آشنایی با اجرا گذاشتن مهریه به کمک وکیل

آشنایی با اجرا گذاشتن مهریه به کمک وکیل

آشنایی با اجرا گذاشتن مهریه به کمک وکیل

مواردی می توان مهریه خود را اجرا گذاشت؟ برای انجام این کار چه مراحلی باید طی شود؟ همانطور که می دانید به اجرا گذاشتن مهریه از مهم ترین دعاوی سیستم حقوقی ایران محسوب می شود. به نحوی که همه روزه افراد زیادی جهت دریافت مشاوره حقوقی مهریه با مشاورین موسسه حقوقی وکلای تلفنی در تماس هستند. این افراد، سوالات زیادی را پیرامون اجرا گذاشتن مهریه به کمک وکیل از مشاورین ما می پرسند که در ابتدای مقاله، مهم ترین آنها را ذکر کردیم. در نتیجه تصمیم داریم در یکی دیگر از مجموعه مقالات موسسه حقوقی

 

 

 

هزینه مشاوره حقوقی

تعریف مهریه در قانون ایران

اولین گام برای آشنایی با اجرا گذاشتن مهریه به کمک وکیل، بررسی تعریف مهریه در قانون ایران می باشد. در ابتدا بایستی بگوییم، قانونگذار در قوانین مختلف مهریه را تعریف نکرده است و تنها در مواد 1078 تا 1101 قانون مدنی به شرایط و سایر موضوعات مربوط به مهریه پرداخته است. البته خوشبختانه دکترین حقوقی، مهریه را تعریف می کنند. بر اساس این تعریف، مهریه عبارت است از آن حق مالی که پس از ازدواج دائم برای زوجه به وجود می آید و مرد وظیفه پرداخت آن را به عهده خواهد داشت. شما می توانید برای کسب اطلاعات بیشتر از طریق مشاوره حقوقی با ما در ارتباط باشید.

 

منظور از اجرا گذاشتن مهریه چیست؟

گام بعدی که در راستای بررسی موضوع اجرا گذاشتن مهریه به کمک وکیل بایستی بدان بپردازیم، پاسخ بدین سوال است که منظور از اجرا گذاشتن مهریه چیست؟ شاید در ابتدا پاسخ به این سوال، اندکی غیر منطقی باشد. چرا که اصطلاح اجرا گذاشتن مهریه، یک اصطلاح بسیار رایج در میان افراد می باشد. این اصطلاح در واقع به معنای مطالبه مهریه و تقاضای صدور اجراییه می باشد. در نتیجه به اجرا گذاشتن مهریه اشاره به فرایند صدور اجراییه مهریه و مطالبه آن دارد. شما می توانید برای اجرا گذاشتن مهریه از طریق مشاوره حقوقی انلاین و رایگان با یک وکیل مهریه در ارتباط باشید.

 

 

مطالبه مهریه

 

در چه مواردی می توان مهریه را اجرا گذاشت؟

یکی دیگر از سوالاتی که پیرامون اجرا گذاشتن مهریه به کمک وکیل از مشاورین موسسه حقوقی وکلای تلفنی پرسیده می شود، این است که در چه مواردی می توان مهریه را اجرا گذاشت یا مطالبه کرد؟ در ابتدا باید به این نکته اشاره داشته باشیم که بسیاری از افراد تصور می کنند، اجرا گذاشتن مهریه تنها با طلاق امکان پذیر است. در صورتی که این تصور کاملاً اشتباه می باشد. در واقع همانطور که ذکر شد، مهریه حق مالی زن می باشد و دین مرد محسوب می شود. در نتیجه تحت هیچ شرایطی قابل اسقاط نیست، مگر اینکه خود زوجه آن را به زوج ببخشد. همچنین زن می تواند آن را از زمان انعقاد عقد و در هر زمان که بخواهد، مطالبه کند. به علاوه بایستی اشاره داشته باشیم که تنها آن مهریه ای را می توان به اجرا گذاشت که دارای ویژگی های زیر باشد:

  • مال بودن و داشتن ارزش مالی.
  • مشروع بودن.
  • مشخص و معین بودن.
  • قابل تملک بودن.
  • عدم تعلق به دیگری.

