طلاق زن زناکار

طلاق زن زناکار

طلاق زن زناکار

خیانت به همسر، با هیچ بهانه ای قابل توجیه نیست. اگر این خیانت در ابعاد گسترده و با اعمالی مانند زنا همراه باشد، اوضاع پیچیده تر خواهد شد. در این حالت عدم ادامه زندگی یکی از رایج ترین تصمیمات زوجین خواهد بود. طلاق زن زناکار نیازمند اطلاعات دقیق و کامل حقوقی می باشد. در این مقاله به بررسی مجازات زنا، طلاق زن زناکار و شرایط پرداخت مهریه او می پردازیم.

 

هزینه مشاوره حقوقی

زن زناکار کیست؟

همانطور که از ظاهر کلمه مشخص است، زن زناکار شخصی است که مرتکب عمل زنا می شود. در علم حقوق به چنین شخصی زانیه گفته خواهد شد. زناکار بدون وجود عقد نکاح اقدام به برقراری رابطه جنسی می کند. در دین اسلام و قانون مجازات اسلامی، این عمل را ناپسند است. چرا که زنا گناه بزرگی محسوب می شود. به همین دلیل در قانون، مجازات مشخصی در این زمینه مقرر شده است. زنا در دسته جرایم حدی قرار می گیرد‌. بر همین اساس قانونگذار ایرانی در ماده 221 از قانون مجازات اسلامی نیز به تعریف مختصری از زنا بسنده کرده است. مطابق این ماده جماع بین زن و مرد در حالی که فاقد علقه زوجیت هستند، زنا خواهد بود. شما می توانید از مشاوره حقوقی آنلاین و رایگان در هر ساعت از شبانه روز استفاده نمایید.

برای اثبات زنا چه باید کرد؟

اولین ادله اثبات قانونی که بیشترین ارزش را در بین ادله خواهد داشت، اقرار می باشد. شخص زناکار باید چهار مرتبه و در نزد قاضی به جرم خود اعتراف نماید تا موجبات اثبات زنا فراهم شود. شهادت چهار مرد عادل و یا سه مرد عادل و دو زن نیز که شاهد زنا بوده باشند، می تواند جرم زنا را اثبات نماید. به جز موارد مذکور، قاضی دادگاه می تواند با تکیه بر شواهد و قرائن موجود از علم خود استفاده کند. در شرایطی که قاضی به علم و یقین برسد می تواند طرفین را زناکار دانسته و مطابق قانون مقررات پیش بینی شده را در نظر گیرد. برای دریافت مشاوره حقوقی با شماره 09212242670 تماس بگیرید

 

طلاق زن زناکار

مجازات زنا در قانون ایران

جرم زنا در چند حالت مختلف قابل بررسی است. در قانون مجازات اسلامی، مجازات مشخصی برای زنا و زناکار در نظر گرفته شده است. چنانچه زنا غیر محصن باشد، مجازات صد ضربه شلاق برای طرفین مقرر شده است. چنانچه در حین انجام زنا یکی از طرفین نابالغ و دیگری بالغ باشد، برای نابالغ اقدامات تامینی و تربیتی در نظر گرفته می شود و برای فرد بالغ نیز صد ضربه شلاق اجرا خواهد شد. در حالتی که زنا برای طرفین از نوع زنا محصن باشد، هم زانی و هم زانیه به مجازات رجم یا همان سنگسار محکوم خواهند شد.

در حال حاضر این مجازات تبدیل به مجازات اعدام شده است. علاوه بر موارد فوق از دیگر مجازات های پیش بینی شده برای زانی، اعدام می باشد. این مجازات در چندین حالت مختلف اجرا می شود. چنانچه مرد غیر مسلمان با زن مسلمان زنا نماید، زانی اعدام می شود. به علاوه زنا با محارم نسبی نیز سبب اعدام زانی خواهد شد. انجام زنا با نامادری و زنای به عنف نیز از مصادیق مشابه اعدام زانی می باشد.

مراحل طلاق زن زناکار

طبق قوانین ایران، حق طلاق مختص مرد است. چنانچه زوج دادخواست طلاق را به دادگاه ارائه نماید، گواهی عدم سازش صادر خواهد شد. زوج حقوق مالی زوجه را پرداخت خواهد نمود و در نهایت طلاق ثبت می شود. در صورت شکایت زوج از زوجه، پرداخت حقوق مالی زن به قوت خود باقی خواهد ماند‌. به علاوه اجرت المثل ایام زوجیت با خیانت همسر از بین نخواهد رفت. در این زمینه دادگاه با نظر کارشناسی، میزان اجرت المثل را برآورد می کند.

