عدم ایفای تعهدات کابینت ساز

عدم ایفای تعهدات کابینت ساز

عدم ایفای تعهدات کابینت ساز

فسخ قرارداد ساخت کابینت

از آنجایکه قرارداد پیمانکاری ساخت کابینت بر اساس شرایط کارفرما و پیمانکار نوشته می شود در صورت محقق نشدن یکی از بندهای شرط شده در آن هر کدام از طرفین می توانند اقدام به فسخ قرارداد نمایند. معمولا کارفرما بنا بر دلایلی همچون واگذاری پیمانکاری ساخت و نصب کابینت به شخصی دیگر توسط پیمانکار اصلی ، غیبت بی دلیل در زمان اجرای ساخت کابینت، تاخیر و عدم اجرای تعهدات مندرج در قرارداد و به صورت کلی عدم انجام تعهد کابینت ساز می تواند اقدام به فسخ قرارداد کند.پیمانکار نیز می تواند به دلیل عدم انجام تعهدات کارفرما که در قرارداد درج شده است مانند عدم پرداخت به موقع اقدام به فسخ قرارداد نماید.با جستجویی کوتاه در فضای اینترنتی با عنوان عدم تعهد کابینت ساز متوجه خواهید شد که بسیاری از مردم با این مشکل حقوقی مواجه هستند و سوالات حقوقی دارند. حتی در فضای واقعی در بین اطرافیان نیز ممکن است چنین اتفاقی رخ داده باشد. اگر با چنین مشکلی مواجه هستید در کمترین زمان ممکن از طریق مشاوره حقوقی تلفنی با بهترین وکلای متخصص در این حوزه مشاوره حقوقی انجام دهید.

مشاوره حقوقی تلفنی

مطالبه خسارت از کابینت ساز بابت عدم انجام کار

در صورتی که شخصی در قرارداد تعهد نماید که کاری را انجام دهد اما از انجام آن عمدی و آگاهانه خود داری کند می توان بر علیه او در دادگاه اقامه دعوا کرد. مطالبه خسارات دارای شرایط خاصی است به عنوان مثال در قرارداد ذکر می شود در تاریخ مشخصی کابینت ساخته و نصب شود اگر در مهلتی که مشخص شده است کابینت ساز اقدام به انجام تعهد خود ننماید، طرف قرارداد می تواند خسارت عدم انجام تعهد را مطالبه کند.

اگر طرف قرارداد ثابت کند در اثر عدم انجام تعهد کابینت ساز ضرری متحمل شده است در صورت اثبات ضرر، کابینت ساز باید ضرر را نیز پرداخت کند. ذکر این نکته لازم است ضرر باید بر اثر نتیجه مستقیم عدم انجام تعهد باشد.

جبران خسارت ناشی از انجام تعهد در عرف به اندازه ای قوی است که نیاز به ماده قانونی ندارد اما در ماده 221 قانون مدنی به این مورد به صراحت اشاره شده که اگر فردی از انجام تعهد خود خودداری کرد در صورتی که تخلف انجام داده باشد مسئول خسارت طرف مقابل است.

موسسه حقوقی وکیل تلفنی به صورت شبانه روزی و 24 ساعته امکان ارائه خدمات حقوقی از جمله مشاوره با بهترین وکیل مجرب را فراهم کرده است. با روش های مختلف از جمله آنلاین و تلفنی می توانید در هر ساعت از شبانه روز مشاوره حقوقی در ارتباط با عدم تعهد کابینت ساز مشاوره حقوقی انجام دهید.

مطالبه خسارت از کابینت ساز بابت تاخیر در انجام کار

اگر کابینت ساز در انجام تعهد خود تاخیر نماید ضمن تحویل اصل کار باید خسارت تاخیر را نیز بپردازد. اگر در قرارداد ذکر شود به عنوان مثال کابینت ساز به ازای هر روز تاخیر باید مبلغ مشخصی بپردازد اگر مثلا سه ماه تاخیر داشته باشد باید خسارت کلیه روزها را بپردازد. در هر دو حالت عدم تحویل یا تاخیر در انجام کار اگر کابینت ساز پیمان شکنی کرده باشد باید خسارات پرداخت کند اما اگر در اجرای قرارداد ناتوان باشد مدیون یا مسئولیتی ندارد به عنوان مثال کابینت ساز در حین انجام کاری سقوط کرده و جای از بدن او شکسته است.

