقشی در باطل شدن قرارداد نداشتند ، هم خودشان باطل و هم منجر به باطل شدن قرارداد می شوند . این شروط در ماده 233 قانون مدنی مشخص شده اند و به دو دسته زیر تقسیم می شوند : 1- شروط خلاف مقتضای ذات عقد 2- شروط مجهولی که جهل به آن موجب جهل به عوضین می شود . پس باید قبل از تنظیم یک قرارداد کاری یا کارگری شرایط اساسی معامله را مورد بررسی قرار داد موسسه وکیل تلفنی این افتخار را دارد که برای تنظیم قرارداد های گوناگون از وکلای متبحر بهره جسته و مشکلات شما را در این زمینه بر طرف می نماید.


وحید فراست

قرارداد کار باید به نحوی تنظیم گردد که از سوی مراجع رسیدگی کننده ابطال نگردد و بسیار تخصصی در این خصوص باید عمل شود


ف.م

اصولا شروط ضمن عقد به دو دسته کلی شروط باطل و شروط صحیح تقسیم می شوند.که البته هر کدام شرایط و تقسیمات ویژه خود را دارد که به آن خواهیم پرداخت.در این گفتار به بررسی شروط باطل می پردازیم.وکیل معتبر هیچگاه در تنظیم قرارداد شرطی را قرار نمی دهد که به علل مختلف که به آن خواهیم پرداخت این شرط باطل باشد که بعضا باعث بطلان عقد نیز می گردد.بسیاری از دعاوی حقوقی به جهت وجود همین شروط به وجود می آید و در این جاست که وجود یک موسسه حقوقی یا وکیل معتبر برای تنظیم قرارداد ها ضروری به نظر می آید. تعریف شروط باطل به دو دسته تقسیم می گردد.اول شروطی که باطل است اما مبطل عقد نیست و دوم شروطی که باطل هستند و باعث بطلان عقد نیز می شوند. ماده ۲۳۲ قانون مدنی مقرر می دارد: ((شروط مفصله ذیل باطل است ولی مفسد عقد نیست: شرطی که انجام آن غیر مقدور باشد. شرطی که در آن نفع و فایده نباشد. شرطی که نامشروع باشد.)) ماده ۲۳۲ تا ماده ۲۳۴ شرط غیر مقدور: شرط ضمن عقد همچون مورد معامله عقد، باید قدرت بر تسلیم آن وجود داشته باشد لذا اگر در عقد شرط فعلی شود که بطور مطلق غیر مقدور باشد یعنی هیچ شخص متعارفی توان انجام آن را نداشته باشد شرط باطل است اما عقد صحیح است.شرط غیر مقدور منحصرا در مورد شرط فعل ممکن می باشد. شرط بی فایده: شرط ضمن عقد همچون مورد معامله از شرایط صحت اش این است که به نظر خردمندان و اکثر جامعه ، منفعت عقلایی داشته باشد و انجام آن سود و فایده ای به همراه داشته باشد. شرط نامشروع: منظور از شرط نامشروع شرطی است که خلاف قانون آمره ، نظم عمومی و اخلاق حسنه است. نکته مهم این است که دکترین حقوق معتقد است اگر شرط نامشروع سبب شود جهت معامله نامشروع شود ، عقد باطل است. ماده ۲۳۳ قانون مدنی مقرر می دارد: ((شروط مفصله ذیل باطل و موجب بطلان عقد است: شرط خلاف مقتضای ذات عقد. شرط مجهولی که جهل به آن موجب جهل به عوضین شود.)) ماده ۲۳۲ تا ماده ۲۳۴ جایگاه قانونی همانگونه که ذکر گردید مواد ۲۳۲ و ۲۳۳ قانون مدنی به مبحث شروط باطل پرداخته است.ازین مواد و سایر مطالب مربوط به شروط باطل نکاتی به دست می آید. منظور از مقتضی اثر و نتیجه عقد است.هر عقدی دو نوع مقتضی دارد: شرط خلاف مقتضای ذات عقد: منظور از مقتضای ذات عقد ، اثر و نتیجه و موضوع اصلی عقد است که جوهر و اساس عقد محسوب می شود و هرگاه از عقد گرفته شود آنچه را که مقصود از عقد بوده از بین می رود یعنی قصد از انعقاد عقد را زایل می کند. شرط خلاف مقتضی اطلاق عقد: منظور از مقتضی اطلاق عقد آن دسته از آثار عقد می باشد که در صورت سکوت طرفین در عقد ، آن آثار بر عقد بار می شود و به همراه عقد به وجود می آید.به تعبیری دیگر مقتضی اطلاق عقد آثار فرعی عقد می باشد نه اثر اصلی آن. پس با عنایت به مفهوم مقتضای ذات عقد و مقتضای اطلاق عقد باید گفت شرط خلاف مقتضای ذات عقد باطل و مبطل عقد می باشد اما شرط خلاف مقتضای اطلاق عقد صحیح است. نکته شایان توجه آن که بنابر ظاهر مواد ۲۳۲و۲۳۳ قانون مدنی ۵ شرط فوق الاشاره شرایط صحت شروط ضمن عقد محسوب شده و سایر شرایط اساسی صحت عقد مانند معلوم بودن و معین بودن و مالیت داشتن و مشروعیت جهت معامله ، از شرایط صحت شروط ضمن عقد نیست.