 

ارتباط در واتس اپ

آیا مهریه ای به زن زناکار تعلق می گیرد؟

بله‌. حق مهریه ای که برای زوجه وجود دارد، در زمان عقد نکاح به وجود آمده است. به همین دلیل رابطه نامشروع زن و خیانت او موجبات از بین رفتن حق مهریه را فراهم نخواهد کرد. چنانچه در دوران عقد و پیش از برقراری رابطه جنسی متوجه خیانت همسر خود شوید، در صورت جدایی نصف مهریه به زوجه تعلق خواهد گرفت.

آیا اثبات زنای زن تاثیری در روند پرونده طلاق دارد؟

بله. در صورت وجود برخی از شرایط، روند رسیدگی به پرونده طلاق متفاوت خواهد شد. توصیه می شود با شماره 09212242670 تماس حاصل فرمایید و از مشاوره حقوقی تلفنی با یک وکیل خوب بهره مند شوید.

 

مشاوره حقوقی زنا
نگارش دادخواست طلاق از جانب زوج
مشاوره حقوقی تجویز ازدواج مجدد 
مشاوره حقوقی طلاق به علت فساد اخلاقی 
درباره ما 


سوالات متداول

نظرات

M.k

سلام خسته نباشین برادر من مهر ماه نامزد کرد آذر ماه با خیانت نامزدش مواجه شد کارشون ب طلاق توافهمی رسید بدون درخواست مهریه از طرف زوجه هنگام زدن امضا برادرم متوجه میشه ک قبل او با کس دیگه ای رابطه نامشروع داشته آیا برای برادرم و اون دختر عده تعلق میگیرد با اینکه بهش دست هم نزده و اینکه میتواند از او شکایت (فریب و زنا)را کند؟


اکبری

سلام خسته نباشیدمن چندی پیش متوجه شدم زنم بای مردنامحرم ارتباط تلفنی وپیام واتساب شدم الان نمیدانم چکارکنم خانمم ب خاطر خطایی که کرده پشیمان ودچارافسردگی شده توراخداکمکم کنید


بهرنگ محبوبی

با سلام واحترام چنانچه مرد خیانت همسر خود را ببیند و بر او خیانت همسرش مسجل باشد و بتواند آن را در محضر دادگاه به ثابت برساند، می تواند از همسر خود شکایت کند و قانون مجازات کیفری را برای او خواستار شود. قانون نیز به طبیعت از احکام اسلامی زنی که به شوهر خود خیانت کرده باشد و با مردی رابطه نامشروع داشته باشد را مجازات خواهد کرد و مرد حق دارد زن خود را طلاق دهد. اما همچنان پرداخت مهریه زن از سوی مرد به قوت خود باقی است. البته در طلاق توافقی به دلیل خیانت زن اگر زن از مرد بخواهد که از مجازات قانونی وی صرف نظر کند و به دادگاه به خاطر خیانتش شکایت نکند مرد نیز در مقابل آن از زن بخواهد که قانون از مهریه خود صرف نظر کند. در چنین حالتی مرد می تواند مهریه زن خیانتکار را پرداخت نکند البته ناگفته نماند که در صورت اظهار خیانت زن از سوی مرد باید آن را به اثبات برساند که یکی از راه های اثبات آن اقرار زن است.


سجاد جداخانلو

سلام وقت بخیر ... زنای محصنه تعریف و احکام خاص خود را دارد . زنای محصنه یکی از انواع زنا است که به رابطه جنسی بین زن و مردی گفته می شود که یکی یا هر دوی آنها ازدواج کرده و متاهلند . به این ترتیب این افراد می توانند هر زمان که بخواهند با همسر خود نزدیکی کنند، اما باز هم اقدام به این عمل غیر شرعی می کنند . به زنی که شوهر دارد و زنا می کند، محصنه وبه مردی که زن دارد و زنا می کند ، محصن می گویند و به همین دلیل است که مجازات سکس و رابطه مرد متاهل ، همان حکم زنای محصنه است . البته باید توجه کرد که در صورتی که مرد یا زن زناکار ، از همسر خود دور باشد یا همسرش دچار بیماری ای باشد یا به هر نحو دیگر امکان رابطه جنسی با همسرش را نداشته باشد ، دیگر زنا محصنه محسوب نشده و حکم زنای محصنه شامل آن نمی شود. مجازات این جرم طبق قانون سنگسار ( سلب حیات ) می باشد .


