بررسی عملکرد وکیل بر پرونده کیفری

بررسی عملکرد وکیل بر پرونده کیفری

بررسی عملکرد وکیل بر پرونده کیفری

پرونده کیفری آن دسته از پرونده هایی است که در صورت ارتکاب جرایم در چارچوب حقوق جزا تشکیل شده باشد. این پرونده ها از پیچیده‌ترین پرونده ها در محاکم قضایی هستند. به همین دلیل می‌توان گفت عملا بدون حضور وکیل موفقیت در این پرونده ها ناممکن است. برای سپردن وکالت پرونده های کیفری خود به وکلای پایه یک دادگستری، و دریافت مشاوره حقوقی در این زمینه با موسسه حقوقی وکلای تلفنی در ارتباط باشید.

در ادامه مطلب درباره عملکرد وکیل در پرونده کیفری و مسائل پیرامون آن صحبت خواهیم کرد.

 

هزبنه مشاوره حقوقی

مباحثی که در حقوق کیفری بحث می‌شوند

حقوق کیفری یا حقوق جزا یکی از شاخه های حقوق در جامعه است. قانونگذار برای حمایت و محافظت از جان، مال، آبرو، آزادی و ... افراد جامعه قوانینی در قالب حقوق کیفری تدوین کرده است. این قوانین در اصل درباره علت و چرایی، مجازات و نحوه رسیدگی به جرایم کیفری بحث می‌کند.

اکنون می‌توان به تعریف درستی از پرونده کیفری رسید؛ در صورتی که فردی به قوانین مندرج در حقوق جزا عمل نکند مرتکب جرم شده است و پرونده‌ای که در جهت رسیدگی به جرم او در محاکم قضایی تشکیل شده باشد پرونده کیفری خواهد بود.

وکیل کیفری در چه زمینه هایی تخصص دارد؟

وکیل کیفری به طبع باید در مباحث حقوق کیفری تخصص داشته باشد. وکلای کیفری برخلاف وکلای پایه یک، حق پذیرش تمام پرونده ها و حضور در تمام دادگاه ها مانند پرونده هایی که در دیوان عالی مطرح می‌شوند را ندارند.

پس تخصص وکیل کیفری صرفا پیگیری پرونده کیفری و ارائه دفاعیات در پرونده های تشکیل شده با موضوعات مندرج در حقوق کیفری می‌باشد. از جمله مواردی که وکیل کیفری باید در آن ها تخصص داشته باشد عبارتند از:

کلاهبرداری، قتل، خیانت در امانت، فروش مال غیر، توهین، نزاع، تهدید، آدم رباعی، جعل سند و استفاده از سند مجعول، تجاوز به عنف، سرقت و ... . برای تشکیل پرونده در این موارد شاکی باید شکایت نامه تنظیم کرده و به دادگاه صالح تقدیم کند.

 

مشاوره با وکیل کیفری

برد در پرونده کیفری به کمک وکیل

همانطور که گفته شد پرونده کیفری از پیچیده‌ترین پرونده هایی است که در محاکم قضایی مشاهده می‌شود. زیرا به طور معمول افراد کلیات قوانین مندرج در حقوق جزا را می‌شناسند و به آن ها عمل می‌کنند. بنابراین اکثر افراد درباره ماده ها و تبصره ها و به طور کلی جزئیات این قوانین اطلاعات دقیقی ندارند. به همین دلیل هم قدرت دفاع از خود با استناد به مواد و تبصره های قانونی را نخواهند داشت.

در چنین مواقعی وکیل کیفری با علم و تخصص خود می‌تواند روند پرونده را به سمت موفقیت و برد بکشاند. از طرفی وکیل کیفری مانند تمام افراد متخصص در مشاغل دیگر، در این زمینه تجربه دارد و زمان و مکان ارائه دفاعیات و لوایح و ... را می‌داند.

اقدامات لازم برای پرونده های کیفری

تقریبا می‌توان گفت تنها اقدامی که شاکی یا وکیل او در پرونده کیفری باید انجام دهند مطرح کردن شکایت است. پرونده های کیفری برخلاف پرونده های حقوقی در هر مرحله نیازی به تقدیم دادخواست ندارند و به طور خودکار در محاکم قضایی روال خود را طی می‌کنند.