هزینه مشاوره حقوقی تلفنی

الزام کابینت ساز به تحویل کابینت مطابق نمونه سفارشی

در هنگام عقد قرارداد، نمونه کابینت سفارشی توسط طرف اول قرارداد انتخاب می شود و در حین قرارداد تعیین می شود که چه نمونه ای با چه کیفیتی ساخته و نصب شود. اگر محصول نهایی با نمونه سفارشی مطابقت نداشته باشد طرف اول قرارداد می تواند با ارائه دادخواست به دادسرا کابینت ساز را ملزم به ساخت کابینت مطابق نمونه سفارشی نماید.

برای الزام به انجام تعهد کابینت ساز نیاز به دادخواست در مراجع قضایی است. یکی از فعالیت های موسسه حقوقی وکیل تلفنی تنظیم دادخواست توسط وکیل پایه یک دادگستری است برای انجام این کار می توانید از طریق شماره های مندرج در سایت با روش های پیام، چت، تماس تلفنی یا تماس واتساپی مشاوره حقوقی یا سایر خدمات حقوقی دریافت کنید.

مشاوران حقوقی وکیل تلفنی در ارتباط با الزام به ایفای تعهدات کابینت ساز اطلاعات حقوقی مناسبی در انجام مشاوره حقوقی در اختیار شما قرار خواهد داد.

 

نحوه اثبات تاخیر در انجام کار توسط کابینت ساز

در قراردادی که بین کارفرما و کابینت ساز منعقد می شود موارد تعهد طرفین نیز درج می شود بر اساس بندهای قرارداد نیز زمان تحویل کار مشخص می شود. اگر بر اساس قرارداد کارفرما تمامی تعهد های خود را انجام داده باشد باید کابینت ساز نیز در زمان مشخص کار را تحویل دهد.

اگر در تاریخی که مشخص شده است کابینت ساز نتواند کار را تحویل دهد، کارفرما می تواند با استناد به قرارداد و تعهدی که در آن درج شده است تاخیر در انجام کار را اثبات و درخواست دریافت خسارت نماید. قبل از اقدام به انجام دعوای حقوقی حتما با وکیل متخصص مشاوره انجام دهید و در ارتباط با تعهدات کابینت ساز مشاوره حقوقی انجام دهید.


 

نکاتی درباره قرارداد کابینت

افرادی که می خواهند کابینت سفارش دهند برای اینکه در صورت عدم انجام تعهدات دچار ضرر نشوند باید نکاتی را در هنگام عقد قرارداد درج کنند که برخی از آنها شامل موارد زیر می باشد.

·        انتخاب نمونه سفارشی و حدالامکان تصویری از نمونه سفارش پیوست قرارداد گردد.

·        تعیین شود هزینه حمل کابینت از کارگاه به مقصد توسط کدام طرف پرداخت شود.

·        قیمت متریال استفاده شده و همچنین قیمت نهایی بر اساس هر متر مشخص شود.

·        نحوه پرداخت ساخت کابینت تعیین شود که با چه شرایطی و در چه مراحلی پرداخت شود.

·        زمان دقیق تحویل کار تعیین و درج شود.

·        میزان خسارت در صورت عدم انجام کار یا تاخیر در اجرای کار تعیین شود.

 

سوالات رایج

+ اگر با عدم انجام تعهد کابینت ساز مواجه شدیم باید چه اقدامی انجام دهیم؟

در صورت عدم انجام تعهد کابینت ساز می توانید بعد از انجام مشاوره حقوقی و آشنایی به حق و حقوق قانونی خود از طریق مراجع قضایی دادخواست خود را ثبت و پیگیری کنید.

+ اگر عدم تعهد کابینت ساز سبب ایجاد ضرر شود می توان کابینت ساز را ملزم به پرداخت کرد؟

بله، اگر بتوانید اثبات کنید ضرر به وجود امده مستقیم بر اثر عدم تعهد کابینت ساز بوده می توانید درخواست خسارات و جبران ضرر و زیان نمائید.

+ در چه شرایطی امکان دریافت خسارات بابت تاخیر در تحویل کار وجود دارد؟

در صورتی که زمان مشخصی برای انجام کار تعیین شده است و کابینت ساز به تعهد خود عمل نکرده باشد کارفرما می تواند مطالبه خسارت کند.

+ برای انجام مشاوره در ارتباط با عدم تعهد کابینت ساز چکار کنم؟

با وکیل متخصص موسسه حقوقی وکیل تلفنی مشاوره آنلاین و ارزان انجام دهید.