بهزاد فولادی

با سلام و احترام زنا به رابطه جنسی اعم از مهبلی یا مقعدی زن و مردی گفته می شود که رابطه زوجیت میان آنها وجود ندارد انواع زنا و مجازات های آن در شرع مقدس اسلام مشخص گردیده است انواع زنا به شرح زیر است. زنای با محارم زنای به عنف زنای محصنه زنای غیر محصنه


ریحانه یاری

سلام. زِنا آمیزش جنسی بین مرد و زن، بدون آنکه بین آن دو عقد ازدواج واقع شده باشد. زنا را از گناهان کبیره و حرمتش را از بدیهیات می‌دانند. مجازات زنا با توجه به شرایط آن متفاوت است. مجازات زنای فردِ مجرد، صد تازیانه، مجازات زنای مُحصَنه، سنگسار و مجازات زنا با محارم نَسَبی و زنای به عُنف قتل است. طبق فتوای فقیهان، اثبات زنا تنها از طریق اقرار شخص زناکار و بَیِّنِه ممکن است و با آزمایش‌های پزشکی زنا ثابت نمی‌شود. احکام فقهی مختلفی بر زنا بار می‌شود. از جمله آن‌ها این است که زنا با زنِ متأهل یا زنی که در عِدّه رِجعی است، سبب حرمت ابدی می‌شود؛ یعنی آن دو هیچ‌گاه نمی‌توانند با هم ازدواج کنند.


سهند مهدی پور

یانت به همسر، با هیچ بهانه ای قابل توجیه نیست. اگر این خیانت در ابعاد گسترده و با اعمالی مانند زنا همراه باشد، اوضاع پیچیده تر خواهد شد. در این حالت عدم ادامه زندگی یکی از رایج ترین تصمیمات زوجین خواهد بود. طلاق زن زناکار نیازمند اطلاعات دقیق و کامل حقوقی می باشد. در این مقاله به بررسی مجازات زنا، طلاق زن زناکار و شرایط پرداخت مهریه او می پردازیم.