مراحل رسیدگی به پرونده کیفری (از طرح شکایت تا اجرای حکم) به شرح زیر است:

  1. مرحله کشف
  2. مرحله تعقیب
  3. مرحله تحقیقات مقدماتی
  4. مرحله دادرسی
  5. مرحله اجرا

حال برخی از این مراحل در دادسرا و برخی دیگر در دادگاه طی می‌شوند.

 

عملکرد وکیل کیفری

از کجا بفهمیم وکیل کار خود را به خوبی انجام می‌دهد؟

برای اطلاع از این که وکیل کار خود را در پرونده کیفری به خوبی انجام می‌دهد یا نه می‌توانید به سامانه خدمات الکترونیک قضایی مراجعه کرده و پیگیر روند پرونده خود باشید. معمولا با پیگیری روند پرونده می‌توان از عملکرد وکیل مطلع شد. اما با این حال یک راه دیگر نیز پیش روی شما قرار دارد. شما می‌توانید از طریق مشاوره حقوقی تلفنی با وکلای موسسه حقوقی وکلای تلفنی در ارتباط باشید و از ایشان مشاوره دریافت کنید. وکلای موسسه ما در دو گروه متخصص و فوق متخصص جای دارند که هزینه مشاوره حقوقی تلفنی با هر گروه از این وکلا در صفحه اصلی سایت درج شده است.

 

ارتباط در واتس اپ

رابطه حق الوکاله وکیل با عملکرد او در پرونده کیفری

حق الوکاله وکیل در پرونده کیفری مانند پرونده حقوقی، طبق تعرفه محاسبه می‌شود. اما برای این تعرفه حداقل و حداکثر مبلغ در نظر گرفته شده است. بنابراین وکلای باسابقه‌تر و ماهرتر حق الوکاله حداکثری را مطالبه خواهند کرد اما در عوض طبق سابقه‌ای که دارند عملکرد بهتری در پرونده خواهند داشت.

برای اطلاع دقیق از حق الوکاله وکیل کیفری و همچنین انتصاب وکیل برای پرونده کیفری خود، بهتر است پرسش دقیق خود در رابطه با پرونده کیفری را در وب سایت www.vakiltel.org و در قالب مشاوره حقوقی آنلاین و رایگان مطرح نمایید.

 

نگارش شکوائیه
مشاوره حقوقی اجرای احکام دادگستری 
مشاوره حقوقی کیفری
هزینه وکیل و مشاوره کیفری
درباره ما 


سوالات متداول

نظرات

امین چراغی شیخ آباد

سلام و عرض ادب اگر شخصی مرتکب فعل یا ترک فعلی شود که در قانون برای آن جرم انگاری صورت گرفته باشد، صحبت از طرح دعوای کیفری با تنظیم شکواییه و تقدیم پرونده کیفری به میان می آید. پرواضح است که نقش وکیل کیفری در اینگونه دعاوی بسیار حایز اهمیت است.


مهدی مظفری اناری

با سلام در پرونده های کیفری، مسئله اصلی اثبات جرم و به تبع آن اعمال مجازات است. بنابراین اهمیت موضوع و حساسیت امر اقتضا می کند وکلایی در این حوزه ورود کنند که در کنار دانش فنی و تخصصی در امور کیفری و جرم شناختی، از تجربیات بالایی در این حوزه بهره مند باشند. به طور کلی رفتن به سمت وکالت تخصصی کیفری می تواند بر ارتقا سطح کیفی طرح شکایت بیفزاید. حق الوکاله پرونده های کیفری نیز متناسب با نوع جرم، اهمیت ادله اثباتی و جمع آوری دلیل توسط وکیل می بایست تعیین گردد.


