حکم طلاق در زمان بارداری زوجه

حکم طلاق در زمان بارداری زوجه

حکم طلاق در زمان بارداری زوجه

در شرایطی که زن و شوهر دیگر ادامه ی زندگی خود را غیرممکن می بینند، طلاق راهی برای پایان دادن به فصل زندگی مشترک هر دو می باشد. گاهی ممکن است در مسیر طلاق، زوجه باردار باشد، که همین موضوع بر مسائلی از قبیل حضانت فرزند، هزینه زایمان و نفقه زوجه تاثیرگذار خواهد بود. در حالت عادی، نفقه زن پس از طلاق از عهده ی مرد خارج می شود؛ در حالیکه اگر زوجه هنگام طلاق باردار باشد، نفقه وی تا زایمان بر عهده مرد است.

 

هزینه مشاوره حقوقی

هیچ مانع شرعی و یا قانونی برای طلاق در زمان بارداری وجود ندارد و حتی در صورت باردار بودن زوجه نیز، هر دو طرف می توانند به صورت توافقی به دادگاه مراجعه نموده و درخواست طلاق نمایند. حتی اگر زوجه نیز از طرف زوج وکالت طلاق داشته باشد، می تواند با مراجعه به دادگاه درخواست طلاق کند. زوج نیز با داشتن حق طلاق می تواند با ارائه گواهی عدم سازش به دادگاه، درخواست طلاق نماید. در این شرایط، زوج باید با قبول پرداخت کلیه حقوق مالی زن باردار، او را طلاق دهد.

پس بین زن باردار و عادی در درخواست طلاق تفاوتی نبوده و هر دو با داشتن شرایط لازم می توانند برای درخواست طلاق به دادگاه مراجعه نمایند. تنها تفاوتی که طلاق در زمان بارداری با حالت عادی دارد، در مدت نگهداری عده می باشد.

البته باید توجه داشت که طلاق در زمان بارداری تبعاتی مانند افسردگی، استرس و دیگر مشکلات مربوط به سلامتی را برای مادر و جنین به دنبال خواهد داشت؛ پس باید تا حد امکان زوجین را به سازش و حل مشکل تشویق نمود.

شرایط طلاق توافقی در دوران بارداری زن

درخواست طلاق توافقی توسط زوج و یا زوجه به دادگاه تقدیم می شود. دادگاه پس از بررسی وضعیت درخواست، زوجین را به مشاور خانواده ارجاع داده و اقدام به برقراری آشتی و حل اختلافات می کند. اما اگر به دلایلی، زوجین دیگر قادر به ادامه ی زندگی زناشویی نباشند، با درخواست طلاق توافقی موافقت می شود.

باردار بودن زوجه در طلاق توافقی، مشخص کننده ی مسائلی همچون حضانت فرزند، هزینه زایمان و نفقه زن باردار است. علاوه بر این، هنگام طلاق توافقی باید چگونگی وضع حمل، نوع بیمارستان برای زایمان و کلیه هزینه های مربوط به آن که بر عهده پدر است، تعیین شود. بعلاوه، تعیین سرپرست اصلی کودک پس از زایمان نیز از جمله مواردی است که باید به طور دقیق مشخص شود. همچنین زن می تواند تمامی حقوق مالی خود را مطالبه کرده و از همسر خود بخواهد تا این حقوق را با جزئیات در متن توافقنامه طلاق در زمان بارداری مکتوب کند.

اگر در مسیر پر فراز و نشیب طلاق بوده و در فکر ارائه ی درخواست طلاق توافقی هستید، موسسه حقوقی وکلای تلفنی بهترین راهنمای شما در این زمینه است. به منظور کسب اطلاعات بیشتر در مورد شرایط طلاق توافقی در زمان بارداری می توانید با مشاوره حقوقی تلفنی در ارتباط باشید. کارشناسان حقوقی موسسه ما به شما در انجام فرآیند طلاق کمک کرده و از اتلاف وقت و هزینه شما در این مسیر جلوگیری می کنند.

 

مشاوره حقوقی عده در طلاق زن باردار

مشاوره حقوقی طلاق با وکیل

طلاق در زمان بارداری نیز همانند طلاق در حالت عادی، پروسه های حقوقی مخصوص به خود را دارد. تخصص و تجربه وکلا در زمینه پرونده های طلاق، باعث تسریع در روند پرونده شده و از هزینه های اضافی جلوگیری می کند. گذشته از آن، پشت سر گذاشتن مراحل قانونی طلاق در زمان بارداری، از حوصله ی زن باردار خارج بوده و خسته کننده می باشد. به همین منظور، کمک گرفتن از وکلای باتجربه موسسه حقوقی وکلای تلفنی می تواند راهکار خوبی برای غلبه بر این سختی ها و مشکلات باشد.