 

مراحل اجرا گذاشتن مهریه

جهت اجرا گذاشتن مهریه به کمک وکیل، دو روش وجود خواهد داشت که بر اساس روش های مذکور مراحل اجرا گذاشتن مهریه نیز متغیر خواهد بود. در نتیجه مراحل اجرا گذاشتن مهریه را با توجه به هر روش بررسی می کنیم:

  • اجرا گذاشتن مهریه از طریق اجرای ثبت: در این روش فرد بایستی ابتدا به دفتر ثبت ازدواجی که ازدواج وی را ثبت کرده، مراجعه کند. سپس ذیل یک درخواست کتبی، صدور اجراییه مهریه را از سردفتر بخواهد. سردفتر، اجراییه لازمه را ثبت کرده و به نشانه زوج ارسال می کند. سپس سایر مراحل را باید طی پیگیری نمود.

 

 

مهریه طلاق توافقی 
اعسار از پرداخت مهریه 
دادخواست مطالبه مهریه به نرخ روز 
مشاوره حقوقی خانواده 
درباره ما 

 

 

  • اجرا گذاشتن مهریه از طریق دادگاه: اگر زوجه نتواند مهریه خود را از طریق اداره ثبت بگیرد، بایستی ضمن یک دادخواست، اجرا گذاشتن مهریه خود را از دادگاه بخواهد.

شما می توانید برای جهت دریافت مشاوره حقوقی تلفنی از برترین وکلای ایران با شماره 09212242670 و یا 02147625900 تماس حاصل نمایید.

 

مزایای اجرا گذاشتن مهریه به کمک وکیل

بسیاری از افراد، تمایلی به اجرا گذاشتن مهریه به کمک وکیل ندارند. در نتیجه این افراد خودشان نسبت به اجرا گذاشتن مهریه اقدام می کنند. با این حال بایستی به مزایای اجرا گذاشتن مهریه به کمک وکیل اشاره داشته باشیم. این مزایا عبارتند از:

  • عدم نیاز به حضور زوجه در دادگاه و سایر مراجع مربوطه.
  • امکان توقیف بی دردسر اموال زوج.
  • جمع آوری و ارائه اسناد و مدارک لازم.
  • تسریع رسیدگی به پرونده مهریه در دادگاه.
  • انجام تمامی مراحل لازم توسط وکیل.

 

 

وکیل مطالبه مهریه

 

  • صرفه جویی در هزینه های آتی.
  • جلوگیری از طولانی شدن روند اخذ مهریه.
  • جلوگیری از تهدید شدن زوجه توسط زوج.

 

هزینه اجرا گذاشتن مهریه 1402

هزینه اجرا گذاشتن مهریه در سال 1402 یکی از متداول ترین مواردی است که متقاضیان مشاوره حقوقی مهریه از ما می پرسند. لازم به ذکر است که هزینه اجرا گذاشتن مهریه در سال 1402 بر اساس روش مطالبه مهریه (اداره ثبت یا دادگاه) مشخص خواهد شد. شما می توانید برای اطلاع از این هزینه و کسب اطلاعات بیشتر از طریق مشاوره حقوقی با مشاورین موسسه حقوقی وکلای تلفنی در ارتباط باشید. لازم به ذکر است که خدمات حقوقی وکلای تلفنی به صورت شبانه روزی و در تمامی ایام هفته حتی تعطیلات رسمی ارائه می گردد.