اما از مظر دکترین حقوق و وکلای برجسته و اساتید شروط ضمن عقد نیز همچون عقد اصلی باید تمام شرایط اساسی صحت معامله را که در ماده ۱۹۰ قانون مدنی آمده ، دارا باشد. ماده ۱۹۰ شرط مجهولی که جهل به آن موجب جهل به عوضین می شود از نظر قانونگذار چون شرط مجهول در این مورد موجب می شود مورد معامله مقدارش مجهول شود ، عقد باطل است. چون از ارکان اساسی عقد این است که مورد معامله معلوم باشد.یعنی مقدار ، جنس و وصف آن مشخص و معلوم باشد.وقتی در معامله ای ، اجل و موعد تسلیم هر یک از عوضین به طور دقیق تعیین نشود و موعد مشخص شده طوری باشد که امکان کم یا زیاد شده داشته باشد، چون سبب می شود مقدار عوضین مجهول گردد ، عقد باطل است. نوع دعوا دعوی ابطال شروط ضمن عقد یا ابطال عقد به دلیل این شروط یک دعوی حقوقی است و در صلاحیت محاکم عمومی حقوقی محل مال اگر غیر منقول باشد و در غیر این حالت در محل انعقاد عقد یا انجام تعهد یا اقامتگاه خوانده ، می باشد. مدارک و مستندات از آنجا که این دعاویی بسیار گسترده و متنوع می باشد بسته به نوع دعوی می توان از انواع ادله بهره برد.اصلی ترین دلیل همان متن قرارداد منعقده فی مابین می باشد و البته در برخی مواقع شهادت نیز می تواند از ادله ابرازی در این دعاوی باشد. نتیجه گیری مبحث شروط باطل ضمن عقد از مباحث پیچیده و بسیار تخصصی دعاوی حقوقی می باشد که نیازمند بررسی دقیق و نگارش مطالب گوناگون در این بحث است.به همین دلیل تخصصی بودن اهمیت حضور وکیل معتبر یا موسسه حقوقی با سابقه در امر تنظیم قرارداد ضروری به نظر می رسد.انجام دعاوی مربوط به این بحث به دلیل پیچیدگی از توان افراد معمولی جامعه خارج بوده و نیازمند دخالت اشخاص متخصص است. موسسه حقوقی رای مثبت با حضور وکلای مجرب وکیل پایه یک دادگستری و بهترین وکیل حقوقی و وکیل قرارداد را که تخصص همان موضوع را دارد و پرونده های مشابه زیادی را کار کرده و به قولی چم وخم را خوب می داند برای دعوای شما انتخاب و بر می گزیند.


ثبت دیدگاه شما

فوق تخصصی

جدول مشاوره حقوقی فوق تخصصی

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت (تومان) پرداخت
10دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 200,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
20 دقیقه مشاوره حقوقی تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 300,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
30 دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 350,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
60 دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 380,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
تخصصی

جدول مشاوره حقوقی تخصصی

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت (تومان) پرداخت
۱۰ دقیقه مشاوره حقوقی با کارموز وکالت 150,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
پاسخ به سوال حقوقی کمتر از 5 دقیقه 80,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
۲۰ دقیقه مشاوره با کارشناسان حقوقی 200,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
۳۰ دقیقه مشاوره حقوقی با کارموزان وکالت 260,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
۱ ساعت مشاوره حقوقی با وکیل 300,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
مشاوره حقوقی حضوری 1,000,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
مطالعه اوراق پرونده به همراه 5 دقیقه مشاوره حقوقی توسط وکیل 350,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
نگارش نامه ها و درخواست های اداری 500,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
ارزیابی وکیل پرونده حقوقی 1,000,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
محاسبه فوری دیه توسط وکیل 250,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
محاسبه فوری مهریه به نرخ روز 200,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت

© 2021. وکلای تلفنی . تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ می باشد.