در اختیار گرفتن وکیل در انجام امور حقوقی مرتبط با طلاق، هم باعث کاهش تنش بین زوجین شده و هم از مراجعه ی مکرر زوجین به دادگاه جلوگیری می کند. علاوه بر این، استرس و تنش وارد شده به جنین کمتر بوده و سلامت مادر و جنین به خطر نمی افتد. مشاوره حقوقی موسسه حقوقی وکلای تلفنی، با کارشناسان حقوقی مجرب خود، آماده خدمت رسانی به شما مشتریان گرامی در این زمینه می باشد. با اعتماد به مشاوران حقوقی و وکلای زبده ی موسسه ما، امور حقوقی خود را با اطمینان خاطر انجام دهید.

عده طلاق در صورت باردار بودن زن چه مدت است؟

عده به مدت زمانی گفته می شود که زن پس از طلاق، مجاز به ازدواج مجدد نیست. همانطور که قبلا ذکر شد، تفاوت طلاق زوجه در حالت عادی و در زمان بارداری در مدت زمان عده می باشد. عده طلاق زن باردار هنگام زایمان به پایان می رسد و پس از آن زوجه حق ازدواج مجدد را خواهد داشت. در صورتی که این مدت برای زنان غیرحامله، سه طهر خواهد بود. لازم به ذکر است که تا زمانی که عده زن باردار به پایان نرسیده، به او نفقه تعلق خواهد گرفت. بنابراین، زن در زمان بارداری نیز می تواند طلاق بگیرد، اما برای ازدواج مجدد باید بدون توجه به تعداد ماه های بارداری، تا وضع حمل صبر کند.

 

ارتباط در واتس اپ

برای طلاق دادن زن باردار چه شرایطی لازم است؟

طلاق در زمان بارداری مانند طلاق در حالت عادی بوده اما توجه به شرایطی از قبیل حضانت فرزند، هزینه زایمان و نفقه زن باردار تا زمان وضع حمل الزامی است. به همین منظور، زوجین باید در مورد تمامی این موارد با یکدیگر مشورت کرده و تصمیم نهایی خود را به صورت مکتوب در متن توافقنامه طلاق توافقی وارد کنند تا از بروز مشکلات احتمالی و سهل انگاری در آینده جلوگیری شود.

مشاوره حقوقی آنلاین و رایگان  موسسه حقوقی وکلای تلفنی، می تواند به زوجین در تصمیم گیری در مورد این مسائل کمک کرده و متن توافقنامه را به شکلی واضح مکتوب کند. با ما در ارتباط بوده و از راهنمایی های مشاوران و وکلای باتجربه ی ما در این زمینه بهره ببرید.

 

بزرگترین اشتباهات در طلاق 
مشاوره حقوقی طلاق 
موارد حضانت 
مشاوره حقوقی خانواده 
درباره ما 


نظرات

میلاداستوارپور

همانطور که قبلا ذکر شد، تفاوت طلاق زوجه در حالت عادی و در زمان بارداری در مدت زمان عده می باشد. عده طلاق زن باردار هنگام زایمان به پایان می رسد و پس از آن زوجه حق ازدواج مجدد را خواهد داشت.