 


سوالات متداول

نظرات

رحمنی

دانیال جمشیدی پور باسلام برای اخذ اجراییا باید به دفتر خانه محل عقد مراجعه نمود سپس به اداره ثبت جهت توقیف اموال


کوکبی

مطالبه مهریه در نگاه اول بسیار ساده می‌نماید ولی در عمل پیچیدگی هایی دارد که وکیل دادگستری با آن ها آشناست و قطعا کمک شایانی خواهد کرد


Mohamadi.a

شاید به تبع فضای مجازی و گستردگی اطلاعات همه اولین راه اقدام جهت مطالبه مهریه را بدانند اما قطعا تمام راه های قانونی و انتخاب بهترین راه باتوجه به شرایط زوج و زوجه تخصص و تبحری نیاز دارد که حضور وکیل میتواند این مشکل را حل کند خوشحالم که مشاوره با موسسه شمارو تجربه کردم


وحید قلی پور عباسی

مطابق بخشنامه که توسط ریاست محترم قوه قضاییه صادر کرده و ناظر به اجرای بند ب ماده ۱۱۳ قانون برنامه پنجم توسعه است کلیه محاکم ایران از پذیرش دادخواست مهریه در ابتدا بدون مراجعه قبلی به اداره ثبت منع شده اند. با این توضیح که چه وکیل مهریه داشته باشید یا خودتان به شخصه اقدام میکنید گام اول مراجعه به دفتر ازدواجی است که عقد آنجا ثبت رسمی شده است و دادن درخواست صدور اجرائیه برای هر مقدار از مهریه. گام بعدی مراجعه به اداره ثبت اسناد و املاک ( اداره اجرای مهریه) است. در اینجا اولا میشود زوج را ممنوع الخروج کرد و ثانیا میتوان اموال او را درخواست توقیف داد و اگر اموالی نباشد و مشخصلات را ندانید اداره مذکور از مراجعه ذی صلاح استعلام میکند مثل راهور یا بانک. در صورتی که مال پیدا شود توقیف و ارزیابی و در ادامه به مزایده کذاشته میشود و اگر زوج معترض باشد مثل اینکه مستثنیات دین باشد حق اعتراض دارد. در نهایت اگر ظرف ۲ ماه مالی پیدا نشود و یا طرف ۶ ماه کار به نتیجه نرسد به درخواست زوجه یا وکیل او گواهی مبنی بر مراجعه به دادگاه صادر میشود.


احتشام

با سلام ازدواج آثار مالی به دنبال دارد که مهم ترین آن مهریه است. مهریه مالی است که با انعقاد نکاح، مرد متعهد می شود که به همسر خود بپردازد. مهریه می تواند سکه ، پول ، مال منقول و غیر منقول و حتی انجام کاری مشخص از جانب مرد باشد. باید توجه داشت که مهریه باید مشخص و معین باشد. و مهریه دین است و بر عهده ی مرد می باشد.مهریه می تواند به صورت عندالمطالبه یا عندالاستطاعه باشد. عدم تعیین مهریه در نکاح دایم موجب بطلان نمی باشد. اما در عقد نکاح موقت حتما باید مهریه معین شود در غیر این صورت این امر موجب بطلان عقد می شود.


دانیال جمشیدی پور

باسلام برای اخذ اجراییا باید به دفتر خانه محل عقد مراجعه نمود سپس به اداره ثبت جهت توقیف اموال


فاطمه علی زاده

با سلام احتراما سوالی مه در مورد مطالبه مهریه زیاد پرسیده می شود این که ایا در صورت خیانت زوجه ایا مهریه به او تعلق می کیرد یا خیر ک باید بگویم بله از زمان عقد نکاح زوجه مالک مهریه می باشد و در صورت عند المطالبه بوده هر زمانی ک بخواهد می تواند مهریه را مطالبه نماید


فاطمه عمادی

باسلام،، زن برای گرفتن مهریه می‌تواند به اداره ثبت اسناد مراجعه کند و با اجرا گذاشتن مهریه نسبت به توقیف اموال منقول و غیر منقول زوج اقدام کند و تقاضای بررسی و توقیف اموالی را که به نام مرد است را بدهد. در صورتی که مرد مالی برای توقیف نداشته باشد، زن در می‌تواند دادخواست خود را دادگاه ارائه کند.و تمام یا بخشی از مهریه با طرح دادخواست مطالبه نماید .