Mohamad sheykhi

٢٣٨٥ اگر كسى زنى را براى خود عقد نمايد، اگر چه با او نزديكى نكند، مادر و مادر مادر آن زن و مادر پدر او هر چه بالا روند به آن مرد محرم مى‏شوند. ٢٣٨٦ اگر زنى را عقد كند و با او نزديكى نمايد، دختر و نوه دخترى و پسرى آن زن هر چه پايين روند، چه در وقت عقد باشند يا بعدا به دنيا بيايند، به آن مرد محرم مى‏شوند. ٢٣٨٧ اگر با زنى كه براى خود عقد كرده نزديكى هم نكرده باشد، تا وقتى كه آن زن در عقد او است نمى‏تواند با دختر او ازدواج كند. ٢٣٨٨ عمه و خاله پدر و عمه و خاله پدر پدر، و عمه و خاله مادر و عمه و خاله مادر مادر، هر چه بالا روند به انسان محرمند. ٢٣٨٩ پدر و جد شوهر، هر چه بالا روند، و پسر و نوه پسرى و دخترى او هر چه پايين آيند چه در موقع عقد باشند، يا بعدا به دنيا بيايند به زن او محرم هستند. ٢٣٩٠ اگر زنى را براى خود عقد كند، دائمه باشد، يا صيغه تا وقتى كه آن زن در عقد او است نمى‏تواند با خواهر آن زن ازدواج نمايد. ٢٣٩١ اگر زن خود را به ترتيبى كه در كتاب طلاق گفته مى‏شود طلاق رجعى دهد، در بين عده نمى‏تواند خواهر او را عقد نمايد ، بلكه در عده طلاق بائن هم كه بعدا بيان مى‏شود، احتياط مستحب آن است كه از ازدواج با خواهر او خوددارى نمايد. ٢٣٩٢ انسان نمى‏تواند بدون اجازه زن خود با خواهر زاده و برادر زاده او ازدواج كند ولى اگر بدون اجازه زنش آنان را عقد نمايد و بعدا زن بگويد به آن عقد راضى هستم اشكال ندارد. ٢٣٩٣ اگر زن بفهمد شوهرش برادر زاده يا خواهر زاده او را عقد كرده و حرفى نزد، چنانچه بعدا رضايت ندهد عقد آنان باطل است، بلكه اگر از حرف نزدنش معلوم باشد كه باطنا راضى بوده احتياط واجب آن است كه شوهرش از برادرزاده او جدا شود، مگر آنكه اجازه دهد. ٢٣٩٤ اگر انسان پيش از آنكه دختر عمه يا دختر خاله خود را بگيرد با مادر آنان زنا كند، ديگر نمى‏تواند با آنان ازدواج نمايد. ٢٣٩٥ اگر با دختر عمه يا دختر خاله خود ازدواج نمايد و پيش از آن كه با آنان نزديكى كند با مادرشان زنا نمايد عقد آنان اشكال ندارد. ٢٣٩٦ اگر با زنى غير از عمه و خاله خود زنا كند، احتياط واجب آن است كه با دختر او ازدواج نكند، ولى اگر زنى را عقد نمايد و با او نزديكى كند بعد با مادر او زنا كند، آن زن بر او حرام نمى‏شود، و همچنين است اگر پيش از آنكه با او نزديكى كند با مادر او زنا نمايد، ولى در اين صورت احتياط مستحب آن است كه از آن زن جدا شود. ٢٣٩٧ زن مسلمان نمى‏تواند به عقد كافر در آيد، مرد مسلمان هم نمى‏تواند با زنهاى كافره غير كتابيه بطور دائم ازدواج كند و به احتياط واجب ازدواج دائم با زنهاى كافره اهل كتاب نيز جايز نيست، ولى صيغه كردن زنهاى اهل كتاب مانند يهود و نصارى مانعى ندارد. ٢٣٩٨ اگر با زنى كه در عده طلاق رجعى است زنا كند آن زن بر او حرام مى‏شود و اگر با زنى كه در عده متعه، يا طلاق بائن، يا عده وفات است زنا كند، بعدا مى‏تواند او را عقد نمايد، اگر چه احتياط مستحب آن است كه با او ازدواج نكند و معناى طلاق رجعى و طلاق بائن و عده متعه و عده وفات در احكام طلاق گفته خواهد شد. ٢٣٩٩ اگر با زن بى‏شوهرى كه در عده نيست زنا كند، بعدا مى‏تواند آن زن را براى خود عقد نمايد، ولى احتياط مستحب آن است كه صبر كند تا آن زن حيض ببيند بعد او را عقد نمايد، بلكه احتياط مزبور حتى الامكان نبايد ترك شود، و همچنين است اگر ديگرى بخواهد آن زن را عقد كند. ٢٤٠٠ اگر زنى را كه در عده ديگرى است براى خود عقد كند، چنانچه مرد و زن يا يكى از آنان بدانند كه عده زن تمام نشده و بدانند عقد كردن زن در عده حرام است،آن زن بر او حرام ابدى مى‏شود، اگر چه مرد بعد از عقد با آن زن نزديكى نكرده باشد. ٢٤٠١ اگر زنى را براى خود عقد كند و بعد معلوم شود كه در عده بوده، چنانچه هيچكدام نمى‏دانسته‏اند زن در عده است و نمى‏دانسته‏اند كه عقد كردن زن در عده حرام است، در صورتى كه مرد با او نزديكى كرده باشد آن زن بر او حرام مى‏شود. ٢٤٠٢ اگر انسان بداند زنى شوهر دارد و با او ازدواج كند بايد از او جدا شود و بعدا هم نمى‏تواند او را براى خود عقد كند. ٢٤٠٣ زن شوهردار اگر زنا بدهد بر شوهر خود حرام نمى‏شود و چنانچه توبه نكند و بر عمل خود باقى باشد، بهتر است كه شوهر او را طلاق دهد ولى بايد مهريه‏اش را بدهد. ٢٤٠٤ زنى را كه طلاق داده‏اند و زنى كه صيغه بوده و شوهرش مدت او را بخشيده يا مدتش تمام شده، چنانچه بعد از مدتى شوهر كند و بعد شك كند كه موقع عقد شوهر دوم عده شوهر اول تمام بوده يا نه بايد به شك خود اعتنا نكند. ٢٤٠٥ مادر و خواهر و دختر پسرى كه لواط داده بر لواط كننده حرام است اگر چه لواط كننده و لواط دهنده بالغ نباشند، ولى اگر گمان كند كه دخول شده،يا شك كند كه دخول شده يا نه، بر او حرام نمى‏شوند. ٢٤٠٦ اگر با مادر يا خواهر يا دختر كسى ازدواج نمايد و بعد از ازدواج با آن كس لواط كند، آنها بر او حرام نمى‏شوند. ٢٤٠٧ اگر كسى در حال احرام كه يكى از كارهاى حج است با زنى ازدواج نمايد عقد او باطل است، و چنانچه مى‏دانسته كه زن گرفتن بر او حرام است، ديگر نمى‏تواند آن زن را عقد كند. ٢٤٠٨ اگر زنى كه در حال احرام است با مردى كه در حال احرام نيست ازدواج كند عقد او باطل است، و اگر زن مى‏دانسته كه ازدواج كردن در حال احرام حرام است احتياط واجب آن است كه بعدا با آن مرد ازدواج نكند، بلكه خالى از قوت نيست. ٢٤٠٩ اگر مرد طواف نساء را كه يكى از كارهاى حج است بجا نياورد، زنش كه به واسطه محرم شدن بر او حرام شده بود حلال نمى‏شود. و نيز اگر زن طواف نساء نكند، شوهرش بر او حلال نمى‏شود، ولى اگر بعدا طواف نساء را انجام دهند به يكديگر حلال مى‏شوند. ٢٤١٠ اگر كسى دختر نابالغى را براى خود عقد كند و پيش از آنكه نه سال دختر تمام شود، با او نزديكى و دخول كند، چنانچه او را افضا نمايد هيچ وقت نبايد با او نزديكى كند. ٢٤١١ زنى را كه سه مرتبه طلاق داده‏اند بر شوهرش حرام مى‏شود، ولى كند، شوهر اول مى‏تواند دوباره او را براى خود