بهنام رحمانی فرد

باسلام تقریبا می‌توان گفت تنها اقدامی که شاکی یا وکیل او در پرونده کیفری باید انجام دهند مطرح کردن شکایت است. پرونده های کیفری برخلاف پرونده های حقوقی در هر مرحله نیازی به تقدیم دادخواست ندارند و به طور خودکار در محاکم قضایی روال خود را طی می‌کنند. مراحل رسیدگی به پرونده کیفری (از طرح شکایت تا اجرای حکم) به شرح زیر است: مرحله کشف مرحله تعقیب مرحله تحقیقات مقدماتی مرحله دادرسی مرحله اجرا حال برخی از این مراحل در دادسرا و برخی دیگر در دادگاه طی می‌شوند


mohamad sheykhi

وکیل کیفری به طبع باید در مباحث حقوق کیفری تخصص داشته باشد. وکلای کیفری برخلاف وکلای پایه یک، حق پذیرش تمام پرونده ها و حضور در تمام دادگاه ها مانند پرونده هایی که در دیوان عالی مطرح می‌شوند را ندارند. پس تخصص وکیل کیفری صرفا پیگیری پرونده کیفری و ارائه دفاعیات در پرونده های تشکیل شده با موضوعات مندرج در حقوق کیفری می‌باشد. از جمله مواردی که وکیل کیفری باید در آن ها تخصص داشته باشد عبارتند از: کلاهبرداری، قتل، خیانت در امانت، فروش مال غیر، توهین، نزاع، تهدید، آدم رباعی، جعل سند و استفاده از سند مجعول، تجاوز به عنف، سرقت و ... . برای تشکیل پرونده در این موارد شاکی باید شکایت نامه تنظیم کرده و به دادگاه صالح تقدیم کند.


علیرضا

بحث ارجاع دادن تخصصی مشاوره ها به وکلا در موسسه وکیل تلفنی از نکات قوت موسسه شماست قطعا وکیلی بیشتر سابقه کاری خودش را در امور حقوقی فعالیت کرده باشد، تسلط کمتری برای دنبال کردن امور کیفری و حضور در دادگاه های کیفری دارد. من به عنوان کاربری که یک پرونده ضرب و جرح با کمک وکیل موسسه شما پیش بردم خواستم ضمن تشکر و قدردانی از خدمات شما به کاربرانی که پیام منو میبینند توصیه کنم قبل از ورود به پرونده از وکیل کمک بگیرید نه زمانی که دچار مشکل شدید


مجید پریدست فومنی

با سلام از آنجاییکه دفاع از متهم در جرائم کیفری همیشه مورد توجه بوده و ازطرف دیگر متهم به دلیل ظن که به استناد مدارک اولیه در دادگاه ایجادنموده و عدم آشنایی به مبانی دفاع خوب نیاز به وکیل حرفه ای دارد که اولا تسلط لازم برحقوق کیفری داشته باشد ثانیا تجربه دفاع ازنوع جرمی که متهم مرتکب شده را داشته باشد ثالثا که مهم ترین بخش کاریک وکیل خوب است فن بیان ثلیث و قابلیت اداره جلسه دادرسی است فلذا بحث دفاع کیفری به جهت وابستگی به حیات و ممات و آبرو افراد مازاد بر تجربه و تخصص که پیش تر گفته شد پیدا نمودن شواهد ومدارک در خصوص بزه انتسابی نیز اهمیت ویژه دارد


بشیر علی پاریاد

سلام . دعاوی کیفری عموماً علاوه بر جنبه های خصوصی، به دلیل آثار و نتایج وارده بر جامعه، جنبه عمومی هم می یابد. در غالب موارد، دادستان در جرایم کیفری به عنوان مدعی العموم یا حافظ منافع جامعه وارد عمل می شود. به هنگام صدور آراء علاوه بر جنبه خصوصی، به جنبه عمومی پرونده نیز رسیدگی می شود. در پرونده های کیفری عمدتاً با مجازات هایی نظیر اعدام، قطع عضو، شلاق و…. مواجه هستیم.