مهران رمضان پناه

سلام؛ مطابق بخشنامه که توسط ریاست محترم قوه قضاییه صادر کرده و ناظر به اجرای بند ب ماده ۱۱۳ قانون برنامه پنجم توسعه است کلیه محاکم ایران از پذیرش دادخواست مهریه در ابتدا بدون مراجعه قبلی به اداره ثبت منع شده اند. با این توضیح که چه وکیل مهریه داشته باشید یا خودتان به شخصه اقدام میکنید گام اول مراجعه به دفتر ازدواجی است که عقد آنجا ثبت رسمی شده است و دادن درخواست صدور اجرائیه برای هر مقدار از مهریه. گام بعدی مراجعه به اداره ثبت اسناد و املاک ( اداره اجرای مهریه) است.


راضیه دهقان

سلام و عرض ادب در مرحله اول بعد از اخذ اجرائیه از دفتر ازدواج باید به اداره ثبت جهت توقیف اموال منقول و غیر منقول سپس بعد از اداره ثبت باید دادخواست مهریه به دادگاه ارائه داد


امین

اجرا گذاشتن مهریه از طریق اجرای ثبت: در این روش فرد بایستی ابتدا به دفتر ثبت ازدواجی که ازدواج وی را ثبت کرده، مراجعه کند. سپس ذیل یک درخواست کتبی، صدور اجراییه مهریه را از سردفتر بخواهد. سردفتر، اجراییه لازمه را ثبت کرده و به نشانه زوج ارسال می کند. سپس سایر مراحل را باید طی پیگیری نمود


محمد نوربخش

درمهریه عبارت است از آن حق مالی که پس از ازدواج دائم برای زوجه به وجود می آید و مرد وظیفه پرداخت آن را به عهده خواهد داشت. مواد 1078 تا 1101 قانون مدنی به شرایط و سایر موضوعات مربوط به مهریه پرداخته است. برخلاف تصور بسیاری از افراد مهریه فقط در هنگام طلاق قابلیت به اجرا گذاشتن را ندارد بلکه هرزمان که زوجه مهریه را مطالبه کند مرد موظف به پرداخت مهریه می یاشد . مهریه زمانی قابلیت مطالبه را دارد که مشروع باشد و مالیت داشت . مهریه از دو طریق انجام میگرد ابتدا اجرا گذاشتن مهریه از طریق اجرای ثبت: در این روش فرد بایستی ابتدا به دفتر ثبت ازدواجی که ازدواج وی را ثبت کرده، مراجعه کند. سپس ذیل یک درخواست کتبی، صدور اجراییه مهریه را از سردفتر بخواهد. سردفتر، اجراییه لازمه را ثبت کرده و به نشانه زوج ارسال می کند. سپس سایر مراحل را باید طی پیگیری نمود. روش دوم در صورت عدم توفیق در ثبت زوجه باید طی یک دادخواست مطالبه مهریه را از دادگاه بخواهد .


M.j Sheykhi

قانونگذار در قوانین مختلف مهریه را تعریف نکرده است و تنها در مواد 1078 تا 1101 قانون مدنی به شرایط و سایر موضوعات مربوط به مهریه پرداخته است. البته خوشبختانه دکترین حقوقی، مهریه را تعریف می کنند. بر اساس این تعریف، مهریه عبارت است از آن حق مالی که پس از ازدواج دائم برای زوجه به وجود می آید و مرد وظیفه پرداخت آن را به عهده خواهد داشت