+ ذکر چه مواردی در قرارداد کابینت ساز لازم و ضروری است؟

ذکر مبلغ نهایی، نحوه پرداخت و زمان تحویل کار از موارد ضروری است که باید در قرارداد درج شود.


سوالات متداول

نظرات

علی زینالی

باسلام وعرض خسته نباشید.ممنون از تحلیل های علمی وشایسته شما حقوقدان های عزیز.بنده حقوق خوان هستم نه حقوقدان از مطا لعه مطالب ارزشمند شما عزیزان در باب ایفای تعهد(البته باقید زمان مشخص)وسایر مطالب اعم از ایفای اصل تعهد وخسارات ناشی از تاخیر عدم ایفای تعهد(وحدت مطلوب)وسایر موارد ممنونم


مرتضی

سلام و عرض ادب من یه قرارداد ساخت کابینت بستم که تاریخ تحویلش مشخصه ولی برای تاخیر هیچ موردی برای جریمه پیمانکار ذکر نشده آیا میشه بازم خسارت گرفت در صورت تاخیر


عباسی

با سلام اگر کابینت ساز کارش و نصفه رها کنه و طلب پول بیشتر از قراردادش کنه میشه یه کابینت ساز دیگه اورد یا دادگاه باید اجازه بده و اگر داداگاه باید بگه چقدر زمان میبره در ضمن مثلا مبلغ قرارداد ۳۸ ملیون علاحساب بوده ولی گفت فوقش یه تومن بیشتر بشه اینو ننوشتن تو قراد داد الان چون گفته علاحساب میشه بگه بیشتر میخوام


سحر نیک پور

قرارداد پیمانکاری ساخت کابینت بر اساس شرایط کارفرما و پیمانکار نوشته می شود در صورت محقق نشدن یکی از بندهای شرط شده در آن هر کدام از طرفین می توانند اقدام به فسخ قرارداد نمایند. معمولا کارفرما بنا بر دلایلی همچون واگذاری پیمانکاری ساخت و نصب کابینت به شخصی دیگر توسط پیمانکار اصلی ، غیبت بی دلیل در زمان اجرای ساخت کابینت، تاخیر و عدم اجرای تعهدات مندرج در قرارداد و به صورت کلی عدم انجام تعهد کابینت ساز می تواند اقدام به فسخ قرارداد کند.پیمانکار نیز می تواند به دلیل عدم انجام تعهدات کارفرما که در قرارداد درج شده است مانند عدم پرداخت به موقع اقدام به فسخ قرارداد نماید.


محمد صادق تیغ نورد

با سلام و احترام؛ در دنیای امروز وجود سرعت عمل در هر کاری برگ برنده افرادی است که به صورت قراردادی (پیمانکاری) انجام کاری را تعهد می کنند؛ البته عملی که توام با دقت بوده و کیفیت لازم را داشته باشد. بیگمان از جملهرموز موفقیت کشور های پیشرفته دنیا پیشتازی در این کار می باشد چرا که پیمانکاران این کشور ها، هر پروژه ای را در اسرع وقت و با نهایت دقت به سرانجام رسانده و تحویل کارفرما می دهند و طبیعتا بعد از آن کارهای مهمتر و بزرگتری به ایشان واگذار می گردد و نکته آخر هم اینکه هر یک از طرفین نیز در صورت عدم عمل به تعهدات واگذار شده خود می بایست به نفر مقابل پاسخگو باشد ، این مساله آنقدر بدیهی است که در هرجایی می توان بعنوان یک عرف مسلم عقلی آن را پذیرفته و بدان عمل نمود. ماده 221 قانون مدنی ایران نیز به این مساله تصریح دارد هرچند که اگر چنین قانونی وضع نمی شد نیز می توانستیم با عنایت به ماده 10قانون مدنی که قرارداد های خصوصی بین نفرات را نافذ می داند نیز به این مهم دست پیدا کنیم اما اهمیت کار زمانی بروز پیدا می کند که بدانیم چه قراردادی را بنویسیم و مفاد مندرج در آن چگونه تنظیم شود که امکان تخلف برای طرف مایل پیش نیاید یا اینکه بداند در صورت تخطی از مفاد قرارداد، ملزم به پرداخت چه جریمه سنگینی خواهد شد.همه این موارد و نیز پیگیری و ثبت دادخواست و ارائه یک دفاع مناسب در دادگاه جهت ایفای حقوق شخص متضرر مساله ای است که ما را رهنمون می نماید به انتخاب یک وکیل یا مجموعه ای از وکلای مجرب جهت احقاق حق خود.