Mohamad sheykhi

طلاق یک نوع ایقاع است یعنی یک عمل حقوقی یک طرفه، که معمولا از طرف مرد انجام می پذیرد که منجر به پایان ازدواج و انحلال عقد نکاح بین زن و شوهر می شود. برای طلاق زن حامله، مانع شرعی یا قانونی وجود ندارد و شوهر، یا زن در شرایطی، یا هر دو به صورت توافقی می توانند در صورت باردار بودن زن هم به دادگاه مراجعه کنند و حکم طلاق یا گواهی عدم امکان سازش دریافت کنند. در احکام، چگونگی و شرایط جدا شدن از همسر باردار تفاوتی با طلاق در زمان دیگر وجود ندارد و تنها تفاوت آن در مدت زمان نگهداری عده است به این معنا اگر زن بخواهد ازدواج مجدد داشته باشد، باید یک مدت زمانی از طلاق او بگذرد و این مدت زمان در صورت بارداری وی با زمانی که باردار نیست متفاوت است .   درخواست طلاق از طرف زن حامله   حق طلاق در نظام حقوقی ایران با مرد است، با این حال در شرایطی پیش بینی شده است که زن هم می تواند درخواست طلاق از دادگاه کند. شرایط طلاق از طرف زن شامل داشتن وکالت در طلاق ، عدم پرداخت نفقه از سوی شوهر، عسر و حرج زوجه ، غیبت شوهر بیش از چهار سال است که در صورتی که او بتواند صحت این مسائل را به دادگاه ثابت کند، دادگاه حکم طلاق را صادر می کند و به استناد آن می تواند از شوهرش طلاق بگیرد.  در این میان، تفاوتی میان در خواست طلاق زن حامله و غیر حامله وجود ندارد و در صورتی که شرایط ذکر شده محقق، و به دادگاه اثبات شود، وی می تواند از دادگاه در خواست طلاق کند.    طلاق توافقی در دوران بارداری   زوجین می توانند به هر دلیلی که تمایل داشته باشند، با توافق از یکدیگر جدا شوند و این توافق ها می تواند در زمینه های مهریه، حضانت و نفقه باشد و از این طریق به دادگاه برای گواهی عدم سازش مراجعه می کنند و دادگاه هم این توافق را محترم و مورد تایید می داند. در تنظیم دادخواست طلاق توافقی تفاوتی میان شرایط جدا شدن از همسر باردار از زمانی که زن باردار نیست وجود ندارد با این حال در صورت حامله بودن زن، زوجین باید در مورد موارد هزینه های زایمان، نفقه زن و حضانت فرزند به توافق برسند.   طلاق از طرف شوهر در زمان بارداری زن   طبق قانون ایران، مرد هر زمان که اراده کند می تواند از دادگاه چه به دلایل موجه وچه غیر موجه، در خواست صدور گواهی عدم امکان سازش و طلاق کند، حتی اگر زن مخالفت کند.و همانطور که گفته شد تفاوتی میان احکام طلاق در زمان حاملگی و غیر حاملگی وجود ندارد و بنابراین مرد می تواند به شرط پرداخت حقوق مالی زن باردار، وی را طلاق بدهد.


معراج فرجی

با سلام مرسی از سایت خوبتون مطلب بسیار مفیدی بود در بحث حقوقی مانعی برای طلاق در زمان بارداری وجود ندارد اما در شرایط و اثار و حقوق فرزند و مادر مهم و دارای اثار بسیار است


محسن جعفری

با سلام مشاوره حقوقی آسان و در دسترس با وکلای مجرب و متخصص در هر زمینه با استفاده از سایت وکیل تلفنی


محسن حاجی آبادی

هیچ مانع شرعی و یا قانونی برای طلاق در زمان بارداری وجود ندارد و حتی در صورت باردار بودن زوجه نیز، هر دو طرف می توانند به صورت توافقی به دادگاه مراجعه نموده و درخواست طلاق نمایند. حتی اگر زوجه نیز از طرف زوج وکالت طلاق داشته باشد، می تواند با مراجعه به دادگاه درخواست طلاق کند. زوج نیز با داشتن حق طلاق می تواند با ارائه گواهی عدم سازش به دادگاه، درخواست طلاق نماید


محمد حسین انصاری مهیاری

درود بر شما با توجه به اینکه کثرت پرونده ها مربوط به طلاق می باشد در سایت وکیل تلفنی با توضیحاتی که برای افراد جامعه در زمینه طلاق و اقسام طلاق ارائه می نماید سبب میشود آگاهی افراد و اشخاصی که قصد طلاق گرفتن را دارند با انواع طلاق آشنا بشوند و شرایط درخواست طلاق و انواع طلاق را بدانند لذا توضیحات ارائه شده بسیار مفید بوده و با آگاهی اشخاص که قصد طلاق توافقی دارند متوجه خواهند شد چه پروسه هایی را باید طی نمایند و در کوتاه ترین زمان بتوانند پس از مراحل فوق الذکر اقدام به طلاق گرفتن‌نمایند لازم به ذکر است در طلاق توافقی نیاز به ارجاع داور نمی باشد و مشخص است زوجه باید قسمت یا همه‌مهریه را بذل نماید و از سایت وکیل تلفنی بابت توضیحاتی که ارائه میدهد در زمینه های حقوقی مختلف قدردانی می نمایم و اشخاص با کمترین هزینه مشکلات خود را در این سایت می توانند حل نمایند در کوتاه ترین زمان ممکن و در نقاط مختلف کشور تمام وکلا در این سایت فعالیت دارند که محاسن دیگر این سایت می باشد از تمام دست اندرکان سایت کمال تشکر دارم‌موفق و پیروز باشید راضی بودم


محمدی

متاسفانه اطلاعات غلط و برداشت های نادرست از قوانین در سطح جامعه ناشی از تصوراتی است که بعضا توسط فیلمها و رسانه ها ایجاد میشود اما اینکه مردم منبع کسب اطلاعات حقوقی خودشان را متخصصین و موسسات حقوقی معتبری قرار دهند جلوی ایجاد این تصورات غلط گرفته میشود این دقیقا کاری است که توسط موسسه خوب شما در حال انجام است شما به همه مسائل اندیشیده اید حتی بحث رعایت عدالت اجتماعی در دسترسی همه اقشار به متخصصین و وکلای مجرب کشور را مدنظر قرار داده اید تا حقی از کسی تضیبع نشود موفق باشید


محمد

هیچ مانع شرعی و یا قانونی برای طلاق در زمان بارداری وجود ندارد و حتی در صورت باردار بودن زوجه نیز، هر دو طرف می توانند به صورت توافقی به دادگاه مراجعه نموده و درخواست طلاق نمایند.