آزاده

مطابق بخشنامه که توسط ریاست محترم قوه قضاییه صادر کرده و ناظر به اجرای بند ب ماده ۱۱۳ قانون برنامه پنجم توسعه است کلیه محاکم ایران از پذیرش دادخواست مهریه در ابتدا بدون مراجعه قبلی به اداره ثبت منع شده اند. با این توضیح که چه وکیل مهریه داشته باشید یا خودتان به شخصه اقدام میکنید گام اول مراجعه به دفتر ازدواجی است که عقد آنجا ثبت رسمی شده است و دادن درخواست صدور اجرائیه برای هر مقدار از مهریه. گام بعدی مراجعه به اداره ثبت اسناد و املاک ( اداره اجرای مهریه) است. در اینجا اولا میشود زوج را ممنوع الخروج کرد و ثانیا میتوان اموال او را درخواست توقیف داد و اگر اموالی نباشد و مشخصلات را ندانید اداره مذکور از مراجعه ذی صلاح استعلام میکند مثل راهور یا بانک.


بهنام رحمانی فرد

با سلام 0 logo صفحه اصلی آشنایی با اجرا گذاشتن مهریه به کمک وکیل آشنایی با اجرا گذاشتن مهریه به کمک وکیل آشنایی با اجرا گذاشتن مهریه به کمک وکیل آشنایی با اجرا گذاشتن مهریه به کمک وکیل ۲شهریور ۱۴۰۲ Fereshteh Ghasemi خانواده مواردی می توان مهریه خود را اجرا گذاشت؟ برای انجام این کار چه مراحلی باید طی شود؟ همانطور که می دانید به اجرا گذاشتن مهریه از مهم ترین دعاوی سیستم حقوقی ایران محسوب می شود. به نحوی که همه روزه افراد زیادی جهت دریافت مشاوره حقوقی مهریه با مشاورین موسسه حقوقی وکلای تلفنی در تماس هستند. این افراد، سوالات زیادی را پیرامون اجرا گذاشتن مهریه به کمک وکیل از مشاورین ما می پرسند که در ابتدای مقاله، مهم ترین آنها را ذکر کردیم. در نتیجه تصمیم داریم در یکی دیگر از مجموعه مقالات موسسه حقوقی هزینه مشاوره حقوقی تعریف مهریه در قانون ایران اولین گام برای آشنایی با اجرا گذاشتن مهریه به کمک وکیل، بررسی تعریف مهریه در قانون ایران می باشد. در ابتدا بایستی بگوییم، قانونگذار در قوانین مختلف مهریه را تعریف نکرده است و تنها در مواد 1078 تا 1101 قانون مدنی به شرایط و سایر موضوعات مربوط به مهریه پرداخته است. البته خوشبختانه دکترین حقوقی، مهریه را تعریف می کنند. بر اساس این تعریف، مهریه عبارت است از آن حق مالی که پس از ازدواج دائم برای زوجه به وجود می آید و مرد وظیفه پرداخت آن را به عهده خواهد داشت. شما می توانید برای کسب اطلاعات بیشتر از طریق مشاوره حقوقی با ما در ارتباط باشید. منظور از اجرا گذاشتن مهریه چیست؟ گام بعدی که در راستای بررسی موضوع اجرا گذاشتن مهریه به کمک وکیل بایستی بدان بپردازیم، پاسخ بدین سوال است که منظور از اجرا گذاشتن مهریه چیست؟ شاید در ابتدا پاسخ به این سوال، اندکی غیر منطقی باشد. چرا که اصطلاح اجرا گذاشتن مهریه، یک اصطلاح بسیار رایج در میان افراد می باشد. این اصطلاح در واقع به معنای مطالبه مهریه و تقاضای صدور اجراییه می باشد. در نتیجه به اجرا گذاشتن مهریه اشاره به فرایند صدور اجراییه مهریه و مطالبه آن دارد. شما می توانید برای اجرا گذاشتن مهریه از طریق مشاوره حقوقی انلاین و رایگان با یک وکیل مهریه در ارتباط باشید. مطالبه مهریه در چه مواردی می توان مهریه را اجرا گذاشت؟ یکی دیگر از سوالاتی که پیرامون اجرا گذاشتن مهریه به کمک وکیل از مشاورین موسسه حقوقی وکلای تلفنی پرسیده می شود، این است که در چه مواردی می توان مهریه را اجرا گذاشت یا مطالبه کرد؟ در ابتدا باید به این نکته اشاره داشته باشیم که بسیاری از افراد تصور می کنند، اجرا گذاشتن مهریه تنها با طلاق امکان پذیر است. در صورتی که این تصور کاملاً اشتباه می باشد. در واقع همانطور که ذکر شد، مهریه حق مالی زن می باشد و دین مرد محسوب می شود. در نتیجه تحت هیچ شرایطی قابل اسقاط نیست، مگر اینکه خود زوجه آن را به زوج ببخشد. همچنین زن می تواند آن را از زمان انعقاد عقد و در هر زمان که بخواهد، مطالبه کند. به علاوه بایستی اشاره داشته باشیم که تنها آن مهریه ای را می توان به اجرا گذاشت که دارای ویژگی های زیر باشد: مال بودن و داشتن ارزش مالی. مشروع بودن. مشخص و معین بودن. قابل تملک بودن. عدم تعلق به دیگری.