مجید

اصولاً وکالت به عنوان یک حرفه واجد بخش های سهمی می باشد یکی از این بخش ها وکالت در امور کیفری می باشد در وکالت کیفری وکیل باید متبحر و دارای تجربه در امور کیفری باشد از جمله این که به حقوق و تکالیفی که قانونگذار برای شاکی و متهم تعیین نموده اشراف داشته باشد. از جمله اینکه قانونگذار اعمالی را جرم تلقی نموده و این اعمال در قانون به عنوان جرم تعریف شده است. وکیل کیفری در این خصوص می بایست دارای اطلاعات کافی و لازم باشد و از جمله این که به ارکان جرم(رکن مادی و معنوی) آگاهی کافی داشته باشد و البته همزمان از قدرت و اعتماد به نفس و جسارت کافی برای دفاع از حقوق متهم یا شاکی داشته باشد. در خصوص امور کیفری که معمولاً با جان و مال و حیثیت اشخاص در ارتباط می باشد و معمولاً تنش و استرس نگرانی بیشتری برای اشخاص درگیر ایجاد می نماید، حضور وکیل باعث آرامش خاطر موکل خواهد شد . از سوی دیگر وکیل کیفری می باید قدرت کلامی کافی برای دفاع از حقوق موکل داشته باشد و بتواند دفاعیات خود را به طور شفاف و واضح نزد دادگاه مطرح مینماید.


حمید مرادی نیا

با سلام یکی از وظایف اصلی وکلای کیفری تهیه‌ی دعوی است. اگر وکیلی متعهد شده باشد تا به عنوان وكیل شاکی وکالت نماید، آن وقت می‌بایست مطالبات موكل خود را با شکوائیه كه تنظیم كرده است بیان كند. درعین حال، تهیه‌ی دفاعیه نیز وظیفه دیگری است که توسط وکیل کیفری انجام می‌شود. وکلایی که در این زمینه خدمت می‌کنند، می‌توانند نمایندگی و وکالت اشخاصی را که به دلیل ارتکاب جرمی مورد تحقیق قرار می‌گیرند و متهم هستند، عهده‌دار شوند. به عنوان مثال، وکلای کیفری پرونده جنایی فردی را که به قتل عمدی متهم شده است، بررسی می‌کنند و در نظر می‌گیرند که آیا جرم مورد نظر به روشی مطابق قانون انجام پذیرفته‌‌است یا خیر، در نتیجه مشاهدات آن‌ها می‌تواند منجر به تقاضای تخفیف در مجازات بشود.وکلای کیفری همچنین می‌توانند هنگام بازجویی و دادرسی نیز نقش فعالی داشته باشند. حتی در جدی‌ترین جنایات، عناصری را که موجب کاهش مجازات مجرم شود را همراه با شواهد و مدارک آن‌ها به دادگاه ارائه می‌دهند. موارد مورد بحث صرفا محدود به اتهامات قتل نیست. علاوه بر قتل‌های عمد و غیر عمد، وکلای کیفری می‌توانند در مواردی مانند سرقت، زورگیری و غارت در دادگاه‌های کیفری جهت دفاع یا تعقیب کیفری شرکت کنند.


ثبت دیدگاه شما

فوق تخصصی

جدول مشاوره حقوقی فوق تخصصی

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت (تومان) پرداخت
10دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 150,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
۲۰ دقیقه مشاوره حقوقی تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 250,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
30 دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 280,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
60 دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 350,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
تخصصی

جدول مشاوره حقوقی تخصصی

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت (تومان) پرداخت
۱۰ دقیقه مشاوره حقوقی با وکیل 120,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
۱۵ دقیقه مشاوره حقوقی با وکیل 170,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
۲۰ دقیقه مشاوره حقوقی با وکیل 200,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
۳۰ دقیقه مشاوره حقوقی با وکیل 260,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
۱ ساعت مشاوره حقوقی با وکیل 300,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
مشاوره حقوقی حضوری 1,000,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
مطالعه اوراق پرونده به همراه 5 دقیقه مشاوره حقوقی توسط وکیل 200,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
نگارش نامه ها و درخواست های اداری 500,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
5دقیقه مشاوره حقوقی با وکیل پایه یک دادگستری 80,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
محاسبه فوری دیه توسط وکیل 150,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
محاسبه فوری مهریه به نرخ روز 200,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت

© 2021. وکلای تلفنی . تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ می باشد.