علیرضا محمدی

من تازه با سایت و موسسه شما آشنا شدم. راستش مطالب حقوقی تو فضای مجازی زیاده اما خوبی مقالات و اطلاعات سایت شما در اینه که بسیار ساده و شیوا توضیح داده شده و همین باعث میشه آدم خیلی از اصطلاحات قانونی رو به خوبی بشناسه. من تصمیم گرفتم برای پروندم از کمک و مشاوره، موسسه شما استفاده کنم و امروز که یک جلسه مشاوره داشتم بسیار رآصی بورم. وکیل خوش اخلاق و پیگیر که تک تک سوالات منو به روشنی پاسخ داد و بسیار باتجربه بود. این مشاوره بهترین مشاوره حقوقی بود که در طی این مدت دریافت کردم. بسیار ممنون و متشکرم


فریبرز ذوالفقاری

با سلام خدمت مجموعه وکیل تلفنی .خیانت به همسر، با هیچ بهانه ای قابل توجیه نیست. اگر این خیانت در ابعاد گسترده و با اعمالی مانند زنا همراه باشد، اوضاع پیچیده تر خواهد شد. در این حالت عدم ادامه زندگی یکی از رایج ترین تصمیمات زوجین خواهد بود. طلاق زن زناکار نیازمند اطلاعات دقیق و کامل حقوقی می باشد.


ثبت دیدگاه شما

فوق تخصصی

جدول مشاوره حقوقی فوق تخصصی

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت (تومان) پرداخت
10دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 150,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
۲۰ دقیقه مشاوره حقوقی تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 250,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
30 دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 280,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
60 دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 350,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
تخصصی

جدول مشاوره حقوقی تخصصی

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت (تومان) پرداخت
۱۰ دقیقه مشاوره حقوقی با وکیل 120,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
۱۵ دقیقه مشاوره حقوقی با وکیل 170,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
۲۰ دقیقه مشاوره حقوقی با وکیل 200,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
۳۰ دقیقه مشاوره حقوقی با وکیل 260,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
۱ ساعت مشاوره حقوقی با وکیل 300,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
مشاوره حقوقی حضوری 1,000,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
مطالعه اوراق پرونده به همراه 5 دقیقه مشاوره حقوقی توسط وکیل 200,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
نگارش نامه ها و درخواست های اداری 500,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
5دقیقه مشاوره حقوقی با وکیل پایه یک دادگستری 80,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
محاسبه فوری دیه توسط وکیل 150,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت
محاسبه فوری مهریه به نرخ روز 200,000 هزار تومان پرداخت آنلاین کارت به کارت

© 2021. وکلای تلفنی . تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ می باشد.