وحید فراست

اجرا گذاشتن مهریه انواعی دارد از طریق ثبت از طریق دادگاه و تقدیم دادخواست مهم این است که وکیل در این خصوص تبحر و تخصص داشته باشد


مجید شیخی

با سلام مهریه عبارت است از آن حق مالی که پس از ازدواج دائم برای زوجه به وجود می آید و مرد وظیفه پرداخت آن را به عهده خواهد داشت.


محمد صادق تیغ نورد

با سلام و احترام؛ یکی از مسائی که محاکم دادگستری را درگیر خود نموده است بحث مربوط به وصول مهریه برای بانوان است . همه ما می دانیم که زوجه به محض انعقاد عقد مالک کل مهریه می گردد و اگر رابطه زناشویی با زوج برقرار نماید می تواند برای مطالبه کل مهریه از طریق دادگا یا اداره ثبت اقدام کند و اگر قبل از داشتن رابطه اقدام به وصوا مهریه نماید مستحق نیمی از آن خواهد بود . نکته جالب تر اینجاست که زوجه می تواند حتی از ایفای وظایف زناشویی و تمکین خودداری نموده و از حق حبس خویش هم استفاده کند لذا مبحث مربوط به مهریه بسیار جدی بوده و نیازمند مداقه و هوشیاری فراوان است . در رویه امروز جامعه ما هرگاه زوجه قصد مطالبه مهریه را داشته باشد ابتدا به دفترخانه ازدواج مراجعه نموده و بعد از اخذ گواهی به اداره ثبت و قسمت اجرا مراجعه می کند در این زمان اگر زوج مالی جهت توقیف داشته باشد آن را معرفی نموده و این مال که می تواند منقول یا غیر منقول باشد توقیف می گردد ، بعد زا آن فرصت ده روزه ای به زوج جهت پرداخت مهریه داده می شود و اگر زوج نتواند مهریه همسر خویش را پرداخت کند فرایند مزایده جت پرداخت مهریه آغاز خواهد شد ، در برخی موارد اگر چیزی برای توقیف وجود نداشته باشد زوجه می تواند یک چهارم حقوق هسر خویش را در ازای مهریه توقیف کند و اگر باز هم چیزی نبود ، بعد زا گذشت دو ماه زوجه به دادگاه مراجعه نموده و زا آنجا فرایند وصول مهریه را شروع می نماید. برای دانستن دیگر جزئیات می توانید از وکلای کارکشته موسسه وکیل تلفنی بهره جسته و مشکل خویش را بر طرف نمائید.