فریبرز ذوالفقاری

با سلام در صورتی که شخصی در قرارداد تعهد نماید که کاری را انجام دهد اما از انجام آن عمدی و آگاهانه خود داری کند می توان بر علیه او در دادگاه اقامه دعوا کرد. مطالبه خسارات دارای شرایط خاصی است به عنوان مثال در قرارداد ذکر می شود در تاریخ مشخصی کابینت ساخته و نصب شود اگر در مهلتی که مشخص شده است کابینت ساز اقدام به انجام تعهد خود ننماید، طرف قرارداد می تواند خسارت عدم انجام تعهد را مطالبه کند


محمد

سلام به موجب ماده ۲۲۱ قانون مدنی در صورت عدم‌انجام تعهد شخص ممتنع مکلف به جبران خسارت می باشد.اوفوبالعقود نیز متضمن همین معناست


بهاره توکلی پور

با سلام خدمت موسسه و همکاران وکیل تلفنی،ضمن تشکر از خدمات ارزندتان در این شرایط خاص و مشکل ساز بیماری به هموطنان عزیز پیشنهاد میکنم با توجه به بودجه بسیار مناسبی که نسبت به حل مشکلات حقوقی خود می‌پردازید از همه مهمتر در زمان خود صرفه جویی میکنید و با تماسی که کمتر از 5دقیقه با شما گرفته میشود از مشاوره وکلای خبره پایه یک بهره مند می شوید و برای مراجعه به دادگاه دیگر استرس و دغدقه چندانی ندارید.باارزوی حل مشکلات حقوقی مردم عزیز.وکیل پایه یک بهاره توکلی پور در زمینه خانواده با کد 30972 در خدمت مردم عزیز هستم.با تشکر


سهند مهدی پور

سلام خسارت ناشی از انجام تعهد در عرف به اندازه ای قوی است که نیاز به ماده قانونی ندارد اما در ماده 221 قانون مدنی به این مورد به صراحت اشاره شده که اگر فردی از انجام تعهد خود خودداری کرد در صورتی که تخلف انجام داده باشد مسئول خسارت طرف مقابل است.