محمد صادق تیغ نورد

با سلام و احترام یکی از مهم‌ترین موضوعاتی که کشور ما درگیر آن هست و پزونده های زیادی را به خود اختصاص داده مسئله مربوط به طلاق زوجین است . طلاق زوجین می‌تواند یا از طرف زوج باشد یا از طرف زوجه و یا به‌صورت توافقی، حال پرسشی که برای برخی از افراد پیش می‌آید این است که ا گر که اگر زوج باردار باشد تکلیف چیست؟ باید دانست که باردار بودن زوجه تأثیری در فرایند طلاق نخواهد داشت یعنی چه زوجه باردار باشد و چه نباشد فرایند طلاق به‌صورت طبیعی طی خواهد شد و تنها تفاوت زن باردار با زنان غیر باردار در میزان عده نگه‌داشتن آن هست و گاهاً در طلاق توافقی مسئله حضانت فرزندان است که مورد بحث و رسیدگی قرار می‌گیرد و همین‌طور نفقه ایشان، در طلاقی که زوجه باردار هم باشد باز هم بایستی روند خود را برای رسیدن به دادنامه طلاق طی کند یعنی ممکن است طرفین با همدیگر توافقی داشته باشند و بعد از انجام مراحل اداری و روال لازم دادخواست طلاق در آن صورت گیرد منتها در زمانی روجه باردار باشد بایستی تا زایمان فرزند عده نگه‌داشته شود، از طرفی باید دانست که برای امور مربوط به نفقه و حضانت فرزندان هم باید تعیین تکلیف لازم صورت پذیرد اما مابقی روال کار مانند سایر طلاق‌ها بوده و تفاوت خاص و چندانی با آن ندارد برای دانستن جزئیات بیشتر می‌توانید با وکلای مؤسسه وکیل تلفنی صحبت کرده و تمام دغدغه‌های خود را در این خصوص برطرف نمایید پیروز و موفق باشید


فریبرز ذوالفقاری

با سلام هیچ مانع شرعی و یا قانونی برای طلاق در زمان بارداری وجود ندارد و حتی در صورت باردار بودن زوجه نیز، هر دو طرف می توانند به صورت توافقی به دادگاه مراجعه نموده و درخواست طلاق نمایند. حتی اگر زوجه نیز از طرف زوج وکالت طلاق داشته باشد، می تواند با مراجعه به دادگاه درخواست طلاق کند. زوج نیز با داشتن حق طلاق می تواند با ارائه گواهی عدم سازش به دادگاه، درخواست طلاق نماید. در این شرایط، زوج باید با قبول پرداخت کلیه حقوق مالی زن باردار، او را طلاق دهد. پس بین زن باردار و عادی در درخواست طلاق تفاوتی نبوده و هر دو با داشتن شرایط لازم می توانند برای درخواست طلاق به دادگاه مراجعه نمایند. تنها تفاوتی که طلاق در زمان بارداری با حالت عادی دارد، در مدت نگهداری عده می باشد


ثبت دیدگاه شما

فوق تخصصی

جدول مشاوره حقوقی فوق تخصصی

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت (تومان) پرداخت
10دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 150,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
۲۰ دقیقه مشاوره حقوقی تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 250,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
30 دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 280,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
60 دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 350,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
تخصصی

جدول مشاوره حقوقی تخصصی

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت (تومان) پرداخت
۱۰ دقیقه مشاوره حقوقی با وکیل 120,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
۱۵ دقیقه مشاوره حقوقی با وکیل 170,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
۲۰ دقیقه مشاوره حقوقی با وکیل 200,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
۳۰ دقیقه مشاوره حقوقی با وکیل 260,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
۱ ساعت مشاوره حقوقی با وکیل 300,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
مشاوره حقوقی حضوری 1,000,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
مطالعه اوراق پرونده به همراه 5 دقیقه مشاوره حقوقی توسط وکیل 200,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
نگارش نامه ها و درخواست های اداری 500,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
5دقیقه مشاوره حقوقی با وکیل پایه یک دادگستری 80,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
محاسبه فوری دیه توسط وکیل 150,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
محاسبه فوری مهریه به نرخ روز 200,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت

© 2021. وکلای تلفنی . تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ می باشد.