ع . ح

سلام و احترام در صورتی که مرد علاقه‌ای به پرداخت مهریه نداشته باشد یا برای هر دلیل دیگری عدم پرداخت مهریه به زن را انتخاب کند، زن می‌تواند از طریق اداره ثبت اسناد و املاک مطالبه مهریه نماید. زن می‌تواند با ارائه مدارک مربوطه و اثبات ادعای خود، مهریه از مرد تعیین شده در قرارداد نکاح را از طریق اداره ثبت مطالبه کند. اداره ثبت اسناد و املاک دستور قضائی مرتبط با مهریه را صادر کرده و از طریق اجرای این دستور، مرد ملزم به پرداخت مهریه به زن می‌شود. در صورتی که مرد اقدام به پرداخت مهریه نکند، ممکن است این مبلغ از اموال او مسدود شده و به زن تحویل داده شود. بنابراین، زنانی که با عدم پرداخت مهریه مواجه شده‌اند، می‌توانند از طریق اداره ثبت اسناد و املاک اقدام به مطالبه مهریه نمایند و حق خود را از طریق قوانین مربوطه به دست آورند.


قاسم رفعتی

سلام.مطابق بخشنامه که توسط ریاست محترم قوه قضاییه صادر کرده و ناظر به اجرای بند ب ماده ۱۱۳ قانون برنامه پنجم توسعه است کلیه محاکم ایران از پذیرش دادخواست مهریه در ابتدا بدون مراجعه قبلی به اداره ثبت منع شده اند. با این توضیح که چه وکیل مهریه داشته باشید یا خودتان به شخصه اقدام میکنید گام اول مراجعه به دفتر ازدواجی است که عقد ثبت رسمی شده است و بعد درخواست صدور اجراییه می کنید


محمد مومنی

در هر دو روش، در صورتی که مهریه عندالمطالبه باشد، زوجه می‌تواند بلافاصله پس از عقد نکاح درخواست اجرای مهریه دهد. همچنین، اگر مهریه عندالاستطاعه باشد، امکان جلب زوج و ممنوع الخروج کردن او وجود ندارد و فقط در صورت داشتن مال از زوج، امکان اجرای مهریه وجود دارد. در صورت مراجعه به اداره اجرای ثبت، زوجه می‌تواند بدون طی مراحل دادگاه، درخواست اجرای مهریه دهد. در این روش، ملاک قیمت سکه در زمان وصول مهریه است


قجری

اجرای مهریه از طریق دفتر اسناد رسمی ازدواج: شرایط: مهریه باید در دفتر اسناد رسمی ازدواج ثبت شده باشد. زن باید سند ازدواج و مدارک شناسایی خود را ارائه کند. مراحل: زن با مراجعه به دفترخانه‌ای که ازدواج در آن ثبت شده است، درخواست صدور اجراییه می‌دهد. دفترخانه، اجراییه را به شوهر ابلاغ می‌کند. شوهر 10 روز فرصت دارد تا مهریه را پرداخت کند. در صورت عدم پرداخت مهریه، زن می‌تواند با مراجعه به دایره اجرای ثبت، درخواست توقیف اموال شوهر را بدهد.


ثبت دیدگاه شما

فوق تخصصی

جدول مشاوره حقوقی فوق تخصصی

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت (تومان) پرداخت
10دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 150,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
۲۰ دقیقه مشاوره حقوقی تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 250,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
30 دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 280,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
60 دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 350,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
تخصصی

جدول مشاوره حقوقی تخصصی

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت (تومان) پرداخت
۱۰ دقیقه مشاوره حقوقی با وکیل 120,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
۱۵ دقیقه مشاوره حقوقی با وکیل 170,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
۲۰ دقیقه مشاوره حقوقی با وکیل 200,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
۳۰ دقیقه مشاوره حقوقی با وکیل 260,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
۱ ساعت مشاوره حقوقی با وکیل 300,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
مشاوره حقوقی حضوری 1,000,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
مطالعه اوراق پرونده به همراه 5 دقیقه مشاوره حقوقی توسط وکیل 200,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
نگارش نامه ها و درخواست های اداری 500,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
5دقیقه مشاوره حقوقی با وکیل پایه یک دادگستری 80,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
محاسبه فوری دیه توسط وکیل 150,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
محاسبه فوری مهریه به نرخ روز 200,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت

© 2021. وکلای تلفنی . تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ می باشد.