Mohamad sheykhi

به موجب ماده 221 قانون مدنی، تعهد به جبران خسارت چه بر اساس تصریح در قرارداد، چه بر اساس آنچه عرف رایج مقرر می‌داند و چه در مواردی که قانون الزام کند، قابل مطالبه است؛ مشروط به اینکه طرف تعهد قراردادی، تعهدی را مبنی بر انجام یا عدم انجام کاری بر عهده گرفته باشد. وکیل اضافه می‌کند: در رویه قضایی بین‌المللی نیز این اصل کلی حقوقی پذیرفته شده است که عامل ورود زیان متعهد به جبران خسارت است و این تعهد، منوط به درج شرط صریحی در قرارداد نیست. پایه این رویه را می‌توان در رویه دیوان دایمی دادگستری بین‌المللی در دهه 1920 میلادی در قضیه کارخانه «کرزوف» یافت. وی خاطرنشان می‌کند: بدیهی است ادعای خسارت موکول به تحقق حکم ماده 226 قانون مدنی است که باید در قرارداد زمان معینی برای اجرای تعهد مورد نظر تعیین شده باشد و پس از انقضای مدت، ادعای خسارت مسموع خواهد بود. به علاوه مطابق مواد 227 و 229 قانون مدنی وقوع فورس‌ماژور یا قوه قاهره، مانعی در جهت اجرای تعهد است که اگر متعهد، وجود هر یک از مصادیق فورس‌ماژور را بتواند ثابت کند، مطالبه خسارت از وی بابت عدم اجرای تعهد مقبول نیست. روش‌های جبران خسارات این حقوقدان در بررسی روش‌های جبران خسارت می‌گوید: در مورد جبران خسارت در قراردادهایی که زمان و موضوع تعهد قراردادی هر دو از اهمیت خاصی برخوردارند و به بیان دیگر، چنانچه تعهدی در موعد مشخص خود اجرا نشود، دیگر مطلوبیت خود را از دست می‌دهد، در مقایسه با قراردادهایی که وحدت مطلوب وجود ندارد، می‌توان قایل به تفکیک شد. مثال بارز نوع اول قرارداد تهیه شام مجلس عروسی است. اگر در آن زمان مقرر غذا تهیه نشود، دیگر برای ذی‌نفع از فایده‌ای برخوردار نیست. گاهی حکم به الزام متعهد به اجرای تعهد قراردادی می‌شود و گاهی خود منتفع از تعهد می‌تواند به حکم دادگاه با هزینه متعهد نسبت به اجرای تعهد اقدام کند. گاهی هم خسارت از طریق پرداخت وجه به ذی‌نفع قابل تحقق است. بنا بر مراتب مذکور به نظر می‌رسد درخواست خسارت عدم اجرای تعهد، ناظر به قراردادهایی است که موعد اجرای تعهد قراردادی به سر آمده و متعهد به وظیفه خود عمل نکرده است؛ به این ترتیب جز در مواردی که مطالبه خسارت برای عدم انجام بخشی از تعهد قراردادی ملحوظ است، به طور کلی باید گفت: با درخواست خسارت، دیگر قراردادی بین طرفین مجری نیست و نمی‌توان قایل به ادامه اعتبار قرارداد مزبور بود. در واقع، مطالبه خسارت، راهکاری جایگزین در مقابل عدم ایفای تعهدات قراردادی توسط متعهد است و در صورتی که در قالب نظام روابط قراردادی تنظیم شده بین طرفین، چاره دیگری نباشد در این صورت، زیان‌دیده می‌تواند به سازوکار مطالبه خسارت روی آورد. بنابراین جز در مواردی که تعهدات قراردادی جنبه مستمر دارند، درخواست جبران خسارت عدم اجرای قرارداد به منزله اختتام قرارداد باید تلقی شود. تفاوت خسارت تاخیر و خسارت عدم انجام تعهد این وکیل دادگستری در خصوص تفاوت خسارت تاخیر و خسارت عدم انجام تعهد می‌گوید: خسارت عدم انجام تعهد و خسارت تأخیر در انجام تعهد هر یک جداگانه قابل مطالبه هستند؛ اما نکته ظریفی که در اینجا باید مورد توجه قرار داد، این است که قانونگذار ایرانی در مورد خسارت تأخیر تأدیه هر چند طبق ماده 719 قانون آیین دادرسی مدنی سابق خسارت تأخیر تأدیه پول را قابل مطالبه می‌دانست، بعد از انقلاب ضمن نسخ ماده مزبور در بند دوم ماده 515 قانون آیین دادرسی مدنی، مقرر شد خسارت تأخیر تأدیه در موارد قانونی قابل مطالبه است. منظور از موارد قانونی مذکور در این ماده، مصادیق ماده 522 همین قانون و ماده 2 قانون الحاق یک تبصره به ماده 2 قانون اصلاح موادی از قانون صدور چک است. وکیل اضافه می‌کند: مستفاد از اصول 43 و 49 قانون اساسی و نظریه مورخ 12/4/1364 شورای نگهبان، دریافت خسارت تأخیر تأدیه (قرض ربوی) مغایر با موازین شرعی شناخته می‌شود.


ثبت دیدگاه شما

فوق تخصصی

جدول مشاوره حقوقی فوق تخصصی

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت (تومان) پرداخت
10دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 150,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
۲۰ دقیقه مشاوره حقوقی تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 250,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
30 دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 280,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
60 دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 350,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
تخصصی

جدول مشاوره حقوقی تخصصی

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت (تومان) پرداخت
۱۰ دقیقه مشاوره حقوقی با وکیل 120,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
۱۵ دقیقه مشاوره حقوقی با وکیل 170,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
۲۰ دقیقه مشاوره حقوقی با وکیل 200,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
۳۰ دقیقه مشاوره حقوقی با وکیل 260,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
۱ ساعت مشاوره حقوقی با وکیل 300,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
مشاوره حقوقی حضوری 1,000,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
مطالعه اوراق پرونده به همراه 5 دقیقه مشاوره حقوقی توسط وکیل 200,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
نگارش نامه ها و درخواست های اداری 500,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
5دقیقه مشاوره حقوقی با وکیل پایه یک دادگستری 80,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
محاسبه فوری دیه توسط وکیل 150,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
محاسبه فوری مهریه به نرخ روز 200,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت

© 2021. وکلای تلفنی . تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